eitaa logo
روابط عمومی خراسان رضوی
346 دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
5.5هزار ویدیو
50 فایل
خرسندیم با ما همراهید🌹🙏🇮🇷
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷ارتباط ریشه دار مردم ایران و افغانستان برای چشم‌های سطحی بین قابل مشاهده نیست. 🏷 اگر خطری یکی از دو ملت را تهدید کند ملت دیگر قیام می کند، طالبان هم بخواهد ایران را تهدید کند ملت افغانستان را مقابل خود خواهد دید. تجربه هشت سال دفاع مقدس و دفاع شجاعانه شیعیان افغانستانی علیه دشمنان انقلاب و حراست و حفاظت از ج.ا.ا که با تقدیم ده ها شهید صورت گرفت و حضور قهرمانانه در دفاع از حریم اهل بیت تیپ فاطمیون سند روشنی از دلبستگی دو ملت قهرمان ایران و افغانستان و پیوند ناگسسته آنها باهم هست. هشدار می دهیم دشمنان انقلاب با تحریک تعدادقلیلی از عناصر تندرو در دولت طالبان سرنوشت عبرت آموز تکفیری ها در سوریه و عراق را برای خود رقم نزنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیام صدام حسین به محمدرضا شاه به روایت رئیس دفتر فرح پهلوی: ⭕️ کشتار کنید! تانکها را به خیابان بیاورید و لوله تانک را به سمت مردم بگیرید و شلیک کنید!
🔴 اعمال محدودیت‌ ترافیکی در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل 🔸️رئیس پلیس راهور فراجا: 🔹️بر اساس پیش بینی‌های صورت گرفته در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل تا ۲ میلیون زائر حضور خواهند یافت که تردد اکثر آنان با خودرو است. 🔹️از زائرانی که به صورت پیاده به سمت حرم امام خمینی (ره) حرکت می‌کنند درخواست داریم که در زمان شب و کاهش دید با وسایل روشنایی ادامه مسیر دهند و از پشت سر خودروها حرکت نکنند. 🔹️آزاد راه قم- تهران از پرترددترین محورها در روزهای ایام سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) خواهد بود که در این ایام تردد خودروهای سنگین از جمله تریلی‌ها و کامیون‌ها با محدودیت مواجه خواهند بود.
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️روابط ایران - عمان چگونه آغاز شد؟
🔴سردار کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: 🔹جمهوری اسلامی ایران هیچ موقع طالبان را به رسمیت نشناخته است ما همسایه بودیم و یکسری نشست ها با طالبان داشتیم اما اینکه بخواهیم آنها را به رسمیت بشناسیم مطرح نبوده است 🔹طالبان جرات ناامن کردن مرزهای ما را ندارد اما کسانی هستند همانند استکبار جهانی،صهیونیسم، منافقین و کسانی که چشم دیدن جمهوری اسلامی ایران را ندارند می خواهند این کار را انجام دهند که مرزهای ما را نا امن کنند و ایران و طالبان را درگیر کنند اما بدانند که هیچ موقع این اتفاق نمی افتد. 🔹بحث گزینه نظامی مطرح نیست. از این اتفاقات برای بچه‌هایی که در یک خانه باهم هستند می افتد که اختلافی بوجود می آید و دعوا می شود و بحث نظامی مطرح نیست. قطعا این مسائل با گفت وگو حل می‌شود.
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت : 🔹 طالبان یک دولت نیست و مجموعه‌ای از گروه‌های پراکنده هستند که هر کسی صبح زودتر بیدار شد می‌تواند قدرت را در افغانستان در دست بگیرد.
✍ امام صادق (عليه‌السلام) فرمودند: احدى نيست در روز قيامت مگر آنكه آرزو مى كند از زوّار امام حسين (عليه السلام) باشد زيرا مشاهده مى كنند چه كرامتى خداوند در باره آنها منظور مى فرمايد. 📚 کامل الزیارات، باب 50، حدیث 1 ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🔷تبریک رئیسی برای انتخاب اردوغان از سوی مردم ترکیه ♦️رئیس جمهور در پیامی با تبریک پیروزی مجدد «رجب طیب اردوغان» در انتخابات ریاست جمهور ترکیه، آن را نشانگر تداوم اعتماد ارزشمند ملت ترکیه به وی دانست.
24.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از شهید محمد مهدی احمدی‌ حین گشت زنی در نواحی مرزی/ شهدا شرمنده ایم
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ قطعه‌ای دیگر از خدماتی که هاشمی رفسنجانی موفق به انجامش نشد! پاسخ امام به تلاش هاشمی برای حذف بسیج از دانشگاه پس از پایان جنگ تحمیلی...
🌱[ای خواهرم؛قبل از هر چیز استعمار از سیاهی چادر تو،میترسد تا سرخی خون من]