قرآن ترجمه المیزان
سوره 3
سوره مبارکه آل عمران
صفحه 71
وَلَئِنْ مُتُّمْ أَوْ قُتِلْتُمْ لَإِلَى اللَّهِ تُحْشَرُونَ (158)
و بى ترديد اگر بميريد يا کشته شويد فقط به سوى خدا محشور مى شويد. (158)
فَبِمَا رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ ۖ وَلَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ ۖ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ ۖ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ (159)
پس به سبب رحمتى که از جانب خداست با آنان نرمخوى شده اى و اگر درشتخوى و سنگدل بودى از گِرد تو پراکنده مى شدند; پس آنان را ببخش و برايشان آمرزش بخواه و در کار [اداره جامعه ]با آنها مشورت کن، و چون تصميم گرفتى بر خدا توکّل کن; همانا خدا توکّل کنندگان را دوست مى دارد. (159)
إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ ۖ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ ۗ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (160)
اگر خدا شما را يارى کند هيچ کس بر شما غالب نمى شود، و اگر از يارى شما خوددارى کند کيست آن که بعد از او شما را يارى کند؟ و مؤمنان بايد فقط بر خدا توکّل کنند. (160)
وَمَا كَانَ لِنَبِيٍّ أَنْ يَغُلَّ ۚ وَمَنْ يَغْلُلْ يَأْتِ بِمَا غَلَّ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۚ ثُمَّ تُوَفَّىٰ كُلُّ نَفْسٍ مَا كَسَبَتْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ (161)
و هيچ پيغمبرى حق ندارد خيانت کند، و هر کس خيانت کند روز قيامت با آن خيانتى که کرده است مى آيد، سپس به هر کسى آنچه کسب کرده است به طور کامل داده مى شود، و آنان ستم نمى بينند. (161)
أَفَمَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَ اللَّهِ كَمَنْ بَاءَ بِسَخَطٍ مِنَ اللَّهِ وَمَأْوَاهُ جَهَنَّمُ ۚ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ (162)
پس آيا کسى که در پى رضاى خدا باشد مانند کسى است که به خشمى از سوى خدا بازگشته و جايگاهش جهنّم است؟ و بد بازگشتگاهى است. (162)
هُمْ دَرَجَاتٌ عِنْدَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ بَصِيرٌ بِمَا يَعْمَلُونَ (163)
آنان [هر دو گروه ]نزد خدا داراى درجاتى [متفاوت ]هستند، و خدا به آنچه مى کنند بيناست. (163)
لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِنْ كَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُبِينٍ (164)
همانا خدا به مؤمنان نعمتى گران عطا کرد چون ميان آنان رسولى از خودشان برانگيخت که آيات او را بر آنان بخواند و آنها را تزکيه کند و به ايشان کتاب و حکمت بياموزد; و بى شک پيش از آن در گمراهى آشکارى بودند. (164)
أَوَلَمَّا أَصَابَتْكُمْ مُصِيبَةٌ قَدْ أَصَبْتُمْ مِثْلَيْهَا قُلْتُمْ أَنَّىٰ هَٰذَا ۖ قُلْ هُوَ مِنْ عِنْدِ أَنْفُسِكُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (165)
و آيا هنگامى که [در جنگ اُحُد ]مصيبتى به شما رسيد که دو برابر آن را [بر دشمن ]وارد کرده بوديد مى گوئيد: اين مصيبت از کجاست؟ بگو: آن از جانب خود شماست [که از امر پيامبر تخلّف کرديد ]همانا خدا بر هر چيزى تواناست. (165)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
نکته تفسیری صفحه ۷۱:
مهربانترین پیامبر:
مرد بیابان نشین نزد پیامبر آمد. از چهره اش معلوم بود كه شخص بداخلاقی است. به پیامبر كه رسید، به جای اینكه سلام كند، لباس پیامبر را گرفت و محكم به سمت خود كشید. این كار مرد باعث شد كه لباس پیامبرصلوات الله علیه به گردنش گیر كند و خطّ سرخی به روی آن به جا گذارد. كسانی كه این صحنه را دیدند، خشمگین شدند و در انتظار برخورد تند پیامبر با آن مرد بودند؛ ولی پیامبر با آرامش منتظر شنیدن خواسته ی آن مرد بود. مرد بیابان نشین هم بدون عذرخواهی گفت: «ای محمد، سهم مرا از زكات بده.» پیامبر اکرم صلوات الله علیه در مقابل بیادبی آن مرد، با مهربانی به او تبسّم كرد و دستور داد كه سهمش را به او بدهند.[1]
یكی از ویژگی های مهم پیامبر(ص) كه باعث شد بسیاری از مردم، دین اسلام را بپذیرند، اخلاق نیكوی آن حضـرت بود. آن مرد الهی با خوشرویی، ادب، بردباری، بخشش و گذشت خود، همچون آهنربایی كه بُراده های آهن را به خود جذب می كند، مردم را به سوی خود می کشاند و از انسانهایی بداخلاق و سنگدل، افرادی خوش خُلق و مهربان میساخت. از عادات همیشگی ایشان این بود كه به عیادت بیماران می رفت، به بینوایان كمك میكرد، به یتیمان بسیار محبّت می نمود و عذرخواهی افراد را به آسانی می پذیرفت. آن حضرت، كودكان را بسیار دوست داشت و به همگان توصیه می كرد كه كودكان را دوست بدارند. به همه زودتر سلام می كرد و در مجالس در كنار مردم می نشست. روی زمین مینشست و غذا می خورد و با فقیران هم غذا می شد. هرگز دشنام نمی داد و بدی كسی را پشت سرش باز نمی گفت و دیگران را بر خود ترجیح میداد. او چنان اخلاق و رفتار نیكویی داشت كه خداوند به او فرمود: «وَ اِنَّکَ لَعَلّْی خُلُقٍ عَظیم» یعنی تو اخلاق بسیار نیكویی داری.[2] پیامبر مهربانمان هرگز قوم گمراه و نادان خود را نفرین نكرد و تمام تلاش خود را برای هدایت آنان به كار گرفت. هرگاه كافران آزار و اذّیت پیامبر را از حد می گذراندند، او به خداوند عرض میكرد: «خدایا، قوم مرا ببخش؛ چرا كه آنان نمی دانند.» [3]
هشت سال از هجرت پیامبر به مدینه گذشته بود که مسلمانان به رهبری پیامبر، مكه را فتح كردند. همه می گفتند كه پیامبر دستور قتل عام مشركان را صادر می كند؛ اما آن پیشوای مهربان، همه ی مشركان را بخشید و آنان را آزاد كرد و به مسلمانان نیز اعلام فرمود كه مشركان در امان هستند. همین گذشت و بخشش باعث اسلام آوردن بسیاری از مردم شد. پیامبر صلوات الله علیه با اخلاق نیكویش به ما آموخت كه بهترین راه برقرار كردن ارتباط با دیگران و به دست آوردن دلهای آنان، خوشرویی و مهربانی است، و بخش مهمّی از دین و دینداری، مربوط به اخلاق نیكو و رفتار درست با مردم است.
[1] - بحار الانوار ج16 ص230
[2] - سوره قلم/ آيه 4
[3] - اقبال الاعمال ص213
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔰 چه نوع محبتی به امام حسین علیه السلام تربیت کننده است؟!
🔻در تربیت برای ما فقط حرف گوش کردن مهم نیست. نظر ما با مکتب رفتارگرایی فرق دارد که با تشویق و تنبیه و محرک و پاسخ تلاش میکند، رفتارهای مورد نظر اجرا شود.
❓ما میخواهیم حقیقت انسان رشد کند تا به کمال برسد. اما این از چه طریق اتفاق میافتد؟
♨️ هر انسانی باید بالاتر از خود را ببیند، به او محبت پیدا کند و از طریق متصل شدن به او خودش را بالا بکشد.
مثلاً محبت به امام حسین باعث میشود که او را الگو قرار دهیم و روح خود را شبیه او کنیم. آن وقت روح من بزرگ می شود.
✴️ رفتار به شرطی ارزش دارد که باطنی در وجود ما داشته باشد.
هیچ ظاهری در دین ارزش ندارد مگر اینکه باطن آن وجود داشته باشد. این ظاهر میخواهد حجاب باشد یا نماز... ، به شرطی ارزش دارد که باطن آن نیز وجود داشته باشد.
"دکتر میثم صداقت زاده"
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 اثر نیتهای مادرانه بر آینده فرزندان!
🔻 داشتن نیت، در کنار عمل صالح بسیار مهم است. ما خیلی از اعمال را نمیتوانیم انجام دهیم.
اما اگر نیّاتش را در ذهن و دلمان ایجاد کنیم و آن نیّتهای خوب را مرور کنیم، خیلی خرید خواهیم کرد.
🔹️ خریدهایی که با عمل نمیشود آنها را انجام داد. گاهی یک لحظه آدم روی نیّت، یک کار دقیق انجام میدهد، سرنوشت خودش را تغییر میدهد.
🔹️ گاهی از اوقات یک مادر، یک لحظه در یکی از جلسات یک نیّتی میکند، یک خواستۀ عمیق معنوی در قلبش خطور میکند، کلّ زندگیش تحت تأثیر قرار میگیرد.
♨️ نمیدانم حضرت امالبنین(س) چه دلی داشتند؟ چه نیّتهایی کرده بودند؟ همین جور که خداوند پسری نمیدهد که شهدای کربلا به حالش غبطه بخورند!
💠 هر چه در عظمت وجود مقدّس اباالفضل العباس است، مربوط به نیّتهای مادرشان امالبنین است.
"استاد پناهیان "
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چجوری پسربچهها خرید کردن رو تمرین کنن؟
🔻چگونه از کودکی بچهها را به سر کوچه بفرستیم تا خرید کنند؟
مشخص است که در دفعات اول، ما پسر بچه را تنها برای خرید نمیفرستیم بلکه ابتدا مراقب او هستیم.
🔴 اما لازم است توجه کنیم که اگر فرصت آزمون و خطا به او ندهیم، او بزرگ نمیشود. درست مثل از پوشک گرفتن میماند. بچهی ۵ تا ۷ ساله که وارد مهد یا مدرسه میشود، وقتی میخواهد به دستشویی برود باید خودش بتوانند شلوارش را پایین بکشد و دستشویی برود، نه اینکه مثل قبل، بیرون دستشویی شلوارش را درآورد!!
❓️ حال چه بچهای در این سن میتواند این کار را انجام دهد؟
بچهای که ۲۰ بار، ۳۰ بار شلوارش را خیس کرده. یعنی این کار را تمرین کرده و در تمرین خود خطا هم داشته است، اما با این تمرین یاد گرفته است.
🔹️ خرید کردن برای پسران هم همین است. اگر از کودکی در معرض این موضوع نباشند، نمیتوانند یاد بگیرند.
🔹️ برای تمرین این کار مثلا اول بیرون مغازه میایستیم، پسرمان را میفرستیم داخل خرید کند. به تدریج عقبتر میرویم و از سر کوچه مراقب او هستیم تا کم کم از در خانه مراقب او هستیم تا یاد بگیرد.
اگر این تمرینها برای پسر بچهها نباشد، نباید توقع داشته باشیم در ۱۷-۲۰ سالگی بتوانند کارهای ساده را انجام دهد.
"جناب آقای کثیری"
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5864108570819167832.mp3
2.03M
🔸ترتیل صفحه 72 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجازکار - کرد
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺
سوره 3
سوره مبارکه آل عمران
صفحه 72
وَمَا أَصَابَكُمْ يَوْمَ الْتَقَى الْجَمْعَانِ فَبِإِذْنِ اللَّهِ وَلِيَعْلَمَ الْمُؤْمِنِينَ (166)
و آنچه روزِ برخورد آن دو گروه [در اُحُد ]به شما رسيد به اذن خدا بود [تا شما را آزمايش کند] و براى اينکه مؤمنان را مشخّص سازد; (166)
وَلِيَعْلَمَ الَّذِينَ نَافَقُوا ۚ وَقِيلَ لَهُمْ تَعَالَوْا قَاتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَوِ ادْفَعُوا ۖ قَالُوا لَوْ نَعْلَمُ قِتَالًا لَاتَّبَعْنَاكُمْ ۗ هُمْ لِلْكُفْرِ يَوْمَئِذٍ أَقْرَبُ مِنْهُمْ لِلْإِيمَانِ ۚ يَقُولُونَ بِأَفْوَاهِهِمْ مَا لَيْسَ فِي قُلُوبِهِمْ ۗ وَاللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا يَكْتُمُونَ (167)
و براى اينکه منافقان را [نيز ]مشخّص کند; [همان کسانى ]که به آنان گفته شد: بيائيد در راه خدا بجنگيد يا [دست کم از خود ]دفاع کنيد، گفتند: اگر مى دانستيم جنگى رخ مى دهد از پى شما مى آمديم. آنان در آن وقت به کفر نزديک تر بودند تا به ايمان. با دهانشان چيزى مى گويند که در قلبشان نيست، و خدا به آنچه کتمان مى کنند داناتر است. (167)
الَّذِينَ قَالُوا لِإِخْوَانِهِمْ وَقَعَدُوا لَوْ أَطَاعُونَا مَا قُتِلُوا ۗ قُلْ فَادْرَءُوا عَنْ أَنْفُسِكُمُ الْمَوْتَ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (168)
همانان که درباره برادرانشان در حالى که خود از شرکت در جنگ خوددارى کرده بودند گفتند: اگر از ما اطاعت کرده بودند کشته نمى شدند. بگو: پس اگر راست مى گوئيد مرگ را از خودتان دور کنيد. (168)
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ (169)
و هرگز مپندار آنان که در راه خدا کشته شدند مرده اند بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان از عطاى او برخوردارند. (169)
فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (170)
در حالى که به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است مسرورند، و نيز بخاطر هم مسلکانشان که از پشت سرشان هنوز به ايشان ملحق نشده اند شادمانى مى کنند که نه ترسى بر آنان خواهد بود و نه غمگين مى شوند. (170)
۞ يَسْتَبْشِرُونَ بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ وَأَنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِينَ (171)
آنان به نعمت و فضلى [عظيم ]از جانب خدا و اينکه خدا اجر مؤمنان را ضايع نمى کند شادمانى مى کنند. (171)
الَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِلَّهِ وَالرَّسُولِ مِنْ بَعْدِ مَا أَصَابَهُمُ الْقَرْحُ ۚ لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا مِنْهُمْ وَاتَّقَوْا أَجْرٌ عَظِيمٌ (172)
کسانى که [در اُحُد ]بعد از آن که زخم برداشته بودند خدا و رسول را اجابت کردند براى کسانى از آنان که نيکى کردند و تقوا پيشه نمودند اجرى بزرگ خواهد بود. (172)
الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ (173)
همان کسانى که چون افرادى به آنان گفتند: اين مردم براى [حمله به ]شما نيرو جمع کرده اند پس، از آنان بترسيد، بر ايمانشان افزود و گفتند: خدا براى ما کافى است و چه خوب وکيلى است. (173)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌺نكته تفسيري صفحه 72:🌺
مقام شهید:
شمار شهدای جنگ اُحد نسبت به جمعیت سپاهیان اسلام، زیاد بود. سپاه اسلام، حدود هفتصد نفر، و شهدای سپاه، حدود هفتاد نفر بودند؛ یعنی یک دهم جمعیت لشکر، به خاک و خون کشیده شدند. شاید این شمار، ضربه ی سهمگینی به روحیه ی مسلمانان وارد کرده بود؛ به ویژه مسلمانانی که ایمان محکمی نداشتند. از طرف دیگر، منافقان نیز پیوسته شیطنت می کردند و به بازماندگان شهدا طعنه میزدند که کشته شدگان جنگ نابود شدند و از زندگی و خوشی هایش محروم گشتند، و این باعث بیشتر شدن غم و غصه ی بازماندگان می شد. در روایات آمده است هنگامی که ارواح شهدای احد در بهشت به تفریح و خوش گذرانی مشغول بودند، خداوند به آنان خطاب کرد که «چه آرزویی دارید؟». آنان عرض کردند: «پروردگارا، با این همه نعمت که غرق در آنیم، دیگر چه آرزویی می توانیم داشته باشیم؟ تنها آرزوی ما این است که دوباره به دنیا بازگردیم و در راه تو کشته شویم.» خدا فرمود: «خواست من چنین است که کسی به دنیا باز نمی گردد.» آنان عرض کردند: «حالا که چنین است، از تو می خواهیم که سلام ما را به پیامبر صلوات الله عليه برسانی و حال ما را به بازماندگانمان بگویی و بگویی که تو از ما راضی شدی و ما را از خود راضی کردی.» در این هنگام، این آیه و آیات بعد نازل شد و به همه اعلام کرد که کسانی که در راه خدا کشته شده اند، نابود نشده اند؛ بلکه در عالم برزخ، در شادی و رفاه زندگی می کنند و از نعمت های خدا بهره می برند.
از آیات قرآن و روایات معصومین استفاده می شود که کسانی که در راه خدا کشته میشوند، مقامی بسیار والا و ارزشمند دارند. در روایتی از پیامبر خدا نقل شده است: «بالاتر از هر کار نیکی، کار نیکویی وجود دارد؛ تا اینکه شخصی در راه خدا کشته شود. در این هنگام، هیچ کار خوبی بالاتر از آن وجود ندارد.» در حدیثی آمده است که پیامبر(ص) به امام علي عليه السلام فرمود: «مژده باد بر تو که در آینده شهادت نصیبت می شود؛ ولی در برابر آن چگونه صبر می کنی؟» امام عرض کرد: «ای پیامبر خدا، آن زمان، زمان صبر نیست؛ بلکه زمان بشارت و شکرگزاری است.»
آری، اگر انسان به حقیقت این آیات و وعده های الهی پی ببرد، آنگاه شهادت برای او از عسل شیرین تر خواهد بود؛ شهادتی که در راه خدا و برای حفظ دین الهی باشد. ما این اشتیاق را در دوران دفاع مقدّس در میان جوانان ایران اسلامی مشاهده کردیم؛ شهیدانی که نه تنها از مرگ و شهادت نمی هراسیدند، «بلکه» نمی خواهد؟ از دیگران می خواستند که برای آنان دعا کنند تا به این فیض الهی نایل شوند؛ چرا که سعادت و رستگاری را در شهادت می دیدند؛ همچنان که مولایشان علي عليه السلام در آستانه ی شهادت فرمود: «سوگند به خدای کعبه که رستگار شدم.»
1 - اقتباس از تفاسیر المیزان و نمونه ذیل آیة مورد بحث
2 - کافی، ج2، ص348
3 - نهج البلاغه، خطبة 156
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تربیتی
🔰 فرق نصیحت با گفتگو در تربیت!
🔻در گفتگو، شنونده خوب بودن خیلی مهمتر از گوینده خوب بودن است. شنونده خوب بودن یعنی دقیق گوش کنیم، فکر کنیم و بعد با طرف مقابل چک کنیم که آیا حرف او را درست فهمیدهایم یا نه و مهمتر اینکه، بدون پیش داوری وارد گفتگو شویم.
#استاد_احمدی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تربیتی
مهمترین اصل تربیت در خانه
#استاد_پناهیان
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5866326899952715327.mp3
2.31M
🔸ترتیل صفحه 73 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺
سوره 3
سوره مبارکه آل عمران
صفحه 73
فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُوا رِضْوَانَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ (174)
پس با نعمت و فضلى [عظيم ]از جانب خدا، بازگشتند در حالى که گزندى به آنان نرسيده بود و در پى رضاى خدا بودند. و خدا داراى فضلى بزرگ است. (174)
إِنَّمَا ذَٰلِكُمُ الشَّيْطَانُ يُخَوِّفُ أَوْلِيَاءَهُ فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (175)
اين فقط شيطان است که [شما را ]از دوستان خود مى ترساند، پس اگر مؤمنيد از آنان نترسيد و از من بترسيد. (175)
وَلَا يَحْزُنْكَ الَّذِينَ يُسَارِعُونَ فِي الْكُفْرِ ۚ إِنَّهُمْ لَنْ يَضُرُّوا اللَّهَ شَيْئًا ۗ يُرِيدُ اللَّهُ أَلَّا يَجْعَلَ لَهُمْ حَظًّا فِي الْآخِرَةِ ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ (176)
و مبادا کسانى که در کفر شتاب مى کنند تو را محزون گردانند، قطعاً آنان هيچ زيانى به خدا نخواهند رسانيد، خدا مى خواهد در آخرت هيچ بهره اى براى آنها قرار ندهد. و آنان عذابى بزرگ خواهند داشت. (176)
إِنَّ الَّذِينَ اشْتَرَوُا الْكُفْرَ بِالْإِيمَانِ لَنْ يَضُرُّوا اللَّهَ شَيْئًا وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (177)
همانا کسانى که ايمان را با کفر مبادله کردند هرگز هيچ زيانى به خدا نمى رسانند و براى آنان عذابى دردآور خواهد بود. (177)
وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ ۚ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْمًا ۚ وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ (178)
و کسانى که کفر ورزيده اند هرگز گمان نکنند مهلتى که به آنان مى دهيم به سودشان است، جز اين نيست که مهلتشان مى دهيم و در نتيجه به گناه خود مى افزايند و براى آنان عذابى خوار کننده خواهد بود. (178)
مَا كَانَ اللَّهُ لِيَذَرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَىٰ مَا أَنْتُمْ عَلَيْهِ حَتَّىٰ يَمِيزَ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ ۗ وَمَا كَانَ اللَّهُ لِيُطْلِعَكُمْ عَلَى الْغَيْبِ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ يَجْتَبِي مِنْ رُسُلِهِ مَنْ يَشَاءُ ۖ فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَرُسُلِهِ ۚ وَإِنْ تُؤْمِنُوا وَتَتَّقُوا فَلَكُمْ أَجْرٌ عَظِيمٌ (179)
چنين نيست که خدا مؤمنان را بر اين حالتى که شما داريد رها کند تا اينکه ناپسند را از پسنديده جدا سازد، و چنين نيست که خدا شما را از غيب آگاه کند ولى خدا از رسولانش هر که را بخواهد برمى گزيند، پس به خدا و رسولانش ايمان بياوريد. و اگر ايمان بياوريد و تقوا پيشه کنيد براى شما اجرى بزرگ خواهد بود. (179)
وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ يَبْخَلُونَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ هُوَ خَيْرًا لَهُمْ ۖ بَلْ هُوَ شَرٌّ لَهُمْ ۖ سَيُطَوَّقُونَ مَا بَخِلُوا بِهِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۗ وَلِلَّهِ مِيرَاثُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۗ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ (180)
و کسانى که به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است بخل مىورزند هرگز گمان نکنند که بخل به سود آنهاست بلکه برايشان شرّ است. به زودى روز قيامت آنچه بدان بخل ورزيده اند طوق گردنشان ميشود. و ميراث آسمان ها و زمين مختصّ خداست. و خدا به آنچه مى کنيد آگاه است. (180)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil