.
♻️ در دیدار با رییس جمهور چه گفتم
eitaa.com/rasaee/5480
🔰 حمید رسایی: روز یکشنبه مدیران رسانه های سراسری با رییس جمهور محترم دیداری داشتند که به نماز و افطار ختم شد. در این نشست، برخی از مدیران مسئول رسانههای سراسری، نکات مورد نظر خود را طرح کردند. بنده هم در فرصتی که داشتم نکاتی را مطرح کردم که خلاصه آن را با شما در میان میگذارم:
۱. الحمدلله با تغییر رفتار دولت، کم شدن فاصلهها و برداشته شدن دیواری که بین اعضای دولت قبل بویژه رییس جمهور و مردم کشیده شده بود، موجی از امید در دل مردم ایجاد شده است.
سفرهای استانی، تسریع در واکسیناسیون، آزادسازی سواحل به نفع مردم و تلاش دولت در روزهای تعطیل و غیرتعطیل، ارتباطات بینالمللی و قاطعیت دولت در اجرای برخی تصمیمات مردم را امیدوار کرده است.
مردم میبینند دیگر همچون گذشته وقتی رییس جمهور به سفر استانی میرود، برای یک شب با هواپیما تشک مخصوص برای او حمل نمیشود! وقتی به دیدار خانواده شهدا میرود، ظروف تشریفاتی برایش مهیا نمیکنند! روزهای تعطیل به جای قشم، کیش و توچال، مردم رییس جمهور را در مناطق آسیبدیده و دور دست میبینند و ... همگی سبب شده تا خاطره تلخ رفتارهای اشرافی رییس دولت قبل از یادها برود، اما ...
اما در کنار این محاسن، آشفتگی در حوزه اقتصاد، نوسان قیمتها، عدم نظارت بر قیمتها و مواردی از این دست، سبب شده تا خاطرات تلخ دولت قبل همچنان در اذهان زنده بماند. البته مردم همچنان امیدوارند اما این امید باید ریشه بدواند و ماندگار شود تا سرمایه اجتماعی دولت و به دنبالش سرمایه سیاسی را افزون کند.
۲. برای عبور سریعتر از این مرحله باید از نیروی انسانی همسو به جهتگیری رییس دولت به کار گرفته شود. سال ۹۲ وقتي دولت وقت کارش را شروع کرد هر چند کلید داشت اما با کمپاین مدیران کشور را درو کرد.
آقای رییسی به حرف مخالفانشان توجه کنند. همین مخالفینی که امروز شما را به دلیل عدم جابجایی مدیران دولت قبل میستایند (اشاره به صحبت یکی از مدیران مطبوعاتی اصلاحطلب حاضر در جلسه) سال ۹۲ جابجایی از صدر تا ذیل مدیریت در قوه مجریه را حق سیاسی خودشان میدانستند و آن را مطالبه مردمی که رای دادهاند، میدانستند.
آقای رییسی! از جمله انتقادات وارد به دولت شما همچنان موضوع تاخیر در انتصابات و برخی انتصابات ناهمسو و ناهمگون با جهتگیری دولت شماست.
۳. متاسفانه دولت محترم در حوزه اطلاعرسانی گرفتار لکنت است. روابط عمومیها که میتوانند نقش موثری در انتقال زحمات دولت باشند از انسجام لازم برخوردار نیستند. در برابر هجمههای سازمان یافته و تخریبهای هدفمند داخلی و خارجی، قطعا دولت نیاز به اتاق عملیات روانی دارد و متاسفانه چنین رویکردی دیده نمیشود.
۴. دولت ایدئولوژیک، دولت انقلابی و دولتی که میخواهد آرمانهای انقلاب اسلامی را روی دست بگیرد، باید در مواقعی دافعه داشته باشد، باید عدهای آن را نپسندند، باید با او دشمنی کنند. متأسفانه دیده و شنیده میشود که برخی دولتمردان، اصل را بر جذب همه جریانات فکری، فرهنگی، سیاسی و مدیریتی قرار دادهاند.
هنوز مدیریت برخی خبرگزاریها و رسانههای دولتی تغییر نکرده است، هنوز برخی رسانهها که پایگاه دشمن هستند از رانت دولتی بهره میبرند و ارتزاق میکنند و هدفمند اصول انقلاب را هدف گرفتهاند!
۵. آقای رئیس جمهور! برجام سنگی بود که در چاه انداختهاند شد و حالا هزار عاقل تلاش میکنند تا سنگ را بیرون بیاورند و نمیتوانند! (اشاره به سخنان یکی از مدیران اصلاحطلب حاضر در جلسه که مهمترین پروژه دولت را برجام دانست) برجام مهمترین پروژه دولت در زمان حسن روحانی بود. آن هم به این دلیل که دولت روحانی دستاوردی برای ارائه به مردم نداشت. برای همين مجبور بود این میت را تحت هر شرایطی زنده معرفی کند اما دولت شما که تمام تخم مرغها را در سبد برجام قرار نداده و اقدامات متعددی را در حوزه داخلی و بینالمللی در دستور کار داشته، چه نیازی به برجام دارد؟
آقای رییسی ما به شما و تیم مذاکره کننده اعتماد داریم چون شما به دشمنان این ملت اعتماد ندارید. ما به شما اعتماد داریم چون دولت شما خلاصه نشده در مذاکره. ولی اطلاعرسانی ناقص در این زمینه باعث شده که اتاق عملیات روانی مقابل شما اینگونه القا کند که هنوز همه چیز برجام است، در حالی که برای شما و دولت شما همه چیز برجام نیست.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۷۶ امین شماره هفته نامه ۹دی منتشر شد
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 سیاست خارجی روی ریل درست
🔹رهبر معظم انقلاب: بحمدالله دیپلماسی کشور در جهت خوبی حرکت میکند
🔻 تهران به رنگ قرآن
🔹آغاز بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حال و هوای مرد میدان قرآن
🔸 سردار سربلند
🔸انتفاضه رهایی
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
🔰رئیسی کشور را با چه تورمی تحویل گرفت؟
🔹آیتالله رئیسی در تابستان ۱۴۰۰ اقتصاد ایران را با بالاترین تورم تاریخ ۷۰ سال اخیر ایران تحویل گرفت که باید آن را شرایط بحرانی تورم نامید.
🔹بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ تورم در تیرماه ۱۴۰۰ در پایان دولت دوازدهم به ۵۷ درصد رسید که بالاترین نرخ تورم از سال ۱۳۲۲ بدین سو در اقتصاد ایران محسوب میشود. در اوایل دهه ۱۳۲۰ اقتصاد ایران به علت تبعات جنگ جهانی دوم به شدت آسیب دید و نرخ تورم به ۱۰۰ درصد هم رسید.
🔹پس از آن دوره، اقتصاد ایران هیچگاه تورم بالای ۵۰ درصد به خود ندیده بود و در سال ۱۳۷۴ در دوره ریاست مرحوم رفسنجانی نرخ تورم به ۴۹.۵ درصد افزایش یافت.
🔹اما در سالهای پایانی دهه ۹۰ به علت سیاستهای اقتصادی نادرست دولت دوازدهم، ایران بار دیگر تورم سنگین را تحمل کرد و نرخ تورم به بالای ۵۰ درصد رسید و دولت دوازدهم کار خود را با تورم تاریخی ۵۷ درصد به پایان رساند.
🔹به عبارت دیگر رئیسی اقتصادی را تحویل گرفت که پس از جنگ جهانی دوم، چنین شرایط بحرانی در تورم به خود ندیده بود.
✍ رجا نیوز
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻 مجلس از معرکه گریخت:
فرار مجلسیان از موقعیّتِ «تعارض منافع»
مهدی جمشیدی
[1]. آیتالله خامنهای در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند:
«اولویّت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریّت فضای مجازی»، جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدّت» و «میانمدّت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اوّلاً، مدیریّت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیاً، در «کوتاهمدّت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثاً، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید واضح رهبر انقلاب، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مجلس مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
[2]. آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کرد و گفت:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجّه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدّم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدّم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است. ماهیّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان، همین اندازه تلخ است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
.
پاسخ حمید رسایی به توجیه مشاور قالیباف:
جناب احدیان! همانطور که خطای آن فرزند به پای پدر نوشته نمیشود، عذرخواهی این فرزند هم به نام پدر نوشته نمیشود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
📸 #عکس_نوشت | ما چه کنیم ابن ملجم نشویم؟ ابن ملجم از دوستداران علی بود. امیرالمؤمنین در نهج البلاغه فرمود این فتنهها که میبینید اتفاق میافتد، افراد زیر و رو میشوند، یکباره مسیرها تغییر میکند، اصلش دو تا عامل کلی دارد. «أهواء تتبع» و «أحكام تبتدع»، اول تبعیت از هوای نفس و دوم بدعت در دین.
۱۳۸۸/۱۲/۰۸
🌙 @mesbahyazdi_ir
جوشن کبیر با خط درشت.pdf
408.8K
جوشن کبیر با خط درشت.pdf
در این شبهای عزیز، دعاگوی همه شما عزیزان هستم. از خدای سبحان میخواهم که سلامت باشید و عاقبت به خیر شوید. شما هم برایم دعا کنید. یا علی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دوستانه با آقای قالیباف:
بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
_______________________________
مهدی جمشیدی
[1]. نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
[2]. اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
[3]. چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی را به خطر افکند و به اعتبار و مکانتِ فرد، گزند برساند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
[4]. قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
[5]. دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ لیستهای انتخاباتی باندهای قدرت چگونه تهیه میشود
🔰 با پشت صحنه و نحوه تهیه لیستهای انتخاباتی که باندهای قدرت در برابر مردم قرار میدهند، بیشتر آشنا شوید...
#چگونه_رأی_بدهیم
#نه_به_وحدت_خوابکی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
🔹پاسخ محمدرضا شهبازی به یک سؤال مهم
♻️ چرا هاشمی اصرار داشت خلق و خوی اشرافی را در خاطراتش ذکر کند؟
🔰 یکی از افرادی که در شبهای قدر و مواقف استجابت دعا وسوسه میشوم برایش دعا کنم و حتی فاتحهای بخوانم، مرحوم هاشمی رفسنجانی ست!
واقعا تلاش و ممارست آن مرحوم در ثبت خاطرات روزانه به قدری ستودنیست که گاهی فکر میکنم ارزشش را دارد اگر 364 روز سال بد و بیراه بارش میکنیم، لااقل یکبار هم دعایش کنیم.
البته آن کتب خاطرات به جهات مختلف میتواند مورد توجه و قدردانی و حائز اهمیت باشد اما برای شخص بنده بیش از هرچیز از این جهت خواندنی است که به نظرم بهترین و مهمترین سند شناخت و آشنایی با «اشرافیت انقلابی»ست.
شرح میدهم:
من هر وقت بخشهایی از کتابهای خاطرات آن مرحوم را میخوانم با خودم میپرسم چرا یک روحانی باید رویش بشود این را که در روز تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده، بنویسد و بعد چاپ کند؟
ببینید! اینکه در تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده را کار ندارمها، اینکه این را نوشته و چاپ کرده را میگویم!
یا مثلا چرا باید بنویسد و منتشر کند که برای پسرش در حول و حوش بیست سالگی، سفارش کرده تا عضو هیئت مدیره کشتیرانی شود؟ یا از این قبیل موارد که در کتب خاطراتش پر است.
یعنی خود آن کارها که بد است و اشرافیست و تبعیضآمیز است و پارتی بازیست، به درک، نکتهام اینه که خود این ثبت و انتشار واقعا عجیبه.
در واقع این مسئله بیش از اینکه از سر تعهد به تاریخ و آیندگان و شفافیت و گردش آزاد اطلاعات و این قبیل خزعبلات باشد، ناشی از یک اعتماد بنفس اشرافیست که تو نه تنها به خودت حق میدهی چنین غلطهایی بکنی بلکه حتی آنقدر آن را حق میدانی که هیچ ابایی نداری آن را جار بزنی، ترویج کنی و برای همیشه تاریخ در مقابل دیدگان بقیه قرار دهی و آن را به فرهنگ مسئولین تبدیل کنی.
از این جهت است که عرض میکنم کتب خاطرات هاشمی مهمترین سند آشنایی با چیزی است به نام اشرافیت انقلابی. چیزی که در آن شما به صرف دخیل بودن در انقلاب و مدیر بودن در جمهوری اسلامی کاملا حق داری متفاوت زندگی کنی. اشرافیتی که به شما حق میدهد حالا که داری امور رعیت را تدبیر میکنی، بیش از آنها از امکانات برخوردار باشی.
حالا که روزی پانزده شانزده ساعت از این جلسه به آن جلسه به فکر آب و نان رعیت هستی، حق داری هشت ساعت بقیه را در خانه لوکس بالای شهرت استراحت کنی. حالا که روز و شب برای امورات این مردم وقت گذاشتی، حق داری دو تا سفر تفریحی کیش و خارج و... بروی. حالا که داری فکر میکنی چطور برای آینده تولههای رعیت شغل و مسکن بسازی، حق داری بچه خودت را مدرسه گرانقیمت بفرستی و پیش پیش برایش شغل کنار بگذاری. حالا که داری از تمام توانت برای جا انداختن استفاده از کالای ایرانی که سودش در جیب خود رعیت میرود و برای خود او شغل ایجاد میشود، استفاده میکنی، حق داری خودت کالای خارجی با کیفیت استفاده کنی. حالا که داری تلاش میکنی روشهای نوینی مثل قرعه کشی فروش خودرو برای کاهش قیمت بازار و کارخانه ابداع میکنی، حق داری خودروی ایمن خارجی سوار شوی. و حق داری خانه تخفیفی از دم قسط بگیری، و حق داری به اسم خیریه چند هزار متر زمین بگیری، و حق داری...
دعوای این روزها و همه روزهای پس از انقلاب سر همین است. طبقهای از مدیران ایجاد شده که فکر میکنند چون دارند خدمت میکنند (خدمت میکنند؟!) حق دارند بیشتر برخوردار باشند، حق دارند بهتر بخورند، بهتر بگردند، بهتر بپوشند، بهتر سوار شوند، بهتر تربیت شوند، بهتر آموزش ببینند و...
چون اگر آنها خانه و سفر و تفریح خوبی داشته باشند و خوب استراحت کنند و ماشین خوبی داشته باشند و ایمن بمانند و دغدغه مدرسه وتربیت بچه نداشته باشند و وقت ذهنشان باز باشد و... بیشتر میتوانند به رعیت خدمت کنند و سودش در جیب همان رعیتی میرود که از قضا این روزها یک کم پررو شده است و دارد جفتک میاندازد و سبک زندگی اینها را با آرمانهای انقلاب و مدل حکومت داری امیرالمومنین و حرفهای امام و رهبری مقایسه میکند.
ما دچار چنین طبقهای شدهایم. و خدا نگذرد از هاشمی رفسنجانی که پایهگذار چنین منش ومرامی بود و این را تئوریزه و توجیه کرد.
حالا اینکه آن فاتحه و طلب رحمت اول متن این لعن و نفرین را میشورد یا برعکس، نمیدانم! اما هرچه هست مطمئنم اگر نبود شجاعت و جسارت (والبته شاید تا حدی وقاحت!) هاشمی رفسنجانی در ثبت این خاطرات، ما این روزها به این راحتی نمیتوانستیم از پس نفاق و ظاهرسازی این طبقه مدیران اصولگرا و اصلاحطلب به این شناخت دقیق برسیم.
✍ محمدرضا شهبازی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ بازخوانی/ رهبری: کسانی که عادت کردهاند به سفرهای خارج بروند، این عادت را رها کنند، ترک کنند.
رفتن به سفرهای خارجیِ تفریحی، به کشورهای گوناگون، سفرهای تفریحی، سفرهای زائد با بهانههای گوناگون را کنار بگذارند.
«رهبر انقلاب، خطبههای نماز عید فطر ۱۳۹۷
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۷۷ امین شماره هفته نامه ۹دی منتشر شد
👈یکشنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 سرزمین امید مقدس
🔹جنایات اخیر صهیونیستها در واکنش به موفقیتهای پیدرپی جبهه مقاومت امید به نابودی زودهنگام رژیم اسغالگر را زنده کردهاست
🔻 اردیبهشت قرآنی تهران
🔹برپایی حضوری نمایشگاه قرآن پس از دو سال وقفه، با استقبال گسترده خانوادهها مواجه شدهاست
🔸 توفیق عجیب نوکری
🔸پشت پرده یک عملیات پیچیده
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نقد مسئولان از زاویه دیگر....
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نقد مسئولان از زاویه دیگر....
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالها در این خانه زندگی کردند، حالا اما صهیونیستها آنها را از این خانه بیرون و دوستان یهودی و صهیونیست خود را صاحب خانه کردند!
روز قدس، روز حمایت از مظلومینی است که با چنین ظلمی مواجهاند.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
روحانی هشت سال در حالی که رییس شورای عالي امنیت ملي بود و اختیار تصمیمگیری داشت با حصر سران فتنه کاسبی میکرد!
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
ویژگیهای نمایشگاه قرآن امسال از نگاه حمید رسایی
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ چرا رژیم صهیونیستی مشروعیت ندارد:
مطابق ایات قرآن، دشمنی یهودیان فقط به پیامبران الهی و یا پیروان حضرت مسیح محدود نمیشود، بلکه این دشمنی و عداوت، پیروان سایر ادیان و بهخصوص مسلمانان را نیز شامل میشود و شاید به همین دلیل است که خداوند در آیه ۸۲ سوره مائده تأکید میکند که؛ «لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النّاسِ عَداوَهً لِلَّذینَ آمَنُوا الْیهُودَ وَ الَّذینَ أَشْرَکُوا؛» به طور مسلّم (ای پیامبر) دشمنترین مردم نسبت به مؤمنان را، یهود و مشرکان خواهی یافت.
بر این اساس و به دلیل متعدد، جمهوری اسلامی ایران برای رژیم صهیونیستی اعتباری قائل نیست و آن را به دلایل مختلف از جمله دلایل زیر به رسمیت نمیشناسد:
۱. انکار خدا و تحریف کلام الهی توسط یهودیان و جنگ و ستیز آنان با پیامبران الهی.
۲. تفاوت و در واقع تعارض ایدئولوژی صهیونیستها با اصول و ارزشهای الهی و اسلامی.
۳. تأکید آیات و روایات متعدد اسلامی مبنی بر دشمنی یهود با بشریت و بویژه با مسلمانان.
۴. تکذیب یهودیان صهیونیست از سوی یهودیان واقعی و مؤمن ساکن در نقاط مختلف جهان.
۵. بیتوجهی رژیم اشغالگر قدس به قوانین بینالمللی که اشغالگری را مردود اعلام نموده و قطعنامههای متعدد سازمان ملل (البته همگی در حد شعار باقی مانده است) که رفتارهای رژیم صهیونیستی را تقریباً از بدو تأسیس محکوم و مصداق جنایت جنگی و اشغالگری اعلام نموده است.
۶. اشغال و تصرف سرزمینهای اسلامی و استمرار این اشغالگری طی حدود ۷۰ سال گذشته با توسل به اهرم تهدید، خشونت و جنایت، با حمایت و پشتیبانی سایر کشورهای استکباری.
۷. پایهگذاری و بنا نهادن رژیم جعلی اسرائیل در سرزمینهای اشغالی با فریب و نیرنگ افکار عمومی جهان.
۸. رفتارهای خبیثانه و غیرانسانی صهیونیستها با مسلمانان و بویژه با مردم مظلوم سرزمینهای اشغالی.
۹. اعلام رسمی قصد زیرپا گذاشتن مجدد قوانین بینالمللی و تداوم اشغالگری و کشورگشایی، با ترسیم دوخط آبی در پرچم این رژیم کودککش، که به اعتراف سردمداران رژیم صهیونیستی، نماد دو رود نیل و فرات (حدود ۴۲ کشور در این محدوده وجود دارد) و در واقع بیانگر محدوده سرزمین موعود کذایی صهیونیستها و نقشههای پلید آنها برای تصرف سایر سرزمینهای اسلامی در این محدوده و چه بسا بیش از آن است. مسئلهای که خود به تنهایی برای بیان علت عدم رسمیت بخشیدن به هویت این رژیم جعلی و نامشروع از سوی جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها کفایت میکند.
۱۰. قتل عام بیش از ۸۰ هزار نفر و به روایتی بیش از ۵۰۰ هزار ایرانی (بیش از نیمی جمعیت ایران در آن زمان) طی دو روز بین قرنهای ۱۴ تا ۱۹ میلادی که بهطور مشروح و مستند در کتاب عهد عتیق یهودیان به آن پرداخته شده است.
۱۱. برگزاری جشن سالانه این جنایت در روزهای ۱۳ و ۱۴ ماه آدار (اولین ماه سال جدید یهودی) مطابق با ۱۳ فروردین (روز سیزده بدر در ایران) توسط صهیونیستها که خود، حاکی از استمرار و اصرار آنها بر طریق جنایتپیشگی است. چرا که صهیونیستها طی سالهای متمادی همواره این واقعه را به شکلی گسترده و مفصل جشن میگیرند (جشن موسوم به پوریم) و به پایکوبی میپردازند، بدون آنکه بابت این جنایت بزرگ و شرمآور اسلاف خود اظهار ندامت نموده و عذرخواهی نموده و یا حداقل از برگزاری جشن آن خودداری کنند.
۱۲. حمایت صهیونیستها از تروریستهایی مانند؛ داعش و النصره و خصومت و دشمنی آنها با جبهه مقاومت، حمایت آنها از اغتشاشگران در داخل ایران و سایر کشورهای اسلامی، نقش آنها در ترور دانشمندان و نخبگان ایرانی و اسلامی، ترغیب آمریکا و اروپا به دشمنی و تحریم ایران و مشارکت با آنها در عمومیت بخشیدن به این روش ناجوانمردانه و دهها توطئه صهیونیستی دیگر آنها علیه ایران و اسلام ثابت میکند، که اقدام ایران در مبارزه با صهیونیستها، کاملاً منطقی و به حق است.
✍ احمدرضا هدایتی / متن کامل یادداشت:
rahtooshe.com/?p=5797
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
رهبرانقلاب: هر یک نفری که #روز_قدس توی خیابان میآید، به سهم خود دارد به امنیت کشور و امنیت ملت و حفظ دستاوردهای انقلابش کمک میکند.
✊ وعده ما فردا راهپیمایی روز قدس در سراسر کشور
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
مرحوم طالبزاده در حوزه فرهنگ، مردی تیزبین، در حوزه سیاست اصولگرای واقعی و نه اصولسوار و در حوزه رسانه و قاب تلویزیون به خصوص، متخصصی متعهد و به دور از معامله و پیگیر مطالبات امامین انقلاب، حقوق مردم و آرمانهای انقلاب جهانی مستضعفین علیه مستکبرین بود. فقدانش به این زودی جبران نمیشود. روحش شاد و شفاعت رسول خدا و اهل بیت طاهرینش، روزیاش باشد/ حمید رسایی
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۷۸ امین شماره هفته نامه ۹دی منتشر شد
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 فرصت خدمت؛ نه پله ترقی!
🔹 تذکر اخلاقی حاکمیتی رهبر انقلاب به مدیران جوان حزباللهی در دولت و مجلس
🔻 استاد فکر
🔹 رهبر انقلاب: مرحوم آقای مصباح یک استاد فکر بود؛ درباره مسائل فکری یک راهنما و مرشدی بود که می توانست مرجع و ملجأ باشد
🔸 سبک زندگی عاشقانه عالمانه
🔸دروغی به نام «مردم اسرائیل»
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازخوانی / حمایت مرحوم نادر طالبزاده، تهیهکننده، کارگردان و فعال فرهنگی جبهه انقلاب از حمید رسایی در انتخابات میاندورهای مجلس: احزاب و گروههای باندباز از صدای معترض و نترس رسایی خوششان نمیآید.
روحش شاد و یادش گرامی
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ درد و دلهای طالبزاده مقابل دوربین
🔰 حمید رسایی: درد و دلهای مرحوم طالبزاده از برخی مسئولین در برابر دوربین: "اگر اسرائیل میخواست من را خسته کند بهتر از این نمیتوانست."
برادر و خواهر انقلابی!
اگر در "جمهوری اسلامی" اینطور نسبت به شما نامهربانی شد و باز دست از آرمانهای "انقلاب اسلامی" برنداشتید، بدانید عاقبت به خیر خواهید شد مثل آوینی، مثل طالبزاده و ...
بعضی از چهرههای سیاسی به خاطر کوچکترین نامهربانی نسبت به خود، میشوند منتقد رهبری! برخی به خاطر کوچکترین برخورد به حق یا ناحقی، شمشیر میکشند و در صف معاندین، همصدا با دشمن، علیه نظام و آرمانهای انقلاب اسلامی موضع میگیرند!
امام علی علیه السلام میفرمایند:
اگر با شمشیرم بر بینی مومن بزنم که با من دشمن شود دشمنی نخواهد کرد و اگر تمام دنیا را بر سر منافق بریزم تا مرا دوست بدارد دوست نخواهد داشت و این بدین خاطر است که بر زبان رسول خدا (ص) جاری شد که ای علی: تو را مومن دشمنی نکند و منافق دوستی ننماید. (نهج البلاغه، حکمت ۴۲)
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
با همه تفاوت نگاهها در برخی مسائل، باید بر دست آقای پرویز پرستویی بوسه زد به خاطر سیلی به صورت این منافق هتاک که حاکی از غیرت ملی و دینی این هنرمند ایرانی است.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
🔹 پاسخ رسایی به مشاور هاشمی رفسنجانی
♻️ دروغگو کم حافظه است
🔰 حمید رسایی: اقای غلامعلی رجایی یکی از مشاوران هاشمی رفسنجانی است که از جمله وظایف سازمانیاش، پاسخ به مطالبی است که در باره هاشمی مطرح میشود. وی پس از انتشار ویژهنامه ۹ دی، به سرمقاله این ویژه نامه که یادداشت بنده بود، واکنش نشان داد.
هرچند آقای غلامعلی رجائی در مصاحبهاش با خبرگزاری برنا تلاش کرده تا به سه موضوع «مرگ هاشمی در مکانی مشهور به استخر فرح، تلاش هاشمی برای توقف پیشرفت موشکی و تغییر نگرش وی از استکبارستیزی به تمایل رابطه با آمریکا» پاسخ دهد اما اکثر رسانههای همسو با خاندان هاشمی، فقط پاسخ وی به بخش مربوط به استخر را بازتاب دادهاند! طبعا از نظر این رسانهها بخشهای دیگر یادداشت غلامعلی رجایی در دفاع از هاشمی، از آنجا که با واقعیت تطبیق نمیکرده، ارزش پرداختن و انتشار نداشته است.
آقای رجایی چطور تغییر نگرش هاشمی در مواجه با آمریکا را انکار میکند، وقتی هاشمی رفسنجانی به خاطرهسازی از امام راحل درباره حذف شعار مرگ بر آمریکا رو آورده بود و دلخوش به امضای کری بود. چطور تلاش هاشمی برای از بین بردن توان دفاعی و موشکی را انکار میکند وقتی هاشمی دنیای فردا را دنیای گفتگو میدانست نه دنیای موشک، وقتی وعده میداد که با دولت دوم روحانی کار ناتمام وی در از بین بردن صنعت هستهای با کاهش بودجه دفاعی، تکمیل میشود!
اما جالبتر از همه تلاش مشاور هاشمی درباره توجیه مرگ هاشمی در یک استخر خاص بود ولی از آنجا که دروغگو کم حافظه است، آقای غلامعلی رجایی نتوانسته وظیفه سازمانیاش را در این بخش به خوبی انجام دهد.
خلاصه ادعای وی این است:
۱. از آنجا که در ترور (مشکوک) دیافراگم هاشمی آسیب دیده بود، استفاده از استخر به توصیه پزشکان بود. مشاور هاشمی تأکید میکند که هاشمی اگر به دریای مازندران یا کیش هم سفر میکرد، حتما در برنامهاش شنا را قرار میداد!
اولا در یادداشت ۹ دی به خوی رفاهطلبانه هاشمی اشاره شده و در ضمن آن به عبرتهای مرگ وی در استخری که «مشهور به استخر فرح» بود، اشاره شده وقضاوتی درباره اینکه استخر متعلق به فرح بوده، نشده.
البته لازم به توضیح نیست که این مکان، استخر خانوادگی هاشمی بوده است همانطور که فائزه هاشمی در گفتگو با ویژه نامه نوروزی روزنامه ایران (نوروز ۹۶ صفحه ۶۰) به آن اشاره میکند: «بابا وقتی مطلع میشود محافظان آیفون صوتی گذاشتهاند، میخواهد که قطع کنند؛ استدلالشان هم این بود چون گاهی خانواده ازآنجا استفاده میکند، خوب نیست صدایی بیرون بیاید.»
و علیزاده طباطبایی وکیل خانوادگی هاشمی رفسنجانی در گفتگو با روزنامه آرمان میگوید «این استخر تحت نظارت حفاظت مجمع تشخیص مصلحت نظام بود و شخص دیگری نمیتوانست از آن استفاده کند.» ۱۵ شهریور ۹۷
ثانیا استخر توصیه پزشکان بوده، سئوال این است که آیا اسکی روی آب، آن هم خانوادگی در تاسوعا و عاشورای حسینی در پشت سد لتیان و محوطهای که کاخ پهلوی بوده هم به دیافراگم آن مرحوم ارتباط داشته که وی در خاطراتش با افتخار آن را ثبت کرده؟!
۲. ادعای دوم غلامعلی رجایی این است: استخری که هاشمی از آن استفاده میکرد، متعلق به فرح نبود و بعد از روی کار آمدن احمدینژاد (سال ۸۴) ساخته شده است.
اولا این ادعای دروغ غلامعلی رجایی که سال ساخت آن را بعد از دولت نهم میداند، در حالی است که اولا یاسر هاشمی در نامهای که در ۵ دی ۹۷ به یک مستندساز نوشته، صراحتا اعلام کرده: «این استخر ۲۰ سال بعد از انقلاب اسلامی و در سال ۷۷ ساخته شد.»
ثانیا شما با این ادعا وقیح، هاشمی رفسنجانی را در نگاه مردم به خود فرح تبدیل کردید. سئوال مردم این است که چطور یک خانواده به خود اجازه میدهد با پول بیت المال در محدود کاخ شاهان سابق برای خود استخر شخصی بسازد؟!
۳. مشاور هاشمی در ادامه پاسخ خود، مدعی میشود که استخر مذکور در بیرون از کاخ سعدآباد پهلوی است.
اقای رجایی از این پس باید ابتدا مصاحبههای قبلی خود را مرور کنند و بعد داستان ببافد چرا که وی در ۱۵ شهریور ۹۷ درگفتگو با روزنامه آرمان میگوید:
«پس از آن که دولت احمدینژاد بر سر کار آمد، دسترسی آقای هاشمی به این مجموعه که به لحاظ امنیتی از آن استفاده میکردند از میان رفت. بنابراین به این نتیجه رسیدند که فضایی را در سعدآباد برای ایشان ایجاد کنند.»
جناب مشاور که بنده را با وزیر تبلیغات هیتلر مقایسه کرده و گفته «گوبلز، وزیر تبلیغات هیتلر میگفت یک دروغ را آنقدر تکرار کنید که جا بیفتد» ظاهراً با توجه به این مستندات، شما به آن وزیر آلمانی شبیه تر هستید، فقط او بلد بود چگونه دروغ بگوید تا مردم باور کنند و شما بلد نیستید.
متن یادداشت رسایی را اینجا بخوانید👇
http://eitaa.com/rasaee/2560