🛑 هیچ #مؤمنی نیست مگر اینکه #محب_امیرالمؤمنین است و هیچ #منافق و #کافری نیست مگر اینکه #مبغض_امیرالمؤمنین است ؛ به روایت #اهلسنت
🖇۱۷ ذی الحجه سالروز نزول آیه ود (محبت) در شان مولانا امیرالمؤمنین
🖇#غدیر_و_ولایت_امیرالمؤمنین (8)
👤 مفسرین بزرگ #اهلسنت مانند #حسکانی و #زمخشری و #قرطبی روایت کرده اند که:
⭕️ رسول الله صلواتاللهعلیهواله خطاب به امیرالمؤمنین فرمودند:
✅ يا علی قُلْ الّلهُمَّ اجْعَلْ لى عندک عهداً و اجعل لى فى صدور الْمومنين مَوَدَّة»
فانزل الله هذه الایه
فقال رسول الله لاتلقى رجلا مومنا الافى قلبه حب لعلى بن اَبى طالِب
🔰اى علی بگو
خداوندا براى من نزد خودت عهد و پيمانى قرار ده و #محبت مرا در دل هاى #مؤمنان بيفكن
حسکانی در ادامه نقل می کند که؛
🔰 سپس فرمودند: به همين جهت فرد با ايمانى را ملاقات نمى كنيم مگر اينكه در دل او #محبت_على بن ابيطالب است
📚شواهد التنزيل ج 1، ص 474
📚 الکشاف ج۱ ص ۶۴۹
📚 الجامع لأحلام القران ج۱۱ ص ۱۶۱
💢 روایات بسیاری را مفسرین و محدثین اهلسنت نقل کرده اند در اینکه این آیه برای #محبت_امیرالمؤمنین_و_اولاد ایشان نازل شده است که این روایت از حد #مستفیض بیشتر است.
سوال از اهلسنت ⁉️
۱. حکم افرادی که دشمن امیرالمؤمنین بودند و محبت ایشان را نداشتند مثل اصحاب #جمل و #صفین چیست⁉️
۲. حکم #صحابه_ای که محبت امیرالمومنین را نداشتند چیست⁉️
۳. آیا کسی که محبت او #معیار ایمان و نفاق است شایسته #خلافت است یا کسانی که حتی یک فضیلت درست ندارند⁉️
#عید_غدیر #غدیر #امام_زمان #حجاب #من_غدیری_ام
الروافض الحيدري
@ravafez_alhaydari
🛑 بزرگترین عید ، #عید_غدیر است
🖇 عید همه مبارک😍🥳
🖇 #غدیر_و_ولایت_امیرالمؤمنین (9)
👤شیخ #صدوق رحمه الله بسند صحیح روایت می کند:
✅أبی عبد الله علیه السلام قال: ....
ویوم الغدیر أفضل الأعیاد، وهو ثامن عشر من ذی الحجة وکان یوم الجمعة
⭕️امام صادق علیه السلام فرمود: ....
🔰 عید غدیر #افضل عیدها می باشد که روز هجدهم ذی حجه است که در روز #جمعه به وقوع پیوست
📚الخصال ج۲ ص۲۵۵
⭕️علامه محمد باقر #مجلسی رضوان الله علیه هم درباره روایت می نویسند:
✅ رواه الصدوق فی الخصال بسند صحیح عن أبی عبد الله علیه السلام قال: یوم غدیر أفضل الأعیاد، وهو یوم الثامن عشر من ذی الحجة وکان یوم الجمعة
🔰شیخ صدوق در خصال بسند #صحیح روایت کرده از امام صادق علیه السلام که فرمود: ....
عید غدیر #افضل عیدها می باشد که روز هجدهم ذی حجه است که در روز جمعه به وقوع پیوست.
📚مرآة العقول فی شرح اخبار آل الرسول ج۳ ص۲۶۱ ط دار الکتب الاسلامیة
#غدیر #امام_زمان #حجاب #من_غدیری_ام
روافض الحيدري
@ravafez_alhaydari
🛑 روز #عید_غدیر عجب روز بزرگی است 😍😍
🖇 عید شیعیان امیرالمؤمنین مبارک🥳
🖇 #غدیر_و_ولایت_امیرالمؤمنین (10)
⭕️امام رضا صلواتاللهعلیه فرمودند:
🔰هنگامی كه روز قیامت می شود چهار روز به سوی خدا می روند چنانكه #عروس به حجله خود می رود. گفته شد این روز ها كدامنند؟ گفت روز #قربان و روز #فطر و روز #جمعه و روز #غدیر، و براستی كه روز غدیر میان قربان و فطر و جمعه مانند #ماه میان ستاره هاست😍😍
ادامه روایت👇👇🤩
🔥الرَوافِضُ الحَیدَری🔥
🛑 روز #عید_غدیر عجب روز بزرگی است 😍😍
🖇 عید شیعیان امیرالمؤمنین مبارک🥳
🖇 #غدیر_و_ولایت_امیرالمؤمنین (10)
⭕️امام رضا صلواتاللهعلیه فرمودند:
✅ إِذَا كَانَ يَوْمُ اَلْقِيَامَةِ زُفَّتْ أَرْبَعَةُ أَيَّامٍ إِلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ كَمَا تُزَفُّ اَلْعَرُوسُ إِلَى خِدْرِهَا يَوْمُ اَلْفِطْرِ وَ يَوْمُ اَلْأَضْحَى وَ يَوْمُ اَلْجُمُعَةِ وَ يَوْمُ غَدِيرِ خُمٍّ وَ يَوْمُ غَدِيرِ خُمٍّ بَيْنَ اَلْفِطْرِ وَ اَلْأَضْحَى وَ يَوْمِ اَلْجُمُعَةِ كَالْقَمَرِ بَيْنَ اَلْكَوَاكِبِ وَ إِنَّ اَللَّهَ لَيُوَكِّلُ بِغَدِيرِ خُمٍّ مَلاَئِكَتَهُ اَلْمُقَرَّبِينَ وَ سَيِّدُهُمْ يَوْمَئِذٍ جَبْرَئِيلُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ وَ أَنْبِيَاءَ اَللَّهِ اَلْمُرْسَلِينَ وَ سَيِّدُهُمْ يَوْمَئِذٍ مُحَمَّدٌ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ أَوْصِيَاءَ اَللَّهِ اَلْمُنْتَجَبِينَ وَ سَيِّدُهُمْ يَوْمَئِذٍ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ وَ أَوْلِيَاءَ اَللَّهِ وَ سَادَاتُهُمْ يَوْمَئِذٍ سَلْمَانُ وَ أَبُو ذَرٍّ وَ اَلْمِقْدَادُ وَ عَمَّارٌ حَتَّى يُورِدَهُ اَلْجِنَانَ كَمَا يُورِدُ اَلرَّاعِي بِغَنَمِهِ اَلْمَاءَ وَ اَلْكَلاَءَ قَالَ اَلْمُفَضَّلُ سَيِّدِي تَأْمُرُنِي بِصِيَامِهِ قَالَ لِي إِي وَ اَللَّهِ إِي وَ اَللَّهِ إِي وَ اَللَّهِ إِنَّهُ اَلْيَوْمُ اَلَّذِي تَابَ اَللَّهُ فِيهِ عَلَى آدَمَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ فَصَامَهُ [فَصَامَ] شُكْراً لِلَّهِ وَ إِنَّهُ اَلْيَوْمُ اَلَّذِي نَجَّى اَللَّهُ تَعَالَى فِيهِ إِبْرَاهِيمَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ مِنَ اَلنَّارِ فَصَامَ شُكْراً لِلَّهِ تَعَالَى عَلَى ذَلِكَ اَلْيَوْمِ وَ إِنَّهُ اَلْيَوْمُ اَلَّذِي أَقَامَ مُوسَى هَارُونَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ عَلَماً فَصَامَ شُكْراً لِلَّهِ تَعَالَى ذَلِكَ اَلْيَوْمَ وَ إِنَّهُ اَلْيَوْمُ اَلَّذِي أَظْهَرَ عِيسَى عَلَيْهِ السَّلاَمُ وَصِيَّهُ شَمْعُونَ اَلصَّفَا فَصَامَ شُكْراً لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ ذَلِكَ [عَلَى ذَلِكَ] اَلْيَوْمِ وَ إِنَّهُ اَلْيَوْمُ اَلَّذِي أَقَامَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ عَلِيّاً لِلنَّاسِ عَلَماً وَ أَبَانَ فِيهِ فَضْلَهُ وَ وَصِيَّهُ فَصَامَ شُكْراً لِلَّهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى ذَلِكَ اَلْيَوْمِ وَ إِنَّهُ لَيَوْمُ صِيَامٍ وَ قِيَامٍ وَ إِطْعَامٍ وَ صِلَةِ اَلْإِخْوَانِ وَ فِيهِ مَرَضَاتُ اَلرَّحْمَنِ وَ مَرْغَمَةُ اَلشَّيْطَانِ .
🔰هنگامی كه روز قیامت می شود چهار روز به سوی خدا می روند چنانكه #عروس به حجله خود می رود. گفته شد این روز ها كدامنند؟ گفت روز #قربان و روز #فطر و روز #جمعه و روز #غدیر، و براستی كه روز غدیر میان قربان و فطر و جمعه مانند #ماه میان ستاره هاست و همانا خداوند در روز غدیر موکلینی قراره داده از ملائکه که سید آنها در آن روز #جبرائيل است و از انبیا مرسل که سید آنها در آن روز #حضرت_محمد است و از اوصیا منتجب که سید آنها در آن روز #حضرت_امیرالمومنین است و از اولیا و بزرگان خدا که سید شان در آن روز #سلمان و #ابوذر و #مقداد و #عمار است و خداوند وارد می کند این موکلین را در #بهشت همانگونه که چوپان ، گوسفندانش را وارد چراگاه می کند.
سپس مفضّل میگوید به امام صادق عرض کردم:
سرورم مرا به #روزه آن روز ( غدیر خم) أمر میکنید؟ امام سه مرتبه فرمود: آری به خدا قسم. روز غدیر خم همان روزی است که خداوند توبه #آدم را پذیرفت، پس به شکرانه اش آن روز را روزه گرفت.
روز غدیر خم همان روزی است که خداوند متعال #ابراهیم را از آتش نجات داد، پس به شکرانه اش آن روز را برای خداوند متعال روزه گرفت.
روز غدیر خم همان روزی است که #موسی هارون را به عنوان نشانه بر پا کرد، پس به شکرانهاش آن روز را برای خداوند متعال روزه گرفت.
روز غدیر خم همان روزی است که #عیسی وصیّ خود، شمعون صفا را منصوب کرد، پس به شکرانه اش آن روز را برای خداوند عز و جل روزه گرفت.
روز غدیر خم همان روزی است که #رسول_خدا علی را بعنوان نشانه بر پا کرد و فضیلت آن روز و وصیش را آشکار کرد، پس به شکرانهاش آن روز را برای خداوند تبارک و تعالی روزه گرفت
و براستی روز غدیر، روز #صیام و #شب_زنده_داری و #إطعام و #دیدار برادران (مومن) است و در آن رضایت (خداوند) رحمان و ذلت و خواری #شیطان است.
📚 إقبال الأعمال، ج ۱ ص ۴۶۶
#من_غدیری_ام #حجاب #امام_زمان
الروافض الحيدري
@ravafez_alhaydari