🔹شیعه ماندن مهمتر از شیعه بودن است
🔸سال 1957 درشهر فرایبورگ آلمان ودرخانوادهای فرانسویالاصل کاتولیک متولد شد. بهخاطر شغل پدرتا سن 10 سالگی درآلمان و الجزایر بود پس ازآن راهی استراسبورگ فرانسه شد همواره میل به آشنایی با ادیان شرقی در وجود او بود از این رو به مطالعه آثار موجود در این زمینه و به سفرهای متعدد به اسپانیا، مراکش، ایتالیا، بلژیک، هلند، آلمان و … پرداخت. وی با آثار رنه گنون فیلسوف مسلمان فرانسوی آشنایی پیدا کرد تحت تأثیرآثار اوسال 1979 به دین اسلام مشرف شد.
🔹پس از آن در رشته زبان و ادبیات عرب و اسلامشناسی به تحصیل پرداخت آنجا بود که در دانشگاه با آثار هانری کربن که عرفان شیعی را به غرب شناسانده بود آشنا شد با راهنماییهای احمد حمپاته– عارف آفریقایی و از رؤسای سلسله تیجانیه به مذهب شیعه مشرف شد و نام خود را یحیی علوی نهاد
🔸چه مسیری برای مسلمان شدن طی کردید؟
چطور شد که با امام خمینی(ره) آشنا شدید
🔹🔹متن گفتگوی انجمن شهید ادواردو با پروفسور بونو را در سایت رهیافته و لینک زیر بخوانید
rahyafteha.ir/5912/
اسم پدر پروفسور یحیا بنو جهت نماز میت: مارسل هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شگفتی_های_آفرینش 🌊🌳
🌲 آبشار دتیان(Detian falls)که با نام آبشار بان گیوک (Ban Gioc falls)نیز شناخته میشود،عریض ترین آبشار آسیا و دومین آبشار عریض جهان است که درمرز بین دو کشور چین و ویتنام قرار گرفته است!!
🌴الله اکبر 💙
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com
📌دولت انگلیس با تمام ابزارهایش از جمله منوتو، بیبیسی، مزدوران پولکی و ... تلاش میکند #حجاب را از سر بانوی مسلمان ایرانی بردارد؛ غافل از اینکه اسلام با سرعت بسیار بالایی مخصوصاً به خاطر تز «حجاب» در حال فتح انگلیس است!
✅ #اسلام سریعترین دین در حال رشد در انگلیس است.
🌐 @rahyafte_com
✍یادداشت حجت الاسلام «محسن الویری» استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) در سوگ از دست دادن پروفسور بونو
"إنا لله و إنا الیه راجعون"
📍رحلت ناگهانی مرحوم کریستین بونو Christian Bonaud با نام اسلامی یحیی علوی و مشهور به #یحیی_بونو در پی حادثهای که هنوز جزئیات آن اعلام نشده است روز گذشته در ساحل عاج بسیار ناراحتکننده و غمانگیز بود.
📍به دلیل تفاوت حیطه فعالیتهای علمی، حشر و نشر زیادی با ایشان نداشتم. آخرین بار در جلسهای با حضور شیخ شفیق جراده رییس معهد الدراسات الحکمیه لبنان در سال ۱۳۹۷ در قم ایشان را ملاقات کردم ولی خاطره نخستین دیدار ایشان در سال ۱۳۶۳ یا ۱۳۶۴ ش. هیچ گاه از یاد نمیرود.
📍ایشان که در شمار میهمانان دهه فجر به ایران سفر کرده بود، جوانی تقریبا ریزنقش و پرتحرک و با ظاهری کاملا اروپایی بود که میگفتند مشغول نوشتن رساله دکتری خود در باره اندیشههای عرفانی امام خمینی در سوربن فرانسه است.
📍هر بار که ایشان را در طبقات هتل لاله تهران میدیدم یک دستگاه کوچک ضبط صوت معروف به دستگاه ضبط خبرنگاری در گوش داشت. برایم جای سؤال داشت که ایشان این همه وقت به چه گوش میدهد؟ از دوستان پرسیدم، گفتند: آقای کریستن بونو فارسی هیچ نمیداند ولی در صدای #حضرت_آیتالله_آقای_جوادی_آملی دامت برکاته معنویت و آرامشی یافته است که با این که مفهوم سخنان ایشان را در نمییابد، مدام به سخنان ایشان گوش میدهد.
📍ایشان بعدها به ایران آمد و پس از اقامتی طولانی در مشهد، راهی قم شد و خدماتی ماندگار از خود به یادگار گذاشت و سرنوشتی خواندنی یافت که امیدوارم نهادهای مسئول به ویژه مجمع جهانی اهل بیت(علیهم السلام) گزارشی درخور در این باره منتشر سازند.
📍خدایش بیامرزاد و میهمان سفره اولیائش کناد و یاد سازنده مرگ را با درسآموزی از این رویدادها، همیشه در ما زنده قرار دهاد.»
🌐 @rahyafte_com
نگاهی دیگر به زندگی در اروپا
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com
#عکس_نوشت |آتسوکو(فاطمه) هوشینو، بانوی #تازه_مسلمان ژاپنی:
✅چیزی که خانواده ام را ناراحت می کرد، حجاب من بود....
#رهیافته
🌐 @rahyafte_com
📸 طرح | #داستان_تصویری توصیه آسید علی آقا قاضی به علامه طباطبایی
☑️ حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۰۲ در ابتدای درس خارج فقه به بیان شرح حدیثی درباره «نماز شب» پرداختند و در این زمینه به نقل داستانی پرداختند که به صورت مصور مشاهده میکنید.
🌙 #نماز_شب
🌐 @rahyafte_com
🔹دنیل جوان اهل کشور فرانسه روز شنبه 2 شهرور 1398 با حضور در دفتر مدیریت امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی شهادتین را بر زبان آورد و به دین اسلام گروید.
🔸وی که خود را “دنیل” معرفی کرد، درباره علت علاقه خود به دین اسلام گفت: برای نخستین بار که به ایران سفر کردم از تمام اماکن تاریخی و مساجد شهرهای مختلف دیدن کردم و حس بسیار خوبی نسبت به ایران و مردم آن داشتم.
🔹دنیل افزود: با مشاهده مساجد علاقه فراوان نسبت به مسایل اعتقادی و عقاید مسلمانان پیدا کردم و با همراه ایرانی خود در باره مسائل دینی گفت و گو نمودم و علاقه بیشتری نسبت به مسلمانان پیدا کردم.
🔸این جوان فرانسوی که بعد از مسلمان شدن اسم “علی” را برای خود برگزید، اظهار داشت: بعد از بازگشت به کشورم کنجکاوی شخصی من نسبت به اسلام افزایش یافت و علاقه مند به مباحث اسلامی شده و در باره اسلام و گرایش های مذهبی بسیار تحقیق کردم.
🔹دنیل گفت: برای نخستین بار که به مشهد سفر کردم نسبت به این مکان مقدس کشش خاصی داشتم و امروز که این اتفاق در این مکان صورت گرفت آن را هدیه ای از جانب خدا می دانم.
rahyafteha.ir
یحیی علوی، تازهمسلمان اندیشمند فرانسوی، درگذشت
دکتر یحیی علوی (کریستیان بونو)، استاد تازهمسلمان فرانسوی و مترجم قرآن به زبان فرانسه روز دوشنبه ۴شهریور۱۳۹۸، درگذشت.
پایگاه رهیافتگان از درگذشت این اندیشمند تازهمسلمان در کشور ساحل عاج خبر داد.
بهگزارش خبرگزاری اهلبیت (ابنا)، وی که برای انجام برنامۀ تبلیغی ماه محرم راهیِ قارۀ آفریقا شده بود، در ساحل عاج دچار حادثهای دریایی شد و درگذشت.
پیکر یحیی علوی برای تشییع و تدفین به مشهد مقدس منتقل خواهد شد.
کریستیان بونو در سال ۱۹۵۷ در شهر فرایبورگ آلمان در خانوادهای کاتولیک دیده به جهان گشود. بهخاطر شغل پدر، تا دهسالگی در آلمان و الجزایر زیست و پس از آن راهیِ استراسبورگ فرانسه شد. بهگفتۀ خودش، میل به آشنایی با ادیان شرقی در وجود او بود و ازاینرو به مطالعۀ آثار موجود در این زمینه و سفرهای متعدد به اسپانیا، مراکش، ایتالیا، بلژیک، هلند، آلمان و... دست زد. وی با آثار رنه گنون، فیلسوف مسلمان فرانسوی، آشنا شد و تحت تأثیر آثار او، در سال ۱۹۷۹ به دین اسلام گروید.
پس از آن دانشجوی رشتۀ زبان و ادبیات عرب و اسلامشناسی شد. در دانشگاه، با آثار هانری کُربَن آشنا شد که عرفان شیعی را به غرب شناسانده است. او تحت راهنماییهای احمد حمپاته، از رهبران سلسلۀ تیجانیه، بود که به مذهب شیعه مشرف شد و نام خود را به یحیی علوی تغییر داد.
علوی در سال ۱۹۹۵ از رسالۀ دکتری خود با عنوان «الهیات در آثار فلسفی و عرفانی امامخمینی» در دانشگاه سوربن دفاع کرد. وی برای تدوین رسالۀ خود از سال ۱۹۹۱ به ایران آمد و مدت هفت سال از محضر مرحوم سیدجلالالدین آشتیانی در مشهد مقدس کسب فیض کرد.
برخی آثار و تأليفات او به زبان فرانسه:
۱. تصوف و عرفان اسلامی، پاریس، ۱۹۹۱.
۲. امامخمینی؛ عارف ناشناختۀ قرن بیستم، پاریس/بیروت، ۱۹۹۷.
۳. ترجمه و تفسیر قرآن، قم: ترجمان وحی، ۲۰۰۰.
۴. وصیتنامۀ سیاسیالهی امامخمینی (با مقدمه و حواشی)، پاریس/بیروت، ۲۰۰۱.
۵. آیین انقلاب اسلامی (منتخبی از آثار و بیانات امامخمینی)، ۲۰۰۳.
۶. آیین و اندیشه در دام خودکامگی (اثری از سیدمحمد خاتمی)، پاریس، ۲۰۰۵.
۷. مبارزه با نفس یا جهاد اکبر، اثر امامخمینی، تهران، ۲۰۰۶.
#تازهمسلمان | #فرانسه | #کریستیان_بونو | #یحیی_علوی | #یحیی_بونو | #امامخمینی | #دانشگاه_سوربن | #پاریس | #مشهد
💠 | نونگاری شوید |
@nownegar
گزارش ومصاحبه روزنامه «جوان» با جمال طاهری مدیر موسسه رهیافتگان و انجمن شهید ادواردو آنیلی درباره مرگ پروفسوری که سوربن را به عشق امام رضا (ع) رها کرد
«یحیی بونو» سرمایه تشیع در اروپا بودhttps://www.javanonline.ir/fa/news/967396
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com
📸تصویری از مرحوم یحیی بونو در کنار استاد جلال الدین آشتیانی(ره)
🌐 @rahyafte_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شگفتی_های_آفرینش 🐼🌲
🐼 این چجوری رفته اون بالا ؟😮
🌳الله اکبر 💚
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com
زلیها آجار، دختر 27 نروژی ِ ترکتبار قهرمان امروز مسلمانان ِ معتقد نروژ است. او در ملاقات با شاهزاده نروژ که احتمالا به زودی پادشاه این کشور خواهد شد، حاضر نشد اعتقادات دینیاش را زیر پا بگذارد و به همین خاطر آماج حملات نژادپرستان، راستگرایان و مسلمانان سست عنصر شد.
زلیها در برخورد با شاهزاده هوکان نه تنها هیچ بیاحترامی نکرد، بلکه به روش خودش که خلاف دستور اسلام نبود، سلام و عرض ادب کرد. اگر انتقادی به کسی وارد باشد، در مرحله اول مسئولین بی کفایت مسجد النور باید پاسخگو باشند که چرا حکم واضح اسلام در عدم تماس فیزیکی نامحرمان را به تیم تشریفات شاهزاده منعکس نکردند. شاید خودشان هم نمیدانند؟
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com
animation.gif
17.72M
فیلم دست ندادن دختران شجاع مسلمان با شاهزاده نروژ
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com
#عکس_نوشت | میشل ووژو گانگستر قدیمی فرانسوی و #تازه_مسلمان فعلی:
✅من در مسیری اوج گرفتم....
rahyafteha.ir/70306/
#رهیافته
🌐 @rahyafte_com
رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) فرمود: «بهترين شما صاحبان عقل هستند.» عرض شد: يا رسول الله! صاحبان عقل چه کسانی اند؟ فرمود: «اهل نماز شب، هنگامی که مردم در خواب فرو رفته اند.»
🌙 #نماز_شب
🌐 @rahyafte_com