15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ درد و دلهای سلحشور با آیتالله مصباح
۸ اسفند سالروز درگذشت پرمخاطبترین کارگردان سینمای ایران و یکی از متعهدترین فعالان عرصه هنر، حاج #فرجالله_سلحشور بود.
در این کلیپ کوتاه، درحالی درد و دلهای مرحوم سلحشور با #آیتالله_مصباح_یزدی(ره) را میبینیم که امروز، هر دو جهادگر عرصه علم و هنر دینی، میهمان خاندانی هستند که در دنیا به آنها عشق میورزیدند و مکتبشان را ترویج کردند...
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
احمدی نژاد محبوب خیلی از ما بود چون استکبارستیز بود، هولوکاست را نفی میکرد، در قامت یک رئیس جمهور همایش جهان بدون صهیونیسم برگزار میکرد و شجاعانه از «نابودی اسراییل» سخن میگفت.
اما مصاحبه اخیرش با «فیگارو» و انفعالش دربرابر مواضع درست گذشته اش را ببینید: «هیچوقت آن جمله (نابودی اسراییل) را نگفتم، ممکن است سخن کس دیگر را نقل کرده باشم!»
این اگر اسمش استحاله نیست، پس چیست؟
@Sabeti ✅
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
♦️پاسخی به اتهامات جوانفکر (بخش اول)
هفته قبل با انتشار یک توییت، به نقد موضع اخیر آقای احمدی نژاد در گفتگو با روزنامه فیگارو پرداختم. در آن توییت نوشته بودم: «احمدی نژاد محبوب من بود چون استکبارستیز بود و شجاعانه از نابودی اسراییل سخن میگفت. اما مصاحبه اخیرش با فیگارو و انفعالش دربرابر مواضع درست گذشته اش را ببینید: "هیچوقت آن جمله (نابودی اسراییل) را نگفتم، ممکن است سخن کس دیگر را نقل کرده باشم!" این اگر اسمش استحاله نیست، چیست؟»
این توییت بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت و البته به مذاق اطرافیان رییس جمهور سابق خوش نیامد. به همین خاطر آقای علی اکبر جوانفکر مشاور رسانه ای دکتر احمدی نژاد با انتشار یادداشتی مفصل و البته با چاشنی توهین، سعی کرده تا مواضع متناقض احمدی نژاد و تغییرات آشکار او در این سالها را توجیه کند اما از آنجایی مستقیما نکاتی را درباره بنده نوشته است به طور خلاصه به آن پاسخ می دهم:
1. آقای جوانفکر با آسمان ریسمان بافتن و توجیه مواضع اخیر دکتر احمدی نژاد نوشته: «بیان سخن امام خمینی (ره) دایر بر اینکه اسرائیل در مسیر نابودی قرار دارد و موجودیت آن به دلیل نامشروع بودن، از بین رفتنی است، با اینکه رئیس جمهور یا یک مقام رسمی اعلام کند هدف ما نابودی اسرائیل است و برای آن برنامه ریزی و تلاش می کنیم، دو موضوع کاملا متفاوت از هم هستند و رسانه هاي غربی همواره تلاش کرده اند تا این دومی را جا بیندازند تا بهانه ای برای برخورد با ایران داشته باشند.»
متاسفانه آقای جوانفکر خلاف واقع گفته زیرا آقای احمدی نژاد در گردهمایی اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد در 28 تیر 1390 صراحتا گفته بود: «ملت ایران تا ریشه کنی کل استکبار و صهیونیسم از جهان ایستاده است و همه آنها را به گور خواهد فرستاد.»
همانطور که مشاهده می شود در این مثال، احمدی نژاد جمله امام خمینی را نقل نکرده، بلکه شجاعانه یکی از آرمان های بزرگ انقلاب اسلامی را بیان کرده است. کما اینکه پیش از آن نیز بارها به درستی از لزوم نابودی اسراییل سخن گفته بود و حتی در سال 84 در همایش «جهان بدون صهیونیسم» حاضر شد و سخنرانی کرد. لذا پرسش اصلی همچنان این است که چرا دکتر احمدی نژاد نسبت به گذشته تغییر کرد و از بیان مواضع درست و افتخار آفرینش، خجالت می کشد؟ علت این تغییرات چیست؟
2. عنوان یادداشت جناب جوانفکر در پاسخ به بنده «دمدمی مزاج» است. ایشان در بخشی از نوشته خود با اشاره به بعضی از حمایت های بنده از دکتر احمدی نژاد در طول سالهای 84 تا 90 تلاش کرده تا به مخاطب القا کند که آقای احمدی نژاد تغییری نکرده، بلکه این منتقدان امروز او هستند که به خاطر دمدمی مزاج بودنشان قبلا مدافع او بوده اند و امروز مخالف او شده اند! این در حالی است که احمدی نژاد تاکنون بارها بر تغییر شخصیت و افکار خود تاکید کرده که از جمله آن می توان به گفتگوی اخیر او با برنامه اینترنتی قرن جدید اشاره کرد که صراحتا اعلام می کند «از سال 84 تا به امروز خیلی تغییر کرده است».
لذا وقتی خود آقای احمدی نژاد تاکید دارد که نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده، طبیعی است که موضع بسیاری از حامیان او نیز از حمایت به انتقاد تغییر کند زیرا حمایت ما از ایشان هیچ گاه به معنای چک سفید امضا به دست او نبود و این جناب جوانفکر و امثال ایشان هستند که بدیهیات تغییر در آقای احمدی نژاد را هم متوجه نشده اند یا هنوز صلاح نمیدانند که متوجه شوند و از آن طرف برایشان جای تعجب است که چرا بخش زیادی از حامیان دیروز احمدی نژاد به منتقدان امروز او تبدیل شده اند؟
3. آقای جوانفکر در بخشی دیگر از یادداشت خود، نوشته «ادعای امیرحسین ثابتی که گفته است آقای احمدی نژاد محبوب او بوده است، دروغی بیش نیست زیرا او طی هشت سال اخیر از مخالفان دکتر احمدی نژاد بوده!»
نه در 8 سال گذشته بلکه از سال 90 محمود احمدی نژاد برای ما تمام شد. او بعد از خانه نشینی و تمرد صریح از حکم حکومتی رهبر انقلاب دیگر جایگاهی برای من و امثال من نداشت اما تا پیش از آن اتفاق، او سه بار مورد انتخاب بنده و خیلی های دیگر مثل بنده بود: 27 خرداد 84، 3 تیر 84 و 22 خرداد 88. زیرا شعارها و گفتمان او در مقایسه با بسیاری دیگر از رجال سیاسی کشور به آرمان های انقلاب اسلامی نزدیک تر بود و عملکردش در حوزه های مختلف علیرغم همه کاستی ها، قابل دفاع و در برخی حوزه ها بی نظیر بود. اما از بعد از سال 88 که به تدریج رفتارهای متفاوتی از احمدی نژاد بروز پیدا کرد، مشخص شد که او احمدی نژاد سابق نیست و این واقعیت حتی در ترکیب اطرافیان او نیز خود را نشان داد.
احمدی نژادی که روزگاری وزرایش را چهره های بی حاشیه و خوشنامی مانند یرویز داوودی، باقری لنکرانی، پرویز فتاح، مسعود میرکاظمی و... شکل می دادند به تدریج در حلقه مشایی، بقایی، رحیمی، ملک زاده و... فرو رفت و هرچه گذشت...
ادامه در پست بعدی 👇
@Sabeti ✅
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
♦️پاسخی به اتهامات جوانفکر (بخش دوم)
ادامه از پست قبل
و هر چه گذشت مواضع و عملکرد احمدی نژاد با گذشته اش متفاوت تر شد. به طوری که می شد در بسیاری از موضوعات میان مواضع دیروز و امروزش با خودش مناظره کند!
البته این تغییرات مساله ای نبود که برای هر صاحب عقلی پوشیده بماند اما به هر حال افرادی هم بوده و هستند که نمی خواستند این تغییرات را باور کنند و با رفتارهای «فرقه گونه» و طبق این منطق غلط که «هر چه احمدی نژاد بگوید عین حقیقت است و هرکاری کند عین صواب است»، روز به روز بیشتر در توهمات او دمیدند. نتیجه این فرقه سازی نیز امروز مشخص است. رییس فرقه هر چه می خواهد می گوید و اعضای فرقه چشم بسته به دنبال درست نشان دادن آن حرفها هستند. هر منتقدی نیز یا از عقل برخوردارنیست یا با شیمون پرز هم نظر است یا از اول دشمن احمدی نژاد بوده است! و البته این سوال پاسخ داده نمی شود که افرادی که سه بار به احمدی نژاد رای دادند و امروز منتقد او هستند چطور از اول دشمن او بوده اند؟!
4. آقای جوانفکر در بخشی دیگر از یادداشت خود نوشته: «با توجه به استقبال گسترده مردم از دکتر احمدی نژاد برای انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، برخی از نهادهای امنیتی و عوامل رسانه ای آنها در تلاش هستند تا با ایجاد شبهات گوناگون، در دل میلیونها تن از مردم طرفدار ایشان تردید افکنی کنند و ثابتی با قرار دادن خود در موضع طرفداری از احمدی نژاد، همین خط را دنبال کرده است.»
این هم از هنرهای دیگر جناب جوانفکر است که از اندرون انسان ها آگاه است و از آنها نیت خوانی می کند که علت نقدشان کاندیداتوری احمدی نژاد در انتخابات 1400 است! وگرنه چه کسی است که نداند با توجه به ردصلاحیت احمدی نژاد در انتخابات سال 96، احتمال تایید صلاحیت او در انتخابات پیش رو وجود ندارد؟ چراکه دکتر کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در 20 مرداد همین امسال اعلام کرد «افرادی که در گذشته رد صلاحیت شدهاند، دیگر ثبت نام نکنند.»
آیا نظر صریح شورای نگهبان هنوز به گوش آقای احمدی نژاد و اطرافیان او نرسیده؟
5. در پایان بار دیگر از جناب دکتر احمدی نژاد برای حضور در یک گفتگوی صریح، چالشی و بدون سانسور درباره عملکرد و مواضع ایشان برای برنامه رودررو دعوت می کنم. هرچند تا کنون دعوت های مکرر ما با پاسخ مثبت ایشان همراه نبوده و بعید است که نهایتا ایشان حاضر به چنین گفتگویی شود. زیرا برخی مصاحبه های اخیر دکتر احمدی نژاد نشان می دهد علاقه ایشان برای گفتگوهای زرد درباره کراوات زدن یا نزدن، برایش جذاب تر از گفتگوهای چالشی و انتقادی است اما در هر صورت آقای جوانفکر به عنوان مشاور رسانه ای ایشان می تواند تسهیل گر این گفتگو باشد تا در پایان مخاطبان قضاوت کنند که سخن چه کسی به صواب نزدیک است؟
والسلام
امیرحسین ثابتی/ 9 اسفند 99
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطالبه مردم از شورای نگهبان برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ چیست؟
#مشارکت_حداکثری
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احمدی نژاد در بخش معظمی از دوره مدیریت اجراییاش موفق بود، چون نسبتش با آرمانهای امام خمینی (ره) از استکبارستیزی و مقابله با صهیونیزم تا خدمت به مستضعفین مشخص بود.
احمدی نژاد امروز که در مصاحبه با یک نشریه فرانسوی اینگونه بر خلاف گذشتهاش سخن میگويد که «هیچوقت آن جمله (نابودی اسراییل) را نگفتم، ممکن است سخن فرد دیگری را نقل کرده باشم!» مطمئنا اگر به قدرت اجرایی برگردد، هرگز آن خدمتگزار دیروز نخواهد بود! چون آرمانش را گم کرده است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
گفتگوی زنده امشب حمید رسایی با خبر فوری/ ساعت ۹ شب
🔺برای عضویت در صفحه اینستاگرام و دیدن برنامه زنده روی لینک زیر بزنید🔻
nstagram.com/rasaee.ìr
May 11
متأسفانه برخلاف استراتژی دقیق و صریح رهبر معظم انقلاب مبنی بر #مشارکت_حداکثری و #انتخاب_اصلح، متاسفانه جریانی بدنبال #حذف_مناظره_های_انتخاباتی است! این تصمیم قطعا برخلاف مشارکت حداکثری، انتخاب اصلح و امنیت ملی است. خصوصا در ایام کرونا که امکان برگزاری میتینگ انتخاباتی نیست.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ رسایی در پاسخ به سئوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص احتمال حضورش در انتخابات میاندورهای گفت:
احتمال حضورم در انتخابات میاندورهای تهران زیاد است. وی با بیان اینکه حضورش به صورت نامزد مستقل خواهد بود، در پاسخ به اینکه آیا احتمال راهیابی به مجلس را خواهد داشت، افزود: بنده تکلیفی دارم که اگر کاری از دستم بر می آید و می توانم انجام دهم، برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کنم اما پیروزی در انتخابات بستگی به نظر مردم دارد.
متن کامل گفتگو را اینجا بخوانيد👇
eitaa.com/rasaee/4553
🔹رسایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
♻️احتمال حضورم در انتخابات میاندورهای تهران زیاد است
🔰 حجت الاسلام حمید رسایی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار... گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به سئوال باشگاه خبرنگاران در خصوص حضورش در انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۰ گفت: ضمن طلب رحمت برای مرحوم خانم رهبر، نماینده حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، احتمال حضورم در انتخابات پارلمانی از این حوزه انتخابیه زیاد است.
وی با بیان اینکه حضورش به صورت نامزد مستقل خواهد بود، در پاسخ به اینکه آیا احتمال راهیابی به مجلس را خواهد داشت، افزود: بنده تکلیفی دارم که اگر کاری از دستم بر می آید و می توانم انجام دهم، برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کنم و پیروزی در انتخابات بستگی به نظر مردم دارد.
حجت الاسلام رسایی تصریح کرد: در انتخابات اخیر مجلس علی رغم فضاسازی های غیر واقعی که متاسفانه در چند روز پایانی تبلیغات انتخاباتی ایجاد کردند تا مردم بترسند و اساسا خودشان درباره کاندیداها تصمیم نگیرند و فکر نکنند، بنده و دوستانی مانند آقای یامین پور بدون حمایت احزاب و جریانات و جبهههای انتخاباتی و بدون اینکه در لیست خاصی باشیم حدود ۳۰۰ هزار رأی کسب کردیم.
مصافا اینکه خیلی ها بعد از انتخابات دیدند که آن فضای لولوسازی از لیست اصلاح طلبان واقعی نبود و سرلیست مورد حمایت دولت و پدرخوانده های جریان اصلاح طلب، در رتبه های پایین تر و با اختلاف رای بالا قرار گرفت.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee/4552
🔻کلاه گشادی که مذاکره کنندگان بر سر دولت گذاشتند
🚨 چرا دولت مجبور به پذیرش گروسی و توافق با آژانس شد؟
🔹️ اگر برجام تنها شامل دو طرف ایران و 5+1 بود در صورت بروز اختلاف هر یک از طرفین باید با مذاکره با یکدیگر اختلافات خود را حل و فصل میکردند اما به علت حضور آژانس و قرار دادن آن به عنوان ناظر بر تعهدات ایران، توافق دوجانبه تبدیل به یک توافق بینالمللی شد. چنانکه آژانس به عنوان ناظر بر تعهدات ایران مشخص شد تا از این طریق اجرای اقدامات ایران را راستیآزمایی نماید. از همین رو در صورت ایجاد اختلاف ایران علاوه بر کشورهای 5+1 باید پاسخگوی اجرا یا عدم اجرای تعهدات خود به آژانس بینالمللی انرژی اتمی به عنوان یک نهاد بینالمللی و 35 عضو شورای حکام باشد.
🔹️ این ضعف زمانی تکمیل شد که هنگام تعیین ناظر برای بررسی تعهدات طرفین در برجام، هیچ ناظری برای نظارت بر تعهدات طرفهای غربی تعیین نشد. در نتیجه اگر ایران بخواهد اقدامی انجام دهد باید پاسخگوی اقدامات خود به آژانس باشد اما طرفهای غربی و آمریکا به راحتی تعهدات خود را اجرا نمیکنند و به هیچ نهادی پاسخگو نیستند.
⬅️ در رجانیوز بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/344922
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔹 دادگاهی برای پاسخ به برخی ابهامات
♻️ چهارمین دادگاه جرم سیاسی با شکایت روحانی از رسایی
حمید رسایی: در آستانه انتخابات مجلس یازدهم، روحانی در توییتی با هشتک #انتخابات_تشریفاتی، نظرش را درباره انتخابات گفت! من هم در توییتی، نظرم را گفتم. حالا او شکایت کرده و بزودی چهارمین #دادگاه_جرم_سیاسی بصورت علنی و با هيأت منصفه برگزار میشود. روحانی با تیم وکلا و من شخصا برای دفاع مستند از خودم آمادگی کامل دارم. 😎
مخاطب توییت من مثل روحانی، شورای نگهبان است، بدون اشاره به نام یا سِمَت کسی، اینکه چرا به وی برخورده و شکایت کرده، جای سئوال است؟!
جلسه اول دادگاه برگزار و من به صلاحیت آن اعتراض کردم و خواستار برگزاری دادگاه مطابق جرم سیاسی شدم. قاضی نپذیرفت و بدون ورود درجزییات، به تجدیدنظر رفت. آنها استدلالم را پذیرفته و دادگاه جرم سیاسی شد.
برگزاری این دادگاه به سئوالات بسیاری که در ذهن شماست، پاسخ میدهد. آخرین بار بخاطر انتشار اسناد سرقت علمی در پایاننامه دکترای روحانی با شکایتش، سه ساعت دادگاهی شدم و در نهایت به دلیل ارائه مستندات، به اتفاق آرای هيأت منصفه تبرئه شدم.
جالب اینکه توییت روحانی با بیش از ۸۰۰k عضو، ۵ هزار لایک وتوییت من با حدود ۵۰k عضو، ۷ هزار لایک از مخاطب گرفت. 😘
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️از احساس مردم در مورد دولت تا ماجرای مدار صداوسیما
گفتگوی یک ساعته حمید رسایی نماینده اسبق مجلس :
🔹با کاندیداتوری رئیسی و قالیباف مخالفم
🔹آقای روحانی در مجلس گفت که اگر بخواهم همین الان قیمت ارز را با یک دستور به دوماه قبل برگردانم!
🔹نه خودم و نه خانوادهام گرینکارت نداریم
🔹آقای خاتمی شما مگر پایگاه اجتماعی دارید؟
🔹️در صداوسیما ممنوع التصویرم
نسخه کامل این گفتگو یک ساعته را در صفحه اینستاگرام مشاهده کنید👇
instagram.com/tv/CL2Spngnjgc/?igshid=qem8i5qjx0pd
فیلم کامل این گفتگوی چالشی را در این پست ببینید👇
t.me/www_rasaee_ir/10441
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 سقوط بورس؛ کسری بودجه دولت را جبران کرد!
♻️ مردم احساس میکنند با دولت کلاهبردار مواجه هستند
رسایی نماینده اسبق مجلس در گفتگو با خبرفوری:
🔹به مردم گفتید، سرمایههایتان را بیاورید در بورس؛ بعد یک سری سهامهای دولتی را عرضه کردید و مدعی شدید که با تخفیف است
🔹مردم به امید اینکه در این وضعیت اقتصادی سود کنند، به شما اعتماد کردند و بعد بورس ریزش کرد
🔹مردم در ماجرای بورس احساس میکنند با دولت کلاهبردار مواجه هستند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ چرا در دولت روحانی احساس عقب گرد میکنیم ؟!
🔺 انجام همزمان وزارت و تجارت برخی از وزرای دولت روحانی!
🔺 بخشی از سخنرانی حمید رسایی در برنامه دولت جوان حزب اللهی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد
#تعارض_منافع
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔹 به دلیل انتشار پرونده فساد «مهدی جهانگیری»؛
♻️ ۹ دی باز هم از دولت روحانی تذکر گرفت
۹ دی- وزارت ارشاد دولت روحانی باز هم به ۹ دی تذکر داد. چند هفته قبل بود که به خاطر تیتر اصلی ۹ دی که نسبت به تبعات عدم اجرای قانون هسته ای مجلس هشدار داده بود و عنوان کرده بود که اگر قانون اجرا نشود، طبق مصوبه مجلس، حبس در انتظار روحانی یا صالحی خواهد بود، هیات نظارت بر مطبوعات به ۹ دی تذکر داد و پرونده را با شکایت از حمید رسایی به دادگاه ویژه روحانیت ارسال کرده بود.
هفته گذشته هم نامه شماره 248767/99 به تاریخ 25/11/99 به دفتر هفتهنامه رسید که در آن نوشته شده: جناب آقای رسایی، مدیر مسئول محترم نشریه ۹دی؛ به آگاهی میرساند موضوع انتشار مطالبی با عنوان «جهانگیری قاچاقچی دلار»، «پهنای باند فسادهای دانه درشت» و «قطعه پایانی سمفونی مردگان» در شماره مورخ 11/1/99 آن روزنامه در جلسه مورخ 20/11/99 هیات محترم نظارت بر مطبوعات مطرح و به دلیل طرح محتواهای غیرواقعی و #افتراگونه در مطالب مذکور، مقرر شد به استناد بند 8 و 11 ماده 6 قانون مطبوعات به جنابعالی تذکر داده شود»
ناراحتی دولت از این مطالب در حالی است که دو مورد از سه مطلب مورد اشاره درباره اعلام حکم پرونده فساد مهدی جهانگیری، برادر معاون اول روحانی و مستندات منتشر شده درباره این پرونده در رسانهها و همچنین دیگر پروندههای فساد مرتبطین دولت روحانی است که همگی در جراید عمومی منتشر شده است. مطلب سوم هم درباره سال پایانی دولت و نتایج تلخ اقتصادی عملکرد دولت تکنوکرات روحانی است.
از نکات جالب این تذکر، استفاده از تعبیر «افتراگونه» است! مشخص نیست منظور وزارت ارشاد از این عبارت چیست؟ بالاخره یک مطلب یا افترا هست یا نیست. اما این نکته مشخص و واضح است که ادعای تحمل مخالفین و منتقدین در دولت روحانی با آنچه در عمل اتفاق افتاده فاصله بسیاری دارد.
🔺کانال هفتهنامه ۹ دی🔻
@Noheday
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ صداوسیما همه را سیخ میزند اما تحمل نقد ندارد!
رسایی نماینده اسبق مجلس در گفتگو با خبر فوری:
🔹️رئیس صداوسیما از آقای یامین پور شکایت کرده است؛ چون آقای یامین پور دو تا انتقاد کرده، یک خُرده آدم باید ظرفیت داشته باشد!
🔹️صداوسیمایی که خودش همه را سیخ میزند، اگر یک نفر ازش انتقاد میکند، متاسفانه زود شکایت میکند.
🔹️برخی از نیروهای انقلاب ممنوع التصویر شدهاند. من خودم هم ممنوع التصوير هستم، نمیدانم این چه مداری است که یک بچه انقلاب هم در آن جا نمیشود.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
آقای علیعسگری!
درست در ایامی که خواننده مستهجن مورد حمایت صهیونیزم با انتشار کلیپ جدیدش، حیا و عفت خانوادهها و نسل جوان ما را هدف گرفته، با فرش قرمز شما کسی روی آنتن در برابر چشمان مخاطب قرار میگیرد که پیش از این وقتی همه دلسوزان، کلیپ هدفمند قبلی این خواننده مستهجن را محکوم میکردند، در حمایت از او نوشت: من نظرم به ساسی نزدیکتره! چرا نمیذارین بچه ها با آهنگهاش شاد باشن!
آقای رییس صدا و سیما! میدانید چرا امثال امیرمهدی ژوله، با این مواضع وقیحانه فرهنگی و سیاسی، تلویزیون را خانه خود میداند؟ بدیهیترین پاسخ این است که بین او و تفکر حاکم بر سیما، همجنسی، همسنخی و همفکری وجود دارد و الا درست در زمانی که امیرمهدی ژوله در اتاقهای مدیران سیما زیر قراردادهای چند صد میلیونی را امضا میکند، وحید یامینپور با شکایت شما زیر برگههای بازپرسی را امضا نمیکرد!
انتخابات ۱۴۰۰ تمام میشود و شما هم از صدا و سیما خواهید رفت، اما جای آب دهان دلسوزان انقلاب و کسانی که خون دل میخورند، بر مدیریت منفعل و واداده فرهنگی باقی خواهد ماند.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
دو جریان شورای وحدت و ائتلاف اصولگرایان، در حال بازی با آمدن و نیامدن آقای رییسی در انتخابات هستند و الا هر کدام، گزینه نهایی خود را انتخاب کردهاند.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
27.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلایل مخالفت رسایی با کاندیداتوری آقای رییسی و قالیباف برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰
🔺کانال حميد رسایی🔻
@www_rasaee_ir
✅ آئین #افتتاحیه سلسله نشست های معرفی اندیشه های آیت الله مصباح یزدی(ره)
🔸سخنرانان:
🔰 حضرت آیت الله رجبی(ریاست محترم موسسه امام خمینی ره)
🔰 حضرت آیت الله شیخ عیسی قاسم(رهبر شیعیان بحرین)
🔸پخش پیام:
🎥 حضرت آیت الله جوادی آملی
🎥 حجت الاسلام سیدهاشم صفی الدین(رییس شورای اجرایی حزب الله لبنان)
🔸با حضور ارزشمند:
🔅بیت شریف عالم مجاهد #شیخ_زکزاکی
🔸زمان: چهارشنبه ٢٠ اسفندماه
🔸ساعت: ٨.٣٠ صبح تا ١٢
#طرح_ولایت
#حکیم_مجاهد
#علامه_مصباح
#معرفی_اندیشه_ها
♻️ چند نکته درباره ملاقات پاپ با آیتالله سیستانی
🔰 حمید رسایی: سفر #پاپ_فرانسیس به عراق هرچند با هدف و انگیزه دیدار با مرجع عالیقدر #آیت_الله_سیستانی انجام نشده بود و این ملاقات هم به دنبال درخواست از طرف مرجعیت نبود بلکه با اصرار طرفهای دیگر انجام شد، اما با پذیرش و سیاستورزی بجای آیت الله سیستانی، در نهایت برای جبهه جهانی اسلام و مسلمین و بویژه شیعیان، اندوخته خوبی داشت. این دیدار البته با حواشیای در فضای مجازی مواجه شد که چند نکته در باره آن مینویسم:
🔺متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/4567
🔹 عزت شیعه، سرمایه جمهوری اسلامی ایران است
♻️ چند نکته درباره ملاقات پاپ با آیتالله سیستانی
🔰 حمید رسایی: سفر #پاپ_فرانسیس به عراق هرچند با هدف و انگیزه دیدار با مرجع عالیقدر #آیت_الله_سیستانی انجام نشده بود و این ملاقات هم به دنبال درخواست از طرف مرجعیت نبود بلکه با اصرار طرفهای دیگر انجام شد، اما با پذیرش و سیاستورزی بجای آیت الله سیستانی، در نهایت برای جبهه جهانی اسلام و مسلمین و بویژه شیعیان، اندوخته خوبی داشت. این دیدار البته با حواشیای در فضای مجازی مواجه شد که چند نکته در باره آن مینویسم:
۱. اولین حاشیه به اصل پذیرش این دیدار برمیگشت. عدهای اشکال کردند که در زمان #آیتالله_بروجردی (ره) وقتی پادشاه عربستان به ایران آمد و وقت ملاقات خواست، آن مرجع عالیقدر به وی وقت ملاقات نداد، چون #پادشاه_عربستان در برنامه خود زیارت حرم #حضرت_معصومه (س) را قرار نداده بود. بر همین اساس اشکال کرده بودند که چرا آیت الله سیستانی در حالی که زیارت حرم #امام_علی علیه السلام در برنامه پاپ نبوده، چرا آیتالله سیستانی پدیرفتهاند که با وی ملاقات کنند!
علاوه بر این که تفاوت ضرورتهای زمان آیت الله بروجردی با ضرورتهای امروز برای هر ناظری قابل درک است، واقعا وقتی برخی تفاوت پادشاه یک کشور مسلمان با مقام عالی کلیسای مسیحی را نمیفهمند، چه باید گفت!
از نظر این جماعت، حتما اشکال بزرگتری به شخص این مرجع محترم وارد است که سالهاست با اینکه بیت ایشان در چند دهمتری حرم امیرالمومنین علیه السلام است، اما برای زیارت و رفتن حرم از خانه خود خارج نشدهاند! البته این رفتار آیت الله سیستانی هوشمندانه و برای انتقال یک پیام مهم سیاسی و امنیتی است که بعد از سقوط صدام و اشغال عراق توسط آمریکا حکایت از #نبود_امنیت_در_عراق با وجود آمریکاییها میکند.
۲. اشکال کرده بودند که ای کاش دفتر این مرجع تقلید با تغییر #رنگ_لباس آیت الله سیستانی، اجازه نمیدادند که چنین تصویر نمادین سیاه و سفیدی از این دیدار منتشر شود که در آن، پاپ با لباسی یکدست سفید و مرجع تقلید شیعیان با لباس یکدست تیره قرار گرفتهاند! تردید ندارم که اگر اینگونه میشد و در لباس ایشان تغییری حاصل میشد، همین افراد اشکال میکردند که چرا باید لباس مرجع تقلید شیعه، متأثر از پاپ تغییر کند! آنچه همواره دیدهایم لباس رسمی پاپ، همیشه سفید و لباس آیتالله سیستانی هم همیشه با همین ترکیب رنگبندی بوده است.
eitaa.com/rasaee/4566
۳. خناسانی در داخل کشور، ملاقات پاپ با آیتالله سیستانی را نشانه قدرت #مرجعیت_به_دور_از_سیاست و ضعف جمهوری اسلامی ایران دانستهاند! در حالی که #آیتالله_سیستانی_سیاسیترین_مراجع تقلید شیعه در عراق است.
یکی از مهمترین نشانههای دخالت ایشان در سیاست عراق، ممانعت از ورود مقامات عراقی در بیت و دیدار با ایشان حتی در همراهی با پاپ است که دیداری بینالمللی شمرده میشود.
برخی عدم ملاقات آیت الله با مقامات جمهوری اسلامی ایران در ماههای اخیر را نشانه مخالفت این مرجع تقلید با سیاستهای جمهوری اسلامی ایران میدانند، در حالی که این موضوع متأثر از نارضایتی ایشان از سیاستها و عملکرد مسئولان عراقی است. چون ایشان به مقامات عراقی وقت ملاقات نمیدهند، برای اینکه جلوی سوءاستفاده و شیطنتهای برخی را بگیرند، با مقامات سیاسی دیگر کشورها از جمله ایران هم ملاقات نمیکنند.
۴. برخی در داخل تلاش کردند تا این ملاقات را به ضرر جمهوری اسلامی ایران و به نفع نظام سیاسی عراق جلوه دهند. در حالی که وقتی در ملاقات پاپ با آیتالله سیستانی، #جنایت_صهیونیستها علیه #مسلمانان_سنی فلسطین به پاپ یادآوری و به نقش وی برای مقابله با آن اشاره میشود؛ وقتی مقامات عراقی در چنین ملاقات مهمی اجازه ورود به بیت ایشان را ندارند، این یعنی سرمایه این ملاقات نه برای نظام سیاسی عراق که برای شیعیان امیرالمومنین است و #عزت_شیعه_سرمایه_جمهوری_اسلامی_ایران است، کسی در این شک دارد؟!
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ توییت معنادار رسایی
کدام وحدت کارگشاست: وحدت بر اساس ارزشها، منشها و بینشها یا #وحدت_خوابکی
#نه_به_وحدت_خوابکی
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ چرا لوایح FATF باید به مجلس برگردد
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر برخی از نمایندگان مجلس به درستی موضوع بازگرداندن لوایح FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس را مطرح کردهاند؛ پیشنهادی که آقای قالیباف با ارسال یک نامه به مجمع میتواند آن را محقق کند بویژه که تاکنون در مجمع تشخیص درباره لوایح FATF تصمیمی اتخاذ نشده است.
پس از طرح این موضوع، برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به تکاپو افتادند و این درخواست را غیر قانونی دانستهاند! از جمله آقای مجید انصاری، در این باره گفتهاند:
«از لحاظ حقوقی به هیچ وجه امکان برگرداندن این لوایح به مجلس وجود ندارد. فرآیند مجلس به طور کلی طی شده و تمام شده است. مثلا در مورد طرحها و لوایحی که در اواخر دوره یک مجلس تصویب میشود و برای اظهارنظر به شورای نگهبان میرود، مجلس نمیتواند بگوید که اگر شورای نگهبان اظهار نظر نکرد، اینها را برگردانید ما میخواهیم اصلاح کنیم.»
در پاسخ به استدلال آقای انصاری باید گفت که دقیقا به همین دلیل که فرایند بررسی و تصمیمگیری مجلس درباره لوایح FATF به صورت کامل طی نشده است، مجلس فعلی حق دارد استرداد این لوایح را مطالبه کند.
موضوع از این قرار است که شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه سال ۹۷ دو لایحه CFT و پالرمو را به دلیل رفع نشدن ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص «مغایرت با سیاستهای کلی نظام» عینا به مجلس بازگرداند تا این ایرادات برطرف شده و مجددا به شورا ارائه شود، اما رئیس مجلس یک روز بعد از این تاریخ، دو لایحه مذکور را با عنوان «اصرار مجلس» برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاد.
پس از این اقدام غیرقانونی علی لاریجانی، جمعی از نمایندگان مجلس دهم طی نامهای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند:
«اقدام اخیر ریاست مجلس شورای اسلامی در ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (موسوم به پالرمو)، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی، ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس و نیز ماده ۲۵ آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و بدعتی است که ضمن لطمه به اعتبار مجلس شورای اسلامی تصمیمات فردی را جایگزین تصمیمات جمعی نمایندگان ملت می کند.
بر اساس اصل ۱۱۲ قانون اساسی و ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، پس از آنکه شورای نگهبان اصلاحات به عمل آمده در مصوبه مجلس را رافع ایرادات این شورا تشخیص ندهد، مصوبه باید مجدداً در کمیسیون مربوطه و نیز صحن علنی مجلس طرح گردد و در صورتی که نمایندگان مجلس بر مصوبه خود از باب مصلحت اصرار نمایند، موضوع جهت تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میگردد.
بنابراین رئیس مجلس نمیتواند برخلاف قانون و به نیابت از کمیسیون ذیربط و صحن علنی مجلس به تنهایی بر مصوبه قبلی مجلس اصرار نماید.
علاوه برآن ریاست مجلس در نامه ارسالی خود به مجمع، به مصوبه مورخ ۹۷/۷/۳ مجلس استناد کرده است که اولاً این مصوبه، در راستای اِعمال اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان – نه اصرار جهت ارجاع به مجمع تشخیص – بوده است ثانیاً تاریخ آن مقدم بر اظهارنظر مورخ ۹۷/۷/۱۸ شورای نگهبان میباشد و علیالاصول نمیتواند تأمینکننده تشریفات قانونیِ ارسال به مجمع به حساب آید.»
در همان ایام، مطالبه این نمایندگان از علی لاریجانی ارجاع لوایح مربوطه و طی تشریفات قانونی در مجلس بود، مطالبهای که البته عبور لاریجانی از آن بدیهی بود. اما حالا که مجلس، مجلس انقلابی است و علی لاریجانی بر کرسی ریاست تکیه نداده، چرا نباید رییس مجلس فعلی، اجرای قانون را مطالبه کند؟
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ خیانت دو صدایی
روحانی با ماست یا با آقا گرگه؟!
راهبرد کل در برابر کل یا جزء در برابر جزء که آقای روحانی از ان سخن گفته، علاوه بر اینکه برخلاف سیاست و راهبرد قطعی اعلام شده ج.ا.ایران از طرف رهبر انقلاب است، در شورای عالی امنیت ملی هم رد شده!
این برای چندمین بار است که پس از اعلام موضع صریح رهبر انقلاب که باعث تضعیف سیاستهای جبهه استکبار در برابر ملت ایران میشود، روحانی با اتخاذ موضعی دیگر، به کمک سیاست اعمال فشار غربیها علیه ملت ایران میرود! چرا؟
آیا اصرار روحانی روی این موضوع، مصداق همان #دوصدایی نیست که شهید سلیمانی آن را #خیانت نامید؟
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ زمان تشخیص کاندیدای اصلح
🔰 حمید رسایی: این روزها در بسیاری از مجالس و محافلی که حضور پیدا میکنم یا بخش عمدهای از پیامهای دریافتیام در صفحات مجازی، تبلیغ یکی از کاندیداهای احتمالی به عنوان تنها گزینه اصلح است و یا درخواست اعلام نظر در باره فلان کاندیدا بویژه اعلام نظر در باره کاندیداهایی که در فضای مجازی (و نه فضای حقیقی) از آنها سخن گفته میشود.
از طرفی رهبر معظم انقلاب، در بیانات روز عید مبعث یکی از وظایف همه ما را تواصی به حق و تواصی به صبر دانستند و استمرار این عمل صالح را سبب جلوگیری از خسران اعلام کردند.
تواصی به معنی این است که آحاد جامعه، خصوصا نیروهایی که دلسوز مردم و انقلابند، داشتهها و دانستههای خود را در اختیار هم قرار دهند. به عبارتی عامیانه، تواصی یعنی هوای هم را در راه تحقق حرف حق و صبر بر موانع و مشکلاتی که این راه دارد، داشته باشیم. (تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر).
قطعا از جمله مصادیق تواصی به حق و صبر درباره آن، توجه به موضوع کاندیدای اصلح، معرفی آن و کمک به اوست. در این باره چند نکته را یادآور میشوم:
🔹 ۱. به نظرم الان و در حالی که بیش از سه ماه تا انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ باقی مانده، نمیتوان و نباید درباره مصداق #کاندیدای_اصلح نظر داد! دلیل آن روشن است. همه آنهایی که به عنوان کاندیدای رقابت ۱۴۰۰ فعال شدهاند، تا آخرین مرحله انتخابات در میدان باقی نمیمانند:
🔸برخی با یک تلفن از ثبتنام در انتخابات انصراف میدهند.
🔸برخی ثبتنام میکنند ولی تایید صلاحیت نمیشوند.
🔸برخی تایید صلاحیت میشوند اما به دلایلی انصراف میدهند.
انگیزه حضور همه کاندیداها و کسانی که آنها را دعوت به حضور کردهاند، یکسان نیست و مختلف است. قطعا وظیفه امروز ما #ترویج_انتخاب_اصلح و نتایجی است که با روی کار آمدن یک گزینه اصلح به مردم میرسد. طبعا در این مرحله، نباید خود را در قامت #سمپات انتخاباتی #یک_فرد ببینیم بلکه با ترویج گفتمان انتخاب اصلح، باید سمپات ترویج #یک_جریان باشیم.
🔹 ۲. وظیفه تبلیغ و کمک به کاندیدا مربوط به زمانی است که از کاندیداهای در میدان، شناخت نسبی پیدا کرده باشیم. برای این شناخت، باید از نگاه، جهتگیری و برنامههای او مطلع باشیم. باید بدانیم فلان کاندیدا با دعوت چه کسانی و با چه هدفی به میدان آمده است، بدانیم اختیارش دست خودش است یا نه، بدانیم تأیید صلاحیت میشود یا نه!
از همه مهمتر باید منتظر شنیدن بیانات رهبر معظم انقلاب در روزهای آینده و بویژه پیام نوروزی و سخنان ابتدای فروردین ۱۴۰۰ باشیم تا بر اساس شاخصهای تبیین شده به دنبال مصداق آن بگردیم.
چرا وقتی هیچ یک از این موارد مشخص نیست، در بگو مگوهای انتخاباتی که بعضا با ارائه اطلاعات غلط توسط منابع خبری مجهول در فضای مجازی #داغ میشود، دوستان همفکر و هم جهتمان را زخمی کنیم و ناخواسته به مهره بازیگران پشت صحنهای که جاده انتخابات را برای #مهره_خاص خودشان صاف میکنند، تبدیل شویم؟!
🔹 ۳. اساسا اصلحیت یک فرد، مسألهای نسبی است و در فرایند مقایسه با دیگران مشخص میشود. چطور ممکن است قبل از ثبتنام و اتمام مراحل و قبل از اینکه کاندیداهای دیگر و حتی کاندیدای مورد نظرمان، دهن باز کرده باشد و چیزی از او شنیده باشیم، یا از #جهتگیری، #برنامه و #توان اجرای برنامهاش خبر داشته باشیم، بتوانیم او را #کاندیدای_اصلح خود بدانیم و بقیه را نامناسب و ناکارآمد معرفی کنیم؟!
🔹 ۴. برای انتخاب فرد اصلح، تبلیغ و کمک به او، در حال حاضر و فعلا (حداقل تا مرحله ثبتنام) باید وضعیت همه افراد محتمل #درون_جبهه_انقلاب را رصد کرد و در مراحل پس از آن، در مقام مقایسه آنها با یکدیگر به نتیجه رسید.
البته با شناختی که از اهمیت جایگاه مسئولیت فعلی برخی کاندیداهای مطرح داریم، میتوانیم بگوییم که چه کسانی نباید جایگاه مهم فعلی خود را رها کنند و اساسا نباید وارد میدان رفابت شوند. یا با شناختی که از جهتگیری فکری و سیاسی، حامیان، عملکرد و سابقه نامناسب برخی کاندیداهای دیگر در بزنگاههای حساس گذشته داریم، میتوانیم گزینههایی که قطعا مبلّغ آنها نخواهیم بود و به آنها رأی نخواهیم داد را مشخص کنیم. اما برای اینکه به سمپات و مبلّغ و مروج یک کاندیدا تبدیل شویم، الان زود است و باید کمی صبر کرد.
🔹 ۵. تا چند هفته دیگر و بویژه تا پایان ثبتنام انتخابات، بسیاری از ابهامات درباره برخی کاندیداها برطرف و واقعیتهای پشت صحنه بازیگران سیاسی و اتاقهای فرمان برخی افراد مشخص میشود. آن وقت میتوان در فرصت باقی مانده تا روز انتخابات با طیب خاطر انجام وظیفه کرد.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔰دولت اشرافیگرا مردم را نامحرم می داند
🔰حمید رسایی: بر اساس اندیشه امام خمینی(ره) یکی از مهمترین دلایل سرنگونی حکومت طاغوت، مسأله اشرافیت در این خاندان بود. حضرت امام بارها بر این موضوع تاکید داشتند که اشرافیت و ثروت اندوزی مسئولین، سبب انحطاط و نابودی حکومت پهلوی شده است حتی امام معتقد بودند که حکومت های اشرافی مردم را نامحرم به حساب می آورند و هیچ می بینند:
«شما اگر توجه کنید به حکومتهائی که در تاریخ بوده است و خصوصاً در این پنجاه سال، ملاحظه میکنید که آنهایی که در رأس امور بودند، آنها از این «مُلک»ها و «سلطنه»ها و ـ عرض میکنم که ـ از این سنخ مردم و ـ به اصطلاح ـ از اشراف بودند. وقتی که اشراف ـ به قول خودشان ـ و اعیان و متمکنین و یال و کوپالدارها متصدی امور یک کشور شدند، قهراً اینها مردم را به حساب نمیآورند. این یک امر قهری است و اینها در مقابل یک قدرتمند بزرگتر از خودشان خاضعاند و در مقابل ضعفا و ملت خودشان، جابر وستمگر.» (صحیفه امام خمینی(ره) جلد 18)
وقتی این سخن حضرت امام را دیدم، تازه به راز این لیست پی بردم:
1 . توافق ژنو 👈 محرمانه
2 . توافق لوزان 👈 محرمانه
3 . توافق برجام 👈 محرمانه
4 . توافق ایرباس 👈 محرمانه
5 . توافق بوئینگ 👈 محرمانه
6 . قرارداد FATF 👈 محرمانه
7 . قرارداد کرسنت 👈 محرمانه
8 . لیست اموال وزرا 👈 محرمانه
9 . نرخ رشد اقتصادی 👈 محرمانه
10 . آمار وام به مدیران 👈 محرمانه
11 . حقوقهای نجومی 👈 محرمانه
12 . جریمه قرارداد کرسنت 👈 محرمانه
13 . قراردادهای نفتی(IPC) 👈 محرمانه
14 . گزارش کیفیت بنزین خارجی 👈 محرمانه
15 . مبلغ جریمه گازی ایران - ترکیه 👈 محرمانه
16 . شفافشدن حقوقها برای مردم 👈 محرمانه
17 . قراداد پژو و نیروگاه یونیت اینترنشنال 👈 محرمانه
و fatf و ...
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee