⭕️ کیهان: جشن خانه سینما باز هم حاشیه ساز شد!
▪️از حرفهای ضدایرانی و وهابی پسند یک بازیگر در حمایت از جاسوسها تا اهدای جوایزی با رنگ و بوی لابیگری
▪️روزنامه کیهان:
🔹علی نصیریان، دبیر جشن سینما در این مراسم گفت که «آرائی که امروز به آن پی میبرید سلیقه شخصی و با اعمال نفوذ نبوده است و تعداد زیادی از هنرمندان در این انتخاب سهیم بودهاند.» این درحالی است که نوع اهدای جوایز و برگزیدگان، باز هم شائبههایی را مبنی بر انتخاب سلیقهای و جناحی این جشن ایجاد کرده است.
🔹ازجمله این موارد، نادیده گرفته شدن برخی از آثار مهم و مطرح سینمای کشور بود. به طور مثال، انیمیشن «فیلشاه» که به اعتراف همه کارشناسان، یک قدم رو به جلو در صنعت پویانمایی کشور محسوب میشود هیچ جایی در بین برگزیدهها نداشت.
🔹از طرفی، فیلم «سارا و آیدا» که در پنج رشته هم نامزد شده بود، جایزه بهترین بازیگر زن را دریافت کرد. این درحالی است که کارگردان فیلم، دبیر اجرایی جشن هم هست و برنده این جایزه نیز با مدیر خانه سینما نسبت خویشاوندی دارد.
🔹در بخشی از مراسم بیستمین جشن خانه سینما، حامد بهداد که برای دریافت جایزه روی صحنه آمده بود طی سخنانی خواستار آزادی فعالان محیط زیست شد! این درحالی است که هیچ کس در ایران به خاطر فعالیت محیط زیستی بازداشت نشده و منظور او احتمالاً افرادی هستند که در پوشش فعال محیط زیست جاسوسی میکردند و توسط نهادهای امنیتی بازداشت شدهاند. وی همچنین تصریح کرد که برخورد کنندگان با این جاسوسها خائن هستند!
🔹اظهارات شبه سیاسی حامد بهداد در جشن خانه سینما، با استقبال رسانههای وابسته به جریانهای غربی و وهابی مواجه شد، به طوری که عکس و حرفهای وی تیتر اول یکی از سایتهای وهابی شد و توسط تیم تبلیغاتی براندازان خارج کشور (وابسته به جمهوریخواهان) بازنشر داده شد.
🔹همچنین از حواشی قابل تأمل بیستمین جشن خانه سینما ، نادیده گرفتن مرحوم حبیب الله کاسه ساز، سینماگر متعهد و خوش نام سینمای ایران در یادبود درگذشتگان این جشن بود.
🔹از دیگر حاشیههای این دوره از جشن سینما، عدم حضور چهار نفر از اعضای هیئتمدیره خانه سینما بود که اتفاقی کم سابقه محسوب میشود. به طوری که فاطمه معتمد آریا، علی قائممقامی، کامران ملکی و ابراهیم حقیقی، چهار عضو هیئتمدیره خانه سینما در این جشن حضور نداشتند.
🔹دلیل اصلی غیبت این افراد، اختلاف نظر آنها با منوچهر شاهسواری ، مدیرعامل خانه سینماست.
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجت السلام رهدار: حوزه گرفتار نوعی سکولاریسم است
- حوزه مقدس نیست؛ محترم است
- حوزه باید نقد بشود
@Rasad_tahlil
⭕️ پانتهآ فيوضى كيست که در دادگاه دیروز مشایی ناماش آوردهشد؟
🔹دیروز قاضی دادگاه اسفندیار رحیممشایی، مشاور محموداحمدینژاد، از مشایی درباره اینکه پانتهآ فیوضی کیست، سوال کرد.
🔹 روزنامه اعتماد امروز گزارش داده: «در پرونده تخلفات مالی دولت احمدینژاد، پانتهآ فيوضي نامي آشنا است.
▫️يكي از اتهامهای مالی مقامات دولت احمدینژاد، به پروژه تالارهاي بينالمللي كيش بود. اين پروژه بزرگ بهواسطه دوستي مشايي و حميد بقايي با يحيي فيوضي پدر پانتهآ فيوضي به شركت صوری او «فياككيش» واگذار شد.
▫️ اين پروژه ۴۰۰ ميلياردتومانی با ترك تشريفات قانونی و بدون هيچگونه ضمانت معتبر بانكی به فيوضي دادهشده.
▫️تاريخ ثبت شركت «فياك» كيش، اول تیر سال ۱۳۸۹ است. تاريخ بستهشدن تفاهمنامه بين شركت «فياكکیش» و سازمان منطقه آزاد كيش، سهروز بعد، سوم تیر ۱۳۸۴ است. تاريخ صدور چك ۵۰ ميلياردی به شركت «فياك» هم دو روز بعد، پنج تیرماه همان سال است: اینها نشان میدهد این شرکت صوری است و با تخلف و غیرقانونی صاحب این پروژه شده و سریعا پولاش را گرفته.
🔹پس از افشاي اين تخلفات، مديران ارشد شركت فياككيش، ٣ خرداد سال ١٣٩٠ از كشور گريختند و ميلياردها تومان پول بيتالمال از كشور بیرون رفت.
▫️مدیران اين شركت، پس از قرارداد و دريافت پول، تمام اختيارات «پروژه تالارهای بینالمللی كيش» را به شركت چندمليتی و چندمنظوره «امسا» واگذار ميكنند.
▫️امسا، فعاليتهاي گستردهای در امريكا، آلانیا، استانبول و آنکارا در تركيه و البته اسراييل دارد؛ این شرکت از سال ۲۰۰۶ يكی از بزرگترين مجريان ساختوساز شهركهای يهودينشين در اسراييل است.»/روزاروز
@Rasad_tahlil
⭕️بانک ها حق ندارند از محل سپردههای مردم، به مدیران وام دهند/ به عنوان سپردهگذار راضی نیستم
👤غلامعلی جعفرزادهایمنآبادی نماینده رشت
🔹سازمانها و دستگاهها به بهانه ارائه خدمات به مدیرانشان، هزینه میکنند منتها این خدمات را از جیب مردم انجام میدهند.
🔹بانکها حق ندارند از محل سپردههای مردم، به مدیران به جای مردم، وام یا خدمات ارائه کنند. اینها حتی این خدمات را به کارکنان خودشان هم نمیدهند. گاه کارکنان بعضی از بانکها در بدترین شرایط مشغول کارند. در واقع بدنه را رها کردهاند و دلمشغول مدیرانی شدهاند که انتصابات آنها شاخص درست و مشخصی ندارد و عمدتاً خویشاوندی و رفاقتی است. چنین نیست که ما مدیر شایستهای انتخاب و بعد به لحاظ مالی او را تامین کنیم.
🔹افرادی بدون ضابطه در بانکها و بنگاههای اقتصادی منصوب میشوند و در دوره خدمتشان که عمدتاً دو تا سه سال بیشتر نیست، خدمات سی ساله دریافت میکنند.
🔹 بنده به عنوان یک سپردهگذار در بانک راضی نیستم و اگر اینها متشرع [دیندار] هستند بدانند این کار خلاف شرع است. در واقع اینها مجاز نیستند از محل سود سپردههای مردم، چنین تسهیلات و خدماتی به مدیران ارائه کنند.
🔹من قاضی نیستم و توصیه به اعدام هم نمیکنم اما باید اول برخورد کرد و بعد اعلام کرد در حالیکه اول اعلام میکنند که افراد دستگیر شدهاند، مدتهای طولانی میگذرد و بعد هم این افراد یا در قطر پیدا میشوند یا در ماشین خود در مرز افغانستان یافت میشوند.
@Rasad_tahlil
⭕️توييتهاي منتخب با هشتک #احتکار
🔹 «كاش كمي هم شرف احتكار ميكردين براي روزهاي سخت»
🔹«در دزد بودن اين فرقه تبهكار كه شكي نيست. اما يكي از دلايل چنين پديدهاي كه بر گرده مردم سوار ميشود، بيسوادي عامه مردم و حتي تحصليكردگان درباره بديهيات علم اقتصاد است».
🔹 «احتكار هزاران خودرو در آذرشهر، ٦ هزار ميلياردتومان آهن در اصفهان، ٥ ميليارد تومان دارو در كرج و ١٠ ميليارد تومان پوشك بچه در ساوجبلاغ...حالا شفافسازي شه بعد از پيدا شدن اين انبارها، اجناس كجا ميره؟».
🔹 «پركردن جيبتون به چه قيمتيه؟ يكي، دو ميليون حقوق كارمند و كارگر چشمتون رو گرفته؟»
🔹 «بهنظرم دولت جايزه بذاره براي كشف انبارهاي احتكار، اينجوري راحتتره»
🔹 «ما عوض شديم، ديگه به همديگه رحم نميكنيم، مشكل اقتصاد احتكار نيست، مشكل ذهنيه كه به فكر احتكار ميافته»
🔹 «نداشتن شرف يعني احتكار پوشكبچه. بسته پوشكي كه دو سال پيش ميخريدم ٢٣ هزارتومان الان شده ٧٠ هزار تومان. مردم از كجا بيارن آخه؟»
🔹 «انقدر ظالميد كه مايحتاج ضروري مردم رو احتكار ميكنين كه گرونتر بفروشين و خون مردم بيچاره رو بكنين تو شيشه؟»
🔹 «جامعهاي كه توش احتكار ميشه، روي خوش نميبينه...كي وقت كرديم انقدر بيرحم شيم؟»
🔹 «اينايي كه اجناس موردنياز مردم رو ميذارن تو انبار كه گرون شه و بفروشن و سود كنن، اسمشون چيه؟ هموطن؟»
🔹 «كسي كه دارو رو احتكار ميكنه، قاتله...مگه قتل و دزدي حتما بايد هموني باشه كه تو فيلمها ميبينيم يا ميشنويم؟»
🔹 «چرا هرچي گرون ميشه يهو از تو انبارها پيدا ميشه؟!»
🔹 «از احتكار ارز و طلا رسيديم به احتكار پوشك، از پوشك به چي ميخواييم برسيم؟»،
🔹 «خيانت به مملكت فقط جاسوسي نيست...بنزين به آتش آشفتگي اقتصادي ريختن هم خيانته»
🔹 «پيشنهاد ميدم اين كالاهاي احتكارشده رو بين مردم مناطق محروم تقسيم كنين»
🔹 «ديگه دارو رو احتكار نكنين، يه لحظه، فقط يه لحظه به بچههاي سرطاني فكر كنين و اميدشون براي رسيدن دارو»
🔹 «احتكار، گرونفروشي و بيرحمي نسبت به هم نشونههاي وادادگي تو جامعهس. كمك كنيم براي همبستگي بيشتر»
🔹 «مردمي شديم كه خودمون به خودمون رحم نميكنيم...حيف»./روزنامه اعتماد
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چگونه رئیسعلی دلواری 330 نفر از نظامیان انگلیسی را در بندر دلوار به هلاکت رساند در نهایت هم یک خائن وطن فروش او را به شهادت می رساند
@Rasad_tahlil
⭕️ رئیس سازمان صدا و سیما مشمول قانون «منع به کارگیری بازنشستگان» نمیشود
👤 سیداحسان قاضی زاده هاشمی؛ عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صدا و سیما
🔹بر اساس آنچه در این طرح به تصویب رسیده و در مرحله بررسی میان مجلس و شورای نگهبان قرار دارد، رئیس سازمان صدا و سیما مشمول حکم این قانون نیست.
🔹رئیس رسانه ملی منصوب مستقیم رهبر معظم انقلاب است و این جزو اختیارات اصل ۱۱۰ قانون اساسی است و قانونگذار اصولا در قانونگذاری وارد حیطه رهبری نمیشود.
🔹اساسا هیچ قیاسی هم نمیتوان میان این جایگاه با جایگاههایی مانند شهرداری تهران برقرار کرد؛ البته حکم طرح اصلاح قانون منع به کارگیری بازنشستگان شامل معاونان، مدیران کل و دیگر اجزای سازمان صدا و سیما میشود.
🔹اصلاحاتی که اخیرا در قانون منع به کارگیری بازنشستگان صورت گرفته، عمدتا در خصوص نیروهای مسلح بوده و منتظر نظر شورای نگهبان هستیم؛ البته با توجه به مجموعه اصلاحات صورت گرفته، امیدوار هستیم تایید نهایی شورای نگهبان را هم دریافت کنیم.
🔹در صورت تایید نهایی این مصوبه، دولت ۶۰ روز مهلت خواهد داشت تا تکلیف بازنشستگان مشمول این مصوبه را تعیین کند؛ در قانون اولیه نیز این مصوبه راجع به خیلی از مدیران و کارکنان دولت اجرا شد اما دامنه شمول آن محدود بود که اخیرا گستردهتر شده است.
🔹در مصوبه قبلی علاوه بر نیروهای مسلح، «دارندگان اجازات خاصه از رهبر انقلاب» نیز استثناء شده بودند که در مصوبه جدید و در مشورتی که میان مجلس و شورای نگهبان شد، این جمعبندی صورت گرفت که دارندگان اجازات خاصه حذف شوند، چرا که ضرورتی ندارد افراد برای بقای خودشان در دستگاهها به دفتر رهبر انقلاب مراجعه کنند و مجوز بگیرند، مگر اینکه رهبر انقلاب خودشان چیزی را صلاح بدانند.
🔹طبق این طرح، به کارگیری بازنشستگان در مشاغل مشاوره ای منعی ندارد؛ مشروط بر اینکه با یکسوم حقوق و یکسوم ساعت موظف دیگر کارکنان و صرفا به عنوان مشاور مشغول به کار شوند و هیچگونه پست و ردیفی به آنها اختصاص داده نشود./ مهر
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دیوار مجموعه تفریحی یک بانک دولتی تمامی ندارد!/ فارس
@Rasad_tahlil
⭕️ امروز بزرگترین مشکل کشور ضعف مدیریت است/ هیچ اشرافی بر قیمت ها نیست/ متأسفانه صداوسیما تذکرات مراجع و علما را منعکس نمی کند
👤 آیت الله نوری همدانی؛ مرجع تقلید
🔹امروز مردم ما از نظر معیشتی در وضعیت نامناسبی هستند؛ قشر ضعیف جامعه از زندگی روزانه خود درمانده شده اند؛ چرا مسئولین اقدام عاجل نمی کنند؟ چرا با مفسدان و محتکران برخورد جدی نمیشود؟ عده ای از وضع پیش آمده سوء استفاده کرده و در عرضه اجناس به مردم سختگیری می کنند؛ اینان بدانند هر کسی به مردم و هم نوع خود ظلم کند، در دنیا و آخرت عقوبت سختی خواهد داشت.
🔹امروز بزرگترین مشکل کشور، ضعف مدیریت است؛ هیچ اشرافی بر قیمت ها نیست؛ بنده خودم خرید شخصی را انجام می دهم و می بینم که هر روز یک قیمت بر اجناس است.
🔹این زجر و مشکلات مردم را خودم لمس میکنم؛ اینجور نیست فقط گزارش بگیرم؛ خودم به درون بازار میروم؛ مردم می آیند و گله میکنند؛ نامه های فراوانی داریم.
🔹اما امروز می خواهم عرض کنم مردم عزیز بدانند و از مراجع گله نکنند که چرا سکوت کرده اید؛ ما مکرر از مسئولان خواستیم و خواهش کردیم؛ ولی متاسفانه اقدام عاجل و اثر گذار ندیدیم.
🔹البته متأسفانه صداوسیما تذکرات مراجع، علما و حوزه را انعکاس نمی دهد؛ لذا مردم گمانشان این است که ما سکوت می کنیم؛ در حالی که رهبر معظم انقلاب، مراجع و حوزه بیش از همه ناراحت این وضعیت هستند.
🔹انسان شرمنده این مردمی است که در همه حال از نظام و انقلاب حمایت میکنند ولی در این وضعیت معیشتی قرار می گیرند. بار دیگر از مسئولان تقاضا می کنم به عنوان یک طلبه از حوزه علمیه قم که همانطور که رهبری فرمودند، قوا با هم متحد باشید؛ از مسائل اختلافی و حاشیه ای پرهیز کنید؛ با تکیه به خدا و توان داخلی مشکلات مردم راحل کنید./ خبرگزاری حوزه
@Rasad_tahlil
⭕️ هاشمی هم حریف برخی سیاستهای روحانی نمیشد/ احمدینژاد محصول فروپاشی دو جناح سیاسی ایران بود
👤 سیدحسین مرعشی؛ معاون رئیس دولت اصلاحات
🔹دولت با این چهرههای فشل و بیانگیزه نمیتواند کشور را اداره کند. روحانی باید پیام رای مجلس را بگیرد، مجلس پیام مردم را رساند.
🔹بدیهی است وقتی رئیسجمهور پشت تریبون میآید باید بگوید کشور بحران ندارد... اگر رئیسجمهوری پشت تریبون بگوید کشور بحران دارد، نشان میدهد سیاست نمیداند. این مسائل نباید اصلا به تریبون آورده شود که راجع به آنها بحث کنیم که بعد از آن مردم بگویند روحانی مشکلات را نمیداند و میگوید بحران نداریم.
🔹مسئولان رسمی و رئیسجمهور پشت تریبون بپذیرند ما مشکل و بحران داریم؟ خب معلوم است در چنین شرایطی آمریکا تحریمها را افزایش میدهد و آنها را کارآمد و نتیجهدار میبیند.
🔹آیت الله هاشمی به محض اینکه خطری برای ایران حس میکردند با مسئولان دیدار میکردند و نگرانی خود را ابراز میکردند و در جهت حل مشکل هم میکوشیدند.
🔹صراحتا میگویم امروز جای یک میانجی موجه در صحنه سیاسی ایران خالی است.
🔹از دیدگاه من حتی اگر آیت الله هاشمی در حال حاضر حضور داشتند، باز هم حریف برخی سیاستهای روحانی نمیشدند و نمیتوانستند او را در عدم عقبنشینی در بعضی مسائل مجاب کنند. چراکه او در دوره اول دولت خود هم به توصیههای ایت الله هاشمی جدی عمل نمیکرد.
🔹قبل از شکلگیری مجلس دهم آقای روحانی سفری به کرمان داشتند که بنده را هم به آن سفر دعوت کردند. آقای روحانی از من پرسیدند از این پس روند کار مجلس چگونه پیش خواهد رفت که من پاسخ دادم اگر شما تصمیم بگیرید این مجلس یک برنده دارد و آن هم دولت است.
🔺گفتم این مجلس دو فراکسیون دارد که اکثریت مطلق ندارند و به هم نزدیک هستند بنابراین تلاش میکنند به دولت نزدیک شوند و هردو برای اینکه اکثریت مطلق شوند در جهت نزدیکی به دولت تلاش میکنند که این موضوع رقابت میآفریند. به شرطی که شما این موقعیت را خوب بشناسید و از آن بهره بگیرید بنابراین مجلس یک برنده دارد و آن هم شما هستید. امروز که بنده در اینجا حضور دارم مجلس یک بازنده دارد آن هم دولت است.
🔹البته با تدبیر بعضی از دوستان در دولت این دو فراکسیون سه فراکسیون شد که هر سه آنها در تضعیف دولت از یکدیگر سبقت میگیرند.
🔹احمدینژاد در دوره اول ریاست خود، خودش را به نظام تحمیل کرد. در واقع او ماحصل تصمیم نظام نبود و محصول فروپاشی دو جناح سیاسی ایران بود.
🔹در دور اول ریاست جمهوری احمدینژاد، هر دو جناح با چهار کاندید به انتخابات آمدند و او از میان آنها سر بر آورد. اما دوره دوم ورود احمدینژاد به فضای سیاسی ایران اشتباه تاریخی اصولگرایان بود چراکه پایان دوره احمدینژاد مشخص بود./ ایلنا
@Rasad_tahlil
⌛️رصد سه شنبه (13شهریور، 23ذی الحجه، 4سپتامبر):
1357؛ برپایی نخستین تظاهرات میلیونی مردم تهران بعد از نماز عید فطر علیه رژیم پهلوی
1366؛ آغاز عملیات ( نامنظم ) فتح 10 در شمال شرقی استان اربیل عراق
1359ق؛ رحلت محدث بزرگ آيت اللَّه حاج "شيخ عباس قمی" صاحب مفاتيح الجنان
1797م؛ وقوع كودتای ضدسلطنتی در جریان انقلاب فرانسه
1942م؛ آغاز محاصره "استالین گراد" شوروی توسط آلمان در جریان جنگ جهانی دوم
@Rasad_tahlil
⭕️ وامی بیش از کمک اتحادیه اروپا به ایران، به یک آقازاده پرداخت شد
📰 تابناک نوشت:
🔹بعد از ماجرای حقوق و پاداش نجومی حالا نوبت به وام های نجومی آن هم از نوع وام های ارزی برای آقازاده ها رسیده است.
🔹آقازاده ها سعی می کنند ظاهر و شکل وام گرفتن را رعایت کنند، ابتدا سوله ای در یک منطقه محروم تاسیس می کنند و بعد با مراجعه به صندوق توسعه ملی برای همان سوله که نام شرکت را نیز یدک می کشد وام کلان آن هم از نوع ارزی می گیرند و محل مصرف آن معلوم نیست.
🔹برای تضمین نیز اغلب همان شرکت بخوانید سوله را به عنوان وثیقه نزد بانک وام دهنده نگه می دارند که در تضمین کننده بازپس گیری آن وام باشد، البته شرکتی که ارزشش خیلی کمتر از ارزش وام های گرفته شده است. متاسفانه رویکرد صندوق توسعه ملی در این زمینه مشخص نیست که بر اساس چه صلاحیت هایی به این شرکت ها تسهیلات می دهد.
🔹اخیراً سندی در فضای مجازی منتشر شده که یک تولید کننده سیم لاستیک اتومبیل که مستقر در یکی از شهرهای ایلام است اواخر سال قبل و در زمان جهش ارزی وامی به مبلغ ۲۳ میلیون یورو یعنی بیش از کمک اتحادیه اروپا به ایران دریافت کرده است. بررسی این شرکت خانوادگی نشان می دهد که در سال ۹۰ نیز از صندوق توسعه ملی وام ارزی گرفته است. این شرکت سال گذشته یک فقره وام ارزی به مبلغ ۲۳ میلیون یورو و یک فقره وام ریالی به ارزش ۶۵ هزار میلیون ریال دریافت کرده است.
🔹نکته مهم اینجاست که شرکتی هنوز به بهره برداری نرسیده و کوچک است و خود اعلام کرده در شرایط تحریم به دلیل وارد کردن مواد اولیه از ژاپن قادر به ادامه کار نیست چگونه به راحتی تسهیلات ارزی و ریالی آن هم با نرخ ارز مرجع بانکی و سود سالانه ۱۰ درصد گرفته است.
@Rasad_tahlil
⭕️مداحان هتاک مورد تشویق هم قرار میگیرند/ مداحی قبلا شغل نبود،الان یک بیزینس پرسود است
👤مجید انصاری معاون سابق حقوقی رئیس جمهوری
🔹در سالهاي اخير برخي از مداحان با هتاكي و بيادبي نسبت به شخصيتهاي بزرگ و مسوولان كشور، مجالس مقدس ديني را به ميتينگهاي سياسي و حزبي تبديل كردهاند
🔹 در جلسهاي كه به منظور عيد نيمه شعبان، غدير يا مجالس سوگواري كه در ماه محرم و صفر برپا ميشود مردم براي انجام وظيفه ديني يا ابراز علاقه خود به اهل بيت(ع) ميآيند لذا انتظار ندارند اين مجالس به مسائل سياسي آنهم از نوع سياست بازي و خط بازي آلوده شود.
🔹 ورود مداحان به اين وادي هم به جايگاه خودشان و هم به جايگاه مجالس ديني آسيب جدي وارد كرده و ميكند.
🔹متاسفانه در سالهاي اخير برخي از مداحان كه مورد حمايت رسانههاي خاص قرار داشته و ترويج و تبليغ نيز ميشوند با هتاكي و بيادبي نسبت به شخصيتهاي بزرگ و مسوولان كشور، مجالس مقدس ديني را به ميتينگهاي سياسي، جلسات باندي، گروهي و حزبي تبديل كردهاند.
🔹متاسفانه در پارهاي از موارد به جاي آنكه با مداحان هتاك برخورد شود، آنها مورد تشويق و تمجيد قرار گرفتند و همين سبب شد تا اين اشتباه براي برخي مداحان خاص تبديل به يك رويه شود.
🔹 عدم برخورد سبب شده تا اين مداحان متصور شوند برخورد درستي دارند. من اين پديده را يك آسيب جدي براي جامعه مداحان ميدانم و به عقيده من بيش از همه، جامعه مداحان بايد در برابر اين پديده نامطلوب ايستاده و برخورد مناسب انجام دهد.
🔹پيش از انقلاب مداحي در كشور ما يك شغل و حرفه نبود. متاسفانه در سالهاي اخير مداحي تبديل به يك بيزينس پر سود شده است.
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
📸توییتهای محمود احمدینژاد در حمایت از رحیم مشایی با عنوان برادر عزیزتر از جانم
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قوانین پوششی دانشگاه امام صادق و حوزه یا...
@Rasad_tahlil
⭕️ضعف مذاکره کنندگان و عدم رعایت خطوط قرمز رهبری توسط آنان از یک سو و تلاش عدهای برای مرتبط کردن مشکلات این مذاکرات به رهبری از مسائلی است که با آن روبهرو هستیم
👤آیت الله جنتی، رئیس مجلس خبرگان
🔹گرفتاری این است که نابسامانیها را به پای رهبری می گذارند/ انگار رهبری فعال مایشا در همه امور است و مجلس و دولت بیکاره هستند
🔹ضعف مذاکره کنندگان و عدم رعایت خطوط قرمز رهبری توسط آنان از یک سو و تلاش عدهای برای مرتبط کردن مشکلات این مذاکرات به رهبری از مسائلی است که با آن روبهرو هستیم
🔹برخی با شیطنت به دنبال آماده کردن شرایط برای دیدار مستقیم مسئولان ایرانی با طرف آمریکایی در سفر آتی به نیویورک هستند
🔹ترامپ هم به دنبال شیطنت هایی است که در حاشیه اجلاس سازمان ملل با آقای روحانی دیدار کند
🔹در حالی که رهبری هم مکررا گفته اند که هیچ مقامی حق ندارد با دولت آمریکا مذاکره کند
🔹رهبر انقلاب به قوه قضائیه برای برخورد با مفاسد اقتصادی اختیار خاص دادهاند
🔹رئیس دستگاه قضا در برخورد با مفاسد اقتصادی به سراغ دانهدرشتها بروید
🔹مردم ناراضی هستند و حق هم دارند؛ سران سه قوه با مردم حرف بزنند و بگویند که مشکلات را حل خواهند کرد
@Rasad_tahlil
⭕️مردم فکر میکنند مجلس به جای اینکه به فکر کشور باشد به دنبال بازیهای سیاسی است/ تمامی اقدامات مجلس در خصوص استیضاحها مطرح کردن خود است
👤مصطفی هاشمیطبا، فعال سیاسی اصلاحطلب
🔹بخش بیشتر مشکلات کشور در گرو عملکرد مجلس شورای اسلامی است. به آن معنا که مجلس در راس قانونگذاری است، حتی اگر دولت هم در بعضی از سیاستهای خود درست عمل نکند، بازهم مجلس در راس امور است.
🔹مجلس چه قوانینی تصویب میکند که رئیس مجلس در سخنان خود اشاره کرده است. این قوانین، قوانین خوبی نیستند. در واقع مجلس برنامه ششم توسعه را تصویب میکند که نه تنها توان اجرایی شدن ندارد بلکه اولویتهای کشور هم در آن رعایت نشده است.
🔹استیضاح وزیر آموزش و پرورش چه علتی داشت؟ مگر او میتواند حرفهای چند ماه پیش که به او ابلاغ شده در این مدت کوتاه اجرایی کند؟
🔹به نظر من تمامی اقدامات مجلس در خصوص استیضاحها مطرح کردن خود است، درواقع مجلسیها با این اقدامات میخواهند بگویند ما به فکر مردم هستیم.
🔹مجلس در خصوص مسائل مملکت که شامل ارز، فروش نفت و ... میشود قانون تصویب کند، بعد ببینیم چه کسی جرات دارد آن را اجرا نکند؟ مجلس تصویب کند مملکت باید به چه شکلی اداره شود، این کار را انجام میدهد؟ غیر از اینکه بودجه ۹۷ را بردند، درصد بالایی هم کسری بودجه نصیب کشور کردند.
🔹با استیضاح مشکلی حل نمیشود، نه تاثیر منفی دارد و نه مثبت. افرادی که استیضاح شدند چندان در اقتصاد کشور موثر نبودند و هر وزیر دیگری هم که گذاشته شود، به همین شکل عمل خواهد کرد، وزرا مجبور هستند به طور روزمره حرکت کنند؛ چراکه تکلیف اقتصاد سیاسی کشور مشخص نیست. چه نهادی باید این تکلیف را روشن کند؟ مجلس.
🔹مجلسیها اگر نیروهای قویتر هم بگذارند کاری بیش از وزرای قبلی نمیتوانند انجام دهند.
🔹مردم این عملکرد مجلس را بازی سیاسی میبینند و جدی نمیگیرند، مردم فکر میکنند مجلس به جای اینکه به فکر کشور باشد به دنبال بازیهای سیاسی است./ایلنا
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نطق پروانه سلحشوری:
🔹نهادهای نظامی به پادگان ها برگردند
🔹نیاز به همه پرسی برای تغییر در قانون اساسی داریم
@Rasad_tahlil
⭕️حکم حکومتی برای حجاب؟!
✍️محسن مهدیان، روزنامه نگار اصولگرا
🔹مساله حجاب امروز به جهت فقهی در چه وضعیتی است؟ اشتباه نکنید. اصلن مساله ام وضعیت حجاب یا بی حجابی در جامعه نیست. هرچه هست؛ بماند بعد. بحث بگیر و نگیر را هم نداریم. سوال اینست که به جهت فقهی شل و سفت گرفتن قهریه نظام نسبت به بدحجابی چه حجتی دارد؟
🔹حجاب اختیاری شده است؟ مطابق کدام حکم؟ همچنان اجباری است؟ پس چرا اجرا نمی شود؟ نمی شود برخورد کرد؟ به چه جهت؟ مصالح اجتماعی؟ بسیار خوب. اما همین عمل به مصلحت، حکمش کجاست؟ چه کسی تشخیص مصلحت داده است؟ کدام نهاد عالی رتبه حکم به تغافل داده است؟
🔹این دست موضوعات حکم شرع می خواهد نه تصمیم فلان مسوول و بهمان مدیر. مطابق کدام قانون به مدیر اجرایی حتا در حد رئیس جمهور اجازه دادند حکم دین را تعطیل کند؟
🔹وارد محتوا نشویم. فرض کنیم به هر دلیل شرایط کشور مناسب برای اجرای سخت گیری در مساله حجاب نباشد. اما نمی شود که بدون حکم جدید رهایش کرد. مگر ممکن است در جامعه ی اسلامی، یک حکم دینی بلاتکلیف باشد؟
🔹مساله حجاب از سپنتا نیکنام که کمتر نیست. یک موضوع خلاف شرع به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و تکلیفش روشن شد. تکلیف حجاب را چه کسی روشن می کند؟ کدام نهاد متصدی اجرای فقه حکومتی در کشورست؟
🔹یک سوال ساده؛
اساسا کدام بخش حکومت اسلامی به ایندست مسائل فکر می کند و باید فکر کند؟ موضوعات جدیدی که نیازمند اجتهاد بروز و حکم جدیدست را چه کسی یا نهادی پی گیری می کند؟
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
🎥نطق پروانه سلحشوری: 🔹نهادهای نظامی به پادگان ها برگردند 🔹نیاز به همه پرسی برای تغییر در قانون اس
📮 #توییت
⭕️ فرید ابراهیمی:
🔹پروانه سلحشوری نماینده اصلاح طلب در نطقش به فقر و گرانی و رکود و کاهش ارزش پول ملی اعتراض و نتیجه گیری کرده که باید درباره سیاست خارجی، صدا و سیما و نظارت استصوابی همهپُرسی برگزار کنیم.
🔹میگن دیوارهای مجلس از شدت تناقض ترک برداشته. مجسمه مرحوم مدرس هم بلند شده از بهارستان رفته!
@Rasad_tahlil
⭕️ عراقچی: فشارهای اقتصادی و سیاسی آمریکا به نهایت خود رسیده است/ ۵۰ میلیون شغل در اروپا وابسته به همکاری اقتصادی با آمریکا است/ هنوز برجام برای ما منافع دارد
👤 سید عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه در برنامه رو در رو:
🔹در برجام گشایش هایی برای ایران بوجود آمده که با برگشت به برنامه هسته ای خودمان همه آنها را از دست خواهیم داد. مدیریت عالی کشور محاسبه این سود و زیان ها را خواهد کرد. وضعیت خارجی ما در مقایسه با قبل از برجام به مراتب بهتر است و تنها تحریم های یکجانبه آمریکا برگشته است و از همه اینها مهمتر ما در موضع برتر سیاسی و اخلاقی قرار داریم و هیچ اجماع بین المللی علیه ما وجود ندارد. من معتقدم بحران و مسائل داخلی کشور ما بعد از خروج آمریکا از برجام مسائلی نیست که نتوانیم از پس آن برآییم.
🔹اگر بتوانیم مسائل داخلی را سر و سامان بدهیم و بر اصول اقتصاد مقاومتی پایبند باشیم می توانیم مسائل امروز را پشت سر بگذاریم. مسئله ای که باید به آن توجه کرد این است که فشارهای اقتصادی و سیاسی آمریکا به نهایت خود رسیده است. آنها کشور به کشور و کمپانی به کمپانی می روند و می خواهند با زور تحریم هایی علیه ایران را اعمال کنند.
🔹ما بجز خدا و خودمان به هیچ کسی امید نداریم. اروپایی ها بارها تعهدات سیاسی خود را اعلام کرده و در مقابل آمریکا ایستاده اند که کم سابقه است ولی اینکه بیایند آن را به راهکار عملی تبدیل کنند هنوز کار عملی انجام نشده است. البته قوانینی برای حمایت از شرکت های اروپایی برای ارتباط و همکاری با ایران تصویب کرده و اجرایی شده است و یک بانکی را ایجاد کردند که بتواند با ایران همکاری بانکی داشته باشد. ایده هایی نیز برای همکاری های مالی با ایران وجود دارد که وقتی نهایی شد آن را اعلام می کنیم.
🔹اروپایی ها برای اینکه ایران در برجام بماند تمام تلاش خود را بکار گرفته اند و در مقابل آمریکا ایستاده اند. این اقدامات به لحاظ سیاسی کار کمی نیست اما پیدا کردن راههای عملیاتی آن کار آسانی نیست. بخصوص آنکه آمریکا راه این تعاملات را بسته است. آمریکا و اروپا شرکای قدیمی هستند و ۵۰ میلیون شغل در اروپا وابسته به همکاری اقتصادی با آمریکا است. پس اینطور نیست که اروپایی ها بتوانند به راحتی مقابل آمریکا قرار بگیرند.
🔹تکلیف ما روشن است و مقام معظم رهبری هم فرمودند تا زمانی که برجام برای ما منافع دارد در آن می مانیم و از لحظه ای که این منفعت تمام شود از آن خارج خواهیم شد.
🔹خروج از برجام کار یک دقیقه است، اگر بخواهیم برای اروپایی ها مهلت بگذاریم برای خودمان محدودیت ایجاد کردیم، هنوز برجام برای ما منافع دارد.
🔹انگلیس از ابتدا یکی از سه کشور اروپایی در مذاکرات هسته ای با ایران بود و نقش موثری داشته و دارد و از طرفی نزدیکترین متحد امریکا در ایران است. همین انگلیس در صحنه سیاسی میان ایران و امریکا در مساله برجام، ایران را انتخاب میکند این اهمیت دارد./ مهر
@Rasad_tahlil
⭕️ طرح رفراندوم توسط اصلاح طلبان، رسما خنجر به منافع ملی است
👤 علی علیزاده؛ تحلیل گر سیاسی
🔹ایمان دارم اگر خرداد۹۶ رییسی/قالیباف ر.جمهور و شهریور۹۷ دلار ۱۴هزار میشد، اصلاح طلبان به حمله مغول تشبیهش میکردند و مملکت را بهم میریختند. دقیقا مثل ۸۸-۸۴. اصولگرا نیستم اما بعد از برداشتن عینک جناحی، صراحتا میبینم خویشتنداری و تعهد اصولگراها به منافع ملی بیشتر از اصلاحطلبان است
🔹و معتقد شدهام تعهد اصولگرایان به منافع ملی و نظام دلیل اصلی عدم محبوبیت نسبی آنها و شکستهایشان در انتخابات است. چرا که افکار عمومی برای رای دادن کسی را ترجیح میدهد که جایگاه اپوزیسیون را اشغال کند و بیتوجه به مصلحتهای کلان نظام وعده بدهد و کلیت نظام را بکوبد و به فساد متهم کند
🔹گفتم: تصور کن رییسی/قالیباف رییس جمهور و دلار ۱۴هزار تومن میشد. به نظرت اصلاحطلبان مقابل نظام نمیایستادند، به رهبری حمله و تقاضای رفراندوم نمیکردند؟
میگوید: چشمهایت را باز کن. همین الان دارند این کار را میکنند. متخصصان فرار به جلو و جنگ روانی اند و میدانند بهترین دفاع حمله است
🔹در نظامهای لیبرال غربی هم، در شرایط اضطراری و وقتی که کشور در خطر دشمن خارجی است، جناحها متحدتر میشوند و مسائل در اتاق فرماندهی و در سطح سران حل میشود و از افکار عمومی اردوکشی و یارکشی نمیشود
اینکه اصلاحطلبان در کشاکش جنگ اقتصادی طرح رفراندوم میدهند، رسما خنجر به منافع ملی است/ حساب توییتری علی علیزاده
@Rasad_tahlil