eitaa logo
راه زلفا
72 دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.9هزار ویدیو
51 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در مَجـد وشرفــ یکّه و تنـها هستے در فخـر تــو بـس، اُمّ ابـیـها هستے مریم‌که‌مقدس‌شده‌یک‌عیسے‌داشت تــو مـــادر یـازده مـسـیـحـا هستے ●➼‌┅═❧═┅┅───┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@nasimintezar_نسیم_انتظار_محمدرضا_طاهری.mp3
7.29M
🎼 بی‌قرارم؛ بی‌قرار فاطمیه...
⚠️ مبادا از توسّل، توجّه، دعا، زيارت و ساير وسايل نزديكى به خداوند و اولياى والا مقام او غفلت كنيم! گاهى ممكن است يك ، آن قدر و پرمعنا باشد كه از عبادت‌هاى خيلى سنگين نيز اثرش بيش‌تر باشد. 💠 حکایت شايد شنيده باشيد كه چشمان مرحوم آيت‌الله العظمى بروجردى(رحمه الله) تا آخر عمر بسيار پرنور بود و با چشمان خويش هر خط ريزى را بسيار دقيق مى‌خواند بدون اين كه احساس خستگى يا كم سويى كند يا به عينك نياز داشته باشد. خود آن جناب، اين نعمت را از بركت خاك سينه زنان امام حسين(عليه السلام) مى‌دانست. ‼️ آيت‌الله بروجردى وقتى در بروجرد زندگى مى‌كرد، به چشم دردى سخت مبتلا شد. رسم دسته‌هاى سينه زنى اطراف خرّم آباد، اين بوده است كه در ايّام عاشورا، به سر و صورتشان گِل بمالند. آن مرحوم مقدارى از گِل‌هاى سر و صورت سينه زنان را كه جلو درِ منزلش ريخته بوده است، برمى دارد و به چشمانش مى‌مالد و به بركت همان گِل، دردِ چشم وى خوب مى‌شود و تا آخر عمر نه به چشم درد مبتلا مى‌شود و نه به عينك نياز مى‌يابد. ۱ ۱. آفتاب ولایت ص۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴در شب شهادت حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا سلام الله علیها مهمان سفره کریمانه هستیم .🏴
🏴🕊🏴🕊🏴 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند : «ان الله لیغضب لغضب فاطمة ویرضی لرضاها; بی شک خداوند با خشم فاطمه علیها السلام به خشم می آید و با خشنودی او خشنود می شود.» 🕊 یا رسول الله! کدام مصیبت،دختر عزیزت را تسلیت گوییم؟ آتش بر در خانه یا شکستن پهلو؟ کبودی چشم و بازو یا دفن مخفیانه را ؟ 🕊 یا امیرالمؤمنین ! از یاد نمی برم روزی که درخانه شکست و جسارت ها به خانمت شد و در هنگام دفن بر کبودی بازو و پهلوی خونین اشک ریختید. 🕊 یا بقیه الله! در این مصیبت عظیم به شما پناه می آوریم و همراه اجداد طاهرینتان کنار در سوخته به عزای مادرت سیاه پوشیم و برای همیشه اشک می ریزیم و برای ظهورتان دعا می کنیم تا بیایید و از قاتلان مادرتان انتقام بگیرید. اکنون که هزار و چندین سال از شهادت دخت نبی اکرم صلی الله علیه و آله می گذرد و هر مسلمانی که این وقایع را می شنوند با خود می پرسد: چرا حرمت تنها دختر و یادگار پیامبر صلی الله علیه و آله شکسته شد برای چه شبانه به خاک سپرده شد و قبرش مخفی ماند؟
🏴🕊🏴🕊🏴 در لحظاتی که پیکر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم دفن می شد، عملا نیز توصیه او درباره ولایت علی علیه السلام که مسیر حرکت سیاسی جامعه اسلامی را تبیین می کرد دفن می شد. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم با ظرافتی که تنها از او باید انتظار داشت. علی (علیه السلام) را “ولی مؤمنان” معرفی کرد، نه “ولی مسلمین” و این واقعیت را تصریح کرد که کسانی که تسلیم شرایط سیاسی شده و اسلام آورده اند و اینک مسلمان نامیده می شوند، ولایت او را نخواهند پذیرفت. ولی از کسانی که به پیامبری پیامبر ایمان آورده و ولایت پیامبر را پذیرفته اند، انتظار می رود که پذیرای ولایت علی علیه السلام باشند.
🏴🕊🏴🕊🏴 در این شرایط، فاطمه علیهاالسلام می دید که عملا پیام و پیامبر هر دو از دست رفته اند و یا دست کم پیام پیامبر در برابر موج تجدید نظرطلبی و ارتجاع در خطر از دست رفتن است و اگر کسی در مقابل این سیل زمانگیر و ایمان برانداز مقاومت نکند، همه چیز از دست خواهد رفت. همه چیز! … برای همیشه! … این چنین بود که با استواری تمام در مسجدالنبی خطاب به همه آنهایی که به موازنه های سیاسی و به قدرت جدید “آری” و به وصایای پیامبر “نه” گفته بودند، گفت: “…ما مانند کسی که با کارد و نیزه پیکرش چاک چاک شود، در برابر شما استقامت و بردباری خواهیم کرد …” هیچ کس باور نمی کرد که دختر پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) اینگونه از جان گذشته و بی باک، برای دفاع از پیام پیامبر به پاخیزد و از هیچ فرصتی فروگذار نکند. از رویارویی مستقیم با ارتجاع تا دعوت حضوری مهاجرین و انصار، از حضور هدفمند در مسجد النبی و کنار مزار شهدا تا بیان صریح اعتراض در خطبه ها و ملاقات ها و …
🏴🕊🏴🕊🏴 به عنوان نمونه، او در روزهای آخر عمرش و در پاسخ به ام سلمه که حال او را جویا شد، صراحتاً اعلام نمود که: “محزون فقدان رسول خدا و مغموم غصب حق وصی اوست.” در فرصتی دیگر فاطمه علیهاالسلام شبیه به همین اظهارات را به طور مبوسط و گسترده تر با زنان مدینه که به عیادت او رفته بودند. در میان گذاشت و گفت: “صبح کردم به خدا، بیزار از دنیای شما و خشمگین از مردهای شما … وای بر اینان! چرا این منصب جانشینی رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم را از فراز پایه های محکم و تزلزل ناپذیر رسالت و نبوت و وحی برکندند و از کسی که بر امر دنیا و دینشان خبیرتر و کارآمدتر بود، گرفتند؟ … اینان از ابوالحسن چه عقده ای در دل داشتند؟ … سوگندبه خدا اگر زمام مرکب حکومت که رسول خدا به او سپرده بود، در دست او باز می گذاشتند و از او دفاع و پیروی می کردند، به خوبی این مرکب را مهار می کرد … به راستی که اگر چنین کرده بودند درهای برکت آسمان و زمین به روی آنان گشوده می شد. اما … و در ادامه نیز همانند آخرین شعله های شمعی که در حال خاموش شدن است، از زبان او شنیده شد که فرمود: “…اکنون بیا و بشنو! هر چه از این پس زندگی کنی، روزگار تازه ها و شگفتی های دیگری به تو نشان خواهد داد … به راستی کار اینان شگفت آور است!