.
♻️ احساس مرض بدتر از اصل مریض
میگویند در روزگاران قدیم دو همسایه بودند که همیشه با هم دعوا داشتند. روزی با هم قرار گذاشتند هر کدام داروی بسازند و به دیگری بدهد تا یکی بمیرد و دیگری در آسایش باشد.
یکی از همسایهها رفت به عطاری بازار، قویترین سم را خرید و به همسایه داد تا بخورد. همسایه سم را خورد و رفت به خانهاش او قبلا به خدمتکارانش گفته بود حوض را پر از آب گرم کنند و یک ظرف دوغ پر نمک آماده سازند.
همین که به خانه رسید ظرف بزرگ دوغ را سر کشید و در آب حوض فرو رفت، کمی شنا کرد و پس از آن که معده اش تمیز شد، رفت خوابید. صبح روز بعد سالم بیدار شد. همسایهاش را که دید، گفت حالا نوبت من است که برایت سم درست کنم.
رفت بازار نمد بزرگی خرید و دو کارگر آورد در زیر زمین به آنها گفت شما هر روز صبح تا شب فقط وظیفه دارید با چوب این نمدها را بکوبید. همسایهای که در انتظار سم بود، هر روز صدا را که میشنید، فکر میکرد طرف مقابلش در حال کوبیدن سم مخصوص اوست! برای همین، نگرانی بیشتری سراسر وجودش را میگرفت و میگفت: خدایا این چه سمی است که هر روز میکوبند، چه قدرتی دارد، چطور مقاومت کنم...
پس از چند روز، بدون اینکه سمی رد و بدل شود، همسایه از استرس و ترس، مرد.
#کرونا
#احساس_مریضی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ پیامهای مردمی
تاخیر در پاسخ تستها و آزمایشهای افراد مبتلا مشکل ساز شده...
@rasaee
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ عصبانیت رئیس بنیاد مستضعفان
آقای فتاح ظاهرا خبرنگار را با پایه میکرفون اشتباه گرفتهاند! آیا خبرنگار باید فقط تعریف و تمجید کند؟! ماهیت این نوع برنامه، چالش با میهمان است. پس ناراحتی چه معنایی دارد؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ بیمار کرونایی بهبود یافته در بیمارستان مسیح دانشوری در آستانه ترخیص: آنقدر هم که میگویند کرونا خطرناک نیست.
در عین حال از رعایت نکات بهداشتی غفلت نکنید.
#کرونا
#احساس_مریضی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅صحبت های عجیب نماینده مجلس روسیه در مورد ایران...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻ اولین شماره هفته نامه ۹دی پس از انتخابات (شماره ۳۹۵)
شنیه روی دكههای مطبوعات
🔸 دولت و مجلس ضعیف؛ عامل اصلی کاهش مشارکت
🔹 تحلیل ۹ دی درباره علل کاهش نسبی مشارکت مردم در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی/ هشدارهای افت مشارکت به مسئولین و سیاسیون
🔸 سربلند سربه راه
🔹 باز شهید بی سر آمد/ شهید اصغر پاشاپور همرزم حاج قاسم سلیمانی و فرمانده عملیاتی جبهه شمال سوریه
🔸 جهاد علیه کرونا در کنار مردم
🔹 طلبه های جهادگر قم لباس سفید پرستاری پوشیدند
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
.
♻️ تست مثبت دوتابعیتی یکی از منتخبین مجلس
در همین ایامی که اخبار #کرونا بر تمام اخبار کشور سایه انداخته و تست کرونای برخی مسئولین، نمایندگان و منتخبان مجلس مثبت اعلام شده، خبرهایی هم درباره تست مثبت #دوتابعیتی یکی از منتخبین مجلس به گوش میرسد که عدهای تلاش میکنند کسی خبردار نشود اما قطعا نگهبانان نظام اجازه نمیدهند.
#نفوذ
#آمریکا
#تابعیت_دوم
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
از تلاش شما عزیزان برای تامین سلامتی و امنیت مان سپاسگزاریم.
#مدافعان_سلامتی
#مدافعان_حرم
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ طرح لیسیدن حرم اهل بیت (ع) پروژه ۴۰ سال قبل موساد
چهل سال قبل، با طراحی موساد و تلاش ساواک به منظور بدبین کردن مردم نسیت به مقدسات ددینی، پروژهای با اعتبار ۲۰ میلیون تومان و بواسطه روحانیون وابسته به سرویس امنیتی رژیم پهلوی کلید خورد؛ چیزی شبیه به پروژه لیسیدن ضریح حرم اهل بیت (ع) در روزهای اخیر ...
اعترافات عضو برجسته ساواک در دادگاه انقلاب را ببینید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔘 یادداشت حمید رسایی در اولین شماره ۹دی پس از انتخابات
♻️ هشت نکته درباره انتخابات مجلس یازدهم
🔘 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان رسید و همچون تمام دورههای قبل نتایجی را به دنبال داشت. در باره این انتخابات و نتایج به دست آمده و سیاستورزی صورت گرفته در این مدت، هر چند در رسانههای مجازیام مثل توییتر چند متن کوتاه منتشر کردم اما به نظر میرسد بیش از آنچه نوشته شد، یادآوری نکاتی لازم و ضروری است:
1⃣ تبریک به برندهها / به تمام کاندیداهای راه یافته به مجلس شورای اسلامی با هر گرایش سیاسی تبریک میگویم که توانستند اعتماد مردم را جلب کنند و ردای خدمتگذاری را به تن کنند. اما توصیهام به نمایندگانی که خود را اصلاح طلب یا اصولگرا مینامند این است که این چارچوبهای سیاسی با واقعیتهای بیرونی جامعه تطبیق ندارد؛ لازم است از این قالبهای غیرواقعی و دور از مردم، بیرون بیایند و انقلابی عمل کنند که تنها راه حل مسائل کشور، عمل انقلابی مدیران و مسئولان است.
2⃣ تبریک به بازندهها / به تمام کاندیداهای راه نیافته به مجلس (از جمله نویسنده این سطور هم) باید تبریک گفت که این بار سنگین امانت، روی دوش ایشان قرار نگرفته و قاعدتا در موقعیتی دیگر مثل گذشته در خدمت کشور خواهند بود. بنده که طی چهار سال گذشته نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نبودم با تمام توان در رسانههای مجازی و هفته نامه 9 دی، از حقوق مردم و آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کردم و لحظهای در این مسیر کوتاهی نکردم. اکنون نیز همان خط را ادامه خواهم داد.
3⃣ تقدیر از همراهان / به سهم خودم از همه کسانی که علیرغم بداخلاقیها، تخریبها و فضاسازی کاذب، از «گفتمان انتخاب اصلح» دفاع و با رأیشان به کاندیداهای مستقل و بیرون از لیست مورد حمایت جریانات پشت پرده، اعتماد کردند، خصوصا ۲۱۹۶۴۸ عزیزی که در تهران، نام بنده را در تعرفههای رایگیری نوشتند، صمیمانه سپاسگزارم. قطعا تعداد کسانی که دوست داشتند ما را به عنوان کاندیدای خود برگزینند، بیش از این بود اما فضای کاذبی که در دو روز آخر با بزرگنمایی «لولوی اصلاحات» توسط رسانههای حامی لیست وحدت ساخته شد، تعداد زیادی از مردم را به سمت گزینه انتخاب «لیست کامل» سوق داد.
4⃣ پیروز گفتمانی / به جرأت خودم و تعدادی از کاندیداهای مستقل دیگر را پیروز گفتمانی این انتخابات میدانم. پیروز گفتمانی انتخابات یعنی مستقل از احزاب مدعی اصولگرا ورود کنی، به آنها باج ندهی، برای خوشآمد کسی تغییر موضع ندهی، با تبلیغ کم هزینه وارد میدان شوی، ناجوانمردانه توسط رسانه های مجازی و برخی چهرههای اصولگرا در شب انتخابات تخریب شوی، علیرغم عملیات روانی حضور لولوی اصلاحات میدان را خالی نکنی و از گفتمان انتخاب اصلح دفاع کنی و رای دادن با چشمان بسته را نپذیری و بتوانی تعداد زیادی از آرای ماخوذه را به خودت اختصاص دهی. اینجاست که به این نتیجه میرسی "باختن در کنار مردم، شیرینتر از بردن در بغل احزاب است." بدون تردید هیچ یک از کاندیداهای موجود راه یافته به مجلس (غیر از دو سه نفر از چهرههای موجود در لیست وحدت) اگر به تنهایی و بیرون از این لیست بودند، نمیتوانستند این میزان از آرا را به دست آورند.
5⃣ بهم خوردن معادلات آینده / نتیجه انتخابات مجلس یازدهم در تهران و آرای چند کاندیدای مستقل از احزاب اما فعال در کنشهای سیاسی و پیگیر اهداف عدالتطلبانه، نشان داد که معادلات سیاسی از دور آینده انتخابات، فقط با تحرک بسته و کلیشهای دو جریان تکراری اصولگرایی و اصلاح طلبی رقم نخواهد خورد بلکه جریان نوظهوری متشکل از نیروهای انقلابی، بازیگران اصلی کنشهای سیاسی و انتخاباتی خواهند بود. از نتایح مهم انتخابات مجلس این بود که مردم متوجه شدند چگونه چهرههای تکراری و بی رمق سیاسی در لباس اصولگرایی با «کدهای دروغی»، «تحریف سخنان رهبری» و جنجال القای «ترس از لولوی اصلاحات» آرای آنها را در خدمت منافع خود میگیرند و لیستی مرکب از دامادها، اسپانسرها، بیخاصیتها وحرف گوشکنها را درکنار تعدادی از کاندیدای لایق و انقلابی به مردم تحمیل میکنند.
6⃣ پیش از این ...
🔺ادامه یادداشت را اینجا بخوانید🔻
@rasaee
🔘 یادداشت حمید رسایی در اولین شماره ۹دی پس از انتخابات
♻️ هشت نکته درباره انتخابات مجلس یازدهم
🔘 قسمت دوم
6⃣ برنده لولوی اصلاحات / پیش از این در توییتی نوشتم که برنده انتخابات نه قالیباف بود نه اصولگرایان و نه وحدت زورکی دقایق آخر، برنده انتخابات لولوی اصلاحات بود که ترس از رای آوری آن، توانست بخش عمده ای از آرای مخالف و منتقدش را مجبور کند تا به جای رای دادن به کاندیداهای شناخته شده و امتحان پس داده در عرصه سیاسی کشور، آرای خود را به کاندیداهایی اختصاص دهند که با سابقه دفاع از برجام، حمایت از هاشمی و روحانی و ... در لیست وحدت بودند. بازنده انتخابات هم کسانی بودند که از ترس این لولوی ساختگی به تبلیغ لیستی مرکب از دامادها، اسپانسرها، بیخاصیتها وحرف گوشکنها درکنار تعدادی از کاندیدای لایق و انقلابی پرداختند و حالا به دنبال توجیه گزینه "رای به لیست کامل وحدت" هستند.
7⃣ پیام تلخ به جوانان فعال / متاسفانه از نتایج تلخ انتخابات این بود که به نسلی از نیروهای جوان، پرانگیزه، مستقل و فراری از حزب بازیهای کثیف سیاسی، القا شد که برای نقش آفرینی در مراکز تاثیرگذاری مثل مجلس و شورای شهر، باید به خدمت یکی از احزاب یا چهره های سیاسی در بیائید و اگر در برابر خواستههای آنها همراهی نکنند، در این بزنگاهها بیرون از لیستها خواهند ماند و هیچ شانسی برخوردار نیستند. سوگمندانه در عرصه سیاسی کشور در حال تربیت بدنه فعال خودمان بر اساس ترس از رقیب سیاسی و انفعال هستیم و نه براساس شجاعت و درایت و برنامه ریزی. با این حساب همواره در انتخاباتها برای رای گرفتن از هوادارنمان باید آنها را بترسانیم تا به این جماعت رای بدهند!
8⃣ دلایل کاهش مشارکت / از جمله نتایج تلخ دیگر این انتخابات، کاهش مشارکت در سطح کشور تا حدود 40 درصد و بویژه در شهر تهران تا حدود 20 درصد بود. بدون تردید از جمله مهمترین دلایل این رویگرانی مردم از صندوقهای رای، نه بیماری کرونا و رد صلاحیتهای شورای نگهبان که دلیل اصلی آن، عملکرد ناامید کننده دولت غربگرا و لیبرال و مجلس حامی این دولت بود. این نتیجه همواره در دولتهای قبلی همسو با دولت فعلی بوده است. به طوری که در مجلس ششم میزان مشارکت 67 درصد بود اما با عملکرد دولت خاتمی و چهار سال مجلس ششم، این مشارکت در مجلس هفتم به 51 درصد رسید که رکورد پایینترین مشارکت تا قبل از انتخابات امسال را داشت. در دولت حسن روحانی نیز مجلس دهم با مشارکت 62 درصدی بعد از عملکرد افتضاح دولت و مجلس همسو با آن در این انتخابات به مشارکت 40 درصدی رسید. این درحالی است که میزان حضور مردم در دولت احمدی نژاد و هاشمی دقیقا برعکس این بوده و مشارکت مردم در دومین انتخابات مجلس در زمان دولت مستقر، به دلیل پرکاری دولتها و توجه به مناطق کم برخوردار افزایش داشته است. در دولت هاشمی در مجلس چهارم میزان مشارکت 58 درصد و در مجلس پنجم به 71 درصد میرسد و در دولت احمدی نژاد، مجلس هشتم با 55 درصد مشارکت در مجلس نهم به 64 درصد افزایش می یابد. بی شک باید مهمترین دلیل کاهش مشارکت را در عملکرد دولت حسن روحانی و مجلس دهم جستجو کرد و الا رد صلاحیتهای شورای نگهبان در انتخابات مجلس پنجم و نهم در جای خود بوده است در حالی که این انتخاباتها با بیشترین مشارکت همراه بودهاند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee