eitaa logo
روابط عمومی خراسان رضوی
346 دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
5.5هزار ویدیو
50 فایل
خرسندیم با ما همراهید🌹🙏🇮🇷
مشاهده در ایتا
دانلود
به روشناییِ میان شعله می‌سوزد مگر باران؟ نمی‌سوزد اگرچه «جسم» هم آتش بگیرد، «جان» نمی‌سوزد به آتش می‌کشند این روزها قرآنِ ما را... لیک نمی‌دانند «فجر» و «طارق» و «فرقان» نمی‌سوزد نمی‌دانند این اصحاب نار، این شعله بر دوشان که «حمد» آتش نمی‌گیرد که «الرحمان» نمی‌سوزد خدای قصۀ قرآنیِ «عاد» و «ثمود»! آخر چرا این شهرها در آتشِ کفران نمی‌سوزد؟ مگر قرآن چه دارد؟ سوره سوره، خط به خط، ایمان دل مردم برای این همه ایمان نمی‌سوزد؟ به این کافرمرامان، منکرانِ نور و زیبایی بگو قرآن نمی‌سوزد، بگو قرآن نمی‌سوزد ✍
🔷پیام رهبر معظم انقلاب در پی جسارت به ساحت قرآن مجید در سوئد: اشد مجازات برای عامل جسارت به ساحت قرآن مجید مورد اتفاق همه علمای اسلام است حضرت آیت‌الله‌ خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد را حادثه‌ای تلخ و توطئه‌آمیز و خطر آفرین خواندند و تاکید کردند: اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد باید عامل جنایت را به دستگاه‌های قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد، حادثه‌ای تلخ و توطئه‌آمیز و خطرآفرین است. اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد نیز باید بداند که با پشتیبانی از جنایتکار، در برابر دنیای اسلام آرایش جنگی گرفته و نفرت و دشمنی عموم ملت‌های مسلمان و بسیاری از دولت‌های آنان را به سوی خود جلب کرده است. وظیفه آن دولت آن است که عامل جنایت را به دستگاه‌های قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. توطئه‌گران پشت صحنه نیز بدانند که حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزونتر و انوار هدایت آن درخشان‌تر خواهد شد، امثال این توطئه و عاملان آن، حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روزافزون باشند. والله غالبٌ علی اَمرِه سیدعلی خامنه‌ای ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزیر کشور: بخش زیادی از کشف حجاب‌ها، سازمان یافته و متصل به سرویس‌های جاسوسی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اهمیت به نماز علامه طباطبایی از زبان حجت‌الاسلام قرائتی 🔻بدبختی انسان از زمانی شروع می شود که رابطش را با خدای متعال قطع می کند
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امیرعبداللهیان: سفیر جدید سوئد را نخواهیم پذیرفت؛ سفیر ایران هم به سوئد اعزام نخواهد شد 🔹 وزیر امورخارجه کشورمان: وزیر امورخارجه سوئد بصورت تلفنی گفت دولت این کشور اهانت به قرآن کریم را محکوم می کند و فرد اهانت کننده صرفا مجوز تجمع داشته و نه از پلیس و نه از دولت مجوزی برای قرآن سوزی نداشته است. 🔹 به وی تاکید کردیم که بیانیه کافی نیست و فرد متخلف باید دستگیر و محاکمه شود. 🔹با توجه به پایان ماموریت سفیر فعلی سوئد با دستور رئیس جمهور سفیر جدید پذیرفته نخواهد و سفیر جدید ما به سوئد اعزام نخواهد شد تا زمانی که اقدام موثر از آنها دیده شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 پشت صحنه "نه به حجاب اجباری" اغلب مردان هستند 🍃🌹🍃 استاد حسن رحیم پور
شور مُحرّم برای یک زن در گرو حضور پرشور امّا پوشیده ی اوست و صیانت از حجاب برای وی چون سدّی مستحکم و مناسب در دفع خطر است.
🌹قدردان حافظان امنیت باشیم🌹 🔷 بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی 🌹«در واقع نیروی انتظامی عامل بسیار مهمّی است برای حفظ امنیّت کشور؛ چه در داخل شهرها، چه در جادّه‌های بین شهری و چه در مرزها؛ و این شهدای عزیز امروز که شما خانواده‌هایشان هستید، غالباً شهدای درگیری با اشرار و عناصر ضدّامنیّتیِ و مزدوران دشمنان بین‌المللی ما هستند. جایگاه این شهدا خیلی بالا است، خیلی والا است.» 🥀«اینها حافظ امنیّتند. ما همه، همه‌ی کشور ــ از مسئولین و مردم و همه ــ افتخار میکنیم به امنیّت. دشمن میخواهد امنیّت را از بین ببرد؛ میخواهد همین نقطه‌ی قوّت واضح را از جمهوری اسلامی بگیرد؛ لذا با اینها خیلی دشمنند.»
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ کودکم امّا در این بیشه جگر دارم عمو از دو دستانم برای تو سپر دارم عمو با مدد از نامِ زیبای حسن گل می کنم بر تمامِ دشمنانت من خطر دارم عمو چه کسی گفته یتیمم بیکس و کارم بگو.. من چنان تو شاهِ مظلومان پدر دارم عمو شب پنجم محرم که متعلق است به آقا زاده عبدالله ابن الحسن علیه السلام بر شما عزادارن حسینی تسلیت. 🖤🖤🖤🖤🖤 (ع) (ع)
⭕️ گفت عرق خورها و الوات هم میومدن تو مجلس امام حسین و آدم می‌شدند، الان هم به کشف حجاب‌ها گیر ندید، دستگاه امام حسین آدمشون میکنه!!. گفتم اولاً اونها عامل دشمن نبودن، اما الان حرمت شکنی و كشف حجاب در مجلس روضه پروژه رسمی و برنامه ریزی شده دشمن است. ثانیا اون عرق خور هر گناهی می‌کرد بیرون روضه بود، وارد مجلس که می‌شد حرمت نگه می داشت، اما اینها می‌خوان گناه علنی و آشکار خودشون را بیارن داخل روضه. ثالثا این گزاره که : «نباید در دستگاه امام حسین دخالت کرد»، تولیدی شیعه انگلیسی برای تائید قمه زنی و ساير انحرافات در عزاداري هاست. بفهمید زیر عَلَم چه تفکری سینه می‌زنید!.
(صلوات الله علیه): روز هـــر چشمى گريان است. مگر چشــمى که در مصيبت و عزاى علیه السلام گريسته باشد. که آن چشم در قيامت گریان نیست و به نعمت هاى بهشـتى مژده داده می شـود. 📚بحار جلد ۴۴ صفحه ۲۹۳