#حاج_قاسم
◽️شهید حاج قاسم سلیمانی:
◽️مدير يك قله است كه دینداری وامانتداری آنهابر جامعه اثر دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نسل حیدری ام و فاطمه
#رهبرانه
#جانمفدایرهبرم
#پوستر | فضای مجازی را باید مدیریت کرد
♦️فضای مجازی را باید مدیریت کرد. از این امکان مردم استفاده کنند، برای مردم بلاشک وسیله آزادی است، خیلی هم خوب است. امّا نباید این وسیله را در اختیار دشمن گذاشت که بتواند علیه کشور و علیه ملّت توطئه کند.
رهبر معظم انقلاب | ۱۴۰۰/۱/۱
«🖇🌱»
.
•
فداۍࢪهبرو
یڪٺارمۆیشـ
بٺابـدٺاابـــدخورشیـدࢪویـش..
سرسجادھخواندمـایندعــاࢪا..
جہانخالۍنباشدازۆجۆدش:)💛
.
#رهبرانہ
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | فریضه فوری
✍ رهبر انقلاب: «در این جهادی که وجود دارد، در این جنگ بیامانی که وجود دارد بین اسلام و کفر، بین حق و باطل، بین روایت دروغ و حقیقت -این جنگی است بین اینها- ما در کجای این جبهه قرار داریم و حضور داریم؟»
۱۴۰۰/۱۱/۰۳
✍رهبر معظم انقلاب
🔹 از روز اول انقلاب توطئه ها علیه جمهوری اسلامی شروع شد؛ بیش از همه آمریکا و بعد هم دیگران. دو عنصر مهم برای مواجهه با این دشمنی لازم است. دو عنصر مهم که بنده همیشه توصیه کردم و بازهم توصیه میکنم: بصیرت و صبر. چنانچه این دو عنصر وجود داشت، دشمن هیچ کاری نمیتواند بکند. هیچ توفیقی با مواجهه و مقابله ی با نظام اسلامی به دست نمیآورد دشمن.
🔹بصیرت یعنی تیزبین بودن و راه درست را شناختن. در غبارآلودگی فتنهها انسان بتواند راه را پیدا کند و بفهمد راه درست چیست. صبر یعنی استقامت در این راه ، زاویه پیدا نکردن با این صراط مستقیم و پای فشردن بر این حرکت در این صراط مستقیم.
🔹یکی از راه هایی که این دو خصوصیت را بتوان حفظ کرد در جامعه عبارت است از تواصی. همانی که در سوره والعصر هست. مردم یکدیگر را تواصی کنند. این زنجیره ی تواصی، توصیه کردن یکدیگر، هم توصیه به راه حق کنند و هم توصیه ی به صبر بکنند. این همه را نگه میدارد.
🔹اگر چنانچه به صبر و تواصی به حق و بصیرت در جامعه وجود داشته باشد این جامعه به آسانی دستخوش تحرکات دشمن نخواهد شد. اما اگر چنانچه این جریان تواصی که زنجیره محافظت مومنان است اگر این زنجیره قطع بشود این جریان تواصی اگر قطع بشود قطعا خسارت خواهد رسید.
99/12/21
✅چگونه دنیای دلنشینتری داشته باشیم؟
✍️رهبر انقلاب: حضرت امام موسی کاظم (علیهالسلام) فرمود: «دنیا را خوار بشمارید. زیرا هر چه دنیا در نظر شما پستتر باشد، به همان نسبت برای شما گواراتر و دلنشینتر است.» «دنیا» که میگوییم، یک چیز خیالی نیست. دنیا همین متاع زندگی ماست. همین لذّتهای ماست. همین خواستههای ماست. پول طلبی است. قدرتطلبی است. تجمّلطلبی است. زیادهطلبی است. دنیا اینهاست.
لذّات گوناگون است؛ اعم از حلال و حرامش. اینها همه دنیاست. استفاده از اینها، شرعاً و عقلاً و از نظر دین، ایرادی ندارد و ممدوح است و مال انسان است. البته به شکل صحیح و قانونی و حلالش. اما بزرگ شمردن آنها، اهمیت دادن به آنها، دعوا کردن بر سرِ آنها، خودکُشان کردن بر سرِ آها، نکوهیده و مذموم است.
۱۳۷۲/۰۶/۲۱