4_5969539946237660181.pdf
265K
✍️متن کامل دیدگاه های حجت الاسلام و المسلمین احمدعلی یوسفی در ضیافت افطار اساتید اقتصاد اسلامی با رئیس جمهور:
✅مقابله با فقر مطلق با سه اقدام عملیاتی است:
1️⃣دلار زدایی از اقتصاد کشور،
2️⃣کاهش خلق پول و تعطیلی بانکهای خصوصی و انحصار زدایی
3️⃣انحصار زدایی اقتصادی و ایجاد تعاونیهای فراگیر ملی.
❇️در سند تحول دولت به سیاستهای اقتصاد مقاومتی توجه نشده است!
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🛑 سردار سلیمانی: این کتاب را حتماً بخوانید!
«این کتاب الغارات را که قدیمیترین کتاب شیعه هست بخوانید، حتماً بخوانید، مقتل کامل است. اگر آن را بخوانید، امروز برای این حکومتی که در استمرار حکومت علی بن ابیطالب هست، آگاهانهتر و بدون تعصبات فردی و حزبی نگاه میکنیم، نظر میدهیم و دفاع میکنیم.» - ۱۳۹۷/۳/۱۷
👈🏻 کتاب ترجمه الغارات به تازگی و با ترجمهای روان توسط انتشارات بیان معنوی منتشر شده و قابل دسترسی است.
🔻سفارش آنلاین:
patoghketab.com/?p=171722
🔻سفارش تعداد بالا:
09305050313
#الغارات
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ عضو اتاق نمایندگان ایتالیا: فاجعه در انتظار کشور ما است!
🔻 آندره آ والاسکاس: تحریم روسیه ایده مسخرهای ست، این تحریمی علیه شهروندان خودمان خواهد بود؛ قطع کردن گاز روسیه ۴۰ میلیارد تولید ناخالص داخلی برای ما هزینه خواهد داشت و این یک فاجعه واقعی برای کشور ماست.
۱۸۴۰۰۰ شرکت در حال حاضر در معرض خطر هستند، و بیش از ۱ میلیون کارگر بیکار خواهند شد!
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔻 مجلس از معرکه گریخت:
فرار مجلسیان از موقعیّتِ «تعارض منافع»
[1]. آیتالله خامنهای در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند:
«اولویّت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریّت فضای مجازی»، جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدّت» و «میانمدّت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اوّلاً، مدیریّت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیاً، در «کوتاهمدّت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثاً، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید واضح رهبر انقلاب، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مجلس مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
[2]. آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کرد و گفت:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجّه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدّم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدّم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است. ماهیّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان، همین اندازه تلخ است.
✍مهدی جمشیدی
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا اکثر نیروهای در قدرت به دنبال برجام بودند و هستند؟
◀️ چه طرح بحث مهمی میکند علیزاده. میگوید برجام فقط دستپخت #غربگرایان نبود و بخش اعظم #اصولگرایان هم موافق آن بودند و منتقدان انقلابی در اقلیت محض بودند.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
♦️روایت الجزیره از مردی که تصویرش به هنگام یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی بازتاب فراوان داشت
🔹پس از انتشار گسترده تصویر مردی که به هنگام یورش اسرائیلیها به مسجدالاقصی به آرامی روی زمین دراز کشیده بود و از آنها فیلمبرداری میکرد، الجزیره به مصاحبه با وی پرداخت.
🔹او که «بدر صلاح أبو فضل» نام دارد، در این باره گفت: طبق معمول برای اقامه نماز فجر به مسجد الاقصی رفتم و زمانی که اشغالگران حمله کردند، در مسجد القبلی بودم و پس از خفگی با بمبهای گازی به سرعت از آن خارج شدم. به سمت مسجد قبة الصخره حرکت کردم و به استراحت نشستم و سربازان با باتوم به دست و پا و تمام اعضای بدنم زدند.
🔹او در این مصاحبه همچنین گفت از عمد اینگونه ننشسته بود؛ بلکه خسته از شدت ضرب و شتم روی زمین دراز کشید و تصمیم گرفت که آنجا را ترک نکند؛ بلکه حملات اشغالگران را با تلفن خود مستند میکند.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔺سید جوادهاشمی بازیگر، در مراسم افطار هنرمندان با رئیس جمهور گفته "برخی هنرمندان مایل نیستند با شما ملاقات کنند و این جمع، همه هنرمندان محسوب نمیشوند"....
▪️توقعی هم جز این نیست؛ باعث و بانی مصیبتی که روحانی بر سر مردم و اقتصاد و فرهنگ و هنر کشور آوار کرد، برخی از همان هنرمندان بودند!
✍محمد ایمانی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
♦️ ۱۵۰۰ میلیارد تومان پول در اتاق بازرگانی ناپدید شد
🔷بررسی «فرهیختگان» از اسناد مربوط به پرداختهای ۴۰ شرکت به اتاق ایران در ۴ سال اخیر نشان میدهد ۱۵۰۰ میلیارد تومان پول در اتاق بازرگانی ناپدید شده است.
🔶به نظر میرسد رقم پولهای گم شده در اتاق چندین برابر ۱۵۰۰ میلیارد تومان است
🔷اسناد معتبر که توسط فرهیختگان بررسی شده، نشان میدهد پرداختی تنها یک شرکت به اتاق بازرگانی معادل 53 درصد درآمد ادعای این اتاق است
🔶بررسی فرهیختگان نشان میدهد اتاق بازرگانی 1000 میلیارد تومان سپرده دارد که دست فعالان اقتصادی هیچ وقت به آن نمیرسد.
🔷شرکتی که به تنهایی به اندازه 53 درصد درآمد ادعایی اتاق پرداختی داشته فقط 4 درصد فروش صنعت را در داست دارد. سوال مهم این است که اتاق از 96 درصد بقیه صنعت چقدر درآمد دارد؟
🔶مشروح این گزارش که ماحصل مدت زمان زیادی تحقیق و پژوهش «فرهیختگان» از وضعیت منابع و مصارف اتاق بازرگانی ایران است را در شماره يكشنبه ٢٨ فروردین بخوانید:
fdn.ir
@FarhikhteganOnline2
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔻دعای روز پانزدهم ماه رمضان
﷽ اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین»
🔸خدایا در این روز طاعت بندگان خاشع و خاضع خود را نصیب من گردان و شرح صدر مردان فروتن و خداترس را به من عطا فرما، به حق امان بخشی خود ای ایمنی دلهای ترسان.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔰 میلاد حُسن مجسّم
رهبر معظم انقلاب:
🔹میلاد امام مجتبی، امام حسن (علیه الصّلاة و السّلام)؛ حُسن مجسّم بر زبان پیغمبر خاتم (صلّی الله علیه و آله) که این نام را ایشان بر روی این مولود گذاشتند -و این خیلی با عظمت است، خیلی مهم است که پیغمبر این بزرگوار را، این کودک مبارک را «حسن» بنامند- انشاءالله بر همهتان مبارک باشد. ۱۳۹۴/۰۴/۱۰
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
💢️درخواست دولت آلمان از مردم: دوش آب گرم نگیرید!
🔹رییس آژانس شبکه گاز فدرال آلمان: از خودتان یک سوال بپرسید. آیا واقعاً لازم است هر روز دوش آبگرم بگیرید آنهم وقتی این آب با مصرف گاز گرم میشود؟
🔹اگر آلمان واردات انرژی از روسیه را متوقف کند، ذخایر گاز ما تنها تا پایان تابستان یا اوایل پاییز دوام میآورد.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعدی اشغالگران به زنان نمازگزار فلسطینی
🔹نظامیان صهیونیست به نگهبانان زن مسجدالاقصی (مرابطات) در نزدیکی دروازههای مصلی «قبه الصخره» در مسجدالاقصی حمله کردند اما آنها همچنان با سردادن تکبیر مقابل صهیونیستها ایستادهاند.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆