33.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید...
🏴زینب، حسین مؤنث، وجدان امت!
ساکت!...
| زینب گریه ترحم نمیخواهد، وجدان بیدار میخواهد.
خیلی از گریه های برای حسین، فقط مسکن های وجدان اند...
گریه ترحم وجدان را بابت کار اشتباهش بیدار نمیکند، وجدان را آرام میکند و منجر به توبه نمیشود، وجدانِ بیدار و ملامت کننده باعث توبه میشود.
گریه ترحم نه به درد زینب میخورد و نه امت را توبه می داد...
زینب برای توبه دادن امت به دو عنصر نیاز داشت: به رخ کشیدن مصائب و داشتن روح نشکن که ترحم را پس بزند و وجدان رابیدار کند...|
🎙حجتالاسلام قنبریان
#اربعین
#زینب_زمانهات_باش
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 بشنوید...
🔰نیمه پنهان یک اسطوره
❓زنان در غرب می دانند که در اربعین چه اتفاقی رخ می دهد؟
⛔️فکر کنید زنانی که از ساعت ۷ شب به بعد با ترس و اضطراب حس ناامنی همراه با برادر و پسر خاله برای یک خرید ساده از خانه بیرون می روند متوجه شوند،
🔆در نقطه ای از عالم زنان در یک کشور غریبه نیمه های شب، آزادانه، در کنار مردان قدم می زنند ، هیچ کنایه و طعنه و متلک که نیست ، احترام و عزت و تکریم هم هست ...
✅ این روایت زنانه ی اربعین را هیچجای دنیا به دختران و زنان غربی و شرقی که اربعین را ندیده اند نگفته اند ....
📚نویسنده : زهرا امامی
🎙️گوینده : زهرا شیرپور
#جنگ_روایتها
#اربعین
موج روایت ها
⏩@maj_ravayat
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
#اسماء_بنت_عمیس خادمه زهراست...
اما چه خادمه ای! او بزرگ زاده است، از اشراف عرب است، خواهرش همسر نبی اکرم است و خودش همسر #جعفر_طیار برادر مولا...
🔸آن هنگام که شبها کنار بستر فاطمه علیهاالسلام خواب را بر خودش حرام کرده بود و پرستار بانو شده بود، همسر #ابابکر بود...
چه منزلتی ، صاحب سه پسر شهید، پسر دیگرت داماد زهرا علیهاالسلام، خودت همسر مولا، مادربزرگ امام صادق...
🔹تو چگونه مادری بودی که پسر دشمن ترین دشمنان را برای علی دوست ترین دوستان کردی، تا بدانجا که امیرالمومنین فرمود:«محمد پسر من است البته از صلب ابی بکر» و چنان او را مطهر کردی که امام رضا علیه السلام فرمودند شیعه علی تنها #حسن و #حسین و #محمد_بن_ابی_بکر است»
🤲بانو جان! تو را به حق همسرت، به حق فرزندان شهیدت و به حق بیماری که پرستار او شدی، ما را شفاعت کن...
پینوشت: مزار منسوب به اسماء بنت عمیس، زیارتگاهی در حومه شهر هاشمیه عراق است.
#زنان_تاریخ_ساز
https://t.me/mohammad_mahdi_tabakhian
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید...
رهبر انقلاب:امروز بانوان در كشور ما برای مراجعه به طبيب در هيچ بيماری نياز ندارند به طبيب غير زن مراجعه كنند.
شايد شما جوانان كه پيش از انقلاب را نديديد، ندانيد اين قضيه چقدر مهم است.
🗓 یکم شهریور ماه، روز بزرگداشت ابوعلی سینا و #روز_پزشک
#بانوی_نقش_آفرین
🖥 @khamenei_reyhaneh
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
🏴بازنشر به بهانه ایام اربعین حسینی🏴
🌟روایت زندگی به سبکی دیگر
سبک زندگی جامعه مومنانه را که خوب بنگریم، میبینیم که در آن مؤمنان اعم از کوچک و بزرگ، فقیر و غنی، دولتمرد و غیره، همه و همه نسبت به یکدیگر احساس مسئولیت دارند.
این احساس مسئولیت را بهخوبی میتوان در سبک زندگی اربعینی رصد نمود؛
⏬ احساس مسئولیتی که در آن، دخترک خردسال آب بهدست، حتی در نیمهشب نیز تمنای رفع عطش اطرافیان را دارد.
⏬ احساس مسئولیت مرد ژنده پوشی _که در جامعهی کفر تنها یک کارتنخواب منفعل و مفلوک است_ در جامعه اربعینی، خود را به سیل خدمتگزاران رسانده و در این میان، حتی برای لحظهای تاب کوچه نشینی بانوان و طفلان را ندارد، و سریعا بهدنبال سرپناهی برای آنهاست.
⏬ احساس مسئولیت مادری که با طفلان قد و نیم قدش در شرایطی که خود نیاز به خدمت رسانی دارد، با روحیهای خستگیناپذیر خادم جامعه اربعین میشود و این مجاهدت مسئولانه را در رگهای کودکان خود جاری و ساری می کند.
⏬ احساس مسئولیت پیرزن نود ساله ای که در کمال ناتوانی با دختر خود، راهی مسیر اربعین می شود.
⏬ احساس مسئولیتی که در آن، فرد بدون در نظر داشتن پست و مقام و منزلت اجتماعی، خادم جامعه اربعینی در هر شرایطی (حتی نظافت سرویس بهداشتی) میگردد. و هرکاری سختتر، مسابقه برای انجام آن خدمت بیشتر.
⏬ احساس مسئولیتی که در آن انسان، زیبایی جامعه اربعینی را میچشد و دلش نمیآید که تنها خود به این لذت نائل شود، میرود و در شهر و دیار خود این لذت را به اشتراک میگذارد.
⏬ احساس مسئولیت، یعنی اگر جایی مردان هم تعلل در حضور اربعینی داشتند، زنان با استقامت و سرشار از عاطفه، با پیشروی و پیشتازی، چنان در این صحنه حاضر گردند که مردان پیرامون خود را هم وارد حرکت تمدنی اربعینی نمایند.
⏬ احساس مسئولیت یعنی بانوان زائری که دلشان تاب ندارد زنان دیگر در کوچه و خیابان بدون مکانی برای استراحت باشند، پس حتی مکان بسیار محدود عاریتی خود را هم با آنها به اشتراک میگذارند.
✅ در جامعهای با این همه احساس مسئولیت، که زن و مرد هم نمیشناسد، به سختی میتوان احساس تملک شخصی را در افراد یافت، چه آنکه حتی خانوادههایی که ۲۰ روز ممتد خانه و مایحتاجش را با دیگر افراد به اشتراک میگذارند و با تمام وجود به زوار خدمت میکنند. و در پاسخ به این سوال که علت این همه گذشت چیست؟ میگویند: مگر ما چیزی از خود داشتهایم؟! همه دارایی ما از آن حسین بن علی علیه اسلام، است و از آن ولی است... اوست که همه چیز خود و خانواده اش را خرج کل جامعه انسانی نموده است.
✳️ در این سبک از جامعه، زائران هم جز کولهای بسیار مختصر از دنیا هیچ ندارند! اما دائم بر سفره خان کرم ولی خویش بصورت عادلانه از نعم رنگارنگ برخوردارند.
🔆 زائران و مقیمان کوی اربعین، از اعطای هدیه به یکدیگر بالاخص به کودکان، غفلت ندارند؛ تا اینگونه
احساس مسئولیت نسبت به خشنودی یکدیگر را نشان دهند! و این جلوه ای دلانگیز در تاریخ نگاره اربعینی است که بیشتر بر اساس عواطف پرشور زنانه در حال شکل گیریست.
💫با این اوصاف، کم است اگر بگوییم جامعه اربعینی جامعه امنیست! چراکه امنیت حداقل نیاز انسانیست که در این جامعه پاسخ داده میشود.این سبک جامعه، بدنبال ایجاد رابطه مستحکم و در همتنیدهی مومنانه در ذیل ولایت حسین بن علیست.
#روایت_اربعین
#احساس_مسئولیت
🖋هدی صادقزادگان
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم (شبکهٔ تخصصی زنان مترقی)
⏩@rahesevvom
🏴 متن بیانات رهبر انقلاب اسلامی در پایان مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی به مناسبت اربعین حسینی
بسماللهالرّحمنالرّحیم
✏️در زیارت عاشورا، شما به امام حسین (علیه السّلام) عرض میکنید: یا اَبا عَبدِ اللّهِ اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم اِلىٰ يَومِ القِيامَة. «اِلىٰ يَومِ القِيامَة» یعنی چه؟ یعنی این کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد. جبههی حسینی خودش را معرّفی کرده؛ امام حسین (علیه السّلام)، در همین سفر کربلا، در چند جا مشخّص کرده که حرفش چیست، هدفش چیست. فرمود: اِنَّ رَسولَ اللّهِ صَلَّى اللّهُ عَلَيهِ وَ آلِهِ قالَ مَن رَأَى سُلطاناً جَائِرا؛ مسئله، مسئلهی ظلم است، مسئلهی جُور است. مُستَحِلّاً لِحُرُمِ اللّهِ ناكِثاً لِعَهدِ اللّهِ ... يَعمَلُ فی عِبادِ اللّهِ بِالجَورِ وَ العُدوان؛ مسئله این است. این جبههی حسینی است که در مقابلهی با ظلم فعّالیّت میکند و جهاد میکند. نقطهی مقابلش هم جبههی جُور است، جبههِی ظلم است، جبههی شکستن عهد الهی است.
✏️امروز شما در دنیا این را میبینید، قبل از دوران امام حسین (علیه السّلام) هم این دوجبههای وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت. در همهی اینها «اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم»؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم»، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم. این جنگ اَشکال مختلفی دارد: در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران تبلیغات به وسیلهِی شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران دانشجو بودنِ انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است؛ در همهِی احوال هست. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» نباید فراموش بشود. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» اینجوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همّت کردیم، زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند. پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم.
✏️جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. انشاءاللّه شصت سال دیگر، هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت؛ از این فرصت استفاده کنید؛ برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید؛ برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید، قرآن را بخوانید، تأمّل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمّل کردند یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم. فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه است، یک وقت در کلاس درس است، یک وقت داخل محیط دانشگاه است، یک وقت در محیط اجتماعی است، یک وقت در محیط سیاسی است، یک وقت در راه کربلا است، یک وقت در راه فلسطین است، یک وقت شعار برای اهداف عالیهی اسلامی است. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد. عزیزان من، جوانهای من! شماها آن روزگار را ندیدید؛ خوشحال باشید که ندیدید. ما دیدیم آن روزگار را؛ روزگار بدی بود، روزگار سختی بود، روزگار سیاهی بود، روزگار یأس بود. انقلاب ورق را برگرداند، انقلاب راه را باز کرد، انقلاب به ما فرصت داد. میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم؛ شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید. میشود هم استفاده نکرد؛ اگر استفاده نکردیم، خسران است؛ اگر استفاده کردیم، فلاح است: قَد اَفلَحَ المُؤمِنون.
💻 farsi.khamenei.ir
#جهاد
#اقدام
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
https://eitaa.com/joinchat/1457651996Cc5ff848bf2
❓نظر شما راجع به این عکس چیست؟
❓آیا موافقید یا خیر؟چرا؟
ارسال نظرات به:
📩 @Admin4313
#اشتغال_زنان
#تعامل_با_مخاطب
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
📜بخوانید...
روایت اول:زنان عراقی
اذان ظهر رسیدیم نجف
خستگی هایمان در گرمای شدید هوا با خنکای مهربانی فاطمه بانوی مهربان و مهمان نواز عراقی برطرف شد.
حدودا 50 سال داشت، بسیار فهمیده و مودب ، مدیر دبیرستان دخترانه بود و البته مدرس زبان انگلیسی.
ازدواج نکرده بود .
خانه کوچک، بسیار تمیز و با صفایش وقف زوار اباعبدالله علیه السلام بود.
علاقه زیادی به هم صحبتی با ما داشت، گرمای هوا و بررسی نسبت ما با استاد نگارگری بهانه هایی بود برای گفتگو.
یک بار به مشهد و یک بار به تهران سفر کرده بود و سوالات مهمی درباره زنان در ایران داشت!
اهل مطالعه و دقت بود و از وضعیت فرهنگی زنان در ایران متعجب بود که چرا حتی زنان سالمند این اندازه مبتلا به تبرج و خودنمایی هستند؟!
و البته آنچه مرا اندوهگین می کرد این بود که کلام و نوع برخوردها به نحوی بود که زنان ایرانی را از زنان عراقی برتر می دید...
موقع ناهار زهرا ، برادرزاده 26 ساله اش وظیفه پذیرایی از ما را بر عهده گرفت. بانویی با نشاط و خنده رو با یک دختر 2سال و نیمه
زهرا نیز به هم صحبتی با ما بسیار علاقه مند بود.
از اینکه چند کلمه دست و پا شکسته عربی میدانم و می توانیم گفتگو کنیم بسیار خوشحال بود.
در پذیرایی سنگ تمام گذاشت؛
قبل از غذا گفت: در روایت داریم که اگر مهمان برای میزبان دعا کند، دعایش حتما مستجاب می شود. اگر زائر باشد که دیگر هیچ
یقین داشت!
به کمک مترجم گوگل چهار دعای مهمش را نوشت و از ما خواست برایشان دعا کنیم
دعا برای برادرش
برای عمه اش
برای خانه دار شدنشان
و برای اینکه بتواند ادامه تحصیل بدهد
مهربانی و خونگرمی زهرا را هنوز حس می کنم.
او که از منزلش که بسیار دورتر از اینجاست و همسر و زندگی اش 20 روز جدا می شود و با وجود بازیگوشی های زیاد دخترش خودش را وقف پذیرایی از زوار اباعبدالله می کند.
و چقدر خوب آداب پذیرایی را رعایت می کردند .
زهرا هم مثل عمه اش درس خوانده بود.
لیسانس ادبیات عرب داشت.
از وضعیت اشتغال زنان در عراق ناراضی بود.
از اینکه به سختی درس خوانده اما شغلی ندارد و مجبور است در خانه تدریس کند.
زهرا نیز زنان ایرانی را خوشبخت تر از زنان عراقی می دانست!
زنان جوانی که زیباترند و به زیبایی های خود آزادانه تر می رسند!
✍🏻راوی: زهرا سادات منصوری فر
_ادامه دارد...
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
راه سوم
❓نظر شما راجع به این عکس چیست؟ ❓آیا موافقید یا خیر؟چرا؟ ارسال نظرات به: 📩 @Admin4313 #اشتغال_زنان
...
💬شاید ظاهر قضیه این باشه که این شغل خشنه اما خانم ها در خانه هم گوشت و مرغ خرد و آماده میکنند...
💬بستگی دارد این خانم به چه دلیل مشغول به کار شده باشد که اگر در عین ناچاری است بالاخره این
هم چاره ای است برای زندگی...
💬نظر من با این عکس مخالف است...
💬بعضی از مشاغل اصلا با روحیه ی یک خانم اصلا سنخیت ندارد...
💬هم مخالفم هم موافق...
#ارسالی_مخاطبین
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
📜بخوانید...
روایت دوم:زنان عراقی
موکب احباب الحسین در طریق نجف - کربلا مکان بعدی برای استراحت و پناه بردن به جایی خنک از گرمای هوا بود.
قسمت زنانه این موکب و حسینیه بزرگ که چند بخش و چند سالن داشت توسط چند بانوی عراقی به خوبی مدیریت می شد.
عمه خانم بزرگ جمع و صاحب حسینیه بود ، یک مدیر به تمام معنا !!
کوچک و بزرگ در این موکب مسئولیت داشتند
از توزیع آب بین زوار گرفته تا شستشوی پتوها و ملافه ها و پخت نان و نظافت و جارو و نظارت بر ماشین لباسشویی ها و پخت و توزیع غذا و حتی زمان مناسب باز و بسته کردن پنجره ها!!
با اینکه خدمتگزاران زیاد بودند از کودکان سه ساله تا زنان کامل، اما خدمت دائم آن ها در موکب هیچ مزاحمتی برای زائرین ایجاد نمی کرد.
هیچ صدای بلندی، درگیری و اختلاف نظری و یا کار بر زمین مانده ای وجود نداشت!
بسیار دیدنی و جالب ...
عمه خانم 60 ساله ای که احتمالا تحصیلات خاصی هم ندارد و زندگی اش منحصر به همین خانه و حسینیه و مزرعه شان است.
اما بدون هیچ کلام اضافه ای در تمام طول سال و ویژه تر ایام زیارتی اربعین شبانه روز این تشکیلات را می گرداند
حتی خدمات و پذیرایی قسمت مردانه را هم مدیریت می کند.
دوست داشتم بیشتر با آن ها آشنا بشوم.
مقداری بادام بهانه آشنایی ما شد. ( بماند که توزیع همین بادام ها نیز بین افراد به دست عمه خانم دیدنی بود!)
حوراء برادرزاده عمه خانم، بانوی 22 ساله ای که بسیار علاقه مند به آشنایی با ما بود.
بعد از اینکه نوبت صبح پخت نان به پایان رسید کنارمان نشست و دوباره به کمک همان عربی دست و پا شکسته گفتگو کردیم.
خانه شان بصره است.
همان جا هم حسینیه دارند و خدمت به اهل بیت قسمت مهمی از زندگی اش است.
فیلم های مراسم سفره هایی که برای حضرت قاسم و رقیه و ام البنین می اندازد نشانمان می دهد.
با یقین می گوید هر حاجتی داشته باشید با نذر سفره ام البنین به حاجت خود خواهید رسید.
می گوید برای پذیرایی از زوار هر سال 20 روز به احباب الحسین می آیم.
با اینکه 5 ماهه باردار است اما به شدت به خدمت به زائران مشغول است.
می گوید اینجا کار خیلی زیاد است، باید کم بخوابیم و زیاد کار کنیم.
اما از این خدمت بسیار خوشحال هست. توفیق میداند.
اصلا واجب میداند.
برای همین با اطمینان می گوید هیچ زحمتی نیست برای امام حسین است.
به این همه اعتقاد و اطمینان و یقینش غبطه می خورم.
به این سبک زندگی که وقف اهل بیت و امام حسین است.
به شیوه تربیت زهرای 7 ساله و علی 4 ساله اش که آن ها نیز خادم الحسینند.
به اینکه در راه ظهور سربازی می کنند.
✍🏻راوی: زهراسادات منصوری فر
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏅قدردانی زیبا و احساسی حنانه خرمدشتی (برنده مدال طلای جهانی نجوم) از مادرش
#بانوی_نقش_آفرین
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧕🏻یک بانوی ورزشکار وطن پرست
🏅«ساره جوانمردی» صاحب مدال طلای تپانچه 10 متر زنان پاراالمپیک شد/لحظه بوسیدن قرآن پس از کسب مدال طلا.
🥇ساره جوانمردی در این ماده طلای پارالمپیک 2020 توکیو و 2016 ریو را به دست آورده بود.
#بانوی_نقش_آفرین
┈┈••✾••┈┈
💠راه سوم
⏩@rahesevvom