🔷 شهید آوینی: «دهکده جهانی واقعیت پیدا خواهد کرد، چه بخواهیم و چه نخواهیم. این همان دهکده ای است که بر سر ساکنانش آنتن هایی روییده است که یکصد و پنجاه کانال ماهواره ها را مستقیماً دریافت می کنند. این همان دهکده ای است که در آن روبوت ها عاشق یکدیگر می شوند.
🔹این همان دهکده ای است که در آن بَت مَن و ژوکِر با هم مبارزه می کنند. این همان دهکده ای است که در تلویزیون هایش دختران شش ساله را آموزش جنسی می دهند، همان دهکده ای که در آن گوسفندهایی با سر انسان و انسان هایی با سر خوک به دنیا می آیند.
🔹این همان دهکده ای است که در آن دویست و چهل و شش نوع تجاوز جنسی رواج دارد اما عجیب اینجاست که باز هم این همان دهکده ای است که در زیر آسمانش بسیجیان در رَمل های فکه زیسته اند، همان دهکده جهانی که در نیمه شب هایش ماه، هم بر کازینوهای لاس وِگاس تابیده است و هم بر حسینیه دوکوهه و گورهایی که در آن بسیجیان از خوف خدا و عشق او می گریسته اند. دنیای عجیبی است، نه؟»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»، مقاله «انفجار اطلاعات»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
18.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 شب قدر از منظر شهید سرباز قاسم سلیمانی
♦️اولین دعای امشبمان ظهور حضرت مهدی (عج) و نابودی اسرائیل حرام زاده باشد.
🔸بسیار زیبا و اثرگذار، برای عزیزان خود ارسال کنیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 در شب قدر دعا برای شهادت عُشّاق در عملیات آزادسازی فلسطین (انشاالله به زودی) فراموش نشود.
امروز هم مثل شهیدان بیقرارم
شوقی به دل غیر از نثار جان ندارم
در خاطرم شد زنده یاد فاطمیون
یاد شلمچه، یاد فکه، یاد مجنون
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 کوثر آوینی: «مستندهای روایت فتح که تیتراژ نداشت، یعنی اصلا کار بدون شناسنامه ارایه میشد. چون این تلقی وجود داشت که ساخت آنها انجام وظیفه است و قرار نیست کار به نام فرد خاصی ثبت شود، یک کار گروهی که خود پدرم بهشدت سعی میکرد بین عوامل گروه همین نوع نگاه را اشاعه دهد؛ که مثلا صدابرداری که میرود همکار تصویربردار میشود حس نکند که اهمیت کارش کمتر از اوست یا فیلمبرداری که کار را به پدرم تحویل میدهد حس نکند که کار او کماهمیتتر از کار پدرم است که تدوین را انجام میدهد یا نریشن را مینویسد.
🔹اما واقعیت این است که در نهایت مجموعه روایت فتح حاصل نگاه شخصی پدرم به جنگ و همچنین درک شخصی او از تکنیک فیلمسازی بوده است. سلیقه شخصی اوست که به این مجموعه وحدت میبخشد. آن جنبه هنری مورد اشاره شما را شاید بیشتر بتوان در تمهیدات تکنیکی بسیار سادهای دید که از فرط سادگی شاید مورد توجه قرار نگیرند مثل نوع استفاده از دوربین روی دست، استفاده نکردن از سهپایه و میکروفن؛ و همچنین تاثیر نریشنها. ویژگی نریشنها این است که درباره وقایعی که در تصویر دیده میشود به تماشاگر دیدگاه مشخصی میدهند.»
🔸منبع: «کوثر آوینی، دختر شهید آوینی، سایت ایسنا، ۱۳۹۱/۱/۱۹، کدخبر: ۹۱۰۱۱۹۰۴۵۲۷»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 برشی از مستند «روایت فتح» و حال و هوای زیبای شهر تهران در هنگام بدرقه رزمندگان
♦️چقدر دلمان برای این مینی بوس های آخر فیلمی و شعارهای مسافرانش تنگ شده است.
🔸چقدر تفاوت است میان بدرقه کننده و بدرقه شوند و حال آنکه همه هم انقلابی اند!
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «انقلاب اسلامی به عنوان یگانه مظهر حق در جهان امروز، تنها در نبرد رو در رو با باطل است که به تمامیت میرسد و این چنین رو در رویی ما با آمریکا، به عنوان مظهر بزرگ شیطان اجتنابناپذیر و حتمی است.
🔹اگرچه هنوز شیطان بزرگ بر این قصد نیست که پای در عرصه آن نبرد سرنوشت بگذارد، اما به هر تقدیر، مبارزه کنونی ما با آمریکا، مبین این حقیقت است که نور انقلاب اسلامی با سرعتی بسا بیشتر از آن چه بتوان تصور کرد، پهنه سیاه شب جاهلیت را تسخیر میکند و پیش میرود.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «ای شهیدان، برای ما حمدی بخوانید که شما زندهاید و ما مُرده!»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 برشی از مستند «روایت فتح» با صدای آسمانی شهید آوینی از آخرین لحظات نبرد تاریخی مدافعان در خرمشهر و جملاتی عجیب!
🔸کلیپی که ما را به بهشت می برد. یالثارات الحسین
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «اگر مرگ انسان آغاز حیات طیبه جاودانگی اش باشد، نفس های او قدم های است که به سوی جاودانگی برمی دارد. راه حق آمیخته با دشواری هاست اما از این دشواری ها شیرین تر هیچ نیست!»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ۱۲ فروردین سالروز پیاده شدن مجدد اسلام بر کره زمین گرامی باد.
♦️شهید آوینی: «بیایید تاریخ را دیگرباره بنویسیم. تاریخ رسمی، تاریخ پادشاهان و ستمگران است. بیایید تاریخ مظلومان را بنویسیم، تاریخ نهضت خونین انبیا را، تاریخ مبارزه حق و باطل را، تاریخ استقامت را... آنان به خیال باطل خویش ما را و یاد ما را از تواریخ رسمیحذف کردهاند.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ۱۲ فروردین سالروز تشکیل مردمی ترین حکومت تاریخ بشریت، جمهوری اسلامی ایران گرامی باد.
♦️شهید آوینی: «در آغاز دهه هشتاد میلادی واقعه بسیار شگفت آوری در کره زمین روی داد که غرب را از خواب غفلتی که به آن گرفتار آمده بود خارج کرد. در نقطه ای از کره زمین که یکی از غلامان خانه زادِ کاخ سفید حکومت می کرد، ناگهان میلیون ها نفر از مردم از خانه ها بیرون ریختند و فارغ از ملاحظات و معادلات غریزی مربوط به حفظ حیات، سینه در برابر گلوله ها سپر کردند و ارتشی هم که ده ها میلیارد دلار خرج آن شده بود به انفعالی گرفتار آمد که چاقو در برابر دسته خویش دارد: چاقو دسته اش را نمی برد.
♦️مردم چه می خواستند؟ عجیب اینجاست. مردم چیزی می خواستند که هرگز با عقل حاکم بر دنیای جدید جور در نمی آمد: حکومت اسلامی! نمونه ای هم که برای این حکومت سراغ داشتند به سیزده قرن پیش باز می گشت.
♦️مردم ایران این پیام را از کدام رادیو و تلویزیون، فیلم و یا تئاتری گرفته بودند؟ این پرسشی بود که غرب نمی توانست به آن جواب گوید. مهم نیست که غرب این نوع حرکت های اجتماعی را چه می نامد: بنیادگرایی، ارتجاع و یا هر چیز دیگر، مهم این است که این واقعه نشان داد حصارهای اطلاعاتی قابل اعتماد نیستند.»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»، مقاله «انفجار اطلاعات»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ۱۲ فروردین سالروز تشکیل رسمی حکومت جمهوری اسلامی و دغدغه شهید آوینی در خصوص انقلاب
♦️ شهید آوینی: «آنچه که مسلّم است این است که ساختمان نظام جمهوری اسلامی بر اصولی شکل گرفته است که ضعفهای فردی و جزئی را در موجودیت کلیِ خود مستحیل و این امکان را از بین میبرد که خدای ناکرده در ذات اسلامیِ نظام تغییری حادث شود و دشمنان داخلی و خارجی از این لحاظ امید در باد بستهاند.
♦️اما از سوی دیگر، هرگز نباید از این حقیقت غافل شد که آنچه دشمن را طمعکار میکند این است که مع الأسف نشانههای بسیاری از گرایشهای لیبرالیستی و غربگرایانه در غالب مؤسساتِ وابسته به دولت و علیالخصوص در مراکز فرهنگی و هنریِ آن به چشم میخورَد که چهره مشوّهی از نظام جمهوری اسلامی در دیدگان نامحرم مینشانَد.
♦️نگاهی جامع به کتابفروشیها، گالریهای خصوصی و غیرخصوصی، موزهها، تئاترها و سینماها، رادیو و تلویزیون، فعالیتهای فرهنگی و هنریِ پارکها، هتلها و دیگر مؤسسات تحت پوشش بنیادهای دولتی و نیمهدولتی، با صرف نظر از استثنائاتی معدود، دوستان انقلاب را سخت به اضطراب و حیرت میاندازد و دشمنان را به طمع.
♦️اگر فساد جنسی و غیرجنسی رایج در خیابانها، بازارها و مؤسسات خصوصی و غیرخصوصی را نیز به آنچه گفتیم علاوه کنیم، طرحی از یک توطئه شیطانیِ گسترده در پس پرده خواهیم دید.»
🔸منبع: کتاب «آغازی بر یک پایان»، مقاله «گرداب شیطان»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini