🔻چین متقاضی سرمایهگذاری ۵۰ میلیون دلاری در منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر شد
🔹هیئتی از سرمایهگذاران کشور چین با هدف بررسی زیرساختهای موجود و امکان سرمایهگذاری ۵۰ میلیون دلاری برای احداث کارخانه تولید کربن سولفور از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر بازدید کردند.
🔹این هیئت سرمایهگذاری چین، ضمن تشکیل نشست مشترک با مدیرعامل و مسئولان سرمایهگذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از تمایل شرکتهای چینی برای سرمایهگذاری در ایران تحت عنوان سند همکاری بلندمدت بین ایران و چین خبر دادند./خط انرژی
✅ @Rajanews
🔻مدرسه تلویزیونی و رایگان کنکور
تهیهکننده برنامه مدرسه کنکور ایران:
🔹در این برنامه از بهترین دبیرهای کشور استفاده و همه نکات را مطرح کردیم.
🔹این مدرسه از ۱۷ تا ۲۰ از شبکه آموزش پخش میشود. ۵ تا ۸ صبح هم تکرار برنامه است. تا آخر اردیبهشت این برنامه پخش میشود و از اول خرداد هم برنامه ویژه امتحاننهایی روی آنتن میرود.
🔹همه جزوهها بهصورت رایگان قابل دانلود است به نظر ما دانشآموزان برای حضور در کنکور بهجز این برنامه به چیز دیگری نیاز ندارد.
✅ @Rajanews
هدایت شده از دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان
🎁 هدیه PDF رایگان کتاب «پرسمان کارآمدی نظام اسلامی» از انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان
🌀 کاری از نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی در اصفهان
📗 دریافت کتاب: dte.bz/2477
🇮🇷 دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان
🌐 eitaa.com/joinchat/309461000C26df2b53cf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تلآویو، ایران را عامل اخراج هیأت صهیونیستی از نشست اتحادیه آفریقا دانست!
🔹هیأت رژیم صهیونیستی که روز شنبه بهصورت پنهانی وارد نشست اتحادیه آفریقا در اتیوپی شده بود، توسط نیروهای امنیتی اتحادیه بیرون انداخته شد.
🔹سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به این اتفاق، مدعی شد: دیدن اتحادیه آفریقا که اسیر چند کشور افراطی مانند الجزایر و آفریقای جنوبی شده ناراحتکننده است؛ کشورهایی که ایران آنها را کنترل میکند.
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس سازمان صنایع هوایی: چندی پیش یک نوع پهپاد آتشنشان ساخته شد که دو نماینده از کشورهای خارجی آمدند و بعد از بازدید خرید کردند اما شهرداران ایران هنوز درحال ارزیابی هستند!
✅ @Rajanews
🔻مقاله جنجالی «وال استریت ژورنال» و انتقاد تند «گاردین» به آن؛
🚨کاهش هزینهها با چاشنی گرسنگی/ واقعیت جامعه تحت سلطه نظام سرمایهداری در آمریکا
🔹وال استریت ژورنال در مقالهای با تیتر «برای کاهش هزینه، بهتر است صبحانه نخورید» از مردم آمریکا خواسته است برای صرفجویی در هزینههای خود تنها دو وعده در روز غذا بخورند. این مقاله به افزایش قیمت مواد غذایی که هزینه ماهانه افراد را تحت تاثیر قرار داده است میپردازد. مقالهای که در روزهای گذشته بازتابهای فراوانی در رسانهها داشته است.
🔹همان طور که از تیتر مطلب پیداست، تمرکز این مقاله بر روی افزایش قیمت مواد غذایی در آمریکاست. این افزایش قیمت نتیجه تورمی است که این روزها ایالات متحده با آن درگیر است.
⬅️ متن کامل این گزارش را در سایت رجانیوز بخوانید:
🌐http://rajanews.com/node/364970
✅ @Rajanews
May 11
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عرضه گوشت گرم از امروز
مدير عامل سازمان ميادين و ميوه و تره بار شهرداری تهران:
🔹قيمت گوشت شقه گوسفندی ۲۳۲ هزار تومان، گوشت گوساله داخلی بین ۲۱۵ تا ۲۲۵ هزار تومان و گوشت وارداتی زیر این قیمت است.
✅ @Rajanews
🔻برگزاری اجلاسیه مجلس خبرگان ۲ و ۳ اسفندماه
«آیتالله سید احمد خاتمی» عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری:
🔹یازدهمین اجلاسیه پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری روزهای دوم و سوم اسفندماه برگزار میشود.
🔹وزیر امور اقتصاد و دارایی از مهمانان جلسه به نمایندگی از دولت است و حدود ۱۰ نفر از اعضا صحبت خواهند کرد و روز پنجشنبه زیارت مرقد امام راحل و با مقام معظم رهبری دیدار میکنیم.
✅ @Rajanews
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قدردانی مقامات ترکیه از گسیل امدادرسانی ایران به زلزلهزدگان
شبکه انتیوی ترکیه در پوشش خبری کمکهای ایران به زلزله زدگان جنوب ترکیه گفت:
🔹از ساعات اولیه زلزله شدید در ترکیه، ایران با اعزام نیروهای امدادرسان و ارسال تجهیزات به سوی همسایه خود، حق همسایگی را به جا آورد.
✅ @Rajanews
🔻نقشه راه جدید برای همکاریهای راهبردی ایران و چین
سپهر خلجی، رییس شورای اطلاعرسانی دولت:
🔹یکم؛ روابط دو کشور ایران و چین در یک دهه گذشته به دلیل رویکرد سیاست خارجی دولت وقت، دچار عقبماندگی و عدمتوازن شد. این در شرایطی بود که دو کشور قدرتمند ایران و چین نقاط اشتراک فراوانی برای توسعه و تعمیق روابط بر اساس اعتماد متقابل داشتند، اما در آن مقطع زمینهای برای توسعه روابط راهبردی بویژه در بخش اقتصادی و فناوری فراهم نشد. دولت سیزدهم با درک ضرورت متنوعسازی و توازن در ارتباطات خارجی با رویکرد تقویت مناسبات با حوزههای تمدنی آسیا و با هدف جبران یک دهه عقبماندگی و همچنین به منظور تقویت چندجانبهگرایی و ارتقای روابط راهبردی و بسط مناسبات اقتصادی با شرکای مستقل، به دعوت رئیسجمهور چین برنامه سفر به این کشور را در دستور کار قرار داد. این سفر یقیناً فصل جدیدی از روابط دو کشور را رقم زد و تلاش شد با تشریک مساعی نقشه راه جدید برای همکاریهای راهبردی عملیاتی شود.
🔹دوم؛ در کنار انبوه ملاقاتهای فشرده در سطوح مختلف، ضیافت شام شی جین پینگ و سخنان بسیار مهم او در این جلسه و تحلیل عمیق از مسائل جهانی، به نزدیک شدن نگاه دو کشور کمک کرد و در ملاقاتها بهروشنی اراده جدی طرفین برای همکاری در سطوح عالی تجلی یافت. این سفر همچنین فرصتی فراهم کرد تا سیاستمداران چینی از نزدیک با ظرفیت و توانمندیهای جمهوری اسلامی و رویکرد اعتمادآفرین دولت سیزدهم و سیاستهای عالی نظام در حوزه روابط خارجی آشنا شوند. روح کلی حاکم بر ملاقاتها نشان داد که انگیزه و ظرفیتهای بالایی برای توسعه چندبعدی روابط دوجانبه وجود دارد و این نکته را یادآوری کرد که ایران و چین دوستان روزهای سخت هستند و سیاست خارجی باید در خدمت پیشرفت و توسعه متقابل قرار گرفته و دچار سردرگمی و معطلی نشود.
🔹سوم؛ ایران به عنوان یک کشور مستقل و برخوردار از جایگاه ژئوپلیتیک برای شکوفایی اقتصاد ملی، مصمم است از ظرفیت همکاریهای منطقهای و بینالمللی سایر بازیگران مستقل استفاده کند و چین به عنوان قدرت دوم اقتصادی جهان از جمله این ظرفیتهاست. نقش بیبدیل و حیاتی ایران در حفظ امنیت منطقه راهبردی غرب آسیا، فرصتهای بینظیر برای سرمایهگذاری و رویکرد اصولی و مستقل دولت سیزدهم در امتداددهی به سیاست خارجی نظام، از بزرگترین خدمات و فرصتهای ایران برای شرکا است. امضای ۲۰ سند همکاریهای اقتصادی، فناوری و صنعتی و در سایر حوزههای مهم مورد علاقه میان دو کشور مستقل ایران و چین، الگویی خواهد بود برای عصر عبور از اقتدارگرایی یکجانبه مبتنی بر نظم تحمیلی امریکای در حال افول.
🔹چهارم؛ این سفر کاملاً از موضع اقتدار و استحکام و در شرایطی که پروژه آشوب سازماندهیشده در کشور، شکست مفتضحانه خورد، صورت گرفت و خط پایانی شد بر توهم توان اختلال در مسیر و اراده پولادین انقلاب اسلامی. اگرچه همزمان جریان رسانهای وابسته به غرب تلاش کرد به نوعی سیاست چینهراسی و ایرانهراسی را توأمان توسعه دهد، اما بدیهی است که معنای واقعی آن، نگرانی رو به تزاید از همکاریهای راهبردی دو کشور و با هدف ایجاد اخلال در مسیر نزدیکی دو کشور ایران و چین بود. در شرایطی که غرب با رویکرد جنگ سرد، قلدرمآبانه هنجارهای اساسی روابط بینالمللی را نقض میکند و به صورت سیستماتیک به صلح و امنیت جهانی آسیب میزند، روابط دوجانبه ایران و چین بدون وقفه توسعه خواهد یافت. ضمن اینکه در جریان این سفر به اهمیت این مسأله نیز توجه شد که آنچه تاکنون انجام شده با آنچه باید شود، فاصله دارد و باید گامهای بزرگتر و با سرعت بیشتری برداشته شود.
🔹پنجم؛ اعطای عنوان استاد افتخاری دانشگاه پکن به آیتالله رئیسی به پاس خدمات و اقدامات در مسیر تقویت و توسعه روابط ایران و چین و زمینههای مشترک فرهنگی میان دو تمدن بزرگ از جمله وجود کرسی زبان فارسی در دانشگاه پکن و علاقهمندی مجامع علمی چین به توسعه زبان فارسی و تبادل اساتید و نخبگان به دلیل اشتراکات عمیق فرهنگی و علاقه و انگیزه فرهیختگان و اندیشمندان چینی به تبادلات فرهنگی و همچنین تسهیلات در نظر گرفته شده در زمینه گردشگری، برگ دیگری از ظرفیتهای ایجاد شده برای تعمیق روابط تمدنی دو ملت بود.
✅ @Rajanews