فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمیک_موشن
#منشور_روحانیت
🔰فراز اول: گوهرِ شب چراغ
🔹سلام بر حماسهسازان همیشه جاوید که رساله علمیه و عملیه خود را به دم شهادت و مرکب خون نوشتهاند و بر منبر هدایت و وعظ و خطابه ناس از شمع حیاتشان، گوهرشب چراغ ساختهاند.
📚| صحیفه امام(ره)، جلد 21، صفحه 88 |
🌐 رحا مدیا 👈 عضو شوید👇🏻
🆔 @rahamedia
#چارچوب
🔘خون دلی که امام از برخی معممین میخورد
🔻 اولين و مهمترين حركت، القاى شعار جدايى دين از سياست است كه متأسفانه اين حربه در حوزه و روحانيت تا اندازهاى كارگر شده است تا جايى كه دخالت در سياست دون شأن فقيه و ورود در معركه سياسيون تهمت وابستگى به اجانب را به همراه مىآورد.
♨️ يقيناً روحانيون مجاهد از نفوذ بيشتر زخم برداشته اند. گمان نكنيد كه تهمت وابستگى و افتراى بى دينى را تنها اغيار به روحانيت زده است، هرگز؛ ضربات روحانيت ناآگاه و آگاه وابسته، به مراتب كاريتر از اغيار بوده و هست .
♨️در شروع مبارزات اسلامى اگر می خواستى بگويى شاه خائن است، بلافاصله جواب می شنيدى كه شاه شيعه است!
♨️ عده اى مقدس نماى واپسگرا همه چيز را حرام می دانستند و هيچ كس قدرت اين را نداشت كه در مقابل آنها قد علم كند.
♨️خون دلى كه پدر پيرتان از اين دسته متحجر خورده است هرگز از فشارها و سختي هاى ديگران نخورده است.
📚منشور روحانیت؛ صحيفه امام، ج۲۱، ص: ۲۷۹
#رحا
#منشور_روحانیت
#رسالت_حوزه_انقلابی
🆔 @rahamedia
#روز_نگار
🔘مارهای خوش خط و خالی که هنوز هستند
🔻 به مناسبت صدور منشور حوزه و روحانیت:
❇️ منشور روحانیت یکی از مهمترین و طولانیترین پیامهایی است که امام راحل خطاب به حوزههای علمیه صادر کردهاند و در بخشهایی از آن ضمن تقدیر از روحانیت انقلابی به خدمات، وظایف و عملکرد انقلابی حوزویان پرداخته شده.
💢 اما بخشهایی از این پیام نیز نشاندهنده رنجش خاطر امام راحل از برخی علما و روحانیون است. تازیانه قلم امام در این پیام بر گرده برخی حوزویانی میخورد که علیه انقلاب و نظام اسلامی فعالیت میکنند و آنها را با الفاظی چون مارهای خوش خط و خال، متحجرین، مقدس نمایان احمق و ... مورد خطاب قرار داده و میفرمایند:
❇️ «در حوزه هاى علميه هستند افرادى كه عليه انقلاب و اسلام ناب محمدى فعاليت دارند. امروز عده اى با ژست تقدس مآبى چنان تيشه به ريشه دين و انقلاب و نظام مى زنند كه گويى وظيفه اى غير از اين ندارند. خطر تحجرگرايان و مقدس نمايان احمق در حوزه هاى علميه كم نيست.»
📚 صحيفه امام، منشور روحانيت، ج۲۱، ص ۲۷۸
♨️ متاسفانه تفکری که امام راحل علیه آنها افشاگری کرده، هنوز هم در حوزههای علمیه ظهور و بروز دارند و حوزه علمیه کنونی حوزه علمیهای نیست که مد نظر امام راحل بوده است.
♨️ چرا که هنوز هم مارهای خوش خط و خال و معممین سکولار مسلکی در بین حوزویان هستند و آنچنان دارند تیشه به ریشه دین و انقلاب و نظام میزنند که گویی وظیفهای غیر از این ندارند.
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*روحانیونی که از شاه بدتر و از دشمن خطرناکترند*
⭕️📹 استاد رحیمپور ازغدی:
🔸تفکری که امام در #منشور_روحانیت به عنوان #تحجر کوبید، نسبت به زمانی که منشور روحانیت نوشته شد خیلی قویتر شده است...
#خطر_روحانیت_بیبصیرت
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمیک_موشن
#منشور_روحانیت
🔰فراز دوم: روحانیت متعهد
🔹 روحانیت متعهد به خون سرمایه داران زالو صفت تشنه است...
📚| صحیفه امام(ره)، جلد 21، صفحه ۲۷۶ |
🌐 رحا مدیا 👈 عضو شوید👇🏻
🆔 @rahamedia
هدایت شده از رحا مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
⭕️ نیمه شعبان مظهر امید به آینده است.
🎙مقام معظم رهبری
#امام_زمان
#منتظرت_هستیم
🌐 رحا مدیا 👈 عضو شوید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر | بله
🆔 @rahamedia
عمری به آرزوی وصال تو سوختیم
🔹 امام صادق علیه السلام فرمودند :
هر مؤمنی آرزوی خدمت به مهدی را داشته باشد و برای تعجیل فرجش دعا کند، (در زمان ظهور) کسی بر قبر او می آید و او را به نامش صدا میزند که:
فلانی مولایت صاحب الزمان ظهور کرده اگر میخواهی به پا خیز و به خدمتش برو، و اگر میخواهی تا روز قیامت بخواب.
پس عده بسیاری به دنیا باز میگردند و فرزندانی از آنها متولد میشود.
▪️مکیال المکارم، ج۱،ص۴۲۰
🆔 @rahamedia
دو نوع مخاطب برای انتخابات!
🔸اگر متدین بود؛ میگم حکومت، حکومت اسلامه
هر قدمی که برای تقویت نظام اسلام باشد، نزد خدا ارزشمند است ولو کوچک به اندازه #رای_دادن.
تقویت نظام اسلام در برههای با فدا کردن جان بود، در این برهه با رای دادن، چه بسا با قصد قرب، در مسیر شهدا گام برداشته ایم.
🔸اگر غیر متدین بود و اصرار بر رای ندادن داشت؛
میگم همین وضعیتی که میگی مطلوب نیست و به خاطر اعتراض به این وضعیت نمیخوای رای بدی، بدتر خواهد شد، چون همین مسئولین جای پاشون صفتتر میشه.
حداقل اون کسی که به نظر و رای شما، نزدیکتر انتخاب کن تا شرایط از نظر شما بهتر بشه.
🔸میگه، همشون از فیلتر شورای نگهبان گذشتن و همشون یکیان، شرایط برای ما بهتر نمیشه؛
میگم خب، پس بایست کنار، دیگران برای شما انتخاب کنن.
🔸میفهمه که باید رای بده، چون احساس میکنه دارن حقش رو به نفع خودشون تصاحب میکنن.
🆔 @rahamedia
نقطه شروع قیام حضرت حجت(عج)
🔹تصور کنید انقلابی جهانی و با عظمت را که همه انبیا برای تحقق آن مبعوث شدهاند و همه ائمه صلوات الله علیهم، آرزوی آن را داشتهاند. دورانی که از ائمهاطهار درباره آن چنین نقل شده است:«لو ادرکته لخدمته ایام حیاتی» «اگر دوران او را درک کنم، همه عمرم را در خدمت او خواهم بود.» حال برای این سرانجام باشکوه هستی، معقول است فقط بنشینیم و دعا کنیم؟ یا عده دیگری بگویند، ما هم فساد کنیم تا زودتر بیاید؟!آیا هیچ صاحب خردی، چنین نظریهها و توصیههایی را برای نیل به آن مقصود، برمیتابد؟ قطعا نه! اما اینکه معتقد باشیم آن دوران شگفتانگیز نیاز به مقدمهای از همان جنس دارد و باید زمینه آنچنان قیام لله را با قیامی الهی فراهم کرد و برای همپای ولی بلافصل شدن، باید تمرین کنیم، سخنی معقول و منطقی است. حال این سخن تأملبرانگیز امام خمینی (ره) را مورد توجه قرار دهید: «انقلاب مردم ایران، نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت(عج)ارواحنا فداه است.» (صحیفه امام، ج ۲۱، ص ۳۲۷) دقت کنید! این سخن شخصیت بینظیری است که عمرش را در راه تعلیم و تعلم معارف الهی و ترویج آن سپری کرده و عالیترین مدارج فقه و اصول، کلام، فلسفه، عرفان و تفسیر را طی کرده است. شخصیتی که شاگردانش امروز، فحول حوزه علمیه هستند و تألیفاتش همچنان سرآمد رشتههای گوناگون است. انسان حکیم و بزرگی که به قول رهبر انقلاب تا مرزهای عصمت پیش رفته بود و قطعا اهل گزافگویی نبود.
🔹علاوه بر این نص صریح از امام راحل، تجربه دوران انقلاب و چهلوپنج سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بهوضوح این حقیقت را نمایان میکند که ارادهای مستظهر به منبع قدرت خدای متعال، همواره پشتیبان این انقلاب بوده و انشاءالله خواهد بود.چه کسی باور میکرد شاه رفتنی باشد؟ چه کسی تصور می کرد انقلابی نوپا از همان ابتدا با غائلهها و بحرانهای سهمگینی مثل جنگ هشت ساله دست به گریبان شود و سرانجام دشمنانش که همه زورمداران وصاحبنامان قدرت بودند، ناکام و شکست خورده عقبنشینی کنند؟ کدام انسان منصفی، عبور از شرایط حاد و فتنههای مختلف داخلی طی دهههای اخیر را میتواند ببیند، عمق آنها را درک کند و عبور از آنها، او را متحیر نکند؟ کدام انسان ژرفاندیشی میتواند تحولات و بحرانهای منطقهای از جمله داعش را درک کرده باشد و دور ماندن ایران عزيز از آتش آن بحرانها و سرانجام شکست خوردن آنها، او را انگشت به دهان نکند؟
آری، هر یک از این گردنههای صعب میتوانست انقلابی را زمینگیر کند و طومارش را در هم بپیچد؛ اما نهتنها چنین نشد، بلکه ایران عزيز سربلند و مقتدر و به اعتراف دشمنانش، ابرقدرت منطقه، سروقامت ایستاده است.البته اگر نبود ناکارآمدیها و دور شدن از ارزشهای انقلاب بهخصوص در مقاطعی، امروز جایگاهی رفیعتر، ایرانی پیشرفتهتر، عدالت و رفاهی فراگیر و معیشتی با مشکلاتی به مراتب کمتر را شاهد بودیم.اگر این انقلاب، مقدمه انقلاب جهانی حضرت حجت است که به تصریح امام (ره) و شواهد و قرائن فراوان، چنین است، بنابراین همه مشتاقان ظهور برای بقا و تداوم آن، لحظهای نباید درنگ کنند و همه توان خود را برای تقویت آن باید به کار بگیرند.امروز جلوه و صحنه مهمی برای این تقویت، پیشروی ماست؛ مشارکت پر شور در انتخابات ۱۱ اسفند.
✍️مهدی فضائلی/ تحلیلگر سیاسی
#انتخابات
🆔 @rahamedia
ضرورت حضور حداکثری حوزویان در تبلیغات انتخاباتی
🧠 دشمنان با تمرکز بر جنگ شناختی در پی استثمار فکری آحاد ملت هستند و مهندسی اذهان را طوری طراحی میکنند که مخاطبانشان به باورهایی از پیش طراحی شده برسند. باور داشته باشند که نباید در انتخابات شرکت کنند، باور داشته باشند که انتخابات فرمایشی است، باور داشته باشند که نهادهای نظارتی بهویژه شورای نگهبان یکجانبهگرایی دارند، باور کنند که نمایندگان مجلس قدرت تصمیمگیری ندارند، باور داشته باشند که شرکت کردن آنان در انتخابات هیچ ثمرهای ندارد و باور داشته باشند که...
✅ به همین دلیل، طلاب و سایر دلسوزان انقلابی باید با تکیه بر زیرساختهای رسانهای، در میدان جهاد تبیین انتخاباتی حضوری فعال داشته باشند.
🗳 با جهاد در فضای حقیقی و مجازی تلاش کنند اهمیت انتخابات، ضرورت حضور در انتخابات، اهمیت مشارکت حداکثری، ویژگیهای نماینده تراز نظام اسلامی، انتخاب نمایندگان اصلح و اقدامات ضد انتخاباتی دشمنان را برای مردم تبیین و تشریح کنند.
🔗 متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید
#انتخابات
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 مصاحبهای عجیب با یک دختر خانم در مسیر پیادهروی جمکران!
📍ببینید و منتشر کنید...
🔰 پ.ن: رفته بودیم مسیر پیاده روی نیمه شعبان تا برای انتخابات پیشِرو با مردم عزیز مصاحبهای بگیریم!
🔸در بین همین مصاحبهها، دخترخانمی آمد و با او هم کلام شدیم.
🔸اصلا باورم نمیشود که چرا ما باید در مسیر هم قرار بگیریم...
#انتخابات
🆔 @rahamedia
روحانیت پدر جامعه است نه برادر بزرگتر!
🔹روحانیت باید متناسب با کارکردهای خودش در فرآیند انتخابات حضور پیدا کند.
🔸اول اینکه از حیث علمی مبانی انتخابات را تضمین نماید، زیرا هر نظام سیاسی باید مبتنی بر هنجارهای خود، قوانینش را تنظیم و زمینۀ مشارکت سیاسی مردم را فراهم کند.
🔹رسالت دومی که حوزۀ علمیه دارد، فعالیت تبلیغی است؛ زیرا روحانیت با تودۀ مردم سر و کار دارد. باید دقت داشت که قرار نیست روحانیت به مردم بگوید که باید به هر قیمتی در انتخابات شرکت کنند، بلکه باید تبیین کند که اگر مردم در انتخابات شرکت کنند به نفعشان است.
🔸و نکتۀ سوم اینکه، سنخ روحانیت به گونهای است که عملاً اگر از نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری بیرون بیاید، بسیاری از مولفههای دینی محقق نمیشود، از همین رو باید همواره در صحنه باشد.
🔹باید دقت داشت که حضور روحانیت در امر رقابت نیز به معنای این نیست که روحانیت رقیب دیگران است؛ زیرا روحانیت پدر جامعه می باشد و برادر بزرگتر نیست که سرگرم رقابت بشود، روحانیت اگر ببیند فرد دیگری بهتر کار میکند و موثرتر است، کار را به موثرتر می سپارد و حتی از او حمایت نیز میکند.
#انتخابات
🆔 @rahamedia
❓مشروعیت مجلس خبرگان رهبری در طول مشروعیت ولایت فقیه است یا در عرض آن؟
🔰 در این پرسش، واژه «مشروعیت» به صورت مشترک لفظی، در سه معنای متفاوت به کار رفته است: «حجیت»، «حق اعمال ولایت» و «اعتبار قانونی». و اگر به تفاوتهای این سه معنا توجه شود، پرسش فوق خود به خود پاسخ داده خواهد شد.
✅ توضیح آنکه، وقتی از مشروعیت مجلس خبرگان رهبری سخن میگوییم، در حقیقت از «حجیت» تشخیص آنان در شناخت فقیه جامع الشرائط سخن گفتهایم. یعنی میخواهیم بدانیم که به چه دلیل تشخیص افراد خبره، دارای اعتبار و حجیت است. اما زمانی که از مشروعیت ولایت فقیه سخن میگوییم نمیخواهیم حجیت ولایت فقیه را مورد بحث قرار دهیم؛ بلکه سخن از «حق اعمال ولایت» توسط فقیه جامع الشرائط است. به تعبیر دیگر، از «حقانیت» حکومت و ولایتِ فقیه جامع الشرائط سخن میگوییم.
♨️ تا اینجا دانسته میشودکه اساساً جایی برای این پرسش باقی نمیماند که آیا مشروعیت مجلس خبرگان رهبری در طول مشروعیت ولایت فقیه است یا درعرض آن. اعضای مجلس خبرگان، از حیث خبره و کارشناس بودن، بر کسی ولایت ندارند که اگر گفته شود ولایت آنان در عرض ولایت فقیه است، به دنبال راهکاری برای موارد تعارض ولایت آنان باشیم واگر گفته شود که در طول ولایت فقیه است آنگاه شبهه دور و امثال آن پدید آید. کار اصلی مجلس خبرگان تشخیص فقیه جامع الشرائط برای رهبری امت اسلامی و معرفی آن به مردم و سپس نظارت دائمی بر او به منظور آگاهی از تداوم شرایط لازم برای رهبری در وی میباشد.
⚖️ مشروعیت کار آنان یا به تعبیر دقیقتر «حجیت» کار آنان نیز ناشی از احکام و قوانین اسلامی و قواعد عقلایی است که بینهی شرعی را حجت دانستهاند و «حجیت بینه» درحقیقت ریشه در حجیت رأی متخصص و عالم برای غیر متخصص و جاهل دارد.
💠 درباره «مشروعیت نهاد مجلس خبرگان» و مصوبات آن، نیزهمانطور که اشاره کردیم، مشروعیت در اینجا به معنای «قانونی بودن» این نهاد و مصوبات آن است. و هیچ ربطی به مشروعیت به معنای «حق اعمال ولایت» و یا مشروعیت به معنای «حجیت» ندارد.
🔘 درباره نقش رضایت ولی فقیه در قانونی بودن این نهاد و مصوبات آن، باید دید که ماهیت کار خبرگان رهبری و ماهیت مصوبات آن چیست. همانطور که گفته شد، وظیفهی اصلی مجلس خبرگان، تشخیص و تعیین رهبری و نظارت بر رهبری به منظور آگاهی از تداوم شرایط رهبری است و همه مصوبات آن نیز در حقیقت در چارچوب همین دو وظیفه اصلی است و هر مصوبهای که خارج از این چارچوب باشد، اساساً خارج از وظیفهی خبرگان بوده و اعتبار قانونی ندارد.
🔻 مصوبات آنها در حقیقت به منظور تحقق هر چه بیشتر و بهتر همان نقش اساسی آنان، یعنی بیّنهی شرعی یا شناخت فقیه جامع الشرائط است و روشن است که کار بینه یا کارشناس اساساً ازمحدودهی امر و نهی و امثال آن، یعنی از محدوده «ولایت» خارج است.
🔹 رضایت یا عدم رضایت ولی فقیه هیچ نقشی در کار کارشناسی خبرگان و کارشناسان رهبرشناس ندارد. بنابراین، مجلس خبرگان، به عنوان مجلس کارشناسان، و از حیث شاهد یا کارشناس بودنشان تحت ولایت کسی کار نمیکنند؛ اما از حیث شهروند جمهوری اسلامی بودن، آنان نیز همچون آحاد مردم ایران تحت امر ولایت فقیه هستند و مصوبات آنان نیز نباید خلاف شرع و قانون اساسی باشد. افزون بر این، دخالت ولی فقیه در مصوبات مجلس خبرگان منع قانونی دارد. آنگونه که در اصل یکصد و هشتم قانون اساسی آمده است، رهبری حق دخالت در مصوبات مجلس خبرگان را ندارد.
✍🏻 حجت الاسلام و المسلمین احمدحسین شریفی
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ کوبنده مردم ایران به اراجیف جدید مصی علینژاد و همفکرانش در ایران...!!
#انتخابات
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 شهدا می دانستند که عدهای سوءاستفاده خواهند کرد؛ اما برای اهدای جان تردید نکردند...!
🇮🇷 اگر ما در رأی دادن، مثل شهدا احساس مسئولیت نکنیم این به معنای این است که فرهنگ شهادت نداریم!
#انتخابات
#استوری
🆔 @rahamedia
با سرانگشت خون
🔹شما با عمل نشان دادید که برای ایران رای که هیچ، باید جان داد.
#انتخابات
#پوستر
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یک پایش مردمی
⚠️ افرادی نظیر حسن آقامیری دائما از دینگریزی مردم میگویند.
آیا بهنظر شما، مردم بیدین شدهاند؟؟
#انتخابات
🆔 @rahamedia
🔻مردم هم در ابتدا و هم در بقای حکومت تکلیف دارند
🎙 در گفتگوی اختصاصی رحا مدیا با حجتالاسلام دکتر رضا محمدی، عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) مطرح شد؛
💠 انتخابات نه تنها از نظر شرعی، بلکه از نظر ملی نیز یک تکلیف است/ مردم اگر میخواهند آن بخشهای معیوبِ حکومت اسلامی اصلاح بشود باید در انتخابات مشارکت داشته باشند/ اصرار به مشارکت در انتخابات، به جهت وظیفۀ شرعی، انسانی و عقلانی است/ اینکه انتخابات در ایران، حقوقی و اجباری نیست، از موفقیتهای جمهوری اسلامی میباشد
📎مشروح گفتگو را در اینجا بخوانید
#انتخابات
🆔 @rahamedia
تأثیر دعا و توسل در نتیجه انتخابات
🔹مرحوم آیت الله مصباح:
«در انتخابات، هرگز نباید تأثیر دعا و توسل به ائمه اطهار (علیهم السلام) را به فراموشی سپرد. در اوایل انقلاب، كسانی بودند كه در ایام انتخابات، و حتی انتخابات مجلس شورای اسلامی، روزه میگرفتند و خود و زن و بچههایشان نذر میكردند تا مبادا كسی وارد مجلس شود كه صلاحیت و اعتبار لازم برای تصدی آن را ندارد. نمیدانم كه آیا در حال حاضر نیز در میان متدینین و مقدسین چنین اموری را میتوان یافت یا خیر؟»
▪️(بیانات در جمع گروهی از اساتيد و محققان مؤسسه امام خمينی(ره)؛ قم؛ 18 بهمن 1383)
#انتخابات
🆔 @rahamedia
🔻هر کسی طرفدار عقلانیت و مشارکت مشروع است، باید نظارت استصوابی را طلب کند
🎙در گفتگوی اختصاصی رحا مدیا با دکتر امیر سیاهپوش، عضو هیئت علمی دانشگاه معارف اسلامی مطرح شد؛
🔹مردم ایران بِذاته علمدوست و خواهان سخن اهل علم هستند، آن را میپسندند و میپذیرند/ اگر بخواهیم دلیل بیاوریم که چرا این دوره، انتخابات مهمتر است می گوییم چون نظام اسلامی قدرتمندتر و قویتر شده، دشمنانش نیز ضعیفتر شدهاند
📎مشروح گفتگو را در اینجا بخوانید
#انتخابات
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌یک دلیل برای مشارکت در انتخابات از زبان مردم!
🎥 ببینید و نشر دهید
#انتخابات
🆔 @rahamedia
رأی من
🔹 رای، مسئلهای مهم و اعتقادی است.
اعتقاد به خدا و رسول و معاد،
اعتقاد به آیندهای روشن است.
پس...
وضو گرفتم، نیت کردم و به افرادی مومن و شایسته رای دادم، تا در ثواب تمام تصمیمات صحیح آنها برای خدمت به تامین آسایش و رشد فرهنگی مردم و اعتلای کلمه توحید شریک باشم.
اگر تصمیمی درست برای سالها، مایه خیر و برکت و خدمت باشد ما هم سالها از نورانیتش بهره خواهیم داشت.
🔹به تعبیر مرحوم آیتالله حائری خدا ما را در اشتباهات احتمالی مسئولین مؤاخذه نخواهد کرد، چون ما خدمت آن افراد را نیت کردهایم نه اشتباهات آنها را.
✍🏻زینب صبور
#انتخابات
🆔 @rahamedia
جام اخلاق تبلیغات انتخاباتی این دوره به چه کسی تعلق میگیرد؟
🔹 اقدام کانال شخصی آیت الله میرباقری در معرفی و تبلیغ رقیب انتخاباتی ایشان در استان سمنان همزمان با تبلیغ و در کنار خود آقای میرباقری، مورد توجه و تحسین افکار عمومی قرار گرفته و یکی از نقاط تحسین برانگیز اخلاقی ایام تبلیغات انتخاباتی این دوره بود.
🔹البته همیشه انتخابات خبرگان رهبری با چنین صحنههای رو به رو بوده و اخلاق تبلیغاتی و انتخاباتی خبرگان رهبری فاصله معناداری با انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و شوراهای شهر داشته است.
🔹به همین مناسبت خوب است این بخش از خاطرات حسن روحانی را که در سالها قبل برای مجلس خبرگان رهبری داوطلب بوده و باید توسط مرحوم آیت الله مومن امتحان کتبی از او گرفته میشده، از زبان و به نقل از خود او دوباره بازخوانی کنیم: «مگر نمیدانید آن کسی که در امتحانات خبرگان، اوراق را تصحیح میکند و نمره میدهد چه کسی است؟! گفتم آیتالله مؤمن است، گفتند شما مگر در انتخابات سمنان با ایشان رقیب نیستید؟ گفتم چرا، گفتند چرا قبول کردید؟ گفتم من آیتالله مؤمن را خیلی بالاتر از این حرفها میدانم. ایشان یک شخصیت برجسته است، هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ تقوایی، به هیچ عنوان چنین مسائلی در تصمیمگیریاش تأثیر نخواهد داشت.»
🔹یک هفته بعد نیز آیت الله مومن جواب مثبت آزمون کتبی حسن روحانی را به اطلاع آیتالله جنتی میرسانند و رقیب خود را در انتخابات مجلس خبرگان رهبری تایید میکنند.
🔹وقتی افرادی صالح و با اهدافی متعالی کاندیدای نمایندگی میشوند، خلق چنین صحنههای که شاید در هیچ ایام تبلیغات انتخاباتی در جهان نظیر نداشته باشد، دور از انتظار نیست و بارها اتفاق خواهد افتاد.
#انتخابات
🆔 @rahamedia
🔻معجزهٔ "حضور"
🇮🇷 حضور ملت ایران در عرصههای سیاسی_اجتماعی از جمله در انتخابات، همان اتفاقِ پُر تکرار و معجزه گونهای است که همواره در این سالها در حال وقوع بوده و هست.
♨️ وجه برجستهٔ این حضور نیز، هراس بدخواهان و بداندیشان از مردمی است که اراده کردهاند تا حامیِ نظام سیاسی_الهی کشورشان باشند و به هیچ غیری اجازهٔ دخالت در امورشان را ندهند.
⭕️ در بررسی موردیِ حضور حداکثری مردم در فرآیند انتخابات میتوان به دستاوردهای بیشماری اشاره کرد ازجمله؛ ایجاد مصونیت و اقتدار، کم کردن زمینههای دخالت و تجاوز دشمنان و افزایش دامنهٔ امنیتی در بُعد خارجی و دستاوردهایی چون حفظ وحدت، ارتقای همگرایی، تسهیل زمینههای رشد و ایجاد فرصت برای طرح شدنِ ایدههای جدید مدیریتی در بُعد داخلی.
🔹انتخابات دوازدهمین مجلس شورای اسلامی و ششمین مجلس خبرگان در حالی با حضور کم نظیر مردم و در زیر بمباران بی وقفهٔ تبلیغاتی و رسانه ای دشمنان برگزار شد که علاوه بر دشمنان، حتی برخی دوستانِ دلواپس را نیز به نوعی صبر و سکوت واداشته بود.
🔹برخلاف تلاش برخی رسانههای غربی که سعی کردند با ضریب دهیِ دوباره به فتنهٔ دروغین ِ زن.زندگی.آزادی و دیگر روایات کذب، انتخابات یازدهم اسفند1402 را بی رونق کنند اما حضور باشکوه و دوبارهٔ ملت وفادار ایران، بازارشان را کِساد و طبل رسوايی شان را به صدا درآورد.
#یادداشت
🆔 @rahamedia