سلام عزیزان شبتون خوش و اوقات به کام
بعد از صحبتهای زیادی که با آقای خزایی در رابطه با سرویس دهی فردا داشتیم ایشان عنوان کردند که طبق مصوبه ای که از طرف سازمان بهشون ابلاغ شده و اخبار اصفهان هم اعلام کرده خانواده باید ۱۸ درصد شهریه ماهانه را که حدود۵هزار میشود پرداخت کنند
عادت دادن بچه ها به رفتار خوب
رفتار درست بچه ها را تقویت کنید نه بدرفتاری شان را
درخواست های مودبانه بچه ها را تقویت کنید، نه نالیدن ها و فریاد زدن هایشان را یا سربه سر گذاشتن ها و کج خلقی ها و قهر کردن هایشان را.
سعی کنید بحث و گفت وگوهای آرام را چند برابر کنید، نه مجادله کردن و پافشاری و جنگیدن هایی که گاه و بی گاه را.
@rahiankosarfetratisf
🌸تـمـام هـسـتـی مـن خــاک پـایــتـان بانو!
🌸و جـان عـالـم هـسـتـی فدایتان بانو!
🌸کـویـر جـسـم زمـیـن پـر شکوفه میگردد
🌸که مـیوزد نـفـس دلگـشـایـتان بانو
🌸هـزار مـرتـبـه گفـتــم و بــاز مــیگــویم
🌸تـمـام هـستی من خاک پایتان بانو
🌺🌺🌺// میلاد نور مبارک //🌺🌺🌺
🤔☘از همین تریبون روز پرستار را نیز به همه پرستارهای مهربان وخصوصا اولیا ی پرستار مدرسه فطرت و همچنین مادران عزیزی که پرستار خانه هستند تبریک ویژه عرض میکنم وبرای همگی آرزوی قشنگترین روزها رادارم
چه رفتاری کنیم که بچهها پر توقع بار نیایند ولی اعتماد به نفسشان بالا رود؟
داشتن اعتمادبهنفس یعنی متكیبودن بر نفس خود. اگر به ویژگیهای مثبت كودكانمان خیلی بها دهیم، مثلا وقتی 20 گرفت، شاگرد اول شد، خوب پیانو نواخت و... این موفقیتها را بزرگ و مرتب او را تشویق كنیم، پیامی كه به كودك میدهیم این است كه خود تو برای ما خیلی مهم نیستی و برای ما اینكه «برتر از دیگران» باشی، اهمیت دارد.
_ این كار چه اشکالی دارد؟
اشکالش این است که شاید فرزند ما در یك موضوع برنده باشد اما معلوم نیست در همه زمینهها همینگونه باشد. این مساله میتواند باعث كاهش اعتمادبهنفس او شود. از سوی دیگر، نوعی حس رقابت و حسادت در او ایجاد میشود و همیشه به دنبال این خواهد بود كه جایگاه خود را با دیگران مقایسه كند. بدتر از همه اینکه تصور میكند شما خود او را جدای از موفق?بودن یا نبودنش دوست ندارید و این خیلی آسیبرسان است.
_ اگر پررنگكردن موفقیتهای كودك و تشویق زیاد او اعتمادبهنفسش را بالا نمیبرد، پس چه رفتاری باید داشته باشیم تا اعتمادبهنفسش تقویت شود؟
تشویق باید به اندازه باشد و اگر كودك شكست خورد هم نباید به او سركوفت زد زیرا در این صورت حس میكند از همه پایینتر است و اعتمادبهنفسش را از دست میدهد. برای بالا بردن اعتمادبهنفس فرزندتان، به او نشان دهید هرچه باشد، برای والدین مطلوب است. شاید از برخی كارهای او خرسند و از برخی كارهای دیگرش ناراضی باشید اما مهم این است که از خود او راضی باشید چون به هر حال فرزند شماست. در این شرایط كودك اعتمادبهنفس خود را حفظ میكند و در جهت بهترشدن قدم برمیدارد.
فطرت☘