محمدرضای ملعون، نیست تا ببیند در جمهوری اسلامی و رژیم آخوندی! برخی از صبح تا شب، نسبت به قانون اساسی جمهوری اسلامی و نظام ولایت فقیه آن فحاشی میکنند ولی به جای زندان و اخراج از کشور، یا در سیمای جمهوری اسلامی آنتن دارند یا در روزنامههای رسمی، عکس و تیتر برای توطئه!!!
تفاوتی با شاهزاده ندارند، فقط اون نکبت جلوی دوربین انگشت میکنه تو دماغش، والا اونم الان به جای فرار از کشور و عیاشی با پولی که پدر ملعونش از جیب ملت زد، کنار اینا بود!
واقعا اینم شد نظام؟!
#دهه_فجر_مبارک
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ وقتی بغض رئیس قوه قضائیه ترکید
در قوه قضاییه هزار کار انجام نشده داریم. سالهاست که مردم طعم عدالت قضایی را نچشیدهاند. عدالت قضایی از جمله بخشهای اصلی نظام اسلامی برای ایجاد امید در دل مردم است.
رییسی باید در قوه قضاییه بماند. ماندن در این جایگاه بر او واجب متعیّن و کوچ کردن به قوه دیگر نهایتا مستحب است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از نوای روضه
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید|| معرفی کانون فرهنگی تبلیغی سفینة النجاة توسط حجج الاسلام و المسلمین نظری منفرد، حسینی قمی، رفیعی، سید حسین مومنی
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
اعزام سخنران و روضه خوان کاملا رایگان👇
#قم👇
@safineh_Qom
#تهران👇
@safineh_teh
#مشهد👇
@safineh_mashhad
#یزد👇
@safineh_yazd
#اصفهان👇
@safineh_es
┈┈••✾•🍃⚫️🌿•✾••┈┈
🍁کانون فرهنگی تبلیغی سفینة النجاة
(ستاد مردمی احیای روضه های خانگی)👇
╭┅─────────┅╮
▶️ @safineh_n ◀️
╰┅─────────┅╯
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۲۹ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 بودجه، قربانی دعوای انتخاباتی
🔹 گزارش ۹دی درباره ایرادات لایحه بودجه دولت و اصلاحیه کمیسیون تلفیق مجلس
🔻 هم گامی ۴۲ ساله مردم و انقلاب
🔹 پرونده ویژه ۹دی درباره پیوند میان انقلاب و مردم و بیان گوشه ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی
🔻 شفافیت آراء، شرط تحقق مجلس انقلابی
🔹 چرا نمایندگان از «رای علنی» استقبال نمی کنند؟
🔸 علامه مصباح برای «گام دوم انقلاب» کادرسازی کرد
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
May 11
آقای دکتر ظریف متن قطعنامه ۲۲۳۱ را هم درست نخواندهاند!
امروز مصاحبه آقای دکتر ظریف با همشهری را میخواندم. ایشان مدعی شده است « در ۲۲۳۱هیچ تحریمی وجود ندارد، بلکه محدودیتهایی وجود دارد... دوستان ما که دوست دارند ما را به نخواندن برجام و ۲۲۳۱متهم کنند، بروند نگاه کنند.»
خب برای ارزیابی صحبت ایشان نکات زیر را مرور کنیم:
- در قطعنامه ۲۲۳۱ محدودیت تجارت تسلیحاتی برای ۵ سال قرارداده شد
- در قطعنامه ۲۲۳۱ محدودیت موشکی به مدت ۸ سال قرار داده شد.
اینها همان محدودیتهایی است که آقای ظریف پذیرفته است. اما تحریم در ۲۲۳۱ هست و قابل توجه هم هست.
به این آدرس بروید:
https://www.un.org/securitycouncil/content/2231/list
لیست ۲۲۳۱ در سایت سازمان ملل متحد است. در بخش توضیحاتش گفته است: «این لیست حاوی افراد و نهادهایی است که از کمیته ۱۷۳۷ بوده و البته ۳۶ مورد آن در ۲۲۳۱ حذف شده است و در حال حاضر ۲۳ فرد و ۶۱ نهاد در آن باقی ماندهاند.»
تحریمهایی که روی این لیست باید اعمال شود چیست؟ به این آدرس بروید:
https://www.un.org/securitycouncil/content/2231/assets-freeze
توضیح داده که بلوکه کردن داراییهای افراد و نهادهای ۲۲۳۱ برای هشت سال.
برای اطمینان قلبی هم سری به سایت FATF میزنیم. به آدرس زیر بروید:
https://www.fatf-gafi.org/media/fatf/documents/reports/Guidance-Countering-Proliferation-Financing.pdf
راهنمای مقابله با تامین مالی فعالیتهای اشاعهای در صفحه ۴ توضیح میدهد: «تحریم هدفمند مالی (TFS) بر روی تعدادی از افراد و نهادهای شناسایی شده در قطعنامه ۲۲۳۱ حفظ شده است.»
خلاصه آقای ظریف مطالعهتان را بالا ببرید.
✍ مسعود براتی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌حتما #ببینید
🔰 نظرات شخصیتهایی مثل رهبری و سید حسن نصرالله و زیباکلام و... پیرامون یک کتاب مهم
💠 پیشنهادی ویژه برای #دهه_فجر
♨️ باتوجه به ضرورت تبیین دستآوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، جهت تقویت روحیه خودباوری و افزایش امید در میان مردم اندیشکده راهبری سعداء، کتاب « #صعود_چهل_ساله » را تدوین کرده است.
🔷 از ویژگیهای بارز این پژوهش، مقایسه وضعیت کشور با دوران قبل از انقلاب و سایر کشورها، با استفاده از #اسناد_بینالمللی میباشد.
🔸 حجتالاسلام سیدمصطفی #خامنهای درباره کتاب «صعود 40 ساله» فرمودند: «قلب آقا را شاد کردید و نظر بر این است که تمام کشور پایکار شما بیایند که این دستاوردها به گوش همه برسد».
🔴 با توجه به فرا رسیدن ایامالله دهه فجر اندیشکده سعداء قصد دارد این کتاب را با 40 درصد #تخفیف به قیمت 33000 تومان جهت توزیع در اختیار نهاد و ارگانها قرار دهد.
🔻 زمان ثبت سفارش: اول تا هفتم بهمنماه۹۹
🔻 زمان تحویل سفارش: ۱۲ تا ۱۵ بهمن ماه۹۹
☎️ شماره تماس جهت هماهنگی: 09356350723
#سعداء
🆔 @soada_ir
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گفتگو دو سال قبل حمید رسایی با خبرگزاری بیان گلپایگان:
عدم شفافیت منافق پرور است/ نماینده ای که شفافیت ندارد صلاحیت بودن در مجلس را ندارد/ کسانی که تن به شفافیت نمیدهند در بزنگاهها، انقلاب را زمین میزنند.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
🔹 چرا نمایندگان از «رأی علنی» استقبال نمیکنند؟
♻️ شفافیت آراء، شرط تحقق مجلس انقلابی
▫️قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در هفته گذشته، طرح «شفافیت آرای نمایندگان» در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت. دو فوریت این طرح ۱۶۸ رأی را به دست آورد اما ۲۴ ساعت بعد، در زمان تصویب کلیاتش ۱۷ رأی از آن کاسته شد و نتوانست دو سوم آرا را برای تغییر آییننامه داخلی به دست بیاورد!
پیش از این در مجلس دهم هم موضوع «شفافیت آرای نمایندگان» در دستور قرار گرفت و با وضع فجیعتری مواجه شد و در حالی که طرح آن را ۱۹۰ نماینده امضا کرده بودند، در جریان بررسی فوریت، از ۱۹۴ رأی مأخوذه، فقط ۵۹ رای موافق داشت یعنی ۱۳۱ نماینده به طرحی که امضا کرده بودند، رای ندادند!
در مجلس دهم یکبار در جریان طرح سئوال از رییس جمهور، ۲۲ تن از نمایندگان مطابق آییننامه داخلی مجلس، درخواست «رایگیری علنی و با برگه» داشتند که با استقبال کلیت مجلس اصلاحطلب مواجه نشد و رأی نیاورد. در مجلس نهم نیز به هنگام بررسی طرحی که به برجام مرتبط بود نیز بنده و تعدادی از همکاران، درخواست «رأی علنی» کردیم اما با استقبال مجلس با اکثریت اصولگرا مواجه نشد!
اما چرا ؟ سئوال بسیاری از مردم این است که مجلس اصلاحطلب باشد یا اصولگرا چرا نمایندگان آنها از «شفافیت» استقبال نمیکنند و حاضر نیستند آرایشان «علنی» شود؟ اگر به دلایل مخالفان علنی شدن و شفافیت آرای نمایندگان مراجعه کنید، عمدتا از زبان آنها دو دلیل مهم بیشتر شنیده نمیشود اما واقعیت این است که در دل «برخی از نمایندگان» دلیل سومی هم وجود دارد:
🔸۱. یکی از دلایل این است که شفافیت آرای نمایندگان، منافقپرور است، نماینده را دو شخصیتی میکند! باعث میشود تا در مواقعی، نماینده برای جلب نظر برخی افراد یا کانونهای قدرت و ثروت، مطابق میل آنها رأی دهد و رای کارشناسیاش را به صندوق نیندازد.
🔸۲. دلیل مهم دیگر این است که شفافیت آرای نمایندگان، سبب اعمال فشار به نماینده میشود. این فشار میتواند توسط دولت به دلیل مخالفت با سیاستهای او و با اخلال در روند پروژهها و تخصیص بودجه به حوزه انتخابیه نماینده اعمال شود و یا از جانب گروههای بیرونی مجلس و با تهییج افکار عمومی و توسط فضای مجازی صورت بگیرد.
🔸۳. متاسفانه دلیل سومی هم که در دل برخی نمایندگان وجود دارد و سبب عدم استقبال از شفافیت آرا میشود، چشم طمع داشتن آنها به آرای مردم در انتخاباتهای بعدی است، خصلتی که بر خلاف قسمی است که در ابتدای نمایندگی به قرآن مجید یاد میکنند.
بگذارید به خاطره تلخی که در روز تصويب ۲۰ دقيقهای طرح مرتبط با برجام، با آن مواجه شدم اشاره کنم. آن روز مطابق با آییننامه داخلی مجلس، بنده پیشنهاد رأیگیری علنی را ارائه دادم و تعدادی از همکاران امضا کردند اما برخی نمایندگان ابراز میکردند که مخالف برجام هستند اما در قالب رأی علنی، نمیتوانند رأی مخالف بدهند! این دوستان میگفتند انتخابات نزدیک است و در حوزه انتخابیه ما به دلیل تبلیغات و فضاسازی دولت، بخشی از مردم به برجام باور دارند و ما نمیخواهیم این افراد در حوزه انتخابیه، متوجه رأی مخالف ما به برجام شوند!
همین نکته باعث شده بود تا برخی نمایندگان انقلابی هم با رأی علنی مخالفت کنند و به همین دلیل هم پیشنهاد رای علنی به طرح مرتبط با برجام، حد نصاب را نیاورد و در رأیگیری غیرعلنی هم طرح مرتبط با برجام، آرای اکثریت مجلس را به دست آورد و فقط حدود ۹۰ نماینده مخالف داشت. البته حالا که گافهای برجام مشخص شده و مردم امیدی به آن ندارند، بیش از ۲۰۰ نماینده آن روز، ادعای مخالفت با آن را میکنند!
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4457
🔹 چرا نمایندگان از «رأی علنی» استقبال نمیکنند؟
♻️ شفافیت آراء، شرط تحقق مجلس انقلابی
▫️قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: اما پاسخ به این اشکالات و دلایل مخالفت با شفافیت آرا چیست؟
🔸۱. بر خلاف نظر این عده که معتقدند شفافیت، نفاقپرور است و سبب دوشخصیتی شدن نمایندگان میشود، معتقدم که اتفاقا عدم شفافیت، بیشتر سبب نفاق و دوشخصیتی شدن نماینده میشود. وقتی آرای نمایندگان مبهم بود و شخصیت یک نماینده از استحکام برخوردار نبود، طبعا وقتی در برابر موافقان یک موضوع قرار گرفت، خود را موافق آن و وقتی در برابر مخالفان آن موضوع قرار گرفت، خود را مخالف آن معرفی خواهد کرد.
حتی به جرآت میتوان گفت که شفافیت آرای نمایندگان، باعث شفافیت نمایندگان و پاسخگویی آنها خواهد شد و این دقیقا نقطه درمانی برای جلوگیری از نفاق و تزلزل شخصیت یک فرد است.
🔸۲. در پاسخ به دلیل دوم هم باید گفت که وقتی ما پذیرفتیم، نمایندهای تحت تأثير فشارهای دولت یا فشار گروههای مجازی و سازمان یافته، تغییر رأی میدهد، قطعا چنین فردی در خفا و با اعمال فشار کمتر تغییر رأی خواهد داد. وقتی ممکن است با «وعید» عدهای، نمایندهای رأیش تغییر کند، چرا با «وعده» دولتیها و کانونهای قدرت و ثروت، امکان تغییر نظرش نباشد!
اساسا فردی که تا این حد فشارپذیر است یا به طمع آرای مردم برای انتخاباتهای بعدی، از شفافیت فرار میکند، صلاحیت نمایندگی مردم را دارد؟ شایستگی تکیه بر کرسی مهم و حساس نمایندگی را دارد؟
چرا باید با عدم شفافیت، راه پیشرفت چنین کسانی را هموار کنیم؟ کسی که نمیتواند از نظرات خودش دفاع کند و پرداخت هزینههای آن برایش دشوار است قطعا در بزنگاهها بار انقلاب را به زمین خواهد گذاشت و نمیتواند نماینده مردم باشد.
قطعا شفافیت آرای نمایندگان به سلامت مجلس و سلامت رفتاری نمایندگان کمک خواهد کرد و در مجموع، منافع و فوائد شفافیت آرا قطعا بیش از مخفی بودن آرای نمایندگان است. اکنون مجلس یازدهم باید برای جبران آنچه اتفاق افتاده تلاش کند.
نمایندگان مجلس یازدهم از یاد نبرند که با شعار و وعده شفافیت به مجلس راه یافتهاند. از یاد نبرند که اکثر آنها در مجلس قبل، منتقد عدم تصویب شفافیت آرای نمایندگان بودند.
مردم هم اما در این خصوص وظایفی برعهده دارند. واقعیت این است که برای تحقق شفافیت و مجلس شیشهای، یکی از فاکتورهای مهم ایام انتخابات، در کنار سلامت، تخصص و تواناییها، سابقه شفافیت در زندگی اجتماعی و سیاسی کاندیاها باید در نظر گرفته شود و نه صرفا شنیدن شعار شفافیت آن هم در تبلیغات انتخاباتی از زبان کاندیداهای و جریانات حزبی و سیاسی.
مردم باید افرادی را انتخاب کنند که زندگی، عملکرد و موضعگیری آنها تا قبل از ورود به مجلس شفاف بوده باشد تا در مجلس هم شفافیت محقق شود.
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4456
♻️ مشاور هم مشاورهای جدید!
مهدی محمدی (مشاور راهبردی رییس مجلس) درباره سفر رییس مجلس به روسیه و ارسال پیام رهبر انقلاب نوشته است:
«آقای قالیباف در سفر به روسیه حامل پیام مکتوب مهم، تاریخی و دوران ساز رهبر انقلاب برای رییس جمهور روسیه است. این #نخستین_بار در تاریخ روابط دوجانبه است که رهبر معظم انقلاب متنی مکتوب و رسمی حاوی نکات راهبردی تقریبا بی سابقه برای آقای پوتین ارسال میکنند.
تاکید بر اینکه پیام باید دقیقا در همین زمان، بدون تاخیر و توسط آقای قالیباف به روس ها منتقل شود، در عالی ترین سطح انجام شده و همه موضوعات دیگر را به حاشیه تبدیل کرده است....»
پ ن: واقعا باید گفت مشاور هم مشاورهای جدید! چرا که ارسال پیام توسط رهبر انقلاب برای مسئولان کشورهای دیگر و بالعکس، امری رایج در دیپلماسی است. در خصوص پیام به پوتین نیز تاکنون شخصیتهای مختلفی از جمله دکتر جلیلی و دکتر ولایتی حامل پیام بودهاند. با این وجود برخی اطرافیان آقای قالیباف با بزرگنمایی این موضوع و حاشیهسازی اطراف ارسال پیام رهبر انقلاب توسط وی، تلاش کردند تا اندوخته سیاسی جمع کنند که با انجام نشدن این دیدار در سفر رییس مجلس، حالا تبدیل به بگو مگوی سیاسی شده.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ پاسخ توییتری حمید رسایی به توییت یک دورقاب چین:
ولی باید غصه منافع کشور و عزت مردم را خورد وقتی دعوای #بادمجان_دورقاب_چینها بالا میگیرد خصوصا آنجا که یک بادمجان دورقاب چین رییس مجلس قبل، نگران رفتار بادمجان دورقاب چینهای رییس مجلس فعلی میشود.
چقدر حال بهم زنید #شما_اصولگراها ی منفعتطلب!
🔺اینجا را هم ببینید🔻
eitaa.com/rasaee/4458