کیهان بررسی میکند
🔰 عبور مدعیان اصلاحات از سهمخواهی به تمامیتخواهی
🔸افراطیون مدعی اصلاحات با تهدید و اهانت به رئیسجمهور به دلیل عدم معرفی همه وزرای پیشنهادی آنان به مجلس، بار دیگر منش دیکتاتوری خود را به نمایش گذاشتند. میل رسیدن به مقام و سهمخواهی آنها از دولت به تمامیتخواهی رسیده است. آنها توقع داشتهاند رئیسجمهور وابسته و تابع آنها باشد و دیکتههای آنان را بنویسد.
🔸هشدارهای قبلی درباره نفوذ منافقان متظاهر به اصلاحطلبی در اطراف رئیسجمهور هر روز نمایانتر میشود. باند اشرافی و آلوده افراطیون مدعی اصلاحات، کابینهای ضد آرمانهای انقلاب اسلامی میخواهند و با وجود آنکه اعتراف میکنند ۶۰ درصد وزرایی که به پزشکیان پیشنهاد کرده بودند، به مجلس معرفی شدهاند، رئیسجمهور را به دلیل عدم معرفی مابقی، هدف تهدید و اهانت قرار دادند.
🔸این طیف بار دیگر منش دیکتاتوری خود را به نمایش گذاشته است. میل رسیدن به مقام و سهمخواهی آنها از دولت به تمامیتخواهی رسیده است. در همین راستا، ظریف که رئیس شورای موسوم به راهبری انتخاب اعضای کابینه و معاون موسوم به راهبردی رئیسجمهور بود، با انتشار متنی استعفا کرد.
🔸وی در این متن آورده است:«از نوزده وزیری که امروز معرفی شدند، سه نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم و یک نفر نامزد پنجم کمیتهها و یا شورای راهبری بودند. بارها گفته بودم که انتخاب اعضای دولت حق رئیسجمهور است و شورای راهبری و کمیتهها نهاد مشورتی هستند.»
🔸ظریف علاوهبر این، اعلام میکند که نتوانسته همه وزرای پیشنهادی شورای موسوم به راهبری را برای معرفی به مجلس مقبول قرار دهد و به صورت تلویحی این مسئله را علت استعفای خود عنوان میکند.
🔸در همین شرایط، محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، روز گذشته در پنجمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه تعهد به آرمانهای انقلاب و نظام، خدمت به مردم، بهکارگیری افراد دردمند و متعهد از مهمترین معیارهای بهکارگیری و انتخاب افراد در جایگاههای مدیریتی در دولت چهاردهم است، گفت:
🔻راهبرد انتخاب مدیران و وزرا در این دولت توجه به تفکر سیاسی نیست و باید مدیران دولت چهاردهم به دنبال تحقق آرمانها و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مطالبات مردم و وعدههای داده شده توسط رئیسجمهور و در رأس همه آنها حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم باشند. وی بر به کارگیری نیروهای متخصص، متعهد و جوان در مسیر رسیدن به این اهداف تاکید کرد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001EOw
eitaa.com/raheamin/53251
🔸 استانداران کارآمد به فعالیت خود ادامه میدهند
🔹سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر پیشنهادی کشور تاکید دارد که تمام فرمانداران و استانداران تغییر نخواهند کرد و افراد کارآمد به کار خود ادامه میدهند.
🆔 eitaa.com/raheamin/53252
🔰 آبروی ما رو بردی ولی باز هم حداقل 60 درصد کابینه مال ماست(!)
🔸نشریات و محافل منسوب به اصلاحطلبان واکنشهای متفاوتی نسبت به ترکیب کابینه پیشنهادی رئیسجمهور به مجلس نشان دادند. برخی آقای پزشکیان را سرزنش و ملامت کردهاند و برخی دیگر میگویند دستکم 60 درصد لیست کابینه را خود اصلاحطلبان بستهاند و با محاسبه معاونان رئیسجمهور این درصد بیشتر هم میشود.
🔸در این زمینه محسن رنانی عضو تندرو «شورای راهبری دولت چهاردهم» با حمله به رئیسجمهور نوشت: «آقای پزشکیان، آبروی ما را بردی! امید ما را ناامید کردی! رئیسجمهورِ فقط یک ماه عزیز، انگار تو ایرانی نیستی!؟ تو نمیدانی که برای مردم ایران تراز سیاستمدار صادق و پاک و قدرتمند، فقط امیرکبیر است و مصدق و موسوی؟؟ پس برای چه نشستهای و دم فروبستهای؟ نکند در پشتصحنه با اصحاب قدرت بستهای؟ آقای پزشکیان آبروی ما را بردی! امید ما را ناامید کردی! هنوز رئیسجمهور نشده رفوزه شدی! ایکاش میدانستی که در ایران رئیسالوزرای عاقبتبهخیر فقط کسی است که یا در حمام رگش را بگشایند یا با تبعید به روستا دقمرگش کنند و یا در حصر، گرد مرگ بر سر و رویش بپاشند.»
🔸در همین حال حمیدرضا جلاییپور، در روزنامه سازندگی نوشت: در اولین نگاه، لیست پیشنهادی هیئت وزیران، هفت وزیر عالی و اصلاحطلب دارد اما ممکن است که مجلس به این افراد رای ندهد و آنها را بیندازد و در عوض وزرای پیشنهادی کشور، اطلاعات و آموزشوپرورش را که ضعیف هستند، تایید کند... در همین ابتدا که لیست اعلام شد، عدهای راضی و عدهای ناراضی بودند. این دو گروه از دو زاویه به لیست نگاه کردند. آنهائی که میگویند لیست وزرا خوب است به وزاری ارشاد، خارجه، اقتصاد، رفاه، میراث فرهنگی، بهداشت اشاره میکنند که واقعاً هم عالی هستند و آنهائی که میگویند، کابینه پاس گل به قالیباف است به وزرای اطلاعات، کشور و آموزشوپرورش و جوانان نگاه میکنند که بله نظر درستی است.
🔸اما روزنامه آرمان در تحلیلی با عنوان «آقای رئیسجمهور این تذهبون؟!» مینویسد: بالاخره انتظارها به سر رسید و پس از گمانهزنیهای بسیار طی یکماه گذشته رئیسجمهور در نهایت وزرای پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کرد. کابینهای که چندان قرابتی با صحبتها، نگرشها و شعارهای مسعود پزشکیان نداشت و سنخیتی نیز با پایگاه رای و انتظاراتی که مردم رایدهنده به او از کابینه وی داشتند، نداشت. بسیاری از فعالان سیاسی و کاربران مجازی انتقادات تندی را نسبت به رئیسجمهور درخصوص کابینه معرفیشده وارد کردند.
🔸روزنامه هممیهن نیز با اشاره به شوکه شدن اصلاحطلبان نوشت: انگار تشتی آب سرد بر روی آنان ریخته باشند. انتظارشان بسیار بود و آنچه حاصل شد، بسیار اندک. پرسش اصلی این است که بسیاری از انتظارات نادرست بود؛ یا آنچه حاصل آمده و متناسب با آن انتظار نمینماید، باید به چالش کشید؟ به نظر میرسد هر دو سوی این معادله، نیازمند تجدیدنظر و نقد است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001EP0
eitaa.com/raheamin/53256
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 از اظهارات وقیحانه مدیر رادیو اسرائیل برای حمله به خاک ایران در آنتن زنده شبکه صهیونیستی اینترنشنال تا اعتراف نوریزاده به قدرت نابودگر حزبالله لبنان!
🍃🌹🍃
🔸منشه امیر: اسرائیل باید به خاک ایران حمله کند و مایحتاج مردم و همچنین صنعت هستهای ایران را فلج کند!
🔹نوریزاده: نتانیاهو اکنون در موضع ضعف است؛ حزبالله موشک و پهپاد پیشرفته بسیار دارد؛ آنها واحدهای زیردریایی دارند که میتوانند نقاط حساس اسرائیل از جمله میدانهای نفتی و گازی را نابود کنند؛ اسرائیل به دنبال تجزیه ایران است!
#روشنگری | #فروپاشی_اسرائیل
🆔 eitaa.com/raheamin/53257
.
سهم خواهان کابینه
یا ضربه گیران اسرائیل ؟!
🔻افراطیون غربگرا، دوباره وارد بازی در زمین غرب شده اند: فشار خارجی و داخلی، برای به هم زدن تمرکز ایران در عملیات مجازات اسرائیل.
🔹تروئیکای اروپایی در کنار آمریکا حاضر نشدند انتخاب آقای پزشکیان را تبریک بگویند. اما مقامات آنها به دست و پا افتاده اند و یکی در میان، با دکتر پزشکیان تماس می گیرند و می گویند:
- باید به چرخه خشونت پایان داده شود. جنگ به نفع هیچکس نیست.
- هر گونه اقدام تلافیجویانه، خطر کشاندن منطقه به جنگ غیرقابل کنترل را در پی دارد.
- خطر جدی اشتباه محاسباتی وجود دارد. ایران از حمله به اسرائیل خودداری کند.
- باید جلوی افزایش تنشهای نظامی گرفته شود. زمان نهایی کردن توافق بین اسرائیل و حماس برای آتشبس و آزادی گروگانها فرا رسیده. ایران به خاطر آتش بس در غزه، خویشتنداری کند.
🔻رئیس جمهور در پاسخ، تاکید کرده است: "حمایت برخی کشورهای غربی و آمریکا، رژیم صهیونیستی را به جنایت و نسل کشی تشویق می کند. ایران، هرگز تسلیم فشار، تحریم، زورگویی و تجاوزگری نخواهد شد، و پاسخ به متجاوزین را حق خود میداند. پاسخ تنبیهی، حق قانونی کشورها و راهکاری برای توقف جنایت و تجاوزگری است".
🔹آمریکا و غرب، طی ده ماه گذشته نه تنها اقدامی برای توقف نسل کشی نکردند، بلکه به پشتیبانی و تجهیز رژیم درمانده اسرائیل پرداختند. آنها متهم قتل عام ۵۰ هزار شهروند فلسطینی هستند؛ اما اکنون که جبهه مقاومت، تصمیم به مجازات اسرائیل گرفته، به دست و پا افتاده اند تا ضرب مجازات را بگیرند.
🔻آنها در عین حال مطمئن شده اند مجازات اسرائیل قطعی است و تهدید و فشار، نتوانسته تاثیری در غلاف کردن یا کُند کردن شمشیر تیز جبهه مقاومت داشته باشد. موضوع قابل تامل در این میان، فعال شدن شبکه بد سابقه داخلی، با توهم فشار بر نظام و رئیس جمهور است.
🔻محمد جواد ظریف، یک بار در اسفند ۱۳۹۷، به هنگام سفر رئیس جمهور سوریه به تهران، مدعی استعفا شد و با جنجال و حاشیه سازی، چنین القا کرد که میان میدان (سردار سلیمانی) و دیپلماسی، تقابل وجود دارد!
🔹نوبت دوم، پریشب بود که او، مشکل قانونی خود (تابعیت مضاعف فرزندان و ممنوعیت احراز مشاغل حساس) را پشت اعتراض به ترکیب کابینه پزشکیان پنهان کرد و با ادعای استعفا، پروژه التهاب افکنی از سوی بخش افراطی جبهه اصلاحات را کلید زد.
🔹این شانتاژ موذیانه در حالی بود که ظریف قبلا گفته بود شورای راهبری، نقش مشورتی دارد و رئیس جمهور است که تصمیم نهایی را می گیرد. ضمنا اصلاح طلبان اذعان می کنند بیش از ۶۰ درصد کابینه، پیشنهاد شورا بوده است.
♦️به اعتبار سابقه بد این طیف، آیا می توان باور کرد فشار اخیر علیه آقای پزشکیان، صرفا به خاطر تمامیت خواهی بر سر کابینه بوده؟ یا این بار هم، عصای زیر بغل برای دولت های درمانده غربی شده اند؟!
🔹آنچه گمانه دوم را تقویت می کند، ادبیات این طیف درباره پرهیز از تنش و عدم مجازات رژیم تروریست اسرائیل، به مثابه رونویسی از موضع چهار دولت غربی است.
🔹آنها گویا مامورند نقش سرعت گیر یا کیسه های شنی را برای رژیم هراسان اسرائیل ایفا کنند؛ اما هنگامی که مجازاتی به مراتب دردناک تر از عملیات وعده صادق بر پیکر صهیونیست ها فرود آمد، معلوم خواهد شد که هیچ کاری از دست این حلقه بر نمی آید.
eitaa.com/raheamin/53258
#توییت
🔺به آقای ظفرقندی گفتم (چرا) همه سالیان انقلاب را ظلم خواندید؛ از پاسخ صریح طفره رفت
👤 مالک شریعتی
eitaa.com/raheamin/53259
📸 کشف دو صورتک ۲ هزار ساله طلا
مدیرکل میراث فرهنگی بوشهر:
🔸دو عدد صورتک طلا و مقادیری ابزارآلات مربوط به آن مثل دستبند طلا از باند قاچاق کشف شده است.
🔸این اشیاء بیش از ۲ هزار سال قدمت دارند و به دوره پیش از هخامنشی و اواخر دوره عیلامی برمیگردد.
🔸قاچاقچیان از بندره گناوه رصد شدند و در حین معامله در شهر شیراز دستگیر شدند.
eitaa.com/raheamin/53260
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرنگار اسرائیلی اینترنشنال:
📹 صبر برای مرگ کُشندهتر از مرگ است!
🔶 این شب و روزها خبرنگار شبکه صهیونیستی اینترنشنال هر زمانی که خواسته اوضاع اسرائیل را گزارش دهد از تعابیری مانند: طوفان بزرگ، شدت گرفتن نگرانیها، تشنج، هشدار، بوی طوفان و لحظهشماری برای حمله قریبالوقوع استفاده میکند.
🔸عملیات احتمالی و تلافیجویانه ایران قبل از وقوع، اسرائیلیها را به وحشت انداخته و شبها به جای خواب خوش، کابوس و وحشت میبینند.
eitaa.com/raheamin/53261
🔰 یادداشت کمسابقه و تند یاسر هاشمی در مذمت حسن روحانی، حسین فریدون، نوبخت و واعظی؛ یکی دنبال روزنی برای مدیریت همسرش بود؛ فریدون فکر میکرد با توهین و تهمت به اشتهار میرسد؛ روحانی قدرنشناسی داشت
🔸یاسر هاشمی پس از استعفای ظریف از دولت با انتشار متنی خطاب به ظریف این روزها را با روزهای نخست دولت روحانی مقایسه کرده و به مذمت شدید حسن روحانی، حسین فریدون، نوبخت و واعظی پرداخته است.
🔸یاسر هاشمی با اذعان به اینکه 'اطرافیان دکتر پزشکیان پس از پیروزی همان شیوهای را پیش گرفتهاند که حلقه اول یاران دکتر روحانی با آیتالله هاشمی' خطاب به ظریف مینویسد: حتماً بارها دیدند و شنیدند که حواریون دکتر روحانی چگونه به "هاشمیگریزی" رسیدند و فکر میکردند شرط درخشش آنها در آسمان سیاست و اقتصاد و مدیریت ، نشاندن غبار بر خورشید است.
🔸او صریحتر از این افراد اسم آورده و 'موضع گیریهای حلقه اول دولت یازدهم مانند فریدون، واعظی، نوبخت و ... حتی شخص دکتر روحانی' را مانند 'تکرار نامهربانیهای برادران یوسف با آن «عزیز یعقوب»' توصیف کرده.
🔸فرزند هاشمی رفسنجانی نوشته: یکی به جای همراهی دنبال روزنی برای مدیریت همسرش بود و فکر نمیکرد که به قول امیرکبیر «ادارهی امور مملکت به توصیه ی عمه و خاله نمیشود.» و فریدون فکر میکرد با آلوده کردن چشمه زمزم انقلاب به توهین و تهمت به اشتهار میرسد. البته رشد تدریجی غرور دکتر روحانی از توجه هفت درصدی جامعه تا رأی ۲۴ میلیونی خود ماجرایی دیگر است که مانند احمدی نژاد بی توجهی به جلسات مجمع تشخیص مصلحت را شان پروتکل ریاست جمهوری میدانست و عدم پاسخگویی به تلفنها و توصیههای مشفقانه آیت الله هاشمی گوشه ای از قدرنشناسی ها بود و بعدها وقتی در ناگهانی ترین اتفاق خبر آسمانی شدن آیت الله هاشمی در زمین پیچید وزارت اطلاعات دولت یازدهم به جای اقناع ایرانیان و جهانیان پا به پای دیگر مراکز اطلاعاتی و امنیتی کشور به تسریع در بستن آن پرونده همیشه باز می کوشید.
eitaa.com/raheamin/53262