فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ اشاره رهبر معظم انقلاب به نقش تجربه و خرد در سخنرانی به مناسبت نیمه شعبان (١٣٩٩)
🇮🇷@rahroshaan
#عکس_نوشت
توصیه رهبر انقلاب به زن مسلمان ایرانی:
مایه آرامش زندگی و آسایش محیط خانواده باشید.
#سخن_مراجع_و_بزرگان
#پذیرش_سراسری_حوزه_های_علمیه_خواهران_آغاز_شد
کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران | 🌸 @kowsarnews
♻️ چرا توییتر تسلیم قوانین ترکیه میشود اما تسلیم قوانین ایران نمیشود
🔰 شرکت توییتر به تازگی اعلام کرده است که در حال برنامهریزی برای ایجاد یک شخصیت حقوقی در ترکیه است تا بر اساس قانون جنجالی اینترنت این کشور که از سال گذشته اجرا شده، بتواند فعالیت خود را در آنجا ادامه دهد.
طبق این قانون، شرکتهای رسانههای اجتماعی که بیش از یک میلیون کاربر دارند، باید دادههای کاربران تُرک را در کشور ذخیره کنند. این شرکتها همچنین ملزم به تعیین یک نماینده رسمی در ترکیه هستند که باید ظرف ۴۸ ساعت به درخواستهای حذف محتوای نقض حریم خصوصی پاسخ دهد.
در صورت امتناع شرکتها از رعایت این موارد، ممکن است با جریمه، ممنوعیت تبلیغات و در نهایت کاهش پهنای باند روبهرو شوند که میتواند در نهایت سیستم عاملها را غیرقابل استفاده کند.
سئوال این است که چرا شرکتهایی مثل توییتر در ترکیه به چنین قوانین تن میدهند اما در ایران امکان چنین نظارتی نیست؟ آیا مردم در ترکیه از طریق فضای مجازی کسب درآمد نمیکنند؟ آیا دولت ترکیه نگران اشتغال مجازی کاربران این پلتفرمها نیست؟
پاسخ روشن است. تمام بهانههایی که عدهای در ایران برای ممانعت از نظارت بر فضای مجازی یله و رهای خارجی میآوردند، در ترکیه هم قابل استناد است! تفاوت وجود مدیران ترکی است که از راهانداختن دوقطبیهای کاذب، کاسبی انتخاباتی نمیکنند، تفاوت وجود مدیران غیروابستهای است که برایشان منافع ملی و منافع درازمدت مردم بر منافع شخصی و حزبی اولویت دارد و الا توییتر، فیسبوک، اینستاگرام و... در هر دو جا یکی است و ارتباط این پلتفرمها با زندگی مردم و بهرهمندی از آن هم به یک اندازه است. بدون تعارف مسأله نفوذ است.
✍حمید رسایی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
معنای مدیریت فضای مجازی
تا نگاه تمدنی به مسائل مهم و تاثیرگذار وجود نداشته باشد، نخواهیم توانست تحلیل واقعی نسبت به رخدادها داشته باشیم. نتیجهی اختلال در تحلیل واقعیتها، مختلّ شدن دستگاه محاسباتی است. اختلال در دستگاه محاسباتی منجرّ به تصمیمسازیها و تصمیمگیریهای غلط میشود.
به عنوان مثال: امروزه دو نگاه به ابزارهای ارتباطی از جمله فضای مجازی وجود دارد. یک نگاه، نگاه حداکثری و تمدنی است و یک نگاه، نگاه حداقلی. در نگاه حداکثری، مسالهی #حکمرانیِ_جهانی بواسطهی فضای مجازی مطرح است. در نگاه حداقلی، صرفاً مسالهی انتقال پیام و تولید محتوا مطرح است. امروز غربیها نگاه حداکثری و تمدنی به فضای مجازی دارند و فرآیند #حکمرانیِ_غربی بر جهان را در فضای مجازی دنبال میکنند. به همین جهت ابزارها و اَپهایی را که میسازند، در مقیاس جهان تعریف میشود. اما متاسفانه بسیاری از مسئولین و مردم ما نگاه واقعبینانه و حداکثری به فضای مجازی ندارند. حکمرانی غربی به دنبال گسترش #سبک_زندگی خود در ساحتهای مختلف است. نگاه او به ابزارهای مجازی، صرفا نگاه یک پیام رسان نیست. امروزه بسیاری از کارشناسان و متخصصانِ دنیا، اینترنت ملی و شبکه ملی اطلاعات را جزو ضرورتهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی یک کشور میدانند. تا در کشوری اینترنت ملی و شبکه ملی اطلاعات راهاندازی نشود، لاجرم یک مصرفکننده صرف خواهد بود. یعنی توسریخور و وابسته. #مدیریت فضای مجازی یعنی این. یعنی هم باید زمین از خودمان باشد هم تولید محتوای بومی و درست انجام گیرد.
راه ما روشن است 🇮🇷
🔸🔹@rahroshaan
#بقیه_الله_خیر_لکم_ان_کنتم_مومنین
#اسامی_القاب_صفات_مبارک_حضرت_ولی_عصر_عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف
#الموعود
ا❁﷽❁ا
⚜️المَوعود⚜️
«و الْيَوْمِ الْمَوْعُودِ»؛
و سوگند به آن روز موعود.
(سوره مبارکه بروج، آیه ۲)
«و فِي السَّماءِ رِزْقُكُمْ وَ ما تُوعَدُونَ فَوَ رَبِّ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ إِنَّهُ لَحَقٌّ مِثْلَ ما أَنَّكُمْ تَنْطِقُون» (قَالَ: قِيَامُ الْقَائِم)؛
و روزىِ شما در آسمان است و نيز آنچه شما وعده داده مى شويد که عبارتست از قیام حضرت قائم آل محمد (علیهم السلام). پس سوگند به پروردگار آسمان و زمين كه واقعاً او (یعنی قیام آن حضرت) حق است همان گونه كه خود شما سخن مىگوييد.
(سوره مبارکه ذاریات، آیات ۲۲ و ۲۳)؛ الغيبة للطوسي، النص، ص ۱۷۶
ا┅═✧❁ ⚜️ ❁✧═┅ا
✍️ «موعود» به معنای وعده داده شده، از القاب مبارک حضرت بقیة الله الأعظم (أرواحنا فداه) می باشد. حتمی ترین وعدۀ الهی در جمیع صحف و کتب آسمانی، به تمامی خلق، موعودِ عصر و زمان، حضرت سیدنا و صاحبنا حجة بن الحسن المهدی العسکری (أرواحنا فداه) می باشند که در روز وعده داده شده خواهند آمد.
📓 دلائل الإمامة، ص ۵۰۲
⚜️ همانگونه که در فرازهایی از زیارت حضرتشان اشاره صریح بر این مطلب شده است:
▪️ «السّلامُ عَلَی الْمَهْدِيِّ الَّذِي وَعَدَ اللهُ بِهِ الأُمَمَ...»
▪️ «السلام علیکَ یا وعد الله الذّی ضمنه...»
▪️ «وأَتَوَسَّلُ إِلَیکَ یا رَبِّ بِإِمامِنا وَمُحَقِّقِ زَمانِنا، اَلْیوْمِ الْمَوْعُودِ»
و تقرب و توسل می جویم به سوی تو ای پروردگارم به وسیله امام و پیشوای مان که نگهبان حقّ است در زمان ما تا روز موعود که ظهورش فرا رسد ... .
🆔@rahroshaan
🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌
🖌🔹
🔹
✅ یملأ اللّه به الارض قسطا و عدلا
⬅️ فرض کنید همین مسئلهی عدالت؛
عدالت به وسیلهی علمِ پیشرفتهی امروز و فنّاوریِ پیشرفتهی امروز، قابل حل شدن نیست، گره اش بازشدنی نیست.
امروز بیعدالتی در دنیا از علم تغذیه میکند؛ یعنی علم پیشرفته در خدمت بیعدالتی است، در خدمت جنگافروزی است، در خدمت تصرّف سرزمینهای دیگران است، در خدمت سلطهی بر ملّتها است. این گرهها را دیگر پس علم نمیتواند حل بکند، اینها احتیاج دارد 👈 به یک قدرت معنوی، قدرت الهی، دست پُرقدرت امام معصوم، او بتواند این چیزها را انجام بدهد؛ لذا مأموریّت بزرگ حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) عبارت است از 👈 «یملأ الله به الارض قسطا و عدلا»؛ مأموریّت بزرگ آن بزرگوار قسط و عدل است.
⬅️ در بسیاری از روایات، در دعاها، در زیارتها به این معنا اشاره شده است: معنای ایجاد قسط و عدل. این، آن چیزی است که جز از دست قدرت الهی که از آستین حضرت بقیّةالله بیرون میآید، امکانپذیر نیست.
⬅️ و این عدلی هم که انتظار هست حضرت به وجود بیاورند، عدل در یک بخشِ خاص نیست؛ عدل در همهی شئون زندگی است.
عدالت در قدرت، عدالت در ثروت، عدالت در سلامت، عدالت در کرامت انسانی، در منزلت اجتماعی، در همهی ابعاد زندگی، عدالت در معنویّت و امکان رشد. اینها چیزهایی است که انتظار هست که به وسیلهی حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) در عالم وجود، در دنیا به وجود بیاید و انشاءالله به لطف الهی خواهد شد.
⏪ اَللَّـهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّد ... َالَّذي يَمْلاَُ الاَْرْضَ عَدْلاً وَقِسْطاً، كَما مُلِئَتْ ظُلْماً وَجَوْراً، اِنَّكَ عَلي كُلِّشَيْء قَديرٌ.
◀️ كَما مُلِئَتْ ظُلْماً وَجَوْراً، همان چیزی است که در روایاتِ مربوط به ظهور ولی عصر (ارواحنا فداه) در برابر قسط و عدل وجود دارد، امروز در دنیا به بیشترین شکل و کاملترین مصادیق حاکم است.
↩️ همانگونه که رهبر معظم انقلاب اشاره داشتند، امروز ظلم و جور حاکم بر بشریت است. زندگی بشرِ امروز زندگی مغلوب و مقهورِ دست ظلم و استبداد در همهی دنیاست. در همهجا این جور هست.
بشریت، امروز بر اثر غلبهی ظلم، غلبهی اغراض و هواهای نفسانی دچار مشکلات فراوانند. دو میلیارد گرسنه در دنیای امروز، وجود میلیونها انسانی که در نظامهای طاغوتی مغلوب هوای نفس قدرتمندان طاغوتی هستند، همه نشانهی سیطرهی ظلم و جور بر دنیاست. این، انتظار فرج را با وضعیت کنونی زندگی انسان در دورههای مختلف معنا میکند.
⬅️ يَمْلاَُ الاَْرْضَ عَدْلاً وَ قِسْطاً
👈عدل، متضاد جور (ستم) است،
👈 و قسط، نوعی از عدالت است.
وقتی «عدل» بخواهد تحقق و بروز داشته باشد از آن به «قسط» تعبیر می گردد.
◀️ در ادعیه بسیاری، به دفعات، اقامه عدل و قسط توسط حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنافداه بیان شده است.
⬅️ همانگونه که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند، در ادعیه و زیارات و روایات کثیری به ایجاد قسط و عدل اشاره شده است. من جمله:
👈 زیارت حضرت بقیه الله الاعظم ( ارواحنا له الفداء) در سرداب سامرا
▫️ اَللَّهُمَّ امْلَاءْ بِهِ الْأَرْضَ عَدْلاً وَ قِسْطاً کَما مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً اِنَّکَ سَمیعٌ مُجیبٌ
▫️ وَبِهِ يَمْلاَُ اللهُ الاَْرْضَ قِسْطاً وَعَدْلاً، بَعْدَ ما مُلِئَتْ ظُلْماً وَجَوْراً، وَاَشْهَدُ اَنَّ اَقْوالَهُمْ حُجَّةٌ
📗دعای عدیله
▫️ وَيَمْلاََ بِهِ الاَْرْضَ قِسْطاً وَعَدْلاً، وَيُمَكِّنَ لَهُ وَيُنْجِزَ بِهِ وَعْدَ الْمُؤْمِنينَ
📗دعای نیمه شعبان
⏪ پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) در روایتی می فرمایند: «اگر باقى نماند از عمر دنیا مگر یك روز، خداوند آن یك روز را چنان طولانى مى كند كه مبعوث كند مردى را از من، یا از اهل بیت من، كه اسم او اسم من و اسم پدرش اسم پدر من است. حَتَّى يَخْرُجَ فِيهِ فَيَمْلَأَ الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا كَمَا مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْماً.
🔹
🖌🔹
🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌
🇮🇷@rahroshaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳ اشاره رهبر معظم انقلاب به عدالت و عبارت یَملاءُ الارض قسطا و عدلا، کما ملئت ظلما و جورا؛ در سخنرانی نیمه شعبان (١٣٩٩)
🇮🇷@rahroshaan
🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌
🖌🔹
🔹
👈 صورت اتم این عدل در زمان حضرت بقیة الله الأعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صورت می گیرد.
⏪ رسول اكرم (صلى الله عليه و آله ) می فرمایند:
⚜️ مهدىُّ اُمَّتِى الَّذى يَملاُ الارضَ قِسطا وَ عَدلاً كَما مُلِئَت جَورا وَ ظُلما؛
مهدى امت من كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل خواهد كرد.
📗كتاب سليم بن قيس ص٩۱۰؛ کمال الدین و تمام نعمه ص٢۵٨
↩️ در آن زمان است که ارض وجود و قلوب، زنده می شوند به وسیله احیای عدالت.
◀️ امام كاظم (عليه السلام) در تفسير «وَ يُحْيِي الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا» (سوره مبارکه روم آیه ۱٩)؛ خداوند زمين را پس از مردن زنده مى كند، فرمود :
⚜️ ليس يحييها بالقطر، ولكن يبعث الله عزوجل رجالا فيحيون العدل فتحيا الارض لاحياء العدل؛
اين زنده كردن به اين نيست كه با باران زمين را زنده كند، بلكه خداوند مردانى را بر مى انگيزد تا اصول عدالت را زنده كنند، پس زمين در پرتو عدل (ديگر بار) زنده مى شود.
📗مرآة العقول ج ٢٣ ص ٢۶٣
👈🏻 در اصل عدل، وجود مبارک حضرت بقیة الله الأعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است، به همین دلیل در دعاى شریف افتتاح، حضرت عدل ناميده شده اند :
اللهم وصل على ولى أمرك القائم المؤمل 👈🏻 و العدل المنتظر؛
خداوندا به ولى امر خود كه قيام كننده آرمانى و 👈🏻 عدل مورد انتظار همه است درود فرست.
⬅️ در حديثى كه در كتاب «كمال الدين» و خبر آن از پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله) روايت شده در توصيف حضرت آماده است :
«اول العدل و آخره ...؛
امام موعود، آغاز عدل و پايان آن است.
⏪ حضرت بقیه الله الأعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زمین را از عدل و داد پر میکنند.
👈 در زیارتی كه از سيد بن طاووس نقل شده، در سلام به حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمده است :
السَّلامُ عَلَي الْمَهْدِيِّ الَّذي وَعَدَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ بِهِ الاُْمَمَ، اَنْ يَجْمَعَ بِهِ الْكَلِمَ، وَيَلُمَّ بِهِ الشَّعَث وَيَمْلاََ بِهِ الاَْرْضَ قِسْطاً وَعَدْلاً، وَيُمَكِّنَ لَهُ وَيُنْجِزَ بِهِ وَعْدَ الْمُؤْمِنين؛
سلام بر مهدي (ارواحنافداه) كه خداي عزّوجلّ امّتها را به وجود او وعده داد، كه به وسيله او سخن ها را جمع كند، و پراكنده ها را گرد آورد، و زمين را به او پر از عدل و داد نمايد، و به او جايگاه و قدرت دهد، و وعده اش را به اهل ايمان به وسيله او وفا كند.
📌ادامه دارد....
🔹
🖌🔹
🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌
🇮🇷@rahroshaan
📢 سرلشکر سلامی در پیامی به رهبر انقلاب:
🔸 فضای مجازی را از ولنگاری رها خواهیم ساخت
🔸 فرمانده کل سپاه در پیامی به محضر رهبر انقلاب تاکید کرد: ما در میدان می مانیم، با مردم همراه می شویم و با عبور از راهبردهای دشمن، کشور را از عوارض تحریم های ظالمانه بی نیاز می کنیم.
🔹پی نوشت: بازهم مثل همیشه این سپاه پاسداران همیشه در صحنه است که باید کم کاری دولت و مسؤلین بی کفایت را تحمل کند و با اقدامات جهادی و انقلابی نقاط ضعف را پوشش دهد.
راه ما روشن است 🇮🇷
🔸🔹@rahroshaan
هدایت شده از زن، خانواده و سبک زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بحران خانواده در غرب
#زن_غربی
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
.•°°•.👩🎤.•°°•.
👩🎤 👩🎤
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
°•¸.•°
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا جامعه ما اِنقدر جنسی شده⁉️
🎙 استاد رائفی پور
♦️ آقایانی که سر و دست میشکونید برای رأی آوردن باید جواب پس بدید...
راه ما روشن است 🇮🇷
🔸🔹@rahroshaan
💠 الگوی پیشرفت اسلامی _ایرانی
🔰 اگر بخواهیم هدفهای ملّت ایران را در یک مفهوم خلاصه کنیم که بتواند تا حدود زیادی خواستههای عمومی کشور و ملّت را بیان کند و آن را در بر بگیرد، آن مفهوم کلیدی عبارت است از پیشرفت؛ منتها با تعریفی که اسلام برای پیشرفت میکند. پیشرفت در منطق اسلام، متفاوت است با پیشرفت در منطق تمدّن مادّی غرب. آنها یک بُعدی میبینند، آنها با یک جهت، جهت مادّی به پیشرفت نگاه میکنند. پیشرفت در نظر آنها، در درجهی اوّل و به عنوان مهمترین، عبارت است از پیشرفت در ثروت و پیشرفت در علم و پیشرفت نظامی و پیشرفت فنّاوری. پیشرفت در منطق غربی اینهاست.
🔷 امّا در منطق اسلامی، پیشرفت ابعاد بیشتری دارد:
🔹پیشرفت در علم
🔹پیشرفت در اخلاق
🔹پیشرفت در عدالت
🔹پیشرفت در رفاه عمومی
🔹پیشرفت در اقتصاد
🔹پیشرفت در عزت و اعتبار بینالمللی
🔹پیشرفت در استقلال سیاسی
اینها همه در مفهوم پیشرفت، در اسلام گنجانده شده است
🔹پیشرفت در عبودّیت و تقرّب به خدای متعال؛ یعنی جنبهی معنوی، جنبهی الهی؛ این هم جزو پیشرفتی است که در اسلام هست و در انقلاب ما هدف نهائی ماست: تقرّب به خدا.
🔹هم «دنیا» در این پیشرفتی که مورد نظر است، ملحوظ شده است، هم «آخرت».
🔸 بیانات رهبر جمهوری اسلامی در اجتماع مردم بجنورد مورّخ ۱۳۹۱/۷/۱۹
راه ما روشن است 🇮🇷
🔸🔹@rahroshaan
⭕️ خبر دردناک بود، ترکیه توانست توییتر را ملزم کند که به قوانین این کشور احترام گذاشته وطبق آن درترکیه فعالیت کند، آن وقت وزیر ارتباطات دولت اجارهای حسن روحانی نتنها توییتر و تلگرام را ملزم به حفظ امنیت و رعایت قانون ایران نکرد بلکه خودش با تیک اکانت رسمی مشغول مزه پرانی در آنهاست
👤 محسن پورپیر🚩
🆔 @HEZBOLLAH_ANSAR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👣🔎در #فیلیمو_مدرسه چه خبر است؟
🔺با انتشار صحنهای از معرفی بانوان شاعر ایرانی توسط مجری برنامه فیلیمو مدرسه چندی پیش #طاهره_قره_العین، زن مثالی #بهائیت که پرونده فاسد او در تاریخ معاصر ایران محرز است، در کنار نام خانم پروین اعتصامی به عنوان یک شاعر در برنامه فیلیمو مدرسه توسط مجری برنامه معرفی شد.
⭕️این اقدام عجیب، یک سوال را در ذهن ایجاد کرده است که آیا در کنار خواب عمیق مسئولین فرهنگی، بازهم ردپای تکراری #بهائیت در تشکیلات آموزشی نوجوانان پیدا شده است؟
راه ما روشن است 🇮🇷
🔸🔹@rahroshaan
💠دولت و ملت احتیاج های این کشور را تهیه کنند.
امیدوارم که خداوند این سال را سال رحمت، سال برکت، سال صفا، سال برادری، سال برابری، قرار بدهد؛ و تمام ملت و دولت و دست اندرکارها تماماً مجتمع باشند و با هم این کشور را به سلامتی و سعادت، همه چیزهایی که احتیاج دارد تهیه کنند و کارسازی کنند و از کارهای ناشایستی هم که در کشور واقع می شود، و این لازمه یک انقلاب است، جلوگیری کنند.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ١۴،صفحه ١۴٨
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ضرورت وجود بازار سکه در کشور چیست؟
🔸یکی از پشتیبانیها و مانعزادییها در اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۰ که به شعار «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» مزین شده است، هدایت اعتبارات از بازارهای غیر مولد به سمت بازارهای مولد و تولید است.
✅ یکی از راهکارهای پروفسور مسعود درخشان در این خصوص که در بهمن ماه سال قبل در برنامه ثریا عنوان داشتند، جمع کردن بازارهای غیر مولدی همچون بازار سکه است.
🔶 چرا⁉️
✳️ در هیچ کشوری بازار سکه وجود ندارد الا ایران و چند کشور دیگر‼️
❇️ تشکیل بازار سکه کاری است که عثمانیها راه انداختند و پهلوی اول هم به تقلید از آنها پرداخت که عکسش روی سکه چاپ بشود و مردم به آن احترام بگذارند. پهلوری دوم هم بازار سکه را خیلی ترویج داد.
🔺بعد از انقلاب اسلامی هم مسئولین بدون توجه به ضرورت وجود بازار سکه، آن را گسترش دادند‼️
⭕️ بازار سکه امروز برای خودش بورسی شده است و جالب است که دولت نیز میخواهد آن را کنترل کند! بازاری که وجودش برای جمهوری اسلامی ایران غیر قابل درک است‼️
⛔️ رئيس بانک مرکزی، ۶۴ تن طلا به بازار سکه تزریق کرده است تا قمیت سکه را بشکند، در حالی که ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم‼️
✅راهکار چیست؟
🔰دولت باید اعلام کند که هر کسی که سکه دارد باید به نرخ جاری به بانکهای دولتی (نه بانکهای خصوصی) بفروشد. همچنین از هفته بعد، قیمت خرید دولت ۱۰٪ از نرخ جاری کاهش خواهد یافت و همینطور از هفته دوم ۱۰٪ کمتر از هفته اول الی آخر. تا مردم تشویق شوند و سکههایشان را بفروشند.
✅✅تا اینکه به عنوان پشتوانهٔ بانک مرکزی قرار بگیرد.
🆔 @Qasdway