6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نادری، نماینده تهران در مجلس: استیضاح وزیر اقتصاد با بیش از ۸۰ امضا تحویل هیئت رئیسه شده
وزیر فعلی اقتصاد، بی کفایتترین وزیر اقتصاد بعد از انقلاب است
البته به این فکر اینهم باشید که بعد ایشون چه کسی بیاد که بیکفایت درنیاد!
چون تحقیق کردم در بین اصلاحطلبان یه اقتصاددان با کفایتی که نگاهش به اقتصاد داخل کشور باشه، نیست😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کار تمیز فرهنگی معلم اندیمشکی به دانشآموزان حاشیهنشین👌
معلم خیّر اندیمشکی با ارثیه ۱ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومانی برای دانشآموزان کمبرخوردار، روستایی و حاشیهنشین "تبلت" تهیه و اهدا کرد.
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقش مشارکت ایران در آزادی سوریه ۱۰۰درصد
میزان تجارت ایران در سوریه فقط ۳درصد!
برای شراکت تجاری ایران و سوریه از راه زمینی ترانزیت عراق است که آنهم با دیپلماسی ایران با عراق به راحتی میتوان این مشکل را رفع کرد و تحریمها را بیاثر کرد
اما دریغا که دیپلماسی ما امروز کجا هستند؟
پیگیر مذاکره با بایدن😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرصتسوزی بزرگ دولت روحانی در سوریه!
در حالی که سوریه در ازای کمکهای مستشاری در جنگ با تروریستها به ایران پیشنهاد اداره بندر بزرگ لاذقیه را داده، دولت هنوز اقدامی برای بهرهبرداری از این امکان انجام نداده است
اینجاست که سرهنگها کار خود را به درستی انجام دادند و حقوقدانها همچنان در انتظار عنایت ناجی خیالی خود بایدن کشور را معطل کردهاند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سکانس زیبای فیلم «مسافر ری» به مناسبت میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی 👌
امان از افراط و تفریط علوی...
دلٺڪہگرفٺبارفیقےدردودݪڪن،
ڪهآسمـانےباشد..
اینزمینےهادرڪارخودماندهاند
❤️
یک گام مهم در شفافیت قضایی از فردا/ حق الوکالهها ثبت الکترونیکی میشود
🔹با این تصمیم، اولا از حق الوکالههای نجومی جلوگیری میشود. بساط وکالت تضمیمی هم جمع میشود. دوم اینکه وکلا ملزم به پرداخت مالیات میشوند.
🔸در حال حاضر تنها ۱.۲ درصد وکلا مالیات میدهند که حدود ۲۱۰ میلیارد تومان است. تخمین کارشناسان این است که حجم واقعی مالیات وکلا بین ۷ تا ۱۲ هزار میلیارد تومان است.
🖼 #اینفوگرافیک|تمهیدات اقتصادی دولت برای کسبوکارها پساز اجرای محدودیتهای جدید کرونایی
💢 چرا سياست ما در برابر آمريكا تغيير نمي كند؟
✍ قاسم روانبخش
🔹 قسمت اول
درحالي كه مدعيان اصلاحات، سياست خارجي كشور را معطل بازي دوگانه ترامپ – بايدن كرده بودند امام خامنه اي با موضعي قاطع فرمودند سياست خارجي كشور در برابر امريكا ثابت است و با رفت و آمد افراد در امريكا تغيير نمي كند. ولي متاسفانه بعد از موضع قاطع رهبري، باز هم عده اي كشور را معطل روشن شدن سرنوشت انتخابات امريكا كردند و اكنون نيز مي خواهند باقيمانده عمر دولت به اصطلاح تدبير و اميد را به تصميم بايدن براي ايران گره بزنند.
پرسشي كه اكنون مطرح است اين است كه چرا سياست ايران در برابر امريكايي ها ثابت است و در 42 سال گذشته هيچ تغييري نكرده و نمي كند؟ چرا سياست جمهوري اسلامي در برابر چين و روسيه سياستي متفاوت از سياست خارجي در برابر امريكاست؟
براي پاسخ به سوالات فوق، بيان نكاتي لازم است:
1. هر كشوري از جمله جمهوري اسلامي به دنبال حفظ منافع ملي خودش مي باشد. براي تحقق اين هدف، نظام بايد از منابع موجود حداكثر منافع خود را تامين كند و از ضررهاي موجود نيز حد اكثر ضرر را دفع و به ضرر حداقلي تن بدهد. به عنوان نمونه: بازار كشورهاي همسايه يكي از منابع موجود است كه بايد از اين منابع حداكثر منافع خود را استيفا كنيم. در باب دفع ضرر حداكثري نيز مانند اين كه دشمن بخشي از خاك ايران را اشغال كرده است كه اين يك ضرر حداكثري است. براي بازپس گيري آن بايد هزينه داد و ضررهايي از جمله صرف منابع كشور و شهادت جمعي از جوانان كشورمتحمل شد. روشن است كه تامين منافع كشور بدون تحمل ضرر امكان ندارد.
2. همواره روابط كشورها بر اساس اشتراك منافع و تزاحم منافع تعريف مي شود. هر چه دو كشور داراي منافع مشترك بيشتري باشند ارتباط آن ها محكم تر و وثيق تر و بيشتر خواهد بود و هر چه در منافع تزاحم بيشتري داشته باشند آن دو كشور از يكديگر بيشتر فاصله خواهند گرفت.
3. منافع هر كشور به سه دسته تقسيم مي شود؛ منافع عادي، منافع حساس و منافع حياتي و هويتي.
الف.منافع عادي منافعي است كه قابل گذشت است و در صورت تزاحم مي توان از آن چشم پوشيد مانند بازار كشور همسايه.
ب. منافع حساس منافعي است كه قابل گذشت نيست ولي قابل مذاكره است؛ مانند فناوري هسته اي.
ج. منافع حياتي و هويتي منافعي است كه نه قابل گذشت است و نه قابل مذاكره؛ مانند دين و فرهنگ، ناموس، امنيت ملي، تماميت ارضي، اقتدار ملي و...
4. چنان چه ايران با كشوري در هر سه سطح منافع، اشتراك داشته باشد و هيچ گونه تزاحمي نداشته باشند مي تواند عالي ترين سطح روابط با آن كشور بر قرار باشد مانند روابط ايران و سوريه كه طي 42 سال گذشته در هيچ يك از سطوح فوق با يكديگر تزاحمي نداشته اند. ولي چنان چه در يكي از سه سطح فوق با كشوري تزاحم پيدا كنيم بر حسب درجاتي كه وجود دارد با يكديگر فاصله مي گيريم. مثلا چنان چه ايران و تركيه بر سر بازار عراق اختلاف نظر پيدا كنند اين اندازه تزاحم را مي توان چشم پوشي كرد و بر منافع مشترك ديگري كه داريم پافشاري كرد. ولي اگر تزاحم دو كشور در سطح منافع حساس باشد اين منافع قابل چشم پوشي نيست ولي مي توان با آن كشور بر سر ميز مذاكره نشست؛ اختلاف ايران با كشورهاي اروپايي در دهه 80 نسبت به فناوري هسته اي از سنخ منافع حساس بود. به همين دليل مقام معظم رهبري به دولت وقت اجازه مذاكره داد ولي به آن ها هشدار داد كه اين منافع قابل گذشت نيست. دولت مجاز بود در برابر امتيازاتي كه از آن ها مي گيرد حتي به تعليق موقت داوطلبانه تن بدهد ولي تعليق دايمي و نابودي فناوري هسته اي به هيچ وجه مجاز نبود. به همين دليل زماني كه به پايان عمر دولت خاتمي رسيديم امام خامنه اي از دولت خواست تعليق ها را بردارد و قفل هاي هسته اي را بشكند. زيرا اين نوع منافع، از سنخ منافع عادي نبود بلكه منافع مهم و حساسي بود كه چشم پوشي از آن كشور را به عهد حجر بر مي گرداند. در دولت روحاني نيز كه موضوع هسته اي جدي شد معظم له در برابر اصرار دولت روحاني مبني بر مذاكره با اروپا و حتي امريكا، حساسيتي نشان ندادند و به دولت اجازه دادند كه با گروه 1+ 5 وارد مذاكره شوند ولي مشروط بر اين كه از خطوط قرمزي كه ايشان تعيين كرده بودند عدول نشود؛ يكي از خطوط قرمز رهبري، حفظ اصل فناوري هسته اي بود.
📋 مطالعه متن کامل در سایت هفته نامه پرتوسخن👇
http://partosokhan.ir/page.asp?Number=1001&Category=363
💢 ضرورت تشکيل ستاد مبارزه با سکولاريسم در حوزه علميه قم
✍ قاسم روانبخش
🔹يکي از هشدارهاي مهم حضرت امام که در منشور روحانیت مرقوم داشتهاند اين بود: «باید مراقب بود که تفکر جدایى دین از سیاست از لایههاى تفکر اهل جمود به طلاب جوان سرایت نکند و یکى از مسائلى که باید براى طلاب جوان ترسیم شود، همین قضیه است.» (صحیفه امام، جلد ۲۱، صفحه ۲۷۹)
🔹متاسفانه در سايه غفلت علما و بزرگان و طلاب و فضلاي جوان حوزه هاي علميه، امروز نه تنها سکولاريسم سنتي از نوع جمود و انجمن حجتيه اي، که سکولاريسم از نوع مدرنيته آن نيز در حوزه نفوذ کرده است.
🔹امروز آخوندهايي در حوزه به ترويج سکولاريسم مي پردازند که سکولاريست هاي غربي نيز به گرد آن ها نمي رسند! تاثير اين جماعت بر مردم به مراتب از سکولارهاي غربي بيشتر است، زيرا اين ها لباس هدايت بر تن دارند و با عمامه پيامبر(ص)، بي ديني را ترويج مي کنند!
🔹حرف هاي مجتهد شبستري، فاضل ميبدي، سروش محلاتي، فيرحي، مير موسوي، علوي بروجردي، سيدضياء و... را با عبدالکريم سروش و ملکيان و... مقايسه کنيد، ببينيد کدام موثر ترند؟ بي ترديد حرف هاي اين ها موثرتر است.
🔹چه بايد کرد؟ به نظر مي رسد که اين جماعت مشکل معرفتي نداشته باشند، بلکه مصداق آيه «و جحدوا بها و استيقنتها أنفسهم» هستند. تنها راه اين است که ستاد مبارزه با سکولارها در حوزه تشکيل شود و از فضلاي بزرگ حوزه دعوت کنيم در اين ستاد عضو شوند. اين ستاد با يک عزم جدي با سکولارها به مبارزه برخاسته، جريان فکري آن ها را منکوب کند.
🔹يکي از اقداماتي که مي تواند اين جريان را سر جايش بنشاند، دعوت آن ها به مناظره است. در اين مناظره است که سطح سواد آن ها مشخص و منطق ضعيشان بر اهل تحقيق روشن مي شود. در نتيجه کوس رسوايي آن ها بر سر هر کوي و برزني زده خواهد شد.