قرآن ترجمه المیزان
سوره 13
سوره مبارکه الرعد
صفحه 255
وَيَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَسْتَ مُرْسَلًا ۚ قُلْ كَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدًا بَيْنِي وَبَيْنَكُمْ وَمَنْ عِنْدَهُ عِلْمُ الْكِتَابِ (43)
و آنان که کافر شدند ، مى گويند: <تو فرستاده نيستى>. بگو: <همانا کافى است که خداوند ميان من و شما گواه باشد و [نيز] کسى که دانش اين کتاب نزد اوست>. (43)
سوره 14
سوره مبارکه ابراهيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
الر ۚ كِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ إِلَيْكَ لِتُخْرِجَ النَّاسَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِ رَبِّهِمْ إِلَىٰ صِرَاطِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ (1)
ا،ل،ر. [اين] کتابى است که آن را به سوى تو نازل کرديم تا مردم را به اذن پروردگارشان، از تاريکى ها به سوى نور بيرون آورى; به سوى راه [خداى] عزّتمندِ ستوده. (1)
اللَّهِ الَّذِي لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ وَوَيْلٌ لِلْكَافِرِينَ مِنْ عَذَابٍ شَدِيدٍ (2)
خدايى که آنچه در آسمان ها و آنچه در زمين است، از آنِ او است، و واى بر کافران از عذابى سخت! (2)
الَّذِينَ يَسْتَحِبُّونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا عَلَى الْآخِرَةِ وَيَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا ۚ أُولَٰئِكَ فِي ضَلَالٍ بَعِيدٍ (3)
همانان که زندگى دنيا را بر آخرت برمى گزينند و [مردم را] از راه خدا بازمى دارند و براى آن کجى مى خواهند. اينان در گمراهيى به دور [از حق و حقيقت]اند. (3)
وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا بِلِسَانِ قَوْمِهِ لِيُبَيِّنَ لَهُمْ ۖ فَيُضِلُّ اللَّهُ مَنْ يَشَاءُ وَيَهْدِي مَنْ يَشَاءُ ۚ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ (4)
و هيچ رسولى را نفرستاديم مگر به زبان قومش، تا [بتواند پيامش را] براى آنان بيان کند. پس خدا هر که را بخواهد گمراه مى کند و هر که را بخواهد راه مى نماياند; و او است عزّتمندِ حکيم. (4)
وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَىٰ بِآيَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
و همانا موسى را با نشانه ها [و معجزه ها]يمان فرستاديم که: قوم خود را از تاريکى به سوى نور بيرون بياور و با [گزارش]ايام الله (روزهاى قهر و مهر خدا) متذکر [و هشيار]شان کن. بى ترديد در اين [روزهاى خدا]نشانه هايى است [بيدار کننده]براى هر شکيباى سپاسگزار. (5)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۵۵🌷
بهترین قانون و برنامه و مجری:
در هر جامعه ای، برای رشد و سعادت انسان ها و ایجاد امنیّت و آرامش، قوانین و برنامه هایی تنظیم می شود. بی شک هر چه قانون گزار داناتر باشد، قانون او دقیق تر خواهد بود. البته روشن است که در هیچ جامعه ای، وجود قانون به تنهایی کافی نیست و برای عملی شدن آن باید افراد کارشناس و زبردستی که از قوانین اطلاع کافی دارند، آن ها را اجرا کنند و بر اجرای آن ها نیز به دقّت نظارت داشته باشند. خدای بزرگ برای رشد و تکامل بندگانش، بهترین و جامع ترین قانون را در قالب آخرین کتاب آسمانی نازل فرموده است. قرآن بدون شک کامل ترین برنامه ی زندگی بشر است که عمل به دستورهای آن، انسان را به قلّه ی سعادت و خوشبختی می رساند؛ ولی این قانون و برنامه ی کامل و بی همتا نیز مانند همه ی قوانین، به مجری شایسته نیاز دارد. به همین سبب، خداوند، بهترین بندگان خود را که با قرآن آشنایی کامل دارند، مسئول اجرای قانون زندگی انسان ها یعنی قرآن کریم قرار داده است. از این رو در این آیه می خوانیم:
«این کتابی است که بر تو نازل کرده ایم تا مردم را از تاریکی ها خارج کنی و به نور و روشنایی برسانی.»
آری، پیامبر گرامی اسلام، نخستین معلّم قرآن و مجری دستورهای آن است. آن حضرت نیز به دستور خدا، دوازده تن از بهترین بندگان او را رهبران بشریت معرّفی فرمود و بیان کرد که اجرای درست دستورهای قرآن، از عهده ی کسی جز آنان برنمی آید. در حدیث مشهور ثقلین که هم شیعیان هم و اهل سنّت نقل کرده اند، می خوانیم که پیامبر فرموده است:
«قرآن و اهلبیت هیچ گاه از هم جدا نمی شوند.»
بنابراین تا پایان دنیا که اجرای قانون قرآن لازم است، وجود مجری آگاه و معصوم برای آن نیز لازم است، و در دوران ما که مجری معصوم قرآن غایب است، لازم است برای فهم آیات قرآن که مقدمه ی اجرای دستور های آن است، به فقها و دانشمندان قرآن شناسی رجوع کنیم که با مکتب اهلبیت به خوبی آشنا هستند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👶#فرزند_پروری
🎥 «عوامل مزاحم تربیت» (قسمت اوّل)
⚡رسانه ها(کی،چی،چقدر ببینیم)
🔸 استاد تراشیون
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
❤️#همسرداری
⭕️ کمک کردن را فراموش نکنيد!
🔶 بدانيد همان مقدار که شما در خارج از منزل خسته می شويد، زن هم در منزل از کارهای خانه خسته می شود و نیازمند مساعدت و قدردانی است.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🍀🔆🍀🔆🍀🔆🍀🔆
❓سلام حاجآقا. امروز توی حیاط مسجد یه نفر رو در حال وضوگرفتن دیدم، چند بار دست و صورتش رو شست! برام سؤال شد که در شستن حد و حدودی وجود داره؟
👳♂️ سلام پسرم. بله، حد و حدود داره.
↩️ در مورد «بار اول» و «سوم به بعد»، همه مراجع حرفشون یکیه.
🔆 همه می فرمایند بار اول واجبه و بار سوم و سوم به بعد حرامه.
✍️ اما در مورد بار دوم:
💡 آیات عظام امام، رهبری، نوری، زنجانی و فاضل:مستحب نیست؛ ولی اشکالی هم نداره.
💡 آیتالله العظمی مکارم:
بنابر احتیاط واجب، شستن مرتبه دوم حرامه.
#وضو
#احکام_طهارت
🍀🔆🍀🔆🍀🔆🍀🔆
📖ت .م مراجع، ج۱، ص۱۶۵ و ص۱۶، م۲۴۸
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🔴فلسفه حجاب بالا بردن ارزش زن است
✍شهید_مطهری: حیا و عفاف و ستر و پوشش تدبیری است که خود زن با یک نوع الهام برای گرانبها کردن خود و حفظ موقعیت خود در برابر مرد به کار برده است. زن، با هوش فطری و با یک حس مخصوص به خود دریافته است که از لحاظ جسمی نمی تواند با مرد برابری کند و اگر بخواهد در میدان زندگی با مرد پنجه نرم کند از عهده زور بازوی مرد برنمی آید، و از طرف دیگر نقطه ضعف مرد را در همان نیازی یافته است که خلقت در وجود مرد نهاده است که او را مظهر عشق و طلب و زن را مظهر معشوقیت و مطلوبیت قرار داده است. در طبیعت، جنس نر گیرنده و دنبال کننده آفریده شده است.
وقتی که زن مقام و موقع خود را در برابر مرد یافت و نقطه ضعف مرد را در برابر خود دانست همانطور که متوسل به زیور و خودآرایی و تجمل شد که از آن راه قلب مرد را تصاحب کند، متوسل به دور نگه داشتن خود از دسترس مرد نیز شد. دانست که نباید خود را رایگان کند بلکه بایست آتش عشق و طلب او را تیزتر کند و درنتیجه مقام و موقع خود را بالا برد.
... به طورکلی رابطه ای است میان دست نارسی و فراق از یک طرف و عشق و سوز و گرانبهایی از طرف دیگر، همچنانکه رابطه ای است میان عشق و سوز از یک طرف و میان هنر و زیبایی از طرف دیگر؛ یعنی عشق در زمینه فراقها و دست نارسی ها می شکفد و هنر و زیبایی در زمینه عشق رشد و نمو می یابد.
... یکی از مجلات زنانه از آلفرد هیچکاک- که به قول آن مجله به حسب فن و شغل فیلمسازی خود درباره زنان تجارب فراوان دارد- نقل می کند:
«من معتقدم که زن هم باید مثل فیلمی پرهیجان و پرآنتریک باشد، بدین معنی که ماهیت خود را کمتر نشان دهد و برای کشف خود مرد را به نیروی تخیل و تصور زیادتری وادارد. باید زنان پیوسته بر همین شیوه رفتار کنند یعنی کمتر ماهیت خود را نشان دهند و بگذارند مرد برای کشف آنها بیشتر به خود زحمت دهد».
📚مسئله حجاب، ص67-62،
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5832655202460632829.mp3
1.83M
🔸ترتیل صفحه 256 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 14
سوره مبارکه ابراهيم
صفحه 256
وَإِذْ قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ اذْكُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ أَنْجَاكُمْ مِنْ آلِ فِرْعَوْنَ يَسُومُونَكُمْ سُوءَ الْعَذَابِ وَيُذَبِّحُونَ أَبْنَاءَكُمْ وَيَسْتَحْيُونَ نِسَاءَكُمْ ۚ وَفِي ذَٰلِكُمْ بَلَاءٌ مِنْ رَبِّكُمْ عَظِيمٌ (6)
و [ياد کن] زمانى را که موسى به قومش گفت: نعمت خدا را بر خودتان به يادآوريد، آن گاه که شما را از[ چنگ] فرعونيان نجات داد; در حالى که عذاب سختى را بر شما تحميل مى کردند و پسرانتان را سر مى بريدند و زنانتان را زنده مى گذاشتند و در اين [سرگذشت شما] آزمايش بزرگى از پروردگارتان بود. (6)
وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ (7)
و هنگامى که پروردگارتان گوشزد کرد که همانا اگر شکر [نعمت را] به جاى آوريد، حتماً [آن را ]براى شما افزون مى کنم و اگر ناسپاسى کنيد، بى شک عذاب من [براى ناسپاسان] سخت خواهد بود. (7)
وَقَالَ مُوسَىٰ إِنْ تَكْفُرُوا أَنْتُمْ وَمَنْ فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا فَإِنَّ اللَّهَ لَغَنِيٌّ حَمِيدٌ (8)
و موسى گفت: اگر شما و هر که در زمين است همگى کافر شويد [براى خدا زيان ندارد; زيرا ]بى ترديد خدا بى نياز و ستوده است. (8)
أَلَمْ يَأْتِكُمْ نَبَأُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ قَوْمِ نُوحٍ وَعَادٍ وَثَمُودَ ۛ وَالَّذِينَ مِنْ بَعْدِهِمْ ۛ لَا يَعْلَمُهُمْ إِلَّا اللَّهُ ۚ جَاءَتْهُمْ رُسُلُهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ فَرَدُّوا أَيْدِيَهُمْ فِي أَفْوَاهِهِمْ وَقَالُوا إِنَّا كَفَرْنَا بِمَا أُرْسِلْتُمْ بِهِ وَإِنَّا لَفِي شَكٍّ مِمَّا تَدْعُونَنَا إِلَيْهِ مُرِيبٍ (9)
آيا خبر کسانى که پيش از شما بودند: قوم نوح و عاد و ثمود و آنان که بعد از آنها بودند، به شما نرسيده است؟ [شمار]آنان را جز خدا نمى داند. رسولانشان دليل هاى روشن براى آنان آوردند; پس دست هاشان را در دهان هايشان بردند و گفتند: جدّاً ما آنچه را که بدان فرستاده شده ايد منکريم، و درباره آنچه مارا به آن دعوت مى کنيد سخت در شکيم. (9)
۞ قَالَتْ رُسُلُهُمْ أَفِي اللَّهِ شَكٌّ فَاطِرِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۖ يَدْعُوكُمْ لِيَغْفِرَ لَكُمْ مِنْ ذُنُوبِكُمْ وَيُؤَخِّرَكُمْ إِلَىٰ أَجَلٍ مُسَمًّى ۚ قَالُوا إِنْ أَنْتُمْ إِلَّا بَشَرٌ مِثْلُنَا تُرِيدُونَ أَنْ تَصُدُّونَا عَمَّا كَانَ يَعْبُدُ آبَاؤُنَا فَأْتُونَا بِسُلْطَانٍ مُبِينٍ (10)
رسولانشان گفتند: آيا در خداى آفريننده آسمان ها و زمين شکى هست؟ شما را دعوت مى کند که بخشى از گناهانتان را ببخشايد و تا سرآمدى معين مهلتتان دهد. گفتند: شما نيستيد مگر بشرهايى مانند ما، که مى خواهيد ما را از آنچه پدرانمان پرستش مى کردند بازداريد، پس براى ما دليلى روشن بياوريد. (10)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۵۶🌷
شکر نعمت، نعمتت افزون کند:
همه ی ما از کودکی آموخته ایم که در برابر لطف و مهربانی دیگران، از آنان تشکّر کنیم. بی شک هر چه لطف شخصی بزرگ تر باشد، تشکّر بیشتری برای سپاسگزاری از او لازم است. در این حال چگونه می توان از خدای بزرگ که تمام زندگی و هستی ما به لطف او فراهم آمده تشکّر کرد و شکر نعمت هایش را به جای آورد؟ خداوند در این آیه اعلام کرده که اگر نعمت هایش را شکر کنیم، آن ها را زیادتر می کند. به راستی شکر خدا چیست و چگونه می توان نعمت های او را سپاس گفت تا آن ها را بر ما زیاد کند؟ از مجموع آیات قرآن و روایات معصومین فهمیده می شود که شکر خدا، سه مرحله دارد که اگر هر سه مرحله طی شود، شکر واقعی او انجام شده است.
نخستین مرحله ی شکر، «شکر قلبی» است. در این مرحله، انسان هر نعمتی را که دارد، از خدا می بیند و در دل خود، از لطف او سپاسگزار است. به فرموده ی امام صادق، «کمترین حدّ شکر این است که نعمت را از خدا بدانی.» دوّمین مرحلهی شکر، «شکر زبانی» است. در این مرحله، انسان با زبان خود از نعمت های خدا تشکّر می کند و او را سپاس میگوید. البتّه این شکر نیز در جای خود لازم است؛ به ویژه گفتن عبارت «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» . هرچند این دو مرحله، لازم و اساسی است، سوّمین مرحله ی شکر یعنی «شکر عملی» ، مهم ترین و والاترین مرحله ی آن محسوب می شود. در این مرحله، انسان باید به خوبی بیندیشد که هر نعمتی برای چه هدفی به او داده شده است و آنگاه آن را در مسیر همان هدف به کار ببندد. به راستی چرا خدا به ما توان دیدن و نعمت شنوایی و قدرت سخن گفتن بخشیده است؟ آیا جز برای این بوده که شکوه و عظمت او را در این جهان ببینیم، راه زندگی را بشناسیم و با این وسایل، در مسیر تکامل و سعادت گام برداریم؟ آیا با شکر زبانی نعمت بینایی و به کار بستن آن در مسیر گناه و نافرمانی، شکر آن به جای آورده شده است؟ امام صادق در این باره فرموده است: «[یکی از نمودهای] شکر نعمت، پرهیز از گناهان است.» رابطه ی «شکر» و «زیاد شدن نعمت ها» نیز از همین فرموده روشن می شود؛ زیرا هر گاه انسان نعمت های خدا را در مسیر مشخّص آن صرف کند و در راه خلاف آن به کار نگیرد، ثابت کرده که لیاقت آن نعمت را دارد، و این شایستگی باعث لطف و بخشش بیشتر خدا می شود. باغبانی که میبیند گل ها و گیاهان یک قسمت باغ، از خاک و آب آن به خوبی بهره می گیرند و رشد می کنند و گل می رویانند و میوه می دهند، به رسیدگی بیشتر به آن قسمت از باغ مشتاق تر می شود؛ امّا گیاهانی از خاک و آب باغ به خوبی استفاده نکنند، کم کم مورد بی توجّهی باغبان قرار می گیرند و حتّی ممکن است که کنده یا سوزانده شوند.
«بـسوزنـد چـوب درخـتـان بـی بَر
سزا خود همین است مَر بی بری را»!
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
tarbiat farzand2.mp3
25.13M
🔰#تربیت_فرزند
🟣مدرس: #دکتر_سعید_عزیزی
💠موضوع: تربیت فرزند
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🔸کودکان باید پشتکار و سماجت را یاد بگیرند!
📈 #ضریبهوشی بالا برای رسیدن به #موفقیت تأثیرگذار است اما تضمین کننده نیست. نقش انضباط فردی و پشتکار را نباید دستکم گرفت. پژوهشگران اروپایی معتقدند باید به کودکان کمک کرد تا پیشتکار و سماجت را فرا بگیرند.
🔸برای رسیدن به موفقیت، سماجت و #پشتکار مهمتر از ضریب هوشی بالاست.
🔸پژوهشگران معتقدند بزرگسالان باید عرق ریختن خود برای رسیدن به یک هدف را به فرزندان خود نشان دهند.
⬅️ آنها میگویند کودکانی که در زندگی شهری و مدرن #رشد میکنند، نمیتوانند شاهد آن باشند که بزرگسالان چطور با چالشهای پیشروی خود کنار میآیند.
⏪ این کودکان در #مهدکودک و #مدرسه ، بزرگسال را در حال انجام کارهایی میبینند که به خوبی از پس آنها برمیآیند و ممکن است دچار این برداشت اشتباه شوند که آنها هم در بزرگسالی به سادگی از پس انجام همهکارها برخواهند آمد و نیازی به پیگیری و پشتکار ندارند.
#تربیت_فرزند
#تربیت_کودک
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
⁉️چه کنیم تا فرزندمان به حرفمان گوش دهد؟
⬅️ ۱_خطابِ زيبا، گامى براى تأثير گذارى پيام است. «يا ايّها الّذين آمنوا»
⬅️ ۲_در حديثى از تفسير مجمع البيان مىخوانيم: لذّت خطاب «يا ايّها الّذين آمنوا» سختى #روزه را آسان مىكند. اگر #والدين بخواهند كه فرزندشان به سخنانشان گوش دهند، بايد آنان را زيبا صدا زنند.
⬅️ ۳_از شيوههاى تبليغ آن است كه دستورات مشكل، آسان جلوه داده شود. یکی از راههای آسان ساختن #دستور ، این است که فرد احساس نکند در انجام آن تنها است «كما كُتب على الّذين من قبلكم» پس برای پیروی فرزند از دستورات شما، او را همراهی کنید و انجام آن را برایش آسان کنید.
⬅️ ۴_قرآن، فلسفه بعضى احكام همچون روزه را بيان داشته است. زيرا اگر مردم نتيجه ى كارى را بدانند، در انجام آن نشاط بيشترى از خود نشان مى دهند. «لعلّكم تتّقون»
این امر در مورد بچهها هم مصداق پیدا میکند. فلسفه و نتیجه تصمیمات و دستوراتتان را به کودک اعلام کنید تا راحت تر بپذیرد.
#تربیت_فرزند
#تربیت_کودک
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🔴 #پازل_زندگی
💠 برخی همسران #ایراد میگیرند که ما مثلا فلان فرمولی را که در کانال گذاشتید به کار بردیم ولی هیچ #اثری ندیدیم و مشکل ما حل نشد.
💠 تمام فرمولهای ارسالی مربوط به شرایط #عادی زندگی و یا زندگیهای دارای مشکلات طبیعی و کوچک است. لذا در صورت مشکلات #پیچیده و بزرگ حتما باید به #مشاور و متخصص امور خانواده رجوع کرد.
💠 درست مثل برخی نسخههای #طبی است که با آن میتوان بدون مراجعه به پزشک خود را #درمان کرد. اما اگر شخصی بیماریاش جدی بود باید به پزشک مراجعه کند.
💠 مسائل زندگی مانند یک #پازل است. گاه ممکن است بخش مهمی از پازل زندگی #تخریب شده باشد و شما نیز برخی از تکههای پازل را در جای مناسب بگذارید اما چون تکههای دیگر #پازل از دید شما مخفی است زندگی شما ساخته نخواهد شد مگر با رجوع به #مشاور خانواده.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5834907002274317792.mp3
1.77M
🔸ترتیل صفحه 257 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام کرد
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 14
سوره مبارکه ابراهيم
صفحه 257
قَالَتْ لَهُمْ رُسُلُهُمْ إِنْ نَحْنُ إِلَّا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ يَمُنُّ عَلَىٰ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ ۖ وَمَا كَانَ لَنَا أَنْ نَأْتِيَكُمْ بِسُلْطَانٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (11)
رسولانشان به آنان گفتند: مانيستيم مگر بشرهايى مانند شما; ولى خدا بر هر کس از بندگانش که بخواهد[با نعمت رسالت]منت مى نهد، و ما را نمى رسد که دليلى (معجزه اى) براى شما بياوريم مگر به اذن خدا. بنابراين مؤمنان بايد تنها بر خدا توکل کنند. (11)
وَمَا لَنَا أَلَّا نَتَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا ۚ وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَىٰ مَا آذَيْتُمُونَا ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ (12)
و چه [عذرى]براى ما هست که بر خدا توکل نکنيم، در حالى که راه هايمان را به ما نمايانده است؟ و بى ترديد بر آزارى که به ما مى کنيد صبر خواهيم کرد. پس توکل کنندگان بايد تنها به خدا توکل کنند. (12)
وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِرُسُلِهِمْ لَنُخْرِجَنَّكُمْ مِنْ أَرْضِنَا أَوْ لَتَعُودُنَّ فِي مِلَّتِنَا ۖ فَأَوْحَىٰ إِلَيْهِمْ رَبُّهُمْ لَنُهْلِكَنَّ الظَّالِمِينَ (13)
و آنان که کافر بودند، به رسولانشان گفتند: بى ترديد ما شما را از سرزمين مان بيرون مى کنيم و يا حتماً همکيش ما شويد. پس پروردگارشان به سوى آنان وحى کرد که ما قطعاً ستمکاران را هلاک خواهيم کرد. (13)
وَلَنُسْكِنَنَّكُمُ الْأَرْضَ مِنْ بَعْدِهِمْ ۚ ذَٰلِكَ لِمَنْ خَافَ مَقَامِي وَخَافَ وَعِيدِ (14)
و قطعاً شما را پس از آنان در آن سرزمين ساکن مى کنيم. اين [موهبت] براى کسانى است که از مقام [ربوبيت]من بترسند و از بيم دادنم هراس داشته باشند. (14)
وَاسْتَفْتَحُوا وَخَابَ كُلُّ جَبَّارٍ عَنِيدٍ (15)
و طلب گشايش و فتح کردند، و هر زورگوى نافرمانى ناکام شد. (15)
مِنْ وَرَائِهِ جَهَنَّمُ وَيُسْقَىٰ مِنْ مَاءٍ صَدِيدٍ (16)
جهنّم در پيش روى اوست و از آب چرک و جراحت به وى نوشانده مى شود. (16)
يَتَجَرَّعُهُ وَلَا يَكَادُ يُسِيغُهُ وَيَأْتِيهِ الْمَوْتُ مِنْ كُلِّ مَكَانٍ وَمَا هُوَ بِمَيِّتٍ ۖ وَمِنْ وَرَائِهِ عَذَابٌ غَلِيظٌ (17)
آن را جرعه جرعه [و به زحمت]مى نوشد ولى به هيچ وجه فرو بردنش را آسان و گوارا نمى يابد و مرگ از همه سو به او روى مى آورد ولى او مردنى نيست و عذابى سهمگين پيش روى اوست. (17)
مَثَلُ الَّذِينَ كَفَرُوا بِرَبِّهِمْ ۖ أَعْمَالُهُمْ كَرَمَادٍ اشْتَدَّتْ بِهِ الرِّيحُ فِي يَوْمٍ عَاصِفٍ ۖ لَا يَقْدِرُونَ مِمَّا كَسَبُوا عَلَىٰ شَيْءٍ ۚ ذَٰلِكَ هُوَ الضَّلَالُ الْبَعِيدُ (18)
مثل آنان که به پروردگارشان کافر شدند [اين گونه است که] کارهايشان مانند خاکسترى است که در يک روز طوفانى باد به سختى بر آن بوزد [و پراکنده اش کند]; بر چيزى از آنچه کسب کرده اند دست نتوانند يافت. اين است آن گمراهى دور. (18)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۵۷🌷
خاکستری بر سینه ی تندباد:
بر اساس آیات قرآن، تنها راه رسیدن به سعادت جاودان، ایمان به خدای یگانه و پذیرش دعوت پیامبر است. این آیه به صراحت بیان می کند که کافران و منکران خدا، در گمراهی کامل به سر می برند و کارهایشان هرچند در ظاهر خوب باشد هیچ ارزشی ندارد؛ سپس برای تأکید بر این مطلب می فرماید که کارهای کافران، مانند خاکستری که در روزی توفانی به دست تندبادی سپرده شود، نابود می شود و هیچ اثری از آن باقی نخواهد ماند؛ زیرا کسی که وجود آفریدگار هستی بخش را انکار کند یا برای او شریک قرار دهد یا به او نسبت های ناروا دهد و از خواست و فرمان او اطاعت نکند، به بزرگ ترین جرم جهان دست زده، و با اختیار خود، مهم ترین حقیقت هستی را انکار کرده است؛ جرمی که با هیچ کار به ظاهر خوبی پوشیده نمی شود. به همین سبب، اسلام بیشترین امتیاز هر کاری را به «نیّت» آن می دهد. به فرموده ی پیامبر، «ارزش هر کار، به نیّت آن است» .
از نظر قرآن، کسی که با دیدن نشانه های روشن خدا و معجزات پیامبران او، لجوجانه انکار می کند و با خدا به مخالفت برمی خیزد، پرچم دشمنی با خدای جهان آفرین را بلند کرده و با صراحت تمام به قدرت بی پایانی که بندبند وجودش را آفریده، گفته است: تو نیستی، و اگر هم باشی، فرمانت اهمّیّتی ندارد! از آیات قرآن و روایات معصومین فهمیده می شود که چنین افرادی که با اطّلاع از حقیقت ایمان نمی آورند و دینِ حق را انکار می کنند، وارد بهشت نمی شوند. البته باید به این نکته توجّه کنیم که کافرانی که کارهای خوبی در کارنامه شان ثبت شده و با انگیزهی نوع دوستی، خدماتی مانند اختراع، اکتشاف و ... به بشریت کرده اند، یا ویژگی های خوبی مانند سخاوت، امانت داری و ... داشته اند، بدون پاداش نمی مانند و به نحوی مورد قدردانی خدا قرار می گیرند. البته برای ما به درستی روشن نیست که رفتار خدا با آنان چگونه خواهد بود؛ امّا از برخی روایات فهمیده می شود که خدا بر اساس دانش و مصلحت خود، در دنیا به آنان نعمت هایی مانند سلامت، ثروت یا حتّی راحت در جان کندن می دهد ؛ یا در آخرت، بی آن که ایشان را وارد بهشت کند، از آتش دوزخ حفظ می کند یا در عذابشان تخفیف می دهد؛ زیرا اگرچه آنان خود را از سعادت جاودان محروم کرده اند، «خداوند پاداش نیکوکاران را تباه نمی کند» . البتّه باید توجّه کنیم که این پاداش کافرانی ست که به عمد و از روی لجاجت کفر ورزیده اند، و حساب کافرانی که از حقیقت بی خبر بوده اند و پیام خدا به آنان نرسیده، جداست .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 راز تربیت دینی فرزندان
🔻 اینکه بچهها خوب درس بخوانند و در مراحل مختلف رتبه بیاورند خوب است اما مسئله است بچهای که تربیت شده چگونه فکر میکند و جهت گیری او چگونه است؟
✴️ آن چیزی که در تربیت دینی و معنوی بچهها موثر است، اخلاص و نان حلال خوردن ماست. کسی که مخلص است میتواند مخلص تربیت کند.
♨️ باید آدم تربیت کنیم! هر فرد مقدسی آدم نیست! خیلیها مقدس هستند، اما آدم نیستند. این «من» را باید کنار گذاشت، وقتی «من» کنار رفت، دعواها کنار میرود و آثارش در بچهها باقی میماند.
"آیت الله مهدوی کنی"
#تربیت_فرزند
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸🍃وقتی با خانواده #همسرتان مشکل دارید بدترین جمله این است که به همسرتان بگویید: "تو هم مثل اونایی"
➖هیچ وقت رفتارها و اشتباهات دیگران را به رفتار همسرتان نسبت ندهید.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
KhanevadeMotaali08.mp3
17.79M
🔸️توصیه و #کلید_طلایی رابطه زن و شوهر
🔹️مهمترین اصل برای #تربیت_فرزند
🔸️ویژگی #بهترین_زن در روایت نبوی
استاد پناهیان 🎤
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5839187877782619878.mp3
1.79M
🔸ترتیل صفحه 258 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام کرد
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 14
سوره مبارکه ابراهيم
صفحه 258
أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ بِالْحَقِّ ۚ إِنْ يَشَأْ يُذْهِبْكُمْ وَيَأْتِ بِخَلْقٍ جَدِيدٍ (19)
آيا نديده اى (ندانسته اى) که خدا آسمان ها و زمين را به حق آفريده است؟ اگر بخواهد شما را مى برد و آفريده اى جديد مى آورد. (19)
وَمَا ذَٰلِكَ عَلَى اللَّهِ بِعَزِيزٍ (20)
و اين [کار]بر خدا دشوار نيست. (20)
وَبَرَزُوا لِلَّهِ جَمِيعًا فَقَالَ الضُّعَفَاءُ لِلَّذِينَ اسْتَكْبَرُوا إِنَّا كُنَّا لَكُمْ تَبَعًا فَهَلْ أَنْتُمْ مُغْنُونَ عَنَّا مِنْ عَذَابِ اللَّهِ مِنْ شَيْءٍ ۚ قَالُوا لَوْ هَدَانَا اللَّهُ لَهَدَيْنَاكُمْ ۖ سَوَاءٌ عَلَيْنَا أَجَزِعْنَا أَمْ صَبَرْنَا مَا لَنَا مِنْ مَحِيصٍ (21)
و همگى در پيشگاه خدا حاضر شوند; پس ضعيفان به مستکبران گويند: ما پيرو شما بوديم، پس آيا شما چيزى از عذاب خدا را از ما برمى داريد؟ [مستکبران]گويند: اگر خدا ما را هدايت کرده بود، شما را هدايت مى کرديم. [اينک] چه بى صبرى کنيم و چه صبر نماييم. بر ما يکسان است و راه خلاصى براى ما نيست. (21)
وَقَالَ الشَّيْطَانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَوَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ ۖ وَمَا كَانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطَانٍ إِلَّا أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِي ۖ فَلَا تَلُومُونِي وَلُومُوا أَنْفُسَكُمْ ۖ مَا أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَمَا أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَّ ۖ إِنِّي كَفَرْتُ بِمَا أَشْرَكْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ ۗ إِنَّ الظَّالِمِينَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (22)
و آن گاه که کار گزارده شود (قيامت برپا گردد) شيطان گويد: بى گمان خدا به شما وعده درست داد و من به شما وعده دادم و خلف وعده کردم و براى من هيچ تسلطى بر شما نبود جز اين که دعوتتان کردم و مرا اجابت کرديد. بنابراين مرا سرزنش نکنيد و خودتان را سرزنش کنيد، نه من فرياد رس شما هستم و نه شما فرياد رس من. من[امروز] اين را که پيشتر مرا شريک [خدا در اطاعت] قرار مى داديد انکار و محکوم مى کنم. بى ترديد ستمکاران برايشان عذابى دردآور است. (22)
وَأُدْخِلَ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ ۖ تَحِيَّتُهُمْ فِيهَا سَلَامٌ (23)
و کسانى که ايمان آورده و کارهاى شايسته کرده اند، در باغهايى درآورده مى شوند که از پايين آنها نهرها روان است; در آنها به اذن پروردگارشان جاودانه اند; درودشان در آن جا <سلام> است. (23)
أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ (24)
آيا نديده اى که خدا چگونه مَثَلى زده است؟ کلمه اى نيکو مانند درختى نيکو است; ريشه آن پابرجا و شاخ و برگش در آسمان است. (24)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
نکته تفسیری صفحه۲۵۸:
سرانجام پیروی از گمراه گران:
قیامت، صحنه ی بسیار عجیب و حیرت انگیزی است که بدون شک همه ی ما با آن روبه رو خواهیم شد. این آیات، از برخورد دو گروه از پیشوایان گمراه گر با پیروان گمراه و بینوایشان در قیامت سخن می گوید.
گروه یکم، گمراه گرانی هستند که در دنیا با غرور و تکبّر در برابر پیامبران قد علم کردند و به مخالفت با آنان برخاستند. البتّه این افراد، بدون کمک دیگران نمی توانستند کاری کنند. به همین سبب معمولاً گروهی از مردمِ جاهل و هواپرست را با انواع و اقسام حیله ها می فریفتند و دنبال خود به راه می انداختند و از حمایت و یاری آنان سود میبردند. امّا همین پیروان بینوا که بدون هیچ دلیلی و از سر تقلید کورکورانه، با خدا و پیامبرانش دشمنی ورزیده و در قیامت به عذاب الهی محکوم شده اند، به پیشوایان خود می گویند: ما عمری دنبال شما آمدیم و هر چه شما گفتید، بیچون وچرا پذیرفتیم و به علت پیروی از شما به این روز افتادیم؛ بنابراین شما هم ما را از این سیاه چالِ پرشکنجه آزاد کنید. مگر شما نمی گفتید که حق با شماست و پیامبران دروغ می گویند؟ مگر شما نبودید که می گفتید از شما پیروی کنیم، و اگر راهمان اشتباه باشد، شما گناهان ما را به دوش می کشید؟ پس حالا چرا به داد ما نمی رسید؟! امّا پیشوایان گمراه گر که در آتش تکبّر و گناهان خود می سوزند، فریاد برمی آورند که ما دروغ می گفتیم و هیچکاری نمی توانیم برایتان انجام دهیم. امروز، فرمان، فرمان خداست، و اگر او راه نجات را به ما نشان می داد، ما هم به شما نشان می دادیم؛ ولی چه کنیم که ما در نتیجهی تکبّر و خودخواهی مان می سوزیم و شما در نتیجه ی ساده لوحی و حماقت تان! امّا گروه دوم، شیاطین هستند که در دنیا پیوسته انسان ها را وسوسه می کردند و فریب می دادند و به گناه و نافرمانی خدا می خواندند. به فرمودهی این آیات، زمانی که کار حساب و کتاب قیامت پایان می یابد و گنه کاران و دشمنان خدا به عذاب دوزخ محکوم می شوند، بسیاری از آنان شروع به لعنت و نفرین شیطان و دار و دسته اش می کنند که چرا آنان را به چنین روز سیاهی انداخته اند. در آن هنگام، خداوند به شیطان ـ که خودش به سخت ترین عذاب محکوم شده اجازه می دهد که سخن بگوید و به آنان پاسخ بدهد. شیطان نیز فریاد برمی آورد که: ای بیچارگان، مگر یادتان نیست که خدا چقدر شما را به وسیلهی پیامبران خود دعوت می کرد؟ مگر فراموش کرده اید که رهبران الهی پیوسته شما را با دلایل منطقی و درست، به سعادت و کمال فرا می خواندند؟ من نیز شما را به هواپرستی و نافرمانی خدا دعوت می کردم و کارهای زشت و ناپسند را ـ که خودتان هم از زشتی اش خبر داشتید ـ در نظرتان زیبا جلوه می دادم و شما را وسوسه می کردم که سعادتتان در گرو گناه و هوسرانی است؛ نه اطاعت از فرمان خدا. شما نیز با اختیار خودتان، دعوت باطل مرا قبول کردید و به وعده های دروغ من دل خوش کردید؛ زیرا خیال می کردید لذّت زودگذر گناه، نقد است، و پاداش آخرت، نسیه! بنابراین حق ندارید مرا علت اصلی بیچارگی خود بدانید؛ بلکه مقصّر واقعی، خودِ شما هستید که عقلتان را به کار نگرفتید. من با صراحت به شما اعلام می کنم که از شما و پیروی تان متنفّرم، و من و شما هر دوستمکاریم، و بنا به حکم خدای عادل، ستمکاران، عذاب دردناکی دارند. آری، سرنوشت دردناک پیروان شیطان و شیطان صفتان در قیامت، به ما که در دنیا هستیم، این پیام را می دهد که «هر کسی هرچند در ظاهر قدرتمند و آراسته باشد ارزش پیروی ندارد، و هر دعوتی ـ هرچند وسوسه کننده و هوس آلود باشد ـ ارزش پذیرفتن ندارد».
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
بانوجان:
مردان فقط یک چیز میخواهند:
احترام...
به او احترام بگذارید
و ایمان داشته باشید...
مرد جایی میرود
جایی میماند
که دوستش داشته باشند.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رسانه
#انیمیشن
انيميشن فوق العاده تأمل برانگيز و زیبا:
«دستت رو از جيبت دربيار»
چقدر خوبه این چنین انیمیشن هایی برای بچه هامون بزاریم 👌
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبک_زندگی
#اسراف
خانوادههای فرانسوی برای فرزندان خود چگونه لوازمالتحریر میخرند؟
🔸گزارش شبکه تلویزیونی فرانسه درباره فرهنگ خرید لوازمالتحریر برای سال تحصیلی جدید دانشآموزان را با زیرنویس فارسی ببینید.
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
نوبت به توبت.mp3
3.1M
#آی_قصه_قصه_قصه
#پیامبر_مهربونم
🌴 نوبت به نوبت 🌴
📚 قصه های شیرین از زندگی معصومین(ع)
نویسنده: مسلم ناصری
🌸با اجرای نورالزینب جون و نورالزهرا جون نوهای شهید موسی حافظی 🌸
🌹 با قرائت حنانه خانوم 🌹
🏴شهادت پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) و سبط النبی حضرت امام حسن مجتبی (علیهالسلام) را تسلیت میگوییم🌸
آجرک الله یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
هدایت شده از جنبش فرهنگی رحیل
#دعوتید
#مشرف_شوید_روضه
🏴مراسم عزاداری شب های
آخر ماه صفر
🌷یادبود شهید مدافع حرم
برادر اهل سنت عمر ملازهی
| سخنران :
🔹️حجت الاسلام نیرومند
| مداحان :
🔹️كربلايى مصطفی ایمانی
🔹️کربلایی مرتضی براتی
🕙 پنج شنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ شهریور ۱۴۰۲ - ساعت ٢۰:۳۰
📌مشهد مقدس - خواجه ربیع - بهمن ۲۶
بشارت ۶ - مسجد صاحب الزمان (عج)
▪️همچنین از کلیه عزاداران تقاضا میشود
با وضو در محفل روضه حاضر شوند .
#ماه_صفر
#پیامبر_اکرم #مدینه
#امام_حسن #مشهد
#امام_رضا #عزاداری
#جنبش_فرهنگی_رحیل
| @jonbeshrahil
4_5841221592041916030.mp3
1.74M
🔸ترتیل صفحه 259 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز - بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 14
سوره مبارکه ابراهيم
صفحه 259
تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا ۗ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ (25)
در هر زمانى ميوه اش را به اذن پروردگارش مى دهد. و خدا مَثَل ها را براى مردم مى زند، شايد هشيار و آگاه شوند. (25)
وَمَثَلُ كَلِمَةٍ خَبِيثَةٍ كَشَجَرَةٍ خَبِيثَةٍ اجْتُثَّتْ مِنْ فَوْقِ الْأَرْضِ مَا لَهَا مِنْ قَرَارٍ (26)
و مثلِ کلمه اى نامطلوب چون درختى نامطلوب است که از بالاى زمين ريشه کن شده و هيچ قرار و ثباتى براى آن نيست. (26)
يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ ۖ وَيُضِلُّ اللَّهُ الظَّالِمِينَ ۚ وَيَفْعَلُ اللَّهُ مَا يَشَاءُ (27)
خدا کسانى را که ايمان آورده اند، در زندگى دنيا و در آخرت با قول استوار پابرجا مى کند و خدا ستمکاران را گمراه مى سازد و هر چه خدا بخواهد انجام مى دهد. (27)
۞ أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ (28)
آيا ننگريستى به کسانى که [سپاس]نعمت خدا را تبديل به ناسپاسى کردند و مردم خود را به سراى هلاکت درآوردند؟! (28)
جَهَنَّمَ يَصْلَوْنَهَا ۖ وَبِئْسَ الْقَرَارُ (29)
[يعنى]جهنّم که در آن مى سوزند و بد قرارگاهى است. (29)
وَجَعَلُوا لِلَّهِ أَنْدَادًا لِيُضِلُّوا عَنْ سَبِيلِهِ ۗ قُلْ تَمَتَّعُوا فَإِنَّ مَصِيرَكُمْ إِلَى النَّارِ (30)
و براى خدا همتايانى قرار دادند تا [در نتيجه، مردم را] از راه او گمراه کنند. بگو: [چند روزى ]بهره برگيريد که حتماً سير شما به سوى آتش است. (30)
قُلْ لِعِبَادِيَ الَّذِينَ آمَنُوا يُقِيمُوا الصَّلَاةَ وَيُنْفِقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِيَةً مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَ يَوْمٌ لَا بَيْعٌ فِيهِ وَلَا خِلَالٌ (31)
به آن بندگانم که ايمان آورده اند بگو: نماز را به پا دارند و از آنچه نصيب آنان کرده ايم، پنهان و آشکار انفاق کنند; پيش از آن که روزى بيايد که در آن نه داد و ستدى باشد و نه دوستى اى. (31)
اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَأَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَخْرَجَ بِهِ مِنَ الثَّمَرَاتِ رِزْقًا لَكُمْ ۖ وَسَخَّرَ لَكُمُ الْفُلْكَ لِتَجْرِيَ فِي الْبَحْرِ بِأَمْرِهِ ۖ وَسَخَّرَ لَكُمُ الْأَنْهَارَ (32)
خدا کسى است که آسمان ها و زمين را آفريد و از آسمان آبى فرود آورد که به وسيله آن برخى از ثمرات (فراورده ها) را بيرون آورد که رزق شما باشد و کشتى ها را[نيز] براى شما رام کرد، تا به فرمان او در دريا روان گردند و نهرها را براى شما رام کرد. (32)
وَسَخَّرَ لَكُمُ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ دَائِبَيْنِ ۖ وَسَخَّرَ لَكُمُ اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ (33)
و خورشيد و ماه را که پيوسته در کارند، براى شما رام کرد و شب و روز را[نيز] براى شما رام کرد. (33)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۵۹🌷
پاداش پایداری:
در صفحه ی قبل خواندیم که پیشوایان مغرور و رهبران متکبّر گمراهان، و نیز رهبرِ همه ی آنان یعنی شیطان، در قیامت چگونه به پیروانِ سینه چاک خود پشت می کنند و از آنان بیزاری می جویند. امّا در مقابلِ آن سرنوشت دردناک، این آیه، از پاداشِ نیکوی کسانی سخن میگوید که به دعوت خدا پاسخ مثبت دادند و به او ایمان آوردند و با تمام وجود بر سر ایمانشان ایستادند، و به فرموده ی آیه ی 30 سوره ی فصّلت، به یگانگی خدا اقرار کردند و بر سر این اعتقاد پایداری نمودند. البتّه نگهداشتن ایمان، کار آسانی نیست و با مشکلات و موانع فراوانی همراه است. وسوسه های شیطان، علاقه ها و لذّات حرام، ثروت و قدرت نامشروع و ...، هر یک می توانند با جاذبه و کشش ظاهریِ خود، انسان را منحرف کنند و از ایمان و عقیده اش بازگردانند. این آیه می فرماید که تا هنگامی که مؤمنان با داشتن اخلاص و اراده ی جدّی، بر سر اعتقادشان بمانند و چیزی را به خواست و خشنودی خدا ترجیح ندهند، خداوند نیز آنان را بر اعتقاد راستین شان پایدار نگه می دارد و از آنان در برابر وسوسه های شیطان و هوس های آلوده ی هوای نفس محافظت کرده، از گوهر ایمانشان پاسداری می کند، و این حفظ و مراقبت را تا پایان عمر و حتّی در جهان پس از مرگ نیز ادامه می دهد. بر اساس روایات فراوانی که از پیشوایان معصوم در تفسیر این آیه نقل شده است، در هنگام جان دادن و پس از آن، در زمان سؤال فرشتگان از اصول دین انسان، شیطان نیز نزد انسان حاضر می شود و آخرین تلاش خود را برای گمراه کردن او به کار می بندد تا او را از اقرار به یگانگی خدا و اعتقاد به نبوّت پیامبر باز دارد، و بدینوسیله، نام او را در فهرست کافران قرار دهد. در این لحظه ی بسیار حساس، اگر آن شخص از افراد باایمان باشد، تحت محافظت ویژه ی خدا قرار می گیرد و با اطمینان و آرامش به عقاید پاک گذشته اش اعتراف می کند و در حالی که به خدا ایمان دارد، دنیا را به مقصد آخرت ترک می کند؛ ولی اگر در دوران زندگی اش، در دل به خدا ایمان نداشته و به جای پیروی از او، دنبال شیطان بوده باشد، در آن هنگام نیز از فرمان پیشوای خود یعنی شیطان اطاعت می کند و در حال کفر و گناه از دنیا می رود و از سوی خدا نیز هیچ کمکی به او نخواهد شد . آری، پیامبر دانای ما چه زیبا فرموده است: «همان طور که زندگی می کنید، می میرید، و همان طور که می میرید، [در قیامت] زنده می شوید.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil