♦کتیا کتووا تازه مسلمان روسی
زنان مسلمان آزاد هستند؛ بر خلاف این فکر کلیشه ای که می گویند: “زنان مسلمان را از جهان دور نگه می دارند و آن ها را در خانه مانند یک پرنده، ابتدا توسط والدین و بعد همسر زندانى میکنند!”
rahyafteha.ir/34271/
🌐 @rahyafte_com
🔹در غروب30 مارچ ٢٠١۶,خانمی ٢٣ ساله روسى کتیا کتووا براى اولین بار به مسجد جامعه مسکو داخل شد، انگیزه او قبول #اسلام بود.
🔸کتیا فقط دو بار به #مسجد پا نهاده بود. اولین بار در زمان کودکى او بود زمانى که مادربزرگش دست کتیا سه ساله را گرفت و به مسجدمحلى باشقیرستان برد.
🔹والدین کتیا مذهبى نبودند. پدرش روسى و پیرو ارتدکس و مادرش تاتار و مسلمان قومى نژادى بود. با این وجود هیچ کدام رعایت کننده و به جا اورنده دین خود نبودند.
مادربزرگ مسلمان کتیا به او #نماز خواندن را آموخته بود و مادر مادر بزرگ مسیحی او نماز خواندن به شیوه #مسیحى را. کتیا نماز را بدون دانستن و فهمیدن معنى آن از حفظ میخواند.
🔸در حدود ١٣ سالگى متوجه شد این همه ی کارى که باید انجام دهد نیست. گذشته از این او به عنوان ارتدکس #تعمید داده شده بود و بارها در مدرسه گفته بودند که تو روسى هستى؛ بنابراین تصمیم گرفت نماز خواندن به شیوه مسلمانان را رها و #صلیب مسیح مصلوب را به گردن بیندازد....با همه ى این تفکراتى که در سرش میچرخید کتیا ١٨ ساله به مسکو رسید. او با هدف وکالت یا مامور تحقیق و رسیدگى به دانشگاه دولتى عدالت روسیه وارد شد...
👈ادامه در سایت #رهیافته ولینک زیر
rahyafteha.ir/34271/
🌐 @rahyafte_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شگفتی_های_آفرینش
🌱 قسمت زرد رنگ قسمتی از بدن این پروانه است که وظیفه پخش کردن فرومون برای جفت یابی را بر عهده دارد و همچنین به عنوان مکانیزمی دفاعی باعث جلب توجه شکارچیان شده و اگر شکارچی ابتدا آن قسمت را تناول کند باعث لخته شدن خون بدنش خواهد شد!!!
🎋الله اکبر 💚
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com
#تلنگر
گفت: من هیچوقت #مسلمان🕋را به غیر مسلمان نمیفروشم!!
آزاده سرافراز🕊 مرحوم سیدعلیاکبر ابوترابی
🌐 @rahyafte_com
🌺امام على عليه السلام:
#اموات خود را زيارت كنيد؛ زيرا آنان از ديدار شما خوشحال مى شوند، انسان باید بعد از آنکه بر سر قبر پدر و مادر خود برایشان دعا کرد #حاجت خود را از خدا بخواهد.
#حدیث_روز
🌐 @rahyafte_com
#شهید_بهشتی
دین یعنی عدل، #عدل یعنی دین، هر کجا دیدید که میگویند #اسلام و دینی هست اما عدالتی نیست، شک نکنید، دین و اسلام شان #قلابی است.
🌐 @rahyafte_com
#شب جمعه
درگذشتگان را از یاد نبریم
@rahyafte_com
#عکس_نوشت |انکارناسیون یونس بانوی #تازه_مسلمان از کشور اسپانیا:
✅من به تمام جهان اسلام می گویم سعی کنید اسلام واقعی را بشناسید....
http://rahyafteha.ir
#رهیافته
🌐 @rahyafte_com
🔸قضای نماز شب بهتر از تعجیل آن است!
💠 اگر کسی خوف فوت نماز شب در وقت خود دارد ولی می داند می تواند قضایش را بجا آورد ارجح و بهتر خواندن قضای آن است بر خواندن در زودتر از وقت خود.
(عروه الوثقی ، کتاب الصلوة ، فی اوقات الرواتب ، مسأله ۱۰)
#تحفة_العلماء
🌙 #نماز_شب
🌐 @rahyafte_com
♦عبداللطیف عبدا… (استیوِن کراوس) از آمریکا
اسلام روش کاملی برای زندگی به دست میدهد و وقتی انسان در محیطی اسلامی قرار بگیرد، نمیتواند آن را از زندگی روزمره جدا ببیند
rahyafteha.ir/12849
🌐 @rahyafte_com
♦نظر تعدادی از تازهمسلمانان از نقاط مختلف دنیا در مورد اسلام و جاذبههای آن
🔸جان جسکون، استرالیا
🔹روزی بین من و همسایهای مسلمانم (همسر کنونیام) گفتوگوی بسیار مهمی پیش آمد. تا آن روز دربارۀ #اسلام هیچ نمیدانستم. از آن مرد مسلمان دربارۀ اسلام پرسیدم و او جواب داد: «#دینی است زیبا، ساده و جزئی از زندگی روزمره.» اعتقاد راسخ و لحن آرام و در عین حال مطمئن او تکانم داد. او آنقدر نسبت به دینش اطمینان داشت که نیازی نمیدید آن را در بیش از همان چند کلمه تعریف کند و به نظر من، تعریفش جامع و کامل بود. اولین بار بود که میدیدم کسی دینش را #زیبا بنامد. همیشه دین را مجموعهای از وظایف دشوار یا آیینهای دستوپاگیر میدانستم که باید آنها را یاد گرفت و یا حتی تحمل کرد؛ چیزی پیچیده و دردسرساز، نه زیبا. اسلام اعمال #عبادی زیادی دارد، ولی من از این خوشم میآید که این اعمال با زندگی #روزمره، مثل غذا خوردن، نظافت، صحبت کردن و دعا خواندن در هم تنیده شده و نیازی به تشریفات آنچنانی ندارد....
🔸استیوِن کراوس از آمریکا
🔹«استاد سلیمان» – مربی مسلمان ورزش رزمی «سیلات» – اولین کسی بود که من را #جذب اسلام کرد. علاقۀ زیاد من به سیلات کار را به جایی رساند که برای هر چه بیشتر یاد گرفتن آن، به خانۀ استاد میرفتم.
یکی از دلایل گرایش شدید من به اسلام این بود که همزمان با شناخت این دین، با آن زندگی میکردم و کاربردش را در جایجای زندگی استاد به چشم میدیدم...
👈شرح کامل این مطلب در سایت #رهیافته بخوانید
rahyafteha.ir/12849
🌐 @rahyafte_com
🕊ای آخرین توسل سبز دعای ما
آیا نمی رسد به حضورت دعای ما؟
شنبه،دوباره شنبه،دوباره سه نقطه چین
بی تو چه زود میگذرد،هفته های ما
❣ #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌐 @rahyafte_com
برای فرج دعا کنیم دانلود رایگان سیر نمایشگاهی امام زمان علیه السلام https://rahyafteha.ir/52576
🔸کانال رهیافتگان
🌐@rahyafte_com
#جالب_است_بدانید / "بارگاه كوه مولا علي" يكي از اماكن مقدس شيعيان در شهر حیدرآباد هندوستان است نکته بسیارجالب اين است كه در اين مكان، اهل تسنن و حتي هندوهايي ديده ميشوند كه براي نذر و توسل به حضرت علی علیه السلام به اين منطقه ميآيند.
🔸کانال رهیافتگان
🌐@rahyafte_com
دربارهی تاریخچهی "بارگاه كوه مولا علي" در حيدرآباد هندوستان، در کتاب گلزار اصفیاء نوشتهی خواجه غلام حسین آمده است که مردی به نام یاقوت که خدمتکارِ ابراهیم قطبشاه از پادشاهان سلسلهی قطبشاهیان بود در خواب حضرت علی(ع) را بر بلندای این کوه میبیند که دست حضرت بر روی سنگی قرار دارد، پس از بیدار شدن، ابراهیم قطب شاه را از آنچه که در خوابش دیده است مطلع میکند، سپس پادشاه دستور میدهد دقیقا همانجایی را که حضرت را در خواب دیده است، بررسی کنند که پس از دیدن اثرِ دست بر روی همان سنگی که در خواب دیدهاست، دستور میدهد همانجا بارگاهی بسازند.
🔸کانال رهیافتگان
🌐@rahyafte_com
در قسمتی از اين منطقه، ساختمان کوچکی درست شده که بر آن نام مبارک حضرت عباس(ع) نوشته شده و سر در ورودی آن نیز نوشتهاند باب المراد.
در نزدیکی این ساختمان نیز برکهی کوچکی ساختهاند که در کنار آن، مشک بزرگی دیده میشود که روی آن، نام سکینه، به یاد دختر گرامی امام حسین(ع) نوشته شده است.
🔸کانال رهیافتگان
🌐@rahyafte_com
چهارمنار يكي از بناهاي مذهبي و نماد شهر حيدرآباد هندوستان است كه به دستور محمد قلي قطب شاه از پادشاهان شيعه ي سلسله ي قطب شاهيان، بنا شد.
يك اثر تاريخي برگرفته از فرهنگ اسلامي ايراني است كه معماري آن، مانند معماري شهر اصفهان است.
در قسمت داخلي اين بنا، بين هر يك از ستون ها، نام مبارك پيامبر اكرم(ص) و حضرت علي(ع) در كنار هم نوشته شده است.
تالیف و تحقیق : مرضیه کردافشاری دانشجوی مقیم هند و عضو انجمن شهید ادواردو آنیلی
🔸کانال رهیافتگان
🌐@rahyafte_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اذان گفتن دکتر یاسین علی اقتصاددان رهیافته فرانسوی و عضو انجمن شهید ادواردو آنیلی و موسسه رهیافته
☝️☝️
@rahyafte_com
📍طلبه بود و برای تبلیغ به #هامبورگ آمده بود. بی نظم بود و حراف. بیشتر برای خودش تبلیغ می کرد تا مسجد. بعد از چند جلسه #دکتر اصرار کرد تا او را به یک فروشگاه ببرم و برایش کت و شلوار بخرم. وقتی دلیلش را پرسیدم،گفت این شخص به درد این کار نمی خورد و بهتر است با لباس #غیرروحانی ظاهر شود. به خودش هم گفت هر وقت موقع پوشیدن این لباس شد تو را خبر می کنم. چند سال بعد به مجاهدین خلق(منافقین) پیوست
📍بالاي #وضوخانه نوشته بوديم: «النظافه من الايمان» اما كمتر فرصت مي كرديم داخل آن را نظافت كنيم. اين وضع را ديد، فوراً تذكر داد كه يا اين شعار را برداريد و يا مطابق آن رفتار كنيد و نگذاريد اينجا #كثيف باشد.
📍چراغ قرمز اول رو كه رد كرد، #بهشتی خيلی تحمل كرد كه چيزی نگه. دومين چراغ بود كه ديگه صداش در اومد. گفت: اگه از اين هم بگذری ديگه نمی شه پشت سرت #نماز خواند. تكرار گناه صغيره .طرف با حالت حق به جانبی گفت: اينها قانون طاغوته بايد سرپيچی كرد. بهشتی با ناراحتی دست گذاشت رو داشبورد و محكم گفت: اينها قوانين انسانيه، عين #انسانيت
📍پس از مراجعت شهید بهشتی از #آلمان به عنوان یکی از طلبه های ارادتمند ایشان باب گله را باز کردم که شما چرا تربیت طلاب #حوزه را رها کردید و امامت یک مسجد را در خارج پذیرفتید. ایشان با حوصله مطالب مرا گوش کردند و سپس فرمودند: شما فکر می کنید ما فقط باید در محدوده مرزهای خودمان فکر کنیم یا اینکه نه، ما یک #رسالت جهانی داریم و باید به آن فکر کنیم. سپس افزودند: من این سفرهای خارجی را نه به عنوان یک کار #تبلیغی بلکه با هدف دیگری دنبال می کنم چون هم ما نیاز داریم دنیای امروز را بهتر بشناسیم و هم دنیا نیاز دارد که حرفهای ما را بهتر بفهمد. ایشان گفتند سفرهای خارجی من نوعی پرسه زدنهای #مطالعاتی است و این مطالعات است که ما را آماده می کند تا مسئولیت هایی را که باید در آینده بر عهده داشته باشیم خوب درک کنیم(حجت الاسلام محمدی عراقی(
🌐 @rahyafte_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالگرد شهادت نخبه انقلاب اسلامی گرامی باد
تولید انجمن شهید ادواردو به مناسبت شهادت شهید بهشتی
@rahyafte_com
گزارش تصویری غرفه رهیافتگان در نمایشگاه قران تهران 98 https://rahyafteha.ir/69785
🔸کانال رهیافتگان
🌐@rahyafte_com