📸 جمعی از نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در اختتامیه یادواره شهدای سراسر کشور در باغ موزه دفاع مقدس تهران شرکت کردند.
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
#اخبار_کوتاه
حجتالاسلام وعد مرادبیگی رئیس حوزههای علمیه استان ایلام گفت: اقدامات دولت برای حل مشکلات مردم قابل تقدیر است.
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 ویژه
🔍 #خط_دیدار | بسته تصویری مرور بیانات روز گذشته رهبر انقلاب در دیدار رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
پیگیری ۳۰ برنامه در فقه معاصر
آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه شب گذشته در اجلاسیه اساتید سطوح عالی و مراکز تخصصی حوزه علمیه قم که در مدرسه علمیه امام کاظم برگزار شد، اظهار داشت: مبنای حرکت حوزه رهنمود های امامین انقلاب و راهبری مراجع عظام است که همراهی نهادهای حوزوی نیز در آن ضروری است.
وی با تشکر از تلاش مضاعف همکاران خود و همت اساتید و مدیران گفت: هنگام ارزیابی حوزه باید نیمه خالی هم دیده شود و بنای شورای عالی نیز همین است؛ بنای ما این نییت که گوشه ای بنشینیم و از خوبی ها بگوییم؛ حوزه با چالش های جدی مواجه است که باید همه ما دست به دست هم دهیم تا حل آن ها را شاهد باشیم.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0035K5
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
اجازه ندهیم سیره عملی، سیاسی و اعتقادی امام خمینی به حاشیه برود
حجت الاسلام و المسلمین محمد حجتی در دیدار با جمعی از خانواده شهدای کرمانشاه در سخنانی ضمن تسلیت فرارسیدن سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و قیام ۱۵ خرداد در سخنانی اظهار داشت: امام خمینی(ره) در سخت ترین شرایط سیاسی و امنیتی علیه نظام ستم شاهی دست به قیام زد.
امام جمعه موقت کرمانشاه بیان داشت: زمانی که امام راحل در مقابل زور و ستم شاه قیام کرد رژیم پهلوی به عنوان قدرت و ژاندارم منطقه شناخته می شد و همین امر باعث شده بود که بسیاری از کارشناسان سیاسی موفقیت امام خمینی ره) در راه مبارزه با نظام ستم شاهی را ضعیف ببیند.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0035K4
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
#اخبار_کوتاه
حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی معاون پژوهش حوزه های علمیه با معاونان پژوهش مدارس علمیه شمالغرب کشور در جلسه ویدیو کنفرانس، گفت و گو کرد.
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
کارنامه غیرقابل قبول دولتهای گذشته در حمایت از نهادهای فرهنگی و دینی
حجت الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم دولابی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور روحانیت در گردهمایی طلاب شهرستان خدابنده و حومه که در دفتر حضرت آیت الله سبحانی برگزار شد، ضمن تبریک میلاد امام رضا(ع) و دهه کرامت با اشاره به جهاد تبیین زبانی و عملی امام رضا(ع) و حرکت به سوی مرو اظهار داشت:
امام رضا(ع) با حرکت خود از مدینه به مرو برای تبیین مکتب اهل بیت(ع) و در جهت رسوا کردن چهره طاغوت زمان خود، الگوی بسیار برجسته ای به شمار می آید و ما مفتخر هستیم که چنین اسوه های داریم که برای تبیین حق، از راحتی و آسایش خود گذر کردند.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0035Jx
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
🚨#گزارش_ویژه
از تأکید بر پایبندی به سنت های حوزه تا اقدامات انجام شده برای بهبود معیشت طلاب
اجلاسیه اساتید سطوح عالی و مراکز تخصصی حوزه های علمیه با حضور حضرت آیت الله سبحانی، آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین و شورای عالی حوزه، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه، حجت الاسلام والمسلمین عباسی مدیر جامعه المصطفی العالمیه، حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی رئیس مرکز خدمات و تعداد بسیاری از اساتید سطوح عالی و دروس خارج برگزار شد.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0035Ke
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
الزامات مجلس تراز انقلاب اسلامی و شاخصه های انقلابی بودن
آیت الله حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با خبرگزاری رسا تبیین کرد:
یکی از شاخصه های انقلابی بودن نمایندگان مجلس شورای اسلامی این است که باید انسان انقلابی نگاه های احساسی، منطقهای و محله ای نداشته باشد.
باید نگاه شخص انقلابی به صورت ملی و فراملی باشد و آن مجلسی انقلابی است که دارای نگاه ملی و فراملی است و نگاه راهبردی نیز همین نگاه است؛ نه اینکه انسان نگاه منطقه ای داشته و در صدد کسب رضایت گروه، باند و یا گرایش خاص باشد.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0035I4
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
43.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #مصاحبه
حجتالاسلام والمسلمین استوار میمندی استاد سطوح عالی تبیین کرد:
ولایتفقیه میراث ماندگار امام و مانع تحریف راه امام
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency