#تحلیل_کوتاه
♨️ به مناسبت شهادت شیخ فضل الله نوری
🔘 روایتگران غرب گرا و انحراف مشروطیت
♨️ تاریخ مشروطه سرشار از درسهایی است که بی توجهی به آنها زنگ خطری برای حال و آیندۀ مااست.
💢 از مهمترین این درسها، نفوذ راویان غرب اندیشی است که با روایت نامتعارفشان از نهضت مشروطه توانستند بین مشروطه خواهان انشقاق ایجاد نمایند.
❇️ امام راحل در این خصوص میفرمایند جریان مشروطه « دست هایی آمد و تمام مردم ایران را به دو طبقه تقسیم بندی کرد، نه ایران تنها، از روحانیون بزرگ نجف یک دسته طرفدار مشروطیت، یک دسته دشمن مشروطه، علمای خود ایران یک دسته طرفدار مشروطه، یک دسته مخالف مشروطه... (صحیفه امام؛ ج ۱۸، ص ۱۷۰)
♨️ اکنون که خون شیخ فضل الله نوری به ثمر نشسته و با مجاهدت عالمانۀ شیخ فضل الله های معاصر، انقلابی اسلامی شکل گرفته، همان راویتگران غربگرا مشغول ایجاد انشقاق بین نیروهای انقلابی، به ویژه فضلای حوزوی هستند تا برای انقلاب مخالفان و موافقانی ایجاد نمایند.
♨️ این که برخی معممین غیظ و غضبشان به انقلاب را با طعن و کنایه و برخی نیز با صراحت بیان میکنند نتیجۀ همان سیاستی است که طعم تلخ آن را در عصر مشروطه چشیدهایم .
🖋 #علی_اعتمادی
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
↙️ بررسی ابعاد شخصیتی طلبه مجاهد مرحوم دکتر محمدحسین فرج نژاد (۳)
♦️مجاهد، انقلابی، عالم، بصیر، سادهزیست
🔻درد دین داشت و با جماعت اهل تزویر سر سازش نداشت.
🔻شخصیتی عمیقتر و دقیقتر از شهید آوینی
#فرج_نژاد
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
#روز_نگار
🔘 غریب ترین فقیه امت
❇️ استکبار ستیزی از جمله مهمترین ویژگیهای #شیخ_فضل_الله_نوری بود. سبک زندگی استکبارستیزانۀ شیخ فضل الله باعث شده بود تا در مقابل مواضع دول بیگانه در کشور، به ویژه غربیسازی قوانین اساسی از خود مجاهدتی عالمانه به خرج دهد.
❇️ او حتی در سخت ترین شرایط که مشروطه خواهان تهران را فتح کرده بودند و بسیاری از معممین و رجال ملی مذهبی برای حفظ جان خود به سفارت روس، هلند، انگلیس و ... پناهنده میشدند، حاضر به رفتن در زیر پرچم و پناه بیگانگان نشد.
❇️ زمانی که برخی از سر دلسوزی به ایشان پیشنهاد دادند تا برای در امان ماندن، پرچم روسیه، انگلستان و یا هلند را بر بام خانهاش قرار دهد؛ چنین گفت که « بايد پرچم ما را روي سفارتخانه بيگانه نصب كنند.»
❇️ البته آنچه که روح استکبارستیزی را در درون شیخ فضل الله نوری زنده نگه داشته بود، آگاهی به مسائل جامعه و مقتضيات زمانۀ خود بود.
❇️ به همین دلیل زمانی که ناظم الاسلام کرمانی در ادبیاتی اعتراض گونه به ایشان گفتند که «ملای سیصد سال پیش، بکار امروز نمی آید. شیخ در پاسخ او گفته بود: « خیلی دور رفتی بلکه ملای سی سال قبل نیز به درد امروز نمی خورد ملای امروز باید عالم به مقتضیات زمان باشد و مناسبات دول را نیز عالم باشد.( تاريخ بيداري ايرانيان، ص ۲۵۶)
♨️اما بیبصیرتی دوستان ناآگاه و زیرکی دشمنان باعث شد تا فردی که بزرگِ مردم تهران بود، تنهاترین مرد میدان توپخانه تهران شود و صدایش در میان سلام و صلوات مقدسین و صوت و کف معاندین خاموش گردد.
🖋 #علی_اعتمادی
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
هدایت شده از رحا مدیا
23.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قسمت_اول
💠مصاحبه چالشی و بدون تعارف با آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی پیرامون موضوعاتی از قبیل سیاسی بودن حوزه علمیه و همچنین پیرامون کارکردهای حوزه انقلابی افراد، جریانات و چالش های پیش روی آن...
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
💠 حدیث روز
🔻امام علی علیه السلام:
🔹الفِکرُ فِی الخَیرِ یَدعُو إلَی العَمَلِ بِهِ
🔸 اندیشیدن به خوبیها آدمی را به انجام دادن آنها بر می انگیزد.
📚ميزان الحكمه ، ح 16179
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
مقام معظم رهبری:
من توصیه میکنم دعای هفتم صحیفهی سجادیه را که در مفاتیح هم هست این دعا «یَا مَنْ تُحَلُ بِهِ عُقَدُ الْمَکَارِهِ، وَ یَا مَنْ یَفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِد» دعای خیلی خوبی است، خوشمضمونی است، با توجه به معنا این دعا را بخوانند و از خدای متعال بخواهند.
#عبرت_آیندگان
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔻توئیت حجت الاسلام سيد ناصر موسوی لارگانی
🔹آنچه که جایگاه حسن #روحانی یک انقلابی قبل انقلاب رادرپیشگاه ملت تنزل دادعلاوه بر #غرب_گدایی ، اعتماد به اطرافیان طمع کار بودکه با رمز #اعتدال مانندخوره به جان بیت المال افتاده وبا #توسعه خود،بی اعتمادی ملت راباعث شدند.
«ان فی ذلک لعبرة لاولی الابصار»
#عبرت باشدبرای مسئولین مدعی
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi