🛑قیمتهای کاذب خودرو در #فضای_مجازی، عامل التهاب بازار خودرو
🔹چند هفتهای است که قیمت خودرو در فضای مجازی شتاب فزایندهای به خود گرفته و قیمتهایی بیحساب و کتاب و کاذب عنوان میشود. مسألهای که بهجز تحمیل استرس به مردم نتیجه دیگری در پی ندارد.
🔹گشتی در فضای مجازی نشان میدهد سایتهای خرید و فروش خودرو مملو از محصولاتی است که با قیمتهای غیرواقعی به ثبت رسیده است.
🔹حضور گستردۀ دلالان و واسطهگران در سایتهای خرید و فروش خودرو، یکی از مشکلاتی است که به تلاطمات بازار خودرو دامن زده است.
🔹وقتی تعدادی دلال و سودجو بهطور دستهجمعی قیمت غیرواقعی را برای یک خودرو در فضای مجازی اعلام میکنند، قیمتسازی اتفاق افتاده و افراد عادی نیز برای فروش خودروی خود از این قیمتها تبعیت میکنند.
🔹اعلام قیمتهای کاذب در سایتهای یاد شده، وقتی در عمل خودرویی در کار نیست، آشفتگی بیشتر بازار را به دنبال دارد؛ این درحالیست که باید اصالت آگهی، اصالت کالا و اصالت قیمت، کارشناسی شود و پس از آن سایتها آگهی مربوطه را منتشر کنند.
🔹بررسیهای کارشناسان نشان میدهد «لیدرهایی قدرتمند» در بازار حضور دارند که با استفاده از چند کانال تلهگرامی، گروه واتساپی، صفحۀ اینستاگرامی و سایتها، به صورت هماهنگ قیمتهای دلخواه خود را اعلام میکنند و هیچ نظارتی نیز بر آنها وجود ندارد.
🔹درحالیکه کار در حوزههایی نظیر خودرو و مسکن تخصصی است و اعلام قیمتهای کاذب در فضای مجازی، جز التهابآفرینی در بازار نتیجهای ندارد.
🔹به نظر میرسد الزام سایتهایی نظیر "دیوار" و "باما" بر درج قیمتها پس از استعلام قیمت از اتحادیه نمایشگاهداران و البته چند درصد بالاتر از قیمت اتحادیه، میتواند راهکاری برای این موضوع باشد.
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 آسیبشناسی شاخصهای ارزیابی عملکرد نظام مالیاتی
#کلیپ https://masireqtesad.ir/143870
🔹خلاصهای از سومین نشست نهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «آسیبشناسی شاخصهای ارزیابی عملکرد نظام مالیاتی» در یک کلیپ منتشر شد.
🔹در این نشست ضمن اشاره به اهمیت شاخصگذاری صحیح در نظام مالیاتی، ابعاد مختلف شاخصهای کلان همچون «نسبت مالیات به بودجه» و «نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی» و شاخصهای فرآیندی همچون «شکاف مالیاتی» و «کیفیت ارائه خدمات سازمان امور مالیاتی» مورد بررسی قرار گرفت.
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
#تحلیل
🔹درباره تغییر رئیس بانک مرکزی؟
🔸امیدوارم ایشان خوب کار کنند اما اول باید اثبات شود که مشکل اصلی ما سیاست گذاری پولی بوده.
🔹در حالیکه بنظر میرسد مشکل ما در حال حاضر مشکل رویکردی است، فرمانده اقتصادی این روزها رویکردش با فرمانده اقتصادی آن روزها تفاوتی ندارد، کشور را انبساطی و شبیه یک کشور تحریم نشده اداره میکنند به امید باز شدن گره مذاکرات. اینجوری نمیشود کشور داری کرد.
🔹رویکرد باید عوض شود باید با مردم حرف زد از مردم در رفع مشکلات کمک خواست و به مردم نشان داد که میتوان وضعیت را بهبود بخشید.
🔸ما الان شبیه پدری هستیم که ورشکست شده اما خجالت میکشد به خانواده اش بگوید، خانواده همچنان مثل سابق هزینه میکند و مهمانی میدهد و مهمانی میرود و... و پدر فعلا با قرض از دیگران پول به خانه میآورد، تغییر رئیس بانک مرکزی فقط تغییر فرد قرض گیرنده است و هیچ دخلی به اصلاح رویکرد ندارد، چرا که پدر هنوز خانواده را محرم تغییر رویکرد نمیداند. پدر با خانواده حرف نمیزند و خانواده هم فکر میکند پدر مثل سابق روزی ۳ میلیون بشکه نفت میفروشد.
🔹پس ما مشکل رویکردی داریم، آقای رئیسی باید فردی را فرمانده اقتصادی دولت بگذارد که رویکردش متفاوت باشد و توان گفتگو بامردم داشته باشد و مردم او را به خوش قولی قبول داشته باشند.
🔸از رویکرد هم که بگذریم اصل تغییر باز هم تغییر مهمی نبود، یک رئیس بانک جایگزین یک رئیس بانک دیگر شد، لذا بانک ها بعنوان یکی از موتورهای تولید تورم بعید است با اصلاحات خاصی در رویکردها مواجه شوند.
🔹وقت تنگ است و فرصت ها محدود امیدوارم آقای رئیسی پیش آنکه خیلی دیر شود وضعیت و رویکرد را به نفع مردم تغییر دهند.
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
🔺️ وزیر کار: ۷۰۰ هزار فرصت شغلی طی ماههای اخیر ایجاد شده است
صولت مرتضوی:
🔹️براساس اطلاعات سامانه ملی رصد اشتغال بالغ بر ۷۰۰ هزار فرصت شغلی در سال ۱۴۰۱ و طی ماههای اخیر در کشور ثبت شده است.
🔹️به استناد مرکز آمار ایران، کاهش قابل توجهی در نرخ بیکاری داشتیم.
🔹️۱.۲ درصد نسبت به تابستان سال ۱۴۰۰ بیکاری کاهش یافته است.
🔹️همچنین نرخ بیکاری فارغالتحصیلان نسبت به سال قبل ۱.۲ درصد کاهش پیدا کرده است.
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 تعظیم رهبر انقلاب در برابر مقام شهید سلیمانی😔
#جان_فدا
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
1:20
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
مرد میدان، مرد همه میدان ها بود...
مردان خدا همیشه بر اساس تکلیف و ماموریت خود عمل کرده و هر جایی که لازم بوده وارد میدان شده و کنشگری عادلانه انجام داده اند...
سرباز هم از این رویه مستثنا نبود یک شخصیت جامع و چندبعدی داشت
زمانی که ضرورت و فوریت را در اقتصاد دید با نگاهی کارشناسی و عادلانه راهکار های را برای بهبود اقتصاد کشور با توجه ظرفیت بالفعل در پیش گرفت...
در این مقاله به بیان یکی از این راهکار ها می پردازیم
منظومه فکری- عملی سپهبد در سوریه و عراق، به دنبال این بود که چطور میتواند روابط اقتصادی ایران را با این ۲ کشور توسعه بدهد؟
اینکه چطور با توجه به نزدیکی در زمینههای سیاسی، نظامی و فرهنگی بین ایران، سوریه و عراق، میشود یک فضای اقتصادی هم ایجاد کرد که هم ایران منتفع شود و هم سوریه و عراق در تامین کالاهای وارداتی خود از یک شریک مطمئن برخوردار شوند. همین دغدغه و ایده باعث شد به ابتکار و خلاقیت ایشان، ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه تشکیل شود.
دغدغه ایشان این بود که با توجه به اینکه ظرفیتهای ایران برای تجارت و روابط اقتصادی با سوریه و عراق بسیار بالاست، اما دستگاههای دولتی و اداری ۲ کشور، یکسری قوانین دست و پاگیر و خاصی دارند که همه یادداشت تفاهمها در آن شکل صوری خودش باقی میماند و اثری که باید داشته باشد، ندارد یا خیلی مسائل ویژه به وجود میآید که روندهای معمول اداری نمیتواند حلش کند و کار قفل میشود. نظر ایشان این بود ستادی تشکیل شود که هم با هر ۲ مجموعه اداری و دولتی ۲ کشور ارتباط داشته باشد و هم اعتبار داشته باشد، که بتواند این ۲ مجموعه را به هم وصل و کار مبادلات را اصطلاحا هندل کند.
یکی از فرقهای جدی #جان_فدا با دیگران این بود که وقتی ایده یا فکری داشت، برای محقق شدنش پیگیری میکرد. خیلیها ایدهای را مطرح و بعد رهایش میکنند، اما #hero اینطور نبود. این ایده را مطرح کرد و تا انتها که این ستاد راهاندازی شد، آن را پیگیری کرد. در واقع ساختاربندی و سازماندهی این ستاد به دست سردار انجام شده است.
که نتایج قابل تاملی هم داشت مثلا قبل از تشکیل این ستاد در سال ۸۵ کل صادرات ما به عراق ۷۹۰ میلیون دلار بود، اما بعد از تشکیل این ستاد، سال ۹۲ به عدد ۱۲ میلیارد دلار رسیدیم! یعنی در یک بازه زمانی ۷-۶ ساله، رقم مبادلات ما با عراق، حدود ۱۲ برابر شد.
البته بدیهی است که جنگ در دو کشور توان خرید و واردات را کاهش داده اما این دلیل بر این نمی شود که بقیه مسئولان ما در گسترش و توسعه این بازار ها و بقیه بازار های منطقه تلاش نکنند!
یکسوی جهان عشق و دگر سوی زر و سیم
اینان که به جز عشق ... متاعی نخریدند
✍محمدحسن دهقانی
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
گزارش و تحلیل روند تغییرات مبلغ اجاره مسکن در شهر تهران.pdf
1.07M
گزارش و تحلیل روند تغییرات مبلغ اجاره مسکن در شهر تهران/مرکز آمار ایران
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
رهبرانقلاب: در نگاه سرمایهداری غرب، مرد بر زن اولویت دارد
🔹نظام سرمایهداری غرب یک نظام مردسالار است. در نظام سرمایهداری سرمایه بالاتر از انسانیت است. انسانیت انسانها در خدمت سرمایه قرار میگیرد. خب هر انسانی که بیشتر بتواند سرمایهآوری کند، سرمایهاندوزی کند، ارزشش بیشتر است. مرد گردن کلفتتر است، قویتر است.
🔹مدیریتهای کلان اقتصادی و تجاری و مانند اینها را مردها انجام میدادند. بنابراین در نظام سرمایهداری مرد اولویت دارد بر زن. چون رجحان سرمایه بر انسان در مورد مرد بیشتر صادق است. خب، حالا که بنا شد سرمایه جایگاه انسانها را تعیین بکند انسانها یکسان نیستند دیگر طبعاً مختلفاند. گفتیم بر طبق این نگاه سرمایهسالاری، جنس مرد طبعاً بالاتر از جنس زن است.
🔹مزد زن همین الان در بسیاری از کشورهای غربی برای کارِ مشابه با مرد، کمتر از مرد است. این یکجور سوءاستفاده است که یک علت اینکه در قرن نوزدهم و بعد قرن بیستم، بیشتر قرن نوزدهم، مسئلهی آزادی زن مطرح شد برای این بود که زنها را از خانه بکشند بیرون، ببرند کارخانه. از آنها استفاده کنند با مزد کمتر.
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
#جارا
🔻 نگاهی بر کنشگری فعالان رسانه ای اقتصاد(۱)🔻
💠اقدامات اقتصادی سردار سلیمانی
🔹️سردار سلیمانی، نه تنها سردار دلها و سردار ایجاد امنیت در منطقه بود، بلکه سردار ایجاد امنیت اقتصادی در منطقه هم بود✌️
✍️محمدی ثابت
🔹️حاج قاسم سلیمانی در زمینه همکاریهای اقتصادی و منطقهای یک پدیده بود، بگونهای که در این زمینه نگاه مسلط به امور داشت.
✍️کاظم
🔹️در مدت کمتر از یک دوره ریاست جمهوری داعش را نابود کرد
برای نابودی داعش اقتصادی جای یک #جانفدا خالیست
✍️زهرا گرجی🇮🇷
🔹️امنیت علاوه بر محیط داخلی باید در محیط بین المللی نیز برقرار شود تا آغازگر رونق روابط اقتصادی در منطقه شود و مطمئنا در شرایط عدم اطمینان اقتصادی، روابط اقتصادی نیز محدود میشود.
✍️قناص
🔹️اولین و مهمترین مولفه اقتصاد و سرمایهگذاری، امنیت است ، سردار سلیمانی را میتوان بعنوان الگوی استانداردِ یک نظامیِ آگاه به این مقوله(امنیت اقتصادی) معرفی نمود فردی که امنیت این روزهای منطقه غرب آسیا مدیون جانفشانی ، ایثار و درکِ صحیح ایشان است.
✍️مجتبی شیخی
🔹️سردار سلیمانی با طراحی اقدامات راهبردی موجب شد هیچ کدام از ما هزینه های حذف دشمن از عرصه مرزهای اقتصادی و تجاری را حس نکنیم.
✍️تبسم
🔹️کاش جناب ظریف پاسخ می داد در دوقطبی دیپلماسی و میدانی که به افکار عمومی تزریق کرد
دقیقا چه میزان در عرصه دیپلماسی موفق بود که عرصه میدان نبود!
مرد میدان عمل شهید سلیمانی بود که با تامین امنیت در عراق، راه را برای فعالیت اقتصادی ایرانی ها در عراق فراهم کرد
✍️فاطمه رشیدی
🔹️با توجه به نفوذ سردار سلیمانی در حفظ وحدت عراق و ارتباطات و اعتباری که ایشان در عراق داشت نه تنها به انسجام و یکپارچگی عراق کمک کرد بلکه راه را باز کرد تا ایرانی ها بتوانند با خیال راحت در عراق کار کنند و فعالیت تجاری داشته باشند.
✍️کمیل طهماسبی
#جارا
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه استفاده مشاغل خانگی از مشوق ها و معافیتهای مالیاتی
مشاغل خانگی:
آسان برای شروع
کم هزینه برای ادامه
راحت برای استفاده از مشوق ها و معافیتهای مالیاتی
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✍🏻 مرقومه رهبرانقلاب در قرآن تقدیمی به مادران چشم انتظار شهدای مفقود الاثر
🏴 بهمناسبت وفات حضرت ام البنین(س)
💻 Farsi.khamenei.ir