✅ 1400با کدام برنامه، با کدام تیم؟
🔻تصور کنید قرار است مسابقه دو سرعت 400 متر به دو برابر این مسافت و مسیر مسابقه نیز نه میدان، بلکه مسیر پرسنگلاخ و ناهموار برگزیده شود. با چنین تغییراتی، بسیار محتمل است که به غیر از تعدادی اندک، افراد دیگر از این مسابقه سخت انصراف دهند. چون یقین دارند این مسیر پرمخاطره را به نقطه پایان نمیرسانند؛ اما ماجرای انتخابات در ایران چیز دیگری است؛ هر میزان که اهمیت و چالشهای اقتصادی و سیاسی کشور بیشتر آشکارتر میشود، بر تعداد داوطلبانی که متقاضی انتخابات دشوار 1400 هستند، مدام افزوده میشود. دراینباره نکات زیر حائز اهمیت است:
🔹1- شرایط پیشروی کشور اینگونه نیست که افرادی با توهم و توجیهات گوناگون بخواهند پای در انتخابات 1400 بگذارند؛ اقتضای مسیر 1400، وسع و توانایی است و خداوند کسانی که وسع و توانایی ندارند را برای هیچ امری مکلف نکرده و نمیکند.
🔸 2- شاخص اصلی برای سنجش وسع و توانایی نیز ضرورتاً آمادگیهای فردی نیست- که آن هم مهم است- بلکه موضوع اساسیتر، داشتن برنامه مدون و قابل دفاع و نیز تیم مشخص برای اداره کشور و غلبه بر چالشهای اقتصادی است.
🔹 3- تجربه گذشته و روحیات برخی افراد داوطلب نشان میدهد که انصراف آنها از این مسیر ممکن نیست، پس باید کار دیگری کرد.
🔸 4- اقدام پیشنهادی در این زمینه آن است که جریان رسانهای و بخشهای مختلف مردمی و بهویژه نخبگان و خواص جامعه بهطور فراگیر عرصه را بر افراد متوهم در صحنه انتخابات از همین حالا تنگ کنند. هر فردی- جدای از گرایش سیاسی و جناحی که دارد- بهمحض آنکه از اراده خود برای ورود به مصاف 1400 سخنی گفت، باید بلافاصله با این سؤال مواجه شود که با کدام برنامه عملیاتی مشخص و تیم همراه قرار است وارد این عرصه شود و مشکلات را مرتفع نماید؟
🔹 5- پاسخ این سؤال هم از جنس ارائه توضیحات تئوریک و کلی نیست. او باید در عمل آمادگی و توانایی خود را برای عموم ارائه دهد. چه معنی دارد فردی که قرار است کمتر از 10 ماه دیگر و در شرایطی دشوار از حیث اقتصادی و سیاسی، خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهد، فاقد هرگونه برنامه مدون، عملیاتی و قابل دفاع باشد و اصولاً نداند که تیم اقتصادی، فرهنگی و سیاسیاش چه کسانی هستند؟
🔺نکته نهایی: هر فرد و هر رسانهای که به آینده ایران دل بسته است و فردای کشور برایش اهمیت دارد، باید پیش از اینکه افراد متوهم و فاقد برنامه و تیم، پای در عرصه انتخابات بگذارند و حتی کار به تأیید مراجع قانونی برسد، اجازه ندهند آنها خود را در معرض تبلیغات و فضای رسانهای قرار دهند. این نکته مهم باید بهمنزله یک مطالبه فراگیر و اقدامی سرنوشتساز نگریسته شود.
🔴(نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صهیونیستها نفهمیدن از کجا موشک خوردند!
🎥 رئیس پلیس اسرائیل با اشاره به موشکباران اخیر شهرکهای صهیونیستی توسط گروههای مقاومت فلسطینی:
🔸 بر اساس نتایج تحقیقات متخصصان خنثیسازی بمب، نمیتوانم تایید کنم راکتها از نوار غزه شلیک شده باشند!
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💯آقای ترامپ؛ وعده انتقام ما قطعی و جدی است
✅فرمانده کل سپاه پاسداران خطاب به رئیس جمهور امریکا:
🔻آقای ترامپ از انتقام ما شک نکنید، زیرا کاملا قطعی و جدی است.
🔹ما اهل شرف و جوانمردی هستیم و جوانمردانه و عادلانه انتقام میگیریم به همین علت هم بود که در عین الاسد سربازان شما را هدف قرار ندادیم.
🔸ما کسانی را هدف قرار میدهیم که در شهادت سردار بزرگ سپهبد حاج قاسم سلیمانی مستقیم یا غیرمستقیم نقش داشتند.
🔹شما فکر میکنید ما در قبال خون برادر شهیدمان یک سفیر زن را در آفریقای جنوبی میزنیم؟
🔺امریکاییها بدانند هر کسی را که در ماجرای ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی نقش داشته است، میزنیم و این یک پیام جدی است.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
خطرات سازش.pdf
431.2K
🔴 اصلاحیه/
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت
✍️خطرات سازش رژیم امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی
❇️به قلم: رضا دهقانی -کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
مکانیسم ماشه.pdf
617.1K
🔴اصلاحیه/
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت
✍️نگاهی به تلاش واشنگتن برای فعالسازی مکانیسم ماشه
❇️به قلم: علیرضا کریمی-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
♨️سرپوش گذاشتن بر شکستهای پیدرپی با رونمایی از برنامه سوم♨️
✍ احمد بنافی
🔹بخشی از تلاش ترامپ که تا این لحظه ناکام مانده، این بوده است که با ممانعت از لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران که قرار است برابر متن برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ در مهرماه منقضی شود، ظرفیتی برای بهرهبرداری تبلیغاتی و رسانهای برای خود بسازد؛ ازاینرو تمام تلاش خود را به کار بسته تا مانع از رفع تحریمهای تسلیحاتی ایران گردد.
🔸 در این خصوص «الیوت آبرامز» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا در مصاحبه مطبوعاتی خود با خبرنگاران در روز چهارشنبه ۲۶ شهریور تأکید کرده است که تحریمهای بینالمللی علیه ایران از روز شنبه تجدید خواهد شد.
🔹آمریکاییها با ناکامی در چند مرحله، تلاش کردهاند تا تحریمهای تسلیحاتی ایران که قرار است در ۱۷ اکتبر (۲۷ مهر) لغو گردد را ابدی کنند. در این خصوص بخوانید: ۱- ارائه قطعنامه پیشنهادی به شورای امنیت برای ابدی کردن تحریمهای تسلیحاتی ایران که با مخالفت اکثریت اعضا مواجه گردید. ۲- از طریق اعمال فشار بر یکی از اعضای غربی عضو برجام، مکانیزم ماشه را فعال نمایند که هیچکدام از سه کشور غربی عضو برجام حاضر به همراهی با خواسته ترامپ نشدند. ۳- با اعمال نفوذ در شورای امنیت، از طریق تفسیر واژه «مشارکت»، ادعا کنند که کماکان حقی برای فعال کردن مکانیزم ماشه را دارند، که با مخالفت اعضا و رئیس دوره قبل و فعلی همراه شد.
🔚یک سناریوی محتمل از آنچه تیم امنیتی ترامپ بر آن اذعان دارند که روز شنبه تحریمهای بینالمللی تجدید خواهد شد، ممکن است با فشار مجدد بر رئیس دورهای فعلی شورای امنیت برای به رأی گذاشتن ادامه لغو تحریمهای هستهای ایران میان اعضای شورا باشد؛ یا سناریو محتملتر، رونمایی از برنامه سوم با استناد به درخواست برخی کشورهای عربی و غربی برای ممانعت از لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران مربوط باشد؛ به این شکل که با گنجاندن تمامی مفاد قطعنامههای قبلی ضد ایرانی شورای امنیت که برابر قطعنامه ۲۲۳۱ ملغی شده بود، بهوسیله صدور یک فرمان تحریمی جدید توسط ترامپ اعلام شود. ترامپ و تیم امنیتیاش سعی خواهند کرد که با سرپوش گذاشتن بر روی شکستهای پیدرپی خود در مواجهه با ایران، به این یکجانبهگرایی، وجهه قانونی و بینالمللی، آنهم احتمالاً از طریق اعلام حمایت چند کشور داده و در کنار آن با یک نمایش نظامی، صرفاً در سطح تبلیغاتی، به جدی نشان دادن خود اعتبار دهند.
🆔 @ahmadbanafi61
🆔 @tahlilrahbordi
🔴 #بهانه_جویی_ممنوع‼️ | اختیارات کافی است ؛ تعامل و تدبیر لازم است
✅ برخی اصلاحطلبان همواره اختیارات رئیسجمهور را کم دانسته و در برهه هایی از زمان تلاش کرده اند با تغییر قانون اختیارات خود را افزایش دهند!
🔻حالا ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاحطلب و از حامیان رئیس دولت اصلاحات در یادداشتی علیه این موضع نوشته است که خواندن آن خالی از لطف نیست:
1⃣ هر رئیسجمهوری بتواند از همین اختیاراتی که دارد بهدرستی استفاده کرده و بدون توجه به حواشی به اداره کشور بپردازد در کار خود موفق خواهد بود. اینکه بعضاً گفته میشود اختیارات رئیسجمهور کم است و محدودیتهایی برای رئیسجمهور وجود دارد قابلقبول نیست
2⃣ بهتر این است که رؤسای جمهور بهجای افزایش اختیارات یا گلایه از کمبود اختیارات به تعامل با سایر قوا بپردازند تا مشکلات جامعه هرچه زودتر حل و فصل شود ؛ اتفاقاً رئیسجمهور اختیارات زیادی دارد... رئیسجمهور میتواند با تعامل با برخی نهادها نگذارد اوضاع کشور اینگونه شود. اتفاقاً چاره کار در تعامل است و نه در تقابل
3⃣ نامزدهای ریاستجمهوری ابتدا باید وظایف، اختیارات و حیطه عملکردهای رئیسجمهور را بدانند و با علم به آن وارد انتخابات شوند تا شاید اگر توانستند رأی مردم را از آن خود کرده و رئیسجمهور شدند پس از چندی از کمبود اختیارات گلایه نکنند
🔴 یادداشت/
✅امضای ایران مشخص است
🔻سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دیروز در مراسم صبحگاه فرماندهان، مسئولین و کارکنان ستاد فرماندهی کل سپاه و در شبکه یک تلویزیون، سخنان مهمی را بیان کرد که به برخی از محورهای آن اشاره میشود.
🔹1- نقش رهبری در پیروزیهای ملت ایران: هر ملتی در ارتفاع رهبر خود بزرگ میشود و شکوه مییابد و ملت ایران در تراز رفیعی که رهبرانش از انقلاب و ایران ایجاد کردهاند، بزرگ شده است.
🔸 2- مهمترین درس دفاع مقدس: دفاع جانانه 8 ساله ما در دوران دفاع مقدس نظریه و الگوی جدیدی را در معرض همگان قرار داد که کیفیت و کمیت سلاحها، مساحت هندسی کشورها و اتصال جغرافیایی جنگی به جهان نمیتواند تضمینکننده پیروزی در جنگ باشد؛ بلکه حقیقت قدرت در قلب و دل انسانهای با ایمانی نهفته است که مصمم و با شوق شهادت به میدان میروند.
🔹 3- نقش انقلاب اسلامی در افول آمریکا: انقلاب ما بود که امریکا را فرسوده کرد؛ امریکای امروز فاقد نشاط سیاسی و بیرمق و ناتوان در تحول و شکستخورده در میدان است و تمام مفاهیمی که امریکا با آن با دنیا سخن میگفت، شکستهاند. امروز سهم امریکا از جهان در حال کوچک شدن است. امروز شعارهای انقلاب اسلامی تا قلب امریکا پیش رفته و از امریکا چیزی جز دود، آتش و شکستن حرمت انسانها در خیابانها و ناتوانی در مدیریت بیماری و فروپاشی نظام سلامت چیزی باقی نمانده است. 4- انتقام خون سردار سلیمانی: تاوان این شهادت و ترور را نظام سیاسی آمریکا باید بدهد. نظام سلطه که چنین تصمیماتی در آن گرفته شده باید به فروپاشی برسد. شما ما را به حمله هزار برابری تهدید میکنید؛ ما شما را میشناسیم؛ آنوقت که عینالأسد را زدیم، فرض داشتیم که شما پاسخ میدهید و صدها موشک آماده کردیم که اگر زدید داشتههایتان را ویران کنیم.
🔺نکته راهبردی: دفاع مقدس همپای انقلاب اسلامی از 40 سالگی عبور کرد. چهار دهه مقاومت برای انقلاب اسلامی دستاوردهای بیشماری داشته است و امنیت کشور، توفندگی قدرت در عرصههای منطقهای و بینالمللی و همچنین اوج گرفتن روحیه ایثار و شهادت در گام دوم انقلاب از آن جمله است. قدرت و هیمنه جمهوری اسلامی باعث شده است آمریکا صرفاً به تهدیدهای بزرگ اکتفا کند؛ این در حالی است که بسیاری از کشورهایی که فاقد این ویژگیها هستند با کوچکترین اشاره، حیثیت و عزت خود را به حراج میگذارند و پای اسنادی را امضا میکنند که نمیدانند در آن چه نوشته و محل امضا کجاست؟ امضای ایران مشخص است و آن مقاومت 40 ساله در برابر استکبار و زورگویی و طواغیت است و همه دنیا با امضای ایران آشنا هستند که چگونه حق سرزمین و فرزندانش را میگیرد.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
PTT-20200920-WA0054.opus
1.43M
🔴 صوتی/
✅ موضوع: مرزها و پیامدهای افشاگری و روشنگری(قسمت دوم)
🎙حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی
🔷 تحقق عدالت و مبارزه با فساد لازم و ملزم یکدیگر هستند.
🔶 از راه های تحقق عدالت و مبارزه با فساد ایجاد گفتمان، مطالبه عمومی و حرکت دادن کشور به سمت اهداف اصلی است.
🔹ایجاد دستگاهی کارآمد با نگاه تیزبین و رفتارهای قاطع در درون نظام جهت مبارزه با فساد
🔸 افشاگری همراه با جهل، دروغ، احساسات، هیجان و تعصب است اما روشنگری باید بدون ایجاد فتنه، دعوا، فساد و آگاهانه باشد.
❇️آثار روشنگری:
✔️ مطابق با عقل، خرد، ادب و حفظ حریم شخصی انسان باشد.
✔️ ایجاد گفتمان و آثار اصلاحی در جامعه
❇️آثار افشاگری:
☑️با پرچم فسادستیزی جامعه را به هم می ریزد
☑️جامعه را به سمت پرتگاه اخلاق و آداب می کشاند.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 واکنش ایران به ادعاهای غیر قانونی آمریکا
🔻 تخت روانچی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل:
🔹️ اقدامات آمریکا برای بازگرداندن تحریمهای شورای امنیت غیرقانونی، باطل و بیاثر است.
🔹️ در واکنش به اقدام آمریکا، نه تنها هیچ یک از اعضای این شورا صلاحیت آن کشور برای فعال کردن روند بازگشت تحریمهای گذشته را نپذیرفتند، بلکه از طریق نامههای انفرادی یا مشترک به رئیس شورای امنیت، ۱۳ عضو این نهاد، اعتبار حقوقی و مقبولیت نامه آمریکا را قاطعانه رد کرده اند
🔹️رئیس شورای امنیت نیز در پاسخ به سوالات اعضا در این زمینه، اعلام کرد طبق مشورتهائی که با اعضای شورا داشته و نامه هایی که از تعداد زیادی از آنها دریافت کردهام، برای من کاملاً روشن است که یک عضو موضع خاصی در این زمینه دارد و بقیه اعضا مخالف آن هستند و بنابراین، از نظر من، هیچ اجماعی در شورا وجود ندارد و رئیس شورا نیز نمی تواند اقدام دیگری به عمل آورد.
🔹️ آمریکا دیگر عضو برجام نیست، بنابراین هیچ حقی برای توسل به روند مزبور ندارد و نامه اش نیز فاقد هر گونه اثر حقوقی در حال یا آینده است.
🔹️جمهوری اسلامی ایران مطمئن است که اعضای شورای امنیت بار دیگر با تلاش آمریکا برای سوء استفاده از شورای امنیت و تضعیف اقتدار و اعتبار آن مخالفت خواهند کرد.
✅ خبر ویژه (یکشنبه 30 شهریور)
1️⃣ زنان رئیسجمهور؟!
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «زنان رئیسجمهور؟» نوشت: «زهرا رهنورد و فاطمه کروبی احتمالاً با توجه به سالها مبارزه و کنشگری سیاسی از پیش از انقلاب تاکنون بهراحتی در زمره «رجال سیاسی» قرار میگیرند. بهویژه فاطمه کروبی، همسر مهدی کروبی که همچون رهنورد در حصر نیست و با سالها سابقه مدیریتی در سطح معاون وزیر، مدیریت رسانه و البته دبیرکلی احزابی چون مجمع اسلامی بانوان، سیاستمداری تمامعیار است». رسانههای اصلاحطلب در حال برجسته کردن صحبت اخیر سخنگوی شورای نگهبان مبنی بر اینکه «شاید در آینده رئیسجمهور زن هم داشته باشیم» هستند. در همین حال پروانه سلحشوری، نماینده حاشیهساز مجلس دهم و رئیس فراکسیون زنان مجلس گذشته در گفتگو با یکی از رسانههای زنجیرهای گفته است: «فکر نمیکنم حتی بدترین زن بهعنوان رجل سیاسی میتوانست عملکرد بدتری نسبت به بعضی از روسای جمهور داشته باشد». وی درعینحال خانمها ابتکار و مولاوردی را برای حضور از سوی اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری مناسب دانسته است. عملکرد ضعیف دولت اصلاحطلب تدبیر و امید موجب شده است تا برای پیروزی در انتخابات 1400 ریاست جمهوری بر موضوعات ظرفیت ساز اجتماعی تکیه کند و در این میان چه موضوعی بهتر از ظرفیت بزرگ بانوان کشور و موضوعات فراوانی که میشود حولوحوش آن، از حقوق زنان، آزادی زن و ... مطرح کرد و با این شعارها چشم امید به پیروزی در انتخابات داشت.