⭕️«پرچمدار کوچک من» تجدیدچاپ شد| مادرانهای برای تربیت حسینی کودکان
♦️ چاپ پنجم کتاب «پرچمدار کوچک من»؛ تجربههای خلاقانه مادران در تربیت حسینی کودکان که ویرایش جدید آن، اوایل محرم منتشر شده بود، راهی بازار نشر شد.
♦️ایناثر را میتوان جزو اولین کتابها در تجربهنگاری سبک زندگی ایرانی-اسلامی دانست که تلاشهایی #مادرانه را روایت میکند که در موقعیتهای متفاوت، به دنبال هدفی مشترک بودهاند؛ تعامل با کودک و پیوند دادن فرزندانشان به سیدالشهدا(ع). در این کتاب، ۶۶خاطره از ابتکارات و #تجربیات_خلاقانه_مادران ایرانی و غیرایرانی در کنار تصویرسازیهای مرتبط در جهت تربیت حسینی کودکان آمده است
♦️با توجه به اینکه در ایام #کرونا فرصت در خانه بودن بیشتر است باید از این فضا استفاده کرد و #هر_خانه به #یک_هیئت تبدیل شود. بنابراین برای اینکه خواننده کتاب، در کنار مطالعه تجربهها و تأملات مرتبط با تربیت حسینی پیشنهاداتی هم برای راهاندازی هیئت کوچک خانوادگی بیان شده است
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف20درصد :
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
✴️ «شاه چمداندا گئتدی» در راه انتشار
این کتاب تنها نمونهای است مختصر از سرودها، ترانهها و حتی شعارهای انقلابی مردم آذربایجان که گاه زبانی بسیار جدی دارد؛ زبانی که در عین سادگی و بی تکلفی بسیار عمیق و تأملبرانگیز است، گاه آمیخته با طنزی ملایم است و در مواردی هم از گرایش به هزل پرهیز نکرده است و این طنز و هزل بنا بر تعریف بزرگان حوزۀ شوخطبعی و طنز به مقدار ملح در طعام است.
این جنس از ادبیات غالباً پدیدآورندگان مشخصی ندارند و خالقین اینگونه آثار از فرهیختگان تا افراد کمسواد و حتی بیسواد را شامل میشوند.
عمار احمدی کار پژوهش و تدوین کتاب #شاه_چمداندا_گئتدی را بر عهده داشته است.
#بزودی
انتشارات «راهیار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیتالله خامنهای: از صدای شما خوشم آمده!
🔻 «محمد میرزاوندی» یکی از مفاخر هنری مهجور مانده ماست که ترانهها و قطعات حماسی او در دوران جنگ، یکی از شناسنامههای هنری این مقطع است. «دایه دایه وقت جنگه» میرزاوندی، یکی از این نمادها و آواهای ماندگار دوران #دفاع_مقدس است.
🔻کتاب «تا نفس دارم میجنگم»؛ خاطرات دوران کودکی، نوجوانی و فعالیتهای هنری محمد میرزاوندی در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را روایت میکند.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴همه چیز غرقه در خون شد!
🔻شما از جایی در وزارت معارف کار را شروع کنید و به بقیه هم کاری نداشته باشید... حتی به علیاکبر داور... . من بیآنکه فکری کرده باشم گفتم: «اعليحضرتا... کار را باید از موطنم #شیراز شروع کنم.»
🔻رضاشاه تبسمی کرد و گفت: «از همان روز که علیاکبر داور شما را به من معرفی کرد و حزب رادیکال راه افتاد، قرار بود جای همه آن مزخرفها را در بدنه دولت و حاکمیت شاهنشاه بگیرید فهمیدم آدم لايق هستید...»
🔻... اما در شیراز چه خبر بود؟ #جشن_نسوان راه انداختیم. در يك مدرسه دخترانه... برخی بانوان از پیش انتخاب و طراحی شده و دقیق به جشن آورده شدند. به عموم مستخدمين آنجا هم اعلام کردیم که جشنی برگزار خواهیم کرد و یکسره میبایست دفعتا و در هنگام حضور چادر از سر بردارید و کار را یکسره کنید و اینچنین شد...
غافل از اینکه مشهد و علمای آنجا مخالفت خواهند کرد... و شد آنچه نباید میشد و مشهد در #گوهرشاد خلاصه شد و همه چیز یکپارچه غرقه در خون شد!»
📚کتاب «گمشدگی»؛ روایتی داستانی براساس زندگی علیاصغر جکمت، وزیر معارف پهلوی و از بانیان #کشف_حجاب رضاخانی
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیتالله خامنهای از «حکمت»های کشف حجاب رضاخانی میگوید
🔹«... شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضاشاه- مثلاً #علیاصغر_حکمت - در قضیه کشف حجاب نقش استعماری ایفا کردند، رضاشاه تفنگ دستش بوده و اینها فکرمیساختند و به او جهتگیری میدادند که تفنگ را کجا به کار ببرد... چهرههای اینها باید شناخته شود.»
🔻از 17دی 1314 و بعد از تصویب قانون #کشف_حجاب به مدت هفت سال یعنی تا زمان رفتن #رضاخان، بسیاری از زنان مسلمان ایرانی برای حفظ حجاب خود مجبور شدند در خانهها بمانند و عدهای نیز در اثر بیحرمتیها و تعرض مأموران پهلوی، #شهید شدند.
📚کتاب «گمشدگی»؛ روایتی داستانی براساس زندگی و فعالیتهای #علیاصغر_حکمت، وزیر معارف دوره پهلوی اول و از بانیان واقعه کشف حجاب رضاخانی است.
🔴سفارش آنلاین با #تخفیف:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
⭕️ محمدعزیز جعفری، یکی از شخصیتهای کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» نوشته محمد سرور رجایی؛
🔻رزمندهای که در روزهای جنگ، #تانکهای بعثی را با گلولههای آرپیجی تبدیل به آهن قراضه میکرد، اما امروز روزگار را با خرید و فروش ضایعات آهنآلات میگذراند.
✅ @Raheyarpub
🔴گریه امانم نمیدهد
🔻الآن که دارم این وصیتنامه را مینویسم خیلی دلتنگ شدم و گریه امانم نمیدهد، بنده لایق شهادت نیستم، اما اگر خداوند متعال به این کمترین عنایتی بکند و مرگ ما را شهادت در راهش رقم بزند، آن را مدیون تو هستم.
شهید محمد بلباسی
📚 «عاشقانهها»؛ دفتر دوم(عاشقانههایی از شهدای #مدافع_حرم)
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
📸 یک عکس؛ یک روایت
♦️ این تصویر، مربوط است به مونتاژ قطعات نمونۀ نهایی #سرعتسنج خودرویی برای نصب در ماشین. تیم جوان سازنده این #اختراع، در سال 1387 رتبه اول جشنواره جوان #خوارزمی را برای این دستاورد کسب کردند و امروز این وسیله توسط #پلیس راهنماییورانندگی استفاده میشود.
📚ماجرای این چند جوان در کتاب «آرزوهای دستساز» به قلم میلاد حبیبی و به شکلی داستانی روایت شده است. دوربین ثبت تخلّفات راهنمایی و رانندگی یکی از معروفترین اختراعات این چند جوان است.
🔴سفارش آنلاین:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
🔴 پرفروشترینهای انتشارات «راهیار» در تابستان99
1. به اضافه مردم
2. رسم جهاد
3. پرچمدار کوچک من
4. در مکتب مصطفی
5. آرزوهای دستساز
🔴سفارش آنلاین کتابها:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
⭕️تماس:
02537746490
09338679554
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🎥 آیتالله خامنهای از «حکمت»های کشف حجاب رضاخانی میگوید 🔹«... شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضاشاه
🔴نویسندهای که ستون فرهنگ رضاخانی بود
fna.ir/f040w3
♦️مشخصه اول دوران رضاشاه، غربگرایی است که با تجددگرایی دوره #مشروطه آغاز شده بود و در دوران رضاشاه باستانگرایی نیز بر آن افزوده شد. البته نباید از این نکته غافل شد که باستانگرایی این دوره ریشه در شرقشناسی مشکوک غربی داشت که با معنای هویت ملی فاصله داشت. برخی پژوهشگران تاریخی بر این باورند که کارگزاران هر سه جریان لُژ بیداری #فراماسونری بودند.
از دیگر عواملی که پژوهشگران بر آن پای میفشارند، سیستم آموزشی است که در اختیار علیاصغر حکمت بود
♦️حکمت با روی کار آمدن محمدعلی فروغی در شهریور ۱۳۱۲ ابتدا سرپرستی وزارت معارف و بعد پست وزارت را به دست آورد
♦️علیاصغر حکمت تا آنجا پیش رفت که وزارت معارف پیشگام سیاستهای رضاخان در کشف حجاب در سال ۱۳۱۴ شد. با مسئولیت او مراسم ۱۷ دی همان سال در دانشسرای عالی تهران با حضور رضاشاه و زنان بیحجاب برگزار و آغاز #کشف_حجاب اعلام شد
🔻کتاب «گمشدگی»؛ روایتی است داستانی براساس زندگی و فعالیتهای #علیاصغر_حکمت، وزیر معارف رضاخان و بانیان اصلی واقعه کشف حجاب
🔻سفارش کتاب با تخفیف25درصد:
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴صندوقچهای از دستنیافتنیها
🔻نگاهی به کتاب «آپاراتچی» در دوران #کرونایی سینما
✍️ زینب آزاد
🔻ماجرا از تحقیقی درباره تأثیرگذارترین فیلم در بین نوجوانان از طریق مصاحبههایی با مربیان پرورشی در تبریز آغاز شد که در آن همگی اتفاق نظر روی یک فیلم داشتند و اطلاعی از نام کارگردان یا نویسنده اثر نداشتند. نکته قابل توجه این بود که این اثر بینام و نشان در کنار آثاری همچون «بلمی به سوی ساحل» و #محمد_رسولالله قرار گرفته بود...
🔻در روستای «قرهآغاج» تبریز به دنیا آمده بود.فرزند ارشد خانواده بود و پدرش از پیشه قالیبافی کسب درآمد میکرد و با نان حلال شکم 8بچه قد و نیمقد را سیر میکرد. مادرش «جهره» داشت که همان چرخ نخریسی است. در کنار تربیت دختران و پسرانش، کمکخرج خانواده بود... با وردستی یک نقاش، کار را شروع کرد تا به استادکاری رسید.علاقهاش به عکاسی مسیر زندگیاش را تغییر داد و ماحصل این زندگی پر فراز و نشیب مستندساز و عکاس تبریزی در کتاب کمحجم «آپاراتچی» گردآوری شده...
🔻متن کامل در روزنامه وطن امروز:
vatanemrooz.ir/newspaper/page/3046/8/225431/0
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴«شاه چمداندا گئتدی» منتشر شد| طنزهای انقلابی مردم آذربایجان
♦️این کتاب تنها نمونهای است مختصر از سرودها، ترانهها و حتی شعارهای انقلابی مردم #آذربایجان که گاه زبانی بسیار جدی دارد؛ زبانی که در عین سادگی و بی تکلفی بسیار عمیق و تأملبرانگیز است، گاه آمیخته با طنزی ملایم است و در مواردی هم از گرایش به هزل پرهیز نکرده است و این #طنز و #هزل بنا بر تعریف بزرگان حوزۀ شوخطبعی و طنز به مقدار «ملح در طعام» است.
♦️این جنس از ادبیات غالباً پدیدآورندگان مشخصی ندارند و خالقین اینگونه آثار از فرهیختگان تا افراد کمسواد و حتی بیسواد را شامل میشوند.
♦️عمار احمدی کار پژوهش و تدوین کتاب «شاه چمداندا گئتدی» را بر عهده داشته است.
mshrgh.ir/1129474
🔴سفارش:
b2n.ir/raheyar
bookroom.ir/book/84043
✅ @Raheyarpub