👈 تأملی بر اظهارنظر تازه فوکویاما در باب پایان تاریخ
🔻 قرن بیستم بهخصوص پس از جنگهای بینالملل اول و دوم، محمل شکلگیری اندیشههای گوناگون در باب پایان تاریخ بود.
🔸 از جملهی افرادی که در این زمینه سخن گفتهاند، "فرانسیس فوکویاما" نظریهپرداز و ایدئولوگ آمریکایی است.
⚡️ #رهبرانقلاب در بیاناتی بهمناسبت سالروز تسخیر لانهی جاسوسی، اشارهای کوتاه به سخنان اخیرِ او مبنی بر تجدیدنظرش دربارهی پایان تاریخ داشتند و گفتند: چندین سال قبل از این یک جامعهشناس مطرح دنیا گفت وضعیّت کنونی آمریکا منتهاالیه تکامل تاریخی بشر است و بشر دیگر از این بالاتر نمیتواند برود. همان آدم امروز حرفش را پس گرفته، میگوید «نه» و آرزو میکند چیزهای دیگری را. حالا صریحاً ممکن است نگوید من اشتباه کردم امّا حرفهای دیگری را دارد میزند، درست نقطهی مقابل آن حرفی که آن روز زده بود. خب این وضع آمریکا است.
● «پایان تاریخ و آخرین انسان» عنوان کتابی از فوکویاما است که در سال ۱۹۹۲ میلادی منتشر شد و در آن به طرح ایدهی خود دربارهی پایان تاریخ با غلبهی لیبرال دموکراسی بهعنوان بهترین نظام سیاسی ممکن پرداخت.
● #فوکویاما بهتازگی با حضور در یک برنامهی تلویزیونی عنوان کرده که «من فکر نمیکنم جهت تاریخ هنوز هم به سمت #لیبرال_دموکراسی باشد. دموکراسی بسیار شکننده است و آنچه من در این ۲۵ سال به آن رسیدهام این است که ایجاد نهادهای دموکراتیک بسیار دشوار است بهخصوص حکومتهای دموکراتیکی که بتوانند بدون فساد اداری و مالی به مردم خدمات بدهند؛ اینگونه نظامها در دنیا بسیار نادر هستند ...»
● فوکویاما در مقالهی «آیا تاریخ مجدداً آغاز شده است؟» یکی از این بازشناسیهای هویتی را برجسته نموده و بهنحو مشخص به اسلام ایران اشاره میکند. اما این طرح تازه، زمانی میتواند به بقای خود امیدوار باشد که تلاشِ تا پای جان برای به رسمیت شناخته شدن خویش را ادامه دهد و این میسر نخواهد شد مگر از مسیر روایت هویت جمهوری اسلامی؛ موضوعی که رهبر انقلاب آن را #تبیین_نظریه_مقاومت» نام نهادند.
#مقاومت
#ما_ایستاده_ایم
@resalathozehenghelabi
💢نفوذ سازمان سیا در بیوت مراجع و ایجاد تفرقه بین مسلمین
🔲آیت الله اراکی:
🔸از روى اطلاع عرض می كنم امروزه شبكه اى را راه انداخته اند كه به عنوان دادن وجوهات با دستگاه هاى مراجع تماس مىگيرند.
🔸اين افراد رقم هاى سنگين را به عنوان وجوهات به طور مستمر مى پردازند، تا جلب اعتماد كنند. كسانى كه اين وجوهات را مى دهند، يا خودشان و يا با يك واسطه و دو واسطه، كارمند سازمان سيا هستند.
🔸 فرض كنيد مى خواهند فلان مرجع را نسبت به رژيم ايران تغيير موضِع دهند و حساسيت هاى منفى در او ايجاد كنند. چند نفر بازارى ظاهر الصلاح، كه هيچ كس از ارتباط آنان با دستگاه هاى بيرون اطلاع ندارد، پولى گذاشته مىشود، تا به عنوان وجوهات به جاهاى خاصى داده شود. وقتى آن مرجع به آنها اعتماد كرد، آه و ناله راه مىاندازند كه اسلام از بين رفت، ايران و دستگاه هاى ايرانى تشيع را تضعيف مى كنند، تشيع از دست رفت، سنى ها همه جا را گرفتند و... با اين حرفها، آنها كه انديشه ساده اى دارند و نمى توانند پشت اين رفتارها را بخوانند، منفعل مى شوند. به اين ترتيب آنها را، به تدريج، به موضعگيرى دعوت مى كنند تا از نظام و انقلاب جدا شوند.
📚مجله حوزه،ش147
@resalathozegebghelabi
🚩 انتقاد دوباره رحیمپور ازغدی به حوزه: ۱۰۰ درس خارج فقه پویا به انقلاب و مردم بدهکارید /مغزهای متفکر جامعه یعنی دانشگاهیان و حوزویان کمکاری میکنند
🔹 در خیلی از مسائل حساس کشور اِعمال حاکمیت نمیشود؛ در حالی که لازمه هر حاکمیتی مدیریت بحران است.
🔹 در حالی که سیاستهای کلی نظام از سوی رهبر انقلاب و نهادهای انقلابی و فرهنگی ابلاغ میشود اما نهادهای مربوطه بهصورت بایسته این سیاستها را پیگیری نمیکنند
🔹یکی از آنها موضوع افزایش جمعیت است.
🔹گزارههایی که کشورهای اروپایی برای تشویق مردم جهت افزایش جمعیت در نظر میگیرند، نسبت به ما قابل مقایسه نیست.
🔹ما یک وقت در فیضیه قم گفتیم "کنار طهارت و نجاست، تعدادی درس خارج فقه درباره جمعیت و اقتصاد و... بگذارید." یکباره ناراحت شدند که "چرا به ما توهین میکنید؟"، در حالی که خدا و پیامبر(ص) این گزارهها را در قرآن و روایات فرمودند. "چرا بیتفاوت هستیم؟" وقتی حوزه از عرصهها غایب است، وقتی پنج تا درس خارج فقه در حوزه رسانه، فضای مجازی، سینما، جمعیت و ... ندارد، چرا باید از انتقادات ناراحت شود؟
🔹دانشگاه ما از حوزه علمیه مسئولتر است. 70 درصد دانشگاههای ما با موضوع علوم انسانی است. کدام مسأله انسانی کشور را درست تحقیق و حل کردند؟ مسائلی مثل ازدواج، طلاق، جمعیت، اعتیاد، اختلاس و ناکارآمدی ادارات، آلودگی، محیط زیست، مشکلات ترافیک و... از جمله مسائل مهم کشور است
🔹 پایاننامه مینویسند، کتاب چاپ میکنند، مدرک میگیرند، مدرک میدهند، بعد که میگوییم "اینها چهربطی به مشکلات جامعه دارد؟"، میگویند دانشگاه و حوزه فراتر از جامعه عمل میکنند؛ یعنی عملاً با جامعه کاری ندارند؛ خب، اینها غلط است.
@resalathozehenghelabi
آیت الله #مکارم_شیرازی در درس خارج 23 آبان 1397:
کشورهای دنیا نباید این #ذلت را بپذیرند که یکی از آن طرف دنیا بیاید و دستور بدهد.
به قول رئیس جمهور ترکیه:
ما گاز را از ایران وارد نکنیم تا مردم ما به مشکل بخورند؟! کشورها نباید این #دیکتاتوری ها را بپذیرند و #نباید #برده اینها باشند.
روزی می آید که مردم به این تهدیدها اعتناء نمیکنند. کشور ما با این تهدیدها از صحنه خارج نشده و نخواهد شد. ان شاءالله.
@resalathozehenghelabi
آیت الله #مکارم_شیرازی در درس خارج 23 آبان 1397:
در دنیای امروز یک #دیکتاتوری_وحشیانه حاکم است که میگویند: ایران مزاحم منافع ما است، از ایران نباید نفت خرید، مواد غذایی و دارو نگذارید وارد شود. به هواپیمای آنها سوخت ندهید.
این دیکتاتوری است و از #قلدری استفاده کردن برای برخورد با یک کشور مستقل(مثل ایران).
@resalathozehenghelabi
چرا باید در مقابل زورگو بایستیم؟
آیت الله #مکارم_شیرازی در درس خارج 23 آبان 1397:
در سیره حضرت علی(علیه السلام) بود که به مالک گفت:
«هر قرار دادی بستی به آن پایبند باش. »
حتی در دوره جاهلیت هم به قرار دادها پایبند بودند. ما با چی مذاکره کنیم؟! با یک دیکتاتور وحشی؟! که می آیند در مذاکره شروطی را مطرح می کنند با عنوان؛ سپاه برود، موشک برود، از سوریه خارج شوید و... ؛ این مسائل که آنها مطرح می کنند، میطلبد که ما در مقابل زورگو باید قوی شویم.
@resalathozehenghelabi
.
♻️ تحمیل کننده برجام دنبال تحمیل FATF
آقای ظریف که دوره دبیرستان و دانشگاه را در آمریکا گذرانده، دوسال سربازی اش را در آمریکا ساکن بوده، در آمریکا زندگی تشکیل داده و بارها اعلام کرده که با جان بولتون و جان کری و دیگر جانی های آمریکایی قهوه خورده و در تیم مذاکره بی نتیجه الجزایر کنار بهزاد نبوی، در مذاکرات قطعنامه ۵۹۸ وردست ولایتی، در توافق خسارت بار سعدآباد همراه روحانی و در تحمیل برجام نقش پر رنگی داشته، در آخرین خدمتش به آمریکایی ها و درست در زمانی که از تحمیل FATF و CFT ناکام مانده، در مصاحبه با رسانه یاران نزدیک لاریجانی (خبر آنلاین) جمهوری اسلامی را متهم به پولشویی گسترده می کند!
یعنی اگر وی عضو تیم وزارت خارجه آمریکا بود، چه کار دیگری می توانست بکند که نکرده؟!
آیا مجلس لاریجانی غیرت به خرج می دهد و ظریف را بابت اثبات این اتهام به محاکمه می کشاند؟!
@resalathozehenghelabi
انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروه ها و لیبرال ها می خوریم، آغوش کشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن همه کسانی که قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولی نه به قیمت طلبکاری آنان از همه اصول، که چرا مرگ بر آمریکا گفتید! چرا جنگ کردید!چرا نسبت به #منافقین وضد انقلابیون حکم خدا را جاری میکنید؟ چرا شعار نه شرقی و نه غربی داده اید؟ چرا لانه جاسوسی را اشغال کرده ایم و صدها چرای دیگر.و نکته مهم در این رابطه این که نباید تحت تاثیر ترحم های بیجا و بی مورد نسبت به دشمنان خدا و مخالفین و متحلفین نظام، به گونه ای تبلیغ کنیم که احکام خدا و حدود الهی زیر سوال بروند.
صحیفه نور،جلد 21،صفحه 96
پیام امام خمینی(ره) خطاب به مراجع اسلام، روحانیون سراسر کشور و... در مورد استراتژی آینده انقلاب و حکومت اسلامی
مورخ :1367/12/03
@resalathozehenghelabi
انتشار نامه مهم #ستاد_حوزوی_احیای_فریضتین به حجت الاسلام فاضل مسئول امور صیانتی حوزه های علمیه بصورت عمومی پس از چند ماه بی توجهی نسبت به تذکرات دلسوزان انقلاب و عدم اصلاح رویکرد غلط این معاونت حساس حوزه علمیه :
🔹رویکرد کاملا منفعلانه در برابر جریان خطرناک تشیع لندنی از یک سو و خلع سلاح کردن سربازان خط مقدم مبارزه با فساد ، احضارهای مکرر و تماسهایی با لحن نامناسب و شبه امنیتی، استفاده و همکاری با طلاب متخلف برای رصد روحانیت دلسوز و جریانهای فعال در سطح شهرستانها از سوی دیگر با رسالت این معاونت منافات دارد...
🔹 اگر یک روحانی یا طلبه بخواهد در راستای مبارزه با توطئه، فتنه، جهل و فساد و... در راستای تقویت انقلاب اقدامی را انجام دهد و در این بین صدایی به مخالفت با وی از سوی متنفذین و کانونهای ثروت بلند شود معاونت صیانت نسبت به این فرد براق شده و تمام ابزار موجود را علیه وی به کار می گیرد!
🔹کدام الگوی مدیریتی اسلام به ما می آموزد اگر طلبه ای بعد از گفتگوهای فراوان و بی تفاوتی مسئولان حوزه صدای مظلومیتش را بلند کرد باید از شهر و وطن خود آواره شود؟
🔹اتفاقات تلخی از سوی معاونت صیانت در تعداد زیادی از شهرها نسبت به جریان دلسوز انقلاب، ولی فقیه و مراجع عظام صورت گرفته است که موجبات نگرانی اساتید محترم حوزه را فراهم کرده است.
@resalathozehenghelabi