هواداران استاد رائفی پور
جلیلی: تورم برای مردم آزاردهنده است که راه مهارش شناخته شده است
جلیلی در پاسخ به سوالات مرحله سوم مناظره:
🔹تورم برای مردم آزاردهنده است اما تورم مثل کرونا نیست که خودش و درمانش شناخته شده نباشند. هم خودش و هم راهکارش شناخته شده است و خیلی از کشورها موفق بودند در کنترلش.اما چرا در کشور ما مزمن است بویژه در سالهای اخیر؟
🔹یکی از بحثهای من انضباط مالی است؛ میخواهم ریشه تورم را و راه حلهایش را و امکان کنترل تورم را بگویم. همین طور که امکان رشد هشت درصد وجود دارد.
🔹اولین بحث حاکمیت ریال است. اگر واحد پول رسمیمان ریال است باید نظام و دولت مقتدر بتواند بر ریال حاکمیت داشته باشد. بداند این گردش پول و حرکت پول در اقتصاد کشور چگونه است تا حکمرانی کند. وگرنه با برخی اقدامات مقطعی مساله حل نمی شود.
🔹برای حاکمیت ریال باید بتوانی آن سامانه هایی که لازمه حاکمیت ریال است مثل سامانه مودیان، سامانه املاک و اسکان و رفاه ایرانیان و ... تکمیل شوند و با هم ارتباط داشته باشند و موضوع حاکمیت ریال را داشته باشید.
🔹آنموقع باید دو ناترازی بودجه را هم حل کنید. این هم فهم و هم اراده دولت را می خواهد. ناترازی بانکها و ناترازی بودجه.
🔹شما باید مواظب باشید منابع هرز نرود و اتلاف نشود و روزبروز افزایش یابد.ما راهکارها را مفصل برررسی کردیم که چطور می شود منابع را هرز نداد و ارتقا داد.
🔹باید مشخص شود بانکهایی که خلق می کنند و از جیب مردم است این کار، در چه جهتی اقدام می کنند؟ نباید در راستای منافع عده محدودی این کار را بکنند. در بخش بعدی عرض خواهم کرد که یک دلیل تورم هم ناشی از شوک بازار ارز است.
💠@raefipourfans
زاکانی:
سال ۹۲، ۲۰۵ همت بدهی وجود داشت
(وقتی روحانی آمد)
اما سال ۱۴۰۰ با ۱۲۹۹ همت، دولت رو به شهید رئیسی تحویل دادند‼️
این یک مجموعه مخروبه بود و مدیریت این موضوع از هنرهای شهید رئیسی بود
@raefipourfans
زاکانی: بانکها و دولت عامل اصلی تورم هستند
زاکانی در پاسخ به سوالات مرحله سوم مناظره:
🔹دوستان موضوعات سیاسی را در مناظره خودش بحث کنند. الان جوری صحبت کنیم که شفاف باشد و مردم بتوانند انتخاب کنند.
🔹درباره ترکیه که صحبت کردم، ترکیه عضو WTO است اما در این ۶ سال تورم ۷۰ درصد را تجربه کرده و ۶۰۰ درصد ارزش پولش کم شده است.
🔹درباره تورم، بانکها عامل اصلی هستند اما در کنارش دولت. اما سال ۹۲ دولت وقت ۲۰۵ همت بدهی داشت اما در دولت آقای روحانی بیش از هزار همت شد این بدهی. مخروبه ای تحویل شد اما از هنرهای شهید رئیسی بود که این را سامان داد.
🔹نقدینگی اگر درست هدایت بشود می تواند مثمر ثمر باشد. سه هفته پیش ۳۰۰۰ مسکن را شروع کردیم با همین نقدینگی در جای درستش.
🔹باید مردم را در اقتصاد شریک کنیم. اعتبار طلا را به جای یارانه باید به مردم بدهیم. انرژی مثل طلا با ارزش است ولی بد مصرف می کنیم. علاوه بر اینکه باید افزایش تولید صورت بگیرد و در خام فروشی را ببندیم ولی مصرف را هم باید بهینه کنیم.
🔹باید اعتبار طلا را به جای یارانه به مردم بدهیم. یارانه مردم در حوزه انرژی بدون تغییر قیمت انرژی صورت بگیرد. معادل قیمت طلای روز، اعتبار طلای غیرقابل برداشت به اندازه سهم خانوار از انرژی در حساب خانوار شارژ شود.
🔹با این روش هم عدم افزایش نقدینگی را داریم و هم حفظ ارزش پولش با طلاست و دور از تورم. امکان فروش اعتباری اش در بازار است؛ امکان پشتوانه شدنش برای وام هست. به دلار گره نمیخورد یعنی همان سیاست اول ما. محورش هم خانواده و جمعیت است.
💠@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پورمحمدی: بانک مرکزی تولید را متوقف کرده است
🔻عوامل تشکیل دهنده اقتدار را به بانکها را ایجاد نکردیم.
💠@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پورمحمدی: مدیریت قوی از ضروریات امروز ماست مگر می شود کار های بزرگ را به آدمهای ناتوان سپرد
🔺هزینه مالی توی بازار آزاد 43 درصد است که تورم شدیدی ایجاد میکند.
💠@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاضی زاده هاشمی:
🔻باید برای مهار تورم ، سه مسئله را حل کنیم مسائل پولی مالی کشور ، بهبود بهره وری و مسائل سیاسی
🔻در دولت شهید رئیسی در دنیا به دلیل ارتقا بهره وری جایزه گرفتیم.
💠@raefipourfans
قاضیزاده: در دولت شهید رئیسی برای بهرهوری جایزه جهانی گرفتیم
قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوالات مرحله سوم مناظره:
🔹برای مهار تورم باید سه مساله راحل کنیم. یکی مسائل پولی مالی. بهبود بهره وری و مسائل سیاسی. جمع این سه باید باشد.
🔹در مسائل پولی مالی، هم کنترل نقدینگی مهم است هم انضباط بخشی به بودجه دولت است که اصلاح ساختار قانون بودجه خوشبختانه در مجلس تصویب شد و عملکردش شروع شده است.
🔹در حوزه بهره وری در دولت شهید رئیسی برنامه ریزی جدی شد و در دنیا به عنوان کشور نمونه شناسایی شدیم و جایزه گرفتیم. به مدد بچه مسلمان های جوان این اتفاق افتاد که گزارشش در سایت های مختلف هست.
🔹اینکه می بینید ثباتی در بازار ارز داریم هم ناشی از اقتدار سیاسی است. علیرغم درگیری با دشمن تا دندان مسلح توانستیم نرخ ارز را تا حد زیادی کنترل کنیم. نه اینکه با یک مصاحبه قیمتها تغییر کند.
🔹در اصلاح نظام بانکی باید اول جلوی دخالت اشخاص غیرمسئول و تسهیلات سفارشی را بگیریم. همین بانک دی پر از تسهیلات سفارشی سیاسیون بود که علیهشان اقدام کردیم تا با فشار دادگاه بتوانیم این تسهیلات را بگیریم.
🔹بانک قرض الحسنه باید ایجاد کنیم. مهر ایران و رسالت خوب و موفق عمل کردند. باید برای اشتغال و ازدواج و ... تسهیلات قرض الحسنه را توسعه دهیم. بانکها و سهامدارانش را باید پاسخگو کنیم تا تورم را به مردم منتقل نکنند.
🔹بودجه رفتار مدیران را کنترل میکنند؛ ما در بنیاد شهید بودجه را بر مبنای برنامه عملیاتی دادیم؛ اگر برنامه انجام نداد بودجه ندادیم و عزلش کردیم.
🔹وقت تنظیم بودجه همه بخشها می خواهند رویاهایشان را محقق کنند؛ وقتی می رود مجلس آنجا باز رویای همکاران ما در مجلس بهش اضافه می شود. یک مقداری از ناترازی بودجه با عددسازی هاست. درآمدهای دولت ۷۰-۸۰ درصد محقق می شود و برنامه ها اجرایی نمی شود.
🔹باید دست به دست هم بدهیم با مجلس و بودجه تراز بدون تورم درست کنیم.
💠@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: بودجه بودجه دولت نیست، بودجه زندگی مردم است
🔻خلق پول از سفره مردم اتفاق میافتد. تولید که رونق نداشته باشد، مالیات پرداخت نمی شود و هزینه آن باید از جیب مردم پرداخت شود.
🔻در تورم اولین نکته ای که باید به آن توجه کنیم، اصلاح ساختار بودجه است.
💠@raefipourfans
قالیباف: خلق پول از سفره مردم اتفاق میافتد
قالیباف در پاسخ به سوالات مرحله سوم مناظره:
در تورم اولین نکته اصلاح ساختار بودجه است؛ اینکه میگوییم بودجه دولت خیلی اشتباه است. بودجه بودجهی زندگی مردم است.
مابه التفاوت تورم و خلق پول از سفره مردم اتفاق می افتد. هم اقتصاد را کوچک میکنیم چون تولید رونق ندارد و بعدش مالیات پرداخت نمی شود و وقتی مالیات نیست از کجا می گیرند؟ از تورم. کی هزینه این را پرداخت میکند؟ همهی مردم.
اینجاست که میگویم یک مدیر قوی و فردی که موثر باشد و سابقه و کارنامه و برنامه داشته باشد مهم است.
الان بانک مرکزی این قدرت را دارد؛ من نگفتم استقلال بهش دادیم. اقتدار دادیم. الان فرصت و زمان استقلال بانک مرکزی نیست. باید قدرتمندانه اما بایستد و با جریاناتی که خلق پول می کنند برخورد کند. جای درست مبارزه با فساد اینجاست.
ما نیازمند انسجام سیاسی هستیم. فرهنگ کار و تلاش و تولید میخواهیم. چه کسی میتواند این را ایجاد کند؟ کسی جز رئیس جمهور قوی؟ رئیس جمهور قوی فقط تصمیم نمیگیرد؛ بلکه باید بداند که تصمیم گیری را بدهد به نخبگان جامعه.
وقتی نیروهای خلاق ما به کار گرفته نمیشوند و یک مرتبه می گوییم قیمت ارز ۴۲۰۰ باید باشد... همه صاحب نظران بهت زده اند و بعد میگوییم چرا اساتید و دانشجویان ما مهاجرت می کنند!
بله حتما باید از تجربه دنیا استفاده کرد ولی آقای پزشکیان وقتی ما از تجربه نیروی داخل استفاده نمیکنیم از بیرون استفاده میکنیم؟ ما وقتی از سرمایه داخلی استفاده نمیکنیم از سرمایه خارجی استفاده میکنیم؟
وقتی یک مدیر بی عرضه و بی تدبیر و نپخته و بدون برنامه می آید قانونی که الان تصویب شده و باید اجرا کند را نمیتواند اجرا کند. لذا اگر به تولید توجه نکنیم ... وقتی دولت را بزرگ میکنیم و تمرکززدایی نمیکنیم و هزینه را کاهش نمیدهیم این روی سفره و زندگی مردم اثر می گذارد. بهره وری ریشه حل بسیاری از مشکلات است.
💠@raefipourfans
این خط این نشون اگر آقای پزشکان رئیس جمهور بشه، چند ماه و حتی چند سال بعد، خیلی راحت جلوی دوربین میشینه و بابت تورم و هزار مشکل دیگه، یک جمله خواهد گفت:
مشکل از سیستمه
تمام
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پزشکیان:
من از اول میگویم داخل ، ما هوای داخل رو نداریم ، ما فقط یک گروه خاصی را مدیر میدانیم. یک عده آدم صفر کیلومتر را آوردیم معلومه هزینه ایجاد میکند.
عامل ایجاد تورم دولتها هستند.
دولت باید بنگاههایی که کارآیی ندارند حذف کند.
💠@raefipourfans
پزشکیان: فقط یک گروه خاص را مدیر میدانیم
پزشکیان در پاسخ به سوالات مرحله سوم مناظره:
آنچه من گفتم، حالا آقای دکتر(قالیباف) می گوید خارج، از اول گفتم داخل. ما هوای داخل را نداریم و فقط گروه خاصی را مدیر می دانیم! راست می گوید مشکل مدیریت است.
حضرت ابراهیم که پیامبر بود خدا می گوید وقتی امتحان داد گفتیم میتوانی پیامبر بشوی. ولی ما الان کسی که تجربه ندارد را مدیر و مدیرکل می کنیم!
عامل اصلی تورم دولتها هستند. فرق نمیکند کدام دولت. کسری بودجه مهمترین عامل است. افزایش هزینه دولت و بزرگ شدن دولت مهمترین عامل است.
دولت باید کوچک شود. بنگاه هایی که کارایی ندارند باید بودجه شان کنترل شود. بودجه باید بدون کسری باشد. الان 300-400 هزار میلیارد کسری بودجه داریم.
ما خودمان مقصریم. این واقعیت است. عامل اصلی این تورم چاپ پول است؛ یا با کسری بودجه یا تعهداتی که بانکها دارند و تورم را تشدید می کنند.
خروج بانک از بنگاه داری را باید در نظر بگیریم. نظارت بر بانکهای کلان باید باشد. بانکها موظفند قاعده گذاری کنند نه قیمت گذاری ولی الان قیمت گذاری می کنند. ممنوعیت تامین مالی دولت از بانکها مهم است که باید انجام شود.
دولت نباید سراغ بازار بدهی برود. دولت مقصر است و مجلس هم مقصر است. دولت بودجه ای می آورد و چند صدهزار میلیارد هم مجلس رویش می گذارد. و وضع مردم را سیاه می کنیم و فقرا را محرومتر می کنیم.
راه و روش معلوم است؛ مدیریت باید توسط کارشناسان و عالمان شکل بگیرد. مدیران باتجربه آنقدر نداریم که فردا داریم و عوضش میکنیم. مشورت گرفتن از کشورهای اسلامی که موفق شدند جای دوری نمی رود.
💠@raefipourfans
هواداران استاد رائفی پور
این خط این نشون اگر آقای پزشکان رئیس جمهور بشه، چند ماه و حتی چند سال بعد، خیلی راحت جلوی دوربین می
پزشکیان دستاوردهای دولت قبل را زیر سوال میبره
و بجای راهکار فقط از مشکلات میگوید
پوپولیسم محض...
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحنه ماندگار از مسعود پزشکیان در مناظرات امشب‼️
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جلیلی: اگر شما بتوانید بازار ارز را کنترل کنید تورم کنترل می شود
💠@raefipourfans
جلیلی: تورم مردم را رنج میدهد
جلیلی در پاسخ به سوالات مرحله سوم مناظره:
موضوع تورم موجب نگرانی اکثر مردم است. بخشی از حرف را در قسمت اول عرض کردم. چیزی که بقیه هم بهش اشاره کردند مثل ناترازی بودجه و بانکها.
بخش مهم تورم کشور بویژه در سالهای اخیر ناشی از قیمت ارز است. حرف من این است که اینجا دولت چه نقشی دارد؟ آیا راه حلی دارد؟ ما بررسی مفصلی کردیم در این روند کنترل بازار ارز اقداماتی است که ما احکامش را آماده کردیم و از روز اول دولت می تواند اجرا کند.
یکی اینکه: ما امروز مصارف و منابع ارزی داریم؛ منابع ارزی مان خوشبختانه بیشتر از مصارف ارزی است؛ اما باید اولویت بندی و مدیریت شود تا به سمت مصارف اولویت دار برود. چیزی مثل دبش حاصل فرایندی بود که از قبل وجود داشت و منابع و مصارف منطبق بر اولویت بندی ها نبودند.
نکته دوم: فرآیند ثبت سفارش، تخصیص و تامین می تواند آنقدر به روز باشد که موجب التهاب دربازار ارز نشود. وقتی فاصله می افتد طرف ازاد می خرد و شوک وارد می شود و بعد می فروشد و دوباره شوک در بازار ارز.
نکته سوم: بعضی معاملات در بازار غیررسمی شده است که باید بیاید در بازار رسمی. البته بانک مرکزی در دولت شهید رئیسی کار خوبی کردند در این زمینه که دارد عملیاتی می شود.
اما نکته مهم این است که تدابیر باید تا به نتیجه رسیدن پیگیری شود. در یکی از سالها قیمت لاستیک 200 درصد افزایش یافت. وقتی بررسی کردیم اول بهانه می آوردند که ارز تخصیص داده نشده است ولی بررسی کردیم دیدیم تخصیص داده شده بود ولی فرایند مدیریت نشده بود. باید فرایند را تا نتیجه دنبال کرد.
💠@raefipourfans
زاکانی: مدیران ناکارآمد گذشته در ستاد آقای پزشکیان هستند
زاکانی در پاسخ به سوالات مرحله سوم مناظره:
درباره تورم که نکاتی را گفتم. درباره ارز هم معتقدم اساساً سمت پول ملی و ارزش بالای او رفت. این اموراتی که هست جنبه التیام بخشی و تسکین دارد. درمانش جای دیگری است که سر موقعش بحث و بیان میکنیم.
سال 99 که موضوع بورس پیش آمد 2000 همت قیمت بورس بود؛ 100 همت با ناشی گری وارد شد؛ با دقتی دولت وقت این جنبه غیرحرفه ای را تبلیغ کرد و حباب 60 برابری ایجاد کرد و مردم را به خاک سیاه نشاند.
آقای پزشکیان می گوید باید افراد ناکارآمد را محاکمه کنیم. ما معتقدیم. معلوم است اینها کی ها بودند و البته الان در ستاد ایشان هستند. ایشان باید مجوز بدهد بروند سراغ این آقایان.
کارآمدی جمع توانمندی و پاکی است و اگر توانمندی و پاکی را با هم نبینیم دچار مشکل می شویم.
کارشناسی خوب است اما واگذاری کار توسط مسئول و رئیس جمهور به کارشناس و بی دقتی در امورات او فاجعه به باور می آورد. بنزین صبح جمعه یادمان نرفته. وقتی آقای رئیسی روی کارآمد در دولت قبل روزی 800 نفر به خاطر کرونا از دنیا می روند و آقای رئیس این موضوع را حل کرد.
یا موضوع تقلب کنکور 82 که عده ای سوال خریدند 30 میلیون و حق همه پزشکان را تضییع کردند و با جان مردم می خواستند بازی کنند که مجلس جلویشان را گرفت.
لذا اگر تدبیر درست و تصمیم درست باشد می شود تهدیدات را به بهترین نحو تبدیل به فرصت کرد.
ما سال گذشته 33 همت از بدهی به بانکها را در شهرداری تسویه کردیم. درموضوع درآمد سال 1401، 33 درصد به بودجه پایه سال 1400 اضافه کردیم و 50.3 شد و تحققش شد 103 درصد.
💠@raefipourfans
زاکانی: اگر یک سال دیگه دولت روحانی ادامه پیدا میکرد تعداد کشتههامون از کرونا، بیشتر تعداد شهدای ۸ سال دفاع مقدس میشد
@raefipourfans
پورمحمدی: اصل ۴۴ اصل بسیار مترقی است
پورمحمدی در پاسخ به سوالات مرحله سوم مناظره:
بدون انضباط مالی توفیقی نخواهیم داشت. مردمی سازی اقتصاد و مشارکت دادن آنها بسیار مهم است. مردم هم سرمایه و هم ابتکار و خلاقیت و هم انرژی زیاد دارند. همه اینها را باید به کار بگیریم.
ما باید توانمندسازی اقتصاد مردمی را سرلوحه افکار خود قرار دهیم. سهم تعاون در اقتصاد ما کوچک است.
اصل 44 اصل بسیار مترقی است؛ مشکل ما ولی در اصل 44، این است که 13-14 درصد به بخش خصوصی واقعی واگذار شد. عمده اش یا رد دیون است یا نهادهای تحت کنترل دولت است یا نهادهای شبه دولتی.
خب اینکه خصوصی سازی نشد. باید این اصل جدی اجرا شود.
بحث ساماندهی سهام عدالت را داریم. باید مالکیت و مدیریت را در سهام به مردم برگردانیم. به مردم میگوییم شما عضوید ولی خودمان مدیریت می کنیم!
ما باید اقتصاد مقاومتی که رهبری معظم انقلاب با هوشمندی و فراست و درک صحیح از موقعیت کشور و فهم درست از نظام بین المللی انجام دادند جدی بگیریم. در این رابطه باید در زنجیره اقتصاد جهانی ورود کنیم، و بازیگردانی کنیم نه اینکه بازیچه باشیم. ما توانمندیم و اقتصاد بزرگی داریم و توانمندی کارشناسی و نخبگی جوانان ما قابل توجه است.
چرا غفلت میکنیم؟ مگر می ترسیم؟ باید در میدانهای بزرگ بازی کنیم. از شکست هم نترسیم.
هدف گیری های درشت و جهت دار را باید انتخاب کنیم و در آن میدان بازی کنیم. بعضی وقتها هم ممکن است شکست بخوریم ولی باید مرد این میدان باشیم.
اقتصاد مقاومتی در گفتمان دولت قرار محور است و ما با پایه نگاه کارشناسی عمیق و البته متکی به مدیران کارآمد و توانا.
نکته اساسی این است که این مدیران ذهن همبسته و هماهنگ و هم افزا داشته باشند و اصطکاک نداشته باشند و البته سلامت اقتصادی که در بحث سلامت و فساد که رشته تخصصی خودم بوده عرض خواهم کرد.
💠@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#پوشش_زنده|کنایه قاضیزاده هاشمی به پزشکیان: طوری حرف میزنند انگار ما کارشناس نداریم و باید کارشناس هم وارد کنیم
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اولین مناظره انتخاباتی:
🔸ما بهترین کارشناسان را داریم
🔸بعضی ها طوری حرف می زنند انگار ما کارشناس نداریم مثل زمانی که می گفتند باید مدیر وارد کنیم
🔸ظلم زیر سوال بردن دستاوردهای جمهوری اسلامی از ظلم به شهید رئیسی هم بالاتر است
@raefipourfans
قاضیزاده: آقای پزشکیان در حلقه بستهای هستند که مجلس خودشان خود آقای پزشکیان را هم تحمل نکرد
قاضی زاده هاشمی در مرحله جمعبندی پایانی:
🔹لازم میدانستم که به ظلمهایی که به شهید رئیسی می شود پاسخ دهم ولی امروز متوجه شدم که به نظام ظلم می شود. انگار ما هیچ کارشناسی در کشور نداریم و حتی لازم است کارشناس وارد کنیم!
🔹بله ما از تجربه مدیریت جهان استفاده کنیم، ولی کارشناسان برجسته در کشور داریم.
🔹میگویند ما باید وارد میدانهای بزرگ شویم درحالی که ما میداندار بزرگ هستیم.
🔹این که این حرفها را می زنیم بخاطر این است که به مردم پشت کردهایم.
🔹آقای پزشکیان در حلقه بسته ای هستند که مجلس خودشان خود آقای پزشکیان را هم تحمل نکرد.
🔹با خزانه بدهکار دولت را به شهید رئیسی تحویل دادند ولی آقای رئیسی این دولت را به خوبی اداره کرد.
🔹در فروش نفت تحریمها بیشتر شد ولی در دولت شهید رئیسی فروش نفت چند برابر شد.
🔹روابط با همسایگان در قبل دچار مشکل و با برخی روابط قطع بود ولی این مسئله در دولت آقای رئیسی حل شد.
🔹رشد تورم در دولت آقای رئیسی کاهش یافته است.
🔹رشد اقتصادی کشور در گذشته در دولت قبل صفر بود ولی رشد 6 درصدی در دولت آقای رئیسی ایجاد شد.
💠@raefipourfans
در سیاست خارجی، حتی یک مورد پیدا نمیکنید که دولت آقای روحانی از دولت شهید رئیسی بهتر عمل کرده باشه
@raefipourfans
زاکانی:
به لطف و عنایت امام زمان عجل الله کشور به ایام دهه ۹۰ برنمیگرده
@raefipourfans
با توجه به مناظره امشب
قالیباف رفیق چه کسی است؟
@raefipourfans