5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ اَلسَّلَامُعَلَیکَیَاقَمربنیهاشمعلیهالسلام
🔹وصیت اميرالمؤمنين علیه السلام هنگام شهادت به حضرت عباس سلام الله علیه
اشک چشمتون جاری شد برای فرجِ صاحب عزا دعا کنید.
eitaa.com/raheamin/52350
#امام_حسین
#تاسوعا
33.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 بسیار بسیار مهم
👆 ۷ امام و پیامبر سلام الله علیها
این دعا رو از طرف خداوند متعال ضمانت کردن...
🕊
🥀🍂🕯
eitaa.com/raheamin/52354
فقط فقط به نیت فرج امام زمان علیه السلام بخوانیم
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️یاباب الحوائج حضرت عباس
و دو دست بریده اش کافیست
برای گرفتن دست تمام عالمیان
امیدوارم به حق اینشب عزیز
باب الحوائج حضرت عباس(ع)
در دنیا و آخرت دستگیرتون باشه
🏴فـرا رسیـدن تـاسوعـای حـسینی
بر امام زمان عج و شما تسلیـت بـاد
🌟 حاجت روا باشیــــــــــد
🌟 شبتون کــــــــــربلایی
eitaa.com/raheamin/52356
____🍃🖤🍃____
🔰 بانک جهانی هم گزارش «اسب زین شده» کیهان را تأیید کرد
🔸بانک جهانی که دهه ۹۰ شمسی و دوران دولت مدعیان اصلاحات را دهه سوخته اقتصاد ایران عنوان کرده بود؛ حالا با ارائه آمارهایی از شاخصهای اقتصادی دولت سیزدهم، بر مهیا شدن اسب زین شده دولت رئیسی برای دولت چهاردهم مهر تأیید زده است.
🔸این نهاد بینالمللی در گزارش خود نوشته بود: در دهه گذشته میلادی، اقتصاد ایران از یک دهه سوخته رشد اقتصادی رنج برده است. به طور متوسط، تولید ناخالص داخلی سرانه ایران طی سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ هر سال منفی شش دهم درصد رشد کرده است. هر یک درصد افزایش در تولید ناخالص داخلی سرانه باعث کاهش یک و ۵۶ صدم درصدی در نرخ فقر میشود. اگر به جای رشد منفی شش دهم درصدی تولید ناخالص داخلی سرانه طی این سالها، شاهد رشد مثبت شش دهم درصدی در این زمینه بودیم نرخ فقر در ایران طی این سالها هفت و ۹ دهم درصد کاهش یافته بود.
🔸بانک جهانی روایت کرده بود که این فقدان رشد، با تورم و تحلیل رفتن قدرت خرید همراه بوده است. درآمدها طی سال ۲۰۱۱ معادل ۱۶ درصد تولید ناخالص داخلی بود اما این رقم در سال ۲۰۲۰ به معادل هفت درصد تولید ناخالص داخلی کاهش یافت. به هر حال بیکاری بالا مشخصه این دهه بود و بالای ۱۰.
🔸این نهاد بینالمللی در گزارش خود نوشته بود که بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ نسبت جمعیت فقیر ایران از کل جمعیت فقیر کشورهای با درآمد متوسط به بالا از ۲۰ درصد به ۲۸ و یک دهم درصد افزایش یافته است. یعنی ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی در این دوره گرفتار فقر شدهاند.
🔸بانک جهانی این روزها باز هم از اقتصاد ایران گزارش داده است اما وضعیت کاملا متفاوت از آمارهای دهه سوخته اقتصاد ایران شده است. گزارش ۲۰۲۴ بانک جهانی از اقتصاد ایران در پایان دولت شهید رئیسی نشان میدهد که رشد اقتصادی بهصورت پایدار پنج و یک دهم درصد بوده است آنهم در میان تنشهای ژئوپلیتیک منطقه.
🔸بیکاری به هفت و شش دهم درصد کاهش یافته و شش میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت فقرا کاسته شده است. ضریب جینی به ۳۴ صدم درصد رسیده که همگی نشاندهنده، وضعیت کاملاً متفاوت و برعکس دولت اصلاحطلبان در دهه ۹۰ شمسی است.
eitaa.com/raheamin/52359