#مدرسه
ترفندهای بیدار کردن بچهها برای مدرسه
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
❤🍃❤
همسرداری
کلمات محبت آمیزی که یک مرد نیاز دارد.از همسرش بشنود، کلماتی هست که وضعیت اقتدار طلبانه آقا رو بالا میبره:🥰🥰
💎من به تو افتخار میکنم.
💎من در کنار تو احساس آرامش میکنم.
💎در خانه تو آرامشی نصیب من شدکه در خانه پدرم نداشتم.
💎درسته که وسایل رفاهی زیادی توی زندگی نداریم، اما همین که میبینم تو سعی و تلاش خودت رو میکنی، خوشحالم.
💎خیلی از مردها برخلاف تو، تلاش نمیکنن، و به زندگی اهمیت نمیدهند.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5877448807960021552.mp3
1.76M
🔸#ترتیل صفحه ۲۷۱ قرآن کریم با صدای استاد #حامد #ولیزاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 16
سوره مبارکه النحل
صفحه 271
وَقَالَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا لَوْ شَاءَ اللَّهُ مَا عَبَدْنَا مِنْ دُونِهِ مِنْ شَيْءٍ نَحْنُ وَلَا آبَاؤُنَا وَلَا حَرَّمْنَا مِنْ دُونِهِ مِنْ شَيْءٍ ۚ كَذَٰلِكَ فَعَلَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۚ فَهَلْ عَلَى الرُّسُلِ إِلَّا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ (35)
و آنان که شرک ورزيدند گفتند: اگر خدا مى خواست نه ما و نه پدرانمان هيچ چيزى را جز او نمى پرستيديم و هيچ چيزى را (مانند بحيره، سائبه و جز آنها) بى [اذن]او حرام نمى کرديم. کسانى که پيش از آنان بودند [نيز ]چنين کردند; پس آيا برعهده رسولان جز ابلاغ روشن [پيام خدا] تکليفى هست؟ (35)
وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِي كُلِّ أُمَّةٍ رَسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ ۖ فَمِنْهُمْ مَنْ هَدَى اللَّهُ وَمِنْهُمْ مَنْ حَقَّتْ عَلَيْهِ الضَّلَالَةُ ۚ فَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ (36)
و همانا در هر امتى رسولى برانگيختيم که [بگويد]: خدا را پرستش کنيد و از [پرستش] طاغوت بپرهيزيد; آن گاه از آنان کسانى بودند که خدا هدايتشان کرد و از آنان کسانى بودند که گمراهى بر آنها مقرر شد. پس در زمين سير کنيد و بنگريد که سرانجام تکذيب کنندگان چگونه بود. (36)
إِنْ تَحْرِصْ عَلَىٰ هُدَاهُمْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي مَنْ يُضِلُّ ۖ وَمَا لَهُمْ مِنْ نَاصِرِينَ (37)
اگر بر هدايت آنان حرص مىورزى، [بدان که] خدا کسانى را که [به سبب طغيانشان] گمراه مى سازد، هدايت نمى کند و هيچ ياورى براى آنان نيست [که به هدايتشان کمک کند]. (37)
وَأَقْسَمُوا بِاللَّهِ جَهْدَ أَيْمَانِهِمْ ۙ لَا يَبْعَثُ اللَّهُ مَنْ يَمُوتُ ۚ بَلَىٰ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ (38)
و با قسم هاى مؤّکد خويش به خدا سوگند ياد کردند که خدا کسانى را که مى ميرند زنده نمى کند; چرا،[زنده مى کند; اين] وعده حقّى است که برعهده او است، ولى بيشتر مردم نمى دانند. (38)
لِيُبَيِّنَ لَهُمُ الَّذِي يَخْتَلِفُونَ فِيهِ وَلِيَعْلَمَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّهُمْ كَانُوا كَاذِبِينَ (39)
[خدا مردگان را زنده مى کند] تا آنچه را که در آن اختلاف مى کنند، براى آنان روشن سازد و تا کسانى که کفر ورزيدند بدانند که [در نفى معاد] دروغ مى گفتند. (39)
إِنَّمَا قَوْلُنَا لِشَيْءٍ إِذَا أَرَدْنَاهُ أَنْ نَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ (40)
همانا سخن ما درباره چيزى ـ آن گاه که [وجود] آن را اراده کنيم ـ اين است که به آن مى گوييم: باش، پس موجود مى شود. (40)
وَالَّذِينَ هَاجَرُوا فِي اللَّهِ مِنْ بَعْدِ مَا ظُلِمُوا لَنُبَوِّئَنَّهُمْ فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً ۖ وَلَأَجْرُ الْآخِرَةِ أَكْبَرُ ۚ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ (41)
و کسانى که پس از ستم ديدنشان، در راه خدا هجرت کردند، حتماً در دنيا جايگاهى نيکو براى آنان فراهم مى کنيم و همانا پاداش آخرت بزرگ تر است; اگر[ديگران اين را] مى دانستند [از آنان پيروى مى کردند]. (41)
الَّذِينَ صَبَرُوا وَعَلَىٰ رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ (42)
همانان که شکيبايى کردند و تنها بر پروردگارشان توکل مى کنند. (42)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۷۱🌷
خدا كسی را كه گمراه كرده، هدایت نمی كند:
در قرآن كریم، با آیاتی روبرو می شویم كه از گمراه شدن گروهی از مردم توسّط خدا سخن می گوید؛ مانند همین آیه كه با صراحت به پیامبر می فرماید كه هر قدر هم به هدایت شدن كافران علاقه مند باشی، سودی به حالشان ندارد؛ زیرا خدا كسی را كه گمراه كرده باشد، هدایت نمی كند. شاید این سؤال در ذهن انسان طرح شود كه مگر خداوند كسی را گمراه می كند، و اگر واقعاً چنین باشد، دیگر نباید او را عذاب کند؛ زیرا هیچ كس نمی تواند در برابر خواست خدا مقاومت كند، و كسی كه به خواست خدا و بدون اختیار خود گمراه شده، دیگر تقصیری ندارد، و اگر عذاب شود، مورد ظلم و ستم قرار گرفته است! تاریخ نشان می دهد كه این سؤال از همان اوایل قرون پس از پیامبر، در میان مسلمانان مطرح بود و بسیاری از مسلمانان به سبب مراجعه نكردن به پیشوایان حقیقی دین، یعنی اهلبیت(ع) از حق و حقیقت دور ماندند و حتّی ظلم كردن را برای خدا جایز شمردند! حقیقت امّا این است كه این آیات از مطلب دیگری سخن می¬گوید و مفهوم آن ها چیز دیگری است.
فرض كنید كه شخصی آگاهانه و با اختیار خودش، چشم خود را با چاقو كور كند و تا پایان عمر از نعمت بینایی محروم شود و هیچ پزشكی نتواند او را معالجه کند. این حادثه را از دو جهت می توان بررسی کرد:
1ـ خود شخـص که با اختیـار خویـش چمشش را نابود کرده و بدون تردید مقصر اصلی شمرده می شود؛
۲ـ برندگی چاقو كه بدون شك داده ی آفریدگار جهان به این جسم است، و چاقو که به خواست و اراده ی خدا، تیز و برنده شده و توانسته چشم آن شخص را از بین ببرد. بنابراین، كوری آن فرد از یك سو به خودش نسبت داده می شود و از سوی دیگر به خدا. البته باید توجّه داشت كه او با اختیار خودش، از قوانین خدا طوری استفاده كرده كه به نابودی چشمانش منجر شده است؛ در حالی كه او می توانست با اختیار خود، از قوانین دیگر خدا كه چشم او را سالم نگه می داشت، استفاده كند و برای همیشه بینا باشد؛ مثلاً همیشه از چشمانش مراقبت كند، دست آلوده به آنها نزند و برای معاینه نزد پزشك برود و بدین ترتیب به خواست خدا بینا بماند. آری، داستان هدایت یا گمراه شدن انسان توسط خدا نیز مانند همین مثال است. حقیقت این است كه بر اساس قانون پروردگار هستی، انسان به سبب نپذیرفتن حق و حقیقت و لجاجت با آن، كم كم قدرت تشخیص حق و باطل را از دست می دهد و دیگر حق را درست و باطل را نادرست نمی بیند؛ بلكه بالعكس، پیرو باطل و دشمن حق شده، با اختیار خود به كوردلی و گمراهی دچار می شود، و در این حالت، دیگر هیچ پندی حتی سخن پیامبر خدا در دل و جانش اثر نمی كند و هیچ امیدی برای هدایتش باقی نمی ماند. این واقعیت، بارها در قرآن تكرار شده است. برای مثال، خداوند در آیه ی 5 سوره ی صف می فرماید: «هنگامی كه آنان از حق منحرف شدند، خدا نیز دل هایشان را منحرف کرد.» آری، بر اساس قانون خدا، كره ی زمین جاذبه دارد، و این قانون، نگهدار زندگی موجودات در آن شده است؛ امّا اگر كسی به جای استفاده ی صحیح از این قانون الهی، خود را به قعر درهی عمیقی پرت كند و استخوان هایش بشكند، آیا می تواند قانونگزار جهان هستی را سرزنش کند؟!
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸#رونالدو و الگوگیری جوانان🔸
#ملانصرالدین بیکار نشسته بود. یک سوزن جوالدوز دستش بود. این سوزن جوالدوز را زد به پای خودش. گفت خدایاااا ! این چه دردی بود به من دادی؟!
ما هم همینطوریم. تو هنرمند درست نمیکنی، آنها درست میکنند و [دل] بچۀ تو را میبرند! بعد میگویی خدایا این چه دردی بود به من دادی؟! خب، خدا داد؟! خودت کردی!
الان تمام عالَم با شبکۀ اینترنت، تولیدات هنریشان را نشان میدهند و روی #اخلاق و رفتار و منش و گفتار و همه چیز مردم اثر میگذارد. شما نگاه کنید، پیراهنهای که مردم تنشان میکنند، عکس هنرپیشهها روی آن است، عکس فوتبالیستها روی آن است. خب، شما هم باید هنرمند داشته باشید، شما هم باید فوتبالیست داشته باشید. یک گلزنِ [درجه یک] درست کن که عکسش روی پیراهن آمریکاییها بیفتد.
لازم است تو یک #الگویی برای جوانها داشته باشی که به جای اینکه عکس #رونالدو را در سینهشان بزنند، عکس بچههای خودمان را بزنند. به جای اینکه از یک بینمازی تعریف کنند، از یک نمازخوانی تعریف کنند و بگویند آقا! این گل زن، نماز اول وقتش ترک نمیشود. میدانید چه تعداد #نمازخوان میشوند بواسطۀ اینکه یک نمازخوان، گلزن خوبی بشود؟
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
توجه دادن به عاقبت کار .mp3
3.31M
🎙 #فایل_صوتی
روش های #تربیت_در_قرآن
🔹با بیان حجتالاسلام امين فرید
✅ جلسه هفتم: توجه دادن به عاقبت کار
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️ حکیمانهترین درسی که از پینوکیو نگرفتیم!
🎥 استاد محسن عباسی ولدی
#سواد_رسانه_ای
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
4_5881952407587391100.mp3
1.98M
🔸#ترتیل صفحه 272 قرآن کریم با صدای استاد #حامد ولی زاده_مقام صبا
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 16
سوره مبارکه النحل
صفحه 272
وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ إِلَّا رِجَالًا نُوحِي إِلَيْهِمْ ۚ فَاسْأَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ (43)
و پيش از تو نفرستاديم مگر مردانى را که به آنان وحى مى کرديم; پس اگر نمى دانيد از اهل ذکر (اهل کتاب) بپرسيد. (43)
بِالْبَيِّنَاتِ وَالزُّبُرِ ۗ وَأَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ (44)
[فرستادگان ياد شده را] همراه با دليل هاى روشن و کتاب ها[ى آسمانى فرستاديم] و ذکر (قرآن) را به سوى تو نازل کرديم تا براى مردم آنچه را که به سويشان نازل شده است بيان کنى و شايد آنان بينديشند. (44)
أَفَأَمِنَ الَّذِينَ مَكَرُوا السَّيِّئَاتِ أَنْ يَخْسِفَ اللَّهُ بِهِمُ الْأَرْضَ أَوْ يَأْتِيَهُمُ الْعَذَابُ مِنْ حَيْثُ لَا يَشْعُرُونَ (45)
پس آيا کسانى که نيرنگ هاى بد به کار مى برند درامانند از اين که خداوند آنان را به زمين فرو برد يا از آن جا که تصور نمى کنند، عذاب آنان را فراگيرد؟ (45)
أَوْ يَأْخُذَهُمْ فِي تَقَلُّبِهِمْ فَمَا هُمْ بِمُعْجِزِينَ (46)
يا آنان را در حال حرکاتشان[به انتقام] بگيرد و نتوانند [خدا را از اين کار] عاجز کنند؟ (46)
أَوْ يَأْخُذَهُمْ عَلَىٰ تَخَوُّفٍ فَإِنَّ رَبَّكُمْ لَرَءُوفٌ رَحِيمٌ (47)
يا در حال ترس [از عذاب] بگيردشان؟ بى شک پروردگار شما مهربان و رحيم است [که اين گونه عذاب ها را نازل نمى کند]. (47)
أَوَلَمْ يَرَوْا إِلَىٰ مَا خَلَقَ اللَّهُ مِنْ شَيْءٍ يَتَفَيَّأُ ظِلَالُهُ عَنِ الْيَمِينِ وَالشَّمَائِلِ سُجَّدًا لِلَّهِ وَهُمْ دَاخِرُونَ (48)
آيا به هر آنچه که خدا آفريده است نگاه نکرده اند که سايه هاى آنها از راست و چپ برمى گردد در حالى که خاضعانه براى خدا سجده مى کنند؟! (48)
وَلِلَّهِ يَسْجُدُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ مِنْ دَابَّةٍ وَالْمَلَائِكَةُ وَهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ (49)
و آنچه در آسمان ها و آنچه در زمين از جنبندگان وجود دارد و [نيز] فرشتگان فقط براى خدا سجده [و خضوع] مى کنند و آنها تکبّر نمىورزند. (49)
يَخَافُونَ رَبَّهُمْ مِنْ فَوْقِهِمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ ۩ (50)
از پروردگارشان که بر فراز آنها است مى ترسند و آنچه را که بدان مأمور شوند انجام مى دهند. (50)
۞ وَقَالَ اللَّهُ لَا تَتَّخِذُوا إِلَٰهَيْنِ اثْنَيْنِ ۖ إِنَّمَا هُوَ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَإِيَّايَ فَارْهَبُونِ (51)
و خدا گفت: دو معبود برنگيريد، جز اين نيست که او معبودى يگانه است; پس تنها از من بيم داشته باشيد. (51)
وَلَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَلَهُ الدِّينُ وَاصِبًا ۚ أَفَغَيْرَ اللَّهِ تَتَّقُونَ (52)
و آنچه در آسمان ها و زمين است ملک او است و عبادت همواره مخصوص او است; پس آيا از غير خدا پروا مى کنيد؟ (52)
وَمَا بِكُمْ مِنْ نِعْمَةٍ فَمِنَ اللَّهِ ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ الضُّرُّ فَإِلَيْهِ تَجْأَرُونَ (53)
و آنچه نعمت در اختيار داريد از خدا است; پس وقتى گزندى به شما برسد [و نعمتى گرفته شود] صدايتان را به زارى به درگاه او بلند مى کنيد. (53)
ثُمَّ إِذَا كَشَفَ الضُّرَّ عَنْكُمْ إِذَا فَرِيقٌ مِنْكُمْ بِرَبِّهِمْ يُشْرِكُونَ (54)
سپس وقتى گزند را از شما برداشت، ناگاه گروهى از شما به پروردگارشان شرک مىورزند. (54)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۷۲🌷
اگر نمی دانید، بپرسید:
چرا ما در هنگام بیماری به پزشک مراجعه میكنیم؟
چرا برای اطّلاع از اوضاع ستارگان سراغ ستاره شناسان می رویم؟
چرا برای آگاهی از تاریخ گذشتگان، كتاب های مورّخان را مطالعه می كنیم؟
و چرا برای شناخت انواع جانوران، از جانورشناسان سؤال می كنیم؟
پاسخ این سؤالات، روشن و شبیه یکدیگر است: «در هر دانـشی باید به متخصّص آن مراجعه كرد.» خداوند در این آیات، به همین قاعده ی منطقی اشاره می كند و از همه ی مردم می خواهد كه در مسایلی كه آگاهی درستی از آن ها ندارند، به متخصّصان و خبرگان آن فن مراجعه کنند(فَسئَلوِّا اَهلَ الذِّکرِ اِن کُنتُم لاتَعلَمون).
اهمّیت علومی كه ما به آن ها نیاز داریم امّا یكسان نیستند و برخی از بعضی دیگر مهم ترند. مثلاً دانش پزشكی از علم نجوم برای ما مهم تر است؛ زیرا سلامت و حیات جسم ما به این دانش وابسته است. البته همه می دانیم كه جسم ما پس از چند سال زندگی در دنیا از بین می رود و این روح و جان ماست كه تا ابد باقی می ماند. بنابراین، علم و دانـشی كه سلامت و حیات روح ما به آن وابسته است، مهم ترین علمی است كه ما به آن نیاز داریم و برای آگاهی از آن باید به متخصّصان آن مراجعه کنیم. از این رو ما موظّف ایم برای آگاهی از علم دین كه ضامن سعادت ابدی ماست به دانشمندان آن یعنی پیامبر(ص) و امامان معصوم مراجعه کنیم و راه و رسم زندگی خود را از كسانی بیاموزیم كه هیچ خطا و اشتباهی در نظریاتشان وجود ندارد. در روایات فراوانی از پیشوایان دین می خوانیم كه ایشان خود را «اهل ذكر» (دانشمندان دین شناس) معرفی كرده اند. آیه ی 44 نیز بر همین گفته تأكید می كند و پیامبر اسلام را روشنگر و توضیح-دهندهی آیات قرآن برمی شمرد(وَ اَنزَلناِّ اِلَیكَ الذِّكرَ لِتُبَیِّنَ لِلنّاسِ ما نُزِّلَ اِلَیهِم). این آیه به روشنی بیان می كند كه برای فهم درست و دقیق آیات قرآن باید به پیامبر مراجعه كنیم، و به دستور خود آن حضرت، پس از او، نزد امامان معصوم برویم. از این رو ما شیعیان افتخار می كنیم كه برای فهم معانی والای آیات قرآن و آگاهی درست از دین و دستورهای خدا، به متخصّصان و دانشمندانی مراجعه می كنیم كه از سوی خدا منصوب شده اند و بدون هیچ خطایی از كتاب او آگاهی کامل دارند. در این دوران نیز كه آخرین امام معصوم به خواست خدا غایب است، برای آشنایی با دین، به مجتهدان مراجعه می كنیم؛ كسانی كه به طور تخصّصی سال ها برای فهم دستورهای خدا که در قرآن و سخنان اهل بیت آمده، تلاش كرده اند و دستورهای خدا را از این دو منبع ارزشمند دریافت كرده، برای ما توضیح می دهند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 چقدر به حرف همسرت گوش میدی؟
#استاد_پناهیان
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👶#فرزند_پروری
🎥 «عوامل مزاحم تربیت» (قسمت دوم)
⚡دوستان ناباب
🔸 استاد تراشیون
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
❤️#همسرداری
🔵 #ابتکار_قهر_نکردن
💠 وقتی روابط شما #خوب و صمیمی است چند دقیقه وقت بگذارید و از تمام صفات زیبا و #مثبتی که در همسرتان وجود دارد و به ذهنتان میرسد #فهرستی تهیه کرده و روی کاغذ بنویسید.
💠 اگر روزی در زندگی مشترکتان در برخی شرایط از دست او دلخور و ناراحت شدید و روابط شما تیره شد این فهرست را خوانده و بر روی صفات خوبش در لحظات دلخوری خود، #تفکّر کنید تا به تدریج و به آرامی ناراحتی شما کم شده و دلتان نسبت به او #نرم گردد.
💠 با اینکار جلوی جولان دادن شیطان را گرفته و از ایجاد کینه، تنفّر و #قهر جلوگیری مینمایید.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانواده
تا فرصت هست کنار خانواده و بچهها باشید. ناگهان چقدر زود، دیر میشود.
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
4_5884474562707457720.mp3
2.05M
🔸ترتیل صفحه 273 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 16
سوره مبارکه النحل
صفحه 273
لِيَكْفُرُوا بِمَا آتَيْنَاهُمْ ۚ فَتَمَتَّعُوا ۖ فَسَوْفَ تَعْلَمُونَ (55)
در نتيجه، آنچه را[از نعمت] به آنان داده ايم ناسپاسى مى کنند; پس بهره ببريد که به زودى [نتيجه کارتان را] خواهيد دانست. (55)
وَيَجْعَلُونَ لِمَا لَا يَعْلَمُونَ نَصِيبًا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ ۗ تَاللَّهِ لَتُسْأَلُنَّ عَمَّا كُنْتُمْ تَفْتَرُونَ (56)
و براى موجوداتى که [چيزى]نمى دانند (بت ها)، بهره اى از آنچه به آنان عطاکرده ايم قرار مى دهند! به خدا سوگند از آنچه افترا مى زنيد بازپرسى خواهيد شد. (56)
وَيَجْعَلُونَ لِلَّهِ الْبَنَاتِ سُبْحَانَهُ ۙ وَلَهُمْ مَا يَشْتَهُونَ (57)
و دختران را براى خدا قرار مى دهند - منزّه است او - در حالى که آنچه بدان تمايل دارند (پسران) براى خودشان است! (57)
وَإِذَا بُشِّرَ أَحَدُهُمْ بِالْأُنْثَىٰ ظَلَّ وَجْهُهُ مُسْوَدًّا وَهُوَ كَظِيمٌ (58)
و آن گاه که يکى از آنان به[تولّد] دختر مژده داده شود روسياه و سرافکنده مى گردد; در حالى که آکنده از اندوه و خشم فرو خورده است. (58)
يَتَوَارَىٰ مِنَ الْقَوْمِ مِنْ سُوءِ مَا بُشِّرَ بِهِ ۚ أَيُمْسِكُهُ عَلَىٰ هُونٍ أَمْ يَدُسُّهُ فِي التُّرَابِ ۗ أَلَا سَاءَ مَا يَحْكُمُونَ (59)
از بدىِ آنچه به او مژده داده شده است، از مردم پنهان مى شود[و مردد است]که آيا او را با خوارى نگاه دارد يا به زورْ زيرِ خاکش کند؟ آگاه باشيد که بد قضاوتى مى کنند. (59)
لِلَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ مَثَلُ السَّوْءِ ۖ وَلِلَّهِ الْمَثَلُ الْأَعْلَىٰ ۚ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ (60)
وصفِ بد براى کسانى است که به آخرت ايمان ندارند و بالاترين وصف از آنِ خدا است، و او است عزّتمند حکيم. (60)
وَلَوْ يُؤَاخِذُ اللَّهُ النَّاسَ بِظُلْمِهِمْ مَا تَرَكَ عَلَيْهَا مِنْ دَابَّةٍ وَلَٰكِنْ يُؤَخِّرُهُمْ إِلَىٰ أَجَلٍ مُسَمًّى ۖ فَإِذَا جَاءَ أَجَلُهُمْ لَا يَسْتَأْخِرُونَ سَاعَةً ۖ وَلَا يَسْتَقْدِمُونَ (61)
و اگر خدا مردم را به سبب ظلمشان مؤاخذه مى کرد، هيچ[ظالم ]جنبنده اى را[که مستحق عذاب است] بر روى زمين باقى نمى گذاشت; ولى تا مدتى معين مهلتشان مى دهد و آن گاه که اجلشان رسيد نه لحظه اى عقب مى افتند و نه پيش مى روند. (61)
وَيَجْعَلُونَ لِلَّهِ مَا يَكْرَهُونَ وَتَصِفُ أَلْسِنَتُهُمُ الْكَذِبَ أَنَّ لَهُمُ الْحُسْنَىٰ ۖ لَا جَرَمَ أَنَّ لَهُمُ النَّارَ وَأَنَّهُمْ مُفْرَطُونَ (62)
و آنچه را از آن کراهت دارند (يعنى دختران،) براى خدا قرار مى دهند و زبان هايشان دروغ را بازگو مى کند که: [عاقبت] بهتر براى آنان است; به ناچار آتش براى آنان است [و به سوى آن] پيش رانده مى شوند. (62)
تَاللَّهِ لَقَدْ أَرْسَلْنَا إِلَىٰ أُمَمٍ مِنْ قَبْلِكَ فَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ أَعْمَالَهُمْ فَهُوَ وَلِيُّهُمُ الْيَوْمَ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (63)
به خدا سوگند، به سوى امت هاى پيش از تو رسولانى فرستاديم، پس شيطان کارهاى [بد] آنان را برايشان زينت داد; در نتيجه او (شيطان) امروز دوست آنان است و براى ايشان عذابى دردآور است. (63)
وَمَا أَنْزَلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ إِلَّا لِتُبَيِّنَ لَهُمُ الَّذِي اخْتَلَفُوا فِيهِ ۙ وَهُدًى وَرَحْمَةً لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ (64)
و اين کتاب را نازل نکرديم مگر براى اين که آنچه را در آن اختلاف کرده اند، براى آنان بيان کنى و [اين که] هدايت و رحمتى باشد براى مردمى که مى گروند. (64)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۷۳🌷
مقابله ی اسلام با جنایتی هولناك:
دوران پیش از اسلام كه به «جاهلیت» معروف است دوران خرافات، تعصّب های نابجا، ظلم و بیداد، و جنایت و خونریزی است. به فرموده ی قرآن، مردم بر لبه ی پرتگاه جهنّم قرار داشتند ، و به گفتهی امیر مؤمنان علی، مردم، بدترین راه و رسم زندگی را داشتند. یكی از رسوم بسیار زشتِ دوران جاهلیت در میان برخی از اقوام عرب، زنده به گور كردن دختران است. مورّخان گفته اند كه نخستین قومی كه به این جنایت هولناك دست زد، قـبیله ای به نام «بنی تمیم» بود.
داسـتان از ایـن قرار است که آنان در یكی از جنـگ هایشـان با كسری پادشاه ایران شـكست خوردند، و به دستور كسری، زنان و فرزندان ایشان به اسارت در آمدند و در قصر پادشاه به خدمت گماشته شدند؛ امّا پس از مدّتی، میان این دو گروه، صلح حاكم شد و پادشاه ایران، زنان اسیر بنی تمیم را آزاد گذاشت كه به سرزمین خود بازگردند یا در قصر باقی بمانند. در این هنگام، گروهی از آن زنان، باقی ماندن در قصر پادشاه ایران را به بازگشت ترجیح دادند و نزد قوم خود باز نگشتند. به همین سبب، مردان بنی تمیم خشمگین شدند و تصمیم گرفتند از آن پس نوزادان دختر خود را زنده زنده در خاك قرار دهند تا دیگر دچار چنین سرشكستگی و ننگی نشوند! پس از این تصمیم جاهلانه، برخی دیگر از اقوام عرب نیز از آنان پیروی كردند و این جنایت كم كم در میان بسیاری از قبایل عرب مرسوم شد. البته شاید علل دیگری مانند بی دفاع بودن دختران در جنگ ها و نقش نداشتن در تولید و اقتصاد نیز اعرابِ نادان و دنیاپرست آن روزگار را به چنین كاری واداشته باشد . از آیات قرآن همچنین استفاده می شود كه عرب های مشرك، پسران را فرزند خود می دانستند و اعتقاد داشتند كه دختران، فرزندان خدا هستند، و آنچه برای ایشان ارزش داشت، پسران بودند و نه دختران! اسلام امّا با قاطعیت تمام با این عقیده ی زشت و نابخردانه مبارزه و آن را محكوم کرد. در تاریخ می خوانیم هنگامی كه برخی از مسلمانان با پیامبر در مورد زنده به گور كردن دخترانشان در گذشته سخن می گفتند، آن حضرت به شدّت پریشان شده، می گریست. اسلام نه تنها در مقابل این عمل نفرت انگیز ایستاد و برای دختران نیز مانند پسـران حق حیات قائل شد، بلكه دختر را موجودی پرخیر و بركت معرّفی كرد و او را صاحب احترامی ویژه شناساند.
در روایتی از پیامبر اسلام می خوانیم: «دختر چه فرزند خوبی است؛ هم پرمهر و محبّت است، هم كمك كار است، هم مونس و همدم است و هم غم و اندوه را از دل و جان پاك می كند.» در حدیث دیگری از آن حضـرت می خوانیم: «كسی كه به بازار می رود و تحفه ای برای خانواده ی خود می خرد، همچون كسی است كه می خواهد به نیازمندان كمك كند [و همان پاداش را دارد]، و هنگامی كه می خواهد تحفه را تقسیم كند، نخست باید به دختران و بعد به پسران خود بدهد؛ زیرا هر كس دخترش را شاد كند، چنان است كه گویی یكی از فرزندان اسماعیل را از بند بردگی آزاد كرده باشد.» پیامبر اسلام، خود نیز چنان به دخترش فاطمه احترام می گذاشت که مردم تعجّب می کردند. او با تمام مقامی که داشت، دست دخترش را می بوسید، و هنگام بازگشت از سفر، نخستین کسی را که دیدار می کرد، دخترش فاطمه بود، و هنگامی که می خواست به سفر برود، آخرین کسی که از او خداحافظی می کرد، فاطمه بود.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸🍃
🍃
🔖لطفا نخوابید!
❌ خواب بعد از طلوع خورشید خواب خوبی نیست. زیرا باعث افزایش سردی و تری در بدن می شود که می تواند باعث “چاقی” و پیامدهای آن شود.
❌ افزایش سردی و تری می تواند علائم مختلفی در اندامهای بدن ایجاد کند مثلاً در مغز باعث کاهش حافظه شود و یا در معده باعث نفخ و ترش کردن و آروغ شود.
🔹افزایش سردی و تری در کبد می تواند منجر به کبد چرب شود همچنین در رحم باعث افزایش ترشحات رحمی کاهش میل جنسی افزایش احتمال سقط و یا ناباروری شود.
❌از دیگر عوارض خواب روز میتوان به افزایش بوی بد دهان افزایش خلط و ترشحات پشت حلق اشاره کرد.
🖋 دکتر مرضیه اعلی زاده (متخصص طب سنتی ایرانی)
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🔷 شروط تنبیه
✅ یکی از روش های تربیتی تنبیه است که با لحاظ شرایط آن قابل استفاده و مفید در امر تربیت خواهد بود.
🔶 یکی از شروط ثمردهی تنبیه متربی توجه به میزان تقصیر و کوتاهی فرد در ارتکاب عمل اشتباه است، مثلا اگر میخواهیم متربی را به دلیل عدم تلاش لازم در تحصیل تنبیه کنیم باید ابتدا عوامل موثر در تحقق اشتباه را به دست آورده و با تعیین میزان نقش فرد در هر عامل جمع بندی کنیم که آیا فرد حقیقتا مقصر بوده یا خیر بنابراین صرف تحقق خطا و اشتباه مجوز تنبیه نخواهد بود و باید در ابتدا عوامل را به درستی تشخیص داد.
🌿 امام علی(ع) در کلامی نورانی درهمین راستا میفرمایند:
هر فريب خوردهاى را نمىشود سرزنش كرد.
#کودک
#حدیث_تربیتی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠روشی برای صبوری کردن و عصبانی نکردن افرادی که زود پرخاشگری میکنند.
✅اون کسی که داناتره ، سالمتره
#دکتر_سعید_عزیزی
#پرخاشگری
#صبوری
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
📌 در اینگونه بودن با هم رقابت کنید
✍ امام علی(علیهالسلام): «در گذشته یک برادر دینی داشتم. آنچه او را در نظرم بزرگ جلوه میداد، کوچکی دنیا در نظر او بود... اگر کار جدّی به میان میآمد همچون شیر بیشه میخروشید و مانند مار بیابانی به حرکت در میآمد.
💠 هیچکس را نسبت به کارش -در آنجا که امکان داشت عذری داشته باشد- قبل از شنیدن عذرش ملامت نمیکرد. سخنی را میگفت که خود انجام میداد و چیزی که عمل نمیکرد، نمیگفت. هرگاه دو کار برایش پیش میآمد، میاندیشید که کدام به هوا و هوس نزدیکتر است با آن مخالفت میورزید.
🔰 بر شما باد به داشتن این اخلاق نیک و در داشتن چنین اخلاقی از همدیگر سبقت بگیرید.» (نهج البلاغه، حکمت 289)
⁉️ چند مورد از این صفات و ویژگیها در ما وجود دارد؟ آیا ما نیز به گونهای هستیم که امام زمان ما را برادر دینی خویش و به عنوان الگوی باقی شیعیان معرفی کند؟
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
4_5886280622225229157.mp3
2.08M
🔸ترتیل صفحه 274 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 16
سوره مبارکه النحل
صفحه 274
وَاللَّهُ أَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَحْيَا بِهِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً لِقَوْمٍ يَسْمَعُونَ (65)
و خدا از آسمان آبى نازل کرد و به وسيله آن، زمين را پس از مُردگى اش زنده ساخت، بى شک در اين[کار] نشانه اى است [از خداوندى خدا]براى مردمى که بشنوند. (65)
وَإِنَّ لَكُمْ فِي الْأَنْعَامِ لَعِبْرَةً ۖ نُسْقِيكُمْ مِمَّا فِي بُطُونِهِ مِنْ بَيْنِ فَرْثٍ وَدَمٍ لَبَنًا خَالِصًا سَائِغًا لِلشَّارِبِينَ (66)
و همانا در دام ها براى شما عبرتى است که از آنچه در شکم هاى آنها است، از ميان سرگين و خون، شيرى خالص به شما مى نوشانيم که براى نوشندگان گوارا است. (66)
وَمِنْ ثَمَرَاتِ النَّخِيلِ وَالْأَعْنَابِ تَتَّخِذُونَ مِنْهُ سَكَرًا وَرِزْقًا حَسَنًا ۗ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً لِقَوْمٍ يَعْقِلُونَ (67)
و از ثمرات (فرآورده هاى) نخل ها و تاک ها [به شما داديم] که از آن نوشابه اى مست کننده و رزقى نيکو درست مى کنيد; بى شک در اينها نشانه اى است [از خداوندى خدا] براى مردمى که عقل را به کار مى اندازند. (67)
وَأَوْحَىٰ رَبُّكَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِي مِنَ الْجِبَالِ بُيُوتًا وَمِنَ الشَّجَرِ وَمِمَّا يَعْرِشُونَ (68)
و پروردگارت به زنبور عسل الهام کرد که در کوه ها و درختان و آنچه [از داربست ها] برمى افرازند، خانه هايى بساز. (68)
ثُمَّ كُلِي مِنْ كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا ۚ يَخْرُجُ مِنْ بُطُونِهَا شَرَابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ ۗ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ (69)
آن گاه از همه ثمرات بخور، پس در راه هاى پروردگارت ـ که [به الهام او براى تو] هموار شده است ـ برو. از شکم آنها شربتى با رنگ هاى گوناگون بيرون مى آيد که در آن شفايى براى مردم است; بى شک در اين [کار زنبور عسل] نشانه اى است [از قدرت خدا ]براى مردمى که مى انديشند. (69)
وَاللَّهُ خَلَقَكُمْ ثُمَّ يَتَوَفَّاكُمْ ۚ وَمِنْكُمْ مَنْ يُرَدُّ إِلَىٰ أَرْذَلِ الْعُمُرِ لِكَيْ لَا يَعْلَمَ بَعْدَ عِلْمٍ شَيْئًا ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ قَدِيرٌ (70)
و خدا شما را آفريد، سپس شما را مى ميراند [بعضى از شما پيش از فرتوتى مى ميرند] و بعضى از شما به سوى پست ترين مرحله عمر [فرتوتى]برگردانده مى شود که سرانجام بعد از علم [اندکى که داشت] هيچ نمى داند; بى شک خدا دانا و توانا است. (70)
وَاللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ فِي الرِّزْقِ ۚ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُوا بِرَادِّي رِزْقِهِمْ عَلَىٰ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ ۚ أَفَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يَجْحَدُونَ (71)
و خدا بعضى از شما را بر بعضى در رزق (وسايل معيشت) فزونى داده است [تا آن جا که بعضى مالکند و بعضى مملوک]; پس آنان که فزونى يافته اند حاضر نيستند از رزقشان [به اندازه اى] به بردگان خود بدهند که با هم در آن برابر شوند;[پس چرا مملوک خدا را در پرستش با خدا برابر مى کنند؟!]با اين وضع آيا نعمت خدا را انکار مى کنند؟ [و قبول ندارند همه نعمت ها از او است]؟ (71)
وَاللَّهُ جَعَلَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا وَجَعَلَ لَكُمْ مِنْ أَزْوَاجِكُمْ بَنِينَ وَحَفَدَةً وَرَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ ۚ أَفَبِالْبَاطِلِ يُؤْمِنُونَ وَبِنِعْمَتِ اللَّهِ هُمْ يَكْفُرُونَ (72)
و خدا براى شما از جنس خودتان همسرانى قرار داد و از همسرانتان فرزندان و نوادگانى پديد آورد و از چيزهاى دلپذير به شما روزى داد; با اين وصف آيا به باطل (بتها) مى گروند و هم آنان نعمت خدا را ناسپاسى مى کنند؟! (72)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۷۴🌷
تولید شگفت انگیز دو مادّه ی غذایی بی نظیر:
یكی از اهداف قرآن كریم، آشنا کردن هر چه بیشتر انسان ها با پروردگار دانا و توانایشان است. به همین سبب، قرآن، انسان ها را به پدیده های اطرافشان متوجّه می کند و به دقّت کردن در جهان آفرینش وا می دارد. این آیات، به دو پدیده ی شناخته شده و مورد استفاده ی انسان ها به مثابه دو نشانه از نشانه های وجود و عظمت خدای جهان آفرین اشاره می كند. نخستین پدیده، نحوه ی تولید شیر است. شاید كسی در كره ی زمین وجود نداشته باشد كه از این مایع لذیذ و مغذّی استفاده نكرده باشد؛ مایعی که توجّه به شیوه ی تولید آن، انسان را در حیرت و شگفتی فرو می برد. بر اساس مطالعات دانشمندان، هنگامی كه غذا در معده ی چهارپایان شیرده هضم و آماده ی جذب می شود، در داخل معده و روده های آن ها، در برابر میلیون ها رگ نازک مویین قرار می گیرد و عناصر مفید و لازم آن به خون جذب می شود و در فرایند بسیار عجیب و شگفت انگیزی در پستان ها به شیر سفیدرنگ و خوشبو و خوش طعمی تبدیل شده، از بدن حیوان خارج می شود. شیر، یكی از كامل ترین غذاهای جهان است؛ غذایی كه به گفته ی تمام دانشمندان و پزشكان، برای سلامت انسان بسیار لازم است. در حدیثی از پیامبر می خوانیم:
«تنها چیزی كه می تواند جای آب و غذا را بگیرد، شیر است.»
دوّمین پدیده ی شگفت انگیزی كه این آیات به آن اشاره می كند، فرایند تولید عسل است. بی شک همه ی ما با این ماده ی شیرین و لذیذ آشنا هستیم؛ مادّه ای كه هر روز پرده ای از خواص بی شمار آن برداشته می شود و بیشتر مورد توجّه قرار می گیرد. اگرچه امروزه پزشکان بیماران خود را برای انوع درمان ها به صرف عسل سفارش می کنند، 1400 سال قبل، قرآن كریم آن را مادّه ای شفابخش معرفی كرده، و پیشوایان دین، آن را شفابخش ترین مادّهی غذایی نام برده¬اند. در هر حال، شیوه ی تولید آن، یكی از نشانه های علم و قدرت پروردگار هستی است. حركت زنبورها به سرزمین های دور و بازگشت دقیق و بموقع به كندوهایشان، تولید عسل در شكم آن ها و تبدیل مواد اوّلیه به عسل نرم و لذیذ و خوشگوار، نحوه ی ذخیره سازی حیرت انگیز عسل و ساخت اتاقك های شش ضلعی با معماری بی نظیر، و شگفتی های دیگر در این باره، همه گویای این حقیقت است که اداره كننده ی جهان هستی، بی نهایت دانا و تواناست. براستی كدام قدرت از میان غذای هضم شده و خون، شیر خالص به وجود می آورد، و چه كسی شهد گلها و شیرهی درختان و مواد غذایی میوه ها را به انواع عسل ها با رنگ ها و طعم ها و خواص گوناگون تبدیل می كند؟ آیا چهارپایان شیرده و زنبورها در تولید شیر و عسل، از خود اختیاری دارند؟ آیا تا به حال شنیده ایم كه گروهی از این موجودات پرمنفعت تصمیم گرفته باشند كه شیر یا عسل درست نكنند؟! هرگز! زیرا آن ها به فرمان پروردگارشان برای تولید چنین مواد پرمنفعتی خلق شده اند و با تمام وجود از فرمان خالق خود اطاعت می کنند. پس ما نیز بهتر است گوش به فرمان پروردگارمان باشیم و بیش از پیش در نشانه های او بیندیشم و از وجود آن قدرت بی همتا غافل نشویم.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
#ازدواج
ازدواج هندوانه در بسته نیست!
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
#اضطراب_جدایی
چند راهکار مهار ترس کلاساولیها برای شروع مدارس
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil