روان نویس_بنیامین خلخالی
سکولاریسم یا جدایی دین از سیاست از بنیان های فکریِ محوری و اصلی لیبرال هاست . نولیبرال های نسخه وطنی فی الواقع اساس رشد ، ترقی و پیشرفت جوامع غربی را در سکولاریسم میبینند و زمان بروز آن را نقطه عطف این جوامع قلم داد میکنند . حال آنکه علت بروز تفکر سکولار در جوامع غربی تفاوت اساسی با پیدایش این تفکر در جوامع اسلامی دارد.پیدایش تفکر سکولار در غرب همزمان با دوره رونسانس شکل گرفت و بعد از رونسانس رشد و نمو یافت. علت آن وجود یک نظام به اصطلاح دینی ظالم و مستبد بود . حکومتی که در بنیان های دینی دچار انحراف شدید گشته و بر خلاف ماهیت آزادی طلبانه دین علیه آزادی و حقوق بشر و حقوق زنان رفتار میکرد. بعد از رنسانس و پایان حکومت کلیساها جوامع غربی لذت آزادی بیان و عقیده را احساس کرده و شروع به نشر تفکرات مختلف کردند . در اصل زمان پیشرفت جوامع غربی بعد از پایان یافتن نظامی شروع شد که هیچ اثری از دین در آن وجود نداشت ولی ب نام دین حکومت میکرد. و لی علت آن کنار گذاشتن دین نبود بلکه تجاوز ها و جنگ ها و اشغالگری ها و تاراج ملل دیگر که بعد از قرن شانزده با نام استعمار آغاز شد از دلایل مهم پیشرفت این کشورهاست . منتها پیدایش تفکر سکولار در جوامع اسلامی بخصوص ایران شیعی اختلافات اساسی با علت پیدایش آن در غرب دارد. یکی از دلایل ایجاد این فکر که نهاد سیاسی باید از نهاد دینی جدا شود این بود که در زمان استعمار مهمترین عامل مقابله با دشمن خارجی و نفوذ آن به داخل کشورها همین دینی بودن جامعه بود . از زمانی که اسلام وارد ایران شده هر گاه که ظلمی چه داخلی چه خارجی بر مردم ایران وارد شده است اولین و قدرتمند ترین نهادی که در مقابل آن قد علم کرده دین و علمای دین بوده است . تاریخ گواه این ماجراست. و در واقع دین اسلام و بخصوص تفکر شیعی همیشه مانع نفوذ استعمار در کشور ما بوده است بر همین اساس کشور های غربی این تفکر جدایی دین از سیاست را در جامعه ما تزریق کردند تا جلوی این مقابله را بگیرند.حال آنکه اسلام دینی کاملا سیاسی است و اصلا جدایی دین از سیاست و اقتصاد بمعنای کنار گذاشتن کل اسلام است . مدارک و شواهد این ماجرا در تاریخ معاصر ایران مشهود است. طرفداران این تفکر سهوا یا عمدا برداشتی غلط را از این تفکر را شایع مینمایند و سوار بر سیاست زده ترین و غرض ورزانه ترین حرکات و کلمات سعی در حقیقی جلوه دادن تفکرات و برداشتهای غلط خود دارند... باشد که هوشیار باشیم
بنیامین خلخالی
#دانش_سیاسی
#سکولاریسم
@ravanneviss
در علم بازاریابی برای تحلیل انواع بازارها از ماتریسی بنام ماتریس BCG استفاده میکنند . در این ماتریس که نمونه آن در شکل بالا موجود است، انواع بازار را به چهار دسته تقسیم میکنند .
🔶️۱. بازارهایی که میزان رشد کمی دارند و از نظر زمانی زود گذر هستند و همچنین برای کسب و کار مورد نظر سود آوری کمی دارند . این بازارها را اصطلاحا به سگ تشبیه میکنند .
🔶️۲. بازارهایی که رشد و عمر زیادی ندارند ولی بسیار پول ساز و پر درآمدند که به این بازارها اصطلاحا گاو پول ساز یا گاو شیرده میگویند
🔶️۳. بازارهایی که جای رشد بسیاری دارند و درآمد بسیار خوبی هم از آنها حاصل میشود که به ستاره مشهورند
🔶️۴. بازارهایی که جای رشد بالایی دارند ولی شرکت هنوز نمیداند چگونه و از چه طریقی میتواند از آنها کسب درآمد بالا داشته باشد .
✔نکته جالب توجه نسخه ای است که برای برخورد با این بازارها میپیچند
⚠️۱.در بازار نخست توصیه میشود که شرکت مربوطه اصلا وارد نشود چون صرفه اقتصادی ندارد
⚠️۲. بازار دوم فقط جای کسب درآمد است و چون کوتاه مدت است شرکت فقط باید تا میتواند از آن پول بسازد و ارزش آفرینی برای مشتری معنایی ندارد
⚠️۳. بازارهای نوع سوم که اصل هدف شرکت است و باید استراتژی ویژه ای برای آن داشته باشد...
⚠️۴. بازارهای چهارم که معمولا بخشی از درامد حاصل از گاو پول ساز را برای طراحی مدل درآمدی و برنامه بازاریابی در آن هزینه میکنند تا آن را به بازار ستاره تبدیل کنند .
⬅️حال به سخنان اخیر ترامپ راجب عربستان باز گردید . ((عربستان برای ما مانند یک گاو شیرده است و تا میشود باید آن را دوشید ...))
چه تصور میکنید ؟ نگاه آمریکا به عربستان دقیقا بازاری موقتی است که فقط باید از آن پول بسازد و هیچ ارزش آفرینی برای آن ندارد . نسخه عربستان را قبلا پیچیده اند آل سعود از نظر آمریکایی ها رفتنی است . حالا میشود از حمله مضحک به سوریه بیشتر رمز گشایی کرد . راضی کردن پادشاه عربستان با چند موشک در مناطق غیر استراتژیک بدون تلفات شاید راهی برای نفوذ بیشتر به چاهای نفت عربستان است .
سیاست به ما همیشه یکچیز میگوید...👇
⏏❌همه چیز آنطور که بنظر میرسد نیست . این شعبده سیاست است . شعبده باز کارش همین است حواس شما را جایی پرت میکند که خبری در آنجا نیست و کار را جای دیگری انجام میدهد . برای همین شما هر قدر که بیشتر دقت کنید گمراه تر خواهید شد . گاهی لازم است چهارچوبهای ذهنی را بردارید و بازتر فکر کنید . البته مسلما این تنها هدف آمریکا از حمله به سوریه نیست ولی میتواند یکی از دلایل اصلی باشد
بنیامین خلخالی
@ravanneviss
روان نویس_بنیامین خلخالی
راهکار مقابله این است نه فحاشی و بی ادبی... 👇👇👇👇 @ravanneviss
راهکار مقابله این است نه فحاشی و بی ادبی. افرادی همچون مسیح علینژاد صرفا عروسکهای خیمه شبازی هستند که هر از چندگاهی از گوشه ای سر بر می آورند . چند صباحی هستند و بعد از آن که نقششان تمام شد کمرنگ و کمرنگتر میشوند و در آخر افول میکنن. این افراد نیستند که مهم اند بلکه این جریان ها هستند که اهمیت دارند. برای مقابله با جریان ها باید جریان سازی کرد. در قید و بند افراد بودن باعث غفلت از اصل ماجرا میشود . امروز در تمام زمینه های #فرهنگی #سیاسی #اقتصادی #اجتماعی #مذهبی حرف اول را #تلیغات میزند .
برای جریان سازی باید تبلیغ بلد بود. وقتی شما توانستید با بکار گیری درست ابزار هایتان و ایجاد جذابیت ، توجه مخاطبتان را از جریانی به جریان دیگر جلب کنید یعنی قدم اول را بدرستی برداشته اید. در قدمهای بعد راهکار ایجاد علاقه از طریق ارائه ارزش است . اجرای این اقدامات بعلاوه ارزش درک شده توسط مخاطب منجر به ایجاد علاقه میشود و در نهایت قدم آخر ارائه #سبک_زندگی .#life_ style.
است .
این بازی امروز رسانه است .
امروز رسانه های غربی با بکار گیری همین روش ها در حال ترویج فرهنگ خود به خارج از مرزهای سرزمینی هستند. ولی ما در اکثر مواقع در ابتدا به دنبال گام آخر میرویم . این نوع حرکات جواب نداده نمیدهد و نخواهد داد.
البته خوشبختانه همیشه شاهد حرکات خودجوش مردمی زیرکانه و هوشمند همچون حرکت امروز #دختران_ انقلاب بوده ایم که آبی بوده بر تمام آتش های #دشمن
جریان دختران انقلاب نباید رها شود. این جریان را همه باهم تبلیغ کنیم و ادامه دهیم . این قدم اول است ...
بنیامین خلخالی
@ravanneviss
روان نویس_بنیامین خلخالی
چند وقت پیش وقتی مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا شد در پستی که الان در صفحه ام موجود است گفتم که ...👇👇
چند وقت پیش وقتی مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا شد در پستی که الان در صفحه ام موجود است گفتم که یکی از اهداف آمریکا از این انتخاب ایجاد ترس و وحشت است و اینکه خود را قوی تر از چیزی که هست نشان دهد و مطرح کردم که این نمایشها یعنی آمریکا امروز ضعیف تر از هر زمان ممکن است و آماده امتیاز دادن. تهدید اخیر ترامپ هم در ادامه همین استراتژی است و نباید زیاد به آن اهمیت داد . بنده فکر میکنم رهبر انقلاب هم که همیشه مواضع محکمی در مقابل دشمن داشتند واکنش خاصی به این سخنان ترامپ نشان ندهند . یادمان نرود که ترامپ کره شمالی را هم ابتدا تهدید کرد و در آخر حقیرانه عقب گرد نمود . همچنین باید بیاد داشت که ترامپ فقط یک توئیت زده است اما آقای اوباما ما را تهدید به حمله اتمی کرد در زمانی که آقایان در حال مذاکره با آمریکا بودند . ترامپ یک بیزنس من است در عالم تجارت آنهم از نوع لیبرال این متداول است که برای پرستیژ شما خود را بالاتر و فراتر از چیزی که هستید نشان دهید . منتهی عالم سیاست با عالم تجارت کمی متفاوت است. البته مطمئنا احمق و بیسواد دانستن ترامپ و مشاورانش خود عین حماقت است . باید کاملا هوشیار بود و ما نباید با دیوانه و بی سواد دانستن دولت آمریکا سر خودمان و مردممان را شیره بمالیم. در آخر چیزی که مهم است این است که ایران باید بیش از پیش صدایش را روی آمریکا بلند کند باز هم میگویم این آمریکا طبلی تو خالی است
بنیامین خلخالی
@ravanneviss