یک چیزی رو میدونی...از روزی که تو با #یقین گفتی ازاون آب نباتا نمی خوری، چون #ژلاتین_خوک توشه، منهمدیگه نخوردم !!!
موضوع مال چندشب پیش از اون بود که یکی از بچه ها بهم از این آب نبات کشدارها تعارف کرد وچون توش ژلاتین داره و ژلاتین اروپا هممعلومه ازچی تامین میشه، من نخوردم.
وقتی آمبروژا ازم پرسید که چرا نمیخورم خیلی جدی بهش گفتمچون #خدا دستورداده.
تعجب کردم ؟؟!!.😳
گفتم:"اما اون دستور مال مسلموناست.
توچرا نمیخوری ؟"
گفت:مگه تو نگفتی این را خدا گفته؟
اگر واقعا خدا گفته این را نخورین ، من هم نمی خورم .
اگه خدا یک حرفی رو بزنه ، دیگه به #دین ربطی نداره .همه باید همون کار رو انجام بدیم.
📚کتاب #خاطرات_یک_سفیر
🌐 @rahyafte_com
🔰آینده نگری قرآن کریم؛ ۱۴ قرن پیش
🔰اعتراف امروز محققین و اندیشمندان جهان
🌐 منبع:
http://www.pewforum.org/2015/04/02/religious-projections-2010-2050/
@rahyafte_com
🍃عبدالکریم پاز #تازه_مسلمان از کشور آرژانتین:
همه ی ادیان را بررسی کردم تا سرانجام به اسلام رسیدم....
yon.ir/hIqo2
#رهیافته
🌐 @rahyafte_com
رهیافتگان (تازه مسلمانان) وابسته به انجمن شهید انیلی
🌷غروب غفلت🌷 #قسمت_62 8⃣بهانه هشتم :می دونم حجاب ضروریه، اما هر وقت خدا هدایتم کند می پوشم. ⭕️جوا
🌷غروب غفلت🌷
#قسمت_63
🔟بهانه دهم: اگر حجاب بگذارم انگشت نما می شم و مردم به من نگاه می کنند👀 و به گروه خاصی من رو نسبت می دهند.
⭕️جواب: چه چیزی بهتر از این که به گروه خدایی نسبت داده بشی!
سوره مجادله آیه 22
"هیچ قومی را که ایمان به خدا و روز رستاخیز دارند نمی یابی که با دشمنان خدا و رسولش دوستی کنند هر چند پدران و فرزندان یا برادران یا خویشاوندانشان باشند؛ آنان کسانی هستند که خدا ایمان را بر صفحه دلهایشان نوشته وبا روحی از ناحیه خودش آنها را تقویت فرموده و آنها را در باغهایی از بهشت وارد می کند که نهرها از زیر درختانش جاری است ، جاودانه در آن می مانند ؛ خدا از آنها خشنود است و آنان از خدا خشنودند؛ آنها حزب الله اند؛ بدانید حزب الله پیروزان و رستگارانند."
شیطان 😈از طریق تو ، بدن تو ، موی تو، زیبایی تو قلب مرد رو وسوسه می کنه .
تا کی می خواهی از کارمندهای استخدامی تمام وقت شیطان باشی؟ وقتش نیست که خودت رو آزاد کنی؟ و از شرکت شیطان استعفا بدهی و کارمند خدا بشی با مزایا و حقوق کامل؟! بیا برای رسیدن به بهشت سوار قطار🚞 توبه شویم قبل از اینکه از ایستگاه ما بگذرد؟ امروز بهش فکر کن قبل از اینکه دیر بشود.
۱۱.بهانه یازدهم: اسلام در قلب منه، احتیاجی نیست که نشان بدهم من مسلمان هستم . این یک رابطه بین من و خداست.
⭕️جواب: بله، این یک رابطه بین تو و خداست ولی این رابطه احتیاج به عمل دارد . عاشق باید از خودش عملی نشان بدهد که مورد قبول معشوق قرار بگیرد یا نه ؟
اگر من به تو بگم من تو رو دوست دارم💞 اما به حرفهایت گوش نکنم تو باز هم منو دوست داری و به محبت من اعتماد داری؟ با عمل صالح می تونی ایمانت رو به خدا ثابت کنی. اگر رابطه ای با خدا داری و خدا رو دوست داری خدا گفته: (سوره ال عمران آیه 31)
🌺 “بگو اگر خدا را دوست داريد از من پيروى كنيد تا خدا دوستتان بدارد و گناهان شما را بر شما ببخشايد و خداوند آمرزنده مهربان است."🌺
امیدارم این ایمیل بهت کمک کنه و مسیرت رو هرچه زودتر پیدا کنی تا به مقصود و معبود خودت برسی.💐
ادامه دارد..
🌐 @rahyafte_com
استادم (ملا حسینقلی همدانی)به من فرمودند: فقط متهجّدین (شب زنده دارها)به مقاماتی نائل می گردند وغیر از آنان به هیچ جایی نخواهند رسید.
🌺میرزا جواد ملکی تبریزی(ره)
🌙 #نماز_شب
🌐 @rahyafte_com
#متن_عربی #صفحه_583 سوره مبارکه #نباء و #نازعات
#سوره_هفتاد_و_هشتم و #سوره_هفتاد_و_نهم
#جزء_سي
🌐 @rahyafte_com
♦فضل الله مهتدی (صبحی) اولین قصه گوی ظهر جمعه رادیو و نویسنده و کاتب مخصوص رهبر بهائیان ( عبدالبهاء)
🔶فضل الله مهتدی، بهائی زاده ای بود که نسبت به #بهائیت تعصب خاصی داشت و مراحل رشد در ساختار بهائیت را تا به آنجا طی کرد که نویسنده و کاتب مخصوص رهبر بهائیان ( عبدالبهاء) گردید و از طرف او بسیارگرامی داشته می شد بطوری که همه جا همراه او بود و در تمام اوقات به عنوان یار همنشین، او را خدمت می کرد.
🔷او بعدها از بهائیت برگشت و بخشی از اطلاعات خود از درون بهائیت را بعنوان خاطرات به رشته تحریر درآورد. ما بدون قضاوت، نکات برجسته سخنان او را اینجا می آوریم :
( چکیده از” پیام پدر” و ” کتاب صبحی”)
” نیای من یکی از دانشمندان #مسلمان بود و نامش حاج ملا علی اکبر، در شهر کاشان در برزن پنجه شاه می زیست. زنش که از بابیان بود از او چهار پسر و دو دختر داشت هر چند کیش خود را در خانۀ شوهر آشکار نمی کرد. آن زن فرزندان خود را به کیش بابی وو سپس بهایی در آورد ...
🔸🔸ادامه در سایت #رهیافته
🆔 rahyafteha.ir/54548/
🌐 @rahyafte_com
♦️بزرگترین لذت در زندگی، انجام دادن کاریست که دیگران میگویند
"تو قادر به انجام آن نیستی !
✨وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى
✨و اينكه براى انسان جز حاصل تلاش او نيست
🌐 @rahyafte_com
✅باریق رضا از طرف انجمن اهل بیت(ع) پرتغال با پیراهن تیم پرتغال ولی با پرچم تیم مورد علاقه اش در جشنواره کودکان لیسبون شرکت کرد. او طرفدار جمهوری اسلامی ایران است»
#جام_جهانی ⚽️
#تبلیغ
🌐 @rahyafte_com
⭕️از فعالیتهای ضد شیعی عربستان سعودی چه میدانید!؟
♨️مجموعه نمایشگاهی آشنایی با فرقه ضاله وهابیت تولید انجمن شهید ادواردو آنیلی را اینجا دانلود کنید👇👇
♦️ http://yon.ir/QPb7Q
🌐 @rahyafte_com
🌸🍃
🍃
#امام_رضا_عليه_السلام 🌹
هر كه گره از كار مومني بگشايد، خداوند در روز قيامت گره غم از دل او بگشايد.
📚ميزان الحكمه،٢٩٨٣/٥٢٠
#حديث_روز 💫🌷💫
🌐 @rahyafte_com