⭕️ رام شدنی است
🔹اینکه ارز همین طور افسار پاره کند و قیمتش روزبهروز بالا برود، بد است، این جزو کارهای کوتاهمدّت است که بایستی مسئولین انجام بدهند. البته این موضوع بیش از آنچه دلایل اقتصادی داشته باشد، دلایل امنیّتی ـ سیاسی دارد.
رهبر انقلاب ۱۳۹۹/۵/۱۰
خانه طراحان انقلاب اسلامی
@raefipourfans
4_5872939246918043333.mp3
4.31M
🎵 آهنگ: « علی »
🔸 ورژن سه بعدی
🎤 شاعر و خواننده: محسن چاوشی
🎵تنظیم کننده: امیر جمال فرد
🎧 با هدفون گوش کنید
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به آب روشن می عارفی طهارت کرد
و رفته رفته به این کار زشت عادت کرد🤪😂
@raefipourfans
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طنز
🎞 #وهابی_چه_خبر؟
👈احکام عجیب و خندهدار نماز وهابیها رو به تصویر کشیدیم
#وهابیت
🆔 @masaf_ofogh
⭕️المیادین: دولت لبنان استعفا کرد
🔺الجزیره: حسان دیاب نخست وزیر لبنان تا دقایقی دیگر سخنرانی می کند.
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تو لبنان دختره نیشش تا بناگوش بازه، تا مصاحبه شروع میشه با درد و بغض و گریه شروع میکنه حرف زدن! به نظرم اسکار امسال بی برو برگرد حق این دختره!
چقدر شبیه اغتشاشگرای ما هستن. طرف مُرده بود رو دست جمعیت یهو یادش افتاد لباسشو درست کنه!
@raefipourfans
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اعلام رسمی اتحاد مسیح علینژاد با تروریستهای کودککش!
🔹مسیح علینژاد، پیمانکار وزارت خارجه آمریکا، در راستای حمایت از جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، در یک تماس ویدئویی به سراغ فرزندان وی رفت! فرزندان شارمهد در این ویدئو مدعی شدند «پدرشان هیچ جرمی مرتکب نشده و همچون علینژاد یک خبرنگار بوده است!»
✍️این در حالی است که شارمهد در تلویزیون خود در آمریکا، بارها از طرحریزی اقدامات تروریستی در ایران خبر داده و به اقدامات تروریستی خود افتخار کرده بود. همچنین شارمهد اعلام کرده بود «از اقدامات مسیح علینژاد حمایت میکند!»
#مسیح_پولینژاد
@raefipourfans
⭕️ اسرائیل، لبنان را به جنگ تهدید کرد
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بار دیگر اعلام کرد:
🔹اسرائیل آماده شروع جنگ تازه در لبنان است.
@raefipourfans
🔻نخستوزیر لبنان رسما استعفای خودش را اعلام کرد.
در لبنان، گروه فساد بزرگتر از دولت است!
حسان دیاب، نخست وزیر مستعفی لبنان:
🔹 فاجعه ای که در لبنان رخ داد نتیجه فساد ریشه دار در دولت و نحوه اداره آن بوده است.
🔹ما با مصیبتی بزرگ رو به رو هستیم؛ گروه ها و احزابی که نسبت به کشور مسئولیت داشتند باید به احترام اندوه مردم بایکدیگر همکاری می کردند.
🔹 گروه فساد بزرگتر از دولت است؛ این گروه فاجعه ای را تحمیل کرد و احتمال وقوع فجایع دیگر نیز وجود دارد.
🔹 باید کسانی که مصیبت واقعی برای مردم لبنان به شمار میروند تغییر کنند. فساد برخی طرف ها در لبنان این فاجعه بزرگ را که از هفت سال پیش پنهان شده بود، به بار آورد.
@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ۱۳ ساعت ۳۱ قتل!!!
🔹️مجری مشهور آمریکایی: در فاصله ۱۳ ساعت ۸۴ نفر در آمریکا هدف قرار گرفتند و اخیرا در دو تیراندازی مرگبار ۳۱ نفر به قتل رسیدند!
@raefipourfans