شهید سلیمانی با تدبیر، با سیاست، با عقل، با اخلاق، با تحرّک و تلاش تمامنشدنی این کار [احیا و تقویت جبهه مقاومت] را دنبال میکرد و این بسیار مهم بود و مهم است؛ امیدواریم انشاءاللّه ادامه پیدا کند. البتّه آقای قاآنی حقّاً و انصافاً خوب دارد حرکت میکند؛ حرکت ایشان خیلی خوب است الحمدللّه. بایستی همین خطّ تقویت جبههی مقاومت که شهید در این زمینه خیلی فعّال بود و خیلی شاخص است و رتبهی خیلی بالایی در این قضیّه دارد، انشاءاللّه ادامه پیدا کند.
حضرتآقا
[۱۴۰۲/۱۰/۱۰]
یک نمونهی دیگر [از حضور دانشجوها در جبهه] دانشجوهائی هستند که در ماجرای هویزه حضور پیدا کردند که آن دانشجوها را هم بنده، تصادفا در همان روزی که اینها داشتند میرفتند- روز ۱۴ دی- به طرف منطقهی نبرد و درگیری، دیدم؛ شهید علم الهدی و شهید قدوسی و دیگران. این مربوط به سالهای ۶۰ و ۶۱ است که البته ادامه پیدا کرد تا آخر جنگ. یعنی واقعا یکی از بخشهای تامینکنندهی نیروهای فعال ما در طول دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاهها بودند.
حضرتآقا
[۱۳۸۷/۹/۲۴]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار بزرگ
شهید ستاری ..🌿'
#حضرت_آقا
نماز را نمیتوان در شمار نیازهای جاریِ فرد و جامعهی مسلمان دانست. این فریضهی بزرگ بسی فراتر از این نیازها نقش میآفریند. آن را باید همچون روح برای اندامهای بدن انسان یا همچون هوا در مقایسه با دیگر نیازهای مادّی انسان دانست.
حضرتآقا
[۴۰۲/۱۰/۱۵]
در تاریخِ صد و بیست سی سالهی اخیر کشور ما مظهر مقاومت ملّت ایران، مردم خوزستان بودند. در دنبالههای جنگ اوّل جهانی، مردم غیور خوزستان در مقابل انگلیسها سینه سپر کرد، نه فقط برای دفاع از خوزستان، بلکه برای دفاع از ایران. پرچم آن مبارزهی بزرگ را آوردند و ما هم آن پرچم را هدیه کردیم به آستان قدس رضوی؛ آن پرچم که مال مردم خوزستان است، الان موجود است.حضرتآقا [۱۴۰۲/۱۰/۲]
قضیّهی اندوهبار کرمان ملّت را مصیبتزده کرد. ما اصرار نداریم این و آن را متّهم کنیم امّا اصرار داریم عوامل واقعی و پشتپردهی این حادثه را پیدا و سرکوب کنیم.
حضرتآقا
[۱۴۰۲/۱۰/۱۹]
هدایت شده از 【علمداࢪکُمیل🇵🇸】
شادی روحِ همهی شهدای اسلام
بلند صلوات بفرست مومن !💚
رشد شتابندهی علمی و فتح قلههای دانش که با همت جوانان مؤمن و غیور و توانائی چون مصطفای شهید رونق یافته، امروز قائم به هیچ فردی نیست؛ این یک جنبش تاریخی و برخاسته از یک عزم خللناپذیر ملی است.
حضرتآقا
[۱۳۹۰/۱۰/۲۲]
اینکه امام باقر «باقرالعلم» است، یعنی حقایق و مفاهیم اسلامی را که در قشری از دروغ و فریب و ریا و تحریف پیچیده شده بود، میشکافد و آن لبّ و مغز را میاندازد در کام مشتاقان حقیقت. این یک گوشهی دیگری است از مبارزهی ائمّهی ما.
حضرتآقا
کتـابهمرزمانحسین"علیهالسلام"ص¹⁴²
امثال شهید دکتر علیمحمدی و اینهایی که از دنیای علم به وادی شهادت وارد شدند، به محیط علمی ما آبرو بخشیدند. یعنی نشان دادند که محیط دانش کشور -آن هم این دانشهای پیشرفتهای که اینها دنبال میکردند- به وسیلهی چه کسانی دارد اداره میشود، کسانی که در عداد شهدای ما قرار میگیرند.حضرتآقا [۱۳۸۹/۱۰/۳۰]
در قضیّهی غزّه، انسان دست خدا را مشاهده میکند. این مردم، این مردم مظلوم و مقتدر، توانستند دنیا را تحت تأثیر خودشان قرار بدهند؛ امروز دنیا تحت تأثیر مبارزات مردم غزّه و فلسطین است. دنیا به این مردم به چشم قهرمان نگاه میکند؛ هم به مردمش، هم به مبارزانشان، به گروه مقاومتشان، به چشم قهرمان نگاه میکند؛ اینها قهرمانند.
حضرتآقا
[۱۴۰۲/۱۰/۲۶]
عمل، روی خوش، زبان پاسخگو
و حضور در جمعهای گوناگون
مردم بخصوص جمعهای
جوانان ضروری است.
حضرتآقا
[۱۴۰۲/۱۰/۲۶]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتّی النّصر باذن الله ..✌️🏻"
#استوری
#طوفان_الاقصی
اعتکاف این است که شما از راحتی و غذای خانه
همهچیز دست بکشید و در مسجد به تن خود ریاضت بدهید؛ این نه تنها سکون نیست، بلکه یک حرکت است.
حضرتآقا
[۱۳۷۰/۸/۱۵]
واقعا چقدر منظره زیبا و معطری است که جمع کثیری از جوان های ما برخلاف سیره متعارف جوان های دنیا که غرق در تمایلات نفسانی هستند، بروند در یک مسجدی بنشینند، اعتکاف کنند. از این فرصت ها استفاده کنید. جوان ها! شما بیشتر استفاده کنید. دل های پاک شما آماده تشعشعات رحمت الهی و و توجهات الهی است، این را قدر بدانید.
حضرتآقا
[۱۳۹۲/۲/۲۵]
هدایت شده از 【علمداࢪکُمیل🇵🇸】
اعتکاف برای نزدیک شدن به خدا است. این جوانی که بعد از این سه روز از اعتکاف آمد بیرون، پاکیزه میشود، شستشو میشود و میآید بیرون؛ طهارتی پیدا میکند معنای او؛ این برایش ذخیره است. این خیلی چیز باعظمت و مهمّی است: سه روز روزهداری، و انقطاع از دنبالههای متعارف زندگی، و توجّه به خدای متعال و به معنویّات و به معارف و به توحید؛ اینها خیلی باارزش است.حضرتآقا [۱۳۷۵/۱۰/۱۹]
ما در ستاد استقبال، در دبستان علوى نشسته بودیم. یک وقت امام از در پشت دبستان علوى وارد دبستان شدند. حدود ساعت ۱۰:۳۰ شب بود. چند ساعتى ایشان در منزل یکى از بستگانشان استراحت کرده بودند و برگشته بودند به اینجا و شب را در آنجا گذراند. من با اینکه در فرودگاه، امام را زیارت کرده بودم، اما نزدیک نرفته بودم چون خیلى شلوغ بود و ایشان هم خسته بودند، نمىخواستم کمک به مزاحمت ایشان کرده باشم. آنجا از نزدیک امام را زیارت کردیم.
حضرتآقا
[۱۳۶۶/۱۱/۱۲]