🛎 خواص، ارزش غذایی و مواد مغذی #طالبی چیست
🌾 طالبی میوه ای است که ارزش تغذیه ای بی نظیری دارد و برای سلامت چشم مفید است.
به گزارش ایلنا، طالبی سرشار از مواد مغذی است. طالبی دارای ویتامین A (به شکل بتاکاروتن)، همچنین ویتامین C و به علاوه منبع خوبی از پتاسیم است. یکی دیگر از مزایای این میوه خوشمزه این است که گوشت نارنجی رنگ این میوه پر از عطر و طعم و در عین حال کم کالری است.
🌾 طالبی مانند خربزه و هندوانه دارای مقدار بالایی آب است (حدود ۹۰ درصد) اما این بدان معنا نیست که این میوه ی محبوب ارزش تغذیه ای ندارد. یک فنجان طالبی حاوی فقط ۵۵ کالری است، که بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه ویتامین A، بیش از ۵۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C را تامین میکند. منبع خوب پتاسیم و حاوی ۱٫۵ گرم فیبر است.
🌾 طالبی منبع غذایی غنی از ویتامین های A و C است، این ویتامین ها هر دو آنتی اکسیدان هایی هستند که بدن شخص را سالم نگه میدارند. آنتی اکسیدان ها میتوانند اثرات محافظتی را با خنثی سازی رادیکالهای آزاد داشته باشند، که میتواند DNA را به سلولهای آسیب دیده برسانند و باعث التهاب مزمن بدن شوند.
🌾 رادیکالهای آزاد باعث آسیب و اختلال میشوند و میتوانند به درمان بیماریها کمک کنند. آنتی اکسیدانها از بیماریهایی مانند سرطان، بیماریهای قلبی و آرتریت جلوگیری میکنند.
🔺 سلامت قلب
براساس شواهد موجود، رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات با کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مرتبط است، و میتواند با کاهش فشار خون، همراه باشد.
🔺 سلامت چشم
با گنجاندن مقدار بیشتر میوهها و سبزیجات در رژیم غذایی خود میتوان چشمهای خود را سالم نگه داشت و همینطور سبب دفع آب مروارید شد.
🔺 هضم
مقادیر بالای فیبر و آب در طالبی میتواند به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک کند.
📕 منبع: تابناک
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
⬅️ گفت و گو با دکتر حسین روازاده در برنامه مناظره
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🌷 با عرض سلام خدمت اعضای محترم مجموعه احیای سلامت
🌼گروه های پرسش و پاسخ استانی احیای سلامت در #سروش راه اندازی شد.
🌸 هم اکنون میتوانید از طریق لینک های زیر به گروه استان خود ملحق شوید.
✅ گروه رشت احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/CUY8r6IskWlaJ4KATt15Hmdf
✅ گروه شوش احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/hbUte1QqR2lVBzkTCvNcd60Y
✅ گروه لرستان احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/jzAPl5BfNLmDM3Shig1yTZvb
✅ گروه کرمانشاه احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/tbAKUrICc35RnuYLwQWFNe8h
❌❌اخطار اخطار اخطار❌❌
در صورت مشاهده ورود اعضای تکراری در گروه های سروش از همه گروه ها حذف خواهید شد ❗️فقط در یک گروه عضو شوید❗️
🌿کانال رسمی حکیم دکتر روازاده|مرجع طب اسلامی ایرانی🌿:
💊 #مسکن های گیاهی و طبیعی قوی
🔺🔹بسیاری از مُسکنهای گیاهی، گیاهانی هستند که همیشه در دسترس بوده و بهراحتی قابل استفاده و مصرف هستند اما بسیاری از مردم از خواص شگفتانگیزشان بیاطلاع هستند؛ بدون شک اگر مردم از فواید این گیاهان مطلع باشند هیچوقت بهسراغ مسکنهای شیمیایی نمیروند.
🔺🔹 با 11 مُسکن گیاهی و طبیعی قوی در طب سنتی آشنا شوید
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ یکی از دغدغههای مهم بسیاری از بیماران و نیز دوستداران طب سنتی، دانستن مسکنهای گیاهی و گیاهان جایگزین مسکنهای شیمیایی برای کاهش دردها و آلام جسمی و روحی است.
🔺🔹 امروزه مصرف قرصهای مسکن شیمیایی بهدلیل سرعت عملی که در کاهش درد دارند، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است؛ فارغ از آسیبها و عوارضی که ممکن است در صورت مصرف بیدلیل و عدم توجه به اینکه کدام مسکن برای کدام درد قدرت تسکیندهندگی بیشتری دارد، روز به روز به تعداد مصرفی این قرصها توسط افراد افزوده میشود.
🔺🔹 با وجود اینکه این روزها مصرف قرصهای مسکن برای کاهش دردهای مزمن افزایش قابل توجهی پیدا کرده اما این داروها گاهی اعتیادآور هستند و معمولاً مصرف زیاد آنها عوارض جانبی متفاوتی برای فرد بهدنبال خواهد داشت.
🔺🔹 بسیاری از مسکنهای گیاهی، گیاهانی هستند که همیشه در دسترس بوده و بهراحتی قابل استفاده و مصرف هستند اما بسیاری از مردم، از خواص شگفتانگیزشان بیاطلاع هستند؛ بدون شک اگر مردم از فواید این گیاهان و ادویهجات مطلع باشند، هیچوقت بهسراغ مسکنهای شیمیایی نمیروند.
🔺🔹 طبیب و حکیم بزرگ ایرانزمین، ابوبکر محمدبن زکریای رازی (رضی الله عنه) میفرماید “طبیب حاذق کسی است که بیمار را با آنچه که در دسترسش دارد درمان کند”. خوشبختانه بسیاری از مسکنهای گیاهی بهعنوان ادویه غذایی در دسترس همگان است که با اطلاع از نحوه مصرف آنها میتوان عامل و عوامل ایجادکننده درد را بدون هیچگونه عوارض جانبی و Side Effect از بین برد.
🔺🔹 از جمله این داروها که لازم است همگان بهعنوان اقلام دارویی در جعبه داروخانه منزل خود داشته باشند، میتوان به مواردی از جمله: فلفل قرمز، فلفل سیاه، گل میخک، سیر، زنجبیل، برگ گیاه خرگوشک، روغن بادام تلخ، عطر مشک کاملاً طبیعی، زردچوبه، فلفل سیاه و سفید، ریشه گیاه بید، بذرالبنج یا تاتوره، عرق نعناع، بومادران، بابونه، هندوانه ابوجهل، کندر، عنبر نساء و روغن سیاهدانه را نام برد.
➖ هوفاریقون در درمان افسردگیهای خفیف خصوصاً در افراد مسن توأم با اختلالات اضطرابی، مؤثر بوده و از پیشرفت آن جلوگیری میکند.
➖ نعناع میتواند در شل شدن عضلات صاف دستگاه گوارش، کاهش گاز داخل رودهها، افزایش صفرا “کاهش ترشح اسید معده” و نهایتاً اثر ضداسپاسم در اختلالات عضلانی ــ عصبی نقش مؤثری ایفا کند.
➖ چای ریشه زردچوبه دارای خاصیت ضدالتهابی بسیار خوب و قوی است و میتواند جایگزین آسپیرین، دیکلوفناک و حتی ایبوپروفن باشد.
➖ چای ریزوم گیاه زنجبیل یا دمنوش گل بومادران در درمان دردهایی همچون دردهای گوارشی، دردهای قاعدگی بانوان بهتر از مفنامیک اسید بهعنوان مسکن گیاهی ظاهر میشود.
➖ برای تسکین درد گوش، حبه سیری را گرم کرده و در مجرای گوش قرار دهید که در درمان مجرب است و برای درمان وزوز گوش با قطرهچکان، ۳ قطره روغن بادام تلخ در هر گوش چکانده شود.
➖ برای تسکین درد دندانها، فلفل قرمز را خشک و پودر کرده مقدار نصف قاشق چایخوری پودر را در یک لیوان آب جوش حل کنید، سپس یک قاشق غذاخوری از این محلول را با آب جوش رقیق کرده بنوشید که در درمان مجرب است.
➖ برای تسکین سردردهای سینوزیتی، روغن کنجد را به پیشانی و ملاج ماساژ دهید و دود برگ گیاه خرگوشک یا دود کندر یا دود عنبرنساء را روزانه یک بار بهمدت ۳ هفته استنشاق کنید.
➖ برای تسکین دردهای استخوانی و نیز دردهای مفصلی، مقداری از زاج سفید را پودر کرده سپس همراه با روغن زیتون کهنه مخلوط کنید و مواضع درد را ماساژ دهید.
➖ برای تسکین دردهای عضلانی بهجای مصرف ایبوپروفن یا دیکلوفناک و پیروکسیکام، مقداری مشک آهوی ختن را با کمی گلاب و روغن سیاهدانه مخلوط کرده و مواضع درد را ماساژ دهید که در درمان مجرب است.
➖ برای تسکین دردهای استخوانی و عضلانی در بیمارانی که قصد ترک اعتیاد دارند، بهترین مسکن گیاهی #ضددرد جایگزین متادون، دمنوش بذر گیاه بذرالبنج یا تاتوره یا دمنوش گلبرگهای شقایق نعمانی است.
➖ بهترین مسکن گیاهی ضددردهای قلبی که میتوان بهجای آسپیرین در بیماران قلبی استفاده کرد، ریشه گیاه بید است؛ ریشه این گیاه بهمراتب بهتر از آسپیرین عمل میکند و اصلاً قابل مقایسه با آسپرین نیست؛ این بیماران لازم است صبح ناشتا هر روز یک تا ۳ حبه سیر میل کنند.
📕 منبع: خبرگزاری تسنیم
📌 #نکته_های_شنیدنی: تأثیر محیط و اثرات غذاها در بدن – بخش اول
🍃 ماشین بدن انسان تحت تأثیرات گوناگونی قرار دارد. از این رو همیشه بیک حال و روش نبوده بلکه هر آن تغییراتی در آن رخ میدهد که ناشی از اعصاب میباشد. اعصاب در اثر تحریک به جنبش درآمده و تظاهراتی را موجب می گردند.
🍂 این تظاهرات بستگی زیاد با ترشحات غدد مترشحه درونی مانند تخمدان ، بیضه، یا هیبیوفیز، تیروئید و فوق کلیوی و غیره دارد. هر یک از غدد مزبور ترشحات ویژه ای داشته و اثر مخصوصی در نمو بدن و روی اعصاب و مغز دارند که در علم فیزیولوژی مفصلاً در باره آنها توضیح داده شده است .
📕 منبع: راز درمان جلد اول ص۸۷، اثر شادروان دکتر عبدالله احمدیه.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
💠 آشنایی با #لغات_و_اصطلاحات طب اسلامی ایرانی: سِیاتیک (Sciatica)
🔺 سِیاتیک (Sciatica): درد عرق النساء. درد و التهاب عصب #سیاتیک. معمولاً نام سیاتیک به عصب نسائی بزرگ (عصب سیاتیک بزرگ) اطلاق می شود. این عصب از رأس مثلث شبکه خاصره تولید و در حقیقت دنباله این راس است عصب مزبور درشت ترین عصب بدن است و از بریدگی بزرگ نسائی در زیر عضلۀ هرمی لگن خارج میشود، عرض این عصب درابتدا حتی به یک و نیم سانتی متر هم می رسد، ابتدا درسرین بطور مایل و بعد ازناحیه خلفی «عقبی» ران تا حفره رکبی «زانوئی» قائماً پائین می آید و از آنجا به بعد به دو شاخه انتهایی تقسیم می شود.
🔺 عصب مذکور در سرین بوسیله عضله سرین بزرگ پوشیده می شود و در ناودانی که بین استخوان وَرَک برآمدگی بزرگ استخوان رانی است پائین می آید و یکی از نقاط دردناک این عصب درهمین محل است. عرق النساء بزرگ. درد مربوط به عصب سیاتیک را نیزبنام سیاتیک خوانده و آن عبارت است ازدرد شدیدی است.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
⭕️ نهی مادران از دادن #شیر خود به کودک در سه روز اول زایمان به نقل از حکیم سید اسماعیل جرجانی
🍃 در فرهنگ ایرانی اسلامی حداقل سه روز اول زایمان به خاطر سوءمزاج به نوزاد مطلقاً شیر نمی دادند. مانند زمانی که مادر به شدت عصبانی می شود و خوراندن آن شیر به نوزاد توصیه نمی شود چرا که تولد هزار بیماری را در پی دارد لذا آن شیر عصبانی را می دوشند و دور می ریزند و هنگام آرامش مادر مبادرت به نوشاندن شیر می کنند.
⬅️ اما مهم آنکه سید اسماعیل جرجانی در ذخیره خوارزمشاهی درگفتار پنجم اندر تدبیر پروردن طفلان در باب دوم اندر شیر دادن، گفته است:
🍃 «اگر سببی نباشد که شیر مادر تباه شده باشد، شیر هیچ کس سودمندتر از شیر مادر نباشد لکن یک هفته یا بیشتر؛ چندانکه مادر از رنج زادن و از سوءالمزاج که از آن رنج، تولد کرده باشد برآساید، اگر کسی دیگر شیر دهد صواب باشد. و مادر تا آن روز که شیر خواهد داد از هر روز شیر خویش همی دوشد و می ریزد .» (ص۲۰۹)
📜 برای علاقه مندان تصویری از این مطلب در نسخه خطی درج می گردد. 👇👇👇
📕 منبع: ذخیره خوارزمشاهی (ص۲۰۹) -حکیم سید اسماعیل جرجانی
#مقالات
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
☕️ طرز تهیه #چای به
👨🍳 روش تهیه:
☕️ برای تهیه چای «به» باید به اندازه نصف قاشق غذاخوری «به» خشک شده را در یک لیوان آب جوشیده ریخت و در آن را گذاشت تا دم بکشد. بعد از یک ربع این چای آماده نوشیدن است. و همراه عسل میل نمائید.
🔹🔸در فصولی که «به» در دسترس است، میتوان برای تهیه چای آن از میوه تازه هم استفاده کرد.
☕️ به این ترتیب که میوه را رنده میکنند و یک قاشق غذاخوری از آن را در آب جوش میریزند و بعد از یک ربع چای به دست آمده را مصرف میکنند.
🔹🔸 به تقویت دستگاه گوارش و قوای مغزی کمک می کند و نوشیدنی آرامش بخش است.
☕️ درمان گلو درد و سرفه
🔹🔸 لعاب خیس کرده به دانه گلودرد را تسکین و سرفه را درمان میکند. همچنین برای رفع عطش، سوزش دهان و گرفتگی صدا، خوردن به دانه بسیار موثر است.
☕️ سلامت روان
🔹🔸 جوشانده برگ به، از راههای درمان عصبانیت است. ویتامین B موجود در به ، نیز سبب آرامش اعصاب و تقویت قلب میشود.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ حکیم دکتر روازاده
⬅️ علت کمبود #ویتامینD
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
درد دندان.mp3
2.58M
🎵 #صوت حکیم دکتر روازاده
⬅️ #درد_دندان
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
📣 قابل توجه حامیان احیای سلامت 📣
🔴 از علاقمندان به احیای فرهنگ اسلامی- ایرانی(بومی) درخواست می گردد رویدادهای خبری در حوزه تغذیه، سبک زندگی، تدابیر طبی، کشاورزی، دام، ماکیان و معماری را برای آی دی “گنجینه اخبار و تجربیات مردمی” ارسال نمایند.
📚 منابع شما می تواند: رویدادهای خبری مندرج در روزنامه ها، مجلات، نشریات، سایت ها، شبکه های تلویزیونی داخلی و خارجی و ... باشد.
⬅️ طریقه ارسال مطالب به آی دی “ #گنجینه اخبار و تجربیات مردمی”:
1️⃣ ارسال پیام در پیام رسان های #سروش، #ایتا و تلگرام به آی دی “گنجینه اخبار و تجربیات مردمی“
📲 @Ganjine_akhbar_tajrobiyat
2️⃣ تماس با روابط عمومی به شماره ۶۶۹۲۰۱۲۸-۰۲۱ ☎️
🔍 نگاهی علمی و مستند به صنعت انواع #ملون (Melon) و ارتباط آن با #ملیون – بخش اول
📚 در کتب کهن در ذکر انواع بطیخ و یا خربزه از معادل عربی آن به نام ملیون نام برده شده است که تمامی حکما درباره خواص ظاهری آن متفق القول بوده و خربزه یا ملیون عربی را این گونه معرفی کرده اند:” که اندکی طولانی است و کاملا هم گرد نیست و نام دیگر آن دستنبو است.”
⬅️ حال آنکه میوه مِلون امروزی کاملاً گِرد است و قطعاً هم دستنبو نیست.
⭕️ چندی پیش شخصی از طریق یکی از رسانه ها عکسی از نسخه خطی یک کتاب (البته بدون ذکر منبع و رفرنس) انتشار داد که در آن با شیوه ای که قطعاً نقد سالم نبود حکیمی را که همه عمر پُربار خود را در مسیر احیای راه و رسم و سبک صحیح زندگی و تغذیه سالم مصروف داشته است مورد خطاب قرار می داد و کاش اقلاً سندی را همراه جملات اهانت آمیز خود ارائه نمی کرد چرا که این سند کاملاً دعوی ایشان را مبطل و منقض می نمود.
✔️ شایان ذکر است; این که برخی از دوستان و عزیزان به اخبار اطراف خود اشراف و رصد دارند بسیار امید بخش است و این که به دنبال کسب علم بیشتر به ارائه مستندات تاریخی و علمی می پردازند و اظهار نظر می کنند حاکی از بیداری ایشان است که قابل تقدیر و در خور توجه است. سند ایشان که به نقل از عکس نسخه خطی است، در ذیل ذکر می گردد:”درداب: به فتح دال و سکون راء و فتح دال مهملتین و الف و بای موحده؛ به فارسی دستنبویه و به هندی کچری به فتح کاف و سکون جیم فارسی و کسر راء مهمله و یاء، و در بنگاله کرمین و سنبدنی نیز نامند.
⭕️ ماهیت آن: از جنس خربزه گرمک است که ملیون نامند،کوچکتر از آن و به الوان و اشکال مختلف می باشد. زردِ مخطط به زردی و سبزی و زردِ مایل به سفیدی یک رنگ و مدور و شلغمی و اندک طولانی و لحم آن کم تر از خربزه و مغز آن در خامی تلخ و بعد رسیدن شیرین می گردد و با اندک تلخی. تخم آن ریزه و صاحب تحفه نوشته که اکثرى آن را ملیون دانستهاند و غلط است…”
🔅 منتقد ارجمند از نسخه خطی مخزن الادویه بدون ذکر منبع، نقلی را آورده است که حکایت از نام های مختلف خربزه می کند که نام آن در کتاب ها بطیخ یا درداب آمده است. در کتاب های دیگری چون الحاوی، صیدنه، تحفه المؤمنین و یا الابنیه عن حقایق الادویه هم همین موارد آمده است که دقیقاً مانند همین متن است.
⭕️ پرواضح است که این متن که اصلاً توسط منتقد فهیم ما!!! خوانده هم نشده دقیقاً نظریه ای که خود او پس از آن آورده را نقض می کند و برخلاف و متناقض با متن نسخه است. به هر روی، ایشان نظریه خود را مزیّن به متن نسخه خطی کرده اند تا مستند و با تتبع به نظر برسد.
🔅 ملون melone در انگلیسی نامی است که به صیفیجات اطلاق می شودکه هندوانه، طالبی، گرمک، خربزه و… جزو آن ها می باشند.اما میوه ای که در بازار به اشتباه با نام ملون فروخته می شود در واقع Galia یا سردا بوده که یکی از اعضای صیفی جات است. بنابراین ملون نام یک میوه خاص نیست! بلکه نام گروهی از میوه ها است.که ترجمه فارسی آن صیفیجات می شود.
⭕️ ملونِ Galia، همچنین به عنوان sarda در آسیای جنوب شرقی شناخته می شود، نوعی از خربزه های ترکیبی، دست کاری شده F1 hybrid melon است. در سال ۱۹۷۳ در مرکز تحقیقات کشاورزی نوا یار(Ne´ve Yaar) در سازمان تحقیقات کشاورزی اسرائیل توسط دکتر زوی کرچی (Dr. Zvi Karchi )تولید و عرضه به بازار شد، خربزه گالیا به زبان عبری به نام دختر کریچ نامیده می شود که نام آن “موج خدا” است.
🔅 میانگین وزن یک گالیا یک کیلوگرم است.این محصول دارای شکل گرد، شبکه ای متراکم از خطوط خشن بر روی پوست است و در هنگام رسیدن کامل زرد می شود. شیرین و معطر و با طعم خاص است. در حالیکه صاحب مفاتیح الارزاق می گوید بهترین انواع ملیون یا بطیخ آن است که دارای پوست بسیار صاف باشد.
⭕️ مشخصات گالیا یا ملون معروف در بازار که بذرهای آن به فروش می رسد این گونه است:” هیبرید f1 از کمپانی رینسید هلند؛ رقمی بسیار زودرس (حدود ۷۵ تا ۸۰ روز بعد از کشت)؛ وزن میوه حدود ۱ کیلوگرم؛ کروی شکل؛ حفره داخل میوه کوچک تا متوسط؛ کاملا توری شکل؛ رنگ گوشت میوه سبز؛ میوه ها هم اندازه و یک دست!!!؛
🔅 خوش طعم و خوش عطر؛ ۴ ـ ۳ میوه روی هر بوته؛ پوشش مناسب بوته؛ رقمی مناسب برای کشت پاییزه و پیش بهاره” اما در کتاب مفاتیح الارزاق در مورد کشت خربزه و طالبی آمده است:”در مملکت ایران زراعت آن را در دو وقت و به دو قسم زرع نمایند. بهترین اقسام آن دست نشان و خوشترین مواقع فائیزه آن است.بهر حالت از ابتدای برج حمل برج آخر جوزا مجال زرع بهاره و فائیزه است. اقسام بهاره را از طالبی و گرمک و غیره، از اول برج حمل لغایت ششم برج ثور، و فائیزه را تا آخر برج جوزا زرع کنند. “
⭕️ توجه: کسانی که برای خرید گالیا ملون به بازار مراجعه می نمایند به آنها بذری با نام گالیا ملون با بسته بندی فوق عرضه می کنند.
⬅️ ادامه مطلب:👇
↩️ ادامه مطلب:
🔅 و متاسفانه اگر شخصی هم برای خرید بذر طالبی بومی اقدام نماید همین بذر #گالیا ملون را در بسته های متفاوت و به نام طالبی بومی طبق عکس فوق به او عرضه می نمایند. همان گونه که در عکس ذیل مشاهده می کنید برش های ملون به رنگ تقریبی صورتی و نارنجی می باشد و اگر همزمان به عکس ملونی که روی پاکت بذر آن انداخته شده است نگاه کنیم متوجه می شویم که هیچ شباهتی نه تنها به برش های خودش ندارد بلکه با فتوشاپ آن را شبیه به برش های طالبی که در سمت چپ عکس ذیل دیده می شود درآورده اند که تداعی خطوط و رنگ #طالبی بومی ایرانی را ایجاد کند که این عمل حاکی از آن است که برای کشاورز این چنین القا کنند که بذر مذکور همان بذر طالبی بومی است.
📚 منابع:
➖ الحاوی فی الطب، محمد بن زکریای رازی
➖الصیدنه فی الطب، ابوریحان بیرونی
➖تحفة المؤمنین، سید محمد مؤمن تنکابنی
➖الابنیه عن حقایق الادویه، ابومنصور موفق بن علی هروی
➖فرهنگ انجمن آراى ناصرى، رضا قلی خان هدایت
➖مفاتیح الارزاق یا کلید در گنجهای گهر، محمد یوسف نوری
➖ تحفةالمومنین، حکیم مومن تنکابنی
➖شرح الاسماء العقار، شیخ الرئیس ابی عمران موسی بن عبیدالله الاسرائیلی قرطبی،به کوشش: ماکس مایرهف
➖دانشنامه آزاد ویکی پدیا
✍🏻تهیه کننده: هیات علمی جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
#مقالات
#تراریخته
🎯 برگرفته شده از:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw