🔴 نکاتی پیرامون گزینه استیضاح رئیس جمهور
🔻 با حرکت رسانهای جناب ذوالنور دوباره بحث استیضاح رئیسجمهور داغ شد. چند نکته مهم در این خصوص:
1️⃣ اولاً برخی دوستان استیضاح را با رای به عدم کفایت سیاسی اشتباه گرفته اند که باید گفت استیضاح به معنای رای به عدم کفایت سیاسی نیست.
2️⃣ ثانیا کنار رفتن روحانی به معنای کنار رفتن دولت روحانی نیست. بلکه دولت او با حضور معاون اول تا انتخابات بعد پابرجا میماند. فقط همین نظم نیمبند هم از بین خواهد رفت.
3️⃣ فرض بر اینکه رای به عدم کفایت سیاسی روحانی داده شد پلن و طرح استیضاح کنندگان برای فردای بدون روحانی چیست؟ استیضاحکنندگان نگاه سلبی خوبی دارند ولی نمی توانند پاسخ ایجابی برای پساروحانی داشته باشند.
4️⃣ "میخواستم، نگذاشتند" ؛ مطمئن باشید این دو کلمه روایت مظلومانه روحانی در طول تاریخ خواهد بود. معتقدم او باید بابت ناتوانی هایش تا آخر بایستد و فردا نگوید که "خواستم و نگذاشتند."
5️⃣ کسانی که موافق برکناری روحانی هستند به این سئوال نمی توانند پاسخ دهند که برکناری او چگونه و براساس چه مکانیسمی به کم شدن التهابات فعلی خصوصا گرانی ها و تورم کمک می کند؟
6️⃣ سئوال دیگر اینکه افراد #آشنایی که جای جلاد و شهید را در انتخابات قبل عوض کردند و آیت الله رئیسی را ترور شخصیت نمودند، از روحانی یک قهرمان نخواهند ساخت؟
7️⃣ معتقدیم جامعه باید به الزامات مردمسالاری پایبند باشد و مردمسالاری شیر بی یال و دم و اشکم نیست. مطمئن باشید این نکته به بلوغ سیاسی جامعه ما در آینده کمک خواهد کرد.
8️⃣ سئوال و نکته آخر اینکه آیا دشمن خارجی و ضدانقلاب داخلی و خارجی در التهابات پدید آمده ساکت خواهند بود؟ ساده لوحی است اگر جوابمان بله باشد.
🖌 #یعقوب_ربیعے
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻اینم شده حکایتی!
تا میایم از عزا و مصیبت محرم و صفر در بیاییم، یه عده میگن تازه اول مصیبته، دهه محسنیه شروع شده!
➖در این ویدیو، صحبتهای رحیم پور ازغدی در این باره را ببینید دهه محسنیه و امثال آن توسط مداح ها و آخوندهای فرقه شیرازیه ( شیعه انگلیسی ) اختراع و تبلیغ می شود.
📌 استاد #ازغدی
#دهه_محسنیه
🔸چالش مومو پدیدهای نوظهور در ایران/ لزوم نظارت جدی والدین بر نحوه استفاده فرزندانشان از فضای مجازی
🔹پس از گسترش چالش نهنگ آبی که منجر به مرگ تعدادی از جوانان ایرانی شد، حالا چالش مومو در کمین کاربران ایرانی است.
🔹چند سال پیش بود که چالش #نهنگ_آبی در فضای مجازی مطرح شد، این بازی متشکل از چند بازی در شبکه اجتماعی بود که مدیران آن، انجام این چالشها را برای بازیکنان در طول ۵۰ روز میسر کرده بود و در پایان چالش نهنگ آبی، بازیکن باید خودکشی میکرد که در کشور ما نیز متاسفانه عده زیادی از جوانان با انجام این بازی جان خود را از دست دادند.
🔹به تازگی #چالش_مومو که یکی از بازیها در شبکههای مجازی است به سر زبانها افتاده و در کشور ما نیز عدهای را مورد توجه خود قرار داده است.
🔹#مومو یکی از بازیهای محبوب در شبکه مجازی #واتساپ و #فیسبوک است که پس از گذراندن چند مرحله آنلاین، کاربر یک تماس ناشناس را دریافت میکند و در این مرحله چالش کسی که با کاربر تماس میگیرد، کاربر را پس از مدتی مجبور به انجام کارهای خشونت آمیز و در نهایت #خودکشی میکند.
#آسیب_های_فضای_مجازی
💢روزنامه صهیونیستی هاآرتص:
🔸هکرهای مرتبط با ایران سازمانهای برجسته اسرائیلی را در "مرحله جدید" جنگ سایبری هدف قرار دادند.
🔹شرکتهای امنیتی_سایبری اسرائیل میگویند تیم هکری که در گذشته با سپاه پاسداران ایران کار میکرد، کارزار جدیدی را علیه اهداف اسرائیلی تحت عنوان "عملیات روان شن" به راه انداخته که نشان دهنده "مرحله جدید" حملات ایران علیه اسرائیل است.
yari-kardan-emam.rafiei.mp3
2.97M
🎙حاج آقا #رفیعی
🔖 یاری کردن امام با عمل
#منبر_کوتاه
#حدیث
🌸 حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرموده اند:
💠 وَ مَنِ اسْتَخَفَّ بِاَهْلِهِ خَسِرَ طِيبَ عَيْشِهِ.
🍀 هر كس به همسر و فرزندانش بى اعتنائى كند، لذت زندگى را از دست مى دهد.
📚 کتاب احادیث الطلاب، ص79
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از نجات معجزه آسای یک شهروند سعودی از حادثه رانش زمین در شهر الخُبَّر عربستان
✅فاصله گرفتن از عاطفه مادری، عامل مشکلات جامعه/
✅ آغوش مادر، تنها تزریق کننده عاطفه به انسان
🔸بعد از اینکه ساختار کلی عالَم را مشخص کرد، فرمود «خَلَقَکُمْ مِنْ نَفْسٍ واحِدَةٍ»؛ هیچ تفاوتی و تفاخُری انسان بر انسان دیگر ندارد ... ساختار همه یکی است، آن موادّ اولیه ای که بشر از آن پیدا شد آن هم یکی است؛ زن هم مثل مرد از همان حقیقت خلق شده است، پس تفاوتی در خلقت زن و مرد نیست ...
◀️پرسش: استاد معذرت می خواهم! اگر انسان ها تفاوتی ندارند، چرا تفاوت در حقوق را بین زن و مرد قائل شدید؟
🔸پاسخ: تفاوت نیست، البته خصوصیاتی در بعضی از موارد هست که زن بیشتر از مرد میبرد، گاهی مساوی مرد میبرد، گاهی کمتر از مرد میبرد؛ یک سلسله حقوقی که زن دارد مرد ندارد، نفقه زن را مرد باید تأمین کند مهریه زن را مرد باید تأمین کند این طور است.
🔸هرگز تبعیضی بیجا نیست، تفاوت نیست، بلکه اختلافی است برابر خصوصیت هایی که این خلقت و آن خلقت دارند.
🔸او باید مادر بشود، مادری عاطفه لازم دارد، خدا به اندازه کافی به او عاطفه داد، هرگز مرد آن توان را ندارد که فرزند رئوف و مهربان تربیت کند، این در اثر آن مادری مادر است، آن مقام شامخ عاطفه است.
🔸اینکه الآن متاسفانه باب شده که بچهها را به مهد کودک میدهند، بارها به عرضتان رسید خطر آن هم این است همین که پدر و مادر مقداری سالمند شدند این بچه چون مهر عاطفی نچشید، پدر و مادر را تحویل خانه سالمندان میدهد.
🔸دیگر او حاضر نیست عمل کند به آیهای که خدا فرمود «إِمّا یَبْلُغَنَّ عِنْدَکَ الْکِبَرَ أَحَدُهُما أَوْ کِلاهُما»، «وَ اخْفِضْ لَهُما جَناحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ» (*)، چون این عاطفه میخواهد، تنها جایی که عاطفه را در درون انسان تزریق میکنند، همان آغوش مادر است که هفت سال، کودک این دانشگاه را دارد طی میکند.
🔹درس تفسیر #حضرت_آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی/سوره مبارکه «زمر»، آیات 6 الی 7
↙️ پی نوشت:
🔺- سوره إسراء، آیات23 و 24