🍃🌸💐🌻💐🌸🍃
⭕️زره پولادین انتخابات
🔹امام خامنه ای( مدظله):حضور در انتخابات یکی از مستحکمترین وسیلههاییاست که ملت ایران میتواند آنرا مانند یک زره پولادین در مقابل حمله دشمن نگه دارد.
انتخابات باید با حضور ملت، پرشور، سالم و قوی انجام گیرد.
🇮🇷همه_برای_ایران
#انتخاب_مردم
#امام_امت
#تنها_نرو
#یا_زینب
#صاحب_الزمان
#دعوت
⭕️همه ما اثرگذاریم،میزان رأی ملت است.
#انتخاب_مردم
#پایداری_امت
#تنها_نرو
#یا_زینب
#صاحب_الزمان
#دعوت
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
⭕️ امام خامنه ای(مدظله): درهیچ کجای دنیا تا این اندازه که هجمه علیه انتخابات ماست،سابقه ندارد!
#انتخاب_امردم
#امام_امت
#تنها_نرو
#یا_زینب
#صاحب_الزمان
#دعوت
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
19.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
⭕️سخنرانی مقام معظم رهبری(مدظله) در مورد انتخابات
#انتخاب_مردم
#امام_امت
#تنها_نرو
#یا_زینب
#صاحب_الزمان
#دعوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊◍⃟♥️🕊
▫️تو را دارم، چه غَم دارم...
#نماوا "داروی ضدّ افسردگی "
#نیمه_شعبان #میلاد_امام_زمان عجل الله
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 نشست متمرکز عملیات تبیینی ثامن ۳۸
🍃🌹🍃
✅ موضوع: رابطه انقلاب اسلامی با ظهور امام زمان(عج) و نقش #انتخابات در آن
🎙سخنران: دکتر سیدجلال حسینی- معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین
⏰ زمان: دوشنبه- ۷ اسفندماه- ساعت ۲۱
❌ لینک ورود به نشست
http://rubika.ir/meyar_pb
#انتخاب_مردم | #مشارکت_حداکثری
🍃🌹🍃
⭕️ این همه رای دادید چی شد؟‼️
✍سلطانزاده
💥مهمترین شبهه این روزهای مرددین برای رای ندادن این گزاره است که معمولا به زبان های مختلف بیان می شود. مثلا رای دادیم تورم چی شد یا مگه رای دادیم مسکن درست شد؟ یا اگر رای دادن فایده داشت انقدر بیکاری نبود یا خودرو چنان نبود و ....
اما واقعا رای دادیم چی شد؟
👇دو پاسخ در این رابطه وجود دارد و لازم است توامان به هردو توجه کرد:
1⃣ اولا فارغ از اینکه با رای دادن چه نتیجه حاصل می شود، خود رای دادن موضوعیت دارد نه صرفا طریقیت. صندوق رای قدرت ساز است. قدرت مهمترین رکن یک جامعه است برای اینکه به هر جایی بخواهد برسد. حضور مردم اراده جامعه و حاکمیت را تقویت می کند. همین قدرت است که امنیت ساز است. همین قدرت است که موجب انسجام اجتماعی و جلوگیری از فروپاشی می شود. همین قدرت است که مسیر پیشرفت را تعیین می کند.
🔹اراده صالح ترین مسوول در بالاترین سطح کارآمدی، بدون پشتوانه و اقبال و مشارکت مردم محکوم به ناکارآمدی نسبی و گاهی شکست است.
2⃣ اما واقعیت اینست که فارغ از این موضوع، رای دادیم و تغییر هم ایجاد شد. شاید تغییر بر طبق توقعات و انتظارات بنده نباشد ولی اگر واقع بینانه و با علم به وضعیت قبل، قضاوت کنیم شاهد تغییرات هستیم. چند مثال:
🔹رای دادیم تورم ۶۰ درصدی دولت قبل به ۴۵ درصد آنهم ظرف کمتر از یکسال رسید. تورمی که همه اقتصاددانان و حتی مسئولین محترم دولت قبل و به اعتراف تلخ تئورسین های اقتصادی خودشان پیش بینی می کردند سه رقمی می شود.
🔹رای دادیم نرخ بیکاری از ۱۱.۵ درصد فعلا به ۷.۵ درصد رسید و رکورد کاهش نرخ بیکاری پس از انقلاب شکسته شد.
🔹رای دادیم و قدم های بلند برای شفافیت قوا برداشته شد. قانون سوت زنی برای مبارزه با فساد تصویب شد و بجای اینکه مسوولین دولتی خط قرمز مبارزه با فساد باشند، گشت ارشاد مدیران راه افتاد و ۶۰ مدیر متخلف بیکار و ۲۰ مدیر به دادگاه معرفی شدند.
🔹رای دادیم و نرخ رشد اقتصادی از منفی بودن خارج! و به ۴ درصد بدون نفت و ۷ درصد با احتساب نفت رسید
🔹رای دادیم و مالیات تولید از ۲۶ درصد به ۱۵ درصد کاهش و همزمان مالیات خانه های خالی و مالیات بر سوداگری و سفته بازی و مالیات بر سلبریتی ها و هنرمندان و غیره برقرار شد.
🔹رای دادیم و رشد ۱۰ برابر قیمت مسکن در چند سال آخر دولت قبل، با ساخت یک میلیون مسکن در سال متوقف و در برخی نقاط کاهنده شد
🔹رای دادیم و رشد تولید خودرو افزایش و به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه در سال رسید و با واردات خودروی مصرفی انحصار خودروی داخلی شکسته و در نهایت جلوی رشد افسارگسیخته قیمت ها گرفته شد
🔹رای دادیم و تسهیلات مسکن۳.۵ برابر و حقوق سربازی ۱۲ برابر و یارانه ۹ برابر شد
🔹رای دادیم و ۵ دهک اول بیمه کامل شدند و ۳ دهک بیمه رایگان شدند و هزینه درمان بیماران صعب العلاج صفر شد.
🔹رای دادیم و ظرفیت های مغفول اقتصادی بالای کشورهای همسایه احیاء شد.
🔹رای دادیم از گفتمان مسکن مزخرف جناب آخوندی رسیدیم به طرح مسکن ملی
🔹 رای دادیم و از بگومگوهای سیاسی تنش زا و جنگ اعصاب رسیدیم به رئیس جمهوری که به اذعان منتقدینش بدون هیچ حاشیه پردازی و زخم زبان زدن شبانه روز فقط برای خدمت به مردم تلاش میکند.
🔹 و ده ها مورد مهم دیگر که از حوصله مخاطب خارج است
اینها همه ثمره رای دادن است. باز هم تاکید و تصریح میکنم این به معنای خوب بودن و تاثیرات جدی بر سفره مردم نبوده. همچنان با توجه به رشد هیولای نقدینگی، میراث بدهی دولت قبل و تحریم ها و سوء تدبیر گرفتار تورم ۳۹ درصد هستیم. تورمی تلخ و دردناک . اما قصد جدال و التماس نداریم ولی برای شکست مارپیچ سکوت منتقدین و روشنگری صرفاً بر حسب وظیفه امروز توضیح دادیم که : بله رای دادیم و تغییر ایجاد شد.
868_34708715878236.pdf
266.1K
🇮🇷🇵🇸
📝 #تبیین_کنید | مقدمات سیاسی ظهور
✅ چگونه #انتخابات گامی به سوی ظهور است؟!
⛔️ ویژه سرشبکهها و ادمین کانالها
#ثامن۳۸ | #انتخاب_مردم | #دعوت
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 با ما همراه باشید در کانال تحلیلی_تبیینی معیار، مرجع کانالهای ثامن
🍃🌹🍃
✅ با بروزترین محتواها و یادداشت های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و ...
✉️ «از شما عزیزان جهت عضویت دعوت بعمل می آید.»
⬇️ از طریق زیر عضو روبیکا شوید.
🆔 rubika.ir/meyar_pb
⬇️ از طریق لینک زیر عضو ایتا شوید.
🆔 eitaa.com/meyarpb
⁉️آیا مجلس یازدهم موافق حذف ارز ترجیحی بود؟
🔹موضع مجلس حذف ارز ترجیحی منوط به اجرایی شدن طرح کالابرگ الکترونیک برای حفظ قدرت خرید مردم است. حذف ارز ترجیحی همانطور که کارشناسان اقتصادی کشور آن را ضروری میدانستند و رهبر معظم انقلاب نیز در شهریور 1402 در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت آن را تأیید کرده و کار لازمی دانستند، برای جلوگیری از فساد و برای کنترل و تثبیت قیمت ارز تصمیم انکارناپذیری بود.
🔸یکی از دلایل اصلی جهش قیمت ارز، اختلاف قیمت رسمی و دولتی ارز با قیمت بازار آزاد است که باعث رانت بسیار زیاد برای گیرندگان ارز دولتی شده و در نتیجه موجب افزایش تقاضای ارز و کاهش عرضۀ ارز صادرات به بازار رسمی میشود. علاوه بر آن کالا با ارز ترجیحی تولید میشود؛ اما بر اساس قیمت بازار ارز دست مصرفکننده میرسد.
🔹پس حذف ارز ترجیحی به تعبیر رهبر معظم انقلاب «کار لازمی» بود؛ اما چون مجلس یازدهم معتقد بود این تصمیم ضروری و لازم، موجب شوک به بازار میشود، باید یارانۀ ناشی از ارز ترجیحی را بهجای دلالها به مردم و مصرفکننده داد. بنابراین، حذف آن را در قانون بودجۀ 1401 منوط به اجرای کالابرگ الکترونیکی کرد. به این معنا که ابتدا زیرساخت کالابرگ الکترونیکی فراهم و سپس ارز ترجیحی حذف شود. لذا بهتر بود دولت تا فراهم شدن زیرساختهای کالابرگ، ارز ترجیحی را حذف نمیکرد تا مردم دچار مشکل نشوند و پس از فراهم شدن زیرساخت، شاهد اجرای یک طرح بسیار موفق میبودیم، با کمترین مشکل برای مردم.
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
⁉️مجلس برای کاهش التهاب در بازار مسکن و افزایش تولید مسکن چه مصوباتی داشته است؟
🔹مجلس برای حل مشکلات مسکن سه راهکار بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدت در نظر گرفت.
🔸قانون جهش تولید مسکن بهعنوان راهکار بلندمدت برای حل مشکل زیرساختی مسکن تصویب شد تا زمینۀ قانونی ساخت یکمیلیون مسکن در سال فراهم شود. این قانون که تحولی در حوزۀ قوانین مسکن به شمار میآید، زمینۀ تحقق وعدۀ دولت سیزدهم برای ساخت 4 میلیون مسکن را فراهم کرده و از مهر 1400 نیز برای اجرا ابلاغ شده است.
🔹قانون مالیات بر خانههای خالی نیز بهعنوان راهکار میانمدت در زمستان 1399 تصویب و برای اجرا ابلاغ شد و در صورت اجرای آن حدود 3 میلیون واحد خالی به بازار عرضه و موجب کنترل قیمتها میشد.
🔸اما راهکار کوتاهمدت مجلس یازدهم تصویب طرح دوفوریتی کنترل اجارهبهای مسکن است. این طرح در صحن علنی مجلس مورخ 13/2/1402 تصویب و برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است که در صورت تبدیلشدن به قانون، میتواند سهم مؤثری در کنترل بازار افسارگسیخته اجارهبها داشته باشد.
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
⁉️آیا مجلس برای بهبود وضعیت رفاهی و معیشتی سربازان که عمدتاً از قشر جوان هستند اقدامی انجام داد؟
🔹اصلاح قانون سربازی یکی از دستور کارهای جدی مجلس یازدهم بود و غیر از تصمیماتی که مجلس با اختیارات خود برای اصلاح سربازی انجام داد، نقش اصلی را برای پذیرش اصلاح در فرآیند سربازی ایفا کرد. بر این اساس دریافتی سربازان تا سال 1398 و 1399 حقوق سربازان حدود 400 تا 450 هزار تومان بود. وضعیت معیشتی آنان و دریافتیهای ناچیزی که حتی جوابگوی رفتوآمد و حداقلیترین هزینههای آنها نبود، سالها بیتغییر مانده بود و تحول جدی و کوتاهمدت در آن وضعیت، دور از دسترس به نظر میرسید و البته یکی از مطالبات درست مردم بود.
🔸مجلس یازدهم طی سه سال گذشته، حقوق سربازان متأهل را نزدیک به حداقل دریافتی کارمندان و میانگین حقوق سایر آنها را بیش از 12 برابر افزایش داد. این کار سبب شده است تا فرار از سربازی بهشدت کاهش پیداکرده و به دلیل درآمد مناسب سربازی، افراد بسیاری ترجیح دهند پس از سالها خود را برای گذراندن دورۀ خدمت بهنظام وظیفه معرفی کنند.
🔹همچنین ستاد کل نیروهای مسلح با پیگیریهای مجلس حداقل سربازی سربازانی را که در مناطق عادی مشغول به خدمت هستند از ۲۴ ماه به ۲۱ ماه و میزان خدمت سربازان غیربومی هم از ۲۱ ماه به ۱۸ ماه کاهش پیدا کرد.
🔸همچنین مجلس در برنامۀ هفتم توسعه پیگیر کسریهایی برای متأهلان به میزان دو ماه، فرزند اول سه ماه و فرزند دوم چهار ماه و سایر کسریها نیز هست تا خدمت را به کمتر از 14 ماه هم کاهش دهد. البته در این زمینه نظر نیروهای مسلح مهم است و فعلا موافقتی صورت نگرفته است. معافیت افراد دارای چند فرزند هم در این طرح وجود دارد که در صورت تصویب نهایی، اقدامی تحولی در مسیر سربازی است.
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
⁉️مهمترین اقدامات مجلس شورای اسلامی برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در دوره یازدهم چه بود؟
🔰حل مشکلات معیشتی مردم نیازمند تحولات زیرساختی است تا مشکلات بهصورت اصولی رفع شود. در کنار آن باید راههای کوتاهمدت را نیز انجام داد. دراینباره مجلس یازدهم که وظیفۀ قانونگذاری را به عهده دارد، برای هر دو حوزه به وظیفۀ خود عمل کرده است که خلاصۀ این موارد به شرح زیر است:
🔹الف- قانونگذاریهای زودبازده؛ مجلس یازدهم برای سروسامان دادن مشکلات معیشتی مردم در کوتاهمدت، کارهای متنوعی انجام داده است که مهمترین آن اجرایی شدن کالابرگ الکترونیک برای کالاهای اساسی و کالاهای جهیزیهای است. مجلس معتقد است اجرایی شدن این قانون باعث آرامش معیشتی برای مردم شده و باعث میشود یارانه بهجای اینکه به جیب ویژهخواران برود، سر سفرۀ مردم برود و دولت هم بتواند قیمت ارز را که ریشۀ بسیاری از گرانیهاست، کنترل کند و هم فرصت اصلاحات زیرساختی و پیشرفت کشور را فراهم میکند. کالابرگ الکترونیکی در بودجۀ 1401 تصویبشده که بر اساس آن کالاهای اساسی مردم در سال 1401 بر مبنای قیمت شهریور 1400 باشد و سالهای بعد نیز قیمت کالاهای اساسی نسبت به شهریور 1400 تنها به میزان افزایش حقوق افزایش پیدا کند، نه بیشتر و همین مصوبه در برنامۀ پنج سالۀ هفتم توسعۀ کشور نیز تکرار شده است که امیدواریم به اجرا منتهی شود. البته روند اجرایی آن هرچند با کندی، ولی در حال پیشروی است و دولت نیز در حال تلاش برای تدارک مقدمات انجام این مصوبه است تا قدرت خرید مردم حفظ شود. مصوبات دیگر مجلس ازجمله تصویب قانون رتبهبندی معلمان، اجرایی شدن بخشی از همسانسازی حقوق بازنشستگان، افزایش 12 برابری حقوق سربازان، پلکانی شدن مالیات بر حقوق و دستمزد و ... که هدف کمک به معیشت مردم و حفظ قدرت خرید آنها بوده است.
🔸ب- قانونگذاریهای زیرساختی؛ برای اصلاح زیرساختی مشکلات معیشتی هم، قوانین راهبردی که میتواند ریلگذاری برای حل مشکلات مردم باشد، طی یک نقشۀ راه در مجلس یازدهم تصویب شده است. البته اگر بسیاری از این قوانین تحول اقتصادی که از مجلس یازدهم شروع شده است، در مجالس قبل تصویب میشد و به آن اهتمام جدی داشتند، امروزه شاهد برخی از مشکلات معیشتی مردم نبودیم. ازجملۀ این قوانین اصلاح ساختار بودجه که پس از تصویب آن در سال 1400 اثر خود را در بودجهریزی کشور گذاشت؛ تا جایی که بر اساس اعلام «سیدمسعود میرکاظمی»، رئیس وقت سازمان برنامهوبودجه، 97 درصد منابع بودجۀ 1401محقق شد که تأثیر مستقیم این مصوبۀ مهم مجلس بر قانون بودجه و بهخصوص تغییر نکردن سقف بودجه را نشان میدهد.
🔻از دیگر قوانین زیرساختی میشود به قانون اصلاح ساختار بانک مرکزی پس از حدود 50 سال باهدف از کار انداختن موتورهای تولید تورم و قدرت بخشی به این بانک انجام شد، تصویب طرح مالیات بر سوداگری، اصلاح قانون مالیات بر ارزشافزوده برای معافیت کالاهای اساسی از مالیات و حمایت از تولید ملی و.... اشاره کرد که در صورت اجرا، در فاصله زمانی معقول میتواند بهتدریج به آرامش معیشتی در کشور بینجامد.
🔻عناوین دیگر قوانین زیرساختی مصوب مجلس یازدهم عبارتند از: قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز(مصوب 10/11/1400)، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار(مصوب 5/2/1401)، قانون جهش تولید دانشبنیان(مصوب11/2/1401)، قانون مالکیت صنعتی، اصلاح قانون حمایت از توسعۀ صنایع پاییندستی نفت خام و میعانات گازی(مصوب5/3/1400)، قانون مانعزدایی از صنعت برق(مصوب15/8/1401)، اصلاح قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی(5/8/1399)، قانون جهش تولید مسکن(مصوب17/5/1400)، طرح نقلوانتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی(11/2/1402)، قانون حمایت از خانواده و جوانیجمعیت(مصوب 24/7/1400) و قانون نظام رتبهبندی معلمان.(مصوب15/12/1400)
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
⁉️مجلس فعلی در راستای اصلاح ساختار بودجه که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، چهکارهایی انجام داده است؟
🔹سالهاست که کشور با اشکالات و ضعفهای ساختاری بودجه روبهروست. اشکالاتی که عوامل اصلی تورم در کشور هستند. به همین منظور ساختار تدوین، بررسی و بودجهریزی در کشور باید اصلاح شود. این موضوع فارغ از آنکه یک اجبار اقتصادی و حکمرانی است، از تأکیدات جدی رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بوده است و اصلاح آن سهم بسزایی در تحول در قوانین اقتصادی کشور دارد. بر همین اساس، مجلس یازدهم قانون برخی احکام مربوط به اصلاح ساختار بودجۀ کل کشور را در همان سال نخست فعالیت خود به تصویب رساند تا از طریق شفافیت و نظارت بر نحوه استفاده از بودجه کل، وضعیت بهتری در دستگاهها حاکم شود.
🔸بعد از اجرای این قانون، بر اساس اعلام «سیدمسعود میرکاظمی»، رئیس وقت سازمان برنامهوبودجه، 97 درصد منابع بودجۀ 1401 محقق شد که نشان از تأثیر مستقیم این مصوبه مهم مجلس بر قانون بودجه و بهخصوص تغییر نکردن سقف بودجه است. در بودجۀ نیز مجلس سقف لایحۀ بودجۀ 1402 را افزایش نداد تا مشکلی از این باب ایجاد نشود.
🔹دیگر مصوبۀ مهم در این حوزه قانون اصلاح مواد ۱۸۰ و ۱۸۲ آییننامۀ داخلی مجلس شورای اسلامی دربارۀ تغییر و اصلاح سازوکار تصویب بودجههای سنواتی است که بر اساس آن بودجۀ کل کشور در دو مرحله به تفکیک احکام، ارقام و جداول تقدیم مجلس میشود. این موضوع عملاً یکی از اشکالات جدی بودجهریزی، یعنی احتمال تغییر سقف بودجه در مجلس را از بین میبرد؛ موضوعی که میتواند در کنترل تورم سهم بسزایی داشته باشد. شفاف کردن بخشی از منابع بودجه در جهت شفافیت شرکتهای دولتی (حقوق مالکانۀ معادن، درآمد دولت از محل فروش ال.پی.جی و...) شفاف کردن فرآیند تخصیص بودجه در قانون بودجۀ 1402، راهاندازی سامانۀ بودجهریزی، نظارت بر خط دیوان محاسبات و... از اقدامات شاخص مجلس در اصلاح فرآیند بودجهریزی است.
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
⁉️آیا با تصویب «قانون اقدام راهبردی»، روند احیای برجام در دولت قبل با مشکل مواجه شد؟
🔹برخلاف ادعای دروغی که بارها مطرحشده، مجلس یازدهم نهتنها در مسیر احیای برجام سنگاندازی نکرد، بلکه با «قانون اقدام راهبردی»، ابزار چانهزنی کافی برای لغو تحریمها را در اختیار گروه مذاکرهکننده قرار داد. از آثار و دستاوردهای این قانون، اولاً همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز تصریح کردند، این بود که کشور را از «سرگردانی» نجات داد، ثانیاً هدف آن بهرهمندی اقتصادی همۀ مردم از توافق احتمالی هستهای بود، ثالثاً با پایان دادن به اجرای یکطرفه و بیهودۀ برجام از سوی ایران پس از خروج آمریکا از این توافق، عملاً تولید قدرت کرد و دست گروه مذاکرهکنندۀ ایران برای احیای برجام پر شد.
🔸تا قبل از این قانون، با وجود اینکه آمریکا از برجام خارج شده بود، اما اجرای این توافق ادامه داشت و مذاکرات احیای برجام در حالی در شرف آغاز بود که گروه مذاکرهکننده، هیچ دستاوردی برای عرضه در پای میز مذاکره نداشت. این قانون زنجیرهایی را که به دست و پای سازمان انرژی اتمی بستهشده بود، باز کرد و به گفتۀ مقامات ارشد این سازمان، موجب جهش در صنعت هستهای کشور شد. فارغ از اینکه آیا مجلس با مذاکرات دورۀ آقای ظریف یا آقای باقری موافق است یا خیر، اما اگر توافق اولیه را بررسی کنیم، میبینیم هر آنچه طرف ایرانی بهعنوان اقدامات ایران در برابر اقدامات لغو تحریمها داده است، همه نتایج اجرای قانون مجلس است و اگر این قانون اجرایی نشده بود، عملاً ایران چیزی برای مذاکره و گرفتن امتیاز لغو تحریمها نداشت.
🔹با اجرای این قانون ایران مجدداً تولید و ذخیرهسازی غنیسازی ۲۰درصد برای راکتور تهران را آغاز کرد. در اجرای این قانون بود که پس از خرابکاری عوامل رژیم صهیونیستی در شبکه برق تأسیسات نطنز، دولت مجوز غنیسازی ۶۰ درصدی، یعنی سطحی از غنیسازی را که قبلاً ایران تجربه نکرده بود، اجرایی کرد. در اجرای این قانون، ایران غنیسازی با ماشینهای پیشرفته سانتریفیوژ نسل ۴ و ۶ را تجربه و اشکالات محتمل این نمونههای جدید را رفع کرد. در اجرای این قانون بود که ایران، با توقف نظارتهای فراپادمانی، از جمله دوربینهای مبتنی بر پروتکل الحاقی، دبیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی را مجبور به مذاکره برای چارچوب حلوفصل موارد پادمانی باقیمانده کرد. در اجرای این قانون ایران کارخانه تولید اورانیوم فلزی در اصفهان را تکمیل کرد. اهمیت این دستاورد به حدی بود که در همه مراحل مذاکرات بعدی، طرفهای غربی نگران تولیدات این کارخانه بودند.
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
⁉️آیا مجلس برای تبدیل عضویت کارکنان شرکتی دستگاهها اقدامی انجام داد؟
🔹طرح ساماندهی کارکنان دولت برای تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی دستگاهها در مجلس یازدهم کلید خورد و این طرح بعد از تصویب در تاریخ 5/4/1401 در صحن علنی مجلس برای تأیید نهایی به شورای نگهبان فرستاده شد و در شورا به علت مخالفت دولت با هزینههای اجرایی آن رد شد. اکنون مجلس در حال رایزنی با دولت و شورای نگهبان برای اجرای طرح است. اگرچه باید توجه داشته باشیم که دولت برای اجرایی کردن این طرح محدودیت منابع دارد و نگران کسری بودجه است.
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
33.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 به بهانه #انتخابات مجلس: این ۳ تا کار رو از نامزدهای انتخابات... نخــــــ🚫ــــــواه!
🍃🌹🍃
💡شرط انتخاب درست، شناخت صحیح مسئولیت ها و وظایف یک نماینده است، هم برای انتخاب کننده و هم انتخاب شونده تا فردای انتخاب زمینه مطالبه دقیقی از نماینده های منتخب فراهم بشه.
#دعوت | #انتخاب_مردم | #تنها_نرو |
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 احساس وظیفه اصغر آقا کاسب باغیرت محله برای دعوت به #انتخابات دیدنیه
🍃🌹🍃
#دعوت | #انتخاب_مردم | #تنها_نرو |
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🔰🖼 عکس نوشته/ مجموعه عکس نوشته " به چی رای بدم؟! " _ بخش اول.
🔻این مملکت چی داره که بریم پای صندوق رای.
تهیه و تولید: مرکز تبلیغ نوین
#انتخابات
#عکس_نوشته