هدایت شده از مستضعفین تیوی
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ وقتی مردم را در جریان قرار ندهی، نمیتوانی توقع داشته باشی ایده انقلابی تو را بپذیرند
🎙 حجتالاسلام امیر شعبانجولا، مسئول پویش بیستکال:
🔹 هر سه جریان اصلی کشور، مردم را در کارها مشارکت ندادهاند؛ هم سیاستمدار اصلاحطلب، هم اصولگرا و هم بچهحزباللهی که در حاکمیت هم نیست.
🔸 اندیشه اصلاحطلبی، مردم را ابزاری برای رسیدن به اهداف و خواستههای خود میبیند. گواهش ماجرای برجام است.
🔹 اصولگرایی، حتی همانقدر هم مردم را جدی نمیگیرد و پشت درهای بسته تصمیم میگیرد. لولوسازی انتخاباتی نشانه همین روش است.
🔸 حتی جریان انقلابی، به جای آگاهیبخشی به مردم و همراه کردن آنها، انرژی خود را صرف مقابله با اصلاحطلبان و اصولگرایان و گرفتن قدرت از آنها کرده است.
🎥 فیلم کامل پیششماره هفتم #دوخط را از اینجا ببینید.
🎬 @Mostazafin_TV
۱۲ فروردین
۱۳ فروردین
رائحة
🔰 برازجون
🔰 برازجون
🔹 حزباللهی شهرستانی؛ در میان ورودیجدیدهای دانشگاه، نماد یک تیپ حزباللهی است که خیلی سیاسی نیست و از جزئیات جریانات و چهرههای سیاسی اطلاعی ندارد اما بهشدت طرفدار انقلاب است و هر کسی که منسوب به انقلاب است را دوست دارد.
🔹 همیشه در گفتگو با مسئولان جذب تشکلها این تیپ شخصیتی را متذکر میشدم چرا که در وهلهی اول ممکن بود اینها بهعنوان هستهی سخت انقلابی شناخته نشوند در حالی که اینها آب ندیدهاند وگرنه بعضاً شناگران ماهریاند.
🔸 اما برازجان! شهری کوچک در استان مرزی بوشهر، ۱۰۰۰ کیلومتر دورتر از تهران. شهری که میزبان یک هستهی قدرتمند و بالغ انقلابی است. هستهای که مشابه آن را در بسیاری از شهرهای بزرگ گشتهام و نیافتهام.
🔸 از کارمند بانکی که طی چهار پنج سال برای اینکه صدای انقلاب ایران را به جهان برساند توانسته بود با هزار نفر از کشورهای مختلف ارتباط برقرار کند و دوست شود بیآنکه حتی یک کلام زبان بلد باشد. تا معلمی که توانسته بود ۲۰ هزار مخاطب در ایکس داشته باشد و بهصورت تخصصی مطالعات مختلفی روی کشورهای جهان و جنبشهای آنها داشته و منابع دست اولی برای شناخت آنها در اختیار رسانههای فارسیزبان قرار دهد، تا سنگ قبر تراشی که با طنز پردازی سیاسی دهها هزار مخاطب جذب کرده و فعالیت میکرد تا معلمهایی که پویشهای ملی راه میاندازند و بسیاری فعالیتهای دیگر.
🔶 کاش به این باور برسیم که آب فقط در تهران نیست و همهی حزباللهیهای شهرستانی باید بتوانند در شهرستانشان شناگران ماهری باشند. از این رهگذر میتوان انقلابی در پیشرفت گفتمان انقلاب اسلامی نه فقط در ایران که در جهان رقم زد.
🔻 پینوشت: عکس مربوط به گورستان سربازان انگلیسی است که در جنگ جهانی اول به بوشهر وارد شده و به دست دلاوران دشتستان و برازجان هلاک شدند.
✍️ امیر شعبانجولا
🆔 @raehah
۱۳ فروردین
#طنز
🔴 کاش توالتنویسهای ما از آمریکاییها یاد بگیرن و اینجوری خوشگل بنویسند! غربگراهای ما حتی عرضه ندارند از جاهای خوب غرب یاد بگیرند!
❗ غربگدا! یاد بگیر! اینجوری باید بنویسی نه اینکه جلوهی بصری همهی توالتها رو به فنا بدی!
🔻 پینوشت: توالتنویسی دانشجویان کلمبیا در اعتراض به رییس جدید دانشگاه که حامی اسراییل است.
✍️ امیر شعبانجولا
🆔 @raehah
۱۵ فروردین
#کوتاه_نوشت
کسانی که مذاکره غیرمستقیم رو مسخره میکنند، خودشون رو مسخره میکنند چون همهشون موقع معامله املاک با واسطهگری بنگاه، مذاکره غیرمستقیم میکنند و بعد که به توافق رسیدن معامله میکنند.
✍️ امیر شعبانجولا
🆔 @raehah
۱۹ فروردین
🔰 مذاکرات ایران و آمریکا 1/3
چالشهای نظم جدید جهانی و نقش ایران در منطقه
🔹 قبل از پرداختن به مسألهی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا، لازم است با دید کلانتری پسزمینهی حاکم بر این مذاکرات را ببینیم.
🔹 گذار دنیا به نظم جدید را تقریباً همهی سیاستمداران دنیا پذیرفتهاند و امروز شاهد تلاش کشورها برای گرفتن سهم بیشتر در نظم جدید هستیم. اما برای درک بهتر موضوع لازم است تا روشن کنیم نظم سابق چه بوده و نظم جدید احتمالاً چیست؟
🔹 نظم سابق حاکمیت بیمنازع آمریکا بر جهان بود. شریانهای اقتصاد، علم و فناوری، فرهنگ و قدرت نظامی در اختیار آمریکا بود. اما بهمرور از طرفی با سوء استفادهی بیش از حد آمریکا از این حاکمیت بلامنازع و از طرف دیگر با نافرمانیهایی در مقابل این حاکمیت از جانب گروهها و جنبشها و کشورها (که پررنگترین آنها یا شاید پررنگترین شروع این نافرمانیها انقلاب اسلامی است) این نظم با چالش جدی مواجه شده است. سیاستمداران آمریکا خود نیز بهخوبی این موضوع را دریافتهاند که در گزارشهایشان مشخص است. پس باید برای نظم جدید جهان برنامهریزی کرد.
🔹 آنچه که از نظم جدید حاکم بر جهان آشکار است، این است که دیگر حاکمیت مطلقی را شاهد نخواهیم بود بلکه جهانی چند قطبی با رهبران منطقهای خواهیم داشت. پس هر کدام از کشورها امروز در تلاش است تا رهبری خود را بر منطقهاش تثبیت کرده و دامنهی آن را گستردهتر نماید. تلاشهای روسیه، چین، اروپا، ترکیه، آمریکا و همچنین ایران و... در این بستر قابل توجیه است.
🔹 طبق بیان حضرت آقا در نماز جمعهی نصر، آمریکا بهدنبال این بود که در منطقهی ما قدرت حاکم اسرائیل باشد. تمام برنامهریزیها انجام شده و در حال طی کردن گامهای آخر بود که ناگهان طوفان اتفاق افتاد. پس از طوفان تقریباً امکان پیادهسازی این نقشه از بین رفت. حالا پدر، خود وارد شد تا با قدرتنمایی و تحکم بتواند قدری امکان رهبری فرزند را که از دست رفته بود احیا کند اما حیثیت پدر نیز رفت! در مواجهه با یک گروهی که خودشان آن را هنوز حوثیها مینامند یعنی یک قبیله میدانندشان و نه یک دولت-ملت، درمانده شدند و افسانهی قدرت پدر نیز به باد رفت. با این حساب تقریباً فاتحهی ایدهی رهبری اسرائیل بر منطقه خوانده شد.
🔹 برای جلوگیری از آبروریزی، رسانهها دست به کار میشوند تا دشمن اصلی را نه به قول خودشان گروههای کوچک حوثیها و حماس و حزبالله و... بلکه آن را قدرتی که واقعاً قدرت باشد بدانند؛ یعنی ایران. تا همین جا مجبور به پذیرش این نکته شدند که ایران یکی از جدیترین گزینهها برای رهبری منطقه است. حالا باید ایران را مهار کنند و مانع از این شوند که ایران قدرت محوریِ در هم شکنندهی آمریکا و اسرائیل شناخته شود.
ادامه دارد...
✍️ امیر شعبانجولا
🆔 @raehah
۲۱ فروردین
🔰 مذاکرات ایران و آمریکا 2/3
چالشهای نظم جدید جهانی و نقش ایران در منطقه
1️⃣ با تهدیدهای پر سر و صدا ایران را تهدید میکنند که یا باید مذاکره کنی یا به تو حمله میکنیم. فضای رسانهای هم آماده میشود که:
1️⃣.1️⃣ یا ایران مذاکره را میپذیرد که رسانهها آمادهاند تا در افکار عمومی تثبیت کنند که قدرتتان در مقابل قدرت ما شکست و تسلیم مذاکره شد و بلافاصله پس از آن هم اخبار متعدد منتشر کنند که ایران فلسطین را فروخت، گروههای مقاومت را مجبور به خلع سلاح کرد و...
1️⃣.2️⃣ یا ایران مذاکره را رد میکند که بهانه فراهم میشود برای اقدام (و نه جنگ) علیه ایران. البته اقدامی که به موجب آن ایران یا پاسخ ندهد یا پاسخی بدهد که بتوان آن را بهنحوی عدم پاسخ تفسیر کرد.
2️⃣ البته موضوعات پیشنهادی برای مذاکره طوری تنظیم میشود که اگر به نتیجهی مطلوبشان برسد، چه بسا بتوانند با جنگی راحت کلاً بساط ایران را جمع کنند.
3️⃣ ایران در آستانهی روز قدس پاسخ میدهد و با پیام رهبری روز قدس پرشکوه را پشتوانهی مردمی پاسخش میکند تا به دشمن بفهماند که حتی در صورت جنگ، ایران پشتوانهی مردمی کافی جهت اقدام را داراست. در پاسخ بیان میشود که اولاً توانمندیهای نظامی ما قابل مذاکره نیست؛ ثانیاً متحدان منطقهای ما مستقل هستند و اگر کاری دارید، با خودشان مذاکره کنید ولی ما نمیپذیریم که متحد شما (اسرائیل) مستقل باشد بلکه آن را نیروی نیابتی میدانیم پس برای اعتمادسازی باید جلوی جنایات آن را بگیرید؛ ثالثاً اگر اعتمادسازی کردید، بحث هستهای قابل مذاکره است تا سقف برجام.
4️⃣ ترامپ، نتانیاهو را به آمریکا میکشد تا بررسی کند که چقدر میتواند با کنترل جنایات اسرائیل، اعتمادسازی کند. نتانیاهو توافقی مثل لیبی را مطالبه میکند. بهعبارتدیگر حرفش این است که اگر تضمین میدهی که توافقی مثل لیبی منعقد کنی، من دست از جنایت میکشم تا توافق منعقد شود و بعد با هم حساب همهشان را برسیم!
5️⃣ ترامپ با اعلام مذاکرهی مستقیم و سطح بالا، سناریوی رسانهای آماده شده برای حالت 1.1 را شروع میکند. هر چند که چون ایران مذاکرهی مستقیم را نپذیرفته، تیغشان کند شده و باید با خبرسازی و دروغپردازی و... تا حدی آنچه میخواهند را بیرون بکشند.
6️⃣ باید دید که شنبه آمریکا چه گزینهای را برای اعتمادسازی رو میکند. احتمال میدهم که قدری محاصرهی غزه را شل کنند ولی بههرحال نتیجهی تعیینکنندهی مذاکرات شنبه این است که تیم مذاکرهکنندهی ایرانی چه حدی از اقدامات را بهعنوان اعتمادسازی پیش از مذاکرات مستقیم و رسمی میپذیرد. هر دستاوردی از مذاکرات شنبه در راستای حمایت از فلسطین بهشدت باید از جانب رسانههای ما پررنگ شود تا نشان داده شود که ما در مذاکره هم که رفتیم، تلاش برای کمک به فلسطین کردیم. این خط میتواند باطلالسحر برنامههای آنها برای افکار عمومی باشد.
7️⃣ تا اینجای کار در واقع مذاکرهای با آمریکا نشده بلکه مذاکرهی شنبه، پیشمذاکره است و نه مذاکره. پیشمذاکرهای برای اعتمادسازی.
8️⃣ از این جا به بعد دو احتمال مطرح میشود.
8️⃣.1️⃣ یا بر سر اقدامی (خصوصاً مرتبط با فلسطین) بهعنوان اقدام اعتمادساز از جانب آمریکا توافق میکنند که در آن صورت پس از اقدام آمریکا مذاکرات شروع خواهد شد.
8️⃣.2️⃣ یا به توافق نمیرسند که در آن صورت مذاکرهای هم در کار نخواهد بود.
9️⃣ اگر حالت اول رخ دهد، باتوجه به اینکه ایران با سقف برجام وارد مذاکره میشود و آمریکا هم با توافق لیبی، احتمالاً اگر به توافقی برسند، از نظر هستهای چیزی بین این دو خواهد بود یعنی بهلحاظ تعهدات هستهای چیزی بدتر از برجام اما نه در حد توافق لیبی.
0️⃣1️⃣ اگر حالت دوم رخ دهد، احتمالاً شاهد زد و خوردهایی نه در حد جنگ بین ایران با آمریکا و اسرائیل خواهیم بود.
ادامه دارد...
✍️ امیر شعبانجولا
🆔 @raehah
۲۱ فروردین
🔰 مذاکرات ایران و آمریکا 3/3
چالشهای نظم جدید جهانی و نقش ایران در منطقه
🔸 به هر حال مستقل از نتیجهی مذاکرات و سناریوهای مطرح، یک چیز روشن است. در هیچ یک از حالات مذاکرات، وضع اقتصادی ما تغییر بنیادینی نخواهد کرد و اساساً مذاکرات چه دستاوردی داشته باشد یا نداشته باشد، نمیتواند مشکلات اقتصادی ما را حل کند. این زمین بازی آمریکاست که تمام مشکلات کشور را منوط کند به مذاکرات تا در مذاکرات بتواند با فشار بیشتری قدرت خود را اعمال کند. شاید حتی آمریکا برای بالا بردن فشار، دست به ایجاد فتنههای داخلی نیز بزند که البته این اقدام آمریکا را مذاکرهکنندگان میتوانند یک اقدام ضداعتمادساز تلقی کنند و بنابراین آمریکا را مجبور کنند در اتخاذ چنین تصمیمی بسیار محتاطانهتر عمل کند.
🔶 درنتیجه اولاً باید توجه داشت که این مذاکرات نباید تبدیل به مسألهی اصلی افکار عمومی جامعه شود. مسألهی اصلی افکار عمومی جامعه باید فلسطین و ظلم بیحد و حصر دشمن باشد. ثانیاً برای جایابی درست در نظم جدید باید ایران مقتدر و قدرتمند باشد چه بهلحاظ اقتصادی، چه علمی، چه نظامی و چه فرهنگی بنابراین آنچه باید در کانون تمرکز ما باشد، ملزومات رسیدن به رهبری منطقه در نظم جدید جهان است. چیزی که دقیقاً تمام تلاش آمریکا چه در مذاکره چه در بمباران یمن و فلسطین و... متوجه آن است.
پایان
✍️ امیر شعبانجولا
🆔 @raehah
۲۱ فروردین
🔴 از ییل تا تهران
نمونههایی از دیپلماسی غیررسمی دانشجویی
1️⃣ یکی از تشکلهای دانشجویی با دانشجویان معترض آمریکایی در دانشگاه ییل آمریکا ارتباط گرفتهاند پس از چند جلسه گفتگوی مجازی تصمیم گرفتند برای دانشجویان دانشگاه یکدیگر نشریه تولید کنند. دانشجویان ایرانی نشریه برای مخاطب آمریکایی تولید میکنند و آنها در دانشگاهشان توزیع میکنند و دانشجویان آمریکایی هم متقابلاً برای دانشجویان ایرانی.
2️⃣ مجموعهای از دانشجویان ایرانی با جمعی از دانشجویان پاکستانی ارتباط گرفتهاند و یک رسانهی مشترک تأسیس کردهاند و محتواهایی به زبانهای فارسی و اردو و انگلیسی با زیرنویس به زبانهای دیگر تولید میکنند و منتشر میکنند. به دنبال اضافه کردن افرادی از کشورهای عراق و یمن به تیم تحریریهشان هستند و هر کدام محتوای تولید شده را در فضای مجازی کشور خودشان توزیع میکنند.
3️⃣ یکی از تشکلهای دانشجویی تصمیم گرفتهاند تریبون آزاد ویدیو کنفرانسی برگزار کنند با حضور دانشجویان دانشگاه خودشان و دانشجویان یکی از دانشگاههای فرانسه. تبلیغات برنامه و هماهنگیهای لازم در فرانسه را تشکل دانشجویی ضدسرمایهداری در آن دانشگاه انجام میدهد و هماهنگیهای لازم در دانشگاه ایرانی را تشکل مذکور. با کمک یکی دو نفر که زبان بلد هستند، ترجمه هم برای طرفهای مقابل انجام میشود.
4️⃣ در یکی از دانشگاهها نشستی ویژه مهاجرت علمی برگزار شده و دانشجویان مهاجر در ایران و کشورهای دیگر به صورت ویدیو کنفرانس تجربههایشان از مهاجرت علمی را بیان میکنند.
5️⃣ دو سه روز پیش در تجمع ضدصهیونیستی در نیویورک خانم نردین کیسوانی که در ماه هشتم بارداری است مورد حملهی پلیس نیویورک قرار گرفت. یکی از دانشگاههای ایران به این مناسبت برنامهای را تدارک دیده تا ضمن محکومیت این رفتار پلیس نیویورک، شرکتکنندگان در آن تجمع روایتشان از سختی فعالیت ضدصهیونیستی در آمریکا را بیان کنند و سوالات دانشجویان ایرانی را پاسخ دهند.
🔶 تمام روایتها صرفاً آرزوهای نویسنده بود. کاش تشکلهایی داشتیم که این ایدهها و دهها ایدهی مشابه دیگر را اجرا میکردند!
✍️ امیر شعبانجولا
🆔@raehah
۲۳ فروردین
🔰 آقای رییسی چرا با آمریکا مذاکره میکرد؟
1️⃣ مذاکره با آمریکا در دولت آقای رییسی انجام میشد. از طرف ایران علی باقری مسئول این مذاکرات بود و هدف آن مطالبه از طرفهای مقابل برجام بود که به تعهداتشان عمل کنند. چرا که ایران طبق برجام در دولت روحانی تمام تعهداتش را عمل کرده بود و هزینهها را پرداخته بود ولی طرفهای مقابل بدعهدی کرده و عمل نکرده بودند. لذا مذاکرات با دستور کار وصول مطالبات انجام میشد و تیم مذاکرهکننده حق هیچ مذاکرهای فراتر از این را نداشت.
2️⃣ امروز اگر مذاکرات در همین چهارچوب پیش برود، میتوان گفت امتداد همان مذاکرات است. اما اگر دستور کار انعقاد یک توافق جدید است که در آن ما امتیازاتی بدهیم و امتیازاتی بگیریم، این دقیقا همان بیعقلی و بیشرافتی است که فرموده شد.
3️⃣ ما در برجام امتیازاتمان را دادهایم و تا چند ماه دیگر طبق برجام باید طرف مقابل تمام امتیازاتش را بدهد؛ چه آنهایی که تا حالا باید میداد و نداده و چه موارد جدیدی که اکتبر سررسیدش است. لذا وجهی ندارد که امتیاز جدیدی بدهیم.
4️⃣ اما طبیعیست که دشمن همانطور که تا حالا امتیازاتش را نداده، برای اینکه امتیازات جدید را ندهد، دبه کند. اما اینکه نه تنها دبه کند، بلکه خواهان توافق جدیدی شود و روز از نو روزی از نو باز هم بخواهد امتیازات جدید بگیرد و امتیازات جدید ندهد، حقیقتاً نوبر است!
🔶 امیدوارم تیم مذاکرهکننده سنگینی نگاه مردم را روی خودشان حس کنند و تا مطالبات برجام وصول نشده، امتیاز جدیدی ندهند.
✍️ امیر شعبانجولا
🆔 @raehah
۲۴ فروردین
🔴 زنگ خطر
🔹 امروز کنار خیابان ایستاده بودم تا تاکسی بگیرم. یک ۲۰۶ سفید جلویم ایستاد. پیرمردی که یک تار موی سیاه هم برایش باقی نمانده بود پشت فرمان و یک دختر حدودا ۱۰ ساله هم در کنارش. پیرمرد داشت نوهاش را از مدرسه به خانه برمیگرداند. اول فکر کردم که آدرس میپرسد. جلو رفتم.
▪️ «بله؟»
▫️ «حاج آقا! من از ولیعصر میرم. اگر مسیرتون میخوره، افتخار بدید که برسونم.»
🔹 بعد از تعارفات، سوار شدم. هنوز کامل ننشسته بودم که گفت: «شما تاج سر ما هستید، خدا به شما عمر طولانی بده. خدا به جمهوری اسلامی برکت بده، ما هر چی داریم از جمهوری اسلامیه!»
🔹 به قدری غیر منتظره بود که شاید لحظهای آمدم شک کنم، اما اصلاً هیچ جای شک نبود؛ یک پیرمرد باصفای انقلابی.
▫️ «خدا شما روحانیها رو حفظ کنه. همهی شماها خوبید. همهتون رو سر ما جا دارید و ما وظیفه داریم که به شما خدمت کنیم. شما منت سر ما دارید. ما زمان شاه هیچی نداشتیم، چای رو مردم مثقال مثقال میخریدن اما امروز همه ماشین دارند، ولی ناشکری میکنند. اونموقعها وضع مالی همه خراب بود، الان وضعمون خیلی خوبه این مردم قدرناشناسند. من خودم بچه میدون خراسونم، بلدی؟»
▪️ «بله»
▫️ «جمهوری اسلامی پاینده باشه، شما روحانیون عمرتون طولانی باشه. خصوصاً طلبههایی که درس میخونن. حالا اونایی که مسئولیتی دارند که الحمدلله اکثر مدیران و مسئولان ما پاک و خوبند اما طلبههایی که درس میخونن و مسئولیتی هم ندارند بندگان خدا خیلی مظلومند. زندگی رو به سختی میگذرونن، خدا بهشون خیر بده.»
🔹 من فقط تونستم بگم: «البته اینجور هم نیست که همه آخوندها خوب باشن! بالاخره آخوند بد هم داریم! ولی بله کلیتش همین هست که شما میفرمایید!»
🔹 افقهای جدیدی از انقلابیگری با هر جملهی پیرمرد برایم باز میشد! تا بحث رسید به مذاکرات و جملهای که مو به تنم سیخ کرد!
▫️ «حالا انشاالله که با هم بسازن و بالاخره تموم بشه ماجرای ما با آمریکا!»
🔹 باورش سخت بود که پیرمردی چنین انقلابی و بصیر، نگاهش به آمریکا این باشد. با خودم مرور کردم و دیدم که اگر الناس علی دین ملوکهم، و اگر بدنهی بزرگ و مهمی از حاکمان تمام دغدغهشان آمریکاست، چنین کسی هم که اینقدر به تمام روحانیت و تمام مسئولان جمهوری اسلامی خوشبین است، باید هم اینطور فکر کند.
🔸 اتفاق امروز برای من زنگ خطر بزرگی بود. اینجا بود که فهمیدم چرا آقا هر بار درمورد مذاکرات صحبت میکنند، تأکید میکنند که افکار عمومی را بسازید و نگذارید آن خراب شود. تأکید بر دشمنی آمریکا و جا انداختن این مفهوم در بین مردم میکنند.
🔸بله! شاید گاهی به هر مصلحتی تن به مذاکره دهیم، اما نباید بگذاریم ذهنیت جامعه با اخبار مذاکره اینطور حق و باطل را گم کند.
✍️ امیر شعبانجولا
🆔 @raehah
۲۴ فروردین
🔰 سفر وزیر دفاع عربستان از منظر رسانههای عربی
🔹 اخبار و تحلیلها و کامنتهای مربوط به سفر وزیر دفاع عربستان به ایران را در برخی رسانههای عربی مرور کردم. مشاهداتم را مینویسم، شاید برایتان جالب باشد.
1️⃣ اولاً که تقریباً در تمام رسانههای بررسی شده تنها خبری که از این سفر کار شده بود، جملهی وزیر دفاع عربستان بود که: «از این پس با کمال صراحت و افتخار می گویم که پادشاهی عربستان سعودی ایران را دوست، برادر و همسایه شریف میداند.»
2️⃣ ثانیاً در تحلیل این خبر تقریباً همه دچار سردرگمی بودند.
3️⃣ ثالثاً خطوط تحلیل بیشتر حول موارد زیر بود:
▫️ این خبر نشان میدهد که حملهی ایران نزدیک است و عربستان خودش را به ایران نزدیک کرده تا ایران به عربستان حمله نکند.
▫️ این خبر نشان میدهد که حمله آمریکا به ایران نزدیک است و عربستان خودش را به ایران نزدیک کرده تا از ترکشهای احتمالی جنگ در امان باشد.
▫️ یکی دو مورد هم گفته بودند این خبر نشان میدهد که حملهی آمریکا به یمن نزدیک است و عربستان آمده تا دامن خودش را از این جنگ بیرون بکشد.
4️⃣ رابعاً و شاید از همه مهمتر اینکه خیلی بحث شده بود سر این که پس این همه مواضع ضدشیعه و ضدایران چه شد؟ یا برخی از این منظر مطرح کرده بودند که گفتید حماس و انصارالله و... چون با ایران رابطه دارند بد هستند و این همه سال با آنها جنگیدید، حالا چه شد؟
✍️ امیر شعبانجولا
🆔 @raehah
۲۹ فروردین