هدایت شده از علیرضا پناهیان
⭕️چرا رهبر که همۀ مشکلات را میداند، خودش آنها را حل نمیکند؟
⭕️«مدیریت با مُدل تقوا» مردم را قدرتمند میکند تا خودشان مشکلات را حل کنند
📌رسالت انبیاء این نیست که خودشان عدالت را برقرار کنند، بلکه «انبیاء» مردم را رشد میدهند تا خودِ مردم بتوانند قسط و عدل را برپا کنند. قرآن میفرماید: «...لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» مجریِ قسط، خود مردماند، منتها انبیاء بسترسازی میکنند؛ این یعنی نوعی «مدیریت ولایی» در ارتباط با جمع.
🔻چرا پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) همۀ مشکلات جامعۀ خودشان را حل نکردند؟ الان رهبر انقلاب که همۀ مشکلات را میدانند چرا مشکلات را خودشان حل نمیکنند؟
📌سیستم مدیریت ولایی اساساً اینگونه است که سعی میکند مردم را «قدرتمند» کند تا مردم خودشان در یک «حرکت جمعی» بتوانند روی پای خود بایستند، یعنی میدان میدهد که خودِ مردم رشد کنند و قدرت پیدا کنند تا بتوانند مشکلات را حل کنند. این روش، تنها روش پایدار برای برقراری عدل در یک جامعه است.
🔻«انتخابات» کمترین نوع مشارکت مردم در ادارۀ جامعه است، «مردمسالاریِ دینی» فقط پای صندوق رأی نیست، وقتی مردم اقتصاد خودشان را، خودشان اداره کنند این میشود «مردمسالاریِ دینی در بخش اقتصاد»
📌تمرکز قدرت و ثروت، فسادزا است و این فساد، با قانون و نظارت هم قابلکنترل نیست. «ادارۀ جامه با مُدل تقوا» یعنی نگذارید تمرکز قدرت و ثروت، در جامعه فساد پدید بیاورد. برای تمرکززداییِ قدرت و ثروت، دولت باید کوچک شود و قدرت مردم افزایش یابد وگرنه فساد ریشهکن نمیشود.
🚩 هیئت نور ۹۶.۰۷.۰۹
📢صوت: @Panahian_mp3
👈متن کامل: @Panahian_text
@Panahian_ir
مؤمن کیست... شوخ طبعی و....mp3
944.8K
✅ #دنیای_سیال
این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
#شوخ_طبعی،ویژگی #امیرالمؤمنینه...
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
بازخوانی گلهمندی رهبر انقلاب در مورد توقف سخنرانیهای استاد رحیمپور پیش از خطبههای نماز جمعه.
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از مدافعین حریم ولایت
✅ #ضرورت_تشکیل_حکومت
در کلام آیت الله #صافی_گلپایگانی👆👆
📝کانال مدافعین حریم ولایت👇
eitaa.com/rahbarjame
📚 سروش👇👇
sapp.ir/rahbarjame
✅ #غدیر در کلام آیت الله مصباح یزدی
توجه به مسأله #غدير و خلافت اميرالمؤمنين عليهالسلام براى اين است كه هوشيار شويم و ببينيم گذشتگان چرا و چگونه #فريب خوردند، تا از آن پند بگيريم و بکوشيم ما ديگر آن #فريب را نخوريم... اين وقايع براى ما #آموزنده است. فكر نكنيم هر كسى محاسنش سفيد بود يا در اسلام سابقه بيشترى داشت حتماً بهتر از ديگران مىفهمد. نبايد تصور كنيم كه هر چه #منافع_شخصى ما، و يا #گروه و #حزب و #صنف_ما را تأمين مىكند حتماً به #نفع_اسلام است. بايد با #ديد_وسيع نگاه كنيم. مبادا همانگونه كه در صدر اسلام اين چنين شد، ما نيز با سرنوشت ميليونها انسان كه بعد از ما خواهند آمد، بازى كنيم. كارهاى ما علاوه بر اين كه بر سرنوشت نسل حاضر اثر مىگذارد، در زندگى و سرنوشت نسل آينده نيز تأثيرگذار خواهد بود...
(کتاب «درپرتو ولايت»، ص232)
#عيد_غدير حرکتي نمادين براي يادآوري #رکن_رهبري در جامعه اسلامي است.
تاریخ : شنبه 08 /11 /1390
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
💠علل همراهی نکردن مردم با علیعلیهالسلام💠
✅در محضر #علامه مصباح یزدی
۱-#کینه_های_شخصی؛
...در دعاى ندبه در اين باره مىخوانيم:...أَحْقاداً بَدْرِيَّةً وَ خَيْبَرِيَّةً وَ حُنَيْنِيَّةً وَ غَيْرَهُنَّ فَأَضَبَّتْ عَلى عَداوَتِهِ وَ أَكَبَّتْ عَلى مُنابَذَتِه. آنان گرچه مسلمان شده بودند و در ظاهر على(عليه السلام) را هم دوست داشتند، اما در زواياى #پنهان دل خود، حتى گاهى به صورت ناخودآگاه، نسبت به آن حضرت(عليه السلام) كينه داشتند و با خود مىگفتند، همين شخص بود كه پدر، جدّ، عمو و دايى و بستگان ما را كشت...
۲- #عدالت_على(عليه السلام)؛
سختگیریهای علیعلیهالسلام به خصوص در #بيت_المال، باعث مىشد كه دوستان آن حضرت هم ايشان را تحمل نكنند.
اين عاملى است كه ما نيز بايد در مورد آن بينديشيم. آيا اگر ما در زمان حضرت على(عليه السلام) بوديم و سخت گيرىهاى آن حضرت(عليه السلام) را مىديديم، تحمل مىكرديم؟...
۳- #فقر_فرهنگى؛
پيامبر(صلى الله عليه وآله) نمىتوانست در اين مدت محدود آنها را به صورت عميق و گسترده با معارف اسلام آشنا سازد. از اين رو جامعه زمان پيامبر(صلى الله عليه وآله) مبتلا به عقب ماندگىِ فرهنگى شديدى بود، در حدى كه ما نمىتوانيم آن را به درستى درك كنيم. آنان مردمى بودند كه از خرما بتهايى را درست مىكردند و آنها را به عنوان خدايان خود مىپرستيدند و هر زمان كه گرسنه مىشدند همان خداها را مىخوردند! سطح فرهنگى مردم آن زمان در اين حد بود. حال تصور كنيد كه پيغمبر(صلى الله عليه وآله) چه اندازه بايد خون دل بخورد تا آنها را با توحيد آشنا كند... بعد از وفات پيغمبر(صلى الله عليه وآله) #اطاعت شخص ديگرى كه پيغمبر نيست، مانند اطاعت پيغمبر(صلى الله عليه وآله) واجب باشد. آنان در نهايت اگر از ايمان قوى برخوردار بودند و با خودشان كنار مىآمدند، فقط مىتوانستند:النَّبِيُّ أَوْلى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ(احزاب/۶) و اطاعت از شخص پيامبر(صلى الله عليه وآله) را بپذيرند، اما وجوب اطاعت كسى غير از پيامبر(صلى الله عليه وآله) ، به سادگى برايشان قابل هضم نبود.
📚کتاب «در پرتو ولایت»
📝کانال مدافعینحریمولایت👇
@rahbarjame
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟چرا عید غدیر از همهی اعیاد بالاتر است؟
🔻رهبرانقلاب: اینکه در بعضی از تعبیرات گفته شده است که عید غدیر عیداللهالاکبر و از همهی اعیاد بالاتر است، علّت این و وجه این چیست؟ خب، در قرآن کریم آیاتی هست که به غیر از مسئلهی غدیر به مسئلهی دیگری قابل تطبیق نیست.
🔹همین آیهی معروف «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم فَلا تَخشَوهُم وَ اخشَونِ اَلیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم وَ اَتمَمتُ عَلیکُم نِعمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الاِسلامَ دیناً» که در اوایل سورهی مائده است، با غیر مسئلهای در وزن و اهمّیّت و اندازهی مسئلهی غدیر، قابل تطبیق نیست.
🔹امروز روزی است که دشمنان -کفّار- از دین شما مأیوس شدند. چه چیزی مگر بر دین اضافه شد که دشمن را مأیوس کرد؟ ...این تعبیر دربارهی نماز، زکات و جهاد نیامده است.
🔺پس این یک قضیّهی دیگری غیر از احکام فرعی است. آن قضیّه چیست؟ قضیّهی رهبری جامعهی اسلامی؛ قضیّهی نظام حکومت و امامت در جامعهی اسلامی. ۹۵/۰۶/۳۰
🌹تا روز عيد غدير؛ انتشار مجموعه #روایت_غدیر
💻 @Khamenei_ir
✅غدیر در کلام آیت الله جوادی آملی
امام هادی (ع) فرمود: «خَيْرٌ مِنَ الْخَيْرِ فَاعِلُهُ، وَ أَجْمَلُ مِنَ الْجَمِيلِ قَائِلُهُ، وَ أَرْجَحُ مِنَ الْعِلْمِ حَامِلُه»؛[نزهة الناظر و تنبيه الخاطر، ص142]
[یعنی]عادل بالاتر از عدالت است،چرا؟ چون عدالت, وصف اوست, كار اوست, اثر اوست...فرمود بالاتر از علم, عالِم است؛ زيرا اين علم, وصف اوست متّكي به گوهر ذات اوست.
حالا برسيم به مقام #ولايت, #ولايت بالاتر است يا #علي_بن_ابيطالب؟ #علي_بن_ابيطالب, نبوّت بالاتر است يا پيغمبر؟ پيغمبر, چون اين نبوّت, وصف اوست, سِمت اوست, كمال اوست,
جلسه درس اخلاق (1395/06/25)
📝کانال مدافعینحریمولایت👇
@rahbarjame
✅ #صدای_درب_بهشت
روایتی از پیامبراکرم (ص) است که می فرماید: وقتی که یک فرد #بهشتی می خواهد وارد شود، در #بهشت را که می کوبد. این کوبه از یک یاقوت سرخ است که بر روی یک صفحه ی طلایی کوبیده می شود. وقتی که کوبه روی صفحه خورده می شود، طنین آن #یا_علی است.
(برنامۀ سمت خدا؛حجت الإسلام عالی 90/8/17)
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
پناهیان- شناخت بیشتری از علی (ع.mp3
1.43M
✅این وجه #امیرالمؤمنین را هم بشناس...
استاد پناهیان
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
نمونه هایی از قاطعیت علی علیه السلام.mp3
1.26M
✅نمونه هایی از #قاطعیت_علی(ع)
استاد رائفی پور
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
✅لزوم توجه بیشتر رسانهها و مجامع علمی به بزرگداشت #روز_مباهله
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس تفسیر امروز خود در مسجد اعظم با اشاره به فرا رسیدن ایام #مباهله اظهار داشتند:
از غريب ترين ايام زندگي ما ايام #مباهله است. خيلي از ما عالمانه حرف ميزنيم و عوامانه فكر ميكنيم در نتیجه آن اركان ولايت را تقريباً از دست ميدهيم در حالی که آن اجزاي غير ركني را خيلي محترم ميشمريم مانند اول ذيحجه که سالروز ازدواج وجود مبارك حضرت امير با فاطمه زهرا(سلام الله عليهما) است اينها جزء واجبات غير ركني است.
ایشان ادامه دادند: در نماز يك واجب ركني داريم يك واجب غير ركني، در خصوص امامت و ولایت نیز همين طور است؛ #غدير جزء واجبات ركني امامت است، #مباهله جزء واجبات ركني ولایت است ، با سالروز ازدواج فرق ميكند. در حالی که نه رسانهها از او نام ميبرند و نه حوزهها خبري هست! آن وقت آن مسائل واجبات غير ركني را خيلي دامن ميزنيم، آنها هم واجب هست اما مثل اجزاي نماز است لکن حمد و سوره كجا، ركوع و سجود كجا؟! حمد و سوره واجب غير ركني است اما ركوع و سجود واجب ركني است.
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با اشاره به روایتی از امام رضا علیه السلام در خصوص مباهله اذعان داشتند:
وقتي مأمون(عليه من الرحمن ما يستحق) به وجود مبارك امام رضا(سلام الله عليه) عرض ميكند به چه دليل علي بن ابيطالب(سلام الله عليه) افضل است؟ ایشان ديگر نفرمود غدير، فرمود با ايه ﴿ #انفسنا﴾ ، خدا وقتي وجود مبارك حضرت امير را جان پيغمبر ميداند از اين بالاتر فضيلت فرض ميشود؟! «من كنت مولاه فهذا علي مولاه» كه گفته ی خود پيغمبر است هر چند آن هم از طرف خداست، کجا؛ و اینکه ذات اقدس اله خود فرموده علي جان پيغمبر است، کجا؟! و وجود مبارك امام رضا علیه السلام به اين استدلال كرد .
معظم له با اختصاص جلسه تفسیری روز دوشنبه مصادف با 24 ذی الحجه به مباحث آیه مباهله، خاطرنشان کردند:
فردا كه سالروز #مباهله است انشاءالله آيات مباهله مقداری خوانده ميشود ولو بحث را تعطيل كنيم در خصوص مباهله بحث ميكنيم.
(تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۷/۴ )
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame