https://eitaa.com/raheamin/48944
🔵 آخرین وضعیت تجمیع آرا
🔹۲۰۷ حوزه نهایی شده از ۲۶۰ کرسی
🔹منتخبین: ۲۳۱ نفر از ۲۹۰ نفر
🔹حوزههای دور دوم: ۱۹ حوزه
🔹کرسیهای مرحله دوم: ۲۹ کرسی
🔹حوزههای باقیمانده: ۳۰ کرسی(تهران)
🔵 مجلس خبرگان:
🔹حوزههای نهایی شده: ۳۰ حوزه
🔹منتخبین: ۷۲ نفر
🌐 https://eitaa.com/raheamin/48944
🗨️ما رو در ویراستی دنبال کنید
•____________________________•
╭
╰┈➤ https://virasty.com/raheamin/1704922500502934807
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 یک بانوی ایزدی اهل عراق پس از گذشت ۱۰ سال از تاریخ ربوده شدن توسط عناصر داعش، آزاد شد.
🍃🌹🍃
✅ این همان بلایی بود که با عنایت الهی و به وسیله جانفشانی مدافعان حرم از ایران و ایرانی دور شد.
#روشنگری | #مدافعان_حرم
🆔 https://eitaa.com/raheamin/48948
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 تروریستی که امروز اعدام شد بعد از فرار، در خارج از کشور دستگیر و به ایران بازگردانده شده بود
🍃🌹🍃
❌ این فرد ۸ بهمن پارسال با هدایت افسر اطلاعاتی موساد قصد داشت مجتمع کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان را منفجر کند.
#روشنگری | #ایران_قوی | #نفوذ
🆔 https://eitaa.com/raheamin/48949
فرماندار شیراز:
با اشاره به اینکه در بحث خبرگان رهبری شهرستان شیراز به عنوان مرکز حوزه انتخابیه استان فارس به حساب می آید، گفت: تعداد کل برگ آرای ماخوذه، یک میلیون و 580 هزار و 580 رای که از این تعداد یک میلیون و 160 هزار و 823 رای آرای صحیح بوده است و مجموع صندوق اخذ رای در استان سه هزار و 514 شعبه داشتیم.
فرماندار شیراز:
در انتخابات مجلس خبرگان رهبری،
حضرات آیات،لطف الله دژکام با 726 هزار و 812 رای، احمد بهشتی با 607 هزار و 995 رای، علی اکبر کلانتری با 432 هزار و 810 رای، سید محمدعلی مدرسی طباطبایی با 345 هزار و 365 رای و سید علیرضا دانا با 309 هزار و 429 رای به مجلس خبرگان رهبری راه یافتند. 🌐 https://eitaa.com/raheamin/48950
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 برا #انتخابـات خیـــلی ها کار کردن تا #مشارکت بالا بره
🍃🌹🍃
🔸دمشون گرم👌
🔹کارشون خیلی خیلی عالی بود
💭 امّا برا زیاد کردن "منتــظرین امـام زمـــان" تا حالا چیکار کردیم؟؟
#روشنگری | #امام_زمان
🆔 https://eitaa.com/raheamin/48951
🗳 مشارکت ۴۱ درصدی جای دفاع هم دارد؟
💢طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود 41 درصد رسید و از مجموع 61 میلیون نفر، 25 میلیون آرای خود را به صندوق انداختند.
🔻چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت.
2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است.
3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی بازار، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است.
4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست.
5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید.
6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است.
7⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است و ثمرهی تصمیمات مجلس عمدتا در بلند مدت قابل مشاهده است.
8⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هفت گانهی مذکور بر تصمیم آنها موثر است.
9⃣ از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هفت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
0⃣1⃣ و در پایان باید گفت که میزان مشارکت، در حقیقت بیش از ۴۱ درصد از واجدین شرایط رأیدهی بوده است چرا که در تعداد واجدین رأی، آمار ایرانیان خارج از ایران نیز احتساب شده است در حالی که اساسا آنها نمیتوانند از خارج از کشور در انتخابات مجلس شرکت کنند.
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
https://eitaa.com/raheamin/48952
🔆زنگ عبرت
🔴ابهامی درباره نرخ مشارکت در انتخابات مطرح شده که نیاز به توضیح و روشنگری دارد.
♦️طبق سرشماری بر اساس کدهای ملی صادره در ثبت احوال، حدود ۶۱ میلیون ایرانی در قید حیات بالای ۱۸ سال داریم.
♦️نظر به برخی آمارها، حدود ۹ میلیون ایرانی دارای کد ملی، خارج از کشور زندگی میکنند که امکان مشارکت آنها تنها در انتخابات ریاست جمهوری که حالت کشوری دارد ممکن است و حدود ۸۰ درصد آنها بالای ۱۸ سال هستند.
♦️این یعنی از آمار واجدین باید عدد تقریبی ۷ میلیون را کم کرد و واجدین شرایط برای مجلس وخبرگان حدوداً به عدد ۵۴ میلیون نفر میرسد.
♦️پس با این احتساب نرخ مشارکت در انتخابات اخیر مجلس ناظر به واجدین شرایط داخل کشور، عدد تقریبی ۴۹ درصد رو نشون میده و نه ۴۱ درصد اعلامی!
https://eitaa.com/raheamin/48953
♦️طبیعتاً مطالبه مردم توضیح این ابهام از جانب وزارت کشور است
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️🎥خلق صحنه ای زیبا و ماندگار از روحانی بسیجی مازندرانی
🔸️حجت الاسلام والمسلمین زرودی
در یک حرکت بسیار ارزشمند مادر سالخورده اش را بخاطر ادای تکلیف با کول کردن تا پای صندوق رای هدایت کرد تا هم به تکلیف خود و مادرش عمل کرده باشد و هم دینش را به انقلاب ادا نماید .🕊🍃🌹
https://eitaa.com/raheamin/48957
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 به چهار دلیل انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، انتخاباتی برکتآور است
🍃🌹🍃
1⃣ رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) حدود ۱۱ ماه قبل از ۱۱ اسفند فرمودند: «این انتخابات آخر سال خیلی مهم است. انتخابات میتواند مظهر قوت ملی باشد. اگر انتخابات درست برگزار نشود، ضعف کشور و ضعف ملت را نشان میدهد؛ ... یکی از ابزارهای مهم قوتِ کشور همین انتخابات است.»
2⃣ انتخابات جمعهای که گذشت، اولین #انتخابات پس از عبور نظام از اغتشاشات ۱۴۰۱ با توهم اکثریتپنداری اغتشاشگران بود. تمام تلاش دشمن برای زیر سؤال بردن پایگاه اجتماعی و میزان مقبولیت نظام و بهرهبرداری از مشارکت حداقلی برای رسیدن به هدف و القای آن به جامعه بود. از برکات این انتخابات، نقش برآب شدن همه این توطئهها بود.
3⃣ امنیت مثالزدنی انتخابات؛ در هیچ یک از ادوار انتخابات ایران، نمیتوان سراغ گرفت که تا به این اندازه ابزارهای نظام سلطه، چون منافقین و سلطنتطلبها بسیج شده باشند. آنها از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به منزله یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگرفتند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد.
4⃣ پیش بردن جهاد امیدآفرینی به منزله ستون محکم تبیین مشارکت گسترده در انتخابات بود. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای مأیوسسازی دشمن را باز و بسته میکند... جریان رسانهای بیگانه و وابسته تمام راهبردها، برنامهها و راهکارها و دستاوردهای جمهوری اسلامی را راه اشتباه و ناصواب تفسیر میکرد. در ایام منتهی به انتخابات بستری فراهم شد تا جهادگران تبیین به خیلی از شبهات و سؤالات پاسخ لازم را بدهند و امیدآفرینی قابل دفاعی رقم بخورد.
#روشنگری | #جهاد_تبیین
🆔 https://eitaa.com/raheamin/48958
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #انتخابات ۱۱ اسفند زیر درهبین
🍃🌹🍃
🔥#بخش_اول
🔻فقط ۱۱ ماه از رفراندوم جمهوری اسلامی با #مشارکت حدود ۹۷ درصدی گذشته بود که در اسفند ۱۳۵۸ اولین دوره #انتخابات مجلس شورای اسلامی در اوج شور انقلابی مردم با مشارکت ۵۲ درصدی برگزار شد!
🔸از سوی دیگر در بسیاری از انتخاباتهایی که در کشورهای مدعی دموکراسی برگزار میگردد اعداد مشارکت کمتر از ۴۰ درصد به وفور وجود دارد.
🔹بنابراین نتیجه گرفتن از مشارکت حدود ۴۱ درصدی مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ به عنوان #گسست بخشی از مردم از نظام قطعاً نادرست است.
🔺اما از سوی دیگر باید به این نکته هم توجه کرد که نباید از کنار #کاهش ۱۴ درصدی مشارکت مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی نسبت متوسط انتخابات مجلس در چهار دهه گذشته به سادگی عبور کرد و باید به علل بنیادین آن پرداخت
❌ ادامه دارد...
✍حمیدرضا ابراهیمی
#انتخاب_مردم | #روشنگری
🆔 https://eitaa.com/raheamin/48959