فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️روحانی: امروز کسی را نداریم که مسئول خرید مردم باشد؛ توزیع بی صاحب است
🔴رسول: خسته نباشی دلاور, خدا قوت پهلوان
فرافکنی مشکلات توزیع به فقدان وزیر آن هم چند ماه مانده به پایان مسئولیت از عجائبی است که تنها نوادری مثل ایشان قادر به خلق آن هستند.
@rasul313
🇮🇷🍁
🍁
🔰 محوریابی بیانات #مقام_معظم_رهبری به مناسبت روز مبعث
✅ بخش دوم
🔻تشریح دین به عنوان مجری برنامه های اجتماعی انسان
🔹بیان چرایی دشمنی دشمنان دین به دلیل جنبه هدایتگری و راهبری مردم به سوی راستی
🔸تاکید بر وجود دشمنان برای هر دین با تکیه بر آیات قرآنی
🔹برجسته سازی دلایل مخالفت امروزه دشمنان با اسلام سیاسی با توجه به نقش هدایتگری و نجات بخشی انسانها در دین
🔸تاکید بر متصل بودن برانگیختگی انسانها به برانگیختگی و بعثت پیامبر اکرم (ص)، با بهره گیری از کلام نورانی حضرت علی (ع)
🔹تشریح بر اقدامات پیامبر در ایجاد مرحم برای جامعه و درکنار آن حدود برای مجازات گناهکاران
🔸تاکید بر پیروی انقلاب اسلامی از بعثت نبوی و تشریح اصل حمایت انقلاب از مردم مستضعف هر دینی و در کنار آن هدایت مردم به سوی اسلام
🔹بازنمایی چرایی صف آرایی اشرار عالم در برابر انقلاب اسلامی با توجه به سابقه تاریخی مقابله ظالمان با اسلام ناب محمدی
🔸تاکید بر پیروی انقلاب اسلامی از اصل قرآن کریم بر عدم مقابله با کفاری که سر ستیزه و جنگ با حکومت اسلامی ندارند
🔹برجسته سازی اصل مقابله با کسانیکه روی دشمنی با انقلاب و دین اسلام دارند
🔸تاکید بر عدم همپیمانی با دشمنان اسلام و مواجهه با دشمنان فعال
🔹برشماری توطئه دشمنان انقلاب اسلامی در راس آنها آمریکا
🔸بازنمایی دو اصل بصیرت و صبر و استقامت به عنوان عنصر های اصلی شکست دشمنان در برابر امت مسلمان
🔹تشریح اصل بصیرت به عنوان شناسایی و تیزبینی در شناخت راه درست در غبار فتنه ها
🔸بیان اصل صبر و استقامت و معرفی آن به عنوان پافشاری و ایستادگی بر صراط مستقیم
🔹تاکید بر اصل تواصی با اشاره به سوره مبارکه والعصر به عنوان اصل اساسی حفظ جامعه اسلامی در برابر تحرکات دشمنان
🔸بازنمایی اهداف دشمن در جنگ نرم و اشاره به وارونه نمایی حقایق برای از بین بردن رشته صبر و تواصی در بین مومنان
🔹تاکید بر ناامیدی در مردم و جدایی بین آنها برای جلوگیری از تواصی به عنوان هدف نهایی دشمن در جنگ نرم
🔺لزوم امید آفرینی در جامعه از سوی جوانان به عنوان افسران جنگ نرم با استفاده از ظرفیت ویژه فضای مجازی۹۹/۱۲/۲۱
#عید_مبعث
#روشنگری
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🍁
🇮🇷🍁
#به_بهانه_بعثت
🔴 منطق پیامبر رحمت: سازش یا...؟‼️
🔻 #زمانه| رهبر معظم انقلاب در سخنرانی امروز خود به بهانه عید مبعث به زیبایی یک درسنامه اسلام سیاسی ارائه فرموده و در تبیین این مفهوم در فرازهایی به استناد کلام امام علی (ع) به تبیین شخصیت پیامبر اعظم (ص) فرمودند. در این نوشتار در تبیین و تشریح فرمایشات معظم له به توصیف شخصیت پیامبر با دال جاذبه و دافعه خواهیم پرداخت:
🍀 بهترین توصیفها درباره حضرت خاتمالانبیا(ص) را امیرمومنان(ع) در خطبه ۱۰۸ نهج البلاغه فرموده است: "طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ يَضَعُ ذَلِكَ حَيْثُ الْحَاجَةُ إِلَيْهِ ". طبیبی بود- نه در مطب نشسته- که دنبال دردمند میگشت برای علاج و تسکین درد. آنجا که درد با مرهم و مسکّن چاره میشد، مرهمهایی محکم میبست.
🍀 اما با همه جاذبه و مهربانی و عطوفتش، هر جا عفونت شدت گرفته بود، دریغ نداشت که بر موضع عفونت داغ بگذارد. آموخت که اصل دین جاذبه است اما حریم و حصار آن، همان دافعهها و نهی از منکر و جهاد و مجاهدت با پلیدیها و فساد و طغیان و استکبار است.
☘ کار از همینجا دشوار شد. پیامبر(ص) "رحمهًْ للعالمین" بود اما نمیتوانست #صلح_کل باشد. جهاد کبیر و عدم تبعیت از مستکبرین، اشراف و طواغیت را از همان روز اول آغاز کرد. این منطق باصلابت، دشمن فراوان داشت؛ از سران قریش و امپراتورهای جهان، تا همراهان زیادهطلب و ریاستطلب و خودبنیاد. تا پایان تاریخ نیز هر ملت و حاکمیتی به آن حضرت اقتدا کرد، نوع این دشمنان ستیزهجو و متعدی را پیش روی خود خواهد یافت و این دشمنی خبیثان عالم ، نشانه سلامت یک ملت و حکومت است.
☘ پیامبر در چنین جهاد طاقت فرسایی ، جلوتر از همه بود؛ چنان که امیر مومنان (ع) درحکمت ۲۶۰ نهج البلاغه فرمود "کُنَّا اِذَا احْمَرَّ الْبَاْسُ اتَّقَیْنَا بِرَسُولِ اللَّهِ (صلى الله علیه وآله) فَلَمْ یَکُنْ اَحَدٌ مِنَّا اَقْرَبَ اِلَى الْعَدُوِّ مِنْهُ. هر گاه آتش جنگ، سخت شعله ور مى شد، ما به رسول اللّه (ص) پناه مى بردیم و هیچ یک از ما به دشمن نزدیک تر از او نبود".
🔹 رهبر عزیز انقلاب امروز در تبیین اسلام سیاسی و راز دشمنی طواغیت با آن فرمودند: "انقلاب عظیم اسلامی در ایران مضمون بعثت را در دوره معاصر تجدید کرد. امام بزرگوار توانست همان خط بعثت را که در طول زمان کمرنگ بود، پررنگ کند و جامعیت اسلام را در عمل نشان بدهد و نشان بدهد که اسلام یک دین جامع است.... وقتی که این انقلاب تشکیل شد و نظام جمهوری اسلامی را به وجود آورد، همان حادثه ای که برای پیغمبران پیش می آمد، تکرار شد. یعنی اشرار عالم در مقابل این انقلاب صف کشیدند همچنانی که در مقابل پیغمبران صف میکشیدند." ۹۹/۱۲/۲۱
🖌 #مهدی_مهدیان
#رهبر_انقلاب جلسه تمجیدی از خودشان را لغو کردند
🔹حضرت آیتالله خامنهای جلسهای که قرار بود با موضوع «بزرگداشت علمای ربانی؛ پیرامون شخصیت اخلاقی عرفانی رهبر معظم انقلاب» امروز برگزار شود را لغو کردند.
21.pdf
323.2K
🇮🇷🍁
🍁
🌀#یادداشت
✅موضوع: چگونگی افزایش مشارکت مردم در #انتخابات1400
📛ویژه هادیان سیاسی و سخنرانان
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رهبر انقلاب: قطع "تواصی به حق و صبر" و "وارونه جلوه دادن واقعیت" دو هدف دشمن در جنگ نرم است
🔻 باید جوانان ما که افسران جنگ نرم هستند، در فضای مجازی امیدآفرینی کنند، توصیه به ایستادگی، تنبلی نکردن و خسته نشدن کنند
💬 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت سالروز عید مبعث پیامبر اعظم (ص) - ۹۹/۱۲/۲۱
┈┈••✾••┈┈•
🆔 @rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 213
💠 چرا احمدی نژاد بحث ترور خود را مطرح کرد؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبداللهیفر
#احمدی_نژاد
@rasul313
☑️ اندیشکده شورای آتلانتیک: با تهدید نمیتوان ایرانیان را محدود کرد
🔹 مدیر مرکز مطالعات امنیت و بینالملل دانشگاه مریلند آمریکا گفت: مادامیکه ایرانیان احساس تهدیدشدن داشته باشند، بعید است با شروطی که موجب محدودشدن فعالیتهایشان شود، موافقت کنند.
🔹 نانسی گالاگر، در نشستی با عنوان " افکار عمومی ایرانیان در دوره بایدن " که اندیشکده شورای آتلانتیک برگزار کرد در تشریح نتایج نظرسنجی که سپتامبر و اکتبر ۲۰۲۰ و بعد از رویکار آمدن بایدن در ژانویه و فوریه ۲۰۲۱ صورت گرفت افزود: ایرانیان معتقدند با برنامههای دفاعی و موشکی، احساس امنیت بیشتری دارند و فشارهای بیرونی، این حس آنان را تقویت میکند.
🔹 مدیر مرکز مطالعات امنیت و بینالملل دانشگاه مریلند آمریکا تاکید کرد ایرانیها بر این باورند که فعالیتهای سپاه، موجب افزایش امنیت آنان شده است.
🇮🇷🍁
🍁
💠 یادداشت کوتاه
✅ ارتباط گیری خوشه ای مجازی
🔹🌺🔸
🔻 فشارهای اقتصادی و ضعف تدابیر مسئولان مربوطه، بخشی از جامعه را برای حضور در انتخابات مردد کرده است.
🔸 اکنون که مخاطبان معیار و کانالهای ثامن، شبکه فراگیری را شامل شده و هر کدام از اعضای آن در گروه های مجازی متعددی در واتساپ، تلگرام و ...، عضو هستند و حداقل با ۱۰۰ نفر دیگر (خارج از ثامن) مرتبط اند، فرصت خوبی برای ارتباط گیری خوشه ای فراهم شده که میتوانند با بهرهگیری از تولیدات کوتاه معیار و شبکه ثامن مانند عکس نوشتها، کلیپ ها، موشن گرافی ها و فایل های صوتی و بازنشر آنها در گروههایی که عضو هستند، افراد جامعه را نسبت به واقعیتهایی که جریان تحریف آنها را برعکس جلوه میدهد، آگاه ساخته و آنها را مصمم به حضور در انتخابات نمایند، چرا که مشارکت گسترده و آگاهانه در انتخابات ضامن حفظ منافع و امنیت ملی ایران است.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#معیار
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar
📌 لاریجانی روزه سیاسیاش را در وقتش افطار می کند
سایت اصولگرای جهان نیوز درباره آخرین تحرکات انتخاباتی با انتشار گزارشی تحت عنوان " تحرکات زیر پوستی«لاریجانی»/ تاکتیک انتخاباتی اصلاحات در زمین رسانه" نوشت:
آنطور که از فضا و از مناسبات سیاسی برمیآید، جامعه روحانیت مبارز، تمایل به نامزدی علی لاریجانی، رئیس پیشین مجلس در انتخابات پیش رو دارد و در صدد است تا سایر اصولگرایان را نیز با نظر خود همگام کند. چندی پیش علیرضا زاکانی، عضو جمعیت رهپویان و رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در اظهاراتی با اشاره به هدف اصلی جریان سیاسی برآمده از دفتر سیاسی جامعه روحانیت مبارز به ریاست مصطفی پورمحمدی، خبر داد: «این جریان، جریان ثانوی است که فعال شده است. سلیقه این جریان ثانوی آنطور که از فحوای کلام برخی از اینها برمیآید، امثال علی لاریجانی است.»
آدرس دیگر جهت احتمال نقش آفرینی «لاریجانی» در عرصه انتخابات به موضعگیری جواد لاریجانی برادر بزرگتر وی برمیگردد، او در گفتگویی پیشبینی کرد رقابت اصلی حول «رئیسی»، «قالیباف» و «علی لاریجانی» شکل خواهد گرفت.
براین اساس نمیتوان با قاطعیت «علی اردشیر لاریجانی» را از سبد گزینههای احتمالی ریاست جمهوری بیرون گذاشت، به دلیل آنکه چه او بخواهد و چه نخواهد بخشی از جریانهای سیاسی تمایل به کاندیداتوری وی دارند از این رو احتمال میرود او در حاشیه، برنامههای خود را جهت حضور در میدان رقابت نفسگیر در خرداد سال آینده آماده و در زمان معین روزه سیاسیاش را افطار میکند. به هرحال باید منتظر رویدادهای مهم در یک ماه آینده ماند.
🇮🇷🍁
🍁
💢 یادداشت کوتاه
✍️ نویسنده: زارعپور
🔸🌺🔹
❇️ راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات
💠 با مشاهده رقابت های انتخاباتی در بستر توییتر، تلگرام، اینستاگرام و...می توان نتیجه گرفت جریان های سیاسی دو اردوگاه اصلی اصولگرا و اصلاح طلب و جریان های فرعی عزم خود را برای حضور در انتخابات جزم کرده اند. جریان اصلاح طلب هم منهای رادیکال هایش امسال بدون تحریم انتخابات، حضور خود را نشان داده است از طرفی اپوزیسیون طبق برنامه سالهای قبل خود قصد موج سواری از ظرفیت انتخابات دارد بنابراین با وجود موارد ذکر شده و همچنین تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح به عنوان راهبرد و کلید حل مشکلات کشور لازم می آید راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات به صورت عملیاتی مورد توجه قرار گیرد
⬅️ آگاهی بخشی و بصیرت افزایی و رفع شبهات ⬇️
⬅️توجه دادن به این موضوع که میزان مشارکت با افزایش امنیت ارتباط دارد
⬅️ شرکت در انتخابات نشانه بلوغ سیاسی
⬅️ ارتقای امید به نقش آفرینی مردم در مدیریت کشور
⬅️ توجه به سنجیده شدن در افکار عمومی جهان
⬅️ توجه به احساس تعهد، پای بندی و تقید ایمانی که نشان مردمسالاری دینی است
⬅️ مقایسه با کشورهای دیگر مثل امریکا که در دهه گذشته آمار شرکت کنندگان در انتخابات کنگره و ریاست جمهوری به ۴۰ درصد هم نرسیده
⬅️ نامساعد بودن معیشت و وضعیت اقتصادی، ضرورت تحول را اثبات میکند
⬅️ ورود به دهه پنجم انقلاب و صدور بیانیه گام دوم که متناسب با آن باید شرایطی فراهم شود
⬅️ ارزیابی منصفانه و منطقی از شرایط منطقه و مقایسه نظام جمهوری اسلامی با کشورهای منطقه
⬅️ ارائه برنامه های مدون نامزدها برای برون رفت از بحران های اقتصادی ایجاد شده
⬅️ بازگویی پیشرفت های چهل سال انقلاب جهت امید افزایی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
آمریکا: برای ترغیب ایران به #مذاکره مشوقی نداریم
سخنگوی وزارت خارجه #آمریکا:
🔹ما برای ترغیب ایرانیها برای آمدن به میز مذاکره هیچ مشوق یکجانبهای به آنها پیشنهاد نخواهیم کرد.
🔹تنها و تنها در صورتی که ایران به میز مذاکره بیاید آماده رایزنی بر سر طرحهایی هستیم که میتواند دو طرف را به سمت مسیر پایبندی دوجانبه به برجام سوق دهد.
🔹در نهایت، نقطهای که میخواهیم به آن برسیم «پایبندی در برابر پایبندی» است، اگر ایران به پایبندی کامل برگردد ایالات متحده نیز همین کار را انجام خواهد داد.
🔹این تحولی لازم اما ناکافی خواهد بود، ناکافی از آن جهت که ما بعد از آن [بازگشت به برجام] دنبال طولانیتر کردن و قویتر کردن توافق خواهیم بود و از آن به عنوان سکویی برای مذاکره در خصوص توافقات متعاقب استفاده خواهیم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢الجنه و النار قیعان💢
🎙شهید مرتضی مطهری
🔻هرچه در بهشت و جهنم است از همین دنیا ارسال می شود
#رسول
#بصیرت_دینی
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بایدن در سخنرانی امروز:
🔹خیلی از آمریکاییها در حال حاضر گرسنهاند، بیخانماناند، شغل خود را از دست دادهاند. در #آمریکا استفاده از ماسک موضوع دعوای سیاسی شده، ایالتها به جای همکاری با هم در رقابت اند، آمریکاییهای آسیایی تبار در خیابانها امنیت جانی ندارند...
#افول_آمریکا
#رسول
@rasul313
🔴 #تا_انتخابات| چند ملاحظه در مورد انتخابات ۱۴۰۰
1⃣ اين روزها نامهای مختلفی به عنوان نامزدهای احتمالی با آب و تاب فراوانی در رسانهای مختلف شنيده می شود. بايد توجه نمود که بخش عمدهای از اين اخبار، شايعات احتمالی و گمانهزنی هايی است که برای تحقق عينی آن بايد همچنان منتظر بود تا به زمان ثبت نام کانديداها نزديکتر شويم.
2⃣ برخی افراد احساس تکليف کرده و خود را آماده ورود به عرصه انتخابات می کنند در حالی که از چنين توانی برخوردار نيستند. خطاب به اين افراد بايد گفت که جايگاه رياست جمهوری جايگاه تجربه آموزی و آزمون و خطا آن هم در دهه پنجم انقلاب اسلامی نيست! لذا اگر در خود صلاحيت لازم برای چنين نقش آفرينی را نمی بينند، اعتماد به نفس کاذب را کنار گذاشته و اجازه دهند تا فضا برای نقش آفرينی و فعاليت شايستگان از اين ملت فراهم آيد.
3⃣ اگر از منظر جريانی به تکثر نامزدهای انتخاباتی توجه گردد، بايد گفت پيروز انتخابات، جريانی است که بتواند صحنه تکثر نامزدها را در اردوگاه سياسی خود کنترل کرده و آنان را متناسب با شرايط و مبتنب بر تقسيم کاری دقيق در صحنه نگه داشته و مبتنی بر برنامهای حساب شده يکی پس از ديگری پس از فعال سازی پايگاه رای و انتقال کامل رای آنان به سبد نامزد نهايی، از رقابتهای انتخاباتی خارج کند تا در نهايت نامزد نهايی با سنگينترين سبد رايی در ميدان رقابت سياسی باقی بماند. اما اگر چنين مديريتی در صحنه رقابت سياسی در اردوگاهی سياسی نباشد، حاصل تکثر موجود، تفرق و جدال درون گروهی بوده و حاصلی جز تضعيف برای اين جريان نخواهد داشت.
4⃣ ملاحظه ديگر توجه به اين حقيقت است که آنچه در نظام اسلامی محبوبيت و مقبوليت دارد، مسابقه برای خدمت است، نه رفابت برای منفعت و کسب قدرت! ؛ رهبر معظم انقلاب بارها در ديدار با فعالين سياسی کشور بر اين حقيقت تاکيد داشته اند. به عنوان نمونه در ديدار با کارگزاران نظام اسلامی می فرمايند: «انتخابات می تواند مايهی اتحاد باشد؛ میتواند تشجيع کنندهی به سرعت عمل و پيشرفت باشد؛ با رقابت مثبت. هر گروهی سعی کنند برای خدمتگزاری به اين ملت، سهم متناسب با خودشان را که لايق خودشان می دانند، به دست بياورند؛ هيچ اشکالی ندارد. اين رقابت مثبت به جامعه نشاط می بخشد، ما را زندهدل میکند، روح جوانی را بر جامعه ی ما حاکم میکند"
🖌 #مهدی_سعیدی
✅#رسول
@rasul313
♦️درخواست ۲۴ نماینده کنگره آمریکا برای توافق «سختگیرانهتر و طولانیتر» با ایران
🔹گروهی متشکل از ۲۴ نماینده کنگره آمریکا در نامهای به آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور خواستار «توافق طولانیتر، قویتر و سختگیرانهتری» با ایران شدند.
🔹جاش گاتهایمر نماینده دموکرات ایالت نیوجرسی نوشت: من و مایکل مک کال (نماینده جمهوریخواه ایالت تگزاس در مجلس نمایندگان) هدایت کننده این گروه ۲۴ نفره هستیم.
@rasul313