.
♻️ چرا اگر کسی از پنجره خودرو، آشغالی به بیرون پرتاب کند، چون محیط را کثیف کرده، بلافاصله جریمه نقدی میشود، درحالی که این کار #حرام_شرعی_سیاسی نیست.
اما اگر کسی در خودرو یا بیرون از آن با #کشف_حجاب یا برهنگی، فضای عمومی را #کثیف_و_آلوده کند، بعد از چندبار تذکر و ارسال پیامک، جریمه نقدی میشود؟!
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ۱۹۶۳۰۰ مترمربع باشگاه تفریحی بانکها در تهران!
🔰حمید رسایی: این اعداد و ارقام را که شنیدید به قانون تسهیل ازدواج جوانان هم توجه کنید که با هدف رفع موانع اقتصادی، فرهنگی و معیشتی پیش روی ازدواج جوانان در تاریخ ۲۷ آذر ماه ۱۳۸۴ توسط مجلس تصویب و هفتم دی ماه همان سال به تأیید شورای نگهبان رسید.
از جمله مواد این قانون، ایجاد صندوق اندوخته ازدواج جوانان، وام ودیعه مسکن، فراهم کردن مسکن موقت است و یکی از مواد مهم آن، در اختیار قرار دادن فرهنگسراها، تالارها، باشگاهها و اردوگاهها برای برگزاری جشن و مراسم ازدواج زوجهای واجد شرایط است!
خب از این ۱۹۶۳۰۰ متر باشگاههای تفریحی بانکها در تهران، چقدرش در اختیار زوجهای جوان قرار گرفته تا مراسم ازدواجشان در آن برگزار شده؟ باشگاه و تالار پذیرایی ۸۵۰۰۰ متری بانک مرکزی در خیابان پاسداران چقدر برای این موضوع اختصاص یافته؟
چه کسی باید به ترک فعلها درباره این قانون رسیدگی کند؟!
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ انگار مرحوم آقاسی این روزها رو میدیده
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
یادآوری
۳ سال قبل نیز که دکتر ظریف وزیر خارجه بود، رسما از ایشان برای حضور در برنامه زنده تلوزیونی دعوت کرده بودیم که آن زمان هم دعوتمان به نتیجه نرسید.
شاید علت این بود که ایشان میتوانست همزمان در برنامه های دیگر به جای سوالات جدی و چالشی، پاسخگوی چند سوال کلیشه ای و کلی باشد
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
low.mp3
11.48M
صوت کامل گفتگو با حجه الاسلام دکتر سید محمود نبویان در برنامه جهان آرا با موضوع برجام و اظهارات اخیر ظریف
در نیمه اول این برنامه مرور سریعی درباره برجام با استناد به متن آن صورت گرفت و در ادامه برای اولین بار بخشهایی از متن نامه های محرمانه ظریف به موگرینی و بورل در دولت روحانی خوانده شد.
۲۰ خرداد ۱۴۰۲
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
.
♻️ جلوی این جماعت، سنگ پای قزوین کم میآورد!
🔰 حمید رسایی: مدعیاند که همه باید پاسخگو باشند، مدعیاند که نیروهای انقلابی پاسخگو نیستند (درحالی که بیشترین پاسخگویی از این نیروهاست)، مدعیاند که نهادهای انقلابی پاسخگو نیستند، مدعیاند خودشان پاسدار حقوق مردماند و ...
بعدش رسما به بخش عظیمی از جامعه توهین میکند! ظریف نه در زمان وزارتش و نه پس از آن، هرگز در یک گفتگوی دو طرفه حاضر نشده! همیشه در برنامههای کلیشهای و پاستوریزه شرکت کرده ! چرا؟ چون نمیتواند پاسخ سؤالات منتقدانش را بدهد.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ علوی عَلیهِ بروجردی!
نقش بهائیت در دستگاه پهلوی و خباثتهای این فرقه در عداوت و کارشکنیشان در سالهای پس از انقلاباسلامی، برای ملت ایران از وضوحات است.
به عقیدۀ کارشناسان، این فرقه یک حزب سیاسی است که با حمایتهای انگلیس، آمریکا و رژیمصهیونیستی و با هدف مقابله با نهضتهای اسلامی، بهویژه در منطقۀ غرب آسیا، پا گرفته است.
با اینکه به اعتقاد برخی، آغازگر مبارزه با بهائیان در ایران آیتاللهالعظمیبروجردی(ره) می باشد اما؛ سخنان اخیر حجتالاسلام محمدجوادعلوی نوۀ دختری آیتاللهبروجردی در تقلیل آنان به "نجس فکری" علاوه بر اینکه موجب القای مظلومیت آنان در فضای رسانه شد، شگفتی را نیز به دنبال داشت!
ادعای اخیر آقای علوی در حالی است که بر اساس اسناد موجود از آیتالله بروجردی( مثلاً؛ سند ۸ ذیحجۀ ۱۳۷۴ ق) ایشان تصریح کردهاند که؛ "لازم است مسلمانان نسبت به این فرقه، معاشرت، مخالطه و معامله را ترک کنند"
طبق این استفتاء که به تأیید مرحوم آیتالله گلپایگانی نیز رسیده؛ غذا خوردن، ازدواج، حضور در اجتماعات آنان و یا راه دادن آنها به اجتماعات مسلمین، خرید و فروش، هر گونه معامله تحت عنوان جعاله، مزارعه، شرکت و... با این فرقه حرمت دارد.
همچنین به باور مسلمانان چه تشیع و چه تسنن، بهائیت به سبب ادعای الوهیت و نبوت از جانب سرانش، فرقهای خارج از اسلام است که مراجع عظام تقلید شیعه، اعتقاد به آن را کفر می دانند.
✍🏻 #محمد_اسداللهی
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ دیدار دو فرزند شهید هستهای با رهبر انقلاب
در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعت هستهای کشور در حسینیه امام خمینی (ره) دو فرزند شهید هستهای (علیرضا احمدی روشن و آرمیتا رضایینژاد) با رهبر انقلاب دیدار کردند.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰ترک فعل قوه قضاییه درباره اموال روحانی!
🔸اجرای قانون رسیدگی به اموال مسئولین در مورد حسن روحانی، موجب افزایش اعتماد و امید مردم به قوه قضائیه خواهدشد
🔹اصل ۱۴۲ قانون اساسی می گوید: «دارایی رهبر، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضاییه رسیدگی میشود که برخلاف حق افزایش نیافته باشد.» این اصل قانون اساسی همواره در دورههای مختلف اجرا می شد اما دستورالعمل مشخصی برای آن وجود نداشت تا اینکه سال ۸۳ در مجلس هفتم نمایندگان مجلس، طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران را با تعمیم همین اصل قانونی تصویب کردند که بعدها در افکار عمومی به قانون «از کجا آوردهای؟» مشهور شد. اما اشکالات شورای نگهبان و رفت و آمدهای این مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت نظام، قانونی شدن این طرح را تا سال ۹۴ به تأخیر انداخت تا اینکه در این سال، دستورالعمل اجرایی این اصل در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد. اما مطابق مصوبه مجمع این قانون نیاز به آییننامه اجرایی داشت که باید توسط قوه قضاییه تهیه میشد.
🔹سرانجام در سال ۹۸ و در زمان ریاست آیت الله رئیسی بر قوه قضائیه، آیین نامه اجرایی این قانون هم تصویب شد. بر اساس قانون مذکور در حال حاضر نه تنها رهبر و معاونان رییس جمهور و وزرا و همسران و فرزندان آنها که بسیاری از مسئولان دیگر از جمله نمایندگان مجلس، استانداران، اعضای مجمع تشخیص مصلحت، اعضای شورای شهر، فرماندهان ارشد نظامی، سفرا و ... باید اموال خود را در ابتدا و انتهای مسئولیت به قوه قضاییه اعلام کنند.
🔹دولت حسن روحانی اما همیشه در اجرای اصل ۱۴۲ قانون اساسی خبرساز بوده تا جایی که سال ۹۵ حمید رسایی در مجلس ضمن تذکری، از اینکه دو تن از وزرای دولت لیست اموال خود را با گذشت سه سال هنوز اعلام نکرده و قوه قضاییه هم اقدامی نکرده است، انتقاد میکند. اکنون نیز پس از پیگیریهای متعدد مشخص شده که با گذشت دو سال از زمان اتمام مسئولیت ریاست جمهوری روحانی، اموال وزرا، معاونین و حسن روحانی اساسا رسیدگی نشده است! این در حالی است که در آبان ۱۴۰۰ سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد از مسئولین دولت قبلی، دو نفر لیست اموال خود را ندادهاند.
🔹فارغ از اینکه روحانی، معاونین و وزرایش فهرست اموال خود را اعلام کرده باشند یا نه، اکنون سوال افکار عمومی این است که چرا قوه قضائیه تا امروز خبری در خصوص رسیدگی به اموال آنان منتشر نکرده است؟ چرا برخلاف تکلیف اصل ۱۴۲ قانون اساسی، قوه قضاییه اموال حسن روحانی و وزرا و معاونین وی را رسیدگی نکرده است؟ یا اگر حسابرسی کرده چرا کسی از آن خبر ندارد؟ چرا میزان اموال پس از مسئولیت اعلام نشده است؟ درحالی که برخی از اعضای خانواده کابینه حسن روحانی، به دلیل فساد مالی بازداشت شدهاند و اخباری از سرقت فرشهای نفیس کاخ ریاست جمهوری به گوش میرسد، چرا اموال آنها به نسبت روزی که مسئولیت پذیرفتهاند، حسابرسی نشده است؟
نکته دیگر اینکه آیا طبق ماده ۲ آیین نامه اجرایی مصوب سال ۹۸، برای پیگیری اصل ۱۴۲، اداره کل با نظر رئیس قوه قضاییه در حوزه ریاست قوه قضاییه تشکیل شده یا نه و اگر تشکیل شده چرا گزارش عملکردی از آن منتشر نمی شود؟
🔹علاوه بر آن مواردی که در اصل ۱۴۲ قانون اساسی اشاره شده است، گزارشی از وضعیت رسیدگی به اموال تمام مسئولانی که در قانون مصوب سال ۹۴ آمده از جمله نمایندگان مجلس دهم و یازدهم، استانداران و سفرای دولت قبل و ... باید به اطلاع عموم برسد. آیا دلیل این عدم اطلاع رسانی، ترک فعل قوه در این خصوص است یا مسائل دیگری مطرح است؟ در هر حال ضرورت دارد قوه قضائیه به این سوال روشن پاسخ صریحی بدهد.
🔹آنچه امید و اعتماد مردم به نظام را تقویت می کند، اجرای قانون و انجام وظایف مصرح دستگاهها و قواست؛ به ویژه در مورد قوانینی که مردم حساسیت خاصی روی آنها دارند. اموال و دارایی مسئولین حکومت همیشه جزو موارد تاثیرگذار بر افکار عمومی بوده است بنابراین اجرای قانون رسیدگی به اموال مسئولین هم از آن دسته قوانینی است که عدم اجرای آن، موجب بی اعتمادی و یاس آفرینی در میان مردم خواهد شد.
🔹حال همه این نکات را بگذارید کنار فسادخیزی دولت روحانی که افکار عمومی بارها اخبار فساد در میان مسئولین آن دولت را از خود قوه قضائیه شنیده اند و اخبار دادگاههای آن فسادها را در رسانه ها دیده و پیگیری کرده اند. اما وقتی خبری از رسیدگی به اموال مسئولین سابق به ویژه رئیس دولت قبل شنیده نمی شود، چه انتظاری برای افزایش اعتماد عمومی به قوه قضائیه و نظام را باید داشت؟ این سوالی است که آقای اژه ای باید به پاسخ آن فکر کند.
۹ دی منتظر است تا قوه قضاییه با انتشار اطلاعات بیشتری در این باره، آن را به اطلاع افکار عمومی برساند.
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a