به نظر میاد از همین ده بیست نفری هم که ایستادند اینجا و دارن گوش میدن، بعد از این حرفش، نصفشون مردد شدن که چطوری ترک کنن جایگاه رو که توی این جمعیت کچل به چشم نیاد!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
⬅️ راجع به انصراف آقای قالیباف به نفع آقای جلیلی:
🔹عزیزان جبهه اصلاحات و جبهه اصولگرا ماهیت شان دو قطبی کاذب بود که در آن واحد و بعد از دولت رفسنجانی شکل گرفتند و هر دو از دل آن بیرون آمدند؛ و نگاه کنید از ابتدای تشکیل جبهه ی اصلاحات در سال ۷۶ تا الان، در هفت انتخابات ریاست جمهوری، محال بوده اصلاح طلبها در انتخاباتی که دو قطبی اصلاح طلب-اصولگرا شکل گرفته، بازنده باشند:
🔸دو بار خاتمی: سال ۷۶ خاتمی-ناطق، سال ۸۰ خاتمی-رفسنجانی
🔸دو بار روحانی: سال ۹۲ روحانی-قالیباف و جلیلی (منتسب به دولت احمدینژاد) و ولایتی و رضایی، سال ۹۶ روحانی-رئیسی
⬅️ در هر چهار مرتبه فضای انتخاباتی کاملا دو قطبی اصلاح طلب-اصولگرا شده بود؛
❗️در سال ۹۲ آقای جلیلی با اینکه مستقل بود اما چون از دل دولت احمدینژاد آمده بود، به عنوان نماینده ی احمدینژاد ی شناخته میشد که آن موقع دیگر با تشکیل جبهه ی پایداری رسما اصولگرا شده بود؛ علاوه بر اینکه بخاطر شخصیت کم سر و صدایی که دارند، آنموقع در بین سایر کاندیداهای اصولگرا، ایشان اصلا به چشم نمی آمدند. برعکس الان که شرایط طوری شده که همه ی نگاهها به سمت ایشان است.
❗️سال ۹۶ هم که شهید رئیسی بودند، با اینکه گفتمان شهید رئیسی خیلی از اصولگرایی فاصله داشت، اما چون تمام اصولگراها به نفع آقای رئیسی انصراف دادند، ایشان منتسب شد به جبهه ی اصولگراها و دو قطبی اصلاح طلب-اصولگرا شکل گرفت، که باز هم اصلاح طلب ها برنده شدند!
❗️❗️❗️اما نگاه کنید هر وقت یک کاندیدای مستقل (که هم گفتمانش مستقل باشد و هم در فرایند انتخابات با اصولگراها مرزبندی داشته باشد و ادغام نشود) در فضای انتخابات بوده و آن دو قطبی اصلاح طلب-اصولگرا شکسته شده، کاندیدای مستقل رای آورده:
🔸دو بار احمدی نژاد: سال ۸۴ در برابر رفسنجانی اصولگرا و سال ۸۸ در برابر موسوی اصلاح طلب
🔸یک بار شهید رئیسی: در برابر همتی اصلاحطلب و دو کاندیدای مستقل دیگر (زاکانی و قاضی زاده)
⬅️ در فضای انتخاباتی امسال هم تا الان این دو قطبی اصلاح طلب-اصولگرا به وسیله ی کاندیدای مستقل و انقلابی آقای جلیلی شکسته شده و اگر تا روز رای گیری همینطور بماند، محال است اصلاح طلب ها پیروز شوند، یا در همان دور اول کاندیدای انقلابی رای می آورد، یا مثل سال ۸۴ با کاندیدای اصولگرا (قالیباف) به دور دوم می روند و باز نهایتا آقای جلیلی رای می آورد.
❗️❗️❗️اما انصراف آقای قالیباف به نفع آقای جلیلی باعث الصاق آقای جلیلی به جبهه ی اصولگراها می شود، مثل سال ۹۶ و دوقطبی اصلاح طلب-اصولگرا شکل می گیرد و نتیجه رای آوردن شوکه کننده ی اصلاحطلب ها خواهد بود، یا در همان دور اول، یا در دور دوم.
یعنی با انصراف آقای قالیباف به نفع آقای جلیلی ما عملا بازی برد قطعی را خواهیم باخت!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
خب، با این اوضاع هیسییس، هیچکس حرف نزنه که وحدت نشکنه، شرایط متاسفانه خیلی داره شبیه سال ۹۲ میشه، و حتی اگر قالیباف هم انصراف بده، میشه مثل سال ۹۶.
حالا وقتش هست که فکر کنیم که اگر پزشکیان یا قالیباف (فرقی نمیکنند، بعضهم من بعض) رای بیارن چی میشه؟
اوضاع داخلی رو فعلا بی خیال، اما اما اما... ما تا یک قدمی آزادی قدس رفته بودیم😭
اگر قالیباف نمی آمد، حماسه ی تشییع شهید رئیسی خیلی راحت امتداد پیدا میکرد تا خود انتخابات، و آقای جلیلی فقط رای نمی آورد، بلکه با یک حماسه رای می آورد...
قسمتمان نبود😭
بجاش الان همه خسته شدیم، نرسیده به رای گیری داریم می بریم، اگرم ان شاء الله آقای جلیلی رای بیارن، لب مرزی و با کلی حرف و حدیث... اون حماسه قسمتمون نبود!
نمیگم همه تقصیر قالیباف بود، نه!
قالیباف یک نفر هست؛ مثل هاشمی رفسنجانی؛
این ما ملت ایران هستیم که هنوز به اون رشد و بلوغ نرسیدیم که امام زمانمون رو تنها نذاریم...
امام هم تشریف بیارن، ماها همینجوری ملاحظه کار و اخلاقمدار(!) میشیم و به هزار بهانه پشتشون رو ممکنه خالی کنیم.
اما خداوند میخواهند ما رو رشد بدن تا به تراز ظهور برسیم.
فقط ای کاش خیلی طول نکشه؛
أَلَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ وَمَا نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ وَلَا يَكُونُوا كَالَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلُ فَطَالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ ۖ وَكَثِيرٌ مِنْهُمْ فَاسِقُونَ
میترسم اگر خیلی طول بکشه، سنگدل بشیم... فاسق بشیم
زیاد وقت نداریم
https://eitaa.com/rajolonyasaa
سلام علیکم،
عیدتان مبارک 🌹
❗️ گفته میشود احتمالا آقای قالیباف میخواهد در سفر به مشهد در جوار مزار شهید رئیسی عزیز، به نفع آقای جلیلی انصراف دهد.
❗️و خوشحال می شوند!
❗️اما فکر میکنم انصراف قالیباف، بیش از آقای جلیلی، رای آقای پزشکیان را زیاد میکند.
⬅️ چون در بهترین حالت هم اگر مثلا فقط ۳۰ درصد رأی های آقای قالیباف برسد به آقای پزشکیان و ۷۰ درصدش هم برسد به آقای جلیلی؛
⬅️ اما در عوض همانطور که قبلاً عرض کردم، آقای قالیباف اصولگرا وقتی به نفع آقای جلیلی مستقل انصراف میدهد، ایشان را متصل و منسوب میکند به اصولگرایی، و با حذف کاندیدای مستقل قوی، دوقطبی کاذب اصلاح طلب-اصولگرا در فضای انتخاباتی قوت میگیرد و همانطور که در هفت انتخابات ریاست جمهوری اخیر شاهد بودیم، در این فضای دوقطبی شده، اصلاحطلب ها همیشه برنده هستند؛ چون میلیونها نفر که قرار نبود در انتخابات شرکت کنند، در فضای دوقطبی شده ترغیب میشوند که به نفع اصلاح طلب ها در انتخابات شرکت کنند.
🔹بنابراین معقول هست که اگر احیانا اینطور شد و آقای قالیباف به نفع آقای جلیلی انصراف داد، عزیزان انقلابی ضمن تشکر از ایشان، مرزهای گفتمانی با آقای قالیباف را از بین نبرند، از ایشان قدیس نسازند، کماکان به نقد منصفانه از ایشان ادامه دهند تا دشمن در ایجاد فضای دوقطبی ساختگی اصلاح طلب-اصولگرا ناکام بماند و نتواند آقای جلیلی را منتسب به جبهه اصولگرایان کند و تمام مفاسد آنها را به ایشان هم تعمیم دهد؛
https://eitaa.com/rajolonyasaa
❗️اما مشکل انصراف آقای قالیباف، فقط این نیست؛
2⃣ دومین مشکل اینست که حنای دو قطبی اصلاح طلب-اصولگرا که تدریجا در حال رنگ باختن بود، باز جانی دوباره میگیرد؛
3⃣ سه اینکه آقای قالیباف در ماههای اخیر، چه در اواخر مجلس یازدهم، چه در انتخابات مجلس، چه در همین چند روزی که در مجلس دوازدهم بودند، و چه در فرایند تبلیغات برای ریاست جمهوری مرتکب خلاف ها و مفاسد زیادی شدند؛
🔸مثل زد و بند با اصلاحطلب ها بخاطر کسب ریاست مجلس
🔸مثل ماجرای برکنار کردن معاون وزیر کشور در آستانه انتخابات
🔸مثل مواضع دوپهلو در فتنه مهسا امینی
🔸مثل ترویج دروغهای عجیب راجع به تدین و پاکدستی و ساده زیستی و فداکاری خودش
🔸مثل سنگ اندازی در مجلس بر سر راه طرح صیانت از فضای مجازی،
🔸مثل نسبت دادن عملکرد غیرقابل دفاعش به دیگران مخصوصا شهید رئیسی،
🔸مثل زیرپا گذاشتن دو قسم جلاله که در مجلس دوازدهم یاد کردند
و...
که با انصراف ایشان به نفع آقای جلیلی، و متعاقبا قدردانی مردم از این حرکت به ظاهر جوانمردانه ایشان، همه ی اینها نه تنها به فراموشی سپرده میشود، بلکه قبح همه ی اینها میریزد؛
4⃣ چهارم اینکه انقلابی ها و دولت آقای جلیلی (در صورت رای آوردن) ظاهرا (و نه در واقع) مدیون آقای قالیباف میشوند؛ و با سهم خواهی ایشان در آینده مواجه میشوند؛ مثلا سهم خواهی در کابینه دولت بعد.
5⃣ پنجم اینکه جبهه انقلاب، منتسب می شود به چشم بستن بر روی تمام مفاسد ریز و درشت اصولگراها، و رفتار حزبی نه ارزشی (چرا که تمام اعمال ضد ارزش آقای قالیباف را اغماض کرد، فقط بخاطر انصراف ایشان به نفع آقای جلیلی)
6⃣ ششم اینکه علاوه بر اصولگراها، حیات سیاسی خود آقای قالیباف هم در معرض فنا بود به خاطر عملکرد و مواضع غلط و مفسده انگیزش، که همین انصراف ایشان، باعث تجدید حیات سیاسی ایشان میشود؛
7⃣ هفتم اینکه علما و روحانیون و سیاسیون زیادی در جریان همین تبلیغات رباست جمهوری، آلوده شدند به باجهای مالی و غیر مالی که آقای قالیباف داد تا حمایت آنها را بخرد، و این سرمایه های اجتماعی (منبری های خوب تهران) دیگر ببن جوانان متدین و قشر انقلابی اعتبار چندانی نخواهند داشت و این سرمایه ی هنگفتی بود که از دست رفت.
8⃣ و هشتم اینکه اگر فرض کنیم کل ماجرای کاندید شدن و بعد انصراف آقای قالیباف برنامه ای از پیش تعیین شده بوده برای ترمیم چهره ی مخدوش شده ی آقای قالیباف و همچنین حمایت از اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری (با تشدید دوقطبی اصلاح طلب-اصولگرا) در ازای حمایت اصلاح طلبها از ریاست آقای قالیباف در مجلس، پس میشود فهمید، موفقیت این برنامه در واقع مهر تاییدی هست بر این سیاسی کاری های آلوده و جا انداختن هر چه بیشتر نقش این دست لابیگری ها در فضای سیاسی کشور که قطعا هزینه اش برای همه ی ملت وحشتناک خواهد بود.
https://eitaa.com/rajolonyasaa
عجیبه واقعا!
حاج آقا پناهیان در یک سخنرانی اخیرا گفته اند که حضرت امیرالمومنین علیه السلام، در زمان خلافتشان، برای مدیریت امور فارس در شرایط بحرانی، زیاد (پدر عبید الله بن زیاد علیه اللعنة) را فرستادند!
که بعد حاج آقا پناهیان بر اساس این مثال استدلال میکنند که در انتخاب اصلح، زمان شناسی از همه چیز ولو از اصولی مثل تقوا مهمتر هست!
جناب استاد!
⬅️ یه استراتژی داریم؛ (یعنی هدف نهایی)؛
⬅️ یه تاکتیک داریم؛ (یعنی نقشه رسیدن به هدف)؛
⬅️ و یه تکنیک داریم؛ (یعنی راهکارهای جزئی برای اجرای نقشه)؛
🔸مردم در انتخاب حاکمان باید تصمیم استراتژیک بگیرند (یعنی هدف نهایی را در نظر بگیرند)، در این انتخاب، اقتضائات زمان هیچ نقشی نداره، یک اصول ثابت در همه ی زمانها هست. هرکسی باید اصلح را با توجه به آن اصول ثابت (مثل ایمان، تقوا، شجاعت، پاکدستی، درایت و زمانشناسی...) انتخاب کند
🔸بعد اون حاکمان باید یک تاکتیک ها و نقشه راههایی تنظیم کنند برای نیل به اون هدف نهایی؛ مثلا بگن برای استقلال کشور، چه طرحی دارند، که اینجا خود اون حاکم باید اقتضائات زمان را لحاظ کند؛
🔸بعد در پیچ و خم اجرا، باز بنا به اقتضائات زمان، حاکمان و مدیران، از بهترین تکنیک ها باید استفاده کنند برای اجرای اون نقشه ها؛ مثلا ممکنه تصمیم بگیرند برای مقابله با گروهی شورشی، یکی از خود همون شورشی ها رو انتخاب کنند و ...
⬅️ اون مثالی که شما زدید راجع به فرستادن زیاد برای فارس توسط حضرت امیرالمومنین علیه السلام، یک نمونه از تکنیک موفق یک حاکم اصلح بود در اجرای نقشه ی راهبردی که در سر داشتند؛
❗️وگرنه اگر بخواهیم در تصمیم برای بیعت با یک حاکم بجای تصمیم استراتژیک، تصمیم تاکتیکی یا تکنیکی بگیریم، و اقتضائات زمان را لحاظ کنیم، نتیجه اش همان میشود که در ماجرای سقیفه گفتند بله علی از همه باتقوا تر هست، اما الان ایشون بشود خلیفه، کل امت میریزند بهم چون الان بزرگان مهاجران و انصار که قبایل از آنها حرف شنوی دارند روی ایشون اجماع ندارند!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
😱😱😱
افشای رسوایی وحشتناک سعید جلیلی:
او وقتی دبیر شعام بود، فتنه ۸۸ را پیش بینی و مهار نکرد!!!
در رسوایی به آقای قالیباف که میرسه، شتر با بارش رد میشه؛
به آقای جلیلی که میرسه، نخ از سوزن رد نمیشه!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
❗️تحریف چندباره ی بیانات رهبری در سایت خامنه ای دات آی آر
ایشون امروز (۱۴۰۳/۴/۵) فرمودند:
«بعضی از سیاسیّون در کشور ما تصوّر میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند؛ و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ کشور نمیشود پیش رفت؛ بعضیها اینجور فکر میکنند»
❗️اما در سایت خامنه ای دات آی آر آمده:
«بعضی از سیاسیّون در کشور ما تصوّر میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند؛ و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ، در کشور نمیشود پیش رفت؛ بعضیها اینجور فکر میکنند»
⬅️ اگر صوت بیانات را هم گوش کنید متوجه میشوید که ایشان عبارت «قدرت معروف و بزرگ کشور» را گفتند که منظورشان مشخص است.
اما در سایت خامنه ای دات آی آر، این عبارت را تبدیل کرده به «قدرت معروف و بزرگ، در کشور» که معنی کلی صحبت میشود بعضی از سیاسیون فکر میکنند بدون تکیه بر مثلا آمریکا نمی توان در کشور پیشرفت کرد، در صورتیکه آقا بعد از این جملات بود که به عدم وابستگی به قدرتهای خارجی توصیه کردند اما این جملاتشان معطوف به همان «قدرت بزرگ و معروف کشور» (یعنی احتمالا سپاه) است.
🔸و ای چه بسا این توصیه ی ایشان معطوف باشد به حمایت اخیر بخشی از بدنه و فرماندهان سپاه از آقای قالیباف، و بطور مشخص سردار حاجیزاده که بر اساس همچین تصوری که رئیس جمهور در شرایط فعلی نمی تواند بدون اتکاء به سپاه، کارهای کشور را پیش ببرد، بطور ضمنی توصیه کرده اند که مردم به آقای قالیباف رای دهند. و حضرت آقا میگویند این فکر ایشان اشتباه است.
https://eitaa.com/rajolonyasaa
34082_764.mp3
88.27M
این فایل صوتی فرمایشات امروز حضرت آقا هست، به مناسبت عید سعید غدیر؛
دقیقه ی ۵۱:۴۰
https://eitaa.com/rajolonyasaa
در خود سخنرانی گفته اند:
«قدرت معروف و بزرگ کشور»
اولا جمع نبسته اند، یعنی نگفتند «قدرتهای معروف و بزرگ گشور»، پس یعنی یک قدرت خاص هست،
در ثانی کدام قدرت کشور ما هست که «معروف» و «بزرگ» است و «بعضی از سیاسیون» فکر میکنند بدون «آویزان» شدن به آن، نمیشود پبش رفت؟
و البته بعد از اتمام این جمله، مکث نسبتا طولانی میکنند بعد میفرمایند «یا خیال می کنند...»
و اگر همه ی این حرفها توهم من هست، پس یعنی تایپیست، در عبارت «قدرت معروف و بزرگ کشور» اشتباها جایی که آقا دو کلمه را با کسره ی اضافه بهم وصل کرده اند، بینشان با ویرگول فاصله انداخته، و بعد سر خود یک «در» اضافه کرده و تغییر دهنده ی متن اصلا نفهمیده خود عبارت حضرت آقا چه معنایی میداده و همه این تغییر به ظاهر کوچک، که معنای عبارت را زمین تا آسمان تغییر میدهد، تصادفی بوده؟
و چرا مدام تایپیست های سایت خامنه ای دات آی آر، از این دست اشتباهات مرتکب می شوند و چرا همیشه اتفاقا معنای عبارات به یک سمت و سوی خاص تغییر میکند و نه در خلاف آن جهت؟
https://eitaa.com/rajolonyasaa
34082_764.mp3
88.27M
دیروز عید غدیر بود؛
امتحان «ولایت» برای مسلمانها، تشخیص «ابوسفیان» از «محمد» نبود؛
تشخیص مشرک از مسلم نبود؛
تشخیص فلان صحابه بود از «علی»؛
تشخیص «اسلام تقلبی» بود از «اسلام ناب»؛
و نظر به وجه امتحان بودن ولایت، شریفه ی «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دیناً» را خداوند دربین آیاتی دیگر با موضوعی غیر از این، جاسازی کردند، تا اهل معنا قلبشان مطمئن شود و آنکه پر دلش مرض است، جای بهانه داشته باشد؛
دیروز در روز عید غدیر، امام خامنه ای عزیز هم نشانه ای و اشاره ای در بین سخنانشان گذاشتند برای اهل معنا، تا آنکه دلش با انقلاب است، با همین اشاره دلگرم شود و آنکه انقلاب را در قلبش باور ندارد، جای بهانه ی فراوان داشته باشد؛
امروز ما به بلوغی رسیده ایم که بفهمیم دعوای اصلی سر تشخیص «ضد انقلاب» از «انقلابی» نیست؟
بفهمیم دعوای اصلی بر سر تشخیص «انقلابی تقلبی» از «انقلابی» واقعی است؟
عیدی دیروز حضرت آقا به ما، دقیقه ی ۵۱:۴۰ صوت بیاناتشان است، که اتفاقا جاسازی شده در بیاناتشان؛
عیدی هم می دهند به سیاق «قرآن» و متناسب با «غدیر» میدهند.
https://eitaa.com/rajolonyasaa
آقای قالیباف واااای به حالت اگر دقیقه نود به نفع آقای جلیلی انصراف بدی!
یا نباید میومدی، یا حالا که اومدی، حق نداری به نفع کسی انصراف بدی که هیچ ربطی به مفاسد تو نداره!
بعد رای منفی خودت رو هوار کنی روی سر او و خودت هم به خیال خودت قهرمان بشی!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
این مرد، هیچ کاری برای انقلاب نمیکنه بجز هزینه تراشی؛
فقط خرابکاری و فساد و ... بعد ما باید جواب کاراشو بدیم، و سر هر انتخاباتی چوبش رو بخوریم!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
دوستان انقلابی من؛
اگر واقعاً میخواهید آقای جلیلی رای بیاوردند، فقط یک راه داریم:
⬅️ اعلام برائت از آقای قالیباف (انصراف بدهد یا ندهد)
🔸وگرنه مفاسد اصلاح طلبها را کیست که نداند؟
🔸و برنامه های خوب و پاکدستی و شخصیت والای آقای جلیلی را هم حتی دشمنانش اذعان دارند؛
⬅️ خط مقدم جبهه الان مرزبندی انقلابی ها با انقلابی نماها هست؛
ما باید صریح و بی تعارف بگوییم کسی که با هواپیمای خصوصی میرود به شهرستان ها برای تبلیغات، این از ما نیست!
⬅️ این آزمون غدیر است، آزمون سقیفه هست... که ما بارها مردود شده ایم، و صدبار دیگر مردود شویم، هم محال است مادامیکه ما تکلیفمان را با انقلابی نماها مشخص نکرده ایم، به مراحل پیشرفته تر قدم بگذاریم.
https://eitaa.com/rajolonyasaa
این هواپیما متعلق به آتا ایرلاین هست که مالک آن مفسد اقتصادی معروف زنوزی هست؛
گفتم که خبرش را اول از اصلاح طلبها نشنوید و بعد دنبال ماله کشی باشید!
🔸من یک انقلابی هستم و مخالف اصولگراها هستم!
تا می توانید در همین دو روز مانده تا انتخابات خودتان مفاسد و مشکلات آقای قالیباف را پخش کنید که ضد انقلاب به عنوان آتو اینها را علیه خودمان افشا نکند!
ما خودمان شاکی هستیم
https://eitaa.com/rajolonyasaa
فقالوا ربنا باعد بین اسفارنا و ظلموا انفسهم فجعلناهم احادیث و مزقناهم کل ممزق ان فی ذلک لآیات لکل صبار شکور
آیه ۱۹ سوره مبارکه سباء
🔸 قوم سرکش سباء از خداوند خواستند: ربنا باعد بین اسفارنا
🔸از خداوند خواستند بین سفرهایشان فاصله بینداز، یعنی طوری نباشه که اشراف و افراد معمولی یکجور مسافرت کنند؛ یه تفاوتی در سفر اشراف با معمولی ها باشد، که خداوند بخاطر همین بقدری به این قوم خشم گرفت که کلا نابودشان کرد.
⬅️ واقعا وقتی در زمان پرواز و هزینه و ... هیچ مشکلی ندارند و همه جوره باهاشون راه میان؛ که مثل بقیه افراد عادی، مثل بقیه کاندیداها با پرواز معمولی سفر کنند، چه اصراری هست به استفاده از هواپیمای خصوصی؟ بجز همان خوی اشرافیت؟
#قالیباف
#اشرافیت
https://eitaa.com/rajolonyasaa
«اتخذوا احبارهم و رهبانهم اربابا من دون الله»
آیه ۳۱ سوره مبارکه توبه
وقتی از پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم پرسیدند که چرا این حجم از قرآن به سرنوشت بنی اسرائیل پرداخته، ایشان می فرمایند چون سرنوشت امت من با آنها یکی است، بنی اسرائیل به سوراخی نرفته، مگر اینکه امت من هم به همان سوراخ می روند (نقل به مضمون)
و من الان که دارم می بینم که چه شباهتی داریم با بنی اسرائیل!
دیگه چقدر آقا معیار اصلح را بازگو کنند؟ همین دیروز مگر به قالیباف و حامیانش کنایه نزدند؟ مگه همین چند روز پیش در دیدار با نخبگان علمی باز تاکید بر انقلابیگری کاندید اصلح ننمودند و مگر نگفتند برای مشکلات کشور از امثال من (منظورشان علماء و منبری ها بود) دنبال راه حل نباشید؟
اما باز بسیاری از انقلابی ها چه راحت به اعتبار حرف فلان منبری و مداح و خانواده ی شهید و سردار سپاه و ... (این افراد که دقیقا در جامعه ی ما جایگاه «احبار» یهود را دارند و از دین خدا آبرو و وجاهت کسب کرده اند) خام می شوند و چشم روی مغایرت های زندگی و منش فلان کاندیدا با اسلام و دین می بندند و از او حمایت میکنند!
یعنی قشنگ حرف خدا را کنار می زنیم و حرف احبار جامعه را نصب العین قرار میدهیم!
و مگر حدیث نداریم که هر کس به سخن فردی گوش کرد (اطاعت کرد) در واقع او را پرستیده، و اگر گوینده از خدا بگوید، خدا را پرستیده و اگر از شیطان و طاغوت بگوید، شیطان را پرستیده؟
و مگر ما با اطاعت از احبار قوممان و کنار گذاشتن اسلام، در حال پرستش احبار قوممان نیستیم؟ درست مثل بنی اسرائیل؟
پس ما هم طبق آیه ۳۱ سوره مبارکه توبه مثل یهود، داریم احبار و رهبانان قوم خود را می پرستیم.
عزیزان انقلابی هوشیار باشید و فریب شیطان را نخورید!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
بزرگواری گفتند درست نیست در این شرایط، بی پرده مفاسد آقای قالیباف را بگوییم، چون دشمن آنرا دست میگیرد؛
پاسخ:
حضرت آقا دیروز از مردم عموما متدین، به عنوان ظرفیت کشورمان یاد کردند؛
عزیزان، وقتی ما می دانیم مفاسد فلان اصولگرا را، مردم هم میدانند، و دقیقا بر اساس یک بینش عمیقا دینی هست که هر بار وقتی دو قطبی کاذب اصلاح طلب-اصولگرا بر فضای انتخاباتی حاکم میشود، مردم علیرغم کینه ای که از اصلاح طلب ها دارند، از لج اصولگراها (که ماهیتا همان اصلاح طلب و فاسدند اما با پوشش دین و انقلابیگری میخواهند خود را به مردم تحمیل کنند) میروند به اصلاح طلب ها رای میدهند (هفت انتخابات اخیر ریاست جمهوری، گواه این مدعاست).
و به نظر من این رفتار مردم ما، دقیقا برخاسته از غیرت دینی آنها هست، یعنی همان چیزی که دیروز آقا آنرا به عنوان یک ظرفیت و نقطه مثبت برای پیشبرد کشور معرفی کردند.
و دقیقا داریم کارکرد این ظرفیت کشورمان را میبینیم:
در حالیکه نخبگان و انقلابی های کشور، مثل قوم یهود، گرفتار پرستش احبار و رهبانان قوم شده اند، اوامر صریح ولی و دین را بخاطر حرف احبار، زیر پا میگذارند، مردم عادی، به شدت با این جو تسلط نخبگانی مبارزه میکنند و اصولگرا های فاسد را سر جایشان می نشانند! و شاید این است آن نقطه ی فوتی که ما ایرانی ها داریم و بنی اسرائیل نداشت و امروز به این وضع تباه افتاده!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
ان الله یامرکم ان تؤدوا الامانات الی اهلها واذا حکمتم بین الناس ان تحکموا بالعدل
یکی به جلیلی رای میده
یکی به قالیباف
اما معیار انتخابشون چیه؟
🔸ببینیم فلانی چی میگه!
🔸ببینیم سر کی اجماع بیشتره!
❗️ما باید به اون بلوغ برسیم که بفهمیم این حق رای در جمهوری اسلامی که با هزاران سال فداکاری انبیاء الهی و ائمه اطهار علیهم السلام و ریخته شدن خون صلحا بدست آمده، یک امانت الهی هست در دستمان و باید آنرا به اهلش بر گردانیم، و باید بین خود و خدای خود حجت داشته باشیم؛
فلانی گفت، یا سرش اجماع بود، حجت نیست!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ از معدود نخبگان انقلابی که در فضای غبارآلود این انتخابات، تسلیم عملگرایی و قبیله گرایی نشد و همچنان مصرانه بر مواضع تمدنی اسلامی پافشاری کرد، آیت الله میرباقری هستند.
❇️ ایشون در تبیین های انتخاباتی، هر جا از دشمنان اسلام صحبت میکنند، صریحا دو دسته ی «غربگراها» و طرفداران «اسلام امریکایی» را نام می برند که هر دو، علیرغم ظاهر متفاوت، آن غایت نهایی که در نگاه تمدنی شان دارند، یکسان است که همان «توسعه» ی مد نظر در اسناد بین المللی من حمله سند توسعه ی پایدار ۲۰۳۰ است.
برعکس، بیشتر نخبگان جبهه ی انقلاب، در ایام انتخابات (که قاعدتا فصل عمل است به حرفهای قشنگی که همیشه میزنند) به یکباره، همه ی دعواهای تمدنی را بی خیال می شوند و با انواع تحلیل های سیاسی بیخود، بر طبل اتحاد و اجماع میکوبند!
⭕️ با چه کسانی؟ با طرفداران اسلام امریکایی!
⭕️ به چه بهانه ای؟ که اینها خودی و انقلابی هستند و اگر با اینها متحد نشویم، آن غیر خودی ها می آیند!
❗️و با اینکه هر بار این عملگرایی و قبیله گرایی خواص جبهه ی انقلاب، ضربات مهلکی به کشور زده و باعث شده که اتفاقا در رقابتهای انتخاباتی، «مردم» به همان غربگراها رای بدهند، (چون بد بی پرده و صریح را ترجیح میدهند به بد روکش دار) اما گویا این نخبگان انقلابی، میلی به عبرت گرفتن از گذشته ندارند!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
این از «نخبگان»؛ و اما «مردم»:
«مردم» ما که الحق از خواص جبهه ی انقلاب، در عمل پایبندی بیشتری نشان میدهند به «دین»؛
❇️ «مردم»ی که هربار در فضاهای غبارآلود دو قطبی اصولگرا-اصللاحطلب، با وجود تنفری که از اصلاح طلب ها دارند اما هربار دست رد میزنند به سینه ی اصولگراها؛
❇️ این غیرت دینی مردم، اثر ناخودآگاه سالها روضه ی امام حسین است؛
چون مردم ما به خوردشان رفته که دین نباشد، بهتر از آنست که دین در دست نا اهل باشد؛
❇️ و الحق که این مردم سزاوار تمجیدند و به قول امام خمینی ره از مسلمانان صدر اسلام بهترند، چراکه همین مردم هستند که نگذاشتند نخبگان جامعه، حوادث تلخ صدر اسلام را تکرار کنند؛
⭕️ سقیفه و عاشورا، نتیجه ی شوریدن نخبگان عالم اسلام بود، علیه اسلام ناب و به طمع دنیا، در زمانی که غرور ناشی از فتوحات سرزمینها توسط سرداران شجاع اسلام و سرازیر شدن غنائم به خزانه ی حکومت اسلامی، دلهای نخبگان را سست کرده بود.
⭕️ اما در آنزمان، عامل غالب شدن اسلام تقلبی بر اسلام ناب، همراهی امت اسلامی (یعنی توده ی مردم)، با نخبگان دلداده ی دنیا بود. امتی که بیش از «دین» دل به قبیله گرایی سپرده بودند و همین «قبیله گرایی» باعث شد که نخبگان عالم اسلام بتوانند در موضوع غصب خلافت و پیش گرفتن راه دنیاگرایی، مردمشان را با خود همراه کنند...
❇️ اما امروز، بعد از گذشت صدها سال ما ملتی داریم که در مکتب روضه های امام حسین علیه السلام رشد کرده و به بلوغی رسیده که میفهمد اسلام ظاهری اما ماهیتا دنیاگرا، خطرش از کفر بیشتر است.
⭕️ تا الان که اینطور بوده، و هر بار که نخبگان انقلاب، خیز برداشته اند برای دنیا، مردم در پای صندوقهای رای پاسخشان را داده اند: نه به اصولگرایی ریاکار، نه به اسلام امریکایی!
⬅️ این انتخابات هم مستثنی نیست؛ هرچند که بخاطر غرور ناشی از عملیات «وعده ی صادق»، شورش کودتا گونه ی قوای مسلح علیه قانون و منویات صریح امامین انقلاب، در ایام تبلیغات و جانبداری غیرقانونی شان از قالیباف، تا الان در تاریخ انقلاب بی سابقه بوده؛
⬅️ پس عزیزان انقلابی، مطمئن باشید که چشم بستن ما و نخبگان جبهه ی انقلاب بر روی مفاسد و قانون شکنی ها و زیاده خواهی های اصولگرایان ریاکار، مثل همیشه، با پاسخ رد «مردم» دین مدار مواجه میشود. و اگر این شکستهای انتخاباتی به نظرتان خیلی تلخ می آید، پس:
1⃣ اولا دست بردارید از جانبداری متعصبانه از اصولگراها (قالیباف و اعوان و انصارش) و نواختن بر طبل وحدت و اجماع با اصولگراها
2⃣ در ثانی، بدانید که این شکست های ظاهری، اگر نبود، ایران همان راهی را میرفت که امت اسلام در این ۱۴۰۰ سال طی کرده، همان راهی را میرفت که بنی اسرائیل بعد از پیروزی بر فرعون خارجی، طی کردند و نتوانستند از پس فرعون نفس شان برآیند و کارشان به تباهی امروز رسیده.
⬅️ پس بجای ناامید شدن و شماتت مردم، خودتان را اصلاح کنید و با مردمتان روراست باشید. دست از ارزشهای اسلامی نکشید و با قبیله گرایی و باندبازی، دستاوردهای انقلاب را به هدر ندهید!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
❇️ بیانات ۱۴۰۳/۴/۵:
«درایمان دینیِ قریب به کلّ مردم کشور؛ این خیلی مهم است. مردم ما واقعاً مردم مؤمنی هستند که شاید در کشورهای اسلامی این هم جزو موارد نادر باشد. ممکن است از لحاظ عملکرد و ظواهر و مانند اینها بعضیها پایبندی درستی به شرع و شریعت و مانند اینها نشان ندهند امّا ایمان دینی و اسلامی در یک اکثریّت قریب به اتّفاقی در آحاد کشور وجود دارد. خب، از اینها میشود برای پیشرفت کشور استفاده کرد. آن کسی که بتواند، اصلح است؛ بتوانند دولتهای ما انشاءالله از این ظرفیّتها استفاده کنند. آن کسی که توانایی استفادهی از این فرصتها، از این ظرفیّتها را داشته باشد، اصلح است؛ فرد اصلح، او است. خب، بعضی از سیاسیّون در کشور ما تصوّر میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند؛ و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ کشور، نمیشود پیش رفت؛»
⬅️ در این دو پست اخیر، سعی کردم این چند دقیقه از بیانات روز عید غدیر آقا را به زبان خودم شرح دهم؛ خلاصه:
⬅️ مردم خوب و متدینی داریم، اما بعضی از خواص (سیاسیون) میخواهند با باند بازی و قبیله گرایی (آویزان شدن به قدرتها و احزاب سیاسی) به هر صورت که شده کار را پیش ببرند (عملگرایی خواص).
اما «اصلح» کسی است که تکیه اش به مردم باشد و نه آویزان شدن به باند ها و جبهه های سیاسی و جانبداری خواص (منبری ها، سردارها، نظامی ها و خانواده هایشان، مداح ها و ... خلاصه معروف های انقلاب)!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
عزیزان انقلابی؛
⭕️ به خدای احد و واحد قالیباف انقلابی نیست!
⭕️ بخاطر جلب رای مشتی خواص زیاده خواه کم تعداد طرفدار قالیباف، مرزبندی انقلابی ها با اصولگرایان فاسد را از بین نبرید و جلیلی انقلابی پاکدست ساده زیست را، منتسب به اصولگرایان و مفاسد آنها نکنید؛
⭕️ و به ازای آن چند رایی که موفق هم نمیشوید از طرفداران متعصب قالیباف بگیرید، میلیونها رای از آراء خاموش را به نفع پزشکیان روشن نکنید!
❗️برعکس، اگر میخواهید پزشکیان در همون دور اول رای بیاره و مستقیم بره پاستور، این جمله را همه جا پخش کنید:
❌ الان اصولگراها ریاست مجلس را دارند، پس به جلیلی رای دهید تا ریاست دولت را هم داشته باشند!
❗️بیشتر از این نمیشه میلیونها آراء خاموش را تحریک کرد که فردا بروند و به پزشکیان رای بدهند!
به قول جوانهای امروزی، بازم هر جور راحتید!
https://eitaa.com/rajolonyasaa