هدایت شده از صحیفه نور امام خمینی (ره)
💠 تعجب امام خمینی از سکوت علمای ایران
🔺در جشن هنر شیراز که در تابستان 1356ش. برگزار شد، اعمال جنسی را به نام نمایش هنری در کنار خیابان، جلوی چشم مردم اجرا کردند و صدای کسی در نیامد.
اولین صحبت امام در آخرین سال حضورش در نجف، دربارهی جشن هنر شیراز بود:
«آقایان نَفَسشان در نیامد. دیگر برای کجا گذاشته اند؟! برای کی؟ چه وقت می خواهند یک صحبتی بکنند؟ یک حرفی بزنند؟ یک اعتراضی بکنند؟»
#امام_خمینی
دائره المعارف زندگی امام خمینی، ص 204
👥عضو کانال صحیفه نور شوید :
@sahifeh_noor
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
هدایت شده از خبرگزاری دفاع مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پیام رهبر انقلاب به اصحاب رسانه در فتنه+ فیلم
🔶بخشی از صحبتهای سردار نقدی در برنامه بدون توقف با موضوع فتنه و پیام رهبری نسبت به این موضوع در فضای مجازی منتشر شد.
https://dnws.ir/570254
@defapress_ir
📩 پیشرفت کشور ما در شرایط تحریم موجب حیرت ناظران است اما در کار تبلیغات و رسانهای کردن آنها هنوز تبحر لازم را نداریم
🔻 رهبر انقلاب: ما گفتیم که پیشرفت کردیم واقعیت این است؛ از خیلی از پیشرفتها ممکن است آحادی از مردم مطلع نباشند. خب، بله ما در تبلیغات و کارهای رسانهای هم ضعیفیم، این را هم بدانید. در تبلیغات در کارهای رسانهای ما آن تبحر و مهارت لازم را هنوز پیدا نکردهایم یک مقداری ضعیفیم، لذا گفته نمیشود، دیده نمیشود، فهمیده نمیشود.
آنهایی که میروند بازدید میکنند میبینند نمایشگاهها را و بعضی جاها را، مبتهج میشوند. بعضیها به شدت متعجب میشوند خارجیها که میآیند گاهی اوقات اینها را میبرند یک جاهایی را نشانشان میدهند تعجب میکنند میگویند شما در شرایط تحریم به این چیزها دست پیدا کردید؟ ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب صبح امروز: در تبلیغات و کار رسانه ای هنوز تبحر لازم را نداریم
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشههایی از بازدید رهبر انقلاب از پشت صحنه فیلم سینمایی محمد رسولالله(ص)
@TasnimNews
نقطهی مقابلِ حرکتِ تحوّلی در کشور ــ که هدف این حرکت تحوّلی، تقویت نقاط قوّت و برطرف کردن نقاط ضعف است ــ سیاست دشمنان اسلام و دشمنان جمهوری اسلامی است؛ اینها درست نقطهی مقابل این حرکتِ تحوّلی تلاش میکنند و کار میکنند و اقدام میکنند؛ که هدفشان هم ضربه زدن به نقاط قوّت است، همچنان که قبلاً اشاره کردم؛
ما ناچار باید اینها را با مردم در میان بگذاریم، مردم باید بدانند.
آن روزی که صدّام در [دوران] دفاع مقدّس به ما حمله کرد، همان روز اطّلاعرسانی شد و به مردم گفتیم که در کشور جنگ شده است، یعنی #افکار_عمومی در جریان حادثهی بزرگ جنگ قرار گرفت.
البتّه امروز در این جنگ ترکیبی موجود، حملهی نظامی نیست؛ دشمن حملهی نظامی نمیکند، کارهای دیگر میکند؛ اینجا هم #اطّلاعرسانی لازم است، تا مردم بدانند که دشمن از چه راههایی و با چه سیاستهایی وارد میشود، و با روشنبینی به حوادث نگاه کنند. وقتی که مردم عزیزِ ما با اوضاع آشنا شدند، هر حادثهای پیش بیاید، با روشنبینی به آن حادثه نگاه میکنند.
۱۴۰۲/۱/۱
https://eitaa.com/rahbari_resaneh
در جنگ ترکیبی، حملهی نظامی نیست امّا حمله به باورهای دینی و سیاسی است؛ حملهی دشمن به باورهای دینی و باورهای سیاسی است. اینکه در سورهی «قُل اَعوذُ بِرَبِّ النّاس» میگویید: «مِن شَرِّ الوَسواسِ الخَنّاسِ * اَلَّذی یُوَسوِسُ فی صُدورِ النّاسِ * مِنَ الجِنَّةِ وَ النّاس»،(۱۱) خنّاسش همین تبلیغاتچیهای خارجی و دنبالهروهای آنها در داخل هستند؛ وسوسه میکنند، حقایق را دگرگون نشان میدهند؛ هدفشان سست کردن ارادهی ملّت است، هدفشان خاموش کردن امیدها است...
۱۴۰۲/۱/۱
https://eitaa.com/rahbari_resaneh
در جنگ ترکیبی، دشمن از رسانه استفاده میکند، از عامل فرهنگی استفاده میکند، از عامل امنیّتی استفاده میکند، از نفوذ استفاده میکند، از عامل اقتصادی استفاده میکند؛ از همهی این عوامل استفاده میکند برای اینکه ملّت را در محاصره قرار بدهد، برای اینکه ملّت را دچار یأس کند، ملّت را از نیروی خودش غافل کند. سعی میکنند ملّت را از راههای #اطّلاعرسانی جدا کنند. خب، ما وسایل اطّلاعرسانی به مردم را داریم؛ اینها را بدبین میکنند: به رادیوتلویزیون گوش ندهید، خبرهایش خلاف واقع است؛ به گزارش مسئولین توجّه نکنید، گزارششان خلاف واقع است؛ به حرفهای رهبری گوش نکنید...
۱۴۰۲/۱/۱
https://eitaa.com/rahbari_resaneh
یک توصیهی مهمّ من به همهی کسانی که توانایی سخن گفتن با مردم را دارند و رسانه در اختیارشان است ــ چه در فضای مجازی، چه در مطبوعات، چه در صدا و سیما ــ #امیدآفرینی است.
۱۴۰۲/۱/۱
https://eitaa.com/rahbari_resaneh
📩 غربیها دشمن بشر هستند/ آرمان علیوردی و روحالله عجمیان را با شکنجه میکشند آنها متعرض نمیشوند تحریک هم میکنند/ شاعر، نقاش، داستاننویس، سینماگر و... بدانند امروز در مقابل تاخت و تاز دشمن قرار داریم
🔻 رهبر انقلاب، شب گذشته در دیدار شاعران و اساتید ادبیات فارسی: غربیها اصلا طرفدار حقوق بشر نیستند؛ دشمن بشرند! حقوق بشرشان را در داعش دیدیم، داعشی که زندهزنده آدمها را آتش میزد یا توی آب غرق میکرد جلوی چشم همه؛ در حمایتشان از منافقین دیدیم؛ در حمایتشان از صدّام دیدیم؛ در غزه داریم میبینیم؛ در فلسطین داریم میبینیم. اینها حقوق بشر است. در ترورها داریم میبینیم؛ در کشتار جوانها اینجا توی خیابانهای تهران میبینیم؛ پاکترین جوانهای ما را، مثل آرمان علیوردی و روحاللّه عجمیان با شکنجه میکشند، آنها مطلقاً متعرّض نمیشوند. تحریک هم میکنند. اصلاً یاد هم میدهند.
🔹 امروز همه باید دشمن را بشناسند. همه باید شیوههای دشمن را بشناسند و مقابله کنند. شاعر، نقّاش، داستاننویس، سینماگر و ... باید بدانند امروز ما در مقابل این غارت دشمن و تاخت و تاز دشمن قرار داریم؛ هم خودشان باید توجّه کنند، صحنه را درست درک کنند، هم به دیگران بایستی بنمایانند؛ منفعل نباید بشوند.
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_شاعران
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب: شعر، یک رسانۀ اثرگذار است
🔹خوشبختانه قلمرو شعر در کشور توسعه پیدا کرده، هم به معنای افزایش شاعر، هم به معنای افزایش مستمع. این فرصتی است. از این فرصت باید استفاده کرد. شعر یک رسانه است، یک رسانۀ اثرگذار است.
@Farsna
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | روایت رهبر انقلاب از داستان شعری که دعبل برای حضرت امام رضا سرود و در مدت کوتاهی در بلاد اسلامی گسترش یافت
👈 رسانه اثرگذار یعنی این!
🗓 به مناسبت بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار شاعران
🎨 نسخه گرافیکی👇
https://khl.ink/f/51015
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: رسانههای بدخواه اصرار دارند که ملت ایران از اعتقادات دینی و احساسات انقلابی رویگردان شده/ جلسات شب قدر و روز قدس امسال از پارسال پرشورتر بود
🖼 #دیدار_دانشجویان
💻 Farsi.Khamenei.ir
✅لزوم مشخص شدن حدّومرز در مورد غنا و مجمسه سازی
امروز هم جوامع بشرى با هنر آمیخته است؛ در متن زندگى بشر است؛ اینجور نیست که هنر یک چیز زائد یا تشریفاتىاى باشد.
مثلاً معمارى؛ معمارى یک هنر است؛ خب، معمارى با زندگى انسان آمیخته است. انسان در یک ساختمانى که زندگى میکند، سبک معمارى آن ساختمان در روح انسان، در فکر انسان، در ممشاى انسان، در سبک زندگى انسان اثر میگذارد. اینها همهاش چیزهاى واضح و روشنى است.
بله، نسبت به شُعب گوناگون -در مورد غنا، در مورد مجسّمهسازى- باید حدّومرز مشخّص کرد. بعضى از این فتاواى معروف هم که در بین فقها معروف است، وقتى انسان عمقیابى میکند -مثل همان قضیّهى منزوحات بئر(۱) که تا یک زمانى یکجورى میگفتند، بعد بکلّى عوض شد- واقعاً همانجور است؛ یعنى روى احتیاط [بوده].
همین مسئلهى مجسّمهسازى یا همین مسئلهى غنا ازاینقبیل است. این حرف بسیار درستى است که آقاى علىدوست بیان کردند. خب، مهمترین روایات هم ذیل همین آیهى شریفه است: لَهوَ الحَدیثِ لِیُضِلَّ عَن سَبیلِ اللهِ بِغَیرِ عِلم: خب فقط «لَهو» نیست، «یُضِلَّ» هم هست.
روایت دارد در چهارچوب آیه حرف میزند با ما؛ آیه میگوید: وَ مِنَ النّاسِ مَن یَشتَرى لَهوَ الحَدیثِ لِیُضِلَّ عَن سَبیلِ اللهِ بِغَیرِ عِلم؛(۲) پس شرط حرمت اینها است. روایت هم که تفسیر میکند، همین آیه را تفسیر میکند؛ چیز دیگرى را که تفسیر نمیکند؛ همین را بیان میکند.
۱۳۹۴/۱۰/۲۱
بیانات در دیدار هیأت علمی و دستاندرکاران برگزارى همایش ملى «فقه هنر»
@rahbari_resaneh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب ساعتی پیش در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: تصویر رسانه قوه قضائیه، تصویر خوبی نیست؛ باید این تصویر اصلاح شود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب هم اکنون در جمع خانوادههای معظم شهدا:
شهدا الگوهای زنده نسل جوان هستند
🔹 اینها همه الگویند. جوان احتیاج به الگو دارد. اینها الگوهای زندهی کشور ما و جوانهای ما محسوب میشوند. یاد اینها باید زنده بماند. چه کسی یاد اینها را میتواند زنده نگه دارد؟ پدران، مادران، آنهایی که اینها را بزرگ کردند، آن همسری که مدتی با اینها زندگی کرده. رفتارهای اینها، پایبندیهای اینها، دلبستگیهای دینیشان، دلبستگیهای اجتماعیشان، دلبستگیهای عاطفیشان، اینها را شرح بدهند. اینها همه درس است. همهی آنچه که در خاطرهی شماها از شهیدانتان وجود دارد، اینها همه درس است، اینها باید گفته بشود، اینها باید منتشر بشود، اینها باید مورد استفادهی نسل جوان کشور قرار بگیرد. ۱۴۰۲/۴/۴
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب هماکنون در دیدار خانوادههای معظم شهدا: خاطرههای شهدا باید با زبان هنر زنده نگه داشته شود
🔹 من یک خطابی بکنم به کسانی که اهل هنرند، اهل رسانهاند، اهل نگارشند، قلم به دستند، شاعرند، نقاشند، هنرمندند. این خاطرهها را با زبان هنر بایستی نگه دارند. البته کارهای خوبی در این سالهای آخر اتفاق افتاده است، انجام گرفته است، خوب است این کتابها و بعضی از فیلمها، بعضی از کارهای هنری که انجام گرفته با ارزش است باید سپاسگزاری کنیم اما نسبت به آنچه که باید اتفاق بیفتد کم است ما تعداد شهدایمان زیادند هر کدام از اینها یک دنیایی هستند، هر کدام از اینها موضوع یک کار هنری با ارزشند، یا موضوع کار چند کار هنری؛ میشود فیلم ساخت، میشود کتاب نوشت، میشود نقاشی کرد دربارهی اینها، اینها را معرفی کرد به نسل جوان. این وظیفهی ماست. شما همسران شهید، پدر شهید، مادر شهید، اگر مراجعه کردند و خواستند که شما مصاحبه کنید امتناع نکنید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
نقد و انتقاد
جلوِ نظرات غلط را نباید گرفت. نظرات غلطِ فلسفی، اجتماعی و گوناگون اشکالی ندارد که به داخل جامعه بیاید و نقد شود؛ این خوب است. جلوگیری از نظرات غلطِ فلسفی موجب میشود که کسانی خیال کنند این نظرات درست است؛ این عکس مطلوب اثر خواهد گذاشت. نه؛ طرح نظرات فلسفی، اجتماعی، سیاسی - آنهایی که یک نظریه است - اشکالی ندارد.
به نظر من در باب نظریهپردازی نباید محدودیتی وجود داشته باشد. بیشتر بایستی برای نقد و ارزیابی و جدا کردن سره از ناسره همّت شود؛ اما در زمینهی کار عملیاتی، باید جلوِ کتابهای مضرّ را گرفت. ما کتاب عملیاتی داریم. کتاب عملیاتی این است که عملاً یک نفر را دچار مشکل میکند؛ ... اینجا بحث نظریه نیست. این کسی که خواند، خودش به طور طبیعی تحت تأثیر قرار میگیرد. جلوِ این را باید گرفت؛ این اصلاً چیز قابل نقدی نیست. این ملاک است؛ یعنی آن نوشتهای که وقتی وارد بازار فرهنگ شد، مشغول عملیات میشود و قابل این نیست که به آن جواب داده شود، مضرّ است و بایستی جلوش را گرفت.۱۳۷۷/۰۳/۰۵
مصاحبه در پایان بازدید از نمایشگاه کتاب
فرض کنید دشمن در قصّه و شعر و فیلم و فیلمنامهی خود، از خصوصیت انتقاد از وضع موجود استفاده میکند. آیا ما هم باید برای عقب نماندن از او، در قصّه و شعر و فیلم و فیلمنامهی خود، از وضع موجود انتقاد کنیم؟ میدانید نتیجهی این کار چه خواهد شد!؟ میدانید آخرش به کجا خواهد رسید!؟ آیا انتقاد از وضع موجود یک ارزش است که ما آن را ارزش به حساب بیاوریم!؟ اصلاً چرا از وضع اسلامی و الهی خودمان انتقاد کنیم!؟ چرا انتقادی کنیم که به معنای عیب جویی، ایرادگیری و نیش زدن است!؟ چرا به خودمان نیش بزنیم!؟ آیا وضع موجود، اشکالی دارد؟ اگر دارد، همّت بگماریم تا اشکال را برطرف کنیم. چرا خرابش کنیم!؟ ما نباید به خودرُوی که در گردنهی نفسگیری، نالهکنان بالا میرود؛ حرکتش کُند است و مشکلی دارد، سنگ بزنیم. چون اگر سنگ بزنیم، متوقّف میشود. باید به آن خودرو کمک کنیم و هُلش بدهیم تا بالا برود.
البته یکی از شگردهای جبههی دشمن، انتقاد از وضع موجود است. چون میدانند طبیعت انسان از انتقاد خوشش میآید، میخواهند یکی را پیدا کنند و به انتقاد از او بپردازند. معلوم هم هست که آنها برای مورد انتقاد قرار دادن، چه کسانی را انتخاب میکنند: مسؤولین و اصلِ نظام را. منتها اگر جرأت نکردند به انتقاد از اصل نظام بپردازند، به اشخاص نظام و سیاستهای آن حمله میکنند. ما چرا این کار را بکنیم؟ ما اگر میخواهیم انتقاد کنیم، خیلی موارد و مسائل هست که میشود از آنها انتقاد کرد.۱۳۷۳/۰۴/۲۲
بیانات در دیدار هنرمندان و مسئولان فرهنگی کشور
نقد به صورت کارشناسی انجام بگیرد؛ نقد در منبرهای عمومی خیلی مصلحت نیست؛ نسبت به دولت کنونی[دولت یازدهم] هم نقد باید منصفانه، محترمانه، دلسوزانه باشد؛ به معنای مچگیری، به معنای اذیّت کردن نباشد۱۳۹۳/۰۴/۱۶
بیانات در دیدار مسئولان نظام
من با انتقاد مخالفتی ندارم، منتها توجه شود که اولاً انتقاد با عیبجوئی فرق میکند؛ ثانیاً باید فرصتی برای کار بهوجود بیاید. من در مورد این دولتی هم که امروز سر کار است[دولت دهم]، در هشت سال قبل به بعضیها که هی میخواستند انتقاد کنند، گفتم بگذارید یک مقداری وقت بگذرد و فرصتی و فضائی در اختیار این دولت قرار بگیرد، تحرکی پیدا کند، بعد اگر چنانچه انتقاد داشتید، انتقاد را شروع کنید؛ عجله نکنید در شروع انتقاد. در مورد این دولت و همهی دولتها، ما همین نظر را داریم.۱۳۹۲/۰۵/۰۶
بیانات در دیدار دانشجویان
چه کار کنیم که این انتقاد، تکمیل کنندهی پازل دشمن نباشد؟ روی این مسئله فکر کنید. نه اینکه بگوئیم تکمیل پازل دشمن که یک امر منفی است، با لزوم انتقاد که یک امر مثبت است، منافات دارد؛ نه، خب خود شما هم گفتید؛ من انتقاد کردم، در همهی دنیا نقل هم شد؛ اما هیچ کس در دنیا ادعا نخواهد کرد که فلانی علیه نظام اسلامی یا فرض کنید که علیه تشکیلات مدیریت اجرائی یا تقنینی کشور دارد اقدام میکند. خب، شما هم همین جور انتقاد کنید. بنابراین انتقاد کردن میتواند به شکلی انجام بگیرد که بههیچوجه مقصود دشمن را برآورده نکند و به تعبیری که ما عرض کردیم، پازل دشمن را تکمیل نکند.۱۳۹۱/۰۵/۱۶
بیانات در دیدار دانشجویان
نقد مستمر، نظارت مستمر و متعادل بر اوضاع کشور، بر مدیریتها، جزو کارهای بسیار لازم است؛ البته باید با عقلانیت و با مدارا همراه باشد، بدون افراط، بدون پرخاشگری؛ اما نگاه نقادانه.۱۳۹۱/۰۵/۱۶
بیانات در دیدار دانشجویان
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 امروز سطح فکر و آگاهی جوان و نوجوان ما افزایش پیدا کرده اما در تکثر رسانهای، صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی در انزوا قرار گرفته است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
امروز سطح آگاهی عمومی جوان و غیرجوان با گذشته قابل مقایسه نیست. بنده همهی عمرم تقریباً، عمر تبلیغیام شصت سال، بیشتر با جوانها گذشته. آن روز هم فکر بچهها خوب بود، جوانها خوشفکر بودند، اما با امروز قابل مقایسه نبود. سطح فکر بالا رفته.
✏️ علاوه بر اینکه سطح فکر جوان ما، نوجوان ما، مخاطب ما بالا رفته یک آفتی هم وجود دارد و آن اینکه در این آشفته بازار صداهای مختلف فضای مجازی و تکثر رسانهای که وجود دارد این تکثر رسانهای در این صداهای گوناگون، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی است. پدرها، مادرها خیلی چیزها را به بچههایشان یاد میدادند. در این غوغای تکثر رسانهای این صدا ضعیف شده. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
❇️ ارائه ی قضایای سفر در قالبهای هنری و سینمایی
« داستان این سفر هشت ماهه ی شما میتواند بنمایه ی یک کار
خوب تلویزیونی و سینمایی بشود؛ هنرمندها به میدان بیایند.
قضایای اتفاق افتاده برای شما در این مدت چیزی نیست که در یک گزارش چند صفحه ای یا در سخنرانی چند دقیقهای بگنجد.
ّ هر جزئی از حوادث
شما ــ شما ۳۵۰ نفر آدم بودید ــ هر کدام احساسی داشتید، کاری داشتید،
فکری داشتید، حرکتی انجام دادید، خوشــیها و ناخوشیها یی وجود
داشــته، همهی اینها در مجموع، یک داســتان بلند و آموزنده و پر معناست.
برای اینکه این کار معرّفی بشود، میتواند در یک قالب هنری، در
یک قالب سینما یی، تلویزیونی ارائه بشود؛ اینجا دیگر کار هنرمندها
است که این کار را انجام بدهند.»
رهبر معظم انقلاب
۴۰۲/۵/۱۶
@rahbari_resaneh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 بدون دوربینها، قلمها و دلسوزیهای خبرنگاران، لحظهها ماندگار نمیشود!
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: اگر زحمات شما [خبرنگارها] نباشد، این لحظهها هرگز ماندگار نمیشود... شما آن را حفظ میکنید و در اختیار افکار مردم قرار میدهید. بدون این دوربینها، قلمها و دلسوزیهاى شما براى تهیه و تنظیم اخبار و مطالب، این کارهاى ما مثل یک چیزهاى تثبیت نشده است. ۱۳۸۰/۸/۲۳
📸 تصویر: آیتالله خامنهای در جمع خبرنگاران در دوران ریاست جمهوری
🎤 #روز_خبرنگار
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: فعالیتهای رسانهای دولت باید کارآمد شود / در گفتارها و آماردهی افراد دولت، انسجام وجود داشته باشد
✏️ حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت:
توصیهی دیگر مسئلهی کارآمدسازی فعالیتهای رسانهای دولت است که قبلاً هم اشاره کردم و برای هر اقدامی به نظر من یک پیوست تبلیغی لازم است.
در گفتارها، وعدهها، آماردهیهای افراد دولت انسجام وجود داشته باشد. یعنی این جور نباشد که یک دستگاهی یک آماری بدهد، بعد فردا یک دستگاهی آن آمار را رد کند یا یک آمار متضادی بدهد.
در کارها از خرد جمعی استفاده و تأمل بشود. ۱۴۰۲/۶/۸
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: ضرورت کارهای هنری در ترویج ارزشهای دفاع مقدس
🔹 بخشی از بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت
💻 Farsi.Khamenei.ir
من قصد داشتم از سازندگان فیلم «مستطیل قرمز»(۲) تشکّر کنم در این صحبت ــ من البتّه فیلم را ندیدم، امّا شنیدم ــ که خب الحمدلله حالا اینجا تشریف دارند. این کار باید انجام بگیرد؛ یعنی این کار تولید هنری و بیان هنری این حقایقی که گفتید، اینها خیلی مهم است، بایستی انجام بگیرد. این دو نفر آقایان این کار را انجام دادند و شنیدم که در تلویزیون هم نسبت به یک تعدادی از قهرمانان شهید کارهایی ساخته شده. به هر حال، این کار، کار مهمّی است و بایستی دنبال بشود.
https://khl.ink/f/51095