فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
همه آنچه درباره کلید روحانی باید بدانید...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
..
♻️ آیا مطالبه استیضاح روحانی بر خلاف نظر رهبر انقلاب است؟
🔸قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در خصوص #مطالبه_استیضاح حسن روحانی برخی از دوستان اشکال میکنند که آیا این اقدام برخلاف جهتگیری و سیاستهای کلی رهبر انقلاب نیست؟
برخی نمایندگان یا اطرافیان رییس مجلس حتی پا را فراتر گذاشتهاند که این کار برخلاف نظر رهبر انقلاب است و در پاسخ به این سئوال که امام خامنهای کی و کجا با این مطالبه مخالفت کردهاند، اولا به بخشی از بیانات ایشان مبنی بر لزوم فعالیت دولت تا روز آخر کاری و ثانیا به پیام خصوصی ایشان مبنی بر مخالفت با سئوال و استیضاح استناد میکنند!
اما فهم بنده چیز دیگری است که با شما در میان میگذارم.
🔹 اعلام موضع رهبری، توقعی نابجا
اولا در خصوص موضوع استیضاح حسن روحانی، اساسا نباید توقع داشت که رهبر انقلاب اعلام موضع کنند. سیره امامین انقلاب همواره حمایت از روسای جمهوری بوده که قانونا در این جایگاه هستند. طبعا ایشان در مواقع لازم، تذکرات خود به رییس جمهور را به صورت علنی یا خصوصی خواهند داد اما تصور اینکه امام و رهبر جامعه به صورت خصوصی به بخشی از نظام (مجلس) فرمان بدهند که برای تغییر بخش دیگر (دولت) اقدام کند، بر خلاف عقل اداری و مدیریتی است. بنابر این استمزاج از #امام و #رهبر_جامعه در این خصوص، طبعا یک پاسخ عاقلانه دارد: حمایت از جایگاه قانونی.
🔹 استیضاح و سئوال، حق مجلس
امام خامنهای در پیامی که روز افتتاح این مجلس خطاب به نمایندگان صادر کردند، تذکر، سئوال و استیضاح مدیران عالی اجرایی را حق نمایندگان دانستهاند که اگر درست و بجا استفاده شود، کشور به اهدافش میرسد:
«امام راحل عظیمالشّأن، مجلس را در رأس امور دانستند؛ این را میتوان جامعترین تعبیری دانست که شأن مجلس و نیز وظیفه آن را در یک جمله کوتاه اعلام میکند. اگر قانون را راه و مسیر کشور به سمت قلّهها و مقصدهایی بدانیم که در قانون اساسی معیّن شده است، مجلس، متعهّد این ریلگذاری و رهگشاییِ حیاتی است. همه دستگاههای حکومتی و مردمی و همه آحاد، وظیفه دارند از این مسیر حرکت کنند. ضمانت اجرای این وظیفه نیز - علاوه بر قوّه قضائیّه که مسئولیّتش تضمین اجرای قانون است - در خود مجلس پیشبینی شده است که #حق_تحقیق_و_تفحص، #حق_رد_و_قبول_مدیران_ارشد_قوه_ی_مجریّه ، #حق_تذکر و #سؤال و #استیضاح، از آن جمله است.
پس اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد. این است شأن والای مجلس و این است #تکلیف_حیاتی و مهمّ آن.» (۱۳۹۹/۰۳/۰۷ پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
🔹 استفاده از استیضاح و سئوال در قالب شیوهنامه
حمایت از جایگاه قانونی رییس دولت، به معنای نفی مسئولیت جایگاههای قانونی دیگر مثل مجلس نیست کما اینکه در آغاز به کار این مجلس، امام خامنهای خطاب به نمایندگان، شیوهنامه استفاده از این حقوق را اینگونه بیان میفرمایند:
«یکی از کارهای خوب همین بوده که وزرای محترم آمدهاند در مجلس و اوضاع بخش مربوط به خودشان را برای شما توضیح دادهاند؛ یکی از کارهای خوبی که در این یک ماه و اندی انجام گرفته این است. لکن این روابط با دولتمردان بایستی هم با قانون منطبق باشد، هم با شرع؛ هم قانونی باید باشد، هم شرعی.
یعنی #سؤال، #تفحّص و #امثال_اینها که در قانون آمده [همچون استیضاح که در پیام رهبر انقلاب به مجلس یازدهم به صراحت به آن اشاره شده است و...] اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید. امّا توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضی اش حرام شرعی هم هست و جایز نیست... تفکیک کنید بین آنچه وظیفه شما است و آنچه ممنوع است برای شما...
برخورد متین، خردمندانه، قابل توجیه، ولو قوی. گاهی هست که شما حرف طرف مقابل را صد درصد قبول ندارید؛ یعنی صد درصد رد میکنید؛ هیچ اشکالی ندارد، لکن باید جوری نظر و همین رأی مخالف ادا بشود که کسی که از بیرونِ مجلس دارد نگاه میکند، ببیند حق با شما است؛ یعنی با متانت و با خردمندی.
من البتّه نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛ یعنی واقعا نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بی توجهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.» (۱۳۹۹/۰۴/۲۲ بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
خلاصه کلام امام خامنهای این است که ...
🔺ادامه یادداشت را اینجا بخوانید🔻
@eitaa.com/rasaee/3996
.
♻️ آیا مطالبه استیضاح روحانی بر خلاف نظر رهبر انقلاب است؟
🔸قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: خلاصه کلام امام خامنهای این است: ابزار نظارتی مجلس مثل تذکر، سئوال، استیضاح، تحقیق و تفحص، حق مجلس است که اگر درست و بجا استفاده شود، کشور به اهدافش میرسد اما در استفاده از این حقوق نباید توهین کرد بلکه باید مستدل اقدام کرد تا افکار عمومی بپذیرد. بنابر این نمایندگان مجلس نباید خود را راحت و مسئوليت را از دوش خود بردارند و توپ را در زمین جایگاه رهبر و امام جامعه قرار دهند!
🔹 آیا رهبر انقلاب پیام خصوصی دادهاند؟
امام خامنهای بارها اعلام کردهاند که مواضع خصوصی ایشان نمیتواند و نباید برخلاف مواضع علنی ایشان باشد. بله شاید امام جامعه در موضوعی یا در مقطعی، تذکرات یا رهنمودها و مطالباتی را به صورت خصوصی مطرح کنند و صلاح ندانند که آن را علنی کنند اما اگر خطی را علنی تعیین کردند، قطعا به صورت خصوصی برخلاف آن را مطالبه نمیکنند و اگر لازم باشد، صراحتا و عمومی اعلام میشود کما اینکه در دورهای با استیضاح برخی وزرا در سال پایانی به صورت علنی مخالفت کردند و آن را به صلاح ندانستند.
🔹 رهبر انقلاب در این باره بارها نکاتی را فرمودهاند از جمله اینکه:
«مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح می شود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست.
اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام می شود؛ همینی است که من صریحاً اعلام می کنم... نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام میکند، وجود داشته باشد.» (۳۱ مرداد ۸۹)
در موضوع مذاکرات هستهای نیز برخی خناسان بارها پیامهایی را از طرف رهبر انقلاب مطرح میکردند تا نظرات نمایندگان را تغییر دهند که در پاسخ به این رفتار، امام خامنهای ضمن ارائه مناط و ملاک مهم #تطبیق_مواضع_علنی_و_خصوصی_رهبری که حکمی کلی است، تأکيد میکنند:
«آن چیزهایی که علناً گفته شده، دقیقاً همان چیزهایی است که به مسئولین هم همانها گفته شده؛ هم زباناً گفته شده، هم کتباً گفته شده.» (۶ خرداد ۹۴)
«آنچه ما اینجا به شما می گوییم یا در جلسات عمومی میگوییم، عیناً همان حرفهایی است که به دوستان، به مسئولین، به هیئت مذاکرهکننده، همانها را بیان میکنیم؛ حرفها یکی است.» (۲ تیر ۹۴)
🔹 جمله "دولت باید تا روز آخر کار کند" یعنی چه؟
برخی در مخالفت با استیضاح دولت ناکارآمد و پرضرر روحانی، به این جمله امام خامنهای استناد میکنند که «دولتها باید تا روز آخر کار کنند» در حالی که این جمله قبل و بعدی هم دارد! ایشان میفرماید:
«سال چهارم دولتها، به خصوص اگر [سالِ] چهارمِ دوّم باشد، سال بسیار حسّاسی است و معمولاً در این سال، اگر چنانچه مراقبت نشود، کارها سست خواهد شد. اوّلاً همه دولتها موظّفند تا روز آخر تلاش کنند و کار کنند؛ تا لحظه آخر. بنده اعتقاد راسخ دارم که دولتها بایستی تا آخرین روز مسئولیّتشان تلاش کنند و کار کنند و وظایف خودشان را انجام بدهند، بعد امانت را به دولت بعدی تسلیم کنند.» (۵ شهریور ۹۹)
روشن است که خطاب رهبری در اینجا مجلس نیست بلکه دولت است تا به دلیل سال آخر بودن، امور کشور را رها نکنند. این توصیه به همه دستگاهها از جمله به دولتهای قبل و مجلس و قوه قضاییه هم شده است.
اما مسأله امروز ما این است که ما با دولتی مواجهایم که نه تنها در سال پایانی برای رفع مشکلات مردم کاری نمیکند بلکه هر روز به صورت تعمدی، مانعی در برابر مردم قرار میدهد تا در نهایت از عصبانیت مردم در راستای سیاست مذاکره با شیطان بزرگ بهره بگیرد! (البته این نگاه خوشبینانه است و الا با نگاه بدبیننانه باید این رفتار را بخشی از وظیفه نفوذیها بدانیم).
بنابر این اگر مجلس و بویژه رییس مجلس و تیم همراه ایشان، به دلایلی که جای ذکر آن در این یادداشت نیست، مخالف استیضاح روحانی هستند، این را به نام رهبر انقلاب فاکتور نکنند.
در اینکه استیضاح در این زمان و در حالی که ۹ ماه تا پایان کار دولت مانده، به ضرر مردم و انقلاب اسلامی است یا اتفاقا به نفع مردم و سبب تقویت انقلاب اسلامی است، گفتنیهای زیادی است که ان شاءالله در یادداشت دیگری ارائه میشود.
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
@eitaa.com/rasaee/3995
.
سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی حدود ساعت ۱۹ امروز (دوشنبه) به صورت زنده از صفحه اینستاگرام 👇
instagram.com/rasaee.ir
آقای مجتبی توانگر (نماینده تهران) نامه رهبر معظم انقلاب مربوط به سال ۸۳ را به عنوان دلیلی برای عدم استیضاح دولت روحانی در سال ۹۹ منتشر کرده است، یعنی تطبیق شرایط ۱۶ سال قبل بر امروز !
جناب توانکر!
اولا / شما نماینده مردم هستید. صراحتا بگویید دلایلتان برای عدم ضرورت استیضاح دولت روحانی چیست. چرا جاخالی میدهید و همسو با امثال تاجزاده، انگشت را به سمت جایگاه رهبری میبرید! نظرات امروز رهبری برای همه مشخص است.
ثانیا / قطعا اگر دولتی هر چند با وجود اشکالاتی در حال کار باشد (مثل دولت خاتمی) هرچند حداقل خدمترسانی را داشته باشد، استیضاح درماههای پایانی بی فایده یا کم فایده است.
اما اگر با دولتی مواجه بودیم که نه تنها خدمتی نمیرساند بلکه در راستای منافع دشمنان مردم و انقلاب اسلامی گام برمیدارد، باید دست روی دست بگذاریم و نگاه کنیم؟!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
حاشیه حمید رسایی بر نامه ظریف خطاب به روحانی مبنی بر اینکه شورای عالی امنیت ملی بعد از کرونا گرفتن ترامپ، آرزوی مرگ برای ترامپ یا اظهار خشنودی از بیماری وی توسط مسئولين را ممنوع کند!
ظاهرا اگر روش میشد درخواست میکرد تا پیام تأسف و همدردی هم صادر شود.
گفتتی است که ظریف از دوره دبیرستان تا زمستان سال ۹۱ (حتی دوره سربازی) در آمریکا زندگی کرده است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔹 پاسخ رسایی به یادداشت "چرا دولت بیسر" حسین شریعتمداری
♻️ این سر برای بدن دیگری در حال برنامهریزی است!
🔸 بخش اول
🔰 حمید رسایی: به دنبال طرح استیضاح حسن روحانی از سوی برخی نمایندگان مجلس و نخبگان سیاسی و تودههای عمومی مردم، برادر عزیزم آقای شریعتمداری، مدیر مسئول محترم کیهان در یادداشتی با عنوان "چرا دولت بیسر؟!" نکاتی را متذکر شدند که بنده با همه ارادت قبلی و فعلی و ارادتی که در آینده نسبت به این سردار قلم خواهم داشت، نکاتی را درباره آن متذکر خواهم شد.
۱. تردید ندارم که آقای شریعتمداری هم حسن روحانی را لایق عنوان رییس جمهور ایران اسلامی نمیداند. روحانی، رییس کدام جمهور است؟ جمهوری که هر روز آرزوی نبودش را دارند حتی اکثریت قریب به اتفاق این جمهور که دیروز به او رأی دادهاند هم امروز همین حالت را نسبت به او دارند و پشیمانند. برای همین برداشتم این است که یادداشت آقای شریعتمداری نه در نفی اصل موضوع که بیشتر درباره زمان آن است.
۲. بخشی از استدلال یادداشت مدیر مسئول محترم کیهان، مستند به روایتی است از امیرمؤمنان حضرت علی علیهالسلام. آقای شریعتمداری معتقد است حضرت خطر دولت بیامیر (همان دولت بیسر در فرهنگ امروز) را گوشزد کرده و میفرمایند «إِنَّهُ لَابُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِيرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ از داشتن امیر (رئیس دولت) چارهای نیست، خواه نیکوکار و خواه بدکار باشد.» بنابر این استیضاح و برکناری روحانی غلط است.
طبعا اگر این روایت مناط ما باشد، باید اصل ۱۳۱ قانون اساسی که درباره عزل یا تغییر رییس جمهور نالایق است، را حذف کنیم چرا که در صورت عمل به این اصل، ما بی امیر (بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ) خواهیم شد! جالب اینجاست که ما یکبار در ابتدای انقلاب به این روایت عمل کردهایم و بنیصدر را عزل کردیم و دولت بیسر محقق شده! بنابراین بعید میدانم با دقت در این موضوع، آقای شریعتمدای همچنان ساختار سیاسی ما را مصداق این روایت بدانند،
۳. مدیر مسئول محترم کیهان به پروژه غربیها در خصوص دولت بیسر در لبنان و عراق اشاره کردهاند. ایشان تأکید میکنند که آمریکاییها موفق شدند دولت بیسر را در لبنان و عراق محقق کنند و با استعفای سعد حریری و عادل المهدی، بیثباتی را به ارمغان بیاورند.
در این بخش از یادداشت با آقای شریعتمداری موافقم. بله آمریکاییها به دنبال تحقق دولت بیسر در لبنان و عراق بودند و موفق هم شدند اما همانطور که ایشان تأکيد کردهاند با استعفای نخست وزیران دو کشور. در ایران هم اگر کسانی به دنبال استعفای رییس دولت باشند مثل اصلاحطلبانی که همواره در پازل دشمنان انقلاب اسلامی قدم زدهاند و تا دیروز حامی و ضامن دولت روحانی بودند، این مشابهتسازی درباره عمل آنها وجهی دارد اما باز همچنان به عقیده نویسنده این سطور، تفاوتهای دیگری هم هست که باید مدّ نظر داشت.
اولا / آیا در ساختار سیاسی لبنان و عراق...
🔺بخش دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
http://eitaa.com/rasaee/4001
.
.
🔹 پاسخ رسایی به یادداشت "چرا دولت بیسر" حسین شریعتمداری
♻️ این سر برای بدن دیگری در حال برنامهریزی است!
🔸 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: ...اما باز همچنان به عقیده نویسنده این سطور، تفاوتهای دیگری هم هست که باید مدّ نظر داشت.
اولا / آیا در ساختار سیاسی لبنان و عراق، جایگاهی به نام ولایت فقیه تعریف شده است؟ در دولتهای عراق و لبنان، در کنار روسای جمهور تزیینی، سر دولت، نخست وزیران دو کشورند در حالی که در نظام سیاسی ایران، قوای سه گانه ذیل رهبری نظام در چارچوب قانون اساسی حرکت میکنند. برای همین در ۴۱ سال گذشته، پروژههای تجربه شده غربیها از جمله بمبگداریها و حذف مسئولان عالی، جنگهای داخلی، تجاوز به مرزها، انقلابهای رنگین و دولت بیسر عقیم مانده است.
ثانیا / ما هم معتقدیم روحانی نباید استعفا دهد تا ضمن بهانه تراشی برای ناکامیهایش، خود را قهرمان معرفی کند. روحانی با رأی مردم آمده با رأی مردم هم باید کنار برود. مجلس شورای اسلامی، تبلور آرای مردم است و ظرفیت قانونی این کار هم برای آن پیشبینی شده است. آیا مجلس جز با شعار تغییر وضع موجود رأی مردم را گرفت؟ مگر قرار نبود اگر دولت خودش را با سیاستهای نظام تطبیق نداد، اقدام فوری شود؟
وقتی روحانی به اصول مسلم قرآنی مثل استکبارستیزی و نفیسبیل عزت اسلامی وقعی نمینهد، وقتی روحانی در حال تحریف تاریخ و سیره اهل بیت است، وقتی روحانی روی اصول قطعی امامین انقلاب قدم میگذارد و از خطوط قرمز عبور میکند، وقتی روحانی حتی حاضر نیست وارد مجلس شود و برای مصوبات مجلس تره هم خورد نمیکند، وقتی روحانی در مسیر غلط خود و زمینهسازی برای فشار بیشتر غربیها بر ملت ایران اصرار دارد، چرا باید اجازه داد حضور او در این جایگاه استمرار یابد؟
۴. برادر شریعتمداری بگذارید از جهت دیگری موضوع را واکاوی کنم (البته با فرض عدم پذیرش آنچه تا اینجا نوشته شده). دقیقا ما هم با استناد به روایت علی علیهالسلام که فرمودند «إِنَّهُ لَابُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِيرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ» معتقدیم چون در وضعیت بیامیری قرار داریم، به اجرای اصل ۱۳۱ قانون اساسی نیاز داریم. آیا شما معتقدید قوه مجریه در وضعيت فعلی سر دارد!
در طول هفت ماهی که ویروس منحوس کرونا امان از مردم بریده، آن کسی که شما سر این دولت میپندارید از دفترش بیرون نیامده، ارزش پول ملی سقوط کرده ولی کک این آدم نگزیده، وضعیت قیمت سکه و خودرو، امنیت روانی مردم را بهم ریخته، وزرای دولت نمی توانند رییس جمهور را ببینند، جلسات شورای عالی فضای مجازی تشکیل نمیشود، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ نمیشود، این سر به زور میخواهد مردم انقلابی و وفادار ایران اسلامی را به مردم بیوفا و سربازان و سرداران خائن دوره امام حسن علیه السلام تشبیه و تبدیل کند و ...
وقتی اینها را به حاج حسین شریعتمداری که بارها درباره آنها و پشت صحنه آن قلم زده، یادآوری میکنم به خود میخندم که شیخ زیره به کرمان میبری؟ حاج حسین! بینی و بین الله شما سری میبینید؟!
البته اگر از من بپرسید خواهم گفت: بله، قوه مجریه فعلی سر دارد ولی این سر، مال بدنی که من و شما صدای شکسته شدن استخوانش را در کوچه و خیابان میشنویم، نیست. این سر برای بدن دیگری در حال برنامهریزی است. آیا تصمیمات و مواضع روحانی جز در راستای منافع نظام سلطه است؟ روحانی چه بکند تا جماعتی باور کنند او هر چه آب میریزد، در جوب دیگران است. برادر شریعتمداری میدانم که شما هم معتقدید این سر به دنبال اجرای پروژه سرزمین سوخته است. با این فرض، ابقای او حتی یک روز هم خسارت است تا چه رسد به ده ماه یعنی حدود سه تا صد روز...
با این اوصاف شما و دیگر عزیزانی که هوشیاری آنها در بزنگاههای خطیر انقلاب تجربه شده و در دلسوزی و تعهد ایشان شکی نیست، تصور نکرده و یا لااقل احتمال نمیدهید که دادن چک سفید امضا به این سر که برای بدن دیگری درحال برنامهریزی است، سبب جسارت بیشتر آن در این مسیر خواهد شد و هزینههای تحمیلی آن به مردم و نظام غیر قابل جبران خواهد بود؟
در آخر تأکید بر این نکته را لازم میدانم که جناب شریعتمداری از میزان ارادت ۲۵ ساله این قلم کوچک به سردار قلم اطلاع دارد، این چند سطر هم که با نیت و هدفی مشترک بر صفحه مجازی نقش بسته، چیزی نیست جز آنچه نویسنده از بزرگان این عرصه مثل حاج حسین شریعتمداری آموخته است.
🔺بخش اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
http://eitaa.com/rasaee/4000
.
🔺متن کامل یادداشت حمید رسایی را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4000
eitaa.com/rasaee/4001
.
🔺متن کامل یادداشت حمید رسایی را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4000
eitaa.com/rasaee/4001
♻️ تناقض دو تیتر در اعتماد
🔰 حمید رسایی: این دو تیتر متناقض به فاصله حدود بیست روز در روزنامه اعتماد (روزنامه حامی دولت) منتشر شده است. در یک روز با رویکرد مثبت، موضوع کنارهگیری روحانی و استعفا را مطرح کرده است. همین روزنامه یک روز پس از همایش استعفای روحانی در قم، با رویکرد منفی، موضوع استیضاح روحانی را مطرح کرده است!
سئوال! با اینکه نتیجه هر دو اقدام (استعفا یا استیضاح) حذف روحانی از جایگاه ریاست جمهوری است، چرا دو رویکرد انتخاب شده است؟!
پاسخ روشن است. استعفا به نفع روحانی، موجب مظلوم نمایی او و فرار از پاسخگوییاش خواهد شد اما استیضاح نه تنها به نفع روحانی نیست که سبب آگاهی مردم خواهد بود. استیضاح در حقیقت سیلی مردم از کانال مجلس به صورت این جریان است. استیضاح کمر جریان غربزده و لیبرال را تا سالهای زیادی خواهد شکست و سر جریان نفوذ را قطع خواهد کرد.
مطالبه استعفا خط جریان لیبرال و اصلاحطلبان تجدیدنظرطلب است و استیضاح مُرّ قانون و سبب امید مردم و تقویت نظام خواهد شد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
رسايي.mp3
43.69M
🎤 سخنرانی شنیدنی حمید رسایی
📚 مطالبه استیضاح روحانی
🗓 ۲۸ مهر ۹۹
📙 چرا باید روحانی را استیضاح کرد
📘 نظر رهبر انقلاب درباره استیضاح
📗 نقش مجلس در استیضاح روحانی
📕 قالیباف مخالف استیضاح، چرا؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
افشاگری رسایی از چرایی تعلل روحانی در مقابله با کرونا:
تف بر اون مذاکرهای که تو حاضری به خاطرش مردم را به کشتن بدی...
#همایش_مطالبه_استیضاح_روحانی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
رسايي.mp3
9.15M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ به برکت یک دوتابعینی، کشور شده جاسوسخانه!
🎥 افشاگری وزیر سابق اطلاعات از یک عنصر نفوذی در رده بالای نظام/
از شورای عالی امنیت ملی تا تیم مذاکره کننده و ...
#حیدر_مصلحی
#نفوذ
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ سرکه نسیه یا حلوای نقد
🔰 حمید رسایی: پنج سال قبل وقتی حسن روحانی، علی لاریجانی و البته جماعتی هم از ژنرالهای اصولگرا دلخوش به برجام بودند و با وعدههای خود، سر مردم را گرم میکردند، گفتگویی داشتم با آقای رشیدپور. این کلیپ کوتاه اما تاریخی، یادگاری از گفتکوی من و آقای رشیدپور در آسفند سال ۹۴ است. نمیدانم آقای رشیدپور که این را میبیند چه چیز را به یاد میآورد، من اما یاد جملهای که گفته بود: سرکه نسیه و حلوای نقد...
حالا اما بعد از تحمیل کلی هزینه به مردم، جسارت بیشتر دشمنان این ملت برای تحمیل هزینه بیشتر، فکر کنم دیگه مشخص شده که ادعای ما سرکه نسیه بود یا حلوای نقد!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#کلیپ_دیدنی
.
♻️ چرا استیضاح روحانی
استیضاح روحانی مطالبه مردم است، هر کس این را انکار کند بین مردم نیست / احزاب سیاسی و ژنرالهایی که پشت درهای بسته لیست انتخاباتی مینویسند، الان که کمر مردم در حال شکستن است، کجایند، چرا جلسه ندارند!
📽 کامل سخنرانی در آپارات
aparat.com/v/jaPLy
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آيا طرح تنظیم خانواده که از سال ۷۰ کلید خورد، یکی از عملیاتهای جریان نفوذ داخلی بود؟
شاید!
اما تحرک شدید عوامل این جریان و ایجاد مانع علیرغم تأکیدات مکرر رهبر انقلاب مبنی بر تغییر سیاستهای کاهش جمعیت، حکایت از این میکند که از ابتدا تصمیمگیران کشور تحت تأثیر جریان نفوذ تن به این سیاست دادند.
گفتنی است رهبر انقلاب، سالهاست در مخالفت با این سیاست، سخن گفته و مطالبه کردهاند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ وقتی کسی خودش را به خواب میزند
خوشبین باشیم، ریشه مشکلات کشور محصول سیاست خارجی شماست و بدبین باشیم، ریشه مشکلات نتیجه برنامهریزی و تدبیر خاص شماست.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
36.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ در سخنرانی رسایی (همایش مطالبه استیضاح روحانی در قم) مطرح شد
پروژه دولت برای مجلس انقلابی چیست؟
چرا قالیباف با استیضاح روحانی مخالف است؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee