سخنرانی حجتالاسلام حمید رسایی، شنبه ۱۲بهمن، مسجد جامع افسریه پس از نماز مغرب و عشاء
#اطلاع_رسانی
@rasaee
🔹 سوالات بیپرده مردم و پاسخ شفاف حمید رسایی
🔶 چهار سال قبل اصولگرایان در حالی وحدت کردند که در هیچ چیز اشتراک نداشتند، از ابوترابی که برجام را میپرستید تا نبویان که به درستی با آرپی جی برجام را میزد، در یک لیست بودند.👇
raheshalamche.com/p/10618
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 سخنان آیت الله مصباح درباره انتخابات در هشتمین گفتگوی اختصاصی با 9دی/ بخش اول
🔹14 دی ماه 98/ شماره 388
🔰 باید حب و بغض ها را کنار بگذاریم
🔸در این مسائل (انتخابات و فعالیتهای سیاسی) اگر ما انتظار داریم که همه معصوم باشند و همه حسن نیت و اخلاص داشته باشند، انتظار بجایی نیست. نه بنده معصوم هستم و نه شما، نه من صددرصد کارم برای خداست، و احتمالا بقیه هم همدرد من هستند. خب با این وضعیت چه باید بکنیم؟ باید سعی کنیم در هر امری اظهار نظر می کنیم - چه به عنوان انتخاب نماینده، چه انتخاب رئیس جمهور، چه خودمان می خواهیم رأی بدهیم، چه به دیگران توصیه کنیم یا لیست بدهیم - به قدر آگاهی مان نظر بدهیم؛ به اندازه ای که می دانیم و می توانیم پیش خدا اثبات کنیم که من تشخیص ام این بوده، ورود کنیم.
🔸اول باید در یک موضوع قدرت تشخیص کافی داشته باشیم؛ اگر نداریم باید برویم و تشخیص پیدا کنیم. اگر می خواهیم کسی را معرفی کنیم، به کسی رأی بدهیم، از کسی حرف شنوی داشته باشیم و بواسطه معرفی او انتخاب کنیم، باید برویم اطلاعات کافی به دست بیاوریم، و ببینیم آیا برای این کار صلاحیت دارد؛ و آیا این فرد برای این کار اصلح است؟
🔸متاسفانه عملاً در بسیاری از موارد اینطور نیست. مسئله رفاقت بازی هاست، و هدف منفعت بردن از قِبَل به قدرت رساندن این و آنی است که به ما نزدیکند. دنبال این هستیم که چه کسی کار ما را راه می اندازد، و به ما نفع می رساند.
🔸وقتی من اینطور باشم، و شما و دیگران اینطور باشید، وضع همین می شود که می بینیم. اگر می خواهیم اینطور نشود، باید اول خودمان را بسازیم. باید وقتی می خواهیم درباره چیزی اظهار نظر کنیم، پیش خدا حجت داشته باشیم و یقین داشته باشیم که این کار، همان چیزی است که او می خواهد.
🔸باید حب و بغض ها را بگذاریم کنار. واقعا بررسی کنیم که اگر قرار باشد این پست به این فرد داده شود، کس دیگری بهتر از او هست یا نه؟ اگر هست، باید او را معرفی کنیم، باید به او رای بدهیم. حالا رفیق حزبی مان باشد یا نباشد، همشهری من باشد یا نباشد. آیا روحیه مان اینطور است، یا می گوییم اول گروه خودمان، حزب خودمان، همشهری خودمان، و دسته خودمان؟! تا این مسائل از نظر شناخت، از نظر نیت و انگیزه درست نشود، و خودسازی نکنیم، کارمان تا قیامت لنگ می زند.
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 سخنان آیت الله مصباح درباره انتخابات در هشتمین گفتگوی اختصاصی با 9دی/ بخش دوم
🔹14 دی ماه 98/ شماره 388
🔰راهکار رسیدن به وحدت؛ انعطاف در محدوده خطوط قرمز
🔸در فعالیت های اجتماعی طبعا کارها به صورت دسته جمعی به نتیجه می رسد در حالی که می دانیم اختلاف نظرها، اختلاف سلیقه ها و گرایش ها هست. در این مواقع شما باید یک چارچوبی را تعیین کنید. خطوط قرمزی را باید تعیین کنید و باید با هم هماهنگ کنید که این چارچوب ها و خطوط قرمز نباید دست بخورد. در این موارد، مرزبندی لازم است. در درون این چارچوب و مرزهای تعیین شده، باید قابل انعطاف باشید، و الا هیچ کار جمعی را نمی توانید پیش ببرید.
🔸این چارچوب ها و مرزهایی که تعیین می شود، باید منطبق بر اصول باشد، بر مطالبات رهبر انقلاب به عنوان حجت شرعی امروز ما منطبق باشد؛ خطوط قرمز باید خداپسندانه باشد. باید برای تعیین آن حجت داشته باشید، والا اگر این چارچوب های تعیین شده و مرزبندی صورت گرفته بر اساس باندبازی و جناح بازی بود، این ائتلاف سست خواهد شد و شکست خواهید خورد.
🔸اگر این بود، آن وقت می گویید خدایا تو گفتی «و اعتصمو بحبل الله جمیعاً و لا تفرّقوا»، و برای اینکه اختلاف نشود ما این چارچوب را میزان قرار دادیم. در درون این چارچوب اصولی، اختلافات قابل پذیرفتن است. در درون این چارچوب و پس از رعایت این خطوط قرمز، البته باید مدارا کرد، انصاف باید داشت، همفکری باید داشت، و گذشت باید کرد تا کار جمعی محقق شود.
🔸تا جایی که می توانید خطوط قرمز خودتان را رعایت کنید، با دیگران همراهی کنید. اگر شما در زمان امیرالمؤمنین بودید، بعد از اینکه گروه شش نفری تعیین شدند، چه کار می کردید؟ آیا علی (ع) نمی دانست نتیجه این گروه شش نفره چه خواهد شد؟ حضرت برای اتمام حجت تا روز آخر هم رفت اما از چارچوب خارج نشد.
🔸ما باید اول خودمان رعایت کنیم. در هر شرایطی باید موازین الهی را بر انگیزه های شخصی و حزبی و گروهی ترجیح بدهیم. اگر واقعا انگیزه ام این بود، تلاش هم کردم، معلومات کافی این کار را کسب هم کردم، پیش خدا حجت دارم و در صورت اشتباه هم معذورم. اما اگر در تشخیص کوتاهی کردم یا در انگیزه مصالحه کردم، دنبال منافع خودم بودم، دنبال بده و بستان بودم، امروز من به شما رای می دهم تا رییس شوید به شرطی که فردا شما من را رییس کنید، اینجا من از شما حمایت می کنم تا شما در جای دیگر از من حمایت کنید که به قدرت برسم، و کاری به صلاحیت و توانایی و شرایط این افراد نداشته باشم، طبعاً نتیجه همین می شود که می بینیم.
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 سخنان آیت الله مصباح درباره انتخابات در هشتمین گفتگوی اختصاصی با 9دی/ بخش سوم
🔹14 دی ماه 98/ شماره 388
🔰تعیین چارچوبها بر اساس مطالبات نایب امام زمان/ مدل دوایر متحدالمرکز برای وحدت
🔸اگر ما وظیفه مان این شد که ببینیم خدا در اینجا از من چه می خواهد و من به آن عمل کردم، آن وقت می توانیم از دیگری هم بخواهیم که این طور باش، اما وقتی خودم کج هستم، چه توقعی دارم دیگران راست باشند؟
🔸پس سه نکته مهم است؛ فهم صحیح موضوع، کسب معلومات لازم برای آن کار، و انگیزه صحیح برای انجام دادنش. اگر اینها بود، هیچ وقت پشیمان نمی شویم، چون حجت داریم.
🔸اگر در جلسه ای هم شرکت کردم و مورد سئوال قرار گرفتم، پاسخم این است که من رفتم برای اتمام حجت. همان کاری که علی (ع) کرد. وقتی عالم مال خداست، هر چه هم بخواهد خودش تدبیر می کند. من باید ببینم او از من چه می خواهد. آیا از من خواسته که با هم اتحاد کنیم؟ اتحاد در همه چیز که اساسا امکان ندارد. شما حتی یک خانواده را پیدا نمی کنید که اعضای آن در همه چیز اتفاق نظر داشته باشند. آدم اینطور خلق شده است.
🔸اگر بپرسید که پس «واعتصموا بحبل الله و لاتفرقوا» یعنی چه؟ یعنی همین که شما متفاوتید و لازم است «حبل الله» داشته باشید؛ یعنی همه باید چارچوب تعیین شده را بپذیرند. این خط قرمز و چارچوب نباید بشکند.
🔸بله مراتب مختلف است، مثل دایره هایی که دور یک نقطه هستند. دوایری که به محور نزدیک تر است کوچک تر است و دوایر دورتر بزرگتر می شود، ولی همه باید دور محور واحد باشند. نه اینکه من دور این محور باشم و شما دور محور دیگری؛ اینجا وحدت درست نمیشود.
🔸طبعا این چارچوب باید بر اساس مطالبات نایب امام زمان شکل بگیرد؛ بر اساس آنچه رهبر انقلاب تعیین کردند، چون این حجت ماست. در این صورت خیالمان راحت است، شب هم راحت می خوابیم؛ اما اگر این نبود، دائما اضطراب دارید و حتی نمی توانید بخوابید چون به این فکر می کنید که فردا با فلان گروه چه طور برخورد کنم، چطور این را به قدرت برسانم، یا چه طور سهم بگیرم.
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 سخنان آیت الله مصباح درباره انتخابات در هشتمین گفتگوی اختصاصی با 9دی/ بخش چهارم و پایانی
🔹14 دی ماه 98/ شماره 388
🔰در دیدار با ائتلاف و جبهه پایداری هم همین حرفها را گفتهام
🔸مطمئن باشید که غیر از همین حرف هایی که اینجا زدم، (در دیدارهایی که دیگرانی مثل جبهه پایداری یا حزب موتلفه آمده اند) چیز دیگری نبوده.
🔸بنده همیشه تاکیدم بر این امور بوده است. طبیعی است وقتی کسی درخواست می کند و می خواهد بیاید اینجا و پیگیری می کند، نمیتوانم بگویم نیایید! چون فردا می گوید من سئوالی داشتم و شما به من وقت ندادید. در آن صورت، حجتی پیش خدا ندارم.
🔸اما وقتی اصرار کرد و گفت حتما حرفی دارم که می خواهم بیایم بگویم، تا جایی که وقت داشته باشم، می پذیرم؛ اما این بدان معنا نیست که ما با یکدیگر هم نظریم، یا هر چه من می گویم شما قبول دارید و برعکس. ما حرفمان را می زنیم، و حرف ما همینهاست. هر کس دیگری هم بیاید، همین را خدمت شان می گوییم.
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ استقبال از شفافیت در هزینههای انتخاباتی
🔰 حمید رسایی: وقتی در مجلس بودم، همواره به دنبال تحقق و اجرای شفافیت بودهام و از طرحها و لوایحی که به موضوع شفافیت پرداخته، حمایت کردهام. در عمل هم هرگز به روابط ناسالم اقتصادی تن ندادهام. برای تامین هزینههای تبلیغات انتخاباتی هم هر کس مایل به حمایت مالی بوده، با اختصاص شماره حساب خاص، از آنها درخواست کردهام تا بدون اطلاع من، کمکهای خود را واریز کنند. با این روش جلوی کمکهایی که با توقع و به منظور بهرهبرداریهای بعدی بوده را گرفتهام.
با این همه برای تحقق کامل و قانونی و تشکیل مجلس شفاف، معتقدم که مردم باید نمایندگی را انتخاب کنند که به شفافیت اعتقاد راسخ داشته باشند و گذشته آنها سندی برای تحقق وعدههای آینده آنها درباره شفافیت باشد.
#با_جیب_بسته_دهان_باز_میشود
#شفافیت_عمل_رسایی
#رأی_جمعه_رسایی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ سخنان انتخاباتی صریح حمید رسایی در جمع تشکل های دانشجویی
🔰 دو شب گذشته حمید رسایی از ساعت 20:30 تا 23 در جمع چند تشکل دانشجویی در حسینیه هنر حاضر شد و به سئوالات آنها پاسخ داد. متن خبری این جلسه را با فشردن لینک b2n.ir/470512 بخوانید.
خلاصه آنچه حمید رسایی در این جلسه دانشجویی گفت:
🔹کسانی در شورای ائتلاف اصولگرایان حضور دارند که من نمیدانم نسبت آنها با بدنه انقلابی، ولایی، حزب اللهی، دغدغهمند و اصولگرای واقعی چیست و اتفاقا برخی از چهرههایی که در بدنه نفوذ دارند و پایگاه اجتماعی هم دارند، نه به این شورا دعوت شده اند و نه از آنها مشورت خواستهاند. اینکه اعضای این ائتلاف در جمع شما گفتهاند از همه فعلان جبهه انقلاب دعوت شده ولی خودشان نیامدهاند، کذب است.
🔸اعضای شورای ائتلاف بر اساس مدل سهمیه کنار هم نشسته اند و خروجی این مدل هم سهمیه است. شما وقتی تخم خیار میکارید غیرممکن است گوجه برداشت کنید. ائتلاف بر اساس سهمیه دهی به احزاب و گروهها شکل گرفته، شاخ و برگ و میوه آن هم سهمیه خواهد بود.
🔹بر اساس مدلی که شورا در حال حاضر عمل میکند، بیشتر «شورای اختلاف» است تا «شورای ائتلاف». چون متاسفانه اقداماتی میشود که باعث عدم اقناع بدنه رأیساز جبهه ما و کاندیداهای آن میشود و همین عامل تعدد لیستها میشود. در همین نظرسنجی چند روز قبل در 400 محله تهران، که 7000 نفر باید شرکت میکردند، حدود 4000 نفر شرکت کردند اما وقتی در هنگام رایدهی در سامانه دیدند که رأی برخی پایین و آرای برخی چهرههای انقلابی بالاست، ساز و کار را طوری عوض کردند تا نتیجه تغییر کند. این موارد را تذکر دادهام اگر اصلاح نشود مجبورم صریح تر و جزییتر بگویم.
🔸برخی در شورای ائتلاف گفته اند که امثال نبویان و رسایی نباید در لیست نهایی قرار بگیرند، چون با حضور این چهره ها در لیست، اصلاح طلبان حساس میشوند و تلاش میکنند تا رأی بیاورند. این استدلال آنقدر مسخره است که من به روسای این شورا پیام دادم و گفتم اگر این ملاک است پس بدهید لیستتان را اصلاح طلبان تعیین کنند تا مبادا ناراحت نشوند.
🔹سیاست برخی اعضای شورای ائتلاف این است که لیست نهایی در دقیقه 90 ارائه شود تا کسی حق اعتراض نداشته باشد و هر کس اعتراض کرد او را به وحدتشکنی متهم کنند و اگر از مردم و بدنه فعال این جبهه کسی همراهی نکرد، او را از رأیآوری اصلاح طلبان میترسانند. این سیاست در دو دوره اخیر حاکم بوده که متاسفانه با آن افراد حاشیهدار را در لیست میگنجانند و ملت را مجبور به رای دادن میکنند. این شیوه دقیقا در اصلاح طلبان هم در حال اجراست. آنها هم بدنه خودشان را از اصولگرایان میترسانند و رای میگیرند. اما امیدوارم دیگر زمان پایان این بازی فرا رسیده باشد.
🔸وحدت به هیچ وجه ارزش مطلق نیست، بلکه بستگی دارد که وحدت روی چه چیزی باشد. اگر وحدت ارزش مطلق بود امیرالمومنین (ع) باید اول از همه با خلفاء وحدت میکرد و یا امام خمینی (ره) باید با نهضت آزادی و منتظری وحدت میکرد. همانطور که آیت الله مصباح تاکید کرده اند، وحدت باید درون مرزبندی صورت بگیرد و هر کس از موضع خودش درون مرزبندی تنازل کند.
🔹وحدت در روش بعد از وحدت در منش و وحدت در ارزشها محقق میشود والا بیش از یک شعار نیست. سال 92 حداد، قالیباف و ولایتی در حالی وحدت کردند و با چسب به هم چسبانده شدند که در ارزشهای سیاسی اجتماعی اقتصادی وحدت نداشتند، برای همین شب انتخابات که رسید، این چسب وا رفت! حداد عادل انصراف داد ولی حاضر نشد بگوید به نفع قالیباف کنار رفتم و ولایتی هم اساسا کنار نرفت. در مناظره ها هم افتادند به جان هم اما حداد و جلیلی بدون وحدت نمایشی چون در ارزشها به هم نزدیک بودند در روش در مناظره هم جهت حرکت کردند.
🔸ائتلاف اصولگرایان یا جبهه پایداری در اتاق بین ۳۰ نفر وحدت ایجاد میکنند و این در حالی است که روش کار و نتیجه آن باید به گونهای باشد که بین بدنه رایساز وحدت ایجاد کنند. ما یک بدنه رایساز داریم که باید تحرک کند و رای خاکستری را جذب کند. اگر لیست شورای ائتلاف یا جبهه پایداری، یک لیست کارشناسی، قوی و با مقدمات درست نباشد، انگیزه بدنه رایساز برای فعالیت کم میشود یا به سمت تعیین یک لیست دیگر میرود که میتواند تشتت آرا را به دنبال بیاورد.
🔹لیست باید بر اساس شاخصههایی تعیین شود. شاخصهها از نظر ما خطوط قرمزی مثل عدم همراهی و سکوت در فتنه، حمایت از برجام و فاصله داشتن با انحراف در کنار عدم شائبه فساد و رانت خواری در کارنامه کاندیداهاست.
🔸متن کاملتر را اینجا بخوانید b2n.ir/470512
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ چرا تحریمها در این دولت، بیشتر و بیشتر شده است؟
پاسخ روشن است. چون این دولت به جای دیپلماسی عزت، دیپلماسی التماس را برگزیده، چون نشان داده که فشار پذیر است، چون دائما در برابر قدرتنمایی طرف مقابل، از خودش عجز و ضعف نشان داده و همه اینها سیگنالی است به طرف مقابل تا فشارش را بیشتر، تحریمش را بیشتر، تهدیدش را بیشتر و توهینش را بیشتر کند.
نتیجه اخلاق شاه سلطان حسینی در دولت روحانی، همین است. اگر کسی از ظریف که از کودکی تا همین چند سال قبل در آمریکا بوده و بزرگ شده، توقع دیگری دارد، اگر کسی از روحانی که نزدیک به دو دهه به بهانه تحصیل به انگلیس سفر داشته، توقع دیگری دارد، سخت در اشتباه است. خوشبینانه باید گفت که این جماعت محصول غرباند نه محصول انقلاب اسلامی و بدبینانه ...
این فیلم را ببینید تا بیشتر به آنچه نوشتهام پی ببرید.
🔺 کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ایام الله دهه فجرمبارک
🔺سخنرانی بصیرتی🔺
چشم اندازانقلاب اسلامی
وآرمانهای امام خمینی،ره،
ومقام معظم رهبری درمجلس
👈 سخنران: #حجت_الاسلام_حمید_رسایی
👈 نماینده دوره هشتم ونهم مجلس شورای اسلامی
👈 زمان: دوشنبه ۹۸/۱۱/۱۴،بعدازنمازمغرب وعشا
👈 مکان: مسجدحضرت رسول اکرم،ص، مسگرآباد، تهران
شورای فرهنگی مسجدرسول اکرم، ص،
.
♻️ درباره عدم حضورم در لیست شصت نفره جبهه پایداری
🔰 حمید رسایی: از دیروز که لیست ۶۰ نفره جبهه پایداری برای معرفی کاندیداهای تهران بصورت عمومی منتشر شده و نام بنده در آن نیامده، دوستان مختلف و خبرنگاران متعددی پیگیر شدهاند تا علت آن را از من جویا شوند. ضمن یادآوری این نکته که بنده پاسخگوی تصمیمات دیگران نیستم، از آنجا که تعداد این تماسها زیاد شده، این توضیحات را عرض میکنم:
جبهه پایداری براساس ضرورتهایی در سال ۹۰ توسط چند تن از نمایندگان فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس هشتم از جمله اینجانب و دولت دهم با مبانی مشخص در راستای تقویت جبهه انقلاب اسلامی و تحت نظارت آیت الله مصباح یزدی پایهگذاری شد.
من فقط در شورای مرکزی اول این جبهه حضور داشتم و در شورای مرکزی دورههای بعد و جلسات آن شرکت نداشته و در این مدت، ارتباط تشکیلاتی هم نداشتهام. البته نه فقط من که برخی دیگر از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری از جمله آقایان حسینیان، زارعی، الهام، کوچک زاده، نبویان، حسین جلالی (مسئول دفتر آیتالله مصباح) و ... هم که قبلا عضو شورای مرکزی آن بودهاند، درحال حاضر مثل بنده دیگر در جبهه پایداری نیستند.
جبهه پایداری که از چندسال قبل درقالب حزب مجوز فعالیت گرفته است، مثل هر مجموعه حزبی و سیاسی دیگر، در حال حاضر بر اساس اساسنامه و با ترکیب شورای مرکزی جدید خود از جمله آقایان آقاتهرانی، محصولی، متقیفر، نیلی و عزیزان دیگری که برخی از آنها را من شناختی ندارم، مشغول فعالیت است.
طبیعی است که یک مجموعه سیاسی و حزبی، بر اساس سیاستها و هدفگذاریهایش، حق دارد ترکیبی از افراد مختلف را برای معرفی لیست انتخاباتی به مردم در نظر بگیرد. بنابر این، قرار ندادن نام بنده در لیست ۶۰ نفره حزب پایداری، امر عجیبی نیست. همانطور که برخی از احزاب دیگر هم نام بنده را در فهرست خود قرار ندادهاند. من هم البته به دنبال اینکه در این لیست یا آن لیست باشم نبودهام. طبعا در انتخابات لیستهای مختلفی توسط جریانات و چهرههای سیاسی به مردم معرفی خواهد شد و البته تصمیمگیر نهایی، مردماند.
اما این طلبه کوچک افتخارش این است که از بیست سال قبل تا امروز و ان شالله در سالهای بعد، فعالیت سیاسیاش را در سایه رهنمودهای آیت الله مصباح یزدی انجام داده است. این ارتباط در طول این بیست همواره با محبت و عنایت این فقیه سیاستمدار و عمار جبهه ولایت همراه بوده است.
از سال ۸۹ که انتشار هفتهنامه ۹ دی به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی بنده آغاز شده، تنها رسانه سیاسی بود که مورد اعتماد ایشان قرار گرفته و هر ساله (جز دو سال) در خصوص مسائل روز، گفتگوی تفصیلی و اختصاصی با آیت الله مصباح داشته است که آخرین مورد آن یک ماه قبل بود و این، نشانه اعتماد و محبت آن استاد عزیز است.
چهار سال قبل که به ناحق رد صلاحیت شدم، آیت الله مصباح که در جریان کامل موضوع بود، ضمن بیان رهنمودهایی که در آن مقطع حساس، برایم بسیار راهگشا و آرامبخش بود، فرمودند: «از نظر من اگر چهار نفر صلاحیت حضور در مجلس داشته باشند، یکی از آنها شما هستید.»
یک ماه قبل از ثبت نام انتخابات در این دوره نیز وقتی برای مشورت خدمتشان رسیدم، مطابق معمول با بیان رهنمودهای درسآموز، ثبتنام در انتخابات را برایم واجب و متعین شمردند و در دیدار چند تن از دوستان دیگر با ایشان، تعابیری پدرانه و محبتآمیزی درباره فعالیتهای دوره نمایندگی این طلبه کوچک بکار برده بودند که برایم مایه دلگرمی و مباهات است.
شاید تنها کسی که متاسفانه هرگز توفیق شرکت در دروس آیت الله مصباح را نداشته اما دیگران او را به عنوان شاگرد این استاد بزرگ میشناسند، این طلبه کوچک است که البته با اجازه ایشان، سالهاست حق استفاده از این عنوان پرافتخار را نیز دارم.
بدیهی است که برای من، این ارتباط بیست ساله و امکان استفاده از نصایح، تذکرات و ارشادات آیت الله مصباح، فرصت و سرمایه سیاسی است نه حضور در لیست انتخاباتی یکی از احزاب سیاسی مرتبط با آیت الله مصباح ...
با برخی از اعضای شورای مرکزی این حزب تفاوت دیدگاه و نظر دارم اما این دلیل نمیشود حالا که در لیست آنها نیستم، برای دوستانم در حزب جبهه پایداری آرزوی موفقیت نکنم. امید که در سایه رهنمودهای انتخاباتی امام خامنهای و مطابق سیاستورزی علامه مصباح یزدی که بصورت عمومی و از جمله در آخرین گفتگوی اختصاصی با ۹ دی بیان کردهاند، همه بتوانیم در کمک به جبهه انقلاب و حرکت در مسیر نائب امام زمان (عج) و رقم زدن انتخاباتی پرنشاط و تکلیفمدارانه موفق باشیم.
ان شاء الله پر قدرت و با کمک بدنه انقلابی و پرانکیزه در سرتاسر کشور خصوصا دوستان تهرانی، به همراه کاندیداهای انقلابی، شناخته شده، جوان و امتحان پس داده دیگر، در رقابت انتخاباتی باقی خواهم ماند که «ان حزب الله هم الغالبون».
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ چهار سال قبل که به ناحق رد صلاحیت شدم، آیت الله مصباح که در جریان کامل موضوع بود، ضمن بیان رهنمودهایی که در آن مقطع حساس، برایم بسیار راهگشا و آرامبخش بود، فرمودند: «از نظر من اگر چهار نفر صلاحیت حضور در مجلس داشته باشند، یکی از آنها شما هستید.»
یک ماه قبل از ثبت نام انتخابات در این دوره نیز وقتی برای مشورت خدمتشان رسیدم، مطابق معمول با بیان رهنمودهای درسآموز، ثبتنام در انتخابات را برایم واجب و متعین شمردند و در دیدار چند تن از دوستان دیگر با ایشان، تعابیری پدرانه و محبتآمیزی درباره فعالیتهای دوره نمایندگی این طلبه کوچک بکار برده بودند که برایم مایه دلگرمی و مباهات است.
بدیهی است که برای من، این ارتباط بیست ساله و امکان استفاده از نصایح، تذکرات و ارشادات آیت الله مصباح، فرصت و سرمایه سیاسی است نه حضور در لیست انتخاباتی یکی از احزاب سیاسی مرتبط با آیت الله مصباح ...
🔺متن کامل را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/3358
.
تخریب گسترده رسایی در حالی آغاز شده که تاکنون وی در هیچ یک از لیستهای انتخاباتی احزاب وارد نشده و همچنان کاندیدای مستقل است.
آیا این تخریب گسترده، حکایت از نفوذ وی در بدنه آرای مردمی و انقلابی میکند؟
پیگیری حقوقی از اکانتها و کانالهایی که خبر دروغ رد صلاحیت و تایید صلاحیت مشروط وی را منتشر کردهاند در دست اقدام است.
#ارسال_به_دیگران
🔺کانال حمید رسایی🔻
@www_rasaee_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژه برنامه شهادت حضرت زهرا (س) و وفات حضرت امالبنین
هیئت عزاداری بیت العباس
سخنرانی حجتالاسلام حمید رسایی
مداحی کربلایی نریمان پناهی
۱۶ بهمن ساعت ۲۰:۳۰
اتوبان شهید محلاتی، میدان امام حسن، خیابان لرستان، نبش خیابان بابایی
@rasaee
سخنرانی حجتالاسلام حمید رسایی
امشب (۱۵بهمن) بعد از نماز مغرب
شهر ری، میدان شهید غیبی، خیابان شهید خانمحمدی، مسجد جواد الائمه
@rasaee
⭕️رسایی: حضور مشروط من در انتخابات دروغ است/ از طرف وزارت کشور و شورای نگهبان تایید صلاحیت شدم
🔸حمید رسایی نماینده ادوار مجلس در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹حضور مشروط من در انتخابات دروغ است.
🔹هم هیات اجرایی که متولی آن وزارت کشور است و هم هیات نظارت و شورای نگهبان صلاحیت من را تایید کرده و شرطی هم برای من قرار ندادهاند.
🔹از همان روز اول ثبت نام اعلام کردم که اعتقادی به جناح بندی اصلاح طلب و اصولگرا ندارم.
🔹فقط جریان و تفکر انقلابی میتواند کشور را نجات دهد.
🔹تفکر انقلابی یعنی تفکری که به گذشته انقلابی خود افتخار میکند و از آن پشیمان نیست.
@rasaee
🔹 رسایی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
♻️ حضور مشروط من در انتخابات دروغ است/ اعتقادی به جناح بندی اصلاح طلب و اصولگرا ندارم
🔰 حمید رسایی نماینده ادوار مجلس در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شایعه تایید صلاحیت مشروطش در انتخابات گفت: متاسفانه در این چند روز شایعات بسیار گسترده و با طرحی شده ای درباره انصراف یا ردصلاحیت بنده منتشر شده است. از چند روز قبل برخی در فضای مجازی گفتند که من رد صلاحیت شدهام، بعد ادعا کردند که من قصد انصراف دارم و اخیرا از دیروز هم شایعه کردهاند که تایید صلاحیت من از طرف شورای نگهبان به صورت مشروط بوده یعنی شورای نگهبان من را تایید کرده اما شرط کرده که بعد از تایید، خودم انصراف بدهم که البته تمامی اینها کذب است.
او ادامه داد: هم هیات اجرایی که متولی آن وزارت کشور است و هم هیات نظارت و هم هیات نظارت و شورای نگهبان صلاحیت من را تایید کرده و شرطی هم برای من قرار ندادهاند.
رسایی خاطر نشان کرد: من تا آخر در میدان رقابت تبلیغاتی خواهم ماند و این شایعات هم از اینجا شکل گرفت که برخی احزاب ،گروههای مطرح که لیست انتخاباتی معرفی میکنند با اینکه بنده یک چهره شناخته شده بودم و از جمله کاندیداهای مطرح هستم اما نام من را در لیست خودشان قرار ندادند و این برای یک عده سوال شد و زمینه این شایعات را فراهم کرد در حالی که این نشانه استقلال بنده از جریانات سیاسی است. بدیهی است که عدم حضور من در این لیست ها به معنای عدم حضورم در انتخابات نیست و مردم تصمیم اصلی را خواهند گرفت نه احزاب و گروهها.
نماینده ادوار مجلس تاکید کرد: از همان روز اول ثبت نام اعلام کردم که اعتقادی به جناح بندی اصلاح طلب و اصولگرا ندارم و معتقدم که فقط جریان و تفکر انقلابی میتواند کشور را نجات دهد.
او در توضیح تفکر انقلابی گفت: تفکر انقلابی یعنی تفکری که به گذشته انقلابی خود افتخار میکند و از آن پشیمان نیست، یعنی زندگی اش مانند تودههای عمومی مردم است و اشرافیگری و رفاه طلبی در آن جایی ندارد، یعنی در مدیریت و پیگیری کار مردم تنبل نیست، امیدی به دشمنان این ملت نداشته و استکبارستیز است، چرا که تنها راه نجات این ملت عدم اعتماد به نظام سلطه و حفظ روحیه انقلابی است که در خط ولایت و رهبر برای خدمت به مردم تلاش میکند. معتقدم که برخیها این شرایط را ندارند اما خود را در قالب اصلاح طلب یا اصولگرا معرفی میکنند.
رسایی در پاسخ به این ادعا که انصراف را شخصا مطرح کردهاید، تصریح کرد: من صفحه اجتماعی متنوعی دارم اما در هیچ یک از آنها موضوع انصراف یا تایید مشروط را مطرح نکردهام حتی خصوصی هم این موضوع را در جایی نگفتهام و چنین چیزی اصلا وجود ندارد.
وی تاکید کرد: در دوره قبل هم که رد صلاحیت شدم به این دلیل بود که در مهلت قانونی نتوانستم اسناد را ارائه دهم اما بعد از یک سال در انتخابات میان دوره ای اصفهان شرکت کردم و مدارکم را تحویل دادم و تایید صلاحیت شدم اما به دلیل تعدد کاندیداها و احتمال رایاوری فرد نامناسب، انصراف دادم و این دوره هم که توسط هیات اجرایی و شورای نگهبان تایید شدم.
رسایی تاکید کرد: اصل در فضای مجازی کذب بودن خبر است مگر اینکه برخلافش ثابت شود یا منبع موثقی در فضای مجازی، خبری را نقل کند. بنابر این مردم به اخبار بدون منبع یا منابع غیر موثق در فضای مجازی اعتماد نکنند، خصوصا ایام انتخابات.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
رسایی1 شکست روحانی در بزک آمریکا.mp3
25.73M
♻️ سخنرانی حمید رسایی
♨️ شکست روحانی در بزک آمریکا
🔹 قسمت اول
📚 تحلیل شنیدنی رسایی درباره شکست طرح شش ساله حسن روحانی/ روحانی در شش سال ریاست جمهوریاش وظیفه داشت نگاه مردم ایران به آمریکا را تغییر دهد/ مسیری که در این رابطه طی کرد این بود...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee