💥 #زن_زندگی_آزادی به سبک آمریکایی | پوستر و موشن استوری
⬅️ پدیدار شدن روی اصلی دانشگاه های آمریکا
#StudentsForGaza
#freespeech
📌طرح مردم یاری همیاران آرامش اجتماعی
بدینوسیله به اطلاع شهروندان عزیز می رساند طرح مردم یاری همیاران آرامش اجتماعی و طرح شمیم ( معتمدین) در راستای کنترل وکاهش آسیب های اجتماعی با حضور ، فرمانده انتظامی شهرستان اهواز،معاونت ها وپلیس های تخصصی فرماندهی انتظامی خوزستان و سازمان های دولتی و مردم نهاد و معتمدین محلی با ارائه خدمات مضاعف رایگان از جمله سنجش سلامت ،مشاوره و روان شناسی ،خدمات رایگان پزشکی ، کارگاه آموزشی پیشگیرانه درحوزه های فضای مجازی ، اعتیاد ، تحکیم خانواده ، عفاف وحجاب، نشست با شورای محله و معتمدین محلی و رسیدگی به مشکلات شهروندان در حوزه انتظامی، برگزاری نمایشگاه ،مسابقات فرهنگی و اهدا جوایز برگزار خواهد شد.
📌زمان روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت- شروع برنامه از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ ظهر- مکان. محله زویه ، روبروی کورش خیابان شهیدسیدکریم مزرعی مسجدامام محمدباقرعلیه السلام
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شمسایی قهرمانی آسیا را به "شهید الداغی" اهدا کرد
⭕️ «وحید شمسایی» سرمربی تیم ملی فوتسال در سالروز شهادت شهید حمیدرضا الداغی، قهرمانی تیم ایران در رقابتهای قهرمانی آسیا را به «شهید غیرت» اهدا کرد.
🔰 پ.ن: آفرین به غیرت این مربی👏
بازداشت ۲۲ نفر از عوامل درگیری و تیراندازی در هویزه
🔹️فرمانده انتظامی هویزه : در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره درگیری در شرکتهای نفتی و اخلال در نظم و امنیت شرکت بلافاصله گشت پاسگاه انتظامی جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
🔹️تعداد ۲۲ نفر از عاملان اصلی درگیری و تیراندازی دستگیر شدند و در بازرسی از محل درگیری یک قبضه سلاح کلت کمری و ۲ تیغه خشاب بکار رفته در صحنه تیراندازی کشف شد.
📌 دوشنبه
☀️ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۲۰ شوال ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 29 آوریل 2024 میلادی
📎 #تقویم
ترک مجادله برای حفظ آبرو
#نهج_البلاغه
▫️مَنْ ضَنَّ بِعِرْضِهِ فَلْيَدَعِ الْمِرَاءَ
🟤 «كسى كه به آبروى خود علاقه مند است بايد بحث هاى لجاجت آميز را با ديگران ترك گويد»
✍هر كس مى خواهد آبرو، شخصيت، اصالت و قداست نفس خويش و آنچه مربوط به اوست را حفظ كند بايد مِراء را كنار بگذارد.(واژه «مِراء» به معناى گفتگوهاى لجاجت آميز و توأم با خصومت) زيرا به هنگام مراء، افراد بر سر لجاجت مى افتند و گاه انواع توهين ها را به طرف مقابل روا مى دارند و عيوب پنهانى او را برمى شمارند و هتك حرمت مى كنند، گاه درباره خودش و گاه درباره كسانى كه مورد علاقه او هستند. بنابراين افرادى كه علاقه مند به آبرو و شخصيت خود مى باشند بايد همين كه بحث آن ها با طرف مقابل به مرحله مراء رسيد كلام را قطع كنند و او را رها سازند.
📘#حکمت_362
فرارسیدن دهم اردیبهشت ماه روز ملی خلیج فارس گرامی باد.
#خلیج_همیشه_فارس