هدایت شده از خط ولی
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نه ظالم هستیم و نه مظلوم!
🔹امام خمینی (ره): مردم ما امروز- از زن و مرد، صغیر و کبیر- عازم این هستند که در مقابل تجاوزهایی که تا کنون به آنها شده است و امروز جلوگیری شده است بایستند.
#مقاومت
#کلیپ
🔻#خط_ولی
@khatevali
💠 علامه طباطبایی و حمایت از فلسطین
⭕ از ویژگی های مهم دولت دست نشانده ی کودتا، حمایت همه جانبه پهلوی از طرح های غربی و آمریکایی در منطقه بود، مهمترین طرح نفوذ غربی ها در غرب آسیا نیز تشکیل حکومت جعلی اسرائیل بود که با توحش صهیونیسم در حال تحمیل خود بر منطقه بود. لذا یکی از خطوط قرمز مطرح شده توسط دیکتاتوری پهلوی، عدم مطرح کردن ظلم صهیونیست ها علیه مردم فلسطین توسط علما و اساتید در جمع های عمومی یا هر اقدامی در دفاع از فلسطینیان و علیه صهیونیست ها بود به گونه ای که اهمیت این موضوع در کنار خط قرمز هایی چون نقد خود رژیم پهلوی قلمداد میشد.
♨️ سال ۴۹ علامه طباطبایی با همراهی شهید مطهری و آیة الله سید ابوالفضل زنجانی، با استفاده از موقعیت برجسته حوزوی خود و بنابر وظیفه انسانی و اسلامی دفاع از مظلومین، اقدام به افتتاح حسابی برای جمع آوری کمک های مالی برای مردم فلسطین و مقاومت و در کنار آن اقدام به تهیه و انتشار اعلامیه ای مزین به حدیث «مَنْ سَمِعَ رجلاً یُنادی یا لَلْمُسلمین فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیسَ بِمُسلِم» در بازار، مساجد، هیأتها و دانشگاهها و.... نمودند که موجب حساسیت شدید حاکمیت و در نتیجه احضار ایشان به مراجع قضایی وقت شد.
📌نکته در خور توجه، اقدام عملی شخصیتی چون علامه طباطبایی و عدم توقف در حد سخنرانی و محکوم کردن ستم صهیونیست ها و پذیرش هزینهی این اقدامات عملی بود.
✍🏻#زهرا_شعبانزاده
📆 به مناسبت سالگرد رحلت علامه طباطبایی
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
🔻 چرا شاگردانش را منع نکرد؟!
🚨 اینکه میگویند علامه طباطبایی دربارۀ انقلاب اسلامی گفته اند تنها شهید این انقلاب، اسلام بود، یک حرف کاملاً دروغ و ساختگی است.
🚫یکبار یک نفر گفت؛ علامه با انقلاب مخالف بود، به او گفتم اغلب شاگردان علامه در انقلاب فعال بودند، آقای بهشتی، آقای مطهری، آقای جوادی آملی و دیگران، اگر علامه با انقلاب مخالف بود، چرا شاگردانش را از مبارزه منع نکرد؟
✅ به نقل از نجمه سادات طباطبایی، فرزند #علامه_طباطبایی
🌐 رسانه حوزه انقلابی(رحا)
🆔 @rahamedia
۱. کنارگذاشتن راهبرد سیاسیِ «اشداء علی الکفار» به بهانه توصیه اخلاقی فردیِ «با دشمنان مدارا» میتواند مصداق «عقبنشینی غیرتاکتیکی» باشد؛ همان که بهفرموده رهبر انقلاب، عذاب الهی را به دنبال خواهد داشت.
۲. یاد #شهید_امیرعبداللهیان بخیر؛ همان عزیزی که نشان داد در عرصه دیپلماسی هم میتوان انقلابی عمل کرد.
✍🏻 سیدمحمدحسین دعائی
🌐 رسانه حوزه انقلابی(رحا)
🆔 @rahamedia
alame.mp3
23.59M
♨️ دیدگاه علامه طباطبائی درباره ولایت فقیه و حکومت اسلامی
🔻نقد نسبتهای ناروایی که به علامه طباطبائی در موضوع انقلاب اسلامی و ولایت فقیه زده میشود.
#علامه_طباطبائی
#ولایت_فقیه
#اندیشه_سیاسی
🎤 دکتر احمدحسین شریفی
🌐 رسانه حوزه انقلابی(رحا)
🆔 @rahamedia
📜 پخش اعلامیه بهمنظور جمعآوری پول جهت آوارگان فلسطین از سوی استاد مرتضی مطهری، علامه طباطبایی و آیتالله سید ابوالفضل زنجانی در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۴۹
#ایران_همدل
🌐 رسانه حوزه انقلابی(رحا)
🆔 @rahamedia
هدایت شده از انقلت
📲 فشارِ رسانه ای یک عده مریض برای تَکرارِ برجامِ بی فرجام
مسعود جان!😡 نترس. برو جلو و با عمو ترامپ مذاکره کن!
⁉️فقط اون دست شکستهای که برجام 2 رو بلند کرده 😂😂 شناختیش؟؟
#کاریکاتور
💢@engholtmag 💢
با مجله طنز #انقلت همراه باشید
🔻 عقلانیت توحیدی در برابر عقلانیت فردگرایانه
💠 حجت الاسلام والمسلمین زیبایینژاد؛ رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده:
عقلانیتها ارزشهای متناسب با خودشان را تولید میکنند. آن چیزی که عقلانیت لیبرالیسم ارزش میداند، در عقلانیت توحیدی شما ضد ارزش محسوب میشود. در عقلانیت لیبرال حجاب مسأله است اما در عقلانیت توحیدی بیحجابی مسأله است.
#حجاب
متن کامل مطلب: 👇
https://rahamedia.net/?p=6682
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ از سر بریده اش صدا بلند شد:
السلام علیک یا ابا عبدالله ✋
▫️طلبه شهید محسن آقاخانی ▫️
#لبیک_یا_حسین (ع)
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
⁉️ آیا علامه طباطبایی انقلابی بود و نسبتی با انقلاب داشت یا خیر؟
🔻پاسخ از حجت الاسلام یزدانیمقدم، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
✅ علامه طباطبایی از بنیانگذاران انقلاب بود؛ زیرا در جلسهای که به درخواست امام در منزل شیخ مرتضی حائری یزدی تشکیل شد و سیدمرتضی لنگرودی، زنجانی، علامه طباطبایی و موسوی یزدی و شریعتمداری و هاشم آملی و ... حاضر بودند، بیانیهای در مخالفت با قانون انجمنهای ایالتی و ولایتی نوشتند.
♨️ وقتی امام از تهران به قم عودت داده شد وی اولین کسی بود که به دیدار امام رفت و حمایتهای مختلفی از ایشان کرد.
💠 علامه از منتقدان رژیم شاهنشاهی بود و مخالفتهایی هم ابراز کرد. همچنین علامه بیانیهای به همراه برخی اندیشمندان صادر و از فلسطین حمایت کرد و با حرکتهای اسلامی و انقلابی در درون کشور و جهان اسلام همراه و مبارز و انقلابی بود نه فردی گوشهگیر و منزوی.
📜 علامه در ذیل آیه ۲۶ آل عمران«قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشَاءُ وَتَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»، تحلیلی ارائه کرده که معنای آن تایید جنبشهای آزادیخواهانه و نفی حکومتهای استبدادی و سلطنت مادام العمر و مشروطه است و او طرفدار جمهوری بود.
💢 دولتی که علامه از آن سخن گفته ابزاری و نه دولت اندام وار هگلی است؛ علامه هم به فرد انسان توجه کرده و او را بنیان نام سیاسی و اجتماع میداند و دین و نظام سیاسی را در برابر فرد متعهد میداند.
#علامه_طباطبایی
🆔 @rahamedia
🔰طوفان الأقصی و آشکار شدن دروغهای تاریخی
📝 در قرن حاضر دو مطلب بزرگ به ما القاء شده است که طوفان الأقصی دروغ هر دو را ثابت نمود:
1️⃣ اولین دروغ، استقلال کشورهای عربی است که ما در قضیه طوفان الأقصی فهمیدیم کشورهای عربی هیچ استقلالی نداشته و دیگران برایشان تصمیم گیری میکنند.
2️⃣ دومین دروغ، جنگ اسرائیل با کشورهای عربی در سال ۱۹۶۷ میباشد.
تعداد کل سربازان ارتشهای عربی که وارد جنگ شدند، ۱۵ هزار نفر بود که باید با ارتش دشمن که تعداد آنها در آن زمان ۱۰۰ هزار سرباز آموزشدیده بود و آخرین سلاحهای تولید شده در آن زمان را در اختیار داشتند، مقابله میکردند(با تفاوت زیاد در آموزش و تسلیحات بین اعراب و یهودیان). به طور خلاصه، این بدان معناست که این جنگ به معنای شناخته شده نبود، بلکه نمایشی بود که به دشمن این احساس را میداد که او به جای تمسخر، در یک جنگ استقلال شرکت کرده است.
این نمایشنامه فاجعهبار منجر به یک سری مواضع ملی شد که به اسرائیل این فرصت را داد که نه تنها مردم فلسطین را سرکوب کند، بلکه کل فلسطین را نیز کنترل کند و همچنین کنترل خود را در فضایی حیاتی گسترش دهد که تقریباً کل جهان عرب را پس از نمایش و نه جنگ ۱۹۶۷ (نکسه) پوشش دهد.
▫️ تصحیح این تاریخ چندان روشن نبود تا اینکه «طوفان الاقصی» نه تنها خطای تاریخ عرب را تصحیح کرد، بلکه خطای آنچه درباره تاریخ تمدن غربی گفته میشود را نیز اصلاح کرد. تمدنی که در اصل مبتنی بر استعمار مردم خود و دیگر ملتها و تبدیل آنها به بردگان در خدمت صهیونیسم است.
✅ «طوفان الاقصی» تاریخ معاصر را بدون اشتباه بازنویسی میکند (و حتی بازنویسی کرده است). به همین دلیل بسیاری خواستار سرکوب و نابودی آن هستند، تا مردم همچنان با همان دروغها زندگی کنند.
✍🏻 حلمي الأسمر
#تمدن_اسلامی
#طوفان_الاقصی
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
علامه طباطبائی؛ معمار فکری برای انقلاب اسلامی
🔻یکی از کلیدواژههای که معمولا در ایام رحلت علامه طباطبایی از سوی جریان نواندیشی و سکولار مطرح میشود، انتساب سخنی به مرحوم علامه است که ایشان فرمودهاند «اولین شهید در این انقلاب، اسلام است». از این جمله به عنوان یک ابزار برای نشان دادن مخالفت علامه با اصل و اصول انقلاب از سوی این طیف به کار گرفته میشود. افرادی چون محسن کدیور و سیدحسین نصر به فراوانی از این نقل قول استفاده کرده و تلاش کردهاند تا تصویر منفی از علامه به نمایش بگذارند.
▪️کدیور در آثار خود این ادعا را مطرح کرده که علامه طباطبایی با امام خمینی (ره) و دیگر شخصیتهای انقلابی زاویه داشته و حتی به نوعی مخالف جریان انقلاب بوده است. او همچنین اشاره میکند که برخی از علمای فلسفه، به ویژه علامه، به دلیل مواضع تحت الشعاع قرار گرفتن این علم، نقدهایی به انقلاب داشتند. در این بین، به نقل قول مرحوم حکیمی نیز ارجاع داده میشود که از علامه به عنوان کسی که گفته «اولین شهید در این انقلاب، اسلام است» یاد میکند.
▫️با بررسی زندگی و فعالیتهای علامه طباطبائی پیش و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اهمیت و تأثیرگذاری ایشان در جریانهای اجتماعی و سیاسی آن دوران را بیشتر پی خواهیم برد. به ویژه رابطه ویژهای که بین ایشان و حضرت امام خمینی (ره) وجود داشت، گواهی بر همسویی فکری و نظری این دو شخصیت در زمینههای دینی، سیاسی و اجتماعی میباشد.
▪️علامه طباطبائی توانست با تولید آثار علمی غنی و تربیت شاگردان اندیشمند، نقش بیبدیلی در ترویج فلسفه و تفسیر قرآن در حوزههای علمیه ایفا کند. این تلاشها به منظور ایجاد مبانی فکری مستحکم برای حرکت انقلاب اسلامی، در برابر چالشهای فکری و فرهنگی دوره پهلوی که خود مروج این فرهنگ غربی بود، صورت میگرفت. تألیف کتاب راجع به حکومت اسلامی به فارسی و عربی بیانگر دغدغهمند بودن ایشان در خصوص مباحث تئوریک اسلام سیاسی است.
🔻علاوه بر فعالیتهای علمی، علامه طباطبائی در عرصههای اجتماعی و سیاسی نیز حضور فعالی داشت. حمایت صریح ایشان از آرمان فلسطین و امضای اعلامیههایی که به شکلگیری نظرات عمومی در مورد انقلاب اسلامی کمک کرد، نشاندهنده موضعگیری روشن و قاطع ایشان در این زمینه است. به عبارت دیگر، علامه دفاع از مرزهای ایدئولوژیک اسلام و ترویج مبارزه فرهنگی و علمی را به عنوان بخشی از مسؤولیتهای خود میدانست.
▫️علامه از جمله علمای بود که به مبارزه فرهنگی به عنوان یک عامل اثرگذار در ایجاد تغییرات سیاسی اعتقاد داشتند. به تعبیر مرحوم آیتالله مهدویکنی: «حرکت انقلاب که در حوزه علمیه قم به راه افتاد و به پیروزی انقلاب اسلامی منتهی شد، دو رکن و دو مبدأ سیاسی ـ فرهنگی داشت: یکی از این دو، شخصیت و آموزشهای حضرت امام بود و دیگری مرحوم علامه طباطبائی که یکی صبغه سیاسی و دیگری صبغه فرهنگی داشت و هر دو مکمل یکدیگر بودند.»
✍️ دکتر دانیال بصیر
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia